Tablete romanesti foarte ieftine, informatii si recomandari – tutorial video

Salut prieteni, astazi vom vorbi despre tabletele ieftine care apar in numar din ce in ce mai mare pe piata, este vorba despre tabletele cu ecran de 7 inch, rezolutie 800×480, procesor 1 Ghz sau 1,2 Ghz, memorie 512MB sau 1GB etc. Aceste tablete sunt bine echilibrate, poate cu mici probleme de stabilitate software dar care probabil vor fi rezolvate prin update-uri ulterioare (depinde cat de serios este producatorul).
Ambele tablete le-am incercat si trebuie sa va spun ca mi-au depasit asteptarile, nu ma asteptam sa gasesc performanta in segmentul asta de pret, in afara unor mici probleme software (care vor fi rezolvate) ambele tablete sunt o afacere foarte buna, trebuie sa tinem cont ca sunt ceva mai scumpe decat o rama foto digitala, daca asta nu-i afacere…..
Ceea ce creste valoarea acestor tablete este procesorul grafic Mali 400, acelasi GPU cu care este dotat Samsung Galaxy S2 sau Galaxy Note. Mali 400 este printre cele mai performante procesoare grafice pentru device-uri mobile, video 1080P este o joaca pentru aceasta bestie mica, aproape ca poate rula 4k si cred ca ar face-o cu cateva tweak-uri. Jocurile nu sunt o problema pentru campionul Mali400, nu exista niciun joc pe platforma Android care sa-l puna in dificultate.
Piata tabletelor a crscut incredibil de mult in ultimii doi ani, daca la inceput gaseam doar produse de top la preturi mari, azi avem toata gama naturala de produse, de la device-uri cu ecran rezistiv si 256 MB memorie la 399 lei, pana la iPad cu 3G la 3600 de lei.
In Romania pretul este principalul criteriu dupa ca se ghideaza cumparatorul, producatorii au simtit mirosul de “sange” si au atacat piata cu tablete ieftine, exact ce a recomandat “doctorul” pentru cei cu ventituri mici, este o miscare inteligenta care va duce la profituri bune, chiar si clientii vor castiga din asta, de ce sa platesti 3000 de lei pe un device pe care-l vei folosi la 20% din capacitate?
Probabil cei mai avantajati vor fi in final copii, dupa ce parintii sau fratii/surorile se vor plictisii de device-ul cel nou, cel mic va intra pe fir, probabil in scurt timp vom gasi pe piata si device-uri special pentru cei mici, deja in Googler Play Store gasim o multime de aplicatii pentru copii. Din experienta va spun ca un copil invata sa lucreze cu o tableta in cateva minute, si se descurca de minune, mai bine decat s-ar descurca cu un laptop sau desktop.

Recomandarile noastre:
Tableta Allview Alldro Speed SuperSlim cu procesor Cortex A8 1.2GHz, 7
Tableta E-BODA IMPRESSPED E1 7

Ambele device-uri au avantaje si dezavantaje cand sunt comparate fata-n fata, eu as merge pe E-Boda datorita carcasei din aluminiu si a portului USB normal, pe ace4st port poti conecta stick-uri usb sau chiar modem-uri 3G. Pe de alta parte AllView are mai multa memorie si dispune de DLNA.
Indiferent ce ati alege trebuie sa intelegeti ca aceste doua device-uri nu pot fi comparate cu Galaxy Tab sau IPad, sunt tablete entry level. Cu toate astea E-BODA IMPRESSPED E1 si Allview Alldro Speed sunt niste device-uri incredibile, este extraordinar cata performanta obtii pentru banii pe care-i platesti.
Bravo E-Boda, Bravo Allview !

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. L-a pretul pe care il are E-boda e impresionanta si sincer m-ar interesa masi mult sa am net oriunde decat sa am o conexiune DLNA si in plus nici macar nu am un TV care sa suporte DLNA.Ai dreptate netul este vital pentru o tableta si chiar isi merita toti bani aceasta tableta.O intrebare:

    Daca e vorba de soft la Allview nu i se poate face un update si cu asta basta?
    V-as ruga sa imi raspundeti pentru ca sunt foarte curios!

    Multumesc!
    Faceti o treaba excelenta! Tineti-o tot asa

  2. Mai bine se merita un telefon samsung galaxy s plus pentru ca poti sa-l iei si pe strada peste tot o tableta e prea mare (parera mea)! Oricum nota 10+ pentru tot ce faceti voi !

  3. Multumesc pt tutoriale !
    Salut Cristi! vin cu o PROPUNERE DE TUTORIAL FOARTE UTIL si cand zic asta ma refer la “http://www.x-o.ro/“ unde ai 10 GB spatiu gratis pentru crearea unui blog ( wordpress, joomla, dupal,etc)
    Vreau te rog sa ma ajuti, stiu ca ai mai facut un tutorial dar nu pot sa pun un video cu LONG TAIL , si ftp,SOFTWARE.

    MULTUMESC !

  4. Salut Cristi, foarte bun tutorialul! Vreau sa te intreb si eu ceva, ce versiune de Android avea tableta Allview cand ai testat-o. Vreau sa adaug ceva la ce ai spus in tutorial si am vazut ca nici cei de la Emag nu au trecut in specificatii. Eu personal detin tableta Allview alldro speed si sunt foarte multumit de ea, supoarta modem 3G, daca o sa intrii pe site-ul oficial ai sa vezi ca poti sa o achizitionezi cu un dongle 3G. In pachet vine cu un adaptor OTG pentru mini USB cu care transformi mini USB in full USB, am bagat si stick-uri si merg fara probleme. Aceasta tableta mai are suport din partea unor chinezi si acest lucru este unul foarte bun, am sa-ti spun si de ce. Cei de la Allview au lansat un update la ICS si ala e dezastru din punctul meu de vedere, iar chinezii au lansat mult mai multe update-uri la ICS din ce in ce mai bune si sunt compatibile cu tableta pentru ca se vinde si in China sub un alt nume bineinteles. Multa bafta tuturor!

    • Tableta avea Gingerbread si se misca bine, doar in unele momente avea ceva ezitari, mai placuta mi sa parut tableta E-Boda, dar poate sunt eu subiectiv sau modelul pe care l-am incercat avea unele probleme de moment.
      In orice caz, am fost placut impresionat de ambele tablete si cred ca imi voi lua si eu una dintre acestea, o pot folosi chiar si in masina pe post de gps.
      Daca sunt mici ezitari software pe ici pe colo, cu siguranta vor fi rezolvate, important este hardware-ul si acesta este foarte bun.

      • Am uitat sa-ti spun niciuna din cele doua tablete nu are GPS 🙁 Asta a fost unul din motivele care m-au facut sa renunt la tableta momentan, pe lângă faptul că nu pot avea net pe tableta de la un telefon cu net ci doar prin modem care trebuie achizitionat separat (o gramada e bani si ala) plus abonamentul la net mobil… Am ramas cu telefonul smart care are gps și net pe el și laptopul căruia îi dau net de pe telefon. Bafta!

  5. andolis49 a zis

    Buna Cristi! Până la urmă te-ai convins că și astea sunt bune de ceva… Când ti-am cerut sfatul despre tabletele mai ieftine prin alte tutoriale m-ai pus să strâng bani să iau ceva mai scump :)) Ce ti-e lumea asta! Între timp m-am răzgândit în privința tabletei și mi-am luat un laptop destul de performant. Dar asta-i altă poveste…. Bafta!

  6. Salut! …are dreptate andolis49 in legatura cu tabletele..si eu te-am intrebat daca sunt cat de cat bune tabletele astea mai ieftine si tot la fel ai spus: sa strang mai multi bani sa iau ceva mai scump,dar nu am mai cautat tablete daca ai spus ca nu sunt bune si mi-am luat laptop.Oricum foarte bun tutorialul!

  7. iti dau un 10 pentru tutorial 😀 si bafta in continuare 🙂

  8. Manolache Ionut a zis

    Detin o tableta Allview Alldro Speed si tin sa spun ca sunt foarte multumit de ea mai ales dupa ce i-am facut update la noua versiune de android (Android 4.0 Ice Cream Sandwich) se observa o imbunatatire drastica.
    Recomand aceasta tableta 😀

  9. Sal cristi… am si eu o rugaminte… da si mie idul tau de mess sa facem cunostinta… numele meu este Razvan din Bucuresti… te astept pe mess. miar place sa mai vb de unele chestii…

  10. Razvan:
    Sal cristi… am si eu o rugaminte… da si mie idul tau de mess sa facem cunostinta… numelemeu este Razvan din Bucuresti… te astept pe mess. miar place sa mai vb de unele chestii…

    Si mie mi-ar placea sa stau la taclale, din pacate nu am suficient timp, trebuie sa-mi impart timpul intre “treaba” (nu pot sa-i spun munca pentru ca o fac cu placere) si familie.
    Daca ai probleme legate de IT, posteaza-le aici si vom incerca sa-ti raspundem, fie noi fie prietenii nostri de pe site.

  11. Salut! Am o problema, poate s-a mai confruntat cineva, poate parea banala, dar este deranjanta. De un timp am observat ca nu pot selecta o adresa oarecare (sageata nu se tarnsforma in “manuta”), chiar si la adrese de site, pe care le-am deschis alta data. Similar patesc si cand vreau sa copiez o adresa, nu este permisa selectia cu mousul. Folosesc Mozila firefox si cautarile de obicei cu google, dar nu cred sa fie de la motorul de cautare. nici de la nouse nu poate fi, devreme ce raspunde f bine la alte comenzi.

  12. AdrianGudus a zis

    Dark:
    Salut! …are dreptate andolis49 in legatura cu tabletele..si eu te-am intrebat daca sunt cat de cat bune tabletele astea mai ieftine si tot la fel ai spus: sa strang mai multi bani sa iau ceva mai scump,dar nu am mai cautat tablete daca ai spus ca nu sunt bune si mi-am luat laptop.Oricum foarte bun tutorialul!

    andolis49:
    Am uitat sa-ti spun niciuna din cele doua tablete nu are GPS Asta a fost unul din motivele care m-au facut sa renunt la tableta momentan, pe lângă faptul că nu pot avea net pe tableta de la un telefon cu net ci doar prin modemcare trebuie achizitionat separat (o gramada e bani si ala) plus abonamentul la net mobil… Am ramas cu telefonul smart care are gps și net pe el și laptopul căruia îi dau net de pe telefon.Bafta!

    andolis49:
    Buna Cristi! Până la urmă te-ai convins că și astea sunt bune de ceva… Când ti-am cerut sfatul despre tabletele mai ieftine prin alte tutoriale m-ai pus să strâng bani să iau ceva mai scump ) Ce ti-e lumea asta! Între timp m-am răzgândit în privința tabletei și mi-am luat un laptop destul de performant. Dar asta-i altă poveste…. Bafta!

    Hai ca sunteti culmea. Argumentul vostru “are foarte multa substanta”. Cica: “nu are GPS asa ca am achizitionat un laptop”
    Pai si, laptopul are GPS sau cum? Ca sa nu mai spun ca si la laptop trebuie sa cumperi un modem ca sa ai net cand esti pe drumuri sau intr-o masina. da nu vad ce confortabilitate ar oferi un laptop in masina fata de o tableta….cu ce ar fi mai confortabil?

    • N-am zis ca laptopul are GPS… E la mintea cocoșului! Nu trebuie să-ți spun eu asta. Il lămuream pe Cristi că tabletele prezentate in tutorial nu au niciuna GPS. Pe post de gps folosesc telefonul P500, la fel si pentru net. Daca am nevoie de net pe laptop dau din telefon nu să cheltui bani pe un modem usb plus cartela. E mai confortabil cu câteva milioane rămase in buzunar. Și nu trăiesc în mașină. Net îmi trebuie la munca mai mult că nu am alte opțiuni și când plec în concediu și să nu umblu ca disperatul după net prin toate crâămele sau mall-urile. Dacă nu găsești nici la acest comentariu destulă substanță nu-i bai! Baftă!

  13. FaraVirusi a zis

    Sincer sa fiu dupa tutorialul acesta am dat fuga pana la un Mol din zona si m-am interesat de tableta e-boda impressped e1 cu care m-am jucat putin cu ea. Ceea ce pot spune este ca touch-ul raspunde foarte bine la comenzi, si nici la capitolul audio nu sta deloc rau. Pana la urma este tableta super ok pe care chiar o voi achizitiona. De ce sa dau 2000-3000 lei pe o tableta “smechera” cand pot sa imi achizitionez o tableta cu 700 lei, (cam de 3 ori mai ieftina ca cea smechera) cu care pot face aproape orce face si cea smechera.
    Multi romani isi cumpara tablete scumpe doar ca sa fie mai smecheri si pe care le folosesc cam 30% din potentialul lor, in loc sa isi cumpere o tableta accesibila pe care sa o folosesca cam 80-90% din potentialul tabletei.

  14. Am testat toate aceste tablete, in aceasta gama de pret! Am ales Evotab 2 de la Evolio. Mi se pare o tableta completa. Am inteles ca foarte multe AllView se intorc in service. Evotab-ul are si el suport cam pentru toate modemurile USB de pe piata…

  15. Cristi te-as ruga mult sa-mi spui si mie parerea ta despre Dell Streak 5″. Imi doresc de mult sa-mi achizitionez dar din punct de vedere al performantelor nu stiu cat de bine sta. Tin sa mentionez ca vreau sa-l folosesc si ca telefon si de aceea m-am oprit asupra acestui Dell Streak 5″. L-am gasit aici la un pret mai mic decat pe celelalte site-uri “http://pda.3e.ro/dell-streak” Astept cu nerabdare parerea ta.

  16. Manolache Ionut:
    Detin o tableta Allview Alldro Speed si tin sa spun ca sunt foarte multumit de ea mai ales dupa ce i-am facut update la noua versiune de android (Android 4.0 Ice Cream Sandwich) se observa o imbunatatire drastica.
    Recomand aceasta tableta

    daca ai tableta, ma poti lumina te rog? ce accesorii ai primit? merge stick-ul de la rds? si o intrebare care ma macina rau de tot : poti folosi telefonul pe post de modem 3g? ai incercat? sper sa-mi raspunzi, multam 😀

    • Și eu am așteptat jumătate de an un răspuns de la cei de la firmă și nimic. Am impresia că promovează doar produsele lor (modemurile 3G) și nu oferă suport pentru modemurile din telefon. Bafta!

  17. Ce parere aveti despre tableta?

    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/PNI-Tableta-HD01-1-2GHz-Android-4-0-7-TFT-Capacitive-8-GB-Wi-Fi-85136.html
    Eu nu am gasit nici o informatie pe net. Astept pareri.

  18. am achizitionat tableta, e ok…se misca bine, dar din pacate nu imi suporta modemul de la digi ( mf 110), exista vreo solitie?

  19. se poate folosi o conexiune wi-fi cu aceasta antena http://www.emag.ro/antene_si_accesorii/antena-grid-exterior-tp-link-24dbi-conector-n-type–pTL-ANT2424B
    la o distanta de 31.5km merge cu 11Mbps
    iar la 56km merge cu 1 Mbps
    doar trebuie conectata la un router wireless

  20. exista vreo cale sa dam share la internet via usb-ul de la digi?

  21. Marius:
    exista vreo cale sa dam share la internet via usb-ul de la digi?

    urmareste acest tutorial si vei gasi raspunsul
    https://www.videotutorial.ro/?p=3887

  22. andolis49:
    Am uitat sa-ti spun niciuna din cele doua tablete nu are GPS Asta a fost unul din motivele care m-au facut sa renunt la tableta momentan, pe lângă faptul că nu pot avea net pe tableta de la un telefon cu net ci doar prin modemcare trebuie achizitionat separat (o gramada e bani si ala) plus abonamentul la net mobil… Am ramas cu telefonul smart care are gps și net pe el și laptopul căruia îi dau net de pe telefon.Bafta!

    instaleaza google maps

  23. Marius:
    nu merge, am incercat , nu imi ia setarile care trebuie, desi am connectify varianta pro

    incearca internet connection sharyng
    http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0Mk
    sau http://www.youtube.com/watch?v=0K-DrCIXHwA
    daca nu merge cauta un router wireless care au usb usb
    dar nu cred ca merge la toate routerele

  24. interesant tutorial…
    cum as putea sa le pastrez pe pc, pentru cand voi avea nevoie de ele ?
    cred ca ai vrut sa spui la final ca e preferabil ecranul capacitiv …

  25. npr7 a mai cumparat cineva tableta de la allview? tot 2 gb memorie iti arata in my comp? de ce nu 4gb?

  26. vA ROG SA-MI EXPLICATI CUM SA STERG CE AM TRAS NOU PE TABLETA MEA PRESTIGIOUS SI DACA CE TRAG DE PE GOOGLE POATE SA-MI VIRUSEZE TABLETA SI CUM SA MA CONECTEZ LA NET GRATUIT.VA MULTUMESC.

  27. Marius08 a zis

    Cristi ce spui de noua tableta lansata acum de cei de la Allview, si anume Tableta PC AllDro 2 Speed HD, are rezolutie 1024*768, ruleaza andoid 4.0, are procesor single core de 1.2ghz. are gpu mali 400, are 1 gb ram si multe alte la 799 lei. Parerea mea la ora asta si la banii aia este un best-buy, poate la urmatoru ghid de achizitionare de tablete ne spui si parerea ta despre ea 🙂

  28. Marius08 a zis

    Si am uitat sa specific au scos si tableta ALLDRO SPEED ECO la doar 450 Lei si cu specificatii bune chiar daca are ecran rezistiv, cei de la allview spun ca este dual touch. Poate mai faci un ghid la tablete Cristi acum ca au aparut noi tablete romanesti si zic eu la preturi mai bune pentru ce ofera. Momentan nu le-am vazut in oferta celor de la emag, specificatiile si preturile le am de pe situl celor de la allview

  29. Salut, super tutorial, dar care tableta suporta USB Stick ZTE MF110 de la DIGI ?
    Multumesc anticipat 🙂

  30. Aceasta tableta este made in china si este pot sa spun bunicica dar gasiti tablete cu aceleasi caracteristici spre exemplu pe INVENTIE.NET dar la un pret mult mai mic :450 ron EX. Tableta Ainol Novo 7 Tornado Android 4.0 7″ Cortex A9 1GB DDR3 8GB [Model Ainol Novo 7 Tornado
    CPU Amlogic 8726-M3L Cortex-A9 1Ghz, GPU Mali 400
    OS Android 4.0
    RAM 1GB DDR3
    Nand Flash 8GB to 16GB (Standard is 8GB)
    Screen 7Inch Capacitive 2 Point Multi-Touch HD LCD Screen,800x480Pixels
    Wireless WiFi 802.11b/g/n. Max:150Mbps
    External 3G USB-OTG 3G Dongle Support
    Camera Front 1.3MP
    G-sensor Support
    Bluetooth No
    I/O Ports 1 x Mini USB 2.0 OTG
    1 x TF Card slot
    1 x 3.5mm Stereo Earphone Jack
    1 x DC-IN Jack
    Keys Power ON/OFF,VOL-,VOL+, HOME
    Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV etc.
    Video MOV, MKV,AVI,RMVB,RM, TS, TP, M2TS, VOB,DAT, MPEG, MP4, PMP,3GP,FLV,WMV,ASF. Up to 1920x1080P full HD
    Ebook TXT,LRC(PDF,EPUB,FB2 by installing third party software)
    Sound system Built in speaker 1x1w
    Battery Power Built-in 3.7V 3700mAh lithium battery
    More function Google Search/Browser/Camcoder/Email/MSN/Skype/Gtalk/ICQ/Alarm Clock/Caculator/Calendar/ES file Explorer/ ES task manager/ PDF reader/ Photo Browser .etc
    Others Multi-language, OTG Function(Exfat,NTFS,FAT32), Compatible system: Win200/XP/VISTA/WIN 7]

  31. Buna, puteti realiza un tutorial cu tema: Achizitie tableta pana in 1000 lei?
    Multumesc anticipat

  32. Voicu Valeriu a zis

    Salut am de ceva vreme Tableta AllWinner A13 ,7″ 1.2GHz, 512MB DDR3 Android 4.O.3 GPU MALI-400

    Memorie interna RAM 512 MB DDR3, 4 GB NAND Flash sunt foarte multumit cum se misca tinand cont ca am dat pe ia 400 de lei cu tot cu transport.
    Dar as dori mai mult de la ea pentru ca sunt comvins ca poate, as dori sa fac root pe acest dispozitiv si cred ca ma puteti ajuta in privinta asta .
    Va salut si astept sa va documentati in privinta asta si astept raspunsul vostru deoarece eu consider ca am multe dezavantaje prin faptul ca nu am drepturi depline asupra sistemului

  33. Salut la tableta Tableta Allview Alldro Speed ECO+ 7 merge stick de la rds pentru net ?

  34. BeGreenMedia a zis

    Salut,dupa multe cautari pe internet, astazi am reusit sa obtin root acces la tableta Evolio EvotabHD,iata si un mic tutorial si ce programe am folosit:
    1.instalati driverele pentru tableta(probabil sunt deja instalate)
    2.descarcati programul (Impactor_0.9.12.zip)https://cydia.saurik.com/api/latest/2
    3.conectati tableta la cablul USB(activati USB Debugging)
    4.porniti programul descarcat(Cydia Impactor) si apasati Start daca comanda din lista este “# drop SuperSU su to /system/xbin/su”
    5.instalati din Google Play SuperSu si verificati cu Root Checker daca aveti root.
    6.spune Multumesc.

  35. Salut ma poate ajuta careva ? am o tableta IHA-C0707A android 4.0 ” ice cream sandwich ” si am aprinso si imi cere nume de utilizatos si parola tin sa anunt ca sus scrie ,, prea multe incercari de desenare a modelului ,, am facut diverse conturi pe gmail mail si nu reusesc ma poate ajuta careva ? am incercat sa ii dau resetare din fabrica insa in zadar … astept un raspuns cat mai curand de preferat in seara asta daca se poate … P.s. tableta este a unui prieten si o are din italia

    • In acele campuri trebuie introdusa numele de utilizator si parola contului de gmai care a fost prima data introdus la pornirea tabletei. Tind sa cred ca tableta a fost furata daca iti apare acel mesaj cu introducerea gresita a modelului de prea multe ori. Daca ma insel imi pare rau dar din informatiile pe care le-ai dat asta reiese. Ciudat este faptul ca daca ai dat revenire la setarile din fabrica ar fi trebuit sa se comporte ca noua si sa te puna sa introduci contul gmail fara acel mesaj. Ai resetat-o din recovery?

Trackbacks

  1. […] Parerea mea este ca merita mai ales pentru un copil. Daca e sa fiu putin carcotas iti zic ca un copil poate invata (da, invata sa rooteze tableta, sa instaleze un nou ROM, sa emuleze jocuri de pe psp/consola pe tableta) mai multe de pe o tableta Android in caz ca are inclinatii tehnice si isi baga nasul peste tot (depinde si ce varsta are) decat de pe un sistem inchis ca iOS. Iti recomand acest articol https://www.videotutorial.ro/?p=8652 […]

Speak Your Mind

*