Prezentarea noului serviciu online de e-mail Outlook de la Microsoft – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre noul serviciu Outlook lansat de curand de compania Microsoft. Outlook.com este un serviciu de mail nou, cu un design nou, cu o interfata simpla, curata ce se asorteaza foarte bine cu noul sistem de operare Windows 8 mai exact cu interfata MetroUI a acestuia. Outlook este oferit gratuit oricarui utilizator de PC, Taleta, Smartphone si ofera urmatoarele beneficii:
– integrare cu serviciile sociale Facebook, Twitter, LinkedIn.
– interfata aerisita si rapida care va ajuta sa va concentrati mai usor asupra e-mail-urilor care va intereseaza
– integrarea Office Web Apps pentru a putea deschide atasamente Power Point, Excel si Word direct din e-mail fara a avea instalat pe PC suita Microsoft Office
– integrare cu serviciul cloud de stocare a fisierelor numit SkyDrive ce ofera oricarui utilizator 7 GB spatiu gratuit
Outlook.com este teoretic un upgrade pentru serviciul Hotmail. Microsoft mizeaza pe migrarea benevola a utilizatorilor catre noul serviciu Outlook.com si tocmai din aceasta cauza, nu se stie daca serviciul Hotmail va fi discontinuat la un moment dat sau daca va functiona in paralel cu Outlook.com
Se mai asteapta ca Outlook.com sa fie imbunatatit prin integrarea posbilitatii de a face conversatii Skype direct din contul de e-mail.
Puteti folosi Outlook.com folosind vechiul cont de Hotmail si facand upgrade la Outlook sau va puteti crea un cont nou Outlook accesand Outlook.com
Pentru cei care doresc un tutorial mai avansat despre folosirea functiilor ca: Programare curatare, Categorii personalizate, Muta toate de la, semnalizare mesaj, va invitam sa urmariti tutorialul ConquerGrayMail sau noile functii din serviciul de mail Hotmail de la Microsoft.
Daca doriti sa reveniti inapoi la vechiul Hotmail, mergeti pe rotita mecanica din dreapta sus, faceti click pe aceasta si apoi click pe “Switch back to Hotmail” sau “Reveniti la Hotmail”
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum folosim serviciul de e-mail Outlook si cum facem upgrade-ul la acesta.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. Cristi, numai face tutoriale despre Android, downgrade android 4.0.3 la 2.3.6 sau 2.3.4 ceva…. sau cum il faci original cum a fost din fabrica tel. dupa toate root-arile si schimbarile de cyanogen mod toate cele, custom rom, etc. mar interesa un downgrade 4.0.3 sau ICS la Gingerbread 2.3.6 sau 2.3.4 🙂

  2. Laurentiu Marica a zis

    salutare baietii , vreau decat sa va felicit , sunteti cei mai tari , tineti o tot asa , felicitari ptr toate tutorialele !!

  3. gherghisan nelu a zis

    Foarte util tutorialul. Multumesc.

  4. Hei cei de la videotutorial cum fac un videoclip sa ruleze mai rapid.
    Cum este la DVD maresti viteza x2, x4, x8, etc
    Ce program imi trebuie sau cum fac?

  5. NU ARE NICI O LEGATURA VIDEOCLIPUL CU, COMENTARIUL MEU !
    CUM POT AFLA CE FEL DE PLACA AM DENUMIREA PRINTR-UN PROGRAM SAU DACA O DESFAC UNDE VAD DENUMIREA VA MULTUMES!
    SI FACETI NISTE VIDEOCLIPURI TARI EXPLICATI TOTUL BABAESTE! 😉

  6. nu mai este 25 Gb spatiul de stocare ?

  7. AdrianGudus a zis

    gabi:
    NU ARE NICI O LEGATURA VIDEOCLIPUL CU, COMENTARIUL MEU !
    CUM POT AFLA CE FEL DE PLACA AM DENUMIREA PRINTR-UN PROGRAM SAU DACA O DESFAC UNDE VAD DENUMIREA VA MULTUMES!
    SI FACETI NISTE VIDEOCLIPURI TARI EXPLICATI TOTUL BABAESTE!

    La ce placa te referi?
    Exista deja tutoriale pe site despre astfel de softuri. Scrie in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: “everest” sau “speccy”, apasa tasta enter si vei gasi tutorialele

    agentutu:
    nu mai este 25 Gb spatiul de stocare ?

    Nu

  8. ar fi interesant sa faceti un tutorial despre ALIASes si cum poti schimba numele contului de outlook sau hotmail ACCOUNT DETAILS > NOTIFICATIONS
    O nota importanta: Microsoft permite doar crearea a 5 ALIASES, adica 5 alte mailuri virtuale ca sa zic asa, care “directioneaza” mesajele in acelasi cont de mail. Daca o sa dati search pe google veti vedea ca multi oamni au problema aceasta si se revolta deoarece Microsoft nu mentioneaza acest mic detaliu.
    ALIAS e o metoda buna de a avea un nume de mail profesional, personal, sau pentru orice alt scop.
    Bafta si multumesc pentru tutoriale 😉

  9. Pentru mine, XP-ul ramane cel mai bun si cel mai rapid chiar daca am resurse multe.si vista e mai bun decat rahatul windows 7..blheac ,blheac, blheac!.Adriane,sunteti cei mai buni-mai faceti tutoriale cu xp ca de la un timp aproape ca nu mai exist.totusi in Romania sunt inca majoritatea cu xp.

  10. imi cer scuze ca nu am comentat la subiect,dar e trist ca nu mai faceti tutoriale cu xp.o zi perfecta pentru voi.

  11. Am creat un pseudonim (alias). E-mail-urile care-mi vin pe acest pseudonim intra in Inbox. Ce pot face ca e-mail-urile care vin pe acest pseudonim sa intre intr-un folder separat?

Trackbacks

  1. […] utilizatorii Skype, mai exact posibilitatea de a face un video call direct din contul de mail Outlook.com pe care l-am prezentat si noi intr-un tutorial […]

Speak Your Mind

*