Soft gratuit pentru conversie video any video converter free – tutorial video HD

În sfârşit avem un convertor video gratuit si decent, exista si solutii profesionale open source, insa pentru un utilizator incepator este foarte greu de folosit o solutie de conversie open source pentru ca nu are o interfeta atit de clara si usor de folosit ca Any Video Converter.

In acest tutorial video vom vedea in amanunt cum se foloseste acest soft free, optiunile sunt intuitive de folosit pentru oricine, se poate executa o comanda din mai multe locuri pentru a fi pe gustul cit mai multor useri.

Acest program de conversie video poate chiar sa taie bucati dintr-un clip pentru a le putea pune pe un telefon mobil care nu are memoria atit de generoasa.

Acest soft gratuit ( Any Video Converter ) poate converti din si in tot felul de formate uzuale si mai putin uzuale, lista formatelor este urmatoarea .

Input formats ( format de intrare ):

avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos

Output formats ( format de iesire ):

avi, wmv, mp4, 3gp, wmv, flv, MPEG-1 and MPEG-2, mpg (PAL or NTSC)

Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Comments

  1. cristi am si eu o intrebare daca am net gratuit si iau un program care costa bani trebuie sal platesc

  2. @mihai: Normal ca trebuie sa platesti! Ce daca ai net gratuit? Tu cumperi programul atunci cand platesti,nu internetul sau faptul ca l-ai cumparat prin intermediul internetului!!! platesti softul in sine.Daca cineva te duce gratis cu masina la piata asta inseamna ca nu mai platesti ce cumperi din piata?

  3. Mihai dar cum ai tu net gratuit?

  4. superb programul;) destul de interesat;)

  5. mi se intmpla doar mie??sau cristi cand prezinta filmele nu se vede se vede negru??? excranul lui de la filme ex bs player a aratat un film iar la mine sa vazut negru nu am vazut nici un film …..nus dc:(

  6. @beb3_mykk: Nu se intampla numai la tine…ci la toti si nu e vina ta sau a lui Cristi…e din cauza softului de captura pe care la folosit ca sa faca tutorialul…

  7. Cristi cred ca eruarea de pe youtube era si din cauza capturii de ecran pentru ca nici filmele din calculatorul tau noi nu le-am vazut

  8. @Andrei:
    Vedeti oameni buni impreuna descoperim tot felul de chestii !
    Ma enerva chestia ca nu mergea nici un film de pe youtube si dupa ce am terminat tutorialul video mergea fara probleme.
    Asta este, se intimpla tocmai atunci cind faci o treaba importanta ca la astia la televizor cind gresesc si se ia toata lumea de ei, acum ii inteleg.

  9. poti sa faci un tutorial cu pcsx2 program de jucat jocuri de ps2 pe pc

  10. foarte tare programu chiar aveam nevoie de tipu asta de program multumim de tutorial:)

  11. @admin_cristi: Cristi sper ca nu te-ai suparat pe mine Eu am zis chetia aia ca pe o observatie nu ca pe o critica. Am zis asta pentru ca si eu am patit acelasi lucru. Am incercat sa fac o captura de ecran in care sa prind si niste filme youtube si nu mi-a mers. Imi cer scuze daca te-ai simtit criticatm, din contra eu sunt un fan inrait al tutorialelor.

  12. Oameni buni…haideti sa lasam vanatoarea asta,sa incetam a mai vana greseli si mici detalii,asta era important ca nu se vad filmuletele lu Cristi? Ideea era ca el va prezentat programu si cum se foloseste…atata dezbatere pt un fleac ca nu sa vazut imaginea din film…asa si? nu asta era important ci cum se foloseste programu,ce functii are,de unde se descarca,cum se seteaza,ce Dumnezeu oameni buni,tind sa cred ca voi va uitati la tutoriale doar asa in speranta ca Cristi o sa greseasca si voi o sa radeti de greselile lui,haideti sa lasam detaliile astea la o parte si sa comentam,sa postam probleme,ce nu sau inteles,faptul ca lui Cristi nu i sa vazut filmele nu are nici o legatura cu ce sa prezentat.

  13. salut.foarte bun programul.eu foloseam numai programe de pe torente si avem probleme.multumesc.eu pentru youtube folosesc ca download real player.

  14. Felicitari pt tutorial Cristi este foarte util.Mai este un soft bun PocketDivXEncoder,un program la fel de bun care are o functie in plus si anume poti sa incorporezi subtitrarea in film.Poate o sa faci un tutorial despre el Cristi ca este foarte util mai ales ca asa poti sa faci si filme pt telefoane mobile,de exemplu,cu subtitrarea inclusa.Eu il mai foslosesc pt filme pe dvd player pt ca se vede subtitrarea foarte mica si asa o maresc.

  15. eu unu nu l-am criticat pe cristi k nu am dc…chiar mi-a placut programu doar am intrbat daca doar la mine se intmpla sa se vada negru atat TOT bafta in continuare cristi;)

  16. Maryus zi si tu mai multe despre program! E gratuit ce subtitrare accepta si cum o adaugi,caci as avea si eu nevoie !!Face avi?Multumesc

  17. Foarte bun acest tutorial, am avut si eu mai de mult probleme cu un fisier .mkv ca sa il convertesc, abia am reusit, acum datorita voua am gasit un program care face mult mai mult de atat. Va Multumesc!As avea o singura propunere daca ati mai face si un tutorial legat tot de fisiere video da cum pot edita acest tip de fisiere(adugare efect: un scris, o imagine), cred ca ar fi foarte bun!.Oricum apreciez munca voastra.

  18. super tutorialul despre conversii. nu stiu daca este mai bun decat magic video converter dar merge. faceti o treaba excelenta cu tutorialele

  19. Sunt foarte impresionat de munca pe care o faceti voi, dar cel mai mult, pentru ca vorbiti pe intelesul nostru. As dorii, daca se poate, sa faceti un tutorial despre REAL VNC sau despre orice alt remote control software pe care il considerati voi ca este mai bun. va multumesc si va salut.

  20. @Nicolas:
    Avem pe site un tutorial video depre remote control
    Da pe
    https://www.videotutorial.ro/?p=757

  21. Programul Any video converter nu este curat.Scanati-va folderul temp !

  22. Robciuc Ionut a zis

    sooper tutorialul

  23. LucianGL a zis

    Este un soft bun,gratis…dar mai este un convertor ce nu trebuie omis . Acest convertor gratuit este S.U.P.E.R ,are ceva vechime pe piata si destule optiuni . Cred ca maine veti avea un videotutorial despre el.Tot maine vin cu cateva surprize pt toata lumea ce detine un telefon mobil cu sistem de operare symbian.Multi dintre noi au asa ceva,dar si mai multi nu stiu cate “minuni” poate face un asemenea telefon.Binenteles ca sunt si alte sisteme de operare , dar cum Nokia are cele mai bine vandute modele , ma voi axa pe asa ceva

  24. “LucianGL” Sa facut maine surprizele???La ce te refereai???

  25. @CORLEONE: Si-o fi inchipuit saracu ca-l vrajeste pe Cristi sa-l lase sa ne faca tutoriale =)) si noi acuma …sa nu fim rai…sa lasam baiatu sa viseze!! =))

  26. acum o ora si ceva am trimis fisierele,rabdare folks.vorba aia:nu fiti rai.si nici nu vrajesc pe nimeni
    trebuia sa fi facut de acum 2 zile,insa am avut un weekend plin,maine mai trimit 1 fisier.
    daca boby si cristi vor fi de acord sa publice o sa vedeti curand pe site.

  27. LucianGL lasami ID tau poate mi le dai sa le vad si eu,Adrian ce este bine e ca baiatul are chef de munca,sincer nu oricine poate face asa ceva,dati seama beau 3 beri si fac tutoriale, sigur mi se plimbla limba in gura dupa:)),eu zic cai bun baiatul ARE VOINTZA nu tzine in el,vrea sa arate si altora …..

  28. salutare cristi,salutare boby,salutare adrian,mai baietzi poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema va rog cat se poate de frumos.am tot auzit in ultimul timp legat de conexiunea la internet wifi ca potzi io jtiu poate nu ma exprim tocmai bine cu a fura dar sa o lasam asha deci am un laptop stau intr-un bloc si vreau sa iau net de la altu care are wifi fara ca ala sa stie nimik am intzeles ceva de genu ca dak ala sau aia sa zicem ca or fi mai multi au security emble io nu pot lua de la ei,dar cum imi dau eu seama dak ei au sau nu,cum pot lua net net adik sa ma conectez la el

  29. andrei
    eu faceam asa ceva in germania dar nu cu leptop ci cu un PSP avea obtiunea de a cauta pe o oare care distantza net si imi arata cea mai buna alegere din tot ce a gasit ,dar era pe ecranul acestuia serci automatical via netork

  30. @andrei: Nici eu nici Boby si nici Cristi nu te v-om invata pe tine si pe nimeni sa fure net,nu v-om invata pe nimeni hack,piraterie…intelegeti odata si nu mai cereti asa ceva…a mai intrebat cineva acelasi lucru ca tine si a avut parte de acelasi raspuns pe care ti-l dau eu acum! Daca vreti sa furati sa hakuiti invatati singuri,daca vreti sa fiti recunoscuti ca hakeri,Noi nu o sa va invatam asa ceva niciodata!

  31. Super tutorialul ! Chiar nu auzisem de Any Video Converter si aveam nevoie de ceva sa modific anumite clipuri pentru telefon .
    Tineti-o tot asa !! Va urmaresc in fiecare zi tutorialele chiar daca le-am mai vazut de zeci de ori !

  32. Robciuc Ionut a zis

    Am o intrebare, am un program de facut video cea ce fac pe PC si se numeste “Camtasia Video”, dupa ce fac un video cu ce program pot converti videoul?..ca prin “Ant Video Converter” nu se poate. HELp ME:d

  33. @Robciuc Ionut: Sunt multe convertoare video free! Incearca MediaCoder sau VirtualDub le gasesti cu ajutorul lui Google,sunt free ambele

  34. Salut,imi plac videotutorialele tale!!Acu am si io o intrebare am un dvd cu usb marca LG!Mi-am cumparat un stick de vreo 8 Gb am zis sa-mi bag filme pe el si dup-aia sa ma uit la tv-u dar din pacate nu citeste filmele ci doar pozele si mp3.Am incercat si 3Gp tot nimic?O fi din cauza la dvd sa nu recunoasca formatul usb-ul?

  35. Am si eu o intrebare cum pot sa fac un cd xp boot plus programe incluse ?

  36. @Dan: Priveste te rog cu mare atentie acest tutorial si mai ales citeste toate comentariile mele de la acest tutorial https://www.videotutorial.ro/?p=589 Succes!!!

  37. frate e bun tutorialul da nu le ai cu englea da ce zik eu engleaza nici romana oricum misto ||

  38. bah da de ce trebuia sa vezi video pe youtube nu puteai sa dai copy la url si gata dq :))

  39. da e super softul de convertire .eu cautam pentru psp un convertor pe net gratuit. va multumesc mult pentru acest cadou .multe salutari,faceti treaba extraordinara si mai e si gratis.

  40. Frumos programul.Chiar aveam nevoie de un convertor asa bun pt telefonul meu care nu citea un format si ma enerva dar acuma nu mai am probleme.

  41. Salutare!ziceti-mi va rog dk s-a mai intamplat la cineva..knd pornesk konvertirea unui file, trec vreo kateva secunde si mi se restarteaza kalkultorul..anume knd vreau sa konvertesk ku any video converter..ce poate fi?AJUTATI-MA PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  42. E bun si Free Studio Manager are de toate

  43. Fa si un tutorial despre el daca poti!

  44. @Mihai: Probabil pc-ul tau e mai slab si nu suporta un prces de conversie,trebuie sa stii ca atunci cand convertesti pc-ul,procesorul este foarte solicitat pt a face conversia…si nefiind capabil sa se mentina solicitat se restarteaza…incearca sa inchizi toate programele cand faci conversia…si mess si browser si player…sa ai deschis doar convertorul si atat,sa nu soliciti pc-ul foarte mult!

  45. Salutare am o problema si daca ati putea sa ma ajutati cu cate un sfat: Cum pot sa fac o captura in pc de pe o caseta audio , am incercat sa caut prin tutorialele voastre dar nu am gasit nimica de genu asta sau poate nu am scris cuvintele cheie corecte in motoru vostru de cautare si in categori sau subcategori nu am reusit sa gasesc asa ceva sau ceva cat decat asemanator va multumesc si tin sa va felicit pt. ceia ce faceti “TINETI-O TOT ASA CA O FACETI BINE !!!”

  46. Program excelent si ca de obicei, bine explicat sa poata intelege si incepatorii.Am mai vazut pe VIDEOTUTORIAL programe foarte bune ,usor de manipulat, pentru ca sunt explicite.EXCELENT!

  47. bun tutorial .. dar totusi o singura intrebare vreau sa transfor un flim din format avi in format 3 gp dar vreau sa ii pin si subtitrarea,,, se poate asa ceva?

  48. @geolino: Incearca cu poketdivxencoder!!!
    Succes!

  49. @geolino: Scuze am scris gresit corect e PocketDivXEncoder

  50. sunteti cei mai buni.. a mers .. va multumesc … hai la mai mare

  51. foarte tare tutorialul! a mers sa faca si HD!

  52. Cum pot sa fac o captura in pc de pe o caseta audio ?

  53. roland popcev a zis

    Salve baieti! Numele l-ati vazut,sunt brasovean,am 40 de ani acum pe 21-05.Va pricepeti mult mai bine decat mine la softuri(eu am invatat singur operare p.c. in 2 ani…) k atare va intreb: mi-am luat un tel. Samsung d780 si bineinteles k nu stiu ce format au jocurile ce le pot pune-n el si dak e necesar,ce convertor sa folosesc pt. a adapta “Bejeweled 2 Deluxe” la tel. asta?!Sau xce alt joc sau themes-cum,unde gasesc,are kreva,ce format,se pot converti?Banuiesc k se va gasi ceva si pt. mine,k doar tot de oameni sunt facute…Mersi anticipat si tot respectul meu!Eventual trimiteti-mi un link pe mail…Id de messs: rolandpopcev.

  54. DanyMax a zis

    Excelent. Ca de fiecare data. Insa am intampinat o problema : Anumite fisiere nu le pot converti (imi da ”Failed”) , nu stiu de ce. O fi din cauza codec-urilor de care am nevoie ? Mantionez ca am instalat varianta profesionala.

  55. @DanyMax: Deasupra tutorialului este o prezentare text unde scrie intrare formate suportate iesire formate suportate,nu orice merge convertit in orice!!!

  56. dj_nelutu a zis

    am o antrebare cu acest program se poate converti si filme an format mare,daca nu pot cu acest program dati-mi o idee de un program cu care pot face acest lucru.

  57. DIMITRI a zis

    Salut! este unu din sitele mele preferate acest site VIDEOTUTORIAL.RO

    si doresc sa intreb daca nu va ocupati si de videotutoriale pentru iphone? [sau poate stiti un site romanesc care se ocupa de acelas lucru ca in acest site ca sunt satul de atata engleza tot ce vine e numai in engleza suzatimi indrazneala si greselile de ortografie va doresc o zi buna CRISTI esti un Monstru continua asa pt mine esti cel mai explicit de aici

  58. salutare vream si mama mea sa vada niste episoade dintr-un serial si imi cere un anumit player sau ce o fi numit FLOW PLAYER,l-am downloadat,era un fisier zip,in fine.Am intrat pe site-ul de unde vroia mama sa vada episoadele respectiv http://www.kanald.ro si cand am dat play pe episod sa porneasca imi da urmatoare eroare: stramNotFound,clip:’http://b.mediaserver.kanald.ro/multimedia/PovestedeFamilie.poveste_maine_72.flv’ va rog ajutatima:D.

  59. Sal am si eu o intrbare vreau sa trag un video HD de pe youtube se poate sau doar low quality? sa vad fullscreen 1680×1050 lacrima cum e pe site:)

  60. inca o data va multumesc pt. munca voastra ,cine doreste are ce invata de la voi!

  61. DaneZu: salutare vream si mama mea sa vada niste episoade dintr-un serial si imi cere un anumit player sau ce o fi numit FLOW PLAYER,l-am downloadat,era un fisier zip,in fine.Am intrat pe site-ul de unde vroia mama sa vada episoadele respectiv http://www.kanald.ro si cand am dat play pe episod sa porneasca imi da urmatoare eroare:stramNotFound,clip:’http://b.mediaserver.kanald.ro/multimedia/PovestedeFamilie.poveste_maine_72.flv’ va rog ajutatima:D.

    In traducere,nu poti viziona acel fisier pentru ca nu exista,streamul nu este gasit,asta zice acel mesaj de erroare,se pare ca filmuletul a fost scos de pe acel site,si nu ai ce sa faci

  62. sedd: Sal am si eu o intrbare vreau sa trag un video HD de pe youtube se poate sau doar low quality? sa vad fullscreen 1680×1050 lacrima cum e pe site:)

    Ca sa poti vedea HD (Hi Definition – Definitie Inalta) trebuie ca placa ta video sa suporta sau sa fie HD,Daca placa ta nu este si nu suporta HD nu poti viziona filme HD

  63. Adrian:
    Ca sa poti vedea HD (Hi Definition – Definitie Inalta) trebuie ca placa ta video sa suporta sau sa fie HD,Daca placa ta nu este si nu suporta HD nu poti viziona filme HD

    Daca pe youtube filmul are o rezolutie de EX 800/600 nu o sa-l poti viziona tu la o rezolutie de 1680/1050 sau 1920 /1080 adica fullHD (din pacate fimele de pe youtube sunt de o calitate foarte proasta asa ca nu ai ce face)
    Eu personal nu am vazut filme sau tutoriale video pe youtube la o calitate buna.
    Daca ai un film alb negru poti sa-l vezi Color?

  64. O tampenie de soft,am desc si profesional de pe torrent si sunetul iese decalat fata de imagine indiferent de ce setari faci,desi videoclipul sursa este bun.Incercati Movavi Video Converter,merge perfect tot de pe torrent.

  65. Cochina: O tampenie de soft,am desc si profesional de pe torrent si sunetul iese decalat fata de imagine indiferent de ce setari faci,desi videoclipul sursa este bun.Incercati Movavi Video Converter,merge perfect tot de pe torrent.

    Cochina,faptul ca tu nu esti capabila sa instalezi un soft sau sa iti tii un sistem de operare in stare buna nu iti da dreptul sa spui despre un soft ca nu e bun. Daca esti intr-adevar bun(a) la asa ceva,nu inteleg ce dracu faci atata gura,cand ai putea sa folosesti un software comercial,un software pe care in mod normal s-ar cere bani. Daca nu esti in stare sa utilizezi un soft cu tutorial sub nas,in limba romana,High-Definition, mai explicit decat un film porno,imi spune urmatoarea concluzie: utilizator praf. Impacheteaza pc-ul si du-te cu el la centru si spunele alora ca esti prea praf sa detii un pc.

  66. eu am zis k daca pot downloada Hd video de pe site normal k suporta Hd daca ma uit la ele direct prin stream..daca il descarc de pe link imi da cel cu low quality.

  67. Ratzoiule impacheteaza tu calculatorul si arunca-l la gunoi,pe mine nu ma incalzeste ca are meniu in romana si ca este hd atat timp cat softul este de rahat.Si dak esti tare spune tu ce legatura are sistemul meu de operare in afara de faptul ca tre sa ai instalate ultimile versiuni de codecuri.

  68. Pe langa softurile pe care le folosesc eu cum ar fi Pinnacle si Ulead dvd movie factori asta este apa de ploaie.

  69. Cochina:
    Pe langa softurile pe care le folosesc eu cum ar fi Pinnacle si Ulead dvd movie factori asta este apa de ploaie.

    Mai fato, trebuie sa intelegi ca nu sta nimeni cu pusca la tine in ceafa, si nici nu vei patii ceva daca nu folosesti acest program de convertire video din tutorial.Nustiu ce obicei aveti: Va panicati daca nu stiti sa folositi programul explicat in tutorial, sau daca nu aveti programele din tutorialul in cauza gata … vine disperarea maxima.Relaxati-va, ca nu sunteti obligati, si nici tu “Cochina” nu esti obligata sa folosesti acest soft din tutorial. Apropos, nici parascoveniile de softuri ce le tot lauzi nu-s cine stie ce. Is altele mult mai inteligente decat saraciile alea de progame pe care le ridici in slavi.Ai si tu acolo in “straitza” doua programe si vii aici si zbieri si urli cand toti suntem multumiti de “any video converter” n-avem nimic de comentat.

  70. Ma enerveaza faptul ca mi-a spus sa duc calc la centru si sa spun ca sunt praf.El crede ca sunt prost ca aia de se duc la centru si dau bani sa le instaleze sist. de operare sau sa le inst. wind in romana sau nu stiu ce porcarie pe calc.

  71. Foarte bun tutorialul ca de obicei! Va urmaresc cu drag de ceva timp tutorialele, dar am o problema cu softul. Vreau sa convertesc un concert .mkv in mp4 x264(bitrate: 2000, rezolutia 1280×720). Tot bine si frumos, dar cand termina, inainte sa compacteze fisierele create( audio si video ) imi da filed:|. Nu stiu ce sa-i mai fac. Prima data a mers, ca am testat cu un sample .mkv la fel ca in tutorial. Acum cucu, nu mai vrea. Am dezinstalat am facut tot ce am crezut ca ar putea rezolva problema si nimic. Pareri? 😀 (daca nu, as primi cu drag orice recomandare legata de alt soft care sa converteasca cu x264). Multumesc anticipat!

  72. Salut. Are cumva acest program vreo optiune in care sa poti fixa marimea fisierului care va rezulta. Vreau sa fac o conversie dintr-un MKV in AVI, dar mi-l face prea mic, as vrea un pic mai mare, macar cu vre-o 300-400 MB.Exista aceasta posibilitate de a fixa marimea fisierului rezultat?

  73. Si totusi TOTAL VIDEO CONVERTER E MAI BUN decit any video converter ,total video converter e setat de baza mult mai bine,converteaza din mkv in avi la o calitate buna

  74. elsajwek a zis

    sinteti cei mai buni,am invatat multe treburi destepte de la voi,va doresc sanatate si toate bune si frumoase !

  75. O mica problema a zis

    as avea si eu o problema cu Any Video Converter .cand i dau sa converteze… face numai vreo 15% din el si gata.iar videoul mi se misca foarte repede.. SPEED.ma puteti ajuta
    PS: din 2:47 min face 25 sec .multumesc anticipat

    • as avea si eu o problema cu Any Video Converter .cand i dau sa converteze… face numai vreo 15% din el si gata.iar videoul mi se misca foarte repede.. SPEED.ma puteti ajuta
      PS: din 2:47 min face 25 sec .multumesc anticipat  

      Greu de spus care e problema. Poti incerca aceasta alternativa:
      Link “videotutorial.ro/?p=3182”.
      Daca si cu acesta da eroare, inseamna ca fisierul video e de vina…

  76. era fain daca putea primi si format wmv(photostory3 doatr dealea face), frumos tutorial, am pus pe youtube un clip si nu-l pot vedea decat din contul meu si am mai pus 2 clipuri de cateva luni si alea merg, de ce? cele 2 clipuri sunt format avi si acesta wmv, nu cred ca aceasta este problema, cele 2 clpiuri le pot vedea si cu cont si fara acesta merge doar din contul meu de yoyutube, astept un raspuns daca se poate

  77. costel08_78 a zis

    Buna ziua.As avea o rugaminte daca ati putea sa ami spuneti un soft de compresie audio?Am un card de 500 mg la telefon si as vrea sa pun mai multe melodii avand an vedere ca multe melodii au si 10 mg ami ocupa tot spatiul din cateva melodii.Poate aveti chiar un tutorial despre vreun soft de genul asta.Va multulesc

  78. costel08_78 a zis

    folosesc si windows si ubuntu poate aveti pt amandoua sau pt oricare din ele.multumesc

  79. salut si felicitari, ++++++

    care ar fi varianta pt. fisiere audio?
    am un aaa.amr si as vrea sa l fac mp3.

    mersi

  80. Salut Cristi. Foarte bun tutorialul la acest soft.Problema ta,in care nu puteai viziona videoclipurile de pe youtube,era sigur de la Adobe Flash Player.Instaleaz-ti ultima versiune si iti va merge toate vodeoclipurile.Asa am patit si eu.O zi buna si Multumim ca ne inveti multe. 🙂

  81. felicitari pentru tutorialul acesta , pe mine m-a ajuta foarte mult si nu numai asta ms inca o data Cristi si echipei

  82. Va multumesc mult de tot de mult vruiam sami pun pe telefon.

  83. tunea sorin a zis

    Salut am si eu o intrebare daca ma poti ajuta in legatura cu un dvr avtech de 16 canale (supraveghere video) doresc sa vizionez filmuletele inregistrate de pe hard diskul dvr-ului in calculator am programul de vizionare al dvr-ului dar nu pot vedea fisierele decat daca descarc din dvr cu un stik usb, eu am copiat fisierele de pe hardiskul dvr-ului pe un alt hardisk si nu pot reda fisierele cu programul dvr-ului mi le face intrun format (stream) si nu stiu cu ce program le pot converti pentru a le viziona . ms mult .astept raspuns daca ma poti ajuta

  84. bai baieti sunteti buni dar am mare nevoie de softul asta miam luat un alcatelOT806 si chiar vreau sal fol pt yotube ajutor

  85. Felicitari pentru tutorial,foarte reusit tutorialul.Am si eu o problema cu descarcatul .Am instalat si eu any video converter versiunea 2.7.3. am copiat url-ul unui filmulet de pe you tube,i-am dat paste ,mi-a aparut acolo ca e “ready for download”,dar….surpriza…. cind ii dau start selected file flv,incepe pentru o fractiune de secunda sa descarce,dar se opreste si apare mesajul:WINSOCK FAILED.si gata,se opreste,si nu stiu de ce .Trebuie sa instalez vreun player flv?

Trackbacks

  1. […] Vrea sa converteasca din .flv in .mp4. @The Hunter Arunca o privire pe aici. […]

Speak Your Mind

*