Virtu MVP de la Lucidlogix, o tehnologie care ne ajuta sa jonglam cu procesoarele grafice – tutorial video

Salut prieteni, videotutorial.ro v-a obisnuit cu prezentarea si explicarea noilor tehnologii care apar, in tutorialul de azi va voi face cunostinta cu o noua tehnologie, este vorba despre Virtu MVP, o super aplicatie dezvoltata de compania Licidlogix, aplicatie care este in stare sa jongleze / schimbe intre placa video dedicata si cea integrata. De multa vreme nu am vazut ceva atat de revolutionar.
Cand am citit prima oara despre Virtu am crezut ca este doar un proiect indraznet si atat, se pare ca m-am inselat.
Dupa ce am testat in mai multe configuratii, si pe igp si pe gpu, pot spune ca Virtu MVP functioneaza, nu stiu cum au reusit dar au facut-o.
De ce sa nu folosim ambele placi video, si pe cea dedicata si chipul integrat in acelasi timp, sau in activitati diferite. La asta s-au gandit inginerii companiei Lucidlogix.
Virtu MVP este o aplicatie care ne permitem sa alegem procesorul grafic pentru sarcina potrivita, indiferent de slotul pe care este conectat monitorul. Ati auzit bine, putem folosi placa video dedicata chiar daca monitorul este conectat pe placa integrata. Nu mai conteaza unde este conectat monitorul, Virtu MVP poate folosi orice placa doreste si nu exista nicio pierdere de performanta sau vreun fel de lag.
Cu Virtu MVP putem face economie cand, mergand pe grafica integrata iar cand pornim un joc se va trece automat pe placa video dedicata. In timp ce placa video dedicata este ocupata cu gaming-ul, placa video integrata se poate ocupa de transcodare QuickSync sau poate contribui la fluidizarea experientei de joc, ajutand placa dedicata.
Trebuie sa mentionez ca Virtu MVP nu este disponibil pe orice placa de baza, trebuie sa aveti suport din partea producatorului si sa aveti anumite chipset-uri ca Virtu sa mearga .
O alta treaba super tare este Virtual Vsync, aici Virtu MVP ajuta la pastrarea unui frame rate ridicat atunci cand este activat Vsync, astfel gamerii se pot bucura de jocuri mai fluide la peste 60 fps cu Vsync activat.

Placa de baza folosita in tutorial suporta Virtu MVP:
Asus P8Z77-V / REV3.0

Mai multe detalii pe site-ul oficial Lucidlogix, producatorul VirtuMVP.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


 

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. de ce nu ai aero activat?

  2. Super acest program…. 😀 Sper sa am pe placa de baza tehnologia asta, acum incerc sa vad…

  3. Salut Cristi stiam ca tu detii un procesor i7 2600 Sandy Bridge acum cu aceasta placa de baza sa inteleg ca ai trecut pe Ivy Bridge si daca da mai intereseaza daca se merita un upgrade de la acelasi procesor .
    iar legat de tutorial acest soft se poate folosii si cu placi cu cipset z68. Eu am folosit acest program impreuna cu un i7 2600 si o placa de baza asus p8z6-v lx.

  4. Mda, nu am tehnologia asta pe placa mea, Asrock G31M nush cum… nu are 🙁 Cristi, dar alta metoda de a economisi energie care ar mai fi…? Daca pun monitorul pe placa video integrata cea dedicata se opreste…? Sau cum sa fac sa o opresc cand nu am nevoie de ea……?

  5. Este interesanta aceasta tehnologie de a comuta intre procesoarele grafice. Este de apreciat ca nu trebuie sa dam restarturi de fiecare data cand setam placa integrata cu cea dedicata sau invers.
    Sincer sa fiu daca nu vedeam dovezile pe care ni le-ai aratat in tutorial nu credeam.

  6. adrian:
    de ce nu ai aero activat?

    Abia am instalat windows si nu am facut WinSAT.

  7. KodeJust:
    Este interesanta aceasta tehnologie de a comuta intre procesoarele grafice. Este de apreciat ca nu trebuie sa dam restarturi de fiecare data cand setam placa integrata cu cea dedicata sau invers.
    Sincer sa fiu daca nu vedeam dovezile pe careni le-ai aratat in tutorial nu credeam.

    Nici eu nu am crezut pana nu am vazut, 13700 in 3DMark06 cu monitorul pe chipul integrat, mannn !

  8. Stefan:
    Salut Cristi stiam ca tu detii un procesor i7 2600 Sandy Bridge acum cu aceasta placa de baza sa inteleg ca ai trecut pe Ivy Bridge si daca damai intereseaza daca se merita un upgrade de la acelasi procesor .
    iar legat de tutorial acest soft se poate folosii si cu placi cu cipset z68. Eu am folosit acest program impreuna cu un i7 2600 si o placa de baza asus p8z6-v lx.

    Acum am un Celeron G530 insa o sa pun in curand un Ivy Bridge.
    i72600 a zburat, la mine nu fac prea multi purici componentele, nu sunt prea sentimental.

  9. am si eu o intrebare cristi si da-mi un mail cu raspunusl daca !
    am un ram de 1,50GB ram adica doi GB DE RAM FARA JUMATE IMI MERGE WINDOWS 7 SI 2,40 GHZ ! ..
    IMI MERGE PROGRAMUL ASTA SI PE WINDOWS XP SP3?

    IMI PLACE SITE VOSTRU LAM PUS CHIAR LA MARCAJE MULT NOROK IN CONTINUARE

  10. merge si pe windows xp sau nu virtu mvp!???????????

  11. cristi-admin: Acum am un Celeron G530 insa o sa pun in curand un Ivy Bridge.
    i72600 a zburat, la mine nu fac prea multi purici componentele, nu sunt prea sentimental.

    ce ai vrut sa spui cu cuvantul ,,A zburat”. Sa nu-mi spuni ca l-ai ars.

  12. cristi-admin: Acum am un Celeron G530 insa o sa pun in curand un Ivy Bridge.
    i72600 a zburat, la mine nu fac prea multi purici componentele, nu sunt prea sentimental.

    eu unu nu am probleme cu el iar legat de Ivy Bridge nu as face un upgrade dor pt 5-10% performanta in plus.Eu unu ii sfatuiesc pe cei care detin un pc destul de performant care sa ii mltumeasca sa astepte urmatoarea serie de procesoare de la intel si anue un posibil Ivy Bridge E sau urmatorul nucleu care va schimba foarte multe inclusiv memoria ram (va aduce suport pt un nou tip de memorie)
    insa oricum foarte bun tutorialul iar pt cei care detin placi de baza cu cipset z68 aceasta tehnolgie exista si pe acelea doar ca are alt nume (LucidLogix® Virtu)

  13. AdranGudus a zis

    gaby:
    merge si pe windows xp sau nu virtu mvp!???????????

    gaby:
    am si eu o intrebare cristi si da-mi un mail cu raspunusl daca !
    am un ram de 1,50GB ram adica doi GB DE RAM FARA JUMATE IMI MERGE WINDOWS 7 SI 2,40 GHZ ! ..
    IMI MERGE PROGRAMUL ASTA SI PE WINDOWS XP SP3?

    IMI PLACE SITE VOSTRU LAM PUS CHIAR LAMARCAJE MULT NOROK IN CONTINUARE

    Virtu MVP nu functioneaza decat pe Windows 7 32 sau 64 biti

  14. corleone: ce ai vrut sa spui cu cuvantul ,,A zburat”. Sa nu-mi spuni ca l-ai ars.

    Serveste alt proprietar. N ca n-ar fi bun, e un procesor super insa eu trebuie sa trec la altceva.
    Trebuie tot timpul sa fiu la curent, nu pot sa stiu daca nu testez.
    La fel si cu G530, am vrut sa vad cum se comporta un dual core entry level si pot spune ca face fata cu brio.

  15. Nu vreau a fiu carcotas dar placile video de ultima generatie nu mai consuma asa mult in idle.

  16. Salut am si eu o intrebare in legatura cu voceonline.romtelecom.ro am facut cont am testat ca merge faza cu aflarea nr privat ,dar aseara am primit la fel 5-6 telefoane cu nr privat la primul am raspuns,si la urmatoarele 2 am dat busy,restu nu am mai raspuns.Cand am intrat sa vad cine m-a sunat nu imi arata.O fii din cauza ca nu eram pe site cu contul de voce deschis?astept raspunsuri.multumesc!

  17. Salut Cristi,
    Te rog să faci un tutorial şi despre amplificatoare hi fi, ex. DENON PMA-710AE , să ne vorbeşti despre diferenţele dintre alte modele de amplificatoare,performanţă,plusuri,minusuri,etc.
    Te rog pe tine,chiar dacă nu face parte din zona IT , din simplu motiv că eşti The Best în ceea ce faci şi moterialele video făcute de tine sunt fascinante.
    Nu am găsit nimic pe net despre aşa ceva la modul explicit ,în termeni pe care să-i pot înţelege.
    Îţi mulţumesc şi să ai grijă de tine,ciao!

  18. LucYan:
    Nu vreau a fiu carcotas dar placile video de ultima generatie nu maiconsuma asa mult in idle.

    Consuma mult mai mult decat grafica integrata.

  19. cristi-admin: Consuma mult mai mult decat grafica integrata.

    Da asa este…..si eu ma gandesc sa scap de LGA775 sa trec pe 1155

  20. Care ar fi cauza de nu pot sa ma uit la tutoriale de pe un sgs2, doar daca este urcat pe youtube?

  21. pop florin a zis

    Eu vreau sa va multumesc pentru munca pe care o face-ti
    Am invatat multe datorita voua
    Respect

  22. Seby:
    Care ar fi cauza de nu pot sa ma uit la tutoriale de pe un sgs2, doar daca este urcat pe youtube?

    Tutorialele sunt cam greu de decodat, pentru transcodare folosim h264 high profile, cam greu pentru telefoane mai vechi.
    Acum sgs2 poate fi considerat telefon vechi.
    Daca reducem calitatea o sa se vada/auda mai prost si nu vrem asta.
    Asteptam cu nerabdare implementarea tagului video ca lumea in html5, mai precis suportul pentru h264 in toate browserele. Deasemenea inca nu avem suport pentru rtmp streaming in html5 si asta ne tine pe loc si ne obliga sa folosim in continuare flash.
    Va asiguram ca lucram la aceste mici probleme si speram sa fim prezenti pe toate device-urile cat mai rapid, mai ales ca de la Android Jelly Bean nu mai avem flash.
    Daca instalezi un rom CM cu siguranta vei putea viziona tutorialele.

  23. Din pacate Cristi nu toata lumea are VirtuMvp 😉 !!! Te contrazic la faza cu placile video. Ca consuma cum sa consume Cristi in standby o placa video 400w !!! Tu nu stii ca placile video au stari, cand este folosita in gaming atunci iti papa tie 400w. Asa cand citesti un text se reduce automat frecventa placi video de la gpu 850mhz la un 150mhz si frecventa la fel de la 4800mhz la 1000 mhz si numai consuma tie 400w. poate o placa sa consume si 600w ca ea tot la 100 poate si mai jos ta cu watti cand este in standby sau citesti ceva. Verifica placa ta video cu aida si vezi ca are stari, nu sunt chiar asa fomiste placile in standby. in gaming sunt fomiste.

  24. cristi-admin: Tutorialele sunt cam greu de decodat, pentru transcodare folosim h264 high profile, cam greu pentru telefoane mai vechi.
    Acum sgs2 poate fi considerat telefon vechi.
    Daca reducem calitatea o sa se vada/auda mai prost si nu vrem asta.
    Asteptam cu nerabdare implementarea tagului video ca lumea in html5, mai precis suportul pentru h264 in toate browserele. Deasemenea inca nu avem suport pentru rtmp streaming in html5 si asta ne tine pe loc si ne obliga sa folosim in continuare flash.
    Va asiguram ca lucram la aceste mici probleme si speram sa fim prezenti pe toate device-urile cat mai rapid, mai ales ca de la Android Jelly Bean nu mai avem flash.
    Daca instalezi un rom CM cu siguranta vei putea viziona tutorialele.

    Multumesc pentru raspuns.

  25. asus:
    Din pacate Cristi nu toata lumea are VirtuMvp ;)!!! Te contrazic la faza cu placile video. Ca consuma cum sa consume Cristi in standby o placa video 400w !!! Tu nu stii ca placile video au stari, cand este folosita in gaming atunci iti papa tie 400w. Asa cand citesti un text se reduce automat frecventa placi video de la gpu 850mhz la un 150mhz si frecventa la fel de la 4800mhz la 1000 mhz si numai consuma tie 400w. poate o placa sa consume si 600w ca ea tot la 100 poate si mai jos ta cu watti cand este in standby sau citesti ceva. Verifica placa ta video cu aida si vezi ca are stari, nu sunt chiar asa fomiste placile in standby. in gaming sunt fomiste.

    Nu am spus eu ca o placa video consuma 400W in idle, poate nu ai inteles bine.
    In orice caz o placa video consuma mult peste orice igp, are o gramada de circuite care trebuie sa fie pe faza in orice fractiune de secunda iar managementul plascilor video in general nu pate fi inclinat spre eficienta. Placile video sunt niste monstrii care consuma enorm de mult, mai mult decat doua-trei procesoare la un loc.

  26. Sulut Cristi exista alt mod de a lua legatura cu tine in afara de rubrica de comentarii?Am o problema legata de yahoo masenger dar este ceva mai complcat si nu pot scrie pe rubrica de comentarii.

  27. Salut cristi de-curand un prieten deal meu si cumparat un leptop si are 1,80 ghz si 512 ram el ma intrebat daca merge windws 7 pe el eu iam zis ca nuj sar putea sa nuti mearga
    intrebarea mea este ii merge windows 7 pe el ?
    sii .. aero asta imi poti spune ce face in pc !

  28. Cristi:
    Sulut Cristi exista alt mod de a lua legatura cu tine in afara de rubrica de comentarii?Am o problema legata de yahoo masenger dar este ceva mai complcat si nu pot scrie pe rubrica de comentarii.

    Pe rubrica de comentarii ai sanse mult mai mari sa-ti rezolvi problema. Poate cineva a avut aceeasi problema si-ti poate da un sfat.

  29. Luca Andrei a zis

    Salut! m a uimit destul de mult acest programel! Chestia este ca eu nu pot sa il bag! Imi cere placa video integrata instalata sau driverul ei ceva gen! Am cautat toata ziua si nu exagerez cum sa activez placa video integrata! AM un laptop Toshiba Satelite L855-10W , cu i7 3610QM si video dedicat un hd 7670 de 2gb! Treaba e ca stiu sigur ca are si un hd 4000 intel graphics! Nu pot activa aceasta placa si apoi sa instalez programu! daca ma poate ajuta cineva raman recunascator! tin sa mentionez ca toate driverele pe care dau sa le instalez imi da eroare cum ca nu indeplinesc cerintele minime! Am dat cu AIDA(Everest) sa vad daca am sau nu placa! si imi spune acolo intel graphics dezactivata! Am citit si pe net si am vazut ca acest procesor are hd 4000 dar nu pot sa l fac sa mearga! ROg pe cineva daca stie cum sa ma ajute sa mi raspunda aici sau pe mail ! O seara buna tuturor!

  30. Buna seara si cum pot afla daca se potriveste cu laptopul meu dell inspiron n5010

  31. de unde pot sa trag programul ?Virtu MVP

  32. l-am gasit pana la urma dar la mine nu merge (integrated graphics device was not found)am ati radeon 3850 (512 cu 256) multumesc oricum.o zi buna

  33. SE vine de la Secound Edition 😉

  34. Raluca-Adreea a zis

    Buna. As dori sa imi cumpar si eu un laptop insa nu ma prea pricep.
    As dori sa imi faceti 2-3 recomandari.
    Ca budet sa fie preferabil pana in 2.000 lei.
    Multumesc!

  35. Murariu Alexandru a zis

    Luca Andrei: Salut! m a uimit destul de mult acest programel! Chestia este ca eu nu pot sa il bag! Imi cere placa video integrata instalata sau driverul ei ceva gen! Am cautat toata ziua si nu exagerez cum sa activez placa video integrata! AM un laptop Toshiba Satelite L855-10W , cu i7 3610QM si video dedicat un hd 7670 de 2gb! Treaba e ca stiu sigur ca are si un hd 4000 intel graphics! Nu pot activa aceasta placa si apoi sa instalez programu! daca ma poate ajuta cineva raman recunascator! tin sa mentionez ca toate driverele pe care dau sa le instalez imi da eroare cum ca nu indeplinesc cerintele minime! Am dat cu AIDA(Everest) sa vad daca am sau nu placa! si imi spune acolo intel graphics dezactivata! Am citit si pe net si am vazut ca acest procesor are hd 4000 dar nu pot sa l fac sa mearga! ROg pe cineva daca stie cum sa ma ajute sa mi raspunda aici sau pe mail ! O seara buna tuturor!

    In primul rand trebuie activata grafica integrata din bios apoi poti instala driver-ul de la HD Graphics, dupa ce ai facut acesti pasi poti instala Virtu.Chestia e ca nu au mai imbunatatit aceasta tehnologie din 2011 si nu inteleg de ce

  36. cu tot respectu nu ai zis de unde il downloadam si daca se gaseste free …?

  37. salut,am si eu o intrebare…..mai offtopic:)…..detin un procesor amd x3 450…..numai amd am avut de cand am pc -ul…si vreau sa trec pe intel…….intrebarea mea este….daca amd x3 450 este mai bun decat intel celeron-ul pe care il detii tu(G530)?…..stiu din tutorialele mai vechi ca este un i3 cu cateva functii scoase sau oprite,se merita? multumesc,bye:)

  38. Susanu Vasile a zis

    Salut.
    Am o intrebare. Are ceva daca bag monitorul in portul de pe placa de baza si cablul de la tv-out in portul placii video ca sa pot vedea un film pe televizor? Din cate am inteles ca sa mearga aceasta tehnologie trebuie bagat monitorul in portul de pe placa de baza?
    Multumesc.

  39. Am pe placa video un monitor si un tv3d.Pot sa urmaresc ce vreau pe orice iesire sau pe ambele.Am decarcat Virtru mvp si nu pot sa-l instalez deoarece nu vede plava video integrata.Am vazut ca trebuie sa ma aflu pe placa video integrata cand instalez.Problema este ca am mutat si monitorul si tv-ul pe placa de baza dar nu sunt vazute(SO porneste dar nu am imagine nicaieri).Am placa de baza GA-F2A85X-UP4 si suporta Virtu mvp.
    Ce trebuie sa fac?Ce setari sa fac pentru a avea imagine de pe placa de baza?
    Multumesc.

  40. Obs.Am intrat in BIOS-Peripherals-GFX Config.-Primary Video Device si am trecut pe IGD Video.Am lasat Integrated Graphics pe Auto(mai exista posibilitatile; Disabled si Force).
    Tot nu am imagini de pe placa de baza si am numai de pe placa video.
    Ce mai pot face?
    Multumesc.

  41. Am rezolvat prin trecerea pe Force.Mai apare o linie setata pe auto.Acum vad monitorul pe placa de baza!!!
    Am instalat virtu mvp dar dupa restart apare un mesaj ca nu pot porni virtu mvl control panel din lipsa de driveri.Stie cineva ce driveri sunt necesari si unde pot fi gasiti?
    tx

  42. Adrian Gudus a zis

    Ionica:
    Am rezolvat prin trecerea pe Force.Mai apare o linie setata pe auto.Acum vad monitorul pe placa de baza!!!
    Am instalat virtu mvp dar dupa restart apare un mesaj ca nu pot porni virtu mvl control panel din lipsa de driveri.Stie cineva ce driveri sunt necesari si unde pot fi gasiti?
    tx

    Driverele (nu driveri) pot fi gasite pe site-ul producatorului produsului tau.
    Cele pentru chip-ul grafic integrat le gasesti pe site-ul producatorului placii de baza: http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=4343&dl=#dl
    Cele pentru placa video dedicata le gasesti pe site-ul producatorului placii video: (placa video nu ne-ai spus-o)

    • TX
      Obs.”driverele”(şoferii) le am la zi .Saptamanal verific.
      Am renuntat cand am dat de “Wrong gpu configuration. Please check your hardware/drivers” .Multi au dat de acesta defectiune.
      Am o experienta trista cu o webcamera la care uneori se instaleaza softul dar in marea majoritate a cazurilor NU.
      Nu are rost sa ma complic.

  43. Craciun fericit tuturor am o intrebare am procesor i3 2120 si placa de baza z77-ds3h , placa video ati radeon hd 6570 2gb 128 biti as vrea sa stiu daca suporta lucid virtu pentru ca lam instalat si nu merge as vrea daca se poate o sugestie de configurare Multumesc Craciun fericit

  44. eu am tehnologia dar din pacate nu stiu de ce nu functioneaza cu cablul DVI iesire din video on bord imi spune Wrong GPU configuration Plese check u hardware/drives.DisablingVirtu MVP, and exiting. remember to enable Virtu MVP after the problem is fixed.
    Poate ma ajuta cineva precizez ca procesorul este un i7 3770 PB Gigabyte ud5h video d Gigbyte radeon hd 7950.Multumesc anticipat.

  45. Salut din nou. O sa incepem cu inceputul chiar daca nu stiu eu prea multe despre aceasta tehnologie dar va impartasesc din experianta mea.Cum am spus si mai sus detin Intel I7-3370, P.B.-gigabyte UD5H, P.V.-gigabyte AMD Radeon HD 7950 mai exact modelul GV-R795WF3-3GD, 16 G de ram 1600, sursa Seasonic 650W G serie, asta in mare.Dupa cum stiti pocesarul are video incorpotat HD 4000 placa de baza detine tehnologia si are si dual bios.Sa incepem cu setarea in bios-trebuie setat sa ruleze de pe video on bord cum faceti asta cautati pe situl producatorului placii de baza la capitolul instalare placa video ( despre lucid mvp ) o sa gasiti, dupa ce ati setat biosul pe video on bord F10 / save / yes pur si simplu inchideti compu din buton conectati cablul pe on bord si porniti compu.Pana aici cam la toata lumea va fi la fel.Acum la mine in seria HD 7950 mai exista un model adica GV-R795UD-3GD.Instalam win+drivere P.B.+driver P.V.+ Lucid MVP si surpriza ” wrong GPU ……bla bla bla…..mvp disable…..return to rezolve conflict to enable mvp” deci ce sa fac cum sa setez GPU reinstal ALL ( win, PB, PV ) pornesc si alta belea ” catalit not suported driver please to enable your grafic…….card ” sau ceva de genu trebuie mers in advanced seting din display la adapter prprietati driver si mai departe nu am pre inteles eu cum so fac enable oricum la mine in modul video on bord nu imi arata decat HD4000-uliar in divace manager video dedicat cu semnul ! , ma pun sa caut driver pt video si le dau jos pe amandoua la momentul respectiv eu nestiind care model il detin , instalez driverul de la celalalt model si dupa restart surpriza nu mai apare eoarea de la lucid MVP si vad si catalistu , se mentine eroarea cu “enable your video… bla bla bla ” cred ca din gresala ma duc cu mouse jos in dr si dau click pe Lucid WAWAWAW porneste bun bun da ce fac cu diverul de la video dedicat ca nu e bun intru direct pe AMD si dau jos pe ultimul il instalez si stupoare nu mai merge nici lucidMVP nici catalistu cu tote erorile suse mai sus.Nu stiu cat ati inteles si daca m-am exprimat corect ( scuze pt engleza mea ) dar asta e fenomenul care se manifesta la mine.Poate colegii revin cu completari din experienta lor. Acum as avea o intrebare pt Cristi daca poti sa imi spui pun totl sa functioneze lucid MVP activez tot pe on , in jocuri o sa imi preia placa dedicata in momentul in care HD4000-ul nu mai poate ? Multumesc.

  46. Addrienn a zis

    integrated graphics device was not found.
    virtu mvp 2.0 setup will now exit

    Asta imi apre pe ecran cand vreau sa instalez programul.. la prima vedere as spune ca procesorul “TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3300 MHz (16.5 x 200)” nu are grafica incorporata. Pe placa de baza “Asus M4A78LT-M” am iesire pt video.. vreo rezolvare cumva? E posibil sa fie dezactivata grafica din bios, si daca da cum fac sa o activez?!

  47. daca zici ca ai pe placa de baza iesire video trebuie sa setezi iesirea semnal video on bord din bios cam cum ar trebiu sa faci citesti prima data instructiunile de instalare ale placii video ( cauti toate manualele de la placa ta de baza si cauti acolo) dupa care cu cablul conectat in video dedicat setezi biosul asa cum iti scrie in manual F 10 save and exit / shut down ( din buton ) muti cablul pe video ob bord / pornesti compu , daca ai setet corect o sa ai semnal video dupa care instal Virtu MVP si ar trebui sa iti mearga cel putin la mine asa a mers dar nu mai vroia sa recunoasca Catalistu in leg cu Catalistu poate ne lamureste altcineva.

    uitate aici http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=4440#manual la manual pt lucid poate iti faci o idee cam ce ar trebiu sa cauti pt placa ta de baza

  48. CRISTI ! i-mi poti spune ce placa de baza cu socket 1150 suporta Virtu MVP de la Lucidlogix ?

  49. Pot folosi aceasta tehnologie pentru AMD Radeon HD 6410D?

  50. salut. deci sa inteleg ca daca vreau sa joc un joc trebuie sa mut cablu dvi in placa dedicata cind ies din joc din nou mut cablul dvi in placa de baza nu? cam asa ceva? dar daca am 2 cabluri dvi si le las pe ambele cuplate cu monitorul si dau schimbare din program? se rezolva ceva? asta ca sa elimin bijbiiala prin spatele calculatorului.

Trackbacks

  1. […] Lucid direct de la botul calului click […]

Speak Your Mind

*