Primele impresii despre Windows 8, setarile pentru retea si performanta conexiunii – tutorial video

Salut prieteni, astazi va voi spune cum mi se pare Windows 8 Release Preview la prima vedere. Cum nu pot spune tot intr-un singur tutorial, astazi ne vom opri la retea, va voi spune care cred ca sunt diferentele intre Windows 7 si Windows 8 si cum se fac setarile conexiunii pe noul sistem de operare.
Dupa ce am instalat prima oara Windows 8 pe real am observat o performanta mai buna in ceea ce priveste gestionarea conexiunilor, implicit o viteza mai mare la download si upload. Concret, inainte, pe WIndows 7 urcam tutorialele pe server cu 3 sau 4 MBps iar acum pe Windows 8 urc tutorialele video cu 6-7 MBps, o viteza foarte buna daca tinem cont ca legatura mea cu serverul videotutorial.ro este facuta prin SFTP.
In afara de conexiune nu am observat nimic spectaculos inca, totul se misca bine, la fel de bine sau chiar mai bine decat pe Windows 7. Aplicatiile s-au instalat fara probleme chiar daca am Windows 8 pe 64 de biti. Sincer nu ma asteptam sa gasesc atata stabilitate, pot spune ca este un sistem ce poate fi folosit chiar si in faza asta, oricum nu cred ca se vor schimba prea multe in versiunea finala.
Conexiunea se face la fel ca pe Windows 7, singura diferenta este atunci cand intram in Metro UI unde ne trebuie putin timp pentru adaptare.
O surpriza placuta mi-a oferit-o Windows 8 atunci cand am introdus un stick pentru wireless, acesta a fost instalat automat in cateva secunde, parca as fi conectat un stick usb. Pe Windows 7 era necesara instalarea de pe CD sau de pe site-ul producatorului.
Cam atat pentru azi, cum dau peste ceva interesant pe Windows 8, va dau de veste si o sa fac un tutorial, pana atunci va urez vizionare placuta.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Când va fi lansarea oficială a noului sistem de operare?
    Crezi că versiunea finală se va mișca mai bine ca aceasta? Întreb pentru că, cel mai probabil, vor mai fi adăugate funcții în sistemul de operare.
    Mulțumesc!
    Oricum, ar trebui făcut acest test și pe Windows 7 ca să se vadă exact diferența de performanță în ceea ce privește rețeaua.

  2. Salut,a incercat cineva sa se conecteze la reteaua wireless,cu “SSID (service set identifier)” dezactivat?
    eu nu am reusit

  3. AdrianGudus a zis

    Pentru ca sunt absolut sigur ca va veni cineva si va zice pe comentarii ca “la mine task managerul nu apare asa” iata ce trebuie sa faceti:
    Click dreapta pe Taskbar asa cum a spus colegul meu Cristi apoi click stanga pe Task Manager. In fereastra Task Manager faceti click pe sagetica din stanga jos a ferestrei unde scrie “More details”

  4. As dori un tutorial despre principalele aplicatii din Metro UI (calendar, mail, people, etc). Ar fi foarte frumos sa pot citi mail-urile direct din aplicatia de Mail. Am mai ridicat aceasta problema, (nu vreau sa devin cicalitor) aceea a citirii mail-urilor de pe un alt cont (Yahoo, Google), altul decat cel Hotmail. Oricum astept cu nerabdare noile tutoriale Windows 8!

    • Vom face tutoriale pe parcurs ce strangem informatii noi, trebuie sa petrecem si noi ceva timp cu noul sistem de operare.
      Pana in prezent eu sunt multumit de performanta insa nu pot spune daca Windows 8 este la fel de stabil ca Windows 7, numai timpul ne poate spune asta.
      Eu am instalat pe real Windows 8, asta inseamna ca vreau sa-l simt.

  5. trebuie specificat faptul ca windows 8 vine cu un program ascuns care verifica autenticitatea windowsului fara a se mai conecta la net.(daca mai exista inca un windows pe hdd) si ii va da jos craku care il tine activ asa ca nu va speriati

  6. calcuatorul se poate opri mai repede prin combinatia : Alt+F4

  7. salut! cum se poate scoate acel mesaj din dreapta jos? (daca se poate)

  8. VINATORIU a zis

    Sall Cristi as dori si eu daca se poate un tutorial [si mai exact as dori sami configurez un sistem pe platforma AMD] CATEVA TUTORIALE PE TEMA ASTA TE ROG DACA SE POATE

  9. Super tutorial! 😀

  10. Sall videotutorial…. de cateva zile mi-am instalat pe real Windows 8 FOARTE TARE doar ca dupa ce lam instalat am vrut sa-mi pun si office-ul si am constatat ca numi citeste CD-ul nici pe cel cu office nici pe altu….
    ezista vreo setare pt asa cv ?????
    VA MULTUMESC !!!
    P.S: usb-ul merge foarte bine, CD-ul cu windows il ia doar din bios

  11. e foarte interesanta noua versiune de windows 8 de la Microsoft, insa personal am intampinat probleme cu drivereul de la o placa tv tunner dupa ce am instalat windowsul pe “curat” ( ultiam versiune de driver de pe siteul oficial). Cei drept va trebui sa mai asteptam..pt o mai mare compatibilitate

  12. Cateva constatari despre “defectele’ W8.Are cateva bug-uri.Da erori la inchidere, se restarteaza automat din pozitia “sleep’,incarca mai greu paginile cu video.Nu ar fi trebuit sa-l faca in “dual”(desktop+metro UI) ci independent desktop si metro sau sa fi avut obtiunea de activare inca de la instalare a uneia dintre obtiuni.In varianta aceasta,parerea mea este ca l-au cam stricat.Daca nu aduc ceva modificari in bine, cred ca au cam dat-o in bara.Mai vedem la varianta finala.Vreau sa fiu inteles, am un sistem “dotat’ din 2011.Windows 7 merge perfect.Asa ca deocamdata W7 e la moda.

  13. Salut cristi as vrea sa faci un tutorial despre windows 7ag 2012.
    1)cum se instaleaza
    2)cum se seteaza ca sa se miste mai usor pentru ca eu il am si se misca prost

  14. Florentin a zis

    Eu am avut probleme cu firewall-urile zone alarm si outpost pe windows 8. Nu merge nici unul.

    • Mie nu mi se pare prea interesant deoarece cardul SD nu se poate compara cu un SSD, nu te- tine nici o luna de zile cu sistem de operare pe el.
      Tu nu ai observat ca numai controller-ul pentru SSD este cat doua carduri SD.
      Celulele unui card de memorie nu pot fi solicitate prea mult, dupa cateva rescrieri vor cadea ca spicele, fara flash solid, fara wear leveling, fara garbage colection, nu poti tine un sistem de operare ca Windows-ul pe flash.

  15. AdrianGudus a zis

    Dinel:
    Cateva constatari despre “defectele’ W8.Are cateva bug-uri.Da erori la inchidere, se restarteaza automat din pozitia “sleep’,incarca mai greu paginile cuvideo.Nu ar fi trebuit sa-l faca in “dual”(desktop+metro UI) ci independent desktop si metro sau sa fi avut obtiunea de activare inca de la instalare a uneia dintre obtiuni.In varianta aceasta,parerea mea este ca l-au cam stricat.Daca nu aduc ceva modificari in bine, cred ca au cam dat-o in bara.Mai vedem la varianta finala.Vreau sa fiu inteles, am un sistem “dotat’ din 2011.Windows 7 merge perfect.Asa ca deocamdata W7 e la moda.

    Eu nu am avut nici una din “problemele” mentionate de tine. Invatati sa inchideti corect un sistem de operare. Nu se da shut down la PC avand pe fundal 30 de aplicatii deschise.
    Inainte sa inchizi calculatorul, iti salvezi frumos munca, inchizi toate softurile si aba apoi dai turn off sau shut down (cum vreti voi sa ii spuneti)
    La mine nu isi da restart din sleep. Cine stie, poate ai un hardware mai ciudat. Poate driverele generaliste cu care vine Windows 8 nu sunt chiar atat de bune pentru hardware-ul tau. Iti recomand sa instalezi driverele de Windows 7 pana cand vor aparea oficial cele pentru Windows 8

  16. E bun si asta decat deloc, ce stam toata ziua sa reinstalam windows-uri. Ala e bun cand vrei sa testezi ceva si nu ai hdd sau eu stiu pentru mine e chiar interesant la 80 ron nu cred ca e scump, dar bine dupa preferintele fiecaruia. Bine acuma daca stau sa ma gandesc bine si stick-urile usb tot un fel de card are si ala nu tot asa dupa cateva rescrieri, formatari, sau formatari din fat32 in ntfs si invers cum e, nu e la fel stai linistit sunt gandite si cardurile alea nu sunt chiar asa numai 1 luna de zile, daca tie ti-sa intamplat mie niciodata si vb am un card SD care il frec toata ziua cu boot de win, boot linux si fisiere de iso, etc. merge si acuma.

  17. AdrianGudus a zis

    cata:
    Salut cristi as vrea sa faci un tutorial despre windows 7ag 2012.
    1)cum se instaleaza
    2)cum se seteaza ca sa se miste mai usor pentru ca eu il am si se misca prost

    De ce va tot instalati voi Windows-uri customizare/personalizate de altii, cu tot felul de drivere bizare (unele sunt in plus) integrate in acesta si care poate veni la pachet cu niste virusi sau kiloggeri frumosi care va pot lasa rapid fara parole la conturi.
    Windows 7 Enterprise, complet functional, un windows oficial si curat disponibil la download chiar si acum de catre compania Microsoft si pentru care poti folosi comanda REARM pentru a lungi perioada de licenta pana la 370 de zile.
    Scrie in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus:
    Windows 7 original la download in varianta trial de 90 de zile, apesi tasta enter si vei gasi tutorialul apoi cauta si: Cum sa folosim Windows 7 si Vista fara licenta, legal timp de aproape jumatate de an

  18. SALL [CRISTI] VIDEOTUTORIAL AS VREA SA VEDEM CATEVA SISTEME CREATE PE PLATFORMA AMD MULTUMIM

  19. VREAU SA IMI ACHIZITIONEZ UN SISTEM DAR NU STIU PE CE PLATFORMA SA ALEG INTEL SAU AMD AM INTELES CA AMD AU O COMPARATIE PERFORMANTA FORTEBUNA PRET LA FEL MAI PUTEA AJUTA CRISTI TE ROG CU UN TUTORIAL SAU MACAR CU UN COMENTARIU MULTUMESC MULTUMESC MULT

  20. Octavian a zis

    Cristi, Adrian,
    offtopic, da’ am cautat de-am innebunit!
    Au disparut tutorialele cu si despre Sopcast pe Win si Android?
    Le-am urmarit acum citeva zile, azi am vrut sa mai vad cite ceva si…
    Multumesc.

  21. AdrianGudus a zis

    Octavian:
    Cristi, Adrian,
    offtopic, da’ am cautat de-am innebunit!
    Au disparut tutorialele cu si despre Sopcast pe Win si Android?
    Le-am urmarit acum citeva zile, azi am vrut sa mai vad cite ceva si…
    Multumesc.

    Da, acele tutoriale au fost scoase de pe site din mai multe motive confidentiale

    • daca tot ai facut niste tutoriale trebuia sa le reuploadezi dupa ce elimini asa zisele motive confidentiale , asa ar fi corect si pe viitor sa nu ai scapari de confidentialitate pe tutoriale ca nu esti incepator la tutoriale si merita critici mai dure. nu gen oricui se intampla

  22. Octavian:
    Cristi, Adrian,
    offtopic, da’ am cautat de-am innebunit!
    Au disparut tutorialele cu si despre Sopcast pe Win si Android?
    Le-am urmarit acum citeva zile, azi am vrut sa mai vad cite ceva si…
    Multumesc.

    Un proverb vechi zice: ” Cand nu-i cap, vai de picioare”. Morala este: fa-ti si tu un notepad si scrii numele tutorialului si linkul catre el. As putea sa ti-l dau pe al meu dar alt proverb (chinezesc de data asta), spune; “Daca vrei sa ajuti pe cineva, nu-i da un peste, da-i o undita !” Exact asta am facut eu.

  23. Buna Cristi,te rog frumos sa faci un tutorial cu cele mai ieftine componente pc dar performante.

  24. polferis a zis

    Sa-l descarci, poti sa-l descarci oriunde, pe orice. De instalat nu poti pe configuratia ta. Daca erai atent la primul tutorial de instalare, aflai cerintele pentru Windows 8. Adica procesor de minim 1Ghz sau mai mare, minim 1GB RAM si minim 16GB spatiu pe disc. Asta pentru 32biti. Si pentru Windows 7 sunt aceleasi cerinte.

  25. Salut,
    Tin sa va felicit pentru tutoriale realizate.
    Intrebare : ai facut testul ala si pe Windows 7 ? cu ce viteza iti mergea pe windows 7 ?

  26. Octavian a zis

    nistor: Un proverb vechi zice: ” Cand nu-i cap, vai de picioare”. Morala este: fa-ti si tu un notepad si scrii numele tutorialului si linkul catre el. As putea sa ti-l dau pe al meu dar alt proverb (chinezesc de data asta), spune; “Daca vrei sa ajuti pe cineva, nu-i da un peste, da-i o undita !” Exact asta am facut eu.

    Sorine, mersi, esti dragut, da’ tine-ti lanseta pentru altcineva! Cred ca pentru tine e valabila zicala aia cu “unde nu-i cap si nici picioare…, daca mai ai frati impuscati-va cu totii!!!”.
    Ce treaba are sula cu prefectura? Ia pasteaza tu fain frumos intr-un browser adresa aia care ti-ai salvat-o dupa ce “ti-ai facut un notepad” (?!?) si zi-mi si mie, tot sub forma de proverb indian, ce c…. ai obtinut!?!

  27. Octavian a zis

    AdrianGudus: Da, acele tutoriale au fost scoase de pe site din mai multe motive confidentiale


    OK, am inteles, multam Adrian!
    Ma gindeam eu ca e ceva de genul asta.

    nistor: Un proverb vechi zice: ” Cand nu-i cap, vai de picioare”. Morala este: fa-ti si tu un notepad si scrii numele tutorialului si linkul catre el. As putea sa ti-l dau pe al meu dar alt proverb (chinezesc de data asta), spune; “Daca vrei sa ajuti pe cineva, nu-i da un peste, da-i o undita !” Exact asta am facut eu.

    Sorine, mersi, esti dragut, da’ tine-ti lanseta pentru altcineva! Cred ca pentru tine e valabila zicala aia cu “unde nu-i cap si nici picioare…, daca mai ai frati impuscati-va cu totii!!!”.
    Ce treaba are sula cu prefectura? Ia pasteaza tu fain frumos intr-un browser adresa aia care ti-ai salvat-o dupa ce “ti-ai facut un notepad” (?!?) si zi-mi si mie, tot sub forma de proverb indian, ce c…. ai obtinut!?!

  28. ASUS:
    Salut, Cristi & Adrian si restul daca va intereseaza ia uitati ce am gasit intamplator si am zis sa va arat si voua
    1. http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:ro:official&biw=1680&bih=920&tbm=isch&tbnid=h_4KLH5jON7KbM:&imgrefurl=http://www.xrp-hk.com/index.php%3F_m%3Dmod_product%26_a%3Dview%26p_id%3D469&docid=JSL7iArFeyGuTM&imgurl=http://www.xrp-hk.com/upload/image/aWanTr8X.JPG&w=400&h=395&ei=AEnST86EL4fJsgaE5OiNDw&zoom=1&iact=hc&vpx=173&vpy=277&dur=1605&hovh=223&hovw=226&tx=123&ty=142&sig=100726003176083557435&page=1&tbnh=129&tbnw=131&start=0&ndsp=45&ved=1t:429,r:9,s:0,i:94
    2. http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:ro:official&biw=1680&bih=920&tbm=isch&tbnid=aG83PdSQ_sJ0AM:&imgrefurl=http://eshop.sintech.cn/pc-adapter-sd-card-adapter-c-7_16.html&docid=-mIjoxJMtwt9hM&imgurl=http://eshop.sintech.cn/images/PA5007.jpg&w=500&h=394&ei=AEnST86EL4fJsgaE5OiNDw&zoom=1&iact=hc&vpx=1386&vpy=289&dur=3884&hovh=199&hovw=253&tx=124&ty=108&sig=100726003176083557435&page=1&tbnh=129&tbnw=163&start=0&ndsp=45&ved=1t:429,r:17,s:0,i:118

    Ce ziceti este interesant nu sa numai dai 5 mil pe un ssd, poati face si asta ei un modul adaptor pe sata cu card SD si gata SSD-ul. Interesant nuu !!!

    dar daca vrei performanta va trebui 2 ssd-uri corsair forge gt
    (http://www.emag.ro/solid-state_drive_ssd_/solid-state-drive-ssd-corsair-force-gt-25-60gb-sata-cssd-f60gbgt-bk–pCSSD-F60GBGT-BK)
    pe 2 porturi sata III in raid 0 pentru a stoarce pana si ultima picatura de prformanta
    si sa nu uit este recomandat sistemul de operare windows 8
    !!!daca le pui in raid 0 se vor sterge toate datele de pe ambele ssd-uri
    iar daca se strica sau se scoate din pc un ssd cellalt devine inutil!!!

  29. AdrianGudus te salut cum putem vorbi ca vreu sa te intreb ceva despre un LG optimus one P500 un mail ceva te rog ca la comentari la tutoriale despre acest telefon nu a raspuns nimeni am o eroare la kdz daca stii cumva sa scap de ea. Multumesc mult.

  30. Salut,
    Cristi, poti sa-mi raspunzi la intrebarea de mai sus ? Nu vreau sa-mi instalez windows 8 ca sa fac aceasta proba.Tu ai testat viteza pe windows 7? am dat sa mi se incarce si mie videoclipul respectiv dar in windows 7 nu pot sa vad cu ce viteza imi merge…

  31. Salutare,
    Am instalat win 8 de 2 zile si sunt foarte incantat de el. Singurul necaz pe care il am este acesta “the operating system of this computer is not supported” imi apare in momentul in care vreau sa instalez driverele imprimantei. Imprimata este HP 3050. Aveti idee cum pot instala driverele?

    P.S. Nevasta mea este geloasa pe voi pentru ca petrec foarte mult timp uitandu-ma la tutorialele voastre. Sunteti buni! Felicitari!

  32. Multumesc pentru videotutorial ! Si va asteptam cu cat mai multe. Am trecut si eu pe Windows 8, din videoclipuri nu-mi placea deloc dar tu m-ai convins ca sistemul este unul promitator.Este un sistem minunat!

  33. Am si eu o problema! Am instalat windows 8 acum doua zile. Prima zi a fost ok, dar acum se deschide, sta cam 2 minute apoi dispare imaginea. Monitorul este ok, calculatorul merge…..va rog spuneti-mi ce este de facut…….

  34. Am si eu o problema după ce instalez windows 8 apar niste dungi subtiri pe ecran dupa care dispare imaginea, cu windows 7 nu am avut aceasta problema. Spuneți-mi va rog ce este si se poate face

  35. Asta este probabil din cauza ca windows 8 inca nu a fost facut inca cum trebuie si au mai ramas bug-uri.

  36. cum facem sa programam pc-ul sa se stinga dupa un anumit timp?

  37. Salut! Am si eu o frustare!!! De ce pe win 8 netul merge ffffff greu in comparative cu win 7, am laptop si ma conectez prin wireless!!! Mentionez ca nu am facut nici un fel de setare, viteza la download s-a micsorat dramatic!!! Exista o explicatie? O solutie?

  38. polferis a zis

    Dragos: Salut! Am si eu o frustare!!! De ce pe win 8 netul merge ffffff greu in comparative cu win 7, am laptop si ma conectez prin wireless!!! Mentionez ca nu am facut nici un fel de setare, viteza la download s-a micsorat dramatic!!! Exista o explicatie? O solutie?

    Da! Daca Windows 7 isi aloca automat 20% din latimea de banda pentru traficul propriilor pachete de date, Windows 8 isi aloca 80%!!! Aceasta caracteristica se poate dezactiva asa:
    -in casuta Run scrie gpedit.msc, apoi in Computer configuration, Administrative Templates, Network, click pe QoS Packet Scheduler. In dreapta deschide Limit reservable bandwidth, selectezi Disable, apoi Apply, OK.

  39. polferis: Da! Daca Windows 7 isi aloca automat 20% din latimea de banda pentru traficul propriilor pachete de date, Windows 8 isi aloca 80%!!! Aceasta caracteristica se poate dezactiva asa: -in casuta Run scrie gpedit.msc, apoi in Computer configuration, Administrative Templates, Network, click pe QoS Packet Scheduler. In dreapta deschide Limit reservable bandwidth, selectezi Disable, apoi Apply, OK.

    “Mestereeee!” Gresesti. Citeste cu atentie in partea stanga, comentariul pus de Microsoft la Limit reservable bandwidth si vezi ce spune ca face cand dai “disable”. Trebuie dat “Enable” si aloci cat mai putina banda in procente. Poti (linistit) sa-i dai si zero ca merge la fel de bine. Ma mir ca ai gresit mai nea Polferis. Poate-i graba de vina, poate “tineretea”!

  40. Octavian a zis

    Cum rezolvi in Win8 basic?
    Ce spuneti dvs. se aplica pentru Win 8 Pro (si peste).

  41. Salut! Problema a fost rezolvata odata cu instalalea driver-ului wireless. Dar am o alta problema imi zice din ce in ce mai des “Limited acces”. Am incercat cateva pareri de pe internet dar fara rezultat… Ceva de facut in privinta asta?

  42. Buna Ady,am si eu o mica mare problema,se conecteaza cineva la reteaua mea si nu stiu cum sa-l blochez. am abonament la rds,la local areea conexion ami apare 8 conexiuni,am bagat si windows-ul din nou si dupa cateva minute imi apare pe rand cate una pana ajunge la 8,Probabil mi- a partajat reteaua, dupa ce se conecteaza am viteza foarte mica la net.te rog mult da-mi o solutie daca se poate,Am schimbat si parola la rds si degeaba.astept raspuns,te rog!!!

  43. Buna ziua ,eu am placa de baza de la gigabayte ,De unde as putea sa iau drivere care sa fie compatibile cu placa mea de baza ?Va rog sa imi dati si un link daca se poate.Eu mi-am pus windows 8 pe 64 bit .se misca super.Dar nu aveam drivere.puteti sa ma ajutati cu niste drivere.Multumesc frumos

  44. Buna ziua,dar pentru jocuri e mai bun windows 8 decat windows 7 64 bit ? Pe un procesor Pentium dual-core E5300 si 4 gb rami

Speak Your Mind

*