Cum ascultam muzica stocata in Google Drive direct din browser, fara download – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem sa ascultam muzica stocata in contul Google Drive. O prezentare generala asupra serviciului Google Drive am facut acum 2 zile insa in tutorialul de astazi o sa vedem si ce alt ceva mai putem face cu Google Drive.
Ei bine, putem asculta muzica stocata in Google Drive direct din browser, fara sa fie nevoie sa o descarcam local pe calculator. Ca sa facem asta va trebui sa instalam extensia Favourite Recordings si sa avem o conexiune la internet.
Dupa instalarea extensiei, extensie care functioneaza doar cu Google Chrome, se va crea automat un folder denumit Favourite Recordings in contul Google Drive. Va trebui sa mutam muzica din Google Drive in folderul Favourite Recordings si cu un simplu click pe iconita extensiei, vom avea un meniu pop-up de unde putem da play, pauza sau stop oricarei piese muzicale din contul Google Drive. Deasemenea, daca avem foarte multa muzica, avem posibilitatea sa o cautam direct din pop-up-ul extensiei.
Singurul dezavantaj al extensiei este ca nu ne permite sa derulam melodia intr-un punct anume. Daca aveti clipuri video in contul Google Drive si doriti sa le redati direct din browser fara sa le descarcati, trebuie sa stiti ca acestea pot fi redate fara sa fie nevoie de nimic spcial, extensie, add-on sau alt truc. Nu se intampla acelasi lucru si pentru muzica insa cu ajutorul extensiilor putem indeplini si aceste cerinte. Tocmai de aceea Google Drive este cel mai bun serviciu de stocare, datorita flexibilitatii si capacitatii de extindere a functionalitatii prin instalarea diferitelor extensii sau aplicatii ce pot fi folosite cu Google Drive.
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de mult poate fi exploatata aceasta platforma. In curand o sa vedem sute de aplicatii si extensii care pot lucra cu Google Drive pentru a indeplini sarcini de orice natura cu fisierele existente in cont. Daca unii privesc inca cu scepticism acest serviciu, le propun sa se mai gandeasca si sa analizeze mai atent capabilitatile Google Drive.
Sper ca va-ti dat seama ca Google Drive nu se afla in stadiul final si ca vor mai urma multe alte surprize. Google nu se va opri aici cu Google Drive! As mai dori sa adaug ca API-ul Google Drive este deja public ceea ce inseamna ca orice developer de aplicatii isi poate face de cap cu acest serviciu, poate crea aplicatii, widget-uri sau alte minuni ce vor putea lucra cu Google Drive sau cu fisierele stocate acolo, fie ele aplicatii Desktop sau Android.
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum putem asculta muzica stocata in Google Drive direct din browserul Google Chrome.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. sailorriver a zis

    Off topic..de cateva zile tot incerc sa vizionez tutorialul “Google Cloud Connect, sincronizarea automata a documentelor din Microsoft Office cu Google Docs”,dar nu functioneaza.Se poate face ceva in acest sens.Multumesc!

  2. mie imi aparea asta cand vreau sa accesez google drive
    We’ll email you at ………
    when your Google Drive is ready
    e doar ceva temporar?

  3. Adrian…de ce faci numai tu tutoriale?? adica in ultima vreme numai tu ai facut…cristi de ce nu mai face sau altcineva?

  4. foarte bun tutoralul dar am si eu o propunere de utarial daca se poate un tutorial despre un serviciu online de descarcat jocuri orice fel de jocuri stiu ca aveti tutorialdespre asa ceva dar acela este prea complicat deci daca se poate face asta

  5. super imi plac tutorilele despre google drive cat mai multe despre asta si nu numai. si daca se pote face un tutorial cum folosim offline google drive si ce anume se pote accesa offline

  6. NICOLAE a zis

    ATI FOST , SUNTETI , SI SPER CA IN CONTINUARE SA RAMANETI CEI MAI BUNI LA VIDEOTUTORIALE. CU STIMA NICOLAE

  7. Din ce site de stocare online se poate asculta muzica direct din browser (de catre altcineva, cu care sharuiesc folderul) fara download si fara a instala vreo extensie in Google Chrome?
    Am distribuit folderul din Google Drive catre o adresa de email Yahoo.
    Mi-a spus ca ii cere sa-si faca cont pe Google Drive pentru a accesa continutul (??).
    Astept raspuns si multumesc anticipat.

  8. Descultu Andrei a zis

    Si daca vreau sa ascult pe telefon melodiile care se afla in google drive ce ar trebui sa fac sau cum as putea sa le ascult? Telefonul are android

Speak Your Mind

*