Download instalare si setare cyberlink powerdvd un player dvd foarte bun – tutorial video HD

In acest tutorial video vom prezenta un player dvd foarte bun,este vorba de power dvd care este produs de compania Cyberlink.

Aceasta companie mai produce si alte aplicatii pentru continut video si audio dar Powerdvd ramine cel mai de succes produs al lor.

In acest tutorial video vom inaugura si vizionarea de continut HD online,o perioada de timp vom tine acest tutorial pentru testare si pentru a primii parerile voastre referitoare la calitatea acestui tutorial HD.

Acest tutorial este realizat la o rezolutie de 1280 / 720 ceea ce corespunde cu o calitate entry HD,daca parerile voastre vor fi bune cu privire la rularea acestui tip de continut si daca unele sisteme mai slabe vor reusii sa redea continutul,atunci noi vom face tutoriale numai la calitate HD.

de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Comments

  1. Buna.necomentand nimic anul acesta as dori ptr inceput sa va urez sa aveti un an bun sa fiti sanatosi,fericiti si sa fiti iubiti.Multumesc ptr toate emailurile trimise in care ma anuntati cand postati ceva nou,toate tutorialele dvs sunt interesante si va multumesc din suflet si apreciez efortul depus ptr a ne ajuta si pe noi cei mai putin priceputi in ale calculatoarelor.Datorita dvs am invatat multe lucruri noi care imi sunt de folos.MULTUMESC.Sa fiti iubiti.

  2. foarte frumos se vede super numai ce eu am un LCD de 15 inch (asta e cand am luat pc acum 3 ani nu aveam bani sa iau unu mai mare atunci erau foarte scumpe) si am o rezolutie de 1024×768 deci se vede mai mare decat poate lcd meu :(( oricum super

  3. Din punctul meu de vedere si al computerului meu (placa NVIDIA GE FORCE 8400 GS 512 Mb ; CPU Dual Core Intel D925) , Km player e net superior acestui Powerdvd atat dpdv video cat si audio.Asteptam cu mare interes tutorialele cu programe de editare video (Power Director , After effects si altele ) .Multumim foarte mult !

  4. super tutorial bravo numai ca nu prea imi place power dvd prefer alte programe similare acesta are o calitate video si audio inferioara altora mult bafta in continuare la tutoriale

  5. radu marius a zis

    Va multumesc in primul rand pt. munca pe care o depuneti pt. noi si apoi vreau sa va spun ca eu am un pentium la 440Mhz si 128 ram. Pana acum daca lasam sa se incarce in cache, se auzea mai bine sunetul, chiar daca imaginile veneau mai pe urma, acum insa se aude sunetul sacadat,dar imaginea e super. Cu toate astea as inclina pt. entryHD.

  6. Salutare ,intradevar foarte frumos,Cristi sa stii ca am reusit cu subtitrarea sa o introduc in format DVD ba mai mult am reusit sa pun pe disc DVD 2 sau 3 filme format DVD ,am facut meniu cum am vrut eu la disc cu pozele copiilor ,meniul la subtitrare adica cum sa se vada scrisul ,culoarea care sa o aibe si melodia care sa se auda cat sta discul in DVDplayer in meniul principal,si toate acestea cu:VSOConvertXtoDVD3.3.3.4.107,poate faci un film si despre el caci cred ca multi doresc sa faca din amintirile lor filmate, ceva cat mai frumos si cat mai placut.Defapt vrroiam sa te rog frumos sa faci un tutorial video despre SubtitleWorkshop251 este un program de editat subtitrare, eu nu mam descurcat deoarece cu engleza sant dupa coltz,da nici acolo, in rest toate bune, o Duminica placuta.Multumesc.

  7. Mai intai felicitari (again) pt ceea ce faceti! Daca e sa ma prefer la PowerDVD prea multe n-am de spus pt ca nu-l stiu, deocamdata. Pare destul de bun…

    – Cristi, nu stiu la ceilalti cum se aude dar pe tutiorialele tale la mine se aude cam… “naspa”. Cele de la Bobby se aud bine.
    Cat despre HD … se vede super, chiar daca putin sacadat (probabil din cauza capturii) dar cred ca ar trebui sa amanati putin prezentarea in acest format. Eu am un LCD de 17′ nonWide, deci trebuie sa mut imaginea st-dr sa pot vedea tot. Nu mai stiu ce browser are si formatul 16:9 … Daca stiti voi… 🙂

    Cum de lipseste “comentatorul sef” Adrian, de aici?! 😀

    Ap… nu iau prea des filme de pe torrente. Le iau de pe un site, nu spun sa nu fiu “acuzat” de reclama … la viteze f. bune, cu subtitrarea f buna. Intrebati si voi pe nea gogu (google.ro)

  8. Remus:Problemele tale pot fi din mult mai multe cauze:viteza la net,setarile tale din draiverul de sunet,sau numarul persoanelor care acceseaza acelas fisier (tutorial) in acelas timp,zic asta pentru ca la fel am patit si eu o perioada de timp.

  9. Scuze…. se vede bine si in HD doar ca e putin altfel. trebuie dat fullscreen 😀 … pana ne obisnuim… 🙂

  10. e ok si in hd se vede super dar nu multa lume are ecran asa mai mare si trb dat in fullscreen sa se vada tot ecranu ….e ok merge si in HD super clara imaginea e super okei;)

  11. Forte bun cometariu si se vede foarte interensant.

  12. Se vede foarte bine acum,se observa totusi ca e de alta calitate imaginea.Din partea mea puteti face de acum incolo in acest format,insa nu sunt o persoana egoista ma gandesc si la altii.Daca o sa fie mai multe persoane care o sa aiba de pierdut, atunci sa mai amanati aceasta trecere la calitatea entry HD.

  13. Bravo! Asteptam tutoriale la calitate HD chiar daca “numai”720p.Se vede super. Ma avantajeaza si monitorul meu Samsung 2032 wide.

  14. Cristi sa sti ca se vede super HD si ar fi mai bine sa lasati tot asa se vede de 100 de ori mai clar
    tinetio to asa
    in legatura cu powerDVD este un program foarte folositor.

  15. Salut.Vreau sa va feicit pentru noul foramt HD foarte tare!
    Despre PowerDVD foarte frumos tutorialul eu foloseam de mutl acest player si mi se pare destul de Ok!Bft in continuare la cat mai multe tutoriale.

  16. adrian_iasi a zis

    Stiu ca sunt la furat in cea ce priveste informatica dar am si eu o intrebare: care-i faza cu HD-ul asta? Cand dau click pe imaginea respectiva, se deschide o alta fereastra(in firefox), total neagra si atat. Va multumesc!

  17. @adrian_iasi: daca citeai ultimele 3 comentarii de deasupra ta vedeai raspunsul cum e cu HD asta….te va arunca browseru pe o pagina neagra apoi astepti chiar si pana la 5 minute si o sa-ti apara in mijlocul paginii pe fundalu ala negru o imagine cu butonu play in mijloc!!! clic pe el si iarasi mai astepti vreo 1 minut cam asa si incepe filmuletu!! HD e o rezolutie buna si mare de aceea merge asa greu! se incarca asa greu…poate e bine ca videotutorial a facut pasul si a trecut la formatul HD dar multi nu pot vizualiza continutul acesta….se incarca ft greu…sa se incarce video mai repede tine ft mult de netu tau si procesorul tau! Oricum parerea mea e ca e prea devreme trecerea la HD!!! Multi au un net prost,majoritatea…iar care au net bun au pc-uri proaste sau hai sa zicem slabute,Romania nu e pregatita pt continut HD nu cred ca se merita mai ales ca totul e free!!

  18. @adrian_iasi:
    Trebuie sa astepti si tu putin mai mult acum in functie si de netul tau

    Datorita traficului care a crescut considerabil si cresterea calitatii tutorialelor video din pacate incarcarea server-ului este destul de mare si timpul de asteptare creste
    Speram in cateva saptamani sa nu mai depindem de altii si sa avem propriile severe si atunci calitatea seviciilor oferite vor fi net superioare

  19. @boby_admin:
    Oameni buni problema este 100% conexiunea voastra ,pentru ca nu aveti banda minim garantata.
    Eu am un net banal la care platesc 50 de ron pe luna si clipurile HD se incarca cu o intirziere de 5-8 secunde in orele de trafic intens.
    Sa stiti ca eu ma aflu linga Bucuresti si website-ul videotutorial.ro se afla pe niste servere din Cluj Napoca .
    Incercati sa nu mai downloadati nimic atunci cind urmariti un tutorial.
    As dorii sa aflu daca sunt intreruperi in tutoriale sau daca sunt probleme de rulare a continutului de inalta definitie.
    Peste toate trebuie sa recunoasteti ca se vede intr-un fel…..!
    O sa facem un sondaj de opinie si daca avem mai multe voturi cu revenirea la vechiul format cu siguranta o vom face.
    Trebuie sa intelegeti si voi ca asta este directia in care se va merge de acum in colo,intram in era HD.

  20. adrian_iasi a zis

    Boby sper ca nu te-ai suparat, dar frate chiar nu stiam care-i faza cu pagina neagra. Iti multumesc pentru lamurire! Tine-o tot asa!!!

  21. ajutati`ma si pe mine…nu`mi merge deloc nero startsmart…l`am dezinstalat pe cel vechi,am downloadat altu` dar tot nu merge…nu stiu ce sa mai fac…help me!!!

  22. @ionut:
    Nu ne-ai dat nici un detaliu .
    De unde ai luat nero ?
    Ce versiune de xp ai ?
    Cum adica nu merge ?
    Ce nu merge ?
    S-a instalat ?
    Ai incercat versiuni diferite ?

  23. Eu am ramas in urma la PowerDVD5 este si el destul de bun,dar dupa tutorialul tau mai convins sa trec la 8.Multumiri pt.tot ce faceti si apropo merg si se vad super tutorialele voastre.

  24. Intradevar CyberLink fac niste softuri exceptionale, iar cu Power DVD filmele se vad la o calitate net superioara altor programe gen bs player gom player etc…

  25. Tanase Florentin a zis

    strong

  26. Saki Dennis a zis

    Am incercat si Power DVD 8 si am incercat si Power DVD 9 mie mi se par cam la fel nu am reusit in ca sa il iau de la cap la coada 9-le da la prima vedere foarte mica ii diferenta.
    Oriucm ambele sunt foarte bune

  27. Am si eu o intebare, ce versiune de dvd power se potriveste la windows 7?…..sau merg toate?

  28. Am o intrebare legata de powerdvd9.Am un blueray,un documentar numit Home care este in franceza.Nu stiu daca are pista in engleza,si nici nu pot adauga subtitrarea,pur si simplu sunt mate cele 2 piste ale subtitrarii.ma puteti ajuta?

  29. Igna Ioan a zis

    se poate marii fontul la subtitrare CyberLink Power DVD 10 Ultra ????????????????????????? as vrea sa maresc fontul(scrisul este prea mic pe LCD de 94cm)

  30. neputind pune softul de la arcsoft am optat ptr power dvd 7 pe care-l aveam cu licenta.
    mentionez ca am un ideapad .

    acum daca baietii veseli vad comentariul meu ii rog ami spune cum pot vedea si acele DVD SLABE de care vorbiti in tutorialul de la ARCSOFT.
    IN REST TOATE BUNE.

  31. salut baieti va rog frumos daca se poate face un tutorial despre autocorect,cum se corecteaza subtitrarile in romana si cum se salveaza in sub sau srt.multumersc

  32. Salut. As vrea sa imi spuneti si mie cum pot vedea cu cyberlink power DVD 10 filme hd format iso cu subtitrare in lb. romana. Nu stiu de ce, dar acest program nu poate sa citeasca fisierle de subritrare tip .srt sau .sub. Astept un raspuns pe e-mailul meu. La revedere!

  33. nu stiu daca ati raspuns la o intrebare de mai sus, eu nu am vazut, dar as vrea si eu sa stiu daca se poate mari fontul subtitrarii si daca se poate , cum?astept un raspuns. Mersi mult

  34. faceti va rog un tutorial la versiune 13 de la powerdvd si anume cum se poate pune subtitrare manual la un film 3D ISO,multe filme cand apar nu au subtitrare in romana in meniul filmului si atunci ea trebuie pusa manual dar nu se poate pune ca la orice player cu drag and drop spre exemplu sau sa incarcam din player

    am incercat multe variante dar nu functioneaza

    doar daca montam imaginea in daemon tools si apoi navigam catre fisierul video in care este tot filmul,il deschidem cu powerdvd si functioneaza chiar si cu drag and drop pe langa faptul ca putem adauga si din player dar faza este ca nu mai vede 3D

  35. Dilemăăăăăă a zis

    Am o dilemă: vreau sa fac un vlog pe youtube. Am cyperlink power director 12. Am făcut multe video-uri si am incercat sa le pun pe youtube, dar nu merge pentru ca nu e un format acceptat, e mai mult un ”proiect”. Dacă ati putea sa-mi spuneti cum sa schimb formatul de la cyberlink ar fi chiar super! Multumesc anticipat.

Trackbacks

  1. […] urez vizionare placuta si va invit sa urmariti si tutorialul cu playerul DVD Cyberlik PowerDVD pe care l-am realizat cu ceva timp in urma, acest tutorial va poate ajuta sa rulati in conditi […]

Speak Your Mind

*