Modificarea unor setari ascunse din windows xp cu programul gratuit Tweak ui – tutorial video

In acest tutorial video vom putea vedea cum se ajunge la unele setari ascunse din windows cu ajutorul unui program free ( gratuit ) pe nume Tweak ui ,pe care-l vom download-a chiar de la Microsoft,companie despre care stiti si voi foarte bine ca produce windows xp si windows vista si nu numai.

Ati auzit bine FREE DE LA MICROSOFT ,spre surprinderea voastra si aceasta companie stie sa produca softuri freeware, chiar foarte bune si care nu incarca mult memoria sau procesorul.

Tweak ui este un program care ar trebui instalat imediat dupa instalarea sistemului de operare windows xp,pentru ca ne ofera niste optiuni pe care setarile obisnuite din windows xp nu le dezvaluie.

Imi pare reu ca am omis acest soft pina acum si m-am ocupat de alte tutoriale video,pentru ca acesta este un soft foarte bun si important pe care toata lumea ar trebuii sa-l aiba instalat in computer obligatoriu.

Acest freware de la microsoft,Tweak ui centralizeaza toate setarile importante ale windows xp-ului intr-un singur loc pentru ca noi sa avem un control cit mai bun asupra lor.

Va invit sa urmariti acest tutorial video,dar nu inainte de a crea un restore point sau un back-up cu acronis true image,sau ma rog cu alte softuri pe care voi le folositi pentru backup !

Inainte de a urmarii acest tutorial,va rog sa urmariti si celelalte tutoriale video legate de instalarea windows xp sau despre crearea unui backup cu acronis true image.

de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Comments

  1. multumiri……..foarte bun tutorialul niste setari folositoare……pentru PC

  2. Nu vedem comentariile pentru acest tutorial !
    Nu va place ?

  3. Cristi,nu e vorba de placere…e foarte popular programu…”pute” pe youtube de tutoriale video cu el,la fel pe bloguri si forumuri sunt tutoriale foto…no ofence 😛 oricum multumesc de tutorial eu il stiu demult insa unele setari nu stiam pt ce sunt…si nu le-am folosit niciodata,il foloseam doar ca sa scot sageata definitiv de la iconite,si sa dezactivez popurile,in rest nu-mi folosea,nu-s un maniac al vitezei sa fi umblat la setarile de mause…eu ma multumesc cu ce am,iar daca chiar vreau ceva fac,insa niciodata nu ma iau dupa moda,daca unu are vista sa-mi pun si eu chiar daca nu-mi place dar il pun…nu,eu nu-s asa,ce-mi trebuie aia pun si fac.Unele chestii pe care le face programu asta le poti face modificand niste key de registri!

  4. Acum foarte mult timp priveam tutoriale video pe youtube despre acest mic programas,si sincer sa fiu…m-am uitat la toate tutorialele ce tineau de acest program,insa nici unu nu a explicat mai bine ca tine ce face fiecare functie! erau foarte superficiali asa,doar iti arata functiile domnu ala care tolocanea in engleza…dar nu explica ce face pt ce e,ce se intampla.Felicitari!!

  5. Iti propun un tutorial…fa unul despre Sopcast…sau oricare altu care ar fi alternativa lui…un tutorial despre cum putem urmari programe tv pe pc-ul nostru fara un tv tuner(parca asa ii spune 😀 )

  6. E buna ideea, m-ar interesa si pe mine un astfel de program!!!

  7. intrebarea mea cum faci o imagine bootabila am vazut tutorial cum faci cd bootabil cu nero dar am incercat sami fac un cd bootabil cu windows si nu a mers desi am am selectat viteza de burn cea mai mica


  8. Salutare la toti !
    “Beleaua” mea consta in felul urmator: vreau sa scap de dialogul ala enervant la aprinderea pc-ului (acela cu logarea)..bineinteles ca nu trebuie decat sa dau enter dar vreau ca windosul sa ruleze normal fara logare .
    Ce ma enerveaza cel mai rau e atunci cand vreau sa dau restart .acelasi dialog stresant >What do you want the computer to do?<
    Multumesc ..si astept un raspuns referitor la “belea” 😀

  9. @Sergiu 1:
    Acel dialog nu este o belea ci este o chestie foarte buna pentru securitate,asa ar fi normal sa aiba toata lumea.
    Acel dialog in momentul login-ului a aparut in urma instalarii unui program care necesita o securizare mai buna a windowsul-ui.
    In mod normal pote fi dezactivat din control panel/users ,dar s-ar putea sa nu mearga pina nu dezinstalezi acel program care a declansat asta.

  10. stan adrian a zis

    salut vreau sa te intreb am vrut sa fac un windows xp cu nlite am urmat pasii exact cu iai fc si tu dar cind sal instalez mia dat o eroare arata in felul urmator E:\i386 asms\10\msft\windows\gdiplus\GDIPLUS.MAN de ce oare mio fi aparut eroarea asta ca doar am urmat pasii ca in tutorial poti sami spui si mie

  11. @stan adrian:
    Eu am facut pasii aia de dragul tutorialului ,asta nu inseamna ca voi trebuie sa faceti la fel ,ma specificat si acolo,fiecare isi modifica windows-ul cum crede de cuvinta.
    Poate ai scos ceva ce nu trebuia scos.
    Poate windows-ul tau nu este foarte bun,poate are unele lipsuri.
    Poate te-ai lasat dus de val si ai scos prea mult din el.
    Una peste alta,sa stii ca si eu am stricat o gramada de cd-uri pina am reusit sa-i dau de cap.
    In final am facut un xp de aproape 200 de maga complet functional dar fara lucrurile inutile mie din el.
    Mai incearca,ce ai de pierdut un blank cd este destul de ieftin si ca sa nu-ti strici sistemul de operare incearca-l pe virtualbox sau pe o masina virtuala asemanaroare.
    Noi avem tutoriale cu virtualbox cu care poti avea un sistem de operare in sistemul actual si in acelasi timp.

  12. As dori sa faceti un tutorial despre modul in care se posteaza pe site-ul propriu fisiere video.
    Este mult diferit fata de modul de postare pe propriul site al fisierelor audio?

  13. DannyDanny a zis

    Mersi mult de tot.In 2 ani de zile de cind am calculatorul este prima oara cind am reusit sa-l fac sa mearga ca la carte.Apropo imi duce jocuri ce n-am crezut ca o sa mearga.

    Mersi

  14. de ce nu pot sa dau restabilire sistem ptr o data cand a fost instalat?pasii pe care i fac sunt ca in tutorial dar cand dau restabilire sistem nu imi face nimic

  15. Buna programul Tweak ui nu vrea sa porneasca ,zice:disable your administrator.Multumesc

  16. @Dan: Nu merge sa faci modificari pt ca nu esti logat pe contul de administrator al pc-ului,Doar de pe contul de administrator poti sterge sau modifica fisiere din sistem/windows…

  17. Adrian@ Inteleg….deci,programul pt. mine nu prea are efect,pot sa renunt la tweak ui.Multumesc mult ca ti-ai facut timp ca sa imi scri.salut

  18. Este fain programul dar pacat ca nu pot sa-l manevrez si eu….asta ie.

  19. BRAVO -VIDEOTUTORIAL.RO. si multumesc la toti si celor care imi scriu si ma ajuta.MULTUMESC.

  20. VICENTIU a zis

    BUNA , MA INTERESEAZA CUM SE FACE CA SAINSTALEZ UN WINDOWS XP PESTE UN WINDOWS VISTA. ACUM AM INSTALAT WINDOWS VISTA HOME PREMIUM.TIN SA VA ANUNT CA SANTETI FOARTE UTILI NOUA CE NU PREA STIM, CIAO

  21. am instalat si eu acest program:D:D:D..da am o mica mare problema…zice ca “Tweak ui has been disabled by your administrator” si nu stiu cum sa`l fac sa mearga…daca poate sa`mi zica cnva.
    multumesc!

  22. Buna frumos tutorialul dar eu am windows vista.Cu acest program pot modifica si windows vista??Astept un raspuns. 🙂

  23. Inca astept acel raspuns:))

    • augustin: Inca astept acel raspuns:))  

      Ai internet? ai tastatura, mouse, monitor,? de ce nu le folosesti? daca intrai pe siteul care sa aratat in tutorial mister “comodul” scria acolo clar negru pe alb: “its worck onli in windows XP”

      Google e prietenul tau!!! daca il intrebai stia sa-ti raspunda daca merge sau nu. Pentru Vista foloseste Ultimate Windows Tweaker

      • Adrian:
        Ai internet? ai tastatura, mouse, monitor,? de ce nu le folosesti? daca intrai pe siteul care sa aratat in tutorial mister “comodul” scria acolo clar negru pe alb: “its worck onli in windows XP”Google e prietenul tau!!! daca il intrebai stia sa-ti raspunda daca merge sau nu. Pentru Vista foloseste Ultimate Windows Tweaker  

        Da ms adrian.A fsot tare mister “comodul” :))))

  24. pe w7 cum facem icoanele frumoase pe desktop , imi place f mult acest program … , stima

  25. am gasit ca asta ar fi echivalentul in w7: Utimate Windows Tweaker , dar nu gasesc sa fac sa se vada icoanele normale fara sageata de sohrtcut , please help ?

  26. a si ADRIAN , si citisem toate numai ultimile randuri nu , a gasit cineva cum se modifica icoanele , shorkcut in w7 ? , ma dispera si credeam ca am scapat de erori , w7 vad ca porneste m greu ca xp , rusine w7 .

  27. mersi mult de informatii dar deja le stiu si nu am nevoie de nici o modificare l a windowsul meu .eu iti urez mult noroc la explicat pentru anumite persoana care nu stiu sa folseasca windowsul pe care il au instalat
    bft 🙂

  28. constantin a zis

    salut! Cum as putea copia tutorialele (video) in calculator?

    • salut! Cum as putea copia tutorialele (video) in calculator?  

      Nu suntem si nu am fost niciodata de acord cu descarcarea tutorialelor video de pe acest site, daca cineva descarca ceva de pe acest site impotriva vointei noastre, inseamna ca fura.
      De ce incerci sa furi de la noi ? Noi incercam sa te ajutam si sa va ajutam pe toti.
      Nu trebuie sa te temi, videotutorial.ro nu se va inchide niciodata, niciodata nu se va percepe vreo taxa pentru intrarea pe acest site.
      Oricine poate intra, oricine la orice ora, pentru a viziona orice tutorial pe videotutorial.ro.
      Resepectati-ne munca asa cum si noi va respectam pe voi oferindu-va informatii de calitate intr-un format usor digerabil.
      Terminati cu mentalitatea dobandita din comunism, atunci lumea avea tendinta sa-si burdusasca frigiderul de frica, ca nu va mai gasi a doua zi mancare in magazin.
      Vremurile acelea au trecut, acum trebuie sa fim mai relaxati.
      NU VA FACETI GRIJI, videotutorial.ro va fi deschis atita timp cat oamenii vor avea nevoie de noi.
      Nu vindem site-ul !
      Nu inchidem site-ul !
      Nu vom pune taxa !
      Va fi deschis non-stop !
      Puteti viziona tutoriale video la orice ora !

  29. foarte bun programul…

  30. sincer va spun eu acest site l-am descoperit de curand…si vreau sa spun ca baietii ca prezinta tutorialele sunt foarte tari foarte multe lucruri putem invata si cam despre orice…acum stau cate 2 ore pe zi de o saptamana incoace si am instalat si eu cateva din programele lor si unele teste care m-au surprins cat de simple sunt si cat de usoare de facut la care nu-ti trece prin cap sa le faci….bravo lor…tineti-o tot asa baieti

  31. salut p toata lumea , eu sunt nou pe aici , de curind am descoperit acest fantastic site , care este de mare ajutor tuturor , tineo tot asa cristi, esti beton in domeniu frate.

  32. Salut, foarte util tutorialul.Pentru Windows 8 nu exista un program asemanator?
    Multumesc.

Trackbacks

  1. […] ce se aseamana foarte mult cu windows-ul. Ultimate Windows Tweaker se aseamana foarte mult cu TweakUI, un soft foarte bun pentru windows xp, ca o paranteza pot spune ca TweakUI ar fi primul soft ce ar […]

  2. […] Windows 8. Ei bine, solutia este prezentata in tutorialul video, practic ne vom folosi de aplicatia TweakUI ce a mai fost prezentata in trecut tot la noi pe site. Dupa ce folositi TweakUI ca sa ascundeti […]

Speak Your Mind

*