Yahoo Messenger 11.5, suport pentru limba Romana si multe alte functii noi – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre noutatile care vin odata cu noua versiune Yahoo Messenger 11.5. De curand, clientul de mesagerie instant Yahoo Messenger a ajuns la versiunea 11.5 si odata cu aceasta noua versiune vin si cateva functii noi. Noi am mai facut un tutorial in trecut despre Yahoo Messenger de la A la Z unde va vorbeam despre fiecare optiune din Yahoo Messenger, fiecare casuta, setare, ce sa faceti cand aveti probleme cu microfonul si persoana cu care conversati nu va aude sau nu va vede la Webcam. Astazi insa o sa vorbim doar despre functiile noi care vin in Yahoo Messenger 11.5:
– putem face screen shot-uri (print screen-uri) direct din clientul de Yahoo Messenger fara sa mai avem nevoie de softuri aditionale.
– Yahoo Messenger 11.5 vine cu suport nativ pentru limba Romana asta inseamna ca putem da clientul de mesagerie in limba Romana fara sa mai apelam la tot felul de metode cu inlocuirea .dll-urilor pentru a traduce clientuol de Yahoo Messenger in Romana
– noi teme pentru interfata Yahoo Messenger 11.5
– conversatii in tab-uri asta insemnand ca toate conversatiile vor fi grupate intr-o singura fereastra si vom putea comuta intre prietenii cu care chat-uim pe Yahoo Messenger folosind tab-urile. Putem oricand sa separam conversatiile astfel incat fiecare conversatie sa fie in propria sa fereastra iar daca ne razgandim putem sa regrupam conversatiile in tab-uri.
– grupul Recent Contacts creat by default in lista de messenger unde vom gasi persoanele cu care conversam cel mai des, foarte util in cazul in care in lista noastra avem foarte multe persoane, nu va mai trebui sa cautam persoana dorita in cele 700-800 de id-uri. Aceasta va fi mereu in capul listei daca am conversat recent cu ea indiferent de litera cu care incepe id-ul acesteia.
Cea mai uitila functie mi se parea cea cu posibilitatea de a face un screen shot si suportul nativ pentru limba Romana. Sunt foarte bine venite si extrem de utile. Cam astea ar fi noutatile din noua versiune de Yahoo Messenger ajuns la versiunea 11.5. Nu uitati ca rubrica de comentarii va apartine si va astept cu pareri si nu ezitati sa ne spuneti care din noile functii vi se par cele mai utile. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact care sunt noile functii din Yahoo Messenger 11.5 si cum le folosim.

Download Yahoo Messenger 11.5

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Multumesc echipei Videotutorial pentru tot ce aduce nou sau completeaza in cunostintele noastre despre IT,software si hardware.
    Apropo de YM am o mare problema cu lipsa plugins precizez ca am dezinstalat si sters chiar si registri Yahoo dar dupa reinstalare aceeasi eroare : plugins error .Am java instalat si windows 7-64x,va rog mult sa-mi spuneti o rezolvare.
    Va multumesc anticipat.

  2. interesant ti-ai denumit categoria de prieteni “curve” =))

  3. :)) mai devreme l-am downloadat ca nu imi mai mergea cel pe care il aveam.Iar in romana nu am nevoie ca stiu bine engleza.Oricum e bun tutorialul!

  4. interesant,si pare ceva mai deosebit decat celelalte,dar multimess pt el inca nu a aparut pentru aceasta versiune.

  5. Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge 😐

    • Incearca sa faci ca in imagine. Fisierul host se afla in:”C:\Windows\System32\drivers\etc”.Il deschizi cu notepad.

      mircea:
      Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge

      Florin:
      interesant,si pare ceva maideosebit decat celelalte,dar multimess pt el inca nu a aparut pentru aceasta versiune.

      mircea:
      Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge

  6. Salut , Comodo il vede ca pe win32 troian , in fine am dat fals alert la ei , l-am setat eu prea drastic ori comodo nu e actualizat :))) Oricum mersi mult de tutorial si de link-ul pentru Download , e chiar fain in romana cu toate ca mi se pare cam aiurea ca de atata timp numai in engleza ..una peste alta Nota 10~

  7. cum se scoate recent contacts de sus? ca e stresant ! multumesc

  8. Acum cateva zile am pus un link la status si acum nu mai stiu cum sa scap de el. Cand nu am nimic la status apare shared… si linkul respectiv. Cum fac sa scap de el?

    • Ionut:
      Acum cateva zile am pus un link la status si acum nu mai stiu cum sa scap de el. Cand nu am nimic la status apare shared… si linkul respectiv. Cum fac sa scap de el?

      Pune-ti inca alte 10-15 statusuri si acel link va dispare.

  9. http://iceimg.com/i/f8/2c/d2c477515e.png

    Adriane asta ce categorie mai e?

    • SamBA:
      http://iceimg.com/i/f8/2c/d2c477515e.png

      Adriane asta ce categorie mai e?

      Tu nu stii ce inseamna curva ?
      Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
      Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

      • cristi-admin: Tu nu stii ce inseamna curva ?
        Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
        Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

        Cristi Cristi, intrebasem si eu, cu nici un rau doamne…
        Hai succese mari, ca faceti multe lucruri folositoare
        Multsam…

      • cristi-admin: Tu nu stii ce inseamna curva ?
        Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
        Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

        Cristi indiferent de ce fete sunt ele fete cuminti sau nu,nu ii da dreptul lui adrian sa le faca id-urile publice,stim toti ce inseamna curva dar mai stim toti ca astfel de jigniri nu ar trebui sa existe pe un site de acest gen

  10. salutare,am vazut ca a aparut un nou virus pe yahoo messenger 11 care schimba sts urile,eu momentan folosesc versiunea 10,mi se pare cea mai curata si stabila,o sa incerc si aceasta noua versiune,daca stiti cv in legatura cu virusul,cum scapam de el,fara a reinstalare d wind,bye

  11. Salutare ! Nu este un virus este un site creat pt asa ceva chiar si tu puteai schimba statusul altcuiva daca intrai pe acel site adaugai id si statusul care vroiai sa ii apara celui care iai bagat id ! acum o sa scada chestiile astea pt ca trebuie sa iti faci un cont pe situl acela care platesti 5 euro daca vrei sa faci asta !

  12. AdrianGudus a zis

    Pentru trepanatii pudici pentru care sex-ul e cuvant urat, vulgar, subiect tabu, le recomand sa nu mai priveasca tutorialele mele caci voi avea grija sa pun la fiecare tutorial wallpapere cu femei goale.
    Este un ID facut “la misto” si pe care m-am logat de 2 ori in viata (cand am facut tutorialul a fost a doua oara cand m-am logat pe acel ID)
    Un ID de teste pe care il folosesc la tot felul de servicii entru care nu vreau sa-mi dau mail-ul bun caci n-am chef sa fiu deranjat cu tot felul de mail-uri publicitare.

    • AdrianGudus:
      Pentru trepanatii pudici pentru care sex-ul e cuvant urat, vulgar, subiect tabu, le recomand sa nu mai priveasca tutorialele mele caci voi avea grija sa pun la fiecare tutorial wallpapere cu femei goale.
      Este un ID facut “la misto” si pe care m-am logat de 2 ori in viata (cand am facut tutorialul a fost a doua oara cand m-am logat pe acel ID)
      Un ID de teste pe care il folosesc la tot felul de servicii entru care nu vreau sa-mi dau mail-ul bun caci n-am chef sa fiu deranjat cu tot felul de mail-uri publicitare.


      =)))) Bv adrian asa sa faci la fiecare tutorial! :))

  13. AdrianGudus a zis

    Nu cred ca trebuie sa priveasca pe cineva cum imi denumesc eu grupurile si pe cine am in lista. Important este tutorialul, concentrati-va pe ce este important si lasati chichitele si prostiile.
    Subiectul acestui tutorial este cu totul altul, nu vorbim despre cum imi denumesc eu grupurile, nu sunt nevoit/obligat sa dau explicatii despre ce fac eu, cu cine si cand
    Nu definim cuvinte
    Daca ai placerea sa culegi esentialul si ce este important, de bine! Daca nu, la fel de bine.

  14. marinescu77 a zis

    Foarte bun tutorialul,esti tare Adriane tineo tot asa.

  15. Mihaiilfenomeno a zis

    Un anunt important

    O nouă problemă pentru utilizatorii de Messenger: Le pot fi schimbate statusurile fără a-şi da acordul
    Probleme mari în ultima perioadă pentru utilizatorii de Messenger. Pe Internet a apărut o aplicaţie prin care orice rău-voitor poate să modifice statusul oricărui utilizator fără să-i ceară acestuia acordul în prealabil.

    Aplicaţia a dat în ultimele zile multe bătăi de cap utilizatorilor programului Yahoo Messenger, după ce unora le-au fost schimbate statusurile. De cele mai multe ori, statusurile au fost schimbate de “glumeţi” şi vorbele puse în dreptul fiecărui id nu au fost foarte… prietenoase.

    Aplicaţia încă este disponibilă, dar cei care au creat-o au motivat decizia pentru ca fiecare dintre utilizatori să-şi modifice propriul status când Messenger-ul este blocat.

    Ţie ţi s-a întâmplat acest lucru?
    _________________________________________________________________________
    Mie mi s-a intamplat lucru asta sa mi se schimbe statusul la mess, si vreau sa va intreb daca pot sa aflu cine mi-a schimbat statusul, egzista vriun soft care sa depisteasca persoane?

  16. Mihaiilfenomeno:
    Un anunt important

    O nouă problemă pentru utilizatorii de Messenger: Le pot fi schimbate statusurile fără a-şi da acordul
    Probleme mari în ultima perioadă pentru utilizatorii de Messenger. Pe Internet a apărut o aplicaţie prin care orice rău-voitor poate să modifice statusul oricărui utilizator fără să-i ceară acestuia acordul în prealabil.

    Aplicaţia a dat în ultimele zile multe bătăi de cap utilizatorilor programului Yahoo Messenger, după ce unora le-au fost schimbate statusurile. De cele mai multe ori, statusurile au fost schimbate de “glumeţi” şi vorbele puse în dreptul fiecărui id nu au fost foarte… prietenoase.

    Aplicaţia încă este disponibilă, dar cei care au creat-o au motivat decizia pentru ca fiecare dintre utilizatori să-şi modifice propriul status când Messenger-ul este blocat.

    Ţie ţi s-a întâmplat acest lucru?
    _________________________________________________________________________
    Mie mi s-a intamplat lucru asta sa mi se schimbe statusul la mess, si vreau sa va intreb daca pot sa aflu cine mi-a schimbat statusul, egzista vriun soft care sa depisteasca persoane?

    Daca va aruncati cate un ochi pe blogul nostru, s-ar putea sa descoperiti lucruri interesante

  17. Pentru cei care nu au ochi suficint de agili ca sa se uite prin sidebar.

    http://blog.videotutorial.ro/ultimele/atentie-oricine-va-poate-schimba-statusul-de-la-yahoo-messenger-iata-si-solutia-pentru-a-evita-schimbarea-statusului-de-catre-alte-persoane/

    Alta data mai rasfoiti si voi site-urile noastre, avem peste 700 de tutoriale plus alte articole pe blog.videotutorial.ro, linux.videotutorial.ro si intreaba.videotutorial.ro , nu se poate sa nu iti rezolvi macar 90% dintre probleme.

  18. Mihaiilfenomeno a zis

    M-ai am si eu o problema legata de Yahoo Messenger,facui si eu un id de mess nou,si nu primesc e-mailuri la id nou,imi apare decat mesaju de la yahoo Bine aţi venit la Yahoo! bla,bla,bla.
    Nu primesc meiluri nu stiu de ce am incercat sa trimit si de la alt id de al meu de trimis s-a trimis da nu primesc pe idurile ale noi,am observat ca nu mai primesc meiluri la adresele noi de id,(e-mail) de cand cu interfata noua de la yahoo.O fi din setari? Ca de curozitate am mai facut 2 iduri si de graba ca nici la alea nu primesc mesaje la meiluri.

  19. Salut Cristi, Adrian …Ar fi interesant daca ati face un tutorial despre introducerea continutului Flash in powerpoint si despre cum se transforma un fisier de Powerpoint 2007 in Powerpoint 2003.Bafta la tutoriale!

  20. salut.am instalat si eu YM 11.5 dar nu imi merge.astept de multe minute sa intre dar nu vrea.stie cineva care este problema? mersi.

  21. Salut. Puteti sa faceti un tutorial destre Y!TunnelPro 2.6? Este free si cred ca e folositor unora. Multumesc.

  22. Adrian, de ce nu ai dat explicatiile de la yahoo messenger in limba-roamana, ca doar suntem romani si yahoo acum este si in limba-romana !!!???

  23. Daca tot sti atatea despre messenger, spune-mi cum fac sa nu se mai ridice acele pop-upuri cand cineva isi schimba statusul. Pe messenger 10 merge, pe 11 si 11.5 nu merge sau cel putin cu vad eu.
    Cu toata stima!

    • AdrianGudus a zis

      a3tre:
      Daca tot sti atatea despre messenger, spune-mi cum fac sa nu se mai ridice acele pop-upuri cand cineva isi schimba statusul. Pe messenger 10 merge, pe 11 si 11.5 nu merge sau cel putin cu vad eu.
      Cu toata stima!

      Daca te duceai sa privesti tutorialul “Yahoo Messenger de la A la Z” de care am zis si in acest tutorial video si catre care ai link in textul de deasupra acestui tutorial, aflai si aceste lucruri.
      In Messenger 11.5 click in lista pe meniul Messenger apoi pe Preferinte apoi in stanga pe Yahoo! Actualizari si click pe butonul Personalizeaza Yahoo! Actualizari
      In fereastra care apare debifezi urmatoarele:
      Afisare actualizari Y! de pe aceste site-uri
      Afisare alerta
      Afisare actualizari Y! de la aceste contacte
      apoi click pe OK, Aplicare si OK
      Era extrem de dificil. Oare in ce limba tre sa traduca astia Messengerul ca sa il intelegeti? Desi acum e tradus si in Romana, voi tot nu stiti sa il folositi.

  24. Sincer prezentarea aceasta de yahoo messenger chiar nu necesita un tutorial,sunt lucruri mult mai importate despre care ar tebui sa se faca un tutorial,fara suparare la inceput mi-a placut de voi mult dar acum ati inceput sa faceti tutoriale numai despre lucruri banale

  25. Poate cineva sa-mi spuna cum instalez SWEETIM pe messenger 11,5 ?Am incercat,dar nu se instaleaza pe Messenger Multumesc.

  26. la mine nu apare limba romana in lista ce e de facut?

  27. Salut …… Va rog frumos sa imi ziceti cum sa imi fac rost de drivere am instalat windows-ul proaspat si nu imi gasesc driver-ele,,vreau sa spun ca nu am avut cd cu drivere…va rog frumos sa imi spuneti un program

    Multumesc Anticipat

  28. Va salut,
    Ce trebuie sa fac ca sa-mi protejez fisierele din foldere ?
    Este a doua oara cand folderele raman goale, toate fisierele sterse cu tot cu
    alte foldere care erau inauntru, tot ce era in 3 foldere de dimensiuni mai mari (200MB) pe un stick a disparut, este inexplicabil, acum am incheiat sesiunea de
    lucru, salvez totul, este ok, mai arunc o privire prin alte foldere, scot stick-ul opresc calculatorul si cand ajung acasa pe stick acele foldere in care
    imi tin lucrarile sunt goale, deci in cateva secunde sa dispara vreo 500 de MB de informatie ? Despre ce este vorba si ce trebuie sa fac ? Antivirus folosit
    nod32, spatiu liber pe stck 1GB, au disparut si cateva programele si diferite
    formate de fisiere, arhive, etc. de pe acest stick.

  29. nu pot sa-mi instalez versiunea aceasta imi da eroare! ahutati-ma si pe mine

  30. cum dezactivez taburile sa imi apara in fereste separate ????

    • AdrianGudus a zis

      alyy:
      cum dezactivez taburile sa imi apara in fereste separate ????

      S-a explicat in tutorialul video. N-ai decat sa derulezi in continuare tutorialele, o sa “inveti foarte multe” daca vei continua sa procedezi asa!

  31. Am instalat messenger 11 si am setat limba Romana dar dupa ce inchid si deschid din nou revine la engleza din nou. Cum sa fac sa ramana pe Romana? Sau cum sa fac sa sterg celelalte limbi?

  32. Adrian dar de ce dupa inchidere cand redeschid yahoo e tot in limba engleza?Nu pastreaza setarile inseamna ca totusi are o hiba!!!Multumesc!

  33. Am fost virusata printr-un mail asa bine incit a trebuit sa-mi sterg contul de YM. Abia puteam deschide PC-ul, si cum deschideam YM se bloca. Avind mail primit, am dedus ca asta e cauza, iar dupa stergere totul si-a revenit. Am descoperit insa ca mai am nevoie de acel cont. Se mai poate recupera?
    Am cautat pe acest site dar nu am gasit.
    Multumesc tuturor, ma stiti deja nestiutoare!

    • AdrianGudus a zis

      Ana:
      Am fost virusata printr-un mail asa bine incit a trebuit sa-mi sterg contul de YM. Abia puteam deschide PC-ul, si cum deschideam YM se bloca. Avind mail primit, am dedus ca asta e cauza, iar dupa stergere totul si-a revenit. Am descoperit insa ca mai am nevoie de acel cont. Se mai poate recupera?
      Am cautat pe acest site dar nu am gasit.
      Multumesc tuturor, ma stiti deja nestiutoare!

      Incearca sa te reloghezi folosind parola si username-ul pe care le-ai avut. Yahoo nu sterge imediat contul ci abia in 14 zile. Insa nu stiu in ce masura te va mai lasa sa il refolosesti.
      Spre exemplu, cand stergi un cont Facebook acesta defapt se dezactiveaza si ajunge sa fie sters abia peste multe zile in cazul in care nu mai incerci sa te reloghezi pe acel cont. Daca in acel interval te vei loga iarasi pe contul Facebook, acesta va fi reactivat automat.
      In concluzie, vezi si tu care e faza…

      • AdrianGudus: Incearca sa te reloghezi folosind parola si username-ul pe care le-ai avut. Yahoo nu sterge imediat contul ci abia in 14 zile. Insa nu stiu in ce masura te va mai lasa sa il refolosesti.
        Spre exemplu, cand stergi un cont Facebook acesta defapt se dezactiveaza si ajunge sa fie sters abia peste multe zile in cazul in care nu mai incerci sa te reloghezi pe acel cont. Daca in acel interval te vei loga iarasi pe contul Facebook, acesta va fi reactivat automat.
        In concluzie, vezi si tu care e faza…


        Am incercat (a doua zi (asta a fost ieri-azi)) lucrul acesta cu username-ul si parola avute. Nu m-a lasat. Adevarat, ca la stergere mi-a spus ca ramine nesters dar in arhiva lor 90 (parca 90 si nu 60) de zile. De asta am sperat sa se poata anula cumva pe loc. Nu a mers si, am apelat la ajutorul dvs ca poate stiti altceva. Nu de mail-uri am nevoie ci de adresa in sine pentru ca mi-am deschis cont Google+ unde aceea (asta care se si vede la dvs) era adresa de baza si nu se poate sau nu am gasit eu cum sa o modific. Multumesc totusi.

        • AdrianGudus a zis

          Ana: Am incercat (a doua zi (asta a fost ieri-azi)) lucrul acesta cu username-ul si parola avute. Nu m-a lasat. Adevarat, ca la stergere mi-a spus ca ramine nesters dar in arhiva lor 90 (parca 90 si nu 60) de zile. De asta am sperat sa se poata anula cumva pe loc. Nu a mers si, am apelat la ajutorul dvs ca poate stiti altceva. Nu de mail-uri am nevoie ci de adresa in sine pentru ca mi-am deschis cont Google+ unde aceea (asta care se si vede la dvs) era adresa de baza si nu se poate sau nu am gasit eu cum sa o modific. Multumesc totusi.

          Trage aer in piept si explica mai concret ce anume vrei sa schimbi? Ce adresa si din ce cont?
          Urmareste acest clip http://screenr.com/lJfs
          Te rog dupa ce il vizionezi sa-mi spui.

          • AdrianGudus: Trage aer in piept si explica mai concret ce anume vrei sa schimbi? Ce adresa si din ce cont?
            Urmareste acest clip http://screenr.com/lJfs
            Te rog dupa ce il vizionezi sa-mi spui.


            Scuze, m-am repezit si nu m-am exprimat corect. Da, e vorba de acea adresa principala de e-mail (clipul nu are sonor si nu stiu daca nu mi-ati si explicat ceva), unde inteleg eu ca vin si mesaje fara ca userii-expeditori sa vada adresa. Dar temerea mea este ca dupa cele 90 de zile nu am sa ma mai pot loga la contul de G+. La editare pot doar sa introduc o adresa suplimentara de mail (am si facut) dar cred ca este utila numai pentru recuperari de numa sau parola. Am spus bine?

          • AdrianGudus a zis

            Ana: Scuze, m-am repezit si nu m-am exprimat corect. Da, e vorba de acea adresa principala de e-mail (clipul nu are sonor si nu stiu daca nu mi-ati si explicat ceva), unde inteleg eu ca vin si mesaje fara ca userii-expeditori sa vada adresa. Dar temerea mea este ca dupa cele 90 de zile nu am sa ma mai pot loga la contul de G+. La editare pot doar sa introduc o adresa suplimentara de mail (am si facut) dar cred ca este utila numai pentru recuperari de numa sau parola. Am spus bine?

            Iti comunic ceea ce mi-a comunicat si mie un prieten de la Google caruia i-am prezentat situatia ta:
            Citez: “Utilizatoarea se conecteaza inca la Google cu un cont de Yahoo …O va putea face si de acum incolo fara nici un fel de problema deoarece, adresa cu care domnia sa si-a creat o intrare de tip Google Plus, este verificata doar o singura data si doar in momentul in care respectiva intrare (profil cum ii zici tu), a fost creata…dupa aceasta etapa , contul de Yahoo , este folosit de Google doar ca simplu username … Ii recomandam (conectata fiind ) sa isi creeze totusi o adresa de Gmail care va fi asociata automat cu contul Google si pe care va avea posibilitatea de a o “promova” la rangul de adresa de e-mail principala. ..Deasemenea recomandam introducerea unui numar de telefon pentru a putea primi informatii cu privire la eventualele schimbari de parola …..Best Regards!”

          • AdrianGudus: Iti comunic ceea ce mi-a comunicat si mie un prieten de la Google caruia i-am prezentat situatia ta:
            Citez: “Utilizatoarea se conecteaza inca la Google cu un cont de Yahoo …O va putea face si de acum incolo fara nici un fel de problema deoarece, adresa cu care domnia sa si-a creat o intrare de tip Google Plus, este verificata doar o singura data si doar in momentul in care respectiva intrare (profil cum ii zici tu), a fost creata…dupa aceasta etapa , contul de Yahoo , este folosit de Google doar ca simplu username … Ii recomandam (conectata fiind ) sa isi creeze totusi o adresa de Gmail care va fi asociata automat cu contul Google si pe care va avea posibilitatea de a o “promova” la rangul de adresa de e-mail principala. ..Deasemenea recomandam introducerea unui numar de telefon pentru a putea primi informatii cu privire la eventualele schimbari de parola …..Best Regards!”


            Multumesc! Iată ce înseamnă prietenii! Desigur că spun că şi voi sînţeti prietenii mei pentru că mă ajutaţi atît de mult.
            Da, mi-am deschis intre timp o alta adresa de Yahoo pe care am pus-o ca adresa suplimentara cum sugereaza ei si am si scris. Daca o adresa de Gmail va fi promovata ca adresa principala va fi OK si eu multumita. Voi sterge de acolo a doua adresa si imi voi deschide cont de Gmail logata fiind cum ma sfatuiti.
            Multumesc pentru sfaturi si micile secrete!!

          • AdrianGudus a zis

            Ana: Multumesc! Iată ce înseamnă prietenii! Desigur că spun că şi voi sînţeti prietenii mei pentru că mă ajutaţi atît de mult.
            Da, mi-am deschis intre timp o alta adresa de Yahoo pe care am pus-o ca adresa suplimentara cum sugereaza ei si am si scris. Daca o adresa de Gmail va fi promovata ca adresa principala va fi OK si eu multumita. Voi sterge de acolo a doua adresa si imi voi deschide cont de Gmail logata fiind cum ma sfatuiti.
            Multumesc pentru sfaturi si micile secrete!!

            Ma bucur ca ti-am putut fi de folos, te mai asteptam!

  34. am instalat si eu messenger 11.5 si nu imi apare emoticonuri ce pot sa fac ?

    • mihay:
      am instalat si eu messenger 11.5 si nu imi apare emoticonuri ce pot sa fac ?

      Ai gresit tu ceva la instalare. Mie imi apar si la Instant mesage si la mail. Am instalat abia azi si culmea, nu am nici reclama.
      Ia-o si tu babeste: dezinstaleaza YM si reinstaleaza-l dar mai cu atentie. Succes!

  35. AdrianGudus: Ma bucur ca ti-am putut fi de folos, te mai asteptam!


    Nu stiu de unde mi-a venit ajutorul dar contul de yahoo inchis din greseala s-a reactivat. Pe acesta cale multumesc ingerului pazitor!! Merci!

  36. Am mai descoperit o functie: daca tragi din lista ta de contacte un contact pe desktop, se va face un shortcut astfel incat daca dai dublu-click se deschide o fereastra de conversatie cu contactul respectiv 🙂

  37. am descarcat YM 11,5 de la link-ul de mai sus dar nu are suport pentru limba romana… sunt 17 limbi mai putin romana

  38. Mersi mult ca ai pus la descarcat kitul de instalare deoarece am patit o chestie ciudata. Am un Desktop si un Laptop. Pe ambele am descarcat messengerul de pe yahoo. Surpriza a fost cand am vazut ca pe Desktop messengerul avea Limba Romana selectabila printre celelalte limbi iar pe Laptop apareau toate celelalte limbi in afara de Limba Romana ! Nu stiu care a fost chestia dar important e ca am descarcat kitul de aici pe Laptop si am rezolvat problema sa am si acolo messenger in Limba Romana. Mentionez ca pe ambele calculatoare am acelasi sistem de operare, adica Windows 7 cu updateul de Limba Romana. Ciudat nu?

  39. Vreau sa stiu si eu va rog,dak atunci cand instalez noul YM mi se salveaza arhiva de la cealalta versiune de YM ? :d

    • AdrianGudus a zis

      dayana:
      Vreau sa stiu si eu va rog,dak atunci cand instalez noul YM mi se salveaza arhiva de la cealalta versiune de YM ? :d

      Depinde de versiune. De la versiunea 10, Yahoo Messenger salveaza conversatiile online, pe serverele Yahoo si nu in calculator….

  40. Dragilor, folosesc Mesengerul de 6 ani.(variantele 8,9,10) şi am învăţat zic eu toate setările cu ajutorul VIDEOTUTORIALELOR, pentru mine de mare ajutor. Acum am o problemă ce nu-i găsesc rezolvare.
    Mi-am instalat Mess. 11.5.
    Exelent funcţiona dar de câteva zile, butoanele de ,,Apel video şi Apel voce” nu mai sunt active. Am umblat prin toate setările, am revăzut Videotutorialele am şters şi reinstalat Mess. 11.5 dar degeaba.
    Skype-ul merge în acest timp şi-mi pot contacta copii şi prietenii dar unii nu au Skype şi-mi doresc să am şi Messengerul activ. Oare ce să fie??
    Am sonor şi voce când verific din Preferinţe dar butoanele-mi sunt inactive.
    Când pun săgeata mausului pe butoanele de apel, sunt anunţat că : ,,Configuraţia utilizatorului cutare, nu pare să accepte apeluri video sau vocale” deşi utilizatorii mei toţi au aceste butoane active şi când sunt apelat la ei sună apelul dar la mine nu se aude apelul şi nici un alt popap nu-mi dă de veste că sunt apelat.
    Am ca sistem de operare Wind.XP32MB (cred că n-are importanţă) V-aş ruga f. mult, dacă poate cineva să mă ajute.
    Mulţumesc anticipat.

  41. Nu imi apare laugages. La preferences am cautat printre alea si nu apare sectiunea laugages.

  42. Ce ai cu tipele din grupul “Curve”? se vede ID_-ul lor, tot.. :))

  43. Nu pot să descarc Yahoo Messenger 11.5. Îmi apare:
    NISIS Errror
    ”Error launching installer”
    Ce pot să fac? Am încercat şi de pe site-ul http://messenger.yahoo.com/download/ şi tot acelaşi lucru îmi apare 😐

  44. DE NU POT VEDEA MESAJELE TRIMISE CAT SI CELE PRIMITE AJUTATI.MA VA ROG PE IAHOO?

  45. adrian:
    DE NU POT VEDEA MESAJELETRIMISE CAT SI CELE PRIMITEAJUTATI.MA VA ROG PE IAHOO?

    adrian:
    DE NU POT VEDEA MESAJELETRIMISE CAT SI CELE PRIMITEAJUTATI.MA VA ROG PE IAHOO?

    Citeste aici: https://www.videotutorial.ro/?p=1922

  46. Roxana:
    Nu pot să descarc Yahoo Messenger 11.5. Îmi apare:
    NISIS Errror
    ”Error launching installer”
    Ce pot să fac? Am încercat şi de pe site-ul http://messenger.yahoo.com/download/ şi tot acelaşi lucru îmi apare

    Ai cumva un firewall de mana a 5-a?

  47. cum se poate scoate Recent Contacts din yahoo v 11.5 ca e ffff stresant ??????????????

  48. Mihai Alexandru 7 a zis

    Va salut am si eu o problema, mi-am facut un id nou si nu primesc email pe el doar acela cu “Bun venit pe Yahoo Messenger”. Am trimis la emailuri pe idu cel nau si degeaba ca nu le primesc. Astept raspunsul

  49. A gasit cineva solutia la problema asta?

    Sandu: Dragilor, folosesc Mesengerul de 6 ani.(variantele 8,9,10) şi am învăţat zic eu toate setările cu ajutorul VIDEOTUTORIALELOR, pentru mine de mare ajutor. Acum am o problemă ce nu-i găsesc rezolvare.Mi-am instalat Mess. 11.5.Exelent funcţiona dar de câteva zile, butoanele de ,,Apel video şi Apel voce” nu mai sunt active. Am umblat prin toate setările, am revăzut Videotutorialele am şters şi reinstalat Mess. 11.5 dar degeaba.Skype-ul merge în acest timp şi-mi pot contacta copii şi prietenii dar unii nu au Skype şi-mi doresc să am şi Messengerul activ. Oare ce să fie??Am sonor şi voce când verific din Preferinţe dar butoanele-mi sunt inactive.Când pun săgeata mausului pe butoanele de apel, sunt anunţat că : ,,Configuraţia utilizatorului cutare, nu pare să accepte apeluri video sau vocale” deşi utilizatorii mei toţi au aceste butoane active şi când sunt apelat la ei sună apelul dar la mine nu se aude apelul şi nici un alt popap nu-mi dă de veste că sunt apelat.Am ca sistem de operare Wind.XP32MB (cred că n-are importanţă) V-aş ruga f. mult, dacă poate cineva să mă ajute.Mulţumesc anticipat.

  50. de ce nu mergee sa intu si euu in mess 11.5 Ma Chinuiii de 4 zilee in continuu id si parola este perfectaa ma scote imiediat nic nu se incarkaa:(( va rog frumoss:(( dakaa potee sa ma ajuteee cinevaa :(((

  51. Madalina a zis

    Buna am o problema cu yahoo messenger 11.5 cand il instalez imi apare o chestie A network error has occured nu stiu ce sa fac please HELP !!!!!!!!!!!!!!

  52. Ai putea sa ne arati cum scoatem acel recent contact cu totul ? adika definitiv ? Daca se poate?

  53. Sunt foarte mulțumit fucționează totul ok nu am nicio problemă.

Trackbacks

  1. […] prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum activam multi messenger pentru Yahoo Messenger 11.5, noua versiune despre care noi am facut un tutorial acum cateva zile. Deasemenea, tot in acest […]

Speak Your Mind

*