Cum putem localiza si recupera un telefon mobil Android furat sau pierdut – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum ne putem localiza si recupera smartphone-ul Android atunci cand il pierdem sau acesta este furat. Pentru ca un smartphone detine in general o antena wireless si un modul GPS, developerii de aplicatii si companiile de securitate s-au gandit sa se foloseasca de acestea pentru a ajuta clientul sa-si gaseasca smartphone-ul in cazul in care acesta este furat sau pierdut. Aplicatia despre care voi vorbi astazi, exact asta face!
Pe langa aceasta functie pe care eu o consider cea mai importanta si utila, aplicatia Lookout ne mai permite sa facem backup fotografiilor, contactelor si apelurilor. Functii ce pot fi usor indeplinite si mult mai bine, cu alte aplicatii dedicate.
Aplicatia Lookout ne mai permite si accesul limitat timp de 14 zile la 3 functii cum ar fi: browsing sigur pe web (Safe Browsing), un notificator pentru toate aplicatiile care le instalam si ne cer acceptul la transmiterea sau accesul de date personale (Privacy Advisor), backup pentru apelurile facute, primite (Call Backup). Dupa expirarea celor 14 zile, va trebui sa cumparam aplicatia pentru a folosi in continuare aceste 3 functii. Lucru demn de admirat pentru ca nu o sa gasiti foarte multe aplicatii Android care sa ofere un trial (utilizare completa a aplicatiei pe timp limitat) majoritatea sunt ori gratuite ori cu bani fara trial.
Asadar, Lookout ne poate localiza pe harta smartphone-ul daca acesta are o conexiune la internet si GPS-ul activ, ne ofera control asupra aplicatiei printr-un cont si o interfata web ce poate fi accesata de pe orice dispozitiv folosind un browser, putem da comanda smartphone-ului, de oriunde am fi, sa produca un sunet de alarma puternic pentru a localiza mai usor dispozitivul (atat noi cat si smartphone-ul catre care vrem sa trimitem comanda pentru a porni alarma, va trebui sa aiba o conexiune activa la internet)
Daca vom cumpara aplicatia premium vom putea da comanda smartphone-ului pierdut sau furat sa stearga tot continutul de date sau il putem bloca pentru ca datele sa nu poata fi accesate.
Acestea fiind spuse, recomand cu caldura aceasta aplicatie fie si doar pentru optiunea de a trimite comanda ca acesta sa produca o alarma sonora puternica, extrem de utila cand nu ne gasim gadget-ul prin casa. Nu-mi ramane decat sa va invit sa priviti tutorialul video pentru a vedea exact cum putem localiza si recupera smartphone-ul cand acesta ne este furat sau pierdut.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Frumos tutorial 🙂
    Am si eu o mica nedumerire.Cum fac captura la un film? Am incercat cu Camtasia insa se vede negru.Incerc sa ii arat unui amic ceva insa nu reusesc.

    • E posibil sa trebuiasca placa de captura sau tv tunner pentru a captura un filmulet pe desktop nu?
      Poate insa ma ajutati in alta problema.
      As vrea ca dintr-un filmulet sa tai sa raman doar cu partea din centru?
      Mai exact ca in poza de aici
      http://i54.tinypic.com/2zfq4nt.jpg si sa ramana doar partea cu alt

      Avatar:
      Frumos tutorial
      Am si eu o mica nedumerire.Cum fac captura la un film? Am incercat cu Camtasia insa se vede negru.Incerc sa ii arat unui amic ceva insa nu reusesc.

  2. Foarte bun tutorialu dar vezi ca numarul de telefon cat ai vrut tu sa il ascunzi cu efectul ala de blur tot s-a vazut :))) la min ……….

  3. salut…imi puteti zice o versiune si pentru nokia (5230) Symbian pentru touchscreen va rog:D

  4. interesant tutorialul, felicitari, dar sunt alte programe car poti activa functia de alarma, sau localizare cu un sms(nu toata lumea are activat internetul pe tel. nelimitat).
    felicitari inca odata pt tutorial.

    • Robert:
      interesant tutorialul, felicitari, dar sunt alte programe car poti activa functiade alarma, sau localizare cu un sms(nu toata lumea are activat internetul pe tel. nelimitat).
      felicitari inca odata pt tutorial.

      Nu trebuie neaparat sa ii lasi netul mobil activat. Ii lasi wireless-ul activat…acum, toata lumea are un wireless acasa ca sa nu mai vorbim de hot spot-uri libere fara autentificare prin foarte multe locatii. cel ce il fura poate sa treaca oricand prin preajma acestor hot spot-uri sau de ce nu, poate “stationa” ore in sir intr-un mall sau mac donalds cu wifi liber. Daca se intampla asta, ai pus laba pe el imediat. Net-ul mobil nu e atat de scump! Cu 8 euro pe luna (mi se pare putin) ai 500MB trafic la prepay Orange. Daca lasi netul mobil (3G-ul) activat si nu faci nimic, n-are ce trafic sa se consume pentru o amarat de sincronizare a mail-urilor din Gmail odata la ora cand trebuie sa aduca (daca exista mail nou pe server) o notificare si niste text ce nu va depasi niciodata 1 MB ci doar cativa KB

      • Mi s-a furat un Samsung Galaxy S Advance si nu aveam activat nimic nici wireless nici Gps si vreau sa stiu daca am dus actele la politie cu IMEI-u telefonului poate sa mi-l gaseasca politia… Astept un raspuns.

  5. Văzusem un articol asemănător despre aplicația Prey pe LifeHacker . Bună treabă !

  6. Aplicatie este ok…dar hotu cand fura telefonu scoate cartela si trebuie o conectiune permanenta la internet

  7. Salut Ady
    am si eu o intrebare cu softul asta , el cum te localizeaza ? prin gps banuiesc ?
    Ca daca este este prin gps atunci inseamna ca scade autonomia la baterie ?

    • Ghita:
      Salut Ady
      am si eu o intrebare cu softul asta , el cum te localizeaza ? prin gps banuiesc ?
      Ca daca este este prin gps atunci inseamna ca scade autonomia la baterie ?

      GPS-ul nu consuma mare lucru, acesta este folosit doar cand aplicatiile au nevoie de localizare, altfel modulul GPS face nani.
      Daca hotul vrea sa vanda telefonul trebuie sa arate clientului ca acesta functioneaza.
      Localizarea sa face pe mai multe cai, gps-ul este cel mai precis, a doua cale este prin reteaua de telefonie mobila (eroare de cateva sute de metri, cea de-a treia metoda de localizare este prin intermediul retelelor wireless (routere).

  8. Tu ce telefon ai Adriane cu android?

    • Ghita:
      Salut Ady
      am si eu o intrebare cu softul asta , el cum te localizeaza ? prin gps banuiesc ?
      Ca daca este este prin gps atunci inseamna ca scade autonomia la baterie ?

      Am spus in tutorial cum te localizeaza si ce foloseste. Nu mai derula tutorialele si uitat-te cap-coada.

      Mihai:
      Tu ce telefon ai Adriane cu android?

      Am spus de 5000 de ori ce smartphone am si in tutorialul de ieri si cu ocazia altor tutoriale. Am un LG Optimus One P500

  9. Puteți face un tutorial despre HotkeyP?

  10. Lookout este o aplicatie foarte reusita, dar pacat ca bateria telefonulului (Lg P500) nu tine mai mult de 2 zile nici macar daca nu umbli cu el, nu stiu de ce dar se descarca foarte rapid, il bag la incarcat si dupa o ora te tap-uri moare si bateria.
    Daca lasam gsp-ul activat bateria se duce cum ai zice peste.
    Cred ca pot numara pe degete persoanele care isi lasa Gps-ul activat!

    • Robert:
      Functia de gps activata nu ramane mereu activata(daca e selectata din program) numai atunci cand dai comanda de pe site de cautare. in rest ea ramane in hibernare. si chiar daca se termina bateria tot trebuie sa il incarce nu? ca doar nu il va folosi stins :P .

      GPS-ul nu consuma mare lucru, acesta este folosit doar cand aplicatiile au nevoie de localizare, altfel modulul GPS face nani.

      FaraVirusi:
      Lookout este o aplicatie foarte reusita, dar pacat ca bateria telefonulului (Lg P500) nu tine mai mult de 2 zile nici macar daca nu umbli cu el, nu stiu de ce dar se descarca foarte rapid, il bag la incarcat si dupa o ora te tap-uri moare si bateria.
      Daca lasam gsp-ul activat bateria se duce cum ai zice peste.
      Cred ca pot numara pe degete persoanele care isi lasa Gps-ul activat!

      Niciun smartphone nu tine mai mult de doua zle decat daca are baterie extended, asta este, daca vrem performanta, telefoane slim, trebuie sa platim.

  11. Functia de gps activata nu ramane mereu activata(daca e selectata din program) numai atunci cand dai comanda de pe site de cautare. in rest ea ramane in hibernare. si chiar daca se termina bateria tot trebuie sa il incarce nu? ca doar nu il va folosi stins :P.

  12. cristi-admin: A remediat domnul Adrian problema, multumim pentru informatie.

    la mine inca se vede 😀

  13. Ma poate ajuta si pe mine cineva binevoitor cu problemele de mai sus?

  14. cum se numeste wallpaper-ul?

  15. exista vreo posibilitate sa se poata bloca telefonul in momentul in care se introduce o alta cartela straina? sau decenu sa se foloseasca de respectiva cartela pt a se conecta la internet fara sa stie respectivul “hot” mancandui banii de pe cartela.

  16. Blocarea telefoanelor furate (sau imprumutate) se practica in majoritatea tarilor din Vest inclusiv la noi, insa multa lume nu stie. Operatorii au o baza de date comuna, in care salveaza informatii despre device-urile furate, in functie de reclamatiile care vin de la clienti. Fiecare telefon este identificat de codul sau IMEI, asa ca pe baza acestui cod, telefoanele furate nu mai primesc acces in retea. Metoda este gandita pentru a descuraja furtul de mobile, intrucat nu vor mai putea fi folosite nici in reteaua initiala si nici intr-o alta retea….sincer ,eu nu am cunoscut pe nimeni care sa-si fi recuperat telefonul furat …cred ca am gresit eu cu ceva !

  17. CERT este ca ca operatorii nu au un interes financiar direct in a pune pe picioare un astfel de sistem miltienesc, castigul ar fi mai mult de imagine, iar clientii vor fi multi si mai multumiti ,iar in aceste conditii nu e de asteptat ca proiectul sa fie lansat prea repede …repede insemnand NICIODATA !

  18. merge si pentru iphone ca eu nu gasesc lookout 🙁

  19. Buna dimineata,

    Stie cineva daca exista un program de pc de genul track mobile care identifica localizarea persoanei cautate pe o harta dupa numarul de telefon?
    Adica sa pun numarul de telefon in program si satelitul sa localizeze zona unde se afla mobilul cautat. Un astfel de program e bun pentru a sti traseul copilului si al familiei in caz ca se intampla ceva.
    Nu am smartfone si nici sotul meu.
    Stie cineva?
    Multumesc pentru ajutor.

  20. imi este foarte util acest tutorial, am achizitionat recent un S2 si nu as vrea sa am parte de nepalceri de genul acesta
    multumesc pentru info 😉

  21. aha deci merge pe orice mai putin iOS 😛
    de ce atatea cometuri aiurea? vorbiti si voi la subiect

  22. LiviuFlorin a zis

    Aplicatie buna,..dar mai trebuie lucrat la ea. Din pacate “Enable Better Protection” se dezactiveaza foarte usor odata ajuns in meniu,si nu mai ofera nici o protectie.Consider ca trebuia, macar ceruta o parola ca sa poata fi dezactivata aceasta functie.In mare este un soft bunicel, cu Better Protection activat telefonul se blocheaza si se sterge complet daca schimbi SIM-ul, lucru testat .

  23. 1 am dezactivat lookout de pe calculator din broswer de la setari unde scrie ‘disable lookout …. si acum imi spune ‘This device is not currently protected. Download the Lookout mobile app and sign in to re-enable protection’ desi programul este inca instalat pe telefon . cum pot remedia problema daca ma poti ajuta.

    2ca sa deinstalez acest program trebuie sa root-ez telefonul?
    multumesc

    • AdrianGudus a zis

      marius:
      1am dezactivat lookout de pe calculator din broswer de la setari unde scrie ‘disable lookout …. si acum imi spune ‘This device is not currently protected. Download the Lookout mobile app and sign in to re-enable protection’ desi programul este inca instalat pe telefon . cum pot remedia problema daca ma poti ajuta.

      2ca sa deinstalez acest program trebuie sa root-ez telefonul?
      multumesc

      Nu mai derula tutorialul si o sa afli. Am spus clar in tutorial ca bifand functia X nu mai poate fi dezinstalat. Daca vrei sa inveti sa folosesti un soft. Ori te uiti la tutorialul si nu mai pui intrebari la care deja s-a raspuns in tutorial. Ori nu te mai uita, sau daca stii ca ai derulat, nu stiu pentru ce mai postezi comentarii? Noi trebuie sa spunem de 7 ori un lucru deja mentionat doar pentru ca dumneata esti comod si nu esti in stare sa privesti un tutorial cap-coada?

      • Lasa-ma te rog sa te contrazic am un samsung galaxy s si gps ma rupe in 3 la baterie sunt nevoita sa il incarc de 2 ori sau de 3 ori pe zi . Umblu dupa mn cu incarcatorul oriunde ma duc deci ? pana la urma am vazut cu ochii mei ce inseamna GPS ACTIV pe telefonul mobil
        sI INCA CEVA : INCEARCA SA NU MAI FII RECALITRANT SAU NERVOS CA NU TOATA LUMEA INTELEGE DIN PRIMA SAU NU PE TOTI NE DUCE CAPU CA PE TINE ! Ca am observat ca aveai un ton cam ridicat in mesajul asta : Nu mai derula tutorialul si o sa afli. Am spus clar in tutorial ca bifand functia X nu mai poate fi dezinstalat. Daca vrei sa inveti sa folosesti un soft. Ori te uiti la tutorialul si nu mai pui intrebari la care deja s-a raspuns in tutorial. Ori nu te mai uita, sau daca stii ca ai derulat, nu stiu pentru ce mai postezi comentarii? Noi trebuie sa spunem de 7 ori un lucru deja mentionat doar pentru ca dumneata esti comod si nu esti in stare sa privesti un tutorial cap-coada?

  24. sall. uite ma`m gandit cum imi gasesc telu daca`l pierd… daca telu e stins mai are efect programul?

  25. Am incercat sa adaug un nou device insa, cu toate ca am facut toti pasii si la cel de-al doilea, Lookout continua sa vada doar primul device. Ma intereseaza sa vad mai multe device-uri cu acelasi cont (altfel nu vad rostul functiei Add New Device).
    Multumesc pentru sprijin.

  26. eu am google latitude este si pt laptop si pt telefon,eu nu am android dar am 3g,gps,google map. poate va ajuta.

  27. Salut am si eu o intrebare .
    AM cumparat un telefon smasung GS2, nu am apucat sa instalez nici o aplicatie pe el si din pacate mi-a fost furat din vestiar de cineva binevoitor, exista vre-o sansa sa il recuperez ? Ai idee ce as putea face ?
    Multumesc anticipat si scuze daca s-a mai pus intrebarea

    • MariusD:
      Salut am si eu o intrebare .
      AM cumparat un telefon smasung GS2, nu am apucat sa instalez nici o aplicatie pe elsi din pacate mi-a fost furat din vestiar de cineva binevoitor, exista vre-o sansa sa il recuperez ? Ai idee ce as putea face ?
      Multumesc anticipat si scuze daca s-a mai pus intrebarea

      Ai o sansa daca aveai un cont google setat pe telefon.
      Daca ai introdus un cont google pe telefon, poti instala aplicatia PlanB din market, te loghezi pe desktop la android market cu contul de pe telefon si instalezi PlanB, aceasta aplicatie iti va trimite cateva email-uri cu pozitia telefonului.

  28. multumesc mult o sa incerc sa vad daca mai este contu de google activ

  29. Salut. Stiti vreo aplicatie pentru Android pentru blocarea apelurilor/mesajelor? (ex: MCleaner). Multumesc.

  30. salut.As avea o intrebare.
    Un prieten si-a pierdut un iphone 4,am incercat sa sunam si e inchis.nu are nici un fel de program de recuperare sau ceva in genu.Are vreo sansa sa il recupereze,sau macar telefonul sa fie localizat?

    • AdrianGudus a zis

      andrei:
      salut.As avea o intrebare.
      Un prieten si-a pierdut un iphone 4,am incercat sa sunam si e inchis.nu are nici un fel de program de recuperare sau ceva in genu.Are vreo sansa sa il recupereze,sau macar telefonul sa fie localizat?

      Nu

  31. de unde iau prima aplicatie din tutorial

  32. Buna, este cumva posibil sa-mi gasesc intr-un fel telefonul pierdut un iphonr 4s chiar daca nu am activata optiunea find my iphone…? Ma puteti ajuta!!!!?

  33. m-am intitulat asa pt ca numai un papagal vorbitor ca mine putea sa lase un galaxy s2 in fata casei intre flori langa masina si dupa un ceas sa realizezi ca la gasit cineva si a aruncat cartela am incercat plan B pt android dar nu cred ca se va rezolva ceva. mai am vreo sansa sa il localizez ce este de facut sau sa imi iau adio de la el complet aceasta sa intamplat acum o zi jumate spre 2. va multumesc astept raspunsurile dvs!

    • Cand hotul va conecta telefonul la internet, acesta iti va trimite coordonatele prin emai, asta cu canditia sa ramana instalat planb.
      Trebuie sa stii ca telefoanele Samsung de generatie noua au un modul super tare de localizare, acesta functioneaza independent de cartela sim si de adresa email. Nu poti schimba nici macar setarile acestui modul fara parola, nici macar nu-l poti reseta. Dar stii cum e, abia dupa ce te frugi cu ciorba, sufli si-n iaurt.

      • claudia stan a zis

        baiatul meu a pierdut telefonul in padure la munte acum cateva zile,un samsung de ultima generatie,cred ca telefonul nu a fost gasit inca de nimeni,dar a ramas fara baterie,chiar ar fi sanse sa mai fie gasit?dar oricum a fost ploaie,in mod sigur telefonul nu mai este bun….sau au vreo protectie cumva?

  34. eu i-am dat instalare cred ca pe servarul meu de gmail si iam dat de vreo 5-6 ori. am instalat tot felu de aplicatii de la android. insa una mi s-a parut super tare insa mi-a cerut sa platesc on line dar din pacate nu am un card de plati online nu era mult doar 6,58 ron. momentaa nimic am impresia ca daca cumparam programu ala ar fi localizat tel chiar daca nu era legat la net cum pot face cei de la sri si orange care nu ii doare capu ca esti fraier si doar platesti taxe si abonamente si le duci bani. in fine tot astept dau pe tel in stanga si in dreapta fara cunostinte in tara asta esti mort cu toate ca esti viu, insa mi-amk cam luat gandu de la el o data cu trecerea timpului… daca ai vreo idee sau sugestie accept :))) ms

  35. buna!! am si eu o intrebare,daca vreau sa schimb imei la un iphone 4 s cum fc ?e posibil?va rog frumos am nevoie de un rasp urgent 😀

  36. am lasat tel pe bancheta din fata a masinii si hotii m-au urmarit cind m-am indepartat de langa masina l-au furat am avut un sonny ericsson xperia x10 se conecta la net cind eram in preajma a unor reetele wireles vreau un raspuns scurt si la obiect mai am sperante sa-l mai gasesc prin gps te rog raspunde-mi urgent am fost si la politie nu am facut ce ai facut tu in tutorial sa activez toate functiile alea .

  37. Foarte frumor tutorialul , dar am o problema mie nu imi localizeaza telefonul si nici nu face galagia acea de 60 de secunde am incercat sa vad daca merge si nimic. nu stiu de ce ….

  38. salut uite m-am uitat la tutorial si pe net si am si eu o mare dilema.Eu vreau sa cumpar de la cineva un android respectiv u samsung galaxy s2 si as vrea sa stiu ce se intampla daca respectivul telefon este furat si ajunge pe mainile mele,o sa se blocheze si adio telefon si banii mei asai?sau cum imi pot da seama daca e sau nu furat ca macar sa stiu sa nu il cumpar

  39. mi-am pierdut telefonul in autobuz si nu pot sa il localizez cu acest program.
    poti te rog sa ma ajuti cu un sfat.
    se poate localiza si daca locuiesc in lata tara(germania)?

  40. Localizarea se poate face si fara ca GPS-ul sa fie activ. Programul are nevoie doar de o conexiune activa de internet. Rog administratorul site-ului sa modifice tutorialul deoarece utilizatorii activeaza GPS-ul fara motiv. Va multumesc

  41. Nu exista nic o posibilitate sa il gasesc daca nu am instalat programul in telefon? Azi mi.a furat telefonul la scoala si nu stiu cum sa il gasesc . E un samsung galaxy mini 2 . Va rog frumos sa ma ajutati daca stiti . Va multumesc !

  42. pe iphone 3 poti facea cu localizarea a zis

    Avatar:
    Frumos tutorial
    Am si eu o mica nedumerire.Cum fac captura la un film? Am incercat cu Camtasia insa se vede negru.Incerc sa ii arat unui amic ceva insa nu reusesc.

  43. Adrian Gudus a zis

    Alex:
    Daca ai abonament si l-ai blocat ( adica ai blocat sim-ul sa nu-ti incarce factura ) mai e valabila aplicatia ?

    Mai priveste odata tutorialul cap-coada si citeste textul de deasupra tutorialului. Ce legatura are SIM-ul cu GPS-ul si cu contul Google?
    Ce te determina sau ce te face sa crezi ca folosind o alta cartela, nu va mai functiona?

  44. te rog mult de tot daca poti sa imi gasesti tel am incercat dar nu am reusit ,aveam instalat pe tel lookout din cate am vazut am instalat si plan b ..dar sunt cam prostanaca sa zik asa si nu am reusit iti dau parola ..gmail-ul tot un nr de tel si cand aflii adresa sa ma suni …ai vrea te rog eu mult ..astept raspuns….

  45. merge sa localizezi telefonul si cand nai net?

  46. mi_a disparut samsung , nu am instalat nici o aplicatie antifurt, stiu imei pt tel. maisunt si nepriceput cu instalari, calculatorm tel ,, etc, macar locatie=a tel as vrea, tel are android, si un program in el, geotracking. pot remunera pt ajutor real

  47. e foarte utila

  48. Pater Madalina a zis

    Va rog din suflet eu am un Samsung Galaxy S II tocmai -am cumparat de la RDS si l-am pierdut. Cum pot sa aflu ? Sa merg la un specialist in teluri ? La rds ? Cum ???

  49. Pater Madalina a zis

    Nu am inteles prea multe de sus pt ca nu le am cu telurile dar pot afla prin net sau gps unde e…persoana ..cu telul meu ?

  50. albu bernard a zis

    salut! la versiunea curenta (cea de azi 20.06.2013) nu cere numar de telefon, se mai introduce in vreun fel? cand “hotul” se afla intr o incapere fara conexiune wifi sau date, pe gps se vede? multumesc!

  51. Ce se intampla daca respectivu face factory restore ?am cautat si nu am gasit nimic despre asa ceva

  52. davidescu costel a zis

    am instalat o aplicatie pe un vodafone 875 si am dezinstalat-o fara sa vreau . am vrut sa o reinstalez dar spune ca aplicatia exista in telefon , dar eu nu o mai gasesc si nici nu mai functioneaza . cum o pot gasii si reinstala ?

  53. Pe mine m-ai pierdut de la inceput. Cum ma conectez cu un program de remote? ce program si cum fac?

  54. Crinte Razvan a zis

    La iphone 5 merge ? Raspuns urgent 🙁

  55. Daca pierd un telefon samsung sII cu plicatia instalata iar dupa o flashuire a softului,ramane?Adica se mai poate repera telefonul?

  56. andrei corectatoru de tutoriale a zis

    puteti face un tutorial despre bitdefender anti-theft care are 244 ko si este foarte buna ca si poti bloca dispozitivul android

  57. miam pierdut tel.si nu il gasesc,E un samsung galaxy ace 3,daca puteti sa ma ajutati.Va multumesc

  58. Salutare echipa Videotutorial, faceti tutoriale foarte bune. Felicitari .
    Referitor la acest tutorial despre Lookout, eu folosesc o aplicatie similara, care mi se pare mai buna decat Lookout. Eu folosesc aplicatia AndroidLost de la http://www.androidlost.com care se gaseste in magazinul Google Play si care are mai multe functii gratuite decat aplicatia prezentata in acest tutorial. Daca vi se pare interesanta aplicatia AndroidLost ,va rog faceti un tutorial si cu aceasta aplicatie.
    Multumesc !

  59. cum as putea sa imi recuperez telefonul este vb de un Htc m8 si nu aveam aceasta aplicatie pe el !! se poate face ceva ??

  60. Salut am si eu o intrebare daca nu am aceasta aplicatie pe tel instalata il pot gasi este vb despre un Htc m 8

  61. Buna va rog ajutatima mi sa furat telefoanele 2 samsung galaxy s5 si au dezactivat functia de localizare ce am de facut va rog ajutatima

  62. Va rog sa ma ajutati daca se poate mi sa furat tel htc 802 mai pot sal localizez

  63. Zosim Ana-Maria a zis

    Buna ziua

  64. andrei cornea a zis

    tocmai mi-sa furat un nokia lumia 625 cum il gasesc am actele am contul imei dar cum procedez sa-l localizez

  65. Ce aplicatie ai folosit pentru a te conecta cu pc-ul la telefonul android ?

  66. Buna ziua
    Ce aplicatie ai folosit pentru a te conecta cu pc-ul la telefonul mobil ?

  67. Eu mi-am pierdut un telefon android si n-am avut nici o aplicatie de genul de care spui tu si nici nu mi-a dat prin cap sa imi iau. Crezi ca-l mai pot recupera?

  68. salut mie mia furat telefonu un Samsung note 3 neo cum fac sal gasesc si mai am o intrebare -daca hotu stie sai dea reset din fabrica sii schimba adresa de mail mai merge facut ceva sau pot sami iau gandu de la el

  69. mari badea a zis

    Bună. Fiului meu i s a furat tel aseară la 11,30 în Ring-Costinești. Are instalat dispozitiv de urmărire. .Avem cod îmi al tel…cumane îl putem găsi. ..? Multumesc

  70. Am si eu o intrbare daca mi sa furat telefonul si mi la resetat complect il mai pot gasii ???

  71. daca nu am aplicatia instalata pe telefon il pot localiza ?

  72. Buna seara !
    Duminica seara mi sa furat telefonul samsung galaxy j5 gold 2015,am acte pe el,telefonul fiind la abonament
    Nimeni nu face nimic pentru al recupera
    Traim intr-o tara de hoti
    Poate altro mii sa li se fure telefoanele si nimeni nu face nimic

  73. Mihai Badea a zis

    Securitatea este o chestiune serioasă, însă remarca legată de lucrătorii de la Poliție indică o lipsă de respect față de instituțiile statului.

  74. bna zua! de unde pot descarca acest plan b?

    • Adrian Gudus a zis

      Tutorial de față este din 2011. S-au schimbat multe de atunci și până azi! Aplicația nu mai există fi funcția plan b a fost introdusă în toată suita lookout mobile security pe care o găsești în magazin play căutând “lookout” primul rezultat (Antivirus & Securitate GRATUIT)

  75. Daca ai abonament si l-ai blocat ( adica ai blocat sim-ul sa nu-ti incarce factura ) mai e valabila aplicatia ?

  76. Pater Madalina a zis

    Nu aveam cartela de digi in tel ca norocu ! Dar de 2 saptamani am telul 🙁

  77. Vezi ca avem noi un tutorial video cu Plan B, un program pe care-l instalezi pe telefonul tau, chiar daca telefonul nu mai este la tine.
    PS
    Nu-i vina noastra daca tu nu intelegi!
    Intelgem ca este agitata din cauza ca ti-ai pierdut telefonul, incearca totusi sa te calmezi si sa fii atenta la tutoriale. Deasemenea incearca sa fii mai clara atunci cand te exprimi in scris, aici nu suntem pe mess sau facebk

  78. si daca face factory restore?

  79. buna seara,

    Am vazut ca esti din Galati. Te pot gasi pe undeva sa ma ajuti si pe mine cu un Xtrasec daca se poate.

  80. Adrian Gudus a zis

    Ma gasesti pe Facebook sub acelasi nume (Adrian Gudus)

Trackbacks

  1. […] o tableta Android furata ori pierduta. Noi mai avem un tutorial pe aceasta tema in care am folosit Lookout Security & Antivirus insa dezavantajul era ca, trebuia sa avem deja aplicatia instalata pe telefon sau tableta inainte […]

Speak Your Mind

*