Ce sau cine ne ocupa spatiul din partitia C si cum il recuperam – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem in detaliu ce ne ocupa spatiul de pe partitia C a sistemului de operare Windows 7, Vista sau XP si cum il recuperam. Orice sistem de operare foloseste si rezerva o parte din spatiul liber a partitiei pe care a fost instalat, pentru a fi folosit la diferite sarcini cum ar fi:
– o cantitate egala (sau mai mult) cu memoria RAM este rezervata pe hard disk de sistemul de operare pentru a fi folosita ca “memorie virtuala” pagefile sau swap cum mai este denumit in Linux.
– o cantitate de 70-80% din memoria RAM este rezervata pe hard disk si folosita pentru hibernare (daca se activeaza hibernarea)
– o cantitate din capacitatea hard disk-ului (care poate varia in functie de capacitatea acestuia) este rezervata pentru cosul de gunoi (Recycle Bin)
– 3% din spatiul partitiei C este rezervat pentru a fi stocate punctele de restaurare facute de System Restore
– 50 MB din partitia C sunt rezervati pentru internet explorer in care acesta va stoca istoricul navigarii, coockie-urile
– folderul Temp care in timp creste in dimensiune datorita acumularii de fisiere temporare de care sistemul de operare sau aplicatiile au avut nevoie la un moment dat.
Toate aceste “rezervari” asupra spatiului liber de pe partitia C si a hard disk-ului nostru pe care sistemul de operare Windows le face, pot fi ajustate, limitate sau chiar dezactivate. Recurgand la dezactivarea sau limitarea lor, putem castiga mult spatiu liber pretios, extrem de util pentru cei cu un pc mai vechi ce au un hard disk de o capacitate mai mica.
Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video pentru a vedea exact cum limitam spatiul liber al partitiei C pe care sistemul de operare Windows il rezerva pentru diferite sarcini si functii.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Foarte bun si interesant si acest tutorial.
    Adrian as avea si eu o rugaminte puteti face un tutorial despre ce tip sau mai bine spus pe ce tip de Socket pentru placa de baza sa ma indrept cu un nou sistem? Si aici ma refer intre Sandy Bridge sau AM3+ deoarece unii spun ca procesoarele de la AMD Bulldozer va bate Sandy Bridge-ul si as vrea sa stiu care dintre ele si cam cum va fi lupta intre aceste procesoare.

    As vrea sa cumpar un sistem nou si nu stiu spre ce platforma sa ma indrept Sandy sau AM3+ te rog un sfat sau un tutorial cu avanteajele si dezavantajele acesto 2 procesoare.

    Ms mult si bafta multa la tutoriale

  2. Foarte util acest tutorial, ar mai fi de sters cate ceva din “SoftwareDistribution” daca se face update.

    Ar fi extrem de interesant un tutorial despre ce servicii din W7 ar putea fi trecute IN SIGURANTA pe “manuual” sau “disable”, deoarece de cele mai multe ori sunt active servicii care nu ne sunt de nici un folos ci doar ruleaza ingreunand sistemul.

  3. Foarte bun acest tutorialal.
    Am o rugaminte,cum sa fac sa imi ia dvd-urile video,ca daca le bag dvd-urile in dvd player merg,si la pc nu le vede.Ms mult

  4. Salut, cum sterg Compress Old Files in windows 7 ca in XP gasesc o groaza de GB de spatiu aiurea mancat vreo 56gb imi mananca cum sterg in windows 7 ?

  5. E ok tutorialul. Am gasit un sistem in XP care mai avea vreo 250 MB liber. Dupa curatire cu Ccleaner avea 11,95 GB. Asta a fost recordul absolut in cazurile intalnite de mine. Pana la acest caz recordul era de vreo 3 GB.

  6. Bun tutorialul!Am si eu o intrebare.Cu ce combinatie de taste se poate da shut down la pc in caz ca mouse-ul nu mai merge excluzand varianta scoaterii acestuia din priza?

  7. Apesi Alt+F4 si o sa iti apara un wizard si selectezi shut down si enter si pc-ul se va inchide.

  8. Foarte bun tutorialul ! Multumesc !
    Propunere tutorial Office 2010 – Outlook

    o zi buna in continuare !

  9. Foarte folositor tutorialul Adrian bravo ti-no tot asa!

  10. As dori sa vad asta si pe linux.

  11. De 3 zile cand deschid IE nu mai apar siteurile pe care le-am deschis anterior.Am dat la instrumente cautare ,unde era o rubrica care imi zicea daca sau nu doresc interogari.Acea rubrica nu mai este.Mentionez ca am IE8 SP3.Deci trebuie sa tastez mereu adresa unor site-uri.Cum se poate remedia?Va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!

    • AdrianGudus a zis

      danteo:
      De 3 zile cand deschid IE nu mai apar siteurile pe care le-am deschis anterior.Am dat la instrumente cautare ,unde era o rubrica care imi zicea daca sau nu doresc interogari.Acea rubrica nu mai este.Mentionez ca am IE8 SP3.Deci trebuie sa tastez mereu adresa unor site-uri.Cum se poate remedia?Va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!

      Cumva ai facut modificari asupra setarilor browserului? Si daca da, unde ai umblat, ce ai bifat si ce ai debifat? Probabil pornesti in private browsing si nu in modul normal al browserului. Acest lucru ti se intampla cu un motiv anume. Lucrurile nu se strica de unele singure. Fara sa ne dai detalii, nu te putem ajuta.

    • danteo:
      De 3 zile cand deschid IE nu mai apar siteurile pe care le-am deschis anterior.Am dat la instrumente cautare ,unde era o rubrica care imi zicea daca sau nu doresc interogari.Acea rubrica nu mai este.Mentionez ca am IE8 SP3.Deci trebuie sa tastez mereu adresa unor site-uri.Cum se poate remedia?Va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!
      …pai omule daca folosesti programe de curatire gen wintools,ccleaner,trackseraser este explicabil, emite mai multe amanunte ….dacanu ramai angry pe Adrian

  12. Bun tutorial ! pentru cei care tin neaparat sa nu schimbe configuratia hardware sau e (CRIZA)…totusi ? …avea dreptate un utilizator care spunea sa impartiti tutorialele dupa posibilitati coane Fanica …uneori ma gandessc ca niciodata seria Star Wars nu a fost un film SCI-FI …poate un pic de Zona 52 :))

  13. Draga Adrian,nu am bifat sau debifat ceva.Pe deasupra am bagat din nou Win Xp si am aceeasi problema.Te rog ajuta-ma! Multumesc Anticipat !

    • danteo:
      Draga Adrian,nu am bifat sau debifat ceva.Pe deasupra am bagat din nouWin Xp si am aceeasi problema.Te rog ajuta-ma! Multumesc Anticipat !

      danteo ,ai gresit cu ceva pentru ca orice browser si explorer de fisiere vine default pentru a memora toate accesarile

    • danteo:
      Draga Adrian,nu am bifat sau debifat ceva.Pe deasupra am bagat din nouWin Xp si am aceeasi problema.Te rog ajuta-ma! Multumesc Anticipat !

      incearca si tu alt browser mai rapid decat IE. de exemplu google chrome

  14. Va salut! si va respect urmaresc de mult site-ul si munca depusa, mult succes pe mai departe.
    Am configurat un sistem desktop si arata cam asa:Placa de baza Asus F1A75-V/EVO, socket FM1;Procesor AMD A8-3850, 2900MHz, 32nm, 4MB, socket FM1;Kit memorie TeamGroup Xtreem 4GB (2x2GB), DDR3, 1866Mhz;HDD Seagate 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA3;Sursa Rasurbo Silent&Power 650W DLP-65.1;Carcasa Thermaltake V3, ATX Mid Tower, Fara sursa, Neagra.
    Mii de scuze stiu ca sunt off topic,dar poate Dl.Cristi sau Dl.Adrian se gandescsa faca in viitor un tutorial despre noile tehnologii AMD.
    Inca odata,imi cer scuze si sper sa-mi impartasiti parerile dvs. vis-a-vis
    despre acest sistem.Va Multumesc.

  15. Buna ziua, dupa un timp de folosire a wind 7 vad ca raman fara memorie pe hdd partitia C, wind ocupa 12 giga, din 50 partitionati, tot incerc sa vad ce ocupa restul pana la 50 gb, eu acum am spatiu liber doar 1,5 giga din 50, dau sa vad ce ocupa si imi spune ca folderul user ocupa 30gb, intru sa vad pe acolo subfolderele dar dau de nimic, am nevoie de un sfat.
    Nu tin muzica sau alte jocuri pe discul C ruleaza doar Wind
    Multumesc,

    • AdrianGudus a zis

      thudar:
      Buna ziua, dupa un timp de folosire a wind 7 vad ca raman fara memorie pe hdd partitia C, wind ocupa 12 giga, din 50 partitionati, tot incerc sa vad ce ocupa restul pana la 50 gb, eu acum am spatiu liber doar 1,5 giga din 50, dau sa vad ce ocupa si imi spune ca folderul user ocupa 30gb, intru sa vad pe acolo subfolderele dar dau de nimic, am nevoie de un sfat.Nu tin muzica sau alte jocuri pe discul C ruleaza doar WindMultumesc,

      Prietene, tu ai citit textul de deasupra tutorialului? Ai dat play la tutorialul video? te-ai uitat cap-coada fara sa derulezi? ai aplicat tot ce am spus eu in tutorial?

  16. Bravo Adrian ! Am si eu o problema nu pot folosi NERO imi da tot eroare la instalare cine ma poate ajuta add: [email protected]

  17. buna ziua numele meu este Adrian si am si eu o problema.Am un laptop tosiba satellite l450d-13x,de cate ori reinstalez windos-ul imi sterge tot din ambele partiti,adica si din C si din D.Ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa imi setez laptop-ul cumva sa nu mai stearga din partitia D,de cate ori reinstalez windos-ul?Va MULTUMESC mult si astept un comentariu despre problema mea.

    • adrian:
      buna ziua numele meu este Adrian si am si eu o problema.Am un laptop tosiba satellite l450d-13x,de cate ori reinstalez windos-ul imi sterge tot din ambele partiti,adica si din C si din D.Ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa imi setez laptop-ul cumva sa nu mai stearga din partitia D,de cate ori reinstalez windos-ul?Va MULTUMESC mult si astept un comentariu despre problema mea.

      Vizioneaza (cu mare atentie) acest tutorial:
      https://www.videotutorial.ro/?p=989
      Fa exact ce spune baiatul ala acolo si astfel vei invata sa partitionezi corect HDD-ul. Nimeni nu iti sterge ci tu insuti iti stergi partitiile. Asta ar mai lipsi sa ia PC-urile decizii singure. Ar fi vai de mama voastra. Voi nu stiti sa scrieti corect dar sa va mai si descurcati cu tehnica de calcul Dupa ce va dau baietii astia muran-gura nici macar de asta nu stiti sa beneficiati.

  18. Ce imi ocupa mie spatiul…
    Eu, recunosc ca sint total nepriceputa si, va cer ajutorul.
    Am observat ca am mai multe programe care incep cu “Microsoft visual C++ apoi 2005 sau 2008, redistributabil” si alte informatii. Au aparut intre timp, nu stiu cind si cum. Am folosit Duplicate Cleaner sperind eu ca daca sint versiuni mai vechi ale aceluiasi program, se vor sterge. Nu s-au sters si cum nu stiu ce sint, nu vreau sa fac o prostie mai mare. Care este sfatul dumneavoastra? Multumesc.

    • AdrianGudus a zis

      Ana:
      Ce imi ocupa mie spatiul…
      Eu, recunosc ca sint total nepriceputa si, va cer ajutorul.
      Am observat ca am mai multe programe care incep cu “Microsoft visual C++ apoi 2005 sau 2008, redistributabil” si alte informatii. Au aparut intre timp, nu stiu cind si cum. Am folosit Duplicate Cleaner sperind eu ca daca sint versiuni mai vechi ale aceluiasi program, se vor sterge. Nu s-au sters si cum nu stiu ce sint, nu vreau sa fac o prostie mai mare. Care este sfatul dumneavoastra? Multumesc.

      Sa le lasi instalate. Sunt update-uri ale sistemului. Acestea se instaleaza automat daca ai Automatic Updates activat.

      • AdrianGudus: Sa le lasi instalate. Sunt update-uri ale sistemului. Acestea se instaleaza automat daca ai Automatic Updates activat.

        Da, este activat Automatic Updates. Doar ca m-a surprins numarul lor mare (sint deja vreo 6 sau7) desi nu am PC-ul decit de 1/2 an. Multumesc, in dumneavoastra (echipa) am mare incredere.

  19. numele meu este Florin si as dori daca santeti amabili sa ma ajutati si pe mine in acasta problema!am un hp dv6 2180 es si de cateva zile nu il mai pot activa la net prin wireless,ci doar prin cablu!de fiecare data cand deschid leptopul imi apare acest mesaj wireless module (701) error in care scrie ca modulul wireless nu mai functioneaza corect ori e posibil sa nu mai fie activat!citind acest mesaj am intrat pe site-ul celor de la HP unde am gasit urmatoare solutie,trebuie intrat in bios in setari si activat din nou de acolo modulul wireless!faza este ca am intrat in setariile din bios dar nu am gasit aceasta setare cu modulul wireless sa il pot activa din nou,de aceeia cine are o rezolvare,rog sa-mi lase un comentariu!!!va multumesc

  20. Vreau sa iti spun ca mi-a fost de un real ajutor acest tutorial,MULTUMESC

  21. nu pot sa vad videotutorialul:(

  22. Interesant tutorialul!Am o problema cine poate sa ma ajute?Nu am sunet.Am schimbat placa de sun et am pus una marca Gembird.Dar nu se aude nimic chiar daca am pus C.D-ul placii.Imi apare in chenar sa caut fisierul VIAAGP!.SYS si sa dau O.K.Dar eu nu am acest fisier si am incercat sa-l descarc dar nu pot .Va multumesc!

  23. Va rog sa ma ajutati daca puteti! Am un minilaptop eMachine 350 si dupa un Windows update la revenirea din restart nu am avut internet, la incercari repetate de conectare la RDS (atat la stic cat si la cablu) imi da eroare conectare.
    Va multumesc anticipat!

  24. Salut,mie nu imi merge videoclipul,ma puteti adauga la skype va rog?
    sa imi spuneti ori pe skype ori aici pe site la comenturi?
    skype : alex.creep99
    Multam!

    P.s! Am windows XP

  25. Salut,De ieri ma chinui sa imi reinstalez un windows7 64bit,(stiu sa instalez un windows) si imi da eroare asta : Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files requitred for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070017 La alt windows imi dadea aceeasi eroare decat ca era Error code: 0x80070570 sau ceva de genu asta. Am descarcat pana cum vreo 4 windows-uri si degeaba,unul singur merge pe 32x dar nu este compatibil CD-ul cu driverele originale(este compatibil doar pe 64bit). Am un Laptop Asus K53S 8GBRAM,Nvidia G550M,Procesor I5 2.4Ghz
    Contact : Yahoo: cs.darky16
    Skype : vlad_brazilianu

  26. Buna am facut exact dupa cum a spus adrian si inainte de a incepe aveam 2,42 GB si dupa ce am terminat aveam 2,63GB din cate am vazut in tutorial lui i s-au eliberat 2,09 GB pe cand mie doar 210 MB. Va rog sa ma ajutati

  27. Foare bun si folositor acest tutorial, am reusit sa-mi maresc spatiul liber de pe partitia C cu pana la 13 GB. Hibernarea oricum nu o foloseam, iar cosul de gunoi il goleam tot timpul. Memorie RAM am 8 GB, nu cred ca o sa ajung sa o consum pe toata.

  28. bun tutorial! numai ca eu folosesc Auslogic BoostSpeed varianta platita (cred ca stiti si voi cum sa o procurati), face mult mai mult decat in tutorial este intuitiv, blocheaza sevicii din win, sugereaza ce trebuie dezactivat, optimizeaza conexiunea la internet,etc, mult mai bun ca orice programel asemanator dupa parerea mea. Sterge pe jos cu CClener. un tutorial ar fi binevenit chiar daca aveti unul sau doua cu soft liber cum ar fi Auslogic Disck Defragmenter

  29. Buna Adrian. Am rugamintea sa prezinti daca si cand poti WinTools RAM saver si daca ne este util pentru marirea vitezei de lucru a pc-ului si ce altceva mai poate face. Multumesc anticipat. O zi buna.

  30. Belea tutorialul , mi-a recuperat 6 giga , nu-mi vine sa cred !! Mercii mult !!

  31. NarutoDreams a zis

    Acum PC meu merge mult mai repede, si am mai mult spatiu liber in C/: SI IN D/: , multumim pentru acest tutorial !!

  32. Cosmin Gabriel a zis

    Sistem Restore are și Windows 8?

  33. daca am 8GB ram sa mai folosesc page file sis ?

  34. vlad haralambie a zis

    am vrut sa dezactivex hibernarea si apare mesajul
    yu do not have permission to enable or disable Hibernate feature

    • Adrian Gudus a zis

      Trebuie sa folosesti contul de administrator, cel mai probabil nu ai drepturi depline asupra sistemului pentru ca esti logat ca utilizator obisnuit

    • florian a zis

      pt cei care nu pot dezactiva hibernarea din cauza ca sistemul nu va recunoaste ca administratori chiar daca sunteti logati ca atare (aparand mesajul cu ”you do not have permison to enable/disable Hibernate future”), puteti incerca asa:

      – click pe Start > introduceti CMD in search
      – click dreapta pe shortcut-ul CMD care apare in fereastra
      – selectati “Run as Administrator”.
      si gata 😉

  35. Cristi, astept cu mare interes “…tutorial in care vom prezenta toate functiile de protectie a datelor din Windows 8.1”
    E promisiunea ta facuta pe 30 noiembrie 2013 at 15:28

    • Adrian Gudus a zis

      Cel despre “File History, salveaza si recupereaza fisiere in Windows 8” (este valabil si pentru Windows 8.1) l-ai privit? Il gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus. Iti reamintesc ca pe site exista peste 1100 de tutoriale video.

  36. foarte bine documentat,am castigat mult spatiu,multumesc

  37. BUNA, caut si eu un raspuns si anume am o problema daca pot sai spun asa si anume cum sa fac spatiu in D ? vreau sa descarc mai multe filme si nu merg mai mult de 5 si as vrea sa le pun pe clasamente gen filme de groaza, animatie, etc, ma puteti ajuta vreau sa specific ca am un windows7,service pack1,pe 64 de bit

  38. Pai sterge fisierele , pozele etc. de care nu mai ai nevoie. Poti incerca si acest tutorial pentru a sterge fisierele duplicate in caz ca ai asa ceva.

  39. Buna,
    Am o partitie C pentru programele de baza de 48 Gb si o partitie de 188 Gb numita D.
    In partitia C mai am doar 2 GB liberi si cu toate ca am curatat discul si am defragmentat,prea mult spatiu nu am obtinut.
    In partitia D mai am spatiu de 187 Gb.
    Intrbarea mea este: Cum pot transfera din spatiul partitiei D creata ulterior celei de baza C pentru a avea mai mult spatiu in C si calculatorul sa mearga mai repede !

    Cu multumiri,
    Constantin

    • Descarca Mini Tool Partition Wizard. Vezi ca ai un tutorial si aici pe site. Da click pe partitia pe care doresti sa o maresti si Extend. De acolo cred ca te descurci. In functie de GB transferati de pe o partitie pe alta o sa-ti arate in timp real dimensiunea partiilor C si D. Dupa modificari dai Apply si soft-ul te va invita sa restart-ezi PC-ul ca modificarile sa aiba efect. In momentul in care pc-ul va porni dupa resart, in procesul de boot va face efectiv modificarile.

  40. A fost de foarte mare ajutor acest video tutorial, deoarece micsorand spatiul din system protection am recuperat GB pierduti nestiind unde se pierd. Multumesc.

  41. Buna seara. Am si eu o nelamurire.. am instalat minitool partition, am urmarit un tutorial despre citirea unui stick, am urmat pas cu pas cele indicate iar la sfarsit mi-a cerut sa ii dau restart. Si-a facut update, si-a dat restart, iar apoi nu mi-a mai aparut nimic.. Cum pot intra in windows ?

  42. Mersi mult m-ai ajutat enorm am eliberat 200 gb de pe hdd, multa bafta!

  43. Am procedat exact ca in tutorial si am reusit sa maresc partitia C.Simplu clar si la obiect.MULTUMESC.

  44. Salut, ai putea face un tutorial pentru windows xp? Sau sa-mi explici si mie cum sa mai reduc din spatiul ocupat din partitia :C?

  45. Salut as dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema am un sistem de operare windows 7 xp service pack 1 si de la un timp jocurile mai vechi in special cele de fifa 2006, 2008 si chiar 2010 imi merg sacadat iar jucatorii se misca in reluare in tmpul meciului, mentionez ca aceste jocuri mergeau bine acu cv timp dar pe parcurs nu stiu ce s-a intamplat de imi merg asa si as vrea sa stiu cam care ar fi cauza si o rezolvare a problemei daca se poate o zi buna si sper sa ma ajute si pe mine cineva numai bine!

    • Daca zici ca acele jocuri iti mergeau bine in mod normal si doar de la o vreme au inceput sa se miste greu poti incerca sa mai faci o curatenie prin pc cu CCleanner, poti sa faci o scanare cu MalwareBytes sau poate ochiar o scanare la boot,poate ai luat niste virusi mai urati. Vezi ca pe site ai tutorial despre o gramada de softu-uri care te ajuta la intretinerea pc-ului, despre o gramada de programe anti virus cat si despre cum se realizeaza o scanare(de virusi) la boot. Le gasesti folosind casuta de cautare din dreapta sus.

  46. Va Salut! Am urmat si eu acest tutorial care este unul f bun si am reusit sa imi salvez vreo 3-4 giga din partitia C numai ca din cand in cand imi mai apare un mesaj de genul ” Your computer is low on memory, to restore enough memory for programs to work correctly save your file and then close or restart all open programs” si as vrea sa stiu ce reprezinta acest mesaj de ce imi tot apare e cv de rau sau nu are nimic daca mai apare acest mesaj din cand in cand, astept si eu o lamurire in rest e bn nu am probleme .

  47. multumesc din suflet, am reusit sa eliberez 50gb 🙂

  48. Chitimia Razvan a zis

    Buna ziua Cristian ! In urma cu cateva zile am instalat update-ul aniversar la Windows 10 .A doua zi am vrut sa sterg fisierele temporare cu Disk Cleanup si am observat un fisier cu dimensiunea de 27,4 GB cu vechea versiune de Windows.Intrebarea mea este daca cu acest fisier se poate face un USB bootabil pentru o instalare ulterioara in cazul unor probleme ce necesita reinstalarea Windows-ului.Nu sunt un cunoscator intr-ale IT-ului asa ca mai bine intreb pe cine stie. Cu multumiri,Razvan.

Speak Your Mind

*