LoudTalks, program pentru Android ce transforma telefonul intr-o statie de emisie receptie – tutorial video

Salut prieteni, astazi vom transforma telefonul intr-un walky talky (o statie de emisie receptie) in cateva minute, aplicatia pe care o vom folosi se numeste LoudTalks si se gaseste gratuit in Android Market.
Aplicatia LoudTalks ne ajuta sa vorbim cu posesorii de android, aceasta este o aplicatie de tip PTT (push to talk), in Statele Unite exista astfel de servicii furnizate de catre providerii de telefonie mobila, unele telefoane (nokia, motorola) au chiar si butoane dedicate pentru PTT. Bineinteles LoudTalks nu are legatura cu serviciile oferite de provideri, acesta este un soft ce functioneaza pe principiul client-server-client, pentru a rula LoudTalks trebuie sa avem conexiune la internet (wi-fi, 3g, edge), eu am testat cu toate tipurile de conexiuni, chiar si pe edge merge ireprosabil.
Aplicatia LoudTalks merge pe telefoane: Android, Windows Mobile, Blackberry si chiar Windows, eu in tutorial am prezentat aplicatia pentru Android.
Sper sa va placa LoudTalks, mie imi aminteste untr-un fel de copilarie, pentru detalii urmariti tutorialul video.
Daca nu aveti inca un smartphone, urmariti acest tutorial.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Adrian nu mai face tutoriale?Nu am mai vazut demult un tutorial de-al lui chiar mie dor sa-l mai aud.

  2. Eu am 4 statii Motorola TALKABOUT T5532 (asa scrie pe ea). Am mai dat la prietenii de pe aproape vorbeam o zii intreaga si mi-o aduceau inapoi sa o pun in suportul lor casa se incarce. Inca nu avem ANDROID :))

  3. Alexander996 a zis

    Buna treba Cristi!!!!!!!!!!!
    Cu ce telefon faci tutorialele adica ce telefon detii?

  4. Aplicatia foloseste internetul? Sau se foloseste de vreun chip din telefon? Daca e a doua varianta, la ce distanta trebuie sa fie cele doua telefoane?

    • psaddict: pentru a rula LoudTalks trebuie sa avem conexiune la internet (wi-fi, 3g, edge)

      “pentru a rula LoudTalks trebuie sa avem conexiune la internet (wi-fi, 3g, edge)”

  5. @psaddict: daca are “functia” de echo si poate testa cum se aude ce a vb….nu este evident? Normal ca prin internet

  6. pc204060 a zis

    Interesanta aplicatie, sunt curios sa vad la ce distanta functioneaza, banuiesc ca daca are nevoie de coneziune la internet, functioneaza oriunde in lume unde este o coneziune la internet nu?

  7. Cristi nu am acuma telefonul meu htc wwildfire dar sunt sigur ca nu imi merge aceasta applicatie !!! Altceva vreau sa te intreb daca bag ROM Manager si aleg download rom si bag pe cel cyanogen mod 7 defapt el zice ca suporta 6.1 si instaleaza automat android 2.3 sau trebuie cu smecherii sa il rootezi si apoi sau daca bag chestia aia cu superuser 2.3.6 nu stiu cum care merge pe fryoy,gingerbread, homeyoynem ala, si zice daca pun zice wipe data dalvik cache ce vrea sa insemne aceasta functie ce imi sterge din telefon?

  8. booooringgggggg acest tutorial

  9. Foarte SLAB,recomand Skype,se aude mult mai bine,plus se si vede.Skype a fost si este varful de lance.

    • LucianGL:
      Foarte SLAB,recomand Skype,se aude mult mai bine,plus se si vede.Skype a fost si este varful de lance.

      skype e una si statia de emisie receptie este alta

      • de fapt este o imitatie de statie radio. Foloseste tot internetul si poate fi comparat si cu skype (atat timp cand trebuie sa faci cont. La o statie radio adevarata te pune sa faci cont :)…offf offf offf)

        pc204060: utile. La voi nimic nu e util daca nu ofera ceva in plus fata de celalalt

  10. Sall, ma ajuta cnv si pe mn var rog, am bagat de curand inca 1 gb ram la pc, dar knd ma duc la proprietai , imi arata 2gb ram 1(utilizabili), mentionez k am windows 7 ultimate , de ce doar unul utilizabil?

    • kalis:
      Sall, ma ajuta cnv si pe mn var rog, am bagat de curand inca 1 gb ram la pc, dar knd ma duc la proprietai , imi arata 2gb ram 1(utilizabili), mentionez k am windows 7 ultimate , de ce doar unul utilizabil?

      incearca asta -dute la butonul de start clic pe run in casuta scri msconfig clic pe ok in tabul boot clic pe advanced options si debifezi maximum memory
      dai clic ok ;clic aplay ;clic ok succes !!!

  11. mai oameni cei care aveti telefoane android dc nu testati voi aplicatia ca nu e mare are 888 k deci puteti so testati inainte de a intreba foloseste netu sau nu si pt cei lenesi da folosesti . si ce conteza cu ce telefon a facut tutorialu? eu zic ca nu conteaza

  12. aplicatii android a zis

    Din cate stiu eu, statiile Walky Talky nu functioneaza la distante foarte mari, si pentru asta sincer mi se pare mult mai util Skype, adica nu vad ce ofera in plus fata de skype.

    • AdrianGudus a zis

      aplicatii android:
      Din cate stiu eu, statiile Walky Talky nu functioneaza la distante foarte mari, si pentru asta sincer mi se pare mult mai util Skype, adica nu vad ce ofera in plus fata de skype.

      E o alternativa stimate user! Pur si simplu o alternativa! Alternativele sunt mereu bine venite si utile. La voi nimic nu e util daca nu ofera ceva in plus fata de celalalt? Daca n-ar fi alternative ca acestea Skype-ul nu s-ar mai strofoca sa inoveze si sa implementeze functii noi pentru ca nu ar avea cine concura cu ei. Hello, despre ce vorbim?

  13. aplicatia e buna si amuzanta…si da,foloseste net-ul

  14. Mihai Bacila a zis

    Toate bune si frumoase dar……la Walkie Talkie nu ai nevoie decat de baterie.Depinde de net aplicatia nu e Walkie Talkie !Si da Skype e mai bun.

    • Mihai Bacila:
      Toate bune si frumoase dar……la Walkie Talkie nu ai nevoie decat de baterie.Depinde de net aplicatia nu e Walkie Talkie !Si da Skype e mai bun.

      Trebuie sa intelegeti ca Skype este altceva, LoudTalks nu face concurenta serviciilor de tip voice ip.
      LoudTalks este un program/serviciu simplu si eficient, ganditi-va la avantaje, oti vorbi cu 100 de insi odata, daca esti sef si vrei sa-i iei la …rost pe angajati LoudTalks este nemaipomenit, la fel si daca vrei sa vorbesti cu toata gasca odata.
      E altceva, e LoudTalks

  15. as dorii si eu o invitatie pe google plus daca se [email protected]
    ms mullt.

  16. AdrianGudus a zis

    Inainte sa comentati, ganditi si puneti bine in balanta! Cititi textul de deasupra tutorialului si asigurati-va ca ati inteles softul! Skye nu poate face conferinta cu mai mult de 5-10 utilizatori deodata!

  17. Salut, stiti vreo metoda in care daca mi-se opreste curentul si eu nu sunt acasa vreau ca pc meu sa porneasca imediat ce are curent, bineinteles ce vreau eu setez sa porneasca la cel program care vreau eu ptr o camera pe ”auto connect” si bifez din folder option functia restore preview….win logon, exista vreun program care face asta sau nu stiu sal bage in hibernare si dupa sa porneasca singur , sau trebuie sa apelez la un UPS ca si alea mai mult de 5-10 min nu tin si de ex. odata nu a mers 1 zi curentul si cum alea tin doar 10 min este egal cu zero. Ce credeti ca este mai bun vreun program la care nu cred ca exista asa ceva sau UPS ?

  18. pot sa intru in canalu celor care folosesc statii auto si sa ascult ce vorbesc?

  19. spune-mi te rog care este modalitatea de a sterge un canal de pe LoudTalks…am adaugat un canal si nu vad cum poate fi sters

    • AdrianGudus a zis

      nik:
      spune-mi te rog care este modalitatea de a sterge un canal de pe LoudTalks…am adaugat un canalsi nu vad cum poate fi sters

      Foarte simplu, tii apasat lung pe canalul din care vrei sa iesi si o sa ai 3 optiuni: Conversation, Disconnect chanel, Delete contact.
      Modul asta de amplasare a setarilor (in meniul contextual) o sa il gasesti la foarte multe aplicatii pentru functiile ce nu au integrare in meniurile aplicatiei sau a butonului meniu.

  20. Milenium996 a zis

    Excelent tutorial, dar puteti sa ne prezentati cum ati skimbat sistemul de operare la telefonul dumneavoastra din Windows mobile 6.5 ku Android?

  21. Cristi e bine sa iau acuma si eu un Samsung Nexus S sau sa mai astept poate apar altele ca lam vazut la EMAG si mia placut cum se misca Angry Birds pe el zici ca eram pe PC si sistemul mia placut, se misca de 10 ori mai bine ca Wildfire am luat teapa cu asta, ca nu asi mai da bani dar mie frica sai pun android 2.3 era bine daca aveai tu acest tel si faceai un tutorial cum se face un update custom cu 2.3 asa si cu rootarea ca sa numai dau bani asa aiurea. Ce zici merita sau faci un tutorial cum se rooteaza si cum se pune un android 2.3 ?

    • ASUS:
      Cristi e bine sa iau acuma si eu un Samsung Nexus S sau sa mai astept poate apar altele ca lam vazut la EMAG si mia placut cum se misca Angry Birds pe el zici ca eram pe PC si sistemul mia placut, se misca de 10 ori mai bine ca Wildfire am luat teapa cu asta, ca nu asi mai da bani dar mie frica sai pun android 2.3 era bine daca aveai tu acest tel si faceai un tutorial cum se face un update custom cu 2.3 asa si cu rootarea ca sa numai dau bani asa aiurea. Ce zici merita sau faci un tutorial cum se rooteaza si cum se pune un android 2.3 ?

      Chiar daca iti pui pe Wildfire un Gingerbread nu cred ca o sa castigi cine stie ce in viteza.
      Wildfire este un telefon frumos insa este destul de slabut, e mai potrivit pentru doamne sau domnisoare, acestea nu fac prea multe lucruri pe un smartphone (sper sa nu-mi sara fetele in cap).
      Daca vrei sa-ti schimbi smartphone-ul, te sfatuiesc sa-ti iei un dual core cu display mare (peste 3.8″ diagonala si peste 800×480 rezolutie), vor aparea jocuri si aplicatii din ce in ce mai sofisticate, e bine sa te pui la adapost.
      Noi barbatii vrem chestii tari, noi, performante, mari, suntem ca niste copii care vor jucarii multe. Nu ne vom satura niciodata de gadgeturi si producatorii ne simt slabiciunea….banditii!

  22. Pai ce zici sa mai astept nu cu smartphone-ul ca vreau sa imi iau unul prin decembrie la iarna poate mai apare ceva, dar ce imi recomanzi dar sa fie cat de cat un producator bun ? Ca imi place jocul ala cu angry birds si nu pot juca dau refrsh la joc de vreo 5 ori pana prind smecheria cum se omor porci guit,guit sau cra,craa,craa level failed , asa ca vreau unul bun cu ultimul sistem android si sa se deschida rapid. Ca al EMAG Crangasi lam vazut si se misca bine Nexus S dar e prea scump si vreau sa imi recomanzi tu unul bun si sa nu am probleme in jocuri. Ca mia zis mai demukt Adrian lam intrebat daca e bun de ceva Wildfire si mia zis rezolutia dar nu am crezut ca in jocuri e praf

  23. a pus dan popa o intrebare.ar fi foarte misto daca ar fi vreo aplicatie sa putem intra pe canalele statiilor cb

Trackbacks

  1. […] Putem construi o rețea Wi-Fi cu multiple puncte de acces și un router central (pentru server DHCP unic). Acesta rețea se poate scala oricât de mult dorim. Poate fi și un gen de rețea cu montare/demontare rapida, care se poate desfășura în caz de catastrofe naturale, la care toți cei de zona se pot conecta, și pot comunica intre ei si cu autoritățile. Dacă sunteți pasionați de genul asta de metode de comunicare de guerila, va recomand si tutorialul cu Push To Talk, un fel de Walkie Talkie prin internet. […]

Speak Your Mind

*