5 GB spatiu gratuit de stocare a fisierelor oferit de Amazon – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre stocarea online, mai exact o sa vedem cum putem obtine 5 GB spatiu gratuit online pentru a stoca orice tip de fisier. Un serviciu cloud oferit de marea companie Amazon, cea mai puternica companie din lume atunci cand vine vorba de servicii cloud sau vanzari online. Daca e vorba de un serviciu oferit de Amazon, atunci trebuie sa stam linistit cand vine vorba de calitatea acestora. Noi in trecut am mai facut tutoriale video si despre alte servicii cloud ce ofera spatiu de stocare gratuit online cum ar fi: ADrive, SugarSyn, SkyDrive, Wuala sau DropBox.
Singurele dezavantaje ale serviciului oferit de Amazon sunt ca: acest serviciu este exclusiv pentru uzul personal ceea ce inseamna ca nu vom putea obtine un link de download extern pentru a permite altor persoane sa descarce fisierele pe care le detinem acolo. Acces la fisierele urcate vor avea doar cei ce au urcat fisierele asta daca nu cumva sunteti darnici si naivi si va dati username-ul si parola altora pentru a se loga pe contul vostru. Un alt dezavantaj ar fi ca nu ne este oferit un client/aplicatie desktop care sa ne faciliteze accesul la cont, la urcarea fisierelor sau descarcarea acestora asa cum face Wuala, SugarSync sau DropBox. Nu se ofera refer link prin care sa ne putem creste spatiul aducand noi membri pe acest serviciu asa cum iarasi o fac cei de la SugarSync si DropBox
Trecand peste aceste aspecte, serviciul oferit de amazon este unul foarte bun, rapid, super simplu de folosit si poate fi accesat de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video pentru a vedea cum ne facem contul, ce optiuni avem si cum folosim contul.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. misto bv adrian

  2. Nicolae Stanescu a zis

    Foarte bun acest tutorial!Ce credeți domnule Adrian este mai bun serviciul celor de la Amazon fata de cel de la A Drive care ne rezerva 50 de gigabytes?

    • AdrianGudus a zis

      Nicolae Stanescu:
      Foarte bun acest tutorial!Ce credeți domnule Adrian este mai bun serviciul celor de la Amazon fata de cel de la A Drive care ne rezerva 50 de gigabytes?

      Depinde din ce unghi privesti, daca vorbim despre viteza de urcare a fisierelor, clar Amazon este “za best” daca vorbim de management, functii, optiuni atunci castigator este ADrive dar viteza este deplorabila. Nu strica sa ai cont pe toate serviciile mentionate in text si in tutorial. Nu cer de mancare daca iti faci cont pe acestea…principalul este sa nu uiti parola la conturi dar si asta se poate rezolva usor cu Last Pass despre care avem tutorial, il vei gasi scriind sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: last pass si dand enter.

      • Nicolae Stanescu a zis

        AdrianGudus: Depinde din ce unghi privesti, daca vorbim despre viteza de urcare a fisierelor, clar Amazon este “za best” daca vorbim de management, functii, optiuni atunci castigator este ADrive dar viteza este deplorabila. Nu strica sa ai cont pe toate serviciile mentionate in text si in tutorial. Nu cer de mancare daca iti faci cont pe acestea…principalul este sa nu uiti parola la conturi dar si asta se poate rezolva usor cu Last Pass despre care avem tutorial, il vei gasi scriind sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: last pass si dand enter.

        Folosesc de mult last pass tot pe acest site am auzit de el.Multumesc.

    • Marian Melinte a zis

      Nicolae Stanescu:
      Foarte bun acest tutorial!Ce credeți domnule Adrian este mai bun serviciul celor de la Amazon fata de cel de la A Drive care ne rezerva 50 de gigabytes?

      Daca te-ai fi uitat la pana la capat ai fi observat ca raspunsul la intrebarea ta se afla mai pe la sfarsitul tutorialului. Si anume, citez: “dezavantajul la ADrive este ca viteza de upload este execrabila”.

      Nu stiam ca Amazon are serviciu de Cloud, ci doar de magazinul online. Oricum, mi-a placut tutorialul.

    • Daca ma poate ajuta cineva , probabil imi lipseste ceva progran flash player poate altceva cand apas icoana de upload nu mi se deschide sa incarc fisiere

      • AdrianGudus a zis

        Rus:
        Daca ma poate ajuta cineva , probabil imi lipseste ceva progran flash player poate altceva cand apas icoana de upload nu mi se deschide sa incarc fisiere

        Instaleaza java runtime si flash player
        Java il iei de AICI
        Flash de AICI
        Click pe cuvintele AICI scrise cu rosu. Iti recomand pe timpul instalarii sa nu ai nici un browser deschis. abia dupa ce ai instalat si flash player si java, poti porni browserul

  3. Malasuerte94 a zis

    Salut Adrian ! Am o propunere cam … cudata cred un review la windows 7 thin pc sau emmbeded e cam acelasi lucru asa am gasit eu pe google, daca gasesti un download bun si un review. Am instalat unul vechi de pe un torrent nu mergea sunetul pe el. Versiunile mai noi nu stiu de unde sa le descarc si nu stiu daca sunt la fel de optimizate ca acela… consuma mai putin ram/cpu ca xp si cu teme aero

  4. Malasuerte94 a zis

    Apropo 🙂 am instalat Ubuntu 10.10 pe mac os x tiger(10.4.11) si acum cand dau sa intru apare un ecran alb cu scris negru apoi ec negru si nu se intampla nimic … cum il pot repara sau sterge definitv. Nu merge nici live cd , dau sa booteze si apare un ecran negru si atat. Il pot repara ? Sau cu ce sa il scot ? an nevoie de o aplicatie cv de mac os x ca nu mege disk utility. Ms

    • AdrianGudus a zis

      Malasuerte94:
      Apropo am instalat Ubuntu 10.10 pe mac os x tiger(10.4.11) si acum cand dau sa intru apare un ecran alb cu scris negru apoi ec negru si nu se intampla nimic … cum il pot repara sau sterge definitv. Nu merge nici live cd , dau sa booteze si apare un ecran negru si atat. Il pot repara ? Sau cu ce sa il scot ? an nevoie de o aplicatie cv de mac os x ca nu mege disk utility. Ms

      Ciudat, ar fi trebuit sa mearga sa bootezi in modul Live de pe un CD cu Ubuntu. Incearca sa bootezi cu un Live CD Ubuntu 10.04 sau 11.04 daca nici cu asta nu merge, foloseste Ubuntu alternate CD pe care il gasesti AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu)

  5. Help Please a zis

    Ma poate ajuta si pe mine cineva despre cum sa-mi fac taskbar-ul din wind 7 sa arate asa am reusit sa schimb butonul orb dar nu pot sa schimb si iconitele sa arate ca in poza.Am rezolutia 1024×768 conteaza si asta?
    Foarte interesant tutorial cu tot cu acest serviciu de stocare online am acum 75 de gyga.

    • AdrianGudus a zis

      Help Please:
      Ma poate ajuta si pe mine cineva despre cum sa-mi fac taskbar-ul din wind 7 sa arate am reusit sa schimb butonul orb dar nu pot sa schimb si iconitele sa arate ca in .Am rezolutia 1024×768 conteaza si asta?
      Foarte interesant tutorial cu tot cu acest serviciu de stocare online am acum 75 de gyga.

      Pentru a face ce vrei tu, foloseste ACEASTA tema (click pe cuvantul ACEASTA scris cu rosu)
      Kit-ul spre care ti-am dat link, face tot ce ai nevoie!

  6. Marian Rusu a zis

    Multumim pentru tutorial, destul de bun si acest serviciu nu strica deloc 5GB
    in plus, mai ales ca e free, apropo pentru cei care folosesc si spatiul de stocare a celor de la Wuala, mai jos aveti PROMOCODES pentru mai mult spatiu de stocare online. in caz de nu stiti unde sa scrieti promo cod-ul, deschideti programul “wuala” mergeti pe bara de sus cu optiuni apoi alegi “tools” in meniul din stanga alegeti “storage” si la “LaCie Serials & Promotion Code” pastati cod-urile de mai jos … ar fi in total mai mult de 15 GB

    PCWELT06 = 3GB
    PC-MAGAZIN = 2GB
    CONNECT-WITH-SUPPORT =1GB
    SKYFISH-IS-COOL = 1GB
    I-KNOW-DOMINIK =1GB
    I-KNOW-CAROLA =1GB
    I-KNOW-FABIUS =1GB
    I-KNOW-LUZIUS =1GB
    I-KNOW-THOMAS =1GB
    I-KNOW-JONAS =1GB
    I-KNOW-MARCEL =1GB
    I-KNOW-MARIUS =1GB
    I-KNOW-DARIO =1GB

  7. Linux996 a zis

    Salut baieti, faceti o terba super!!!
    ar fi exceptional (DACA DISPUNETI DE TIMP) sa realizati un tutorial despre ”Kaspersky intenet security 2012” poate vine cu ceva module noi!! Bfta mai departe!!!

  8. Linux996 a zis

    Imi cer scuze penrut greselile ortografice din comentariu!!! inca o data SCUZATIMA!!!

  9. Marian Rusu:
    Multumim pentru tutorial, destul de bun si acest serviciu nu strica deloc 5GB
    in plus, mai ales ca e free, apropo pentru cei care folosesc si spatiul de stocare a celor de la Wuala, mai jos aveti PROMOCODES pentru mai mult spatiu de stocare online. in caz de nu stiti unde sa scrieti promo cod-ul, deschideti programul “wuala” mergeti pe bara de sus cu optiuni apoi alegi “tools” in meniul din stanga alegeti “storage” si la “LaCie Serials & Promotion Code” pastati cod-urile de mai jos … ar fi in total mai mult de 15 GB

    PCWELT06 = 3GB
    PC-MAGAZIN = 2GB
    CONNECT-WITH-SUPPORT =1GB
    SKYFISH-IS-COOL= 1GB
    I-KNOW-DOMINIK =1GB
    I-KNOW-CAROLA =1GB
    I-KNOW-FABIUS =1GB
    I-KNOW-LUZIUS =1GB
    I-KNOW-THOMAS =1GB
    I-KNOW-JONAS =1GB
    I-KNOW-MARCEL =1GB
    I-KNOW-MARIUS =1GB
    I-KNOW-DARIO =1GB

    Multumesc in numele tuturor, sa mai aduci prajituri asa dulci…ne plac.

  10. Shell 32 a zis

    Puteti sa faceti un tutorial despre cum se schimba shell 32 din windows stiu ca este greu dar sunt informatii despre acest lucru pr forumul softpedia chiar ar fi interesant un astfel de tutorial sau macar un soft care schimba doar acel dll nu si tema!!!???

  11. AdrianGudus: Depinde din ce unghi privesti, daca vorbim despre viteza de urcare a fisierelor, clar Amazon este “za best” daca vorbim de management, functii, optiuni atunci castigator este ADrive dar viteza este deplorabila. Nu strica sa ai cont pe toate serviciile mentionate in text si in tutorial. Nu cer de mancare daca iti faci cont pe acestea…principalul este sa nu uiti parola la conturi dar si asta se poate rezolva usor cu Last Pass despre care avem tutorial, il vei gasi scriind sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: last pass si dand enter.

    Nu vreau sa critic nimic doar ca e drept ca e mica viteza de upload la a drive dar daca ai un provider de internet care limiteaza uploadul nu ai nici un avantaj in plus la amazon.
    a drive si altele ofera si posibilitati de share cea ce la amazon nu am vazut inca si e un dezavantaj sa nu ai asa ceva, din moment ce ai deja marfa pe net si ai posibiliteatea sa dai un link de danlowd e un mare avantaj, dar orice serviciu gratis e bine venit.

  12. misto aia cu cloud player

  13. Un singur lucru nu inteleg,si ma enerveaza la culme,sunteti cel mai tare site de tutoriale video din Romania si nu faceti tutoriale in photoshop,illustrator,after effects ? EU VA ROG SA FACETI,PT. CA UNII CHIAR VOR! IAR EU MA NUMAR PRINTRE EI…

    • AdrianGudus a zis

      Vlad:
      Un singur lucru nu inteleg,si ma enerveaza la culme,sunteti cel mai tare site de tutoriale video din Romania si nu faceti tutoriale in photoshop,illustrator,after effects ? EU VA ROG SA FACETI,PT. CA UNII CHIAR VOR! IAR EU MA NUMAR PRINTRE EI…

      Sunt prea putini care vor asta, am facut acum cateva zile un tutorial despre editare video mai exact despre cum se pune un logo pe un clip video, despre cum stabilizam un clip video tremurat si nu s-a cam uitat nimeni la ele. Lumea e interesata de tutoriale mici, de 3 minute daca s-ar putea… Noi avem niste “scule” care ne ajuta sa vedem cat sta un vizitator la un tutorial…daca deruleaza sau nu…si ne putem face o idee asupra publicului si asupra a ccea ce vrea publicul, si anume: messenger, wallpapere, customizare, cursoare mouse, hack, jocuri.

      • AdrianGudus: Sunt prea putini care vor asta, am facut acum cateva zile un tutorial despre editare video mai exact despre cum se pune un logo pe un clip video, despre cum stabilizam un clip video tremurat si nu s-a cam uitat nimeni la ele. Lumea e interesata de tutoriale mici, de 3 minute daca s-ar putea… Noi avem niste “scule” care ne ajuta sa vedem cat sta un vizitator la un tutorial…daca deruleaza sau nu…si ne putem face o idee asupra publicului si asupra a ccea ce vrea publicul, si anume: messenger, wallpapere, customizare, cursoare mouse, hack, jocuri.

        Si eu vreau astfel de tutoriale.

      • AdrianGudus: Sunt prea putini care vor asta, am facut acum cateva zile un tutorial despre editare video mai exact despre cum se pune un logo pe un clip video, despre cum stabilizam un clip video tremurat si nu s-a cam uitat nimeni la ele. Lumea e interesata de tutoriale mici, de 3 minute daca s-ar putea… Noi avem niste “scule” care ne ajuta sa vedem cat sta un vizitator la un tutorial…daca deruleaza sau nu…si ne putem face o idee asupra publicului si asupra a ccea ce vrea publicul, si anume: messenger, wallpapere, customizare, cursoare mouse, hack, jocuri.

        Nue adevarat, se cere astfel de tutoriale dar nu cu virtual dub ci cu cele de la adobe, nu bagati botive ca este nevoie de licenta , faceti cu programe trial , desi nu cred ca e asta o problema la voi, licenta.

  14. am o propunere dar nustiu daca exista metoda in realitate:cum ar fi daca am putea instala windowsul de pe telefonul mobil mai ales ca acum telefoanele au o capacitate mare de stocare.adica sa folosim telefonul pe post de usb conectandul prin cablu de date.nustiu daca exista aceasta metoda dar ar fi interesant

    • nu exista asa cv :))
      eugen:
      am o propunere dar nustiu daca exista metoda in realitate:cum ar fi daca am putea instala windowsul de pe telefonul mobil mai ales ca acum telefoanele au o capacitate mare de stocare.adica sa folosim telefonul pe post de usb conectandul prin cablu de date.nustiu daca exista aceasta metoda dar ar fi interesant

  15. Alexandru Serban a zis

    cristi vezi ca ti-am trimis si v3 si inca nu am primit nimic.

  16. Pe Amazone Cloud Drive se pot uploada fisiere de pana la mazxim 2 gb.

  17. Am o problema cu aplicatia…ADDRIVER am incercat sa fac un cont si imi refuza orice parola nu reusesc sa pun nici o parola. DE CE OARE??? Sub chenar unde trebuie sa scriu parola scrie ..AT LEAST 8 CHARACTERS,1 CAPITAL,1NUMBER.
    Am cautat sa vad daca aveti un videotutorial cu apicatia ADDRIVER daca aveti videotutorialul facut va rog sa mi-l trimite-ti sau ajuta-ti-ma sa fac un cont la ADDRIVER

    • AdrianGudus a zis

      adrian:
      Am o problema cu aplicatia…ADDRIVER am incercat sa fac un cont si imi refuza orice parola nu reusesc sa pun nici o parola. DE CE OARE??? Sub chenar unde trebuie sa scriu parola scrie ..AT LEAST 8 CHARACTERS,1 CAPITAL,1NUMBER.
      Am cautat sa vad daca aveti un videotutorial cu apicatia ADDRIVER daca aveti videotutorialul facut va rog sa mi-l trimite-ti sau ajuta-ti-ma sa fac un cont la ADDRIVER

      Nu l-ai gasit pentru ca ai cautat gresit. Se numeste ADrive nu ADDRIVE (cu un singur D) Daca citeai textul de deasupra tutorialului aveai acolo scris cu rosu ADrive si daca dai click pe ADrive scris cu rosu ajungeai direct la tutorial.
      Nu merge sa-ti faci cont pentru ca nu stii engleza si nu stii ca: AT LEAST 8 CHARACTERS,1 CAPITAL,1NUMBER inseamna: parola trebuie sa fie de minim 8 caractere, sa contina cel putin o litera de tipar si o cifra.

  18. dupa o reinstalare de windows fisierele raman tot acolo s-au se pierd!

  19. La ce fisiere te referi? Daca te referi la fisierele din partitia C: Windows da acestea ” se pierd” tocmai la asta se refera reinstalarea , dar ce ai tu pe partilile D , E. Etc Nu se pierd daca nu le formatezi si pe ele .

  20. Am o întrebare am făcut cont pe Amazon și am instalat WebDeive am configurat tot și îmi ara 100 de GB de ce ? PS: Am folosit adresa http://aws.amazon.com/s3/ si contu meu de 5 GB

  21. MS MULT DE RASPUNS AM REUSIT SA FAC CONT PE ADdrive, ASA E NU PREA STIU ENGLEZA DAR AM AFAT CA CONTUL GRATIS E VALABIL NUMAI 14 ZILE
    AM DEVENIT DEPENDET DE TUTORIALELE CARE LE FACETI SI AM MULTE APLICATII INSTALATE DIN VIDEOTUTORIALELE SI MAI INTAMPIN CATEODATA PROB DE INSTALARE
    SE MAI INTAMPLA CATEODATA SA FIU EU SAU ALTI IN LOCURI UNDE NU AVEM CONECTAT PC SAU LEPTOPUL LA NET SI INTREBARE E CUM SA FACEM SA INREGISTRAM VIDEO TUTORIALELE IN PC SAU (SA LE AVEM IN PC )ADICA IN CAZ CA NU AVEM NET SI UITAM CUM SE INSTALEZA O APLICATIE SA CAUTAM IN PC VIDEO TUTORIALE FARA SA AVEM NET LA PC SAU LEPTOP

  22. flash playerul are cache?

  23. mi sa blocat windows xp si nu merge wordpress

Speak Your Mind

*