Cum creem doua ID-uri Yahoo Messenger sau adrese Yahoo Mail pe un singur cont – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum putem crea un alias pentru contul de Yahoo Mail. Ce este un alias si la ce ne ajuta acesta? In traducere motamo, alias este un cuvant latin care inseamna “zis si…” Un alias este un al 2-lea nume pe care noi il putem utiliza cu aceeasi adresa de mail pe care o avem deja pe serviciul Yahoo Mail. Cum multi avem conturile create de foarte mult timp, probabil de pe vremea cand eram copii, atunci nu am dat prea multa importanta numelui pe care l-am ales pentru adresa noastra de mail. Timpul a trecut, ne-am facut mari, avem un job, sau suntem implicati in diferite proiecte sau poate o sa fim implicati in proiecte si tot odata o sa avem nevoie cu siguranta de o adresa de mail. Cand vine vorba de lucruri serioase, de un email pe care urmeaza sa il dam unei companii pentru a ne contacta, va trebui ca adresa noastra de mail sa ne reprezinte, sa aiba un inteles. Nu putem da unei firme sau unui colaborator o adresa de mail creata acum 4-5 ani cu un nume hazliu sau care nu are nici un inteles. Va trebui sa oferim un mail curat, care sa aiba un inteles, sau macar care sa exprime numele nostru adevarat.
Ce este de facut in cazul in care adresa voastra nu a fost creata de voi, si nici nu stiti inca sa creati o noua adresa de mail?
Din fericire, avem la dispozitie optiunea “Create an extra email adress” ce se afla in contul nostru de Yahoo Mail. Practic, aceasta optiune, ne da posibilitatea sa creem un nou nume pentru adresa noastra de mail pe care mai apoi sa il folosim in scopurile noastre.
Care este castigul?
Toate email-urile primite pe noul nume de mail, vor ajunge defapt tot in vechiul cont deci am scutit timp si batai de cap in a manageria 2 conturi de mail. Avem un singur cont de mail cu 2 adrese! Cand o sa fim nevoiti sa ne logam pe contul nostru de mail, o putem face cu oricare din cele 2 nume (parola ramanand aceeasi) si vom ajunge tot in casuta noastra de mail deja existenta. De asemenea, cand dorim sa trimitem un email cuiva, putem alege din partea carui nume trimitem mail-ul, si astfel, daca este necesar sa folosim o adresa de mail serioasa, putem folosi ca Sender (Expeditor) noul nume.
Un alt beneficiu este ca putem folosi acest nume nou creat si pe Yahoo Messenger. Cand ne vom loga pe Messenger o vom putem face cu oricare din nume (parola ramanand aceeasi) si vom ajunge in aceeasi lista de contacte a id-ului deja existent (vechi). Cand dorim sa vorbim cu cineva pe Messenger, o sa ne apara langa butonul BuzZ o casuta dropdown de unde avem posibilitatea sa alegem cu care din cele 2 nume dorim sa trimitem mesajul partenerului de chat.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro
 



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Cum ai Yahoo Messengers pe Linux?
    cu wine l-ai instalat?
    iti merge bine?
    nu se blocheaza?

  2. Foarte util, dar dupa ce faci acest alias, daca dupa o vreme vreau sa sterg acest “alias” cum fac?

  3. Si daca sterg un alias. Va fi disponibil cand vreau sa fac un cont pe pagina de yahoo cand vreau sa creez o alta adresa de e-mail

  4. Foarte foarte folositor tutorialul. Multumesc Adrian!
    Cum am mai spus faci o treaba minuanta pe acest site!

  5. daca stiam si eu de chestia asta nu imi mai cream 10 id :))
    Foarte bun tutorialul

  6. Daca deja avem 2 mailuri pe Yahoo le putem ” combina ” pe amandoua sau este valabil doar daca vream sa ne facem un mail nou ?

    • AdrianGudus a zis

      retex: Daca deja avem 2 mailuri pe Yahoo le putem ” combina ” pe amandoua sau este valabil doar daca vream sa ne facem un mail nou ?  

      Nu le poti combina (nu prin aceasta metoda), e valabil doar daca vrei un nume/mail nou
      Insa, daca vrei sa redirectionezi mailurile de pe un cont pe un altul, poti face asta mergand la Options > Mail Options > POP & Forwarding > bifezi Forward your Yahoo Mail si in acel camp, pui adresa catre care vrei sa fie redirectionate email-urile primite

  7. Adrian nu te supara am 2 id de mess si unul vreau sal sterg exista vro metodalitate sal sterg?

  8. Si daca sterg un alias. Va fi disponibil cand vreau sa fac un cont pe pagina de yahoo cand vreau sa creez o alta adresa de e-mail. Deci va fi disponibila la crearea unui cont nou acel alias pe care l-am sters mai demult?

  9. super asta cua liasu nu stim cum sa fac. bv adrian pt tutorial.

  10. Super , chiar astazi m-am lovit de aceasta problema si cu ajutorul vostru am rezolvat totul … multumiri si sa o tineti tot asa , am invatat multe de la voi si am recomandat cu cea mai mare placere si altora acest site …

  11. Bine Cristi , Foarte tare tutorialul .

    • AdrianGudus a zis

      CaTaVaRGa: Bine Cristi , Foarte tare tutorialul .  

      Tutorialul este realizat de Adrian, fiecare la inceputul tutorialului isi spune numele: Salut prieteni eu sunt…si astazi o sa vorbim despre…”

  12. felicitari pentru tutorial.foarte interesant

  13. help !!! am pus pe laptop win 7 si cand introduc cablu de net nu mi-l citeste ! nici macar placa de retea nu o vad in “Change adapter settings” :((

    • AdrianGudus a zis

      vlad: help !!! am pus pe laptop win 7 si cand introduc cablu de net nu mi-l citeste ! nici macar placa de retea nu o vad in “Change adapter settings” (  

      Asta pentru ca ai o placa de retea mai “dubioasa” si nu o recunoaste. Va trebui sa instalezi driverul pentru placa de retea… In tutorialul nostru despre Instalare si optimizare Windows Vista, deasupra tutorialului sa scris clar si ingrosat:
      Nu va apucati sa instalati un sistem de operare pana nu va asigurati ca aveti langa voi pe un CD/DVD/STICK USB, driverele componentelor voastre pentru sistemul de operare ce planuiti sa il iinstalati.

  14. AdrianGudus a zis

    Foloseste un alt PC pentru a descarca everest…apoi il pui pe un stick (kitul de instalare everest) si il bagi in laptopul care zici ca nu are placa de retea vizibila. Te uiti la tutorialul nostru cu everest pe care il gasesti daca vei scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: everest si vei da enter.
    Everest te ajuta sa vezi exact ce model de placa de retea ai, ca mai apoi sa mergi la un PC ce are internet si sa descarci driverul placii de retea. Sau daca stii ce model/serie de laptop ai, mergi la un Pc nu net, scrii in google: acer sau hp sau asus (in functie de ce laptop ai) intri pe site-ul oficial a celor ce au produs laptopul tau, cauti pe site la sectiunea download and support sau support and download modelul laptopului tau si o sa ai la dispozitie driverele pentru a le descarca, atat pentru placa de retea, wireless, video si restu…

    • AdrianGudus: Foloseste un alt PC pentru a descarca everest…apoi il pui pe un stick (kitul de instalare everest) si il bagi in laptopul care zici ca nu are placa de retea vizibila. Te uiti la tutorialul nostru cu everest pe care il gasesti daca vei scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: everest si vei da enter.
      Everest te ajuta sa vezi exact ce model de placa de retea ai, ca mai apoi sa mergi la un PC ce are internet si sa descarci driverul placii de retea. Sau daca stii ce model/serie de laptop ai, mergi la un Pc nu net, scrii in google: acer sau hp sau asus (in functie de ce laptop ai) intri pe site-ul oficial a celor ce au produs laptopul tau, cauti pe site la sectiunea download and support sau support and download modelul laptopului tau si o sa ai la dispozitie driverele pentru a le descarca, atat pentru placa de retea, wireless, video si restu…  

      Adrian, dacă poți, dă-mi și mie wallpaper-ul tău din tutorialul precedent. (ăla cu crearea unui stick usb multiboot).

  15. Skream Example a zis

    cracanel bombonel =))))
    eu nu mi-am creat niciodata iduri de astea

  16. Deci nam cuvinte!!!Foarte interesant tutorialul.In continuare Adrian foarte bine!!!Tu si cu Cristi santeti de nota 10++++.Multe am invatat de la voi!!Succes in continuare!!:-bd
    Mia placut tutorialul cu yahoo messenger,port sami fac mai multe aaanu conturi (nume)cum ai spus in tutorial!!!?

  17. Mam uitat la tutorial din nou si am vazut cum se numeste(aliasuri).Pot sa-mi fac mai multe aliasuri?(20-30)cate doresc!!?

    • AdrianGudus a zis

      Liviu: Mam uitat la tutorial din nou si am vazut cum se numeste(aliasuri).Pot sa-mi fac mai multe aliasuri?(20-30)cate doresc!!?  

      Invata engleza, cand iti faci un nou alias, scrie acolo in engleza cate ai voie sa-ti faci.
      Ai voie doar un alias pentru fiecare ID si il poti schimba (poti schimba numele aliasului) doar de 2 ori in 12luni

  18. Astept si eu ca cel care a facut tutorialul sa-mi raspundasi mei.
    Dar nu mi-a raspuns deloc..Acuma sa nu te super adrian. dar am postat de 2 ori.

    Si daca sterg un alias. Va fi disponibil cand vreau sa fac un cont pe pagina de yahoo cand vreau sa creez o alta adresa de e-mail. Deci va fi disponibila la crearea unui cont nou acel alias pe care l-am sters mai demult?

  19. se pot face 1001 aliasuri daca vrei,dar trebuie sa intri din alta parte,la profil apoi date cont si dupa logare te duci la setari cont ( eu am spus in lb romana ca asa am contu )

  20. Iti multumesc pentru acest tutoriale mi-a fost de folos

  21. stiti cumva daca exista vreun programel pt messenger,ca sa nu pierd avatarele cand reinstalez windowsul?vreun backup,ceva?

    • AdrianGudus a zis

      claudiusss: stiti cumva daca exista vreun programel pt messenger,ca sa nu pierd avatarele cand reinstalez windowsul?vreun backup,ceva?  

      Toate avatarele tale se afla in: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\id-ultau\My Icons
      Le iei de acolo si le copii unde vrei cu tot cu acel fisier .ini
      Dupa reinstalarea Windowsului, instalezi Messengerul, te duci in aceeasi locatie ca mai sus si pui inapoi fisierele

      • AdrianGudus:
        Toate avatarele tale se afla in: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\id-ultau\My Icons
        Le iei de acolo si le copii unde vrei cu tot cu acel fisier .ini
        Dupa reinstalarea Windowsului, instalezi Messengerul, te duci in aceeasi locatie ca mai sus si pui inapoi fisierele
          

        AdrianGudus:
        Toate avatarele tale se afla in: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\id-ultau\My Icons
        Le iei de acolo si le copii unde vrei cu tot cu acel fisier .ini
        Dupa reinstalarea Windowsului, instalezi Messengerul, te duci in aceeasi locatie ca mai sus si pui inapoi fisierele
          

        totusi nu am submeniul profiles/id/my icons (uite un screenshot http://imageshack.us/photo/my-images/171/captur.jpg/ ),ai/aveti alta idee?

  22. daca as putea sa va fac o mica sugestie..daca puteti face un videotutorial cu aplicarea unei paste termoconductoare pe cpu,nu stiu se aplica si pe gpu?sunt convins ca multi dintre noi nu au facut asta niciodata,si ne-ar fi de mare ajutor un videotutorial,apropo,e foarte util siteul vostru!mi-a placut metoda pt marirea vitezei de statup al windowsului

  23. Eu intrebam defapt daca dupa ce sterg un alias si ma duc sa creez un cont nou cu acel nume care l-am folosit cand aveam alias? Sau nu ma lasa sa creez?

  24. AdrianGudus a zis

    Nu e de datoria mea sa ghicesc ce versiune de Yahoo Mess folosesti, pentru ca tu nu ai specificat asta, am presupus ca folosesti ultima versiune Yahoo Messenger 11. Daca nu e asta, nu e vina mea ca tu nu specifici ce versiune folosesti…

  25. Foarte interesant tutorialul, este ceva de genul acesta si pe gmail? Ar fi cv f interesant!

  26. nu stiam asta , nici nu am bagat de seama ca este optiunea asta pe mail :p si foarte bun textul de intro , l-am citit cu placere . multumesc pt tutorial.

  27. Salutare si felicitari pentru tutorial.
    Pacat de partea de Pop&Forward ca se plateste – este interesant sa citesti dintr-un singur loc mesajele din mai multe conturi – asta in conditiile in care deja le am (nu stiam de chestia asta cu alias pana acum) si nu stiu cum se pot sterge ca sa le fac alias.
    Inca o intrebare: eu am Mail clasic. Cum pot face sa il schimb ca in tutorial.

    Bafta in continuare.

    • AdrianGudus a zis

      Lucian: Salutare si felicitari pentru tutorial.
      Pacat de partea de Pop&Forward ca se plateste – este interesant sa citesti dintr-un singur loc mesajele din mai multe conturi – asta in conditiile in care deja le am (nu stiam de chestia asta cu alias pana acum) si nu stiu cum se pot sterge ca sa le fac alias.
      Inca o intrebare: eu am Mail clasic. Cum pot face sa il schimb ca in tutorial.Bafta in continuare.  

      Unii din voi sunteti chiar penibili, ma intreb ce stiti voi sa faceti la un PC daca nici setarile in contul vostru PROPRIU de mail nu le cunoasteti? Pentru ce folositi voi PC-ul fratilor? pentru guta si YouTube? Va e frica sa dati click-uri? va e frica sa cititi? va musca cititul?
      Faci ca AICI (click pe cuvantul AICi scris cu rosu)

      • AdrianGudus:
        Unii din voi sunteti chiar penibili, ma intreb ce stiti voi sa faceti la un PC daca nici setarile in contul vostru PROPRIU de mail nu le cunoasteti? Pentru ce folositi voi PC-ul fratilor? pentru guta si YouTube? Va e frica sa dati click-uri? va e frica sa cititi? va musca cititul?
        Faci ca AICI (click pe cuvantul AICi scris cu rosu)
          

        Merci mult.
        Sa stii ca am dat de cateva ori bune pe Options->Mail plus->iar de acolo recunosc ca nu am dat pe Products niciodata.
        Vedem acel Mail plus cu bani si inchideam.
        De asta va urmarim ca sa invatam.
        In plus tu care tot timpul te ocupi de instalari, setari de programe ai deja o intuitie aparte. Vezi lucrurile altfel.

        Merci din nou si multa bafta.

  28. Cristi Radut a zis

    Super multumesc acum am si eu un nume.Toata stima pentru ce faceti dvs .

  29. Se pot invata multe de la voi, succes in continuare.

  30. cracanel bombonel (ce a mai ras) =))

  31. nu mai tin minte parola de messenger.Cum fac sa-mi trimita mailurile de la diferitele conturi(netlog,facebook)la noua adresa de messenger. Urmaresc cu placere tutorialele dumneavoastra.Va multumesc

  32. Buna ziua!
    Mi-a fost de mare ajutor acest tutorial pe care l-am folisit cu succes la acel moment, va multumesc foarte mult!

    Acum, ma intampin cu o problema pe care nu o pot da de capat, si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra… vreau sa renunt, mai exact sa sterg(inchid) contul de yahoo, stiti, folosesc acesta: http://edit.yahoo.com/config/delete_user, dar nu se inatmpla nimic si cauza ar fi, dupa capul meu, ca am cele doua conturi in in unul singur, ca sa ma exprim asa… Ce trebuie sa fac?… Imi doresc foarte mult sa fac acest lucru…
    (am incerca sa sterg un cont simplu, care nu are facuta acesta de pe tutorial, si a functionat, l-am putut inchide, dara daca incerc pe cel care il am cu doua id-uri, nu mai vrea:( Am nevoie de ajutor…

    Va mltumesc, foarte mult!

    • AdrianGudus a zis

      Luminita:
      Buna ziua!
      Mi-a fost de mare ajutor acest tutorial pe care l-am folisit cu succes la acel moment, va multumesc foarte mult!

      Acum, ma intampin cu o problema pe care nu o pot da de capat, si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra… vreau sa renunt, mai exact sa sterg(inchid) contul de yahoo, stiti, folosesc acesta: http://edit.yahoo.com/config/delete_user, dar nu se inatmpla nimic si cauza ar fi, dupa capul meu, ca am cele doua conturi in in unul singur, ca sa ma exprim asa… Ce trebuie sa fac?… Imi doresc foarte mult sa fac acest lucru…
      (am incerca sa sterg un cont simplu, care nu are facuta acesta de pe tutorial, si a functionat, l-am putut inchide, dara daca incerc pe cel care il am cu doua id-uri, nu mai vrea:( Am nevoie de ajutor…

      Va mltumesc, foarte mult!

      Ce inseamna mai exact, nu mai vrea? Ce se intampla cand vrei sa il steri, ce mesaj primesti ? Sau de unde ti-ai dat seama ca nu se sterge ori ca nu se intampla nimic?

      • Primesc un mesaj, intr-o fereasta, care spune: Termnating Yahoo!Account. (si imi scrie id-ul) Apoi:
        We’ve run into an error trying to terminate your account.
        Please contact Customer Care and we’ll be happy to help you.

        Return to Yahoo!

        Mi-am dat seama ca nu se sterge deorece atunci cand am facut o proba, sa sterg un cont yahoo, arata cu totul altfel, adica ceva de genul:
        Before continuing, please consider the following information.
        By terminating this account, you will lose your Yahoo! ID, Mail address, and Profile names. We will also delete your account data and settings across the Yahoo! network……
        … acum, nu postez tot mesajul deorece este destul de consistent… La final, imi cere sa confirm parola, apoi este un cod shown… si dau clik pe Termnate this Account…

        Deci, daca am spus ca ”nu mai vrea”(imi cer scuze de exprimare, dar nu sunt familiarizata cu un limbaj prea tehnic), am vrut sa spun ca nu imi pare okay… nu este nimic care sa imi arata ca tunci cand am reusit sa sterg(inchid) un cont yahoo…
        Sper din toata inima sa ma fi facut inteleasa…

        Multumesc pentru raspuns!

        • Sau, m-am gandit sa reformulez intrebarea, si as spune asa, asta ca si exemplu, desigur:

          Cum stergeti cele doua conturi create( din tutorial)? Folositi http://edit.yahoo.com/config/delete_user? Ati folosit? Daca, da, a functionat?

          La mine, nu!

          …chiar nu stiu cum sa ma fac inteleasa… si am atata nevoie de ajutor…

        • AdrianGudus a zis

          Luminita:
          Primesc un mesaj, intr-o fereasta, care spune: Termnating Yahoo!Account. (si imi scrie id-ul) Apoi:We’ve run into an error trying to terminate your account.
          Please contact Customer Care and we’ll be happy to help you.

          Return to Yahoo!

          Mi-am dat seama ca nu se sterge deorece atunci cand am facut o proba, sa sterg un cont yahoo, arata cu totul altfel, adica ceva de genul:Before continuing, please consider the following information.
          By terminating this account, you will lose your Yahoo! ID, Mail address, and Profile names. We will also delete your account data and settings across the Yahoo! network……
          … acum, nu postez tot mesajul deorece este destul de consistent… La final, imi cere sa confirm parola, apoi este un cod shown… si dau clik pe Termnate this Account…

          Deci, daca am spus ca ”nu mai vrea”(imi cer scuze de exprimare, dar nu sunt familiarizata cu un limbaj prea tehnic), am vrut sa spun ca nu imi pare okay… nu este nimic care sa imi arata ca tunci cand am reusit sa sterg(inchid) un cont yahoo…
          Sper din toata inima sa ma fi facut inteleasa…

          Multumesc pentru raspuns!

          Sterge coockie-urile din browser precum si cache-ul acestuia. Inainte sa faci asta, asigura-te ca ai doar un singur tab deschis cu google eventual. Apoi inchide si redeschide browserul si parcurge iarasi pasii de stergere. Daca tot nu functioneaza, utilizeaza alt browser. incearca stergerea contului folosind si alte browsere. Aceasta mesaj de eroare pe care il primesti tu, in general se datoreaza lucrarilor de mentenanta pe care acestea le au. O alta metoda de a scapa de cont este sa nu-ti mai accesezi contul timp de cateva luni-1 an si acesta se va sterge singur datorita inactivitatii.

  33. Am o intrebare inainte stiu ca din pagina unui mail de yahoo sa zic X, puteai sa verifici, vezi mail si din mailul Y (tot yahoo).
    Puteai sa dai mail si sa vezi mailurile din cele doua X si Y, aveau casute separate de inbox, si la mail nou puteai sa iti selectezi care din cele doua sa apara la sender.

    Sau mai la subiect in loc sa faci un nou cont de mail, cum este bine descris in tutorial se poate cumva importa unul deja existent ?

    • AdrianGudus a zis

      Marius:
      Am o intrebare inainte stiu ca din pagina unui mail de yahoo sa zic X, puteai sa verifici, vezi mail si din mailul Y (tot yahoo).
      Puteai sa dai mail si sa vezi mailurile din cele doua X si Y, aveau casute separate de inbox, si la mail nou puteai sa iti selectezi care din cele doua sa apara la sender.

      Sau mai la subiect in loc sa faci un nou cont de mail, cum este bine descris in tutorial se poate cumva importa unul deja existent ?

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: Cum creem doua ID-uri Yahoo Messenger sau adrese Yahoo Mail pe un singur cont, da enter si vei gasi un tutorial

  34. Buna, am urmarit tutorialul tau , dar am intampinat un obstacol si anume: am urmarit pasii, mi-am ales numele pe care il doresc, este valabil, insa cand dau s atastez codul acela pe care ni-l cere, acel cod nu apare, nu este vizibil deci nu pot sa-l tastez…ce fac? e de la ei problema, nu? atunci cum fac sa-i contactez si sa le spun caci nu am gasit nici unde sa-i contactez pentru a le spune de problema…ce ma sfatuiesti sa fac?astept un raspuns, te rog

  35. Angela Anastasia a zis

    Buna.
    Am incercat azi sa-mi fac inca un mail (sa zicem [email protected]), tot pe yahoo, pe care sa il conectez la mail-ul preexistent (sa-i spunem [email protected]). N-am reusit, am sters noul mail creat. Acuma am dat de tutorialul asta. Intrebarea la care nu gasesc raspuns nici aici este: pot folosi id-ul “pseudonim” la crearea unui alias?? In momentul de fata nu pot, imi spune ca nu e disponibil. Ma intreb daca nu devine disponibil in timp, dupa ce trece – sa zicem – o ora sau o zi de la stergerea acelui nou cont cu acel id. Multumesc

  36. AdrianGudus a zis

    Angela Anastasia:
    Buna.
    Am incercat azi sa-mi fac inca un mail (sa zicem [email protected]), tot pe yahoo, pe care sa il conectez la mail-ul preexistent (sa-i spunem [email protected]). N-am reusit, am sters noul mail creat. Acuma am dat de tutorialul asta. Intrebarea la care nu gasesc raspuns nici aici este: pot folosi id-ul “pseudonim” la crearea unui alias?? In momentul de fata nu pot, imi spune ca nu e disponibil. Ma intreb daca nu devine disponibil in timp, dupa ce trece – sa zicem – o ora sau o zi de la stergerea acelui nou cont cu acel id. Multumesc

    Daca exista deja un cont de mail cu numele pe care il doresti tu, este normal ca tu sa nu mai poti face un nou cont sau un alias cu un nume ce exista deja. O adresa de email sau un alias, nu poate fi atribuita la doua persoane in acelasi timp. E logica simpla…. ce ar insemna sa circule masinile cu acelasi numar de inmatriculare?

  37. Angela Anastasia a zis

    AdrianGudus: Daca exista deja un cont de mail cu numele pe care il doresti tu, este normal ca tu sa nu mai poti face un nou cont sau un alias cu un nume ce exista deja. O adresa de email sau un alias, nu poate fi atribuita la doua persoane in acelasi timp. E logica simpla…. ce ar insemna sa circule masinile cu acelasi numar de inmatriculare?


    Pai bun, dar eu l-am sters deja. Ieri, deci de aproape 24 de ore. Nu ar trebui sa redevina disponibil? Ca daca toata lumea isi tot face mail-uri, cate optiuni de mai raman daca nu se “recicleaza” id-urile?? Eu asta intrebam. E la mintea cocosului ca nu-l pot folosi daca il are altcineva. Dar nu-l mai are nimeni, intelegi??

  38. AdrianGudus a zis

    Angela Anastasia: Pai bun, dar eu l-am sters deja. Ieri, deci de aproape 24 de ore. Nu ar trebui sa redevina disponibil? Ca daca toata lumea isi tot face mail-uri, cate optiuni de mai raman daca nu se “recicleaza” id-urile?? Eu asta intrebam. E la mintea cocosului ca nu-l pot folosi daca il are altcineva. Dar nu-l mai are nimeni, intelegi??

    Conturile nu se sterg imediat! Pentru mai multe detalii, te rog sa cauti cu casuta CAUTA din dreapta: Cum se sterge un cont de Yahoo Mail sau Gmail. Citeste textul de deasupra tutorialului in intregime si priveste tutorialul cap-coada
    Sau poti ajunge mai rapid la tutorialul pe care ti-am spus sa il cauti astfel
    Sub acest tutorial si sub toate celelalte tutoriale a categoria “Articole asemanatoare” sub care se afla titluri de alte tutoriale scrise cu rosu ce au legatura cu subiectul tutorialului pe care tocmai l-ai vizionat. Dai click pe acel titlu “Cum se sterge un cont de Yahoo Mail sau Gmail” si ajungi direct la tutorial.

  39. Gabri-El a zis

    Multumesc pentru tutorial, si eu aveam nevoie de asa ceva!
    Dar am o nelamurire: cand dam sign in la Yahoo! Messenger de pe alias vom aparea la toti prietenii cu noul ID sau va trebui sa dam la toti add si ei sa ne dea accept? Am vazut in tutorial ca ne va aparea lista de prieteni pe care o aveam deja, dar nu sunt sigur ce va aparea la prieteni.
    Imi cer scuze daca raspunsul se afla deja in tutorial, eu l-am urmarit cap-coada, dar nu am gasit raspunsul.

  40. Am in Yahoo Mail create cateva foldere in care am puse peste 300 de mail-uri cu atasamente. Observa ca cele foarte vechi (de peste 2 ani) sant gasite destul de greu de Yahoo, iar pe unele nu le mai gaseste desi mie in lista imi apar. As dori sa le descarc in calculator atat mai-ulrile cat si atasamentele acestora, fara a face o muca de “chinez”. Ce posibilitati am, puteti face un tutorial pe aceasta tema, banuiesc ca nu sant singurul cu aceasta problema

  41. salut, as avea si eu o intrebare: daca am un doua adrese de mail deja facute si as vrea sa primesc emailurile de pe adoua tot pe prima adica sa fie exact ca in tutorialul prezentat doar ca eu o am creata deja pe a doua.. e posibil acest lucru?
    Multumesc!

  42. cum sterg alias de la messenger !!!? sau nu se poate raspunde si u la ceva legat de tema vidiotutoriai asta nu tot desprea alte subiecte

  43. foarte interesant mar interesa mai multe

  44. dupa schimbare windows am pierdut vechiul email pt ca am uitat intr de siguranta acum am alt email dar facturile imi vin pe vechiul email .le pot redirectiona pe noua adresa de email daca nu imi aduc aminte intrebarea?

  45. Adrian Gudus a zis

    baloniu ion:
    dupa schimbare windows am pierdut vechiul email pt ca am uitat intr de siguranta acum am alt email dar facturile imi vin pe vechiul email .le pot redirectiona pe noua adresa de email daca nu imi aduc aminte intrebarea?

    Asta o poti face din contul de unde primesti facturile. N-ai fost foarte exact ce fel de facturi primesti…de la ce.
    Spre exemplu daca ai un cont pe Cosmote si vrei sa primesti factura prin email, din contul COSMOTe poti seta pe ce adresa sa iti fie acestea trimise.
    Tu va trebui sa iei legatura cu cei care iti trimit facturi si sa le spui sa iti trimita facturile pe noua ta adresa, sau va trebui sa te autentifici in cont si sa schimbi de acolo adresa de email pe care sa-ti fie trimise facturile. Repet, nu ne-ai specificat exact ce fel de facturi si de la cine le primesti asa ca nu pot sa-ti dau alte detalii. Ti-am spus doar in linii mari ce trebuie sa faci.

  46. in yahoo pe id meu de mess daca vreau sa citesc converstion history de vreo luna imi da eroare 404 si nu imi arata deloc converstiile ca sa le pot sterge daca vreau aveti idee de ce? multumesc

  47. Buna,
    Am si eu o intrebare,cand mi s-a facut cont pe yahho si mess persoana respectiva a trecut pe langa adresa mea de e-mail si pe a ei. practic sunt doua id cu aceiasi parola.
    1 persoana respectiva poate citi e-mail-urile mele
    2 cum pot sa o scot si sa schimb parola.
    multumesc

  48. nu pot sterge din mess conversation history daca accesez si incerc sa sterg imi da eroare 404 aveti idee ce pot face?

  49. salut Cristi , am o intrebare , de ex am 2 conturi de mail si vreau sa stiu daca atunci cand primesc un mail pe unu dintre conturi ,acelas mail sa il primesc si pe celalant cont
    multumesc frumos
    Felicitari pt Tutoriale

  50. sa ne traiesti frateeee

  51. La gmail se poate face un alias ?

  52. Nu gasesc acel Option La mine nu apare interfata ca in videotutorial.
    De unde iau acel Option ?

  53. Buna ziua. Am o mica problema: n-am intrat pe yahoo mail de mai mult de un an. Adresa mi-a facut-o o cunostinta si nu stiu care sunt raspunsurile la intrebari. Acum sunt in Italia (ultima data m-am conectat din Romania) si nu reusesc sa accesez e-mail-urile. Este foarte importanta pentru mine aceasta adresa pentru am salvat in Draft cateva site-uri de care am mare nevoie.

    • Cei de la Yahoo spun ca trebuie sa te autentifici cel putin o data pe an pe contul de e-mail altfel iti inchid contul. Daca tie totusi iti apar intrebarile si nu ti se spune ca ti-a fost suspendat contul poate ca acesta nu a fost inchis. Dar daca spui ca nu sti raspunsurile si nu ai nicio alta varianta de recuperare a contului precum trimiterea unui SMS pe un nr. de telefon adaugat de tine sau de cunostinta respectiva ca masura de securitate sau o adresa de e-mail alternativa pe care sa-ti fie trimis un e-mail pentru verificare ma tem ca nu mai poti face nimic.

  54. floribrinzan a zis

    Identities nu ma descurc imi apare asta ce tre sa fac?

    Manage email addresses used to represent you in places like Yahoo! People Search and Yahoo! Updates.
    Add an email address
    Aliases
    Manage aliases which are used to mask your Yahoo! ID in places like Yahoo! Messenger and Yahoo! Message Boards. Create an alias like “free2rhyme” or “dairyman88”.
    Add an alias
    Click here to control whether your aliases are publicly associated with your Yahoo! Profile.
    Close

  55. La ce mai faci aceste tutoriale dacă nu răspunzi la întrebri, asta ar fi una, iar a doua, dacă nu le actualizezi, înseamnă că ai muncit degeaba și pentru nimeni. Te întreabă cineva că nu găsește acel ”Option” și nici mie nu-mi apare. Cam ce crezi că-ți transmit cei care pun întrebări și nu le răspunzi? Asta înseamnă că fie n-ai fost clar în exprimare, fie că tutorialele tale au erori, lipsuri, omisiuni, greșeli etc. Cu toată dragostea!

Trackbacks

  1. […] de mail Yahoo care la randul sau permite crearea unui alias, va invit sa priviti tutorialul despre: Cum creem doua ID-uri Yahoo Messenger sau adrese Yahoo Mail pe un singur cont Acestea fiind spuse, va invit sa priviti tutorialul video pentru a vedea exact care sunt […]

Speak Your Mind

*