Cum se face un website simplu in html si putin css – video tutorial

Am hotarit in urma cererilor voastre sa fac un tutorial despre crearea unui website intr-un mod foarte simplu folosind decit un server apache si un editor de text ( notepad++ ) binenteles si cu un MIC ajutor din partea website-ului freecsstemplates .

Cum se face un website sau cum se creaza un site,sunt intrebari pe care toti ni le-am pus macar odata.

Acest tutorial video despre crearea unui site in html va poate raspunde la aceste intrebari,sa nu va asteptati la chestii foarte complicate pentru ca crearea unui website poate fii foarte simpla daca cineva iti explica aceasta operatiune cu trebuie.

In acelasi timp sa nu va asteptati ca de miine sa concurati cu website-uri celebre sau sa faceti trafic de citeva mii de vizitatori pe zii.

Ce-o sa va explic eu in acest tutorial video despre website este o parte foarte mica din bagajul de cunostinte in programare pe care trebuie sa-l aveti daca vreti sa va apucati de o activitate care implica administrarea unui website.

Acest tutorial; va poate invata doar ceva de inceput ca sa puteti pune pe net o pagina sau mai multe pe care sa le admire cine doreste.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

https:


//videotutorial.ro/video/cum_se_face_un_website_simplu_in_html_si_putin_css.mp4


Tutoriale similare


Comments

  1. jos palaria frate cel mai simplu da si mie adresa ta de mail frate 😀 ka sa mai vb despre ceva personal 😀

  2. gata sa vezi ce il pun pe fratimiu sa invete 😀

  3. Salut KP multumim pentru comentarii dar adresa mea de mail este pe site la sfirsitul fiecarui articol postat de mine,doar trebuie sa apesi pe “de Cismaru Cristian “dar ti-o mai scriu odata [email protected]

  4. am vazut in tutorial da am crezut k e una oarecare 😀

  5. ………….un salut prietenesc Cristian….am si eu o problema cu site personal…am mers pe mana unui asa zis webdesign….si dupa respectul cuvenit …privind partea financiar pt. site construit ….am capatat o asa zisa teapa….ce ma intereseaza in mod normal este partea de portofoliu….nu imi pot administra singur….iar o colaborare cu specialistul nu o mai pot avea….si-a vazut banuti …paaaaa….as dorii normal sa administrez in totalitate….sa nu mai depind de nimeni….si ma ingrozeste aceste magarii pe care le intalnim la tot pasul….putem dialoga pe mess id [email protected]

  6. Salut marius imi pare rau dar nu prea stau pe mess din cauza timpului liber indisponibil,insa poti sa-mi trimiti un mail cu o descriere mai exacta si daca pot te ajut cu mare placere.
    [email protected]

  7. ….ok Cristian……am sa incerc sa fac o descriere prin email….aaaaaaaa uitase-m ……este super ceea ce am intalnit aici….mi-am mai descretit mintea…sant lucruri interesante….din pacate v-am descoperit c-am tarziu dar am multe de invatat….sant lucruri interesante….chiar am ramas surprins de dezvaluirea acestor secrete tinute in ascuns de altii operatori it. mai orgoliosii….cred ca va fii de acum incolo singurul site interesant din toate site-urile prezente pe internet….mai am o intrebare sau un detaliu video….doresc de multi ani sa concep un mic desen animat spre amuzamentul meu….am conceput unele personaje …dar ….aceasta a fost limita….cu toate ca am rasfoit unele documentatii de gen….mi-ar face o mare placere sa le dau viata acestor personaje….

  8. din pacate merge decat in retea 😛
    pe net nu merge hehehe

  9. Merge website-ul acesta din tutorial se fie accesat din internet fara probleme insa trebuie sa tineti cont de citeva chestii:
    Faceti firewall-ul prietenos cu apache (datii allow cind trebuie).
    Daca il blocati o singura data nu se va instala corect serverul apache.
    Sa-i dati voie sa iasa apache pe net daca va intreaba antivirusul.
    Aveti grije la configurarea ruterului sau a modemului.
    Sa aveti grije sa poata pleca apache in start ca service.
    Sa nu ia vre-un program portul 80 care este al apache-ului.de fapt al prot. http.
    Cind instalati apache sa opriti toate softurile care merg chiar si-n tray.
    Vedeti sa nu fie instalat “yahoo server”sau alte programe tip server sau remote asistance,ce ar putea ocupa portul 80.

    Mult succes si ATENTIE nu tratati cu superficialitate.

  10. dar nam inteles ce ip pun acolo in programul respectv ipul meu intern sau acel bublic? si inca ceva nu gasesc unde sa pun licu pe care treb sal deschida alte persoane?

  11. dar nam inteles ce ip pun acolo in programul respectiv ipul meu intern sau acel public ? si inca ceva nu gasesc unde sa pun lincu pe care treb sal deschida alte persoane?

  12. Daca nu stii care este ip-ul tau cauta pe google “what is my ip” sau baga “ipconfig” in CMD”linia de comanda windows” apesi pe start dupa aceea apesi pe” run”,acolo scrii “cmd”si dai “enter” iar cind iti apare fereastra aia neagra scrii in ea “ipconfig”si dai enter si citesti si tu ip-ul de acolo,iar adresa ta pentru website va fii “http:// ip” de exemplu “http://89.46.12.98/”.
    Hai ca-i simplu…..

  13. este super tare

  14. salut cristi ipul il stiu dar problema e ca nu stiu unde sa il bag in pagina de web site cund o deschid cu notepadu++ ca eu am dowlandat alta pagina nu ca acea ca a ta pe albastru si sunt diferite heroglifele alea? si inca ceva
    cum vine http://ipul meu si dupa ip ce pun de ex http://192.168.0.192 si de aici nu mai stiu

  15. Adriane,nu poti devenii web designer peste noapte,ai rabdare si incearca sa inveti notiunile de baza ale html-ului si ale altor limbaje (heroglife).
    Cauta pe net,ca daca vrei sa construiesti pagini web trebuie sa cunosti si lucrurile de baza.
    Nu poti sa devii expert dupa ce ai urmarit un tutorial video de 30 de minute.
    Tutorialul acesta este doar o demonstratie in scopul de a prezenta metoda simpla prin care poti sa postezi un website pe net,iar daca esti istet poti dezvolta idea.
    PUNETI-VA MINTEA LA CONTRIBUTIE CA NU ESTE ASA DE GREU PRECUM PARE……

  16. ok am inteles cristi dar zimi cum vine format ipul meu pe pagina?
    http://ipul si dupaia ce vine?

  17. cresiti zimi si mie de programul asta adobe dreamweaver asta te ajuta sa creezi pagina web asa cum tio doresti? si raspundemi si mie la cealalta intrebare de sus te rog frumos

  18. Adrian ti-as respunde la toate intrebarile dar mai am si eu treaba si tu ai foarte multe intrebari.
    Incearca sa pui toate intrebarile intr-un comentariu ca sa fim eficienti cu timpul.
    Dreamweaver este un program foarte bun de creare pagini web,dar este si un pic mai dificil pentru tine care nu cunosti lucrurile de baza.
    Rabdare rabdare si atentie si la problema ta cu ip-ul,trebuie sa bagi “http://+ip-ul tau”si atit,iar daca nu-ti iese inseamna ca ai facut ceva gresit sau ai blocat apache cu un firewall ori ai un router si nu este configurat cum trebuie.
    Cred ca tutorialul a fost destul de explicit,mai bine de atit nu stiu sa explic.

  19. esti super tare frate tinio tot asa

  20. multumesc ca ati dat curs cerintei mele si adica: ati facut un tutorial despre creareea unui website.
    sunteti de mare ajutor

  21. exista vreo varianta de a optine un domeniu gratis?
    daca da care?

  22. Cu domeniul gratis nu prea exista,dar exista cu subdomeniu si chiar avem programat un tutorial zilele astea.

  23. astept cu nerabdare
    si inca o data faceti treaba de nota 10

  24. DA intradevar am facut cam ce am vrut din acel INDEX si am cam inteles cum stau lucrurile am creat titluri noi, am facut trimetere catre alte saituri utile, catre unele tutoriale bagate pe YouTube dar ce nu stiu sincer e ce ar trebui sa zic cuiva cunoscut sa poata accesa acest sit creat de mine?Adica ceva de genul “WW._____.ro?Si inca o intrebare daca nu insist prea mult, unde bag numele acestui sait adica sal denumesc cum vreau eu.O nelamurire ar fi cand am pc inchis poate fi accesat? Sau cum pot sal bag pe google? Daca ai timp vreodata poate imi raspunzi!Multumirii anticipate!!!

  25. Site-ul tau nu poate fi accesat cu pc-ul (server)gazda inchis.
    Adresa ta este “http://+ip-ul tau” de exemplu” http://89.46.12.90/ “.
    Adresa,adica domeniu trebuie sa-ti cumperi de la ” rotld ” si o sa-ti cumperi un domeniu ” domeniu.ro sau domeniu .com de exempul domeniul pe care o sa-l cumperi o sa fie “videotutorial.ro” adresa ta o sa fie https://www.videotutorial.ro iar completa pentru browser o sa fie https://www.videotutorial.ro/ .
    Ai optiunea de a face rost si de un subdomeniu free care este gazduit de un domeniu(dar nu o sa fie al tau pentru totdeauna),despre care o sa fac eu un tutorial.

  26. Multumesc!
    Sincer sa fiu nu ma asteptam sami raspunzi asa repede.Si eu am mai facut serveri dar doar pentru Hack ,de intrat in pc la alti,de spart parole la mess,dar numi mai trebue.(A trecut vremea floodului) deci daca cumpar un domeniu .ro serverul apache tot la mine ramane in pc ?pot sal editez cand vreau ?daca eau un subdomeniu free la ce te referi ca nu o sa il am prea mult timp? poate imi lasi tu o adresa de domenii si subdomenii ,te rog!Cat despre notepad++ e super dar cand editezi ceva cu el trebue sa ai cap ,nu cum am vaz ca unu zice de heroglife !!! Cei asa greu adaugi un titlu un scris,alegi stron ca sa fie caracter mai mare mai evidentiat si tzii capul si incheierea de coloana ,sau functii din limbaj care dau ceia ce vrei cand inchei editarea!Urat zis heroglife !Alti muncesc sa creeze si alti le vad heroglife!Asadar inca o data multumesc si astept adresele! de domenii si subdomeniiMERCI!

  27. misto dar poti sa pui muzica poze videocipuri pe el sami dea cineva un raspuns daca se poate pune muzica poze videoclipuri pe websait ca nu stiu cum

  28. Salut Cristi

    Am descoperit intamplator site-ul tau cautand un tutorial. Mi se pare o idee excelenta accea de a-i invata si pe altii cate ceva si te admir ca reusesti sa gasesti timp necesar pt. acest lucru.
    Explicatiile sunt pertinente si binevenite pt. oricine vrea sa invete si care are un minim de notiuni. Eu sunt de pilda interesat de web design si ceea ce ai prezentat tu aici chiar m-a ajutat.

    Tine-o tot asa si la cat mai multe !
    Mircea

  29. sal Cristi am facut dupa tutorialu asta si nu merge adica pe net nul vede nimeni .Ce ar trebui sa fac sa mearga ??? plzz ca ma ieu draci, asa de frumos ai ex. in tutorial si … nu merge multumesc si nu se poate da un nume pt website asta, sa nu fie adr. de ip ,,, sa fie altceva

  30. sall in schimb am facut un server de xampp si asta merge pe net daor ca e mai complicat nu am timp pt asa ceva e mult mai complex, na ce sa fac sa merga apache serveru asta plzz multumesc

  31. Pentru nagy petru.
    Salut,in primul rind verifica daca nu cumva firewall-ul tau ( windows firewall sau altul ) iti blocheaza apache-ul.
    Daca nu-ti blocheaza serverul inseamna ca esti in modul stealth (invizibil din exterior) care este o setare tot din firewall.
    Verifica daca tu poti sa te accesezi singur,prima oara pe “localhost” si dupa aceea cu “ip-ul” ca adresa.
    Verifica,sa nu ai instalat yahoo server sau alt tip de server.
    Vezi ce faci si da-ne de veste….

  32. sall na firewall lam oprit si asa merge

  33. da nustiu cum sa fac sa mearga cu firewall, net e dela rds si nu am ip real ( fix )
    ce sa mai zic ar fi bine sa am ip real, in cazul din asta ce trebe facut ???? multumesc

  34. atat de heptzy acest rds ca nu baga ip real nu poti face un server de cs sau de alt server, nustu da mam saturat de rds asta sant suparat, poate gresesc da marog, ma poate ajuta cineva ????

  35. Pentru petru.
    Exista rezolvare pentru tot,inclusiv pentru ip-ul dimamic de la rds sau romtelecom.
    Du-te pe adresa asta si schimba ip-ul cu un subdomeniu
    http://www.no-ip.com/
    Downloadeaza si aplicatia de la ei si la fiecare restart al pc-ului acea aplicatie o sa sincronizeze ip-ul tau dinamic de la rds sau de la romtelecom cu subdomeniul tau cel nou.
    Hai la treaba ca ai un site de facut……

  36. multumesc

  37. salut CRISTI

    AM SI EO O INTREBARE POTY SA PUI MUZICA SAU VIDEOCLIPURI PE EL

  38. In principiu poti sa pui orice pe un website,doar sa sti cum.

  39. Foarte tare…poate mai tarziu ne arati si o varianta mai complexa de la 0…daca poti ai timp si vrei….am facut ceva html dar cu notpad si…la momentul acela mi-sa parut mai complicat. Ms mult…o sa ma gandesc serios la web design ca nu pare greu greu deloc.:)

    Bafta Si La Mai Multe Turoriale!

  40. Foarte bun acest site! Imi place 😉 . O parere de a mea este aceea ca puteai edita mult mai usor acel template cu macromedia dreamweaver.

  41. Acest site mia fost de mare folos

  42. daca nu as aprecia ce faceti voi aici , nu m-as obosi sa scriu acest coment. deci:10++ ,bravo

  43. Buna imi plac foarte mult tutorialele voastre sunteti buni baieti tinetio tot asa.

    Am si io intrebare la voi ati facut tutoriale cum se face un site,dar la google nu se poate face pt ca io am cont pe gmail si am vazut ca are optiuni de a crea site-uri si acolo si cum se poate face sau sa faceti un tutorial cu asa ceva …va rog mult astep raspunsul de la voi…va felicit pt cea ce faceti:

  44. Salz am facut un site dupa tutorialul acesta dar nustiu cum sa bag un videoclip ca vreau sa fac un tutorial ca al vostru va rog spunetimi

  45. vero aici sa dat baza acestor programe,ti-am facut cunostinta cu interfata lui,acum daca vrei sa faci ceva depinde si tine numai de tine! daca cercetezi si cauti si tu pe forumuri cu siguranta vei gasi!ca sa specificam fiecare lucru cum se pune pe site si ce coduri tre sa folosesti etc etc ne-ar lua cateva zile sa facem un tutorial complet! Sunt carti pt aceasta sau carti virtuale

  46. Gelu Andries a zis

    Un program foarte bun WYSIWYG de editat pagini html pentru incepatori este composerul de la SeaMonkey

  47. adriana vartic a zis

    Buna seara,.. dimineata chiar!
    Vreau sa iti foarte multumesc pentru ajutor. Problema mea este insa alta, eu am deja un domeniu cumparat http://www.vmgroup.ro care este in ,,constructie,, dee multa vreme. Sfaturile tale m`au scos oarecum din ceata insa as vrea sa folosesc notepad++ pentru a`mi termina site-ul pe domeniul respectiv. Site-ul este inceput pe un notepad forma cea urata si fara culori de care ne vormbeai. Ce sfat imi poti da? Cum pot folosi comenzile din notepad ++ pe serverul meu?

  48. @adriana vartic:
    Daca nu ai experienta este un pic cam greu sa-ti construiesti un site,trebuie sa ai putine cunostinte in limbaje de programare.
    Ai o varianta mai simpla,sa folosesti un CMS,avem si noi un tutorial despre joomla pe care-l gasesti cu motorul de cautare din website-ul nostru.

  49. cristi ma poti ajuta si pe mn cu ceva nu stiu cum sa fac sa se num situ adica in loc de localhost sa scriu http://www.ciro242.ro

  50. sal
    am citit despre c ai spus u cu domeniuu cam cat costa un domaniu
    poti sa scri aici cam cat costa te rog eu frumos

  51. am vazut pe multe saituri domeni dar costa si mult si nu intelg ce specivica cristi ma poti ajuta

  52. @ciro242: Daca ai un ip dinamic priveste acest tutorial => https://www.videotutorial.ro/?p=729
    Daca ai un ip static priveste acst tutorial => https://www.videotutorial.ro/?p=717
    Primul tutorial este cu domeniu gratuit pt ip dinamic si al doilea tutorial despre domeniu gratuit cu ip static. Succes!

  53. ms mult dar deha mam saturat am crezut cai mai calumea sa fac un sit este greu ms mult pt tot adrian si cristi

  54. boby_admin a zis

    @ciro242: @ciro242:
    Renunti prea usor
    Normal ca nu e usor asa isi faceau toti un site
    Tu ai avut noroc ca ai gasit atatea despre cum se face un site
    Noi nu am avut de unde sa invatam si am stat nopti intregi si pana la urma am reusit si credema ca nu am avut cui sa-i punem macar o intrebare
    Cu rabdare si perseverenta o sa reusesti
    Am invatat o chestie de la cineva
    Toti suntem la fel de destepti si toti avem un singur creier doar ca trebuie sa-l punem la treaba

  55. eu inteleg ce zici dar nus si domeniul cost si nu este de asta da degeaba platesti ca nul foloseticunosc pe un om care prezinta pe situ care la facut masini si castiga bani eu intru scop cap aproape la fel

  56. chiar va mutumesc pt ajutor defapt pt tot dar nu stiu ce sa fac am facut totu pana la domeniuu si nu mai stiu da vrea sa ma ajute cineva

  57. ms mult adian si boby

  58. bn hai sa zic ca m a apuc si imi cumpar ca imi place darrr cum fac sa liste video sau sa fac sa ma trimita tot pe sit dar acolo sa am poze sau alceva ma ajuta careva

  59. am descopert multe si imi chiar imi place sa lucrez in html dar imi trb un domeniu de .ro am auzit de la cn platesti o suma de bani si ai un domeniu de .ro pe viata

  60. Bestial!
    Inainte incercam sa imi fac un site si nu reuseam :((..credeam ca nu o sa pot face niciodata,DAR cu ajutorul tau e o joaca de copii! 😉 multumesc

  61. Daa……care stie un site unde sa cumpar un domeniu mai ieftin?

  62. @ony1005:
    Toti cumpara domeniile dintr-un singur loc,ROTLD.ro.
    Te sfatuiesc si pe tine sa cumperi domeniul din acelasi loc.

  63. de mare ajutor si foarte simplu….

  64. bv esti cel mai bun…in fiecare zii vizitez acest site:X:X…multe invatz./….ms mult….bafta…OviDyus™

  65. Salut Cristi sper sa duc si eu la bun sfarsit ce am inceput, am cateva (mai multe)si alte probleme,nelamuriri si as vrea sa ati trimit un e-mali. Ma ajuti.

  66. @nae:
    Expune problema pe site si vom incerca sa-i gasim o rezolvare impreuna cu toti colegii(vizitatorii) nostri ,pentru ca toti suntem colegi si ne ajutam unii pe altii.
    Poate ca reusim sa rezolvam problema si alti vizitatori vor folosii aceasta experienta pentru a evita problema de care te-ai lovit tu.
    Astept !

  67. frate vreau sa fac un sait cu vanzare de pixeli si nu stiu cum sa fac tabelul acela

  68. sooper tare tutorialu da dak vor sh altii sa vada serv nu se poate…..tre neaparat hosting nu? :-S

  69. @3m!|!@n: Poate vedea orcine vrei tu siteul tau! Hosting iti trebuie doar daca vrei sa nu tii siteul pe pc-ul tau,pt ca daca il tii pe pc-ul tau va trebui sa tii pc-ul non stop deschis ca altii sa poata intra la orice ora din zi si din noapte pe siteul tau! Daca tii siteul pe pc-ul tau altii nu pot vizita siteul tau decat cand pc-ul tau e pornit! Si hosting te scuteste de treaba asta!

  70. va rog daca puteti sa faceti un tutorial cum se joaca jocuri de ps2 pe pc

  71. Buna! ajutati-ma sa instalez turbo pascal 7 nu reusesc nici intr-un fel,se instaleaza pina la un momentdat si apoi ma baga in ceata. MERCI MULT!

  72. In primul rand va felicit pt acest tutorial de la voi am reusit sa inteleg multe, in rest spor la munca ,sanatate voua si familiei.

  73. UN SITE SUPER !!!!!! MA BUCUR CA L-AM DESCOPERIT.AM INVATAT MULTE CHESTII UTILE DE AICI !!!

  74. @Radu:
    Multumim, ne bucuram ca ti-am putut fi de folos.

  75. buligadanny a zis

    am creat websiteul da cum fac sa intre si altu pe el?

  76. @buligadanny: Citeste mai lenesule comentariile de mai sus ca sa mai spus odata…nici de-al dracu nu-ti spun……va e greu sa citi ma?Dai de scrol in sus si cam pe la mijlocu paginii a spus cristi intr-un comentariu cum se face…nu suntem papagali sa repetam de 14 mii de ori acelasi lucru…ca ti-e lene sa citesti e partea a 2 si vina ta

  77. excelent tutorialul, de un real folos pt mine!
    beton!!!! bravo si la cat mai mult tutoriale!

  78. @emanuel:
    Avem tutoriale destule, timp sa aveti voi sa le vizionati, in afara de asta baza noastra devine din ce in ce mai mare si mai valoroasa pentru iubitorii computerului.
    Vrem sa punem la dispozitia voastra o gama larga de tutoriale, ce vrem noi de la voi este sa invatati din aceste tutoriale in loc sa pierdeti vremea pe site-uri inutile pentru intelect.
    Totul este gratuit, voi trebuie sa aveti capacitate de acumulare a informatiilor.

  79. sal Cristi mia mers este foarte super iti multumesc petru ajutor

  80. krystinutza a zis

    Buna cristi…e super prezentarea..am reusit sa fac si eu un site cu ajutorul lui..numai k mai am niste probleme si kateva nelamuriri.De exemplu l numele siteului.sa zikem daa vreau sa pun numele siteului http://www.liceu.ro dc imi mai apare si locatia und lam salvat adik c si program files apache etc ..Und trebe sa modific? si ink cva.. Dak t rog frumos nu pui si un video cum se face un site d l inkeput adik fara sa descarci templates d p net sa til faci tu cum vrei tu..merci frumos

  81. @krystinutza:
    Rezolvarea cu numele (domeniu) site-ului o ai aici:
    https://www.videotutorial.ro/?p=927
    Deasemenea mai avem si altceva care te-ar putea interesa despre joomla:
    https://www.videotutorial.ro/?p=626
    Sau acesta cu wordpress:
    https://www.videotutorial.ro/?p=916
    Pe viitor te rog sa folosesti cu incredere motorul de cautare pe care-l avem integrat in site(partea dreapta sus), ai fi surprins sa vezi cite tutoriale vei gasii.

  82. sorin bosinceanu a zis

    salut cristi te rog frumos poti sa faci un tutorial (cum se scoate coloana sonora de la un film sau un videoclip)sau in caz ca stii un program care face asta poti sa m-il spui .iti multumesc frumos !

  83. Felicitari !

  84. robyD2008 a zis

    Si linkul sitului care lam creat care e ? sa pot sa al dau cuiva….

  85. @robyD2008: Citeste comentariile de la inceputul acestui tutorial,a spus Cristi cum dai adresa ta celor care vor sa te viziteze!!! CITIT COMENTARIILE INANTE SA POSTATI!!!

  86. Gabbitzu a zis
  87. Gabbitzu a zis

    Salut mi-a placut tutorialu tau dar totus sunt inca Ti-as ramane dator vandut daca m-ai ajuta mai mult …

    Eu vreau sa imi fac un site pentru a putea sa cumpere lumea ce o vrea

    adica mai precis vreau sa imi dechid dar nu am nici cea mai mica idee despre asa ceva 🙁

    HELP ME

  88. buna,
    imi place mult acest tutorial 😀 ii explicat bine si pe intzeles de aceea as vrea daca se poate sa faci un tutorial sau sami zici asa in detaliu cum fac daca ce ex am un domeniu cumparat:D si server apache acasa, cum pun domeniul acela in server ca sa pot da link cu siteul meu la oricine si sa nu fie http://ip… 😀 ms ms si spor la lucru, aveti tutoriale grozave si bine explicate din care ai ce invatza:D

  89. este vreo problema daca sunt pe rds si am ip dinamic in crearea pagini web????

  90. superb tutorialu foarte tare, extrem de explicit felicitari am invatat in 20 min ce incerc sa invat de 6 luni .bravo

  91. apreciez munca adminilor, dar iti poti face un site cu subdomeniu gratuit si fara sa cunosti html, pe “www.webs.com”
    e joaca de copil!

  92. dar cum se face un website pe notepad+++.ori e tot acelasi lucru?

  93. @Lili: Cu notepad++ nu faci un site propriu-zis ci editezi documentele HTML, bineinteles ca poti face un site functional folosind doar notepad sau notepad++ dar ca sa iasa ceva modern ai nevoie si de alte aplicatii ajutatoare.
    Cu notepad++ poti modifica cu succes un template deja existent, gasesti mii de templates pe net gratuite.

  94. servus, am si eu o problema apropo de apash, este incompatibil cu vista. Vroiam sa te intreb daca ai un alt server sau daca sti cum sal fac sa mearga. merci mult

  95. nu inteleg se poate pune muzica pe website
    pliz raspundemi cristi ??

  96. esti tare omule :D:D:D

  97. dar mie nu imi arata acolo versiunea 2.2.10 si nici pe alte siteuri

  98. as vrea foarte mult sa-mi fac un site, dar nu stiu. Daca stie cineva sa faca si doreste sa castige niste bani, sa ma contacteze la numarul de telefon: (NU LASATI NUMERE DE TELEFON). As vrea ca mesajul meu sa fie luat in serios. Va multumesc

  99. @robert: Este destul de periculos sa-ti lasi numarul de telefon, l-am sters eu pentru ca pe site-ul asta intra aproape 4000 de vizitatori pe zi si poate ca mai sint printre ei si unii pusi pe glume, cel mult lasa adresa de mail daca doresti sa fi contactat.
    Daca vrei sa-ti faci un site sa stii ca avem noi destule tutoriale cu care ti-ai putea crea o idee pentru a te apuca singur.
    Eu incurajez pe toata lumea sa-si faca ceva fara ajutor, bineinteles daca doresti ceva mai profesional trebuie sa scoti “banutii din buzunar” (cum spun reporterii nostri pe la stiri).
    Pentru inceput fa si tu un search cu motorul nostru de cautare dupa “cum se face un site” .

  100. buna, am si eu o intrebare, am urmarit filmuletul, dar nu am vazut… care va fi adresa site-ului pe care il creez? 😀

  101. sall bravo frate esti ce-l mai tare…am shi yo o intrebare…site-ul merge doar dak las progr apache deschis?????….shi nu sunt lamurit cu o chestie am vz pe cabanova 2 GB Trafic ce inseamna???imi zici shi mie plzzzz:D:D:D

  102. se poate pune muzica pe web site ??

  103. Felicitari,un tutorial foarte reusit pentru a introduce pe cineva pe aceasta lume.Eu personal am invatat foarte usor cum sa fac un site de web cu Macromedia Dreamweaver,ceva foarte usor de folosit si este free de downloadat.Aplicatia are 2 stiluri diferite,1 prin care se face exact acelasi lucru ca si in notepad si altul prin care se poate “desena cu mana libera” si aplicatia pune codurile pe care le folosesti.Pot spune ca aplicatia are foarte mule optiuni printre care si una prin care legi linkurile din folderul cu site doar prin folosirea unei sigure sageti si multe altele.Daca doriti puteti sa faceti un tutorial desrpre acest program foarte usor de folosit de catre incepatori dar si experti.Desigur si cu ajutorul sitului freecsstemplates se pot face lucruri extraordinare.Bafta si la mai mare :D.

  104. astept raspuns cristiiii pliz

  105. Bravo !!!…uite ca se mai gandeste cineva la cei care sunt incepatori

  106. Deci ce ai aratat u aicia e nimica toata pe langa ce ar trebui sa le arati cu php,cpduri php adika intr-un cuvant un script intreg a si unde se baga scriptu pentru a rula un host sau un domeniu etc…. asta ar trb sa faci;)Succes in cont…;)[SCZ NU SCRISESEM BINE NUMELE]

  107. la mine a mers totul dar nu inteleg ceva de ce se repeta backgroundul
    si cum pot eu sa limitez treaba asta am citit tutoriale css cu gramada
    dar tot nu am inteles unde si ce taguri sau atribute trebe sa introduc
    pentru ca acest background facut de mine in photo shop sa functioneze

  108. va arat ce am lucrat pana acum HTML>

    Prima mea pagina web

    Bine ai venit!

    ttext de proba
    Aceasta este prima mea pagina web!

    daca folosec tagul merge dar se repeta unde3 bag eu aici css da folosesc modalitatea inline
    multumesc anticipat

  109. scuze am dat copi pasta HTML>

    Prima mea pagina web

    Bine ai venit!

    ttext de proba
    Aceasta este prima mea pagina web!

  110. zirimis daniel a zis

    salut as vrea sa stiu si eu cum pot sa upload poze in site?

  111. va rog ajutatima si pe mine
    inca nu am primit un raspuns

  112. Am si eu o problema si nu pot sa o rezolv pt ca nu stiu nici engleza. Dupa ce instalez Apache si dau localhost imi apare o pagina pe care printe altele scrie ,,Seeing this instead of the website you expected?”. Cu riscul de a ma face de ras spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac. Multumesc anticipat.

  113. Foarte folositor tutorialul!!

  114. genial filmul,multumesc frumos,am si inceput sa fac un site…dar am o mica intrebare…am inteles partea cu “href=”#””…schimbarea diezului cu un link…dar de exemplu daca eu doresc ca linkul care il pun in locul diezului sa fie tot o parte din site…nu neaparat un site ca youtube sau celalate…sa fie de exemplu “About Me” …iar in locul diezului sa pun o alta pagina care se fie personalizata de mine?

  115. @Andrei: Daca doresti sa faci trimitere catre un url intern trebuie sa procedezi in acelasi fel.
    In loc de diez pui si tu linkul spre pacina ta din site, de exemplu, daca pagina ta se numeste “about me.html” tu trebuie sa pui in locul diezului “http://siteul tau/about me.html”.
    Este foarte simplu, tot www-ul este construit in acest fel, linkurile stau la baza oricarui website fie ca este scris in html, php, jsp, ruby etc.
    Pe linkuri (url-uri) se bazeaza world wide web(www), de exemplu cind vrei sa urmaresti un tutorial tu accesezi un link, cind citesti comentariile accesezi alt link si asa mai departe.

    • cristi-admin:
      @Andrei: Daca doresti sa faci trimitere catre un url intern trebuie sa procedezi in acelasi fel.
      In loc de diez pui si tu linkul spre pacina ta din site, de exemplu, daca pagina ta se numeste “about me.html” tu trebuie sa pui in locul diezului “http://siteul tau/about me.html”.
      Este foarte simplu, tot www-ul este construit in acest fel, linkurile stau la baza oricarui website fie ca este scris in html, php, jsp, ruby etc.
      Pe linkuri (url-uri) se bazeaza world wide web(www), de exemplu cind vrei sa urmaresti un tutorial tu accesezi un link, cind citesti comentariile accesezi alt link si asa mai departe.

      deci tot nu am inteles………daca in loc de # scriu url-ul paginii imi zice asa “The page cannot be displayed” deci chiar nu mai inteleg nimic

  116. Super tare tutorialul.

  117. Nu mi se instaleaza…

  118. Sal all ! eu folosec Web Page maker si nu iti trebuie sa sti nici o boaba despre html 😉

  119. unde pot gasi si io subdomeniii gratuite

  120. unde pot gasi si io sub domeniii gratuite poate cn sa ma ajute

  121. cristi eu am gasit un tutorial html scris foarte cun iti explia multe lucruri cum sa bagi pe sait radio muzica video poate faci si tu un video tutorial

  122. Salut!domnule Cristi am o problema, cum public situl pe care l-am facut dupa cum am invatat de la tine ,va admir pentru rabdarea si talentul pe care il aveti de a explica o anume tema. Va multumesc!

  123. Super tutorial 🙂
    Am si eu o inrebare
    Notepad++ este mai bunca PHPedit?

    Multumesc

  124. am si eu o problema in minutul 11 al filmului se intrerupe si incepe din nou ce trebuie sa fac ca sa mearga vreau sa vad pana la capat

  125. StefaN: am si eu o problema in minutul 11 al filmului se intrerupe si incepe din nou ce trebuie sa fac ca sa mearga vreau sa vad pana la capat

    Dupa ora 16:00 traficul poate fi destul de mare pe videotutorial.ro, de obicei nici chiar atunci noi nu avem probleme cu site-ul, alocam pentru fiecare user suficiente resurse pentru a putea urmarii confortabil tutoriale, se pare ca reteaua ta din care faci parte consuma latimea de banda, in general providerii aloca o anumita latime de banda pentru un numar de vizitatori, daca ai noroc sa ramii cu banda mai putina, nu ai suficiente resurse pentru a urmarii un tutorial, incearca pe la alta ora cind cei din reteaua ta inchid si ei utorrent-ul sau ODC-ul.
    In general lumea nu are probleme pe videotutorial.ro, mai sint cazuri izolate care spun ca s-a remediat a doua zi de la sine acea problema.
    Ma mir, vad ca si tu esti tot pe romtelecom, de obicei romtelecom au net bun, poate ai o versiune de flash player mai veche, flash-ul iti premite sa rulezi filmele in browser, noi folosim un codec mai modern si daca nu ai ultima versiune de flash player s-ar putea sa-ti faca mici probleme.
    Exact problema aceasta o am eu la ore de virf, eu am 3 conexiuni la net, doua fixe si una mobila, o conexiune din cele doua fixe o am de la un provider de cartier, cealalta de la romtelecom, la ore de virf am probleme de navigare cu netul de cartier, cu cel de la romtelecom nu am nici o problema pentru ca cei de la romtelecom aloca suficienta latime de banda pentru fiecare, defapt pe romtelecom nu ai niciodata fluctuatii si nici nu-ti cade netul.
    Problema cu romtelecom este ca nu ofera o latime de banda upstream (upload) destul de buna, la capitolul asta eu sufar destul de mult pentru ca fac transfer de fisiere frecvent.
    Incearca la alta ora si o sa vezi ca nu sint probleme, acum trage lumea tare cu utorrent-ul si cu odc-ul, cu toate ca nu ar trebuii sa se simta in reteaua romtelecom.

  126. Supertutorial! Multumim!

  127. Cel mai tare site !

  128. bun tutorial insa am si eu o intrebare … am ales un template cu mai multe meniuri cum fac de exmplu am home si stiri despre muzica ? cum fac ? ajutati-ma si pe mn va rog mult

  129. alex: bun tutorial insa am si eu o intrebare … am ales un template cu mai multe meniuri cum fac de exmplu am home si stiri despre muzica ? cum fac ? ajutati-ma si pe mn va rog mult

    Este un intreg serial despre creerea unui site,l-ai privit? uite incepe cu asta,click AICI si la sfarsitul tutorialului ai sectiunea “Articole asemanatoare” unde vei avea titluri link-uite catre celelalte 4 episoade despre crearea unui site!

  130. Cum pot trimite linkul si la alte persoana(care e linkul)?mersi anticipat!

  131. care este linkul acestui site(vreau sa il trimit la niste prieteni!

  132. Macromedia dreamweaver este un program deseori folosit in licee.Ca de obicei profesorii nostrii sunt foarte slabi pregatiti.Am cautat pe site un tutorial cu acest programel,dar nu am avut noroc…Reusesc sa ma descurc cu el(cat de cat),dar la un moment dat ma blochez(cum ar fi la punerea linkurilor in butoane).

    PS.Mi se pare mai usor macromedia decat programele din tutorialul acesta.

    Am fololit si Notepad.Este imposibil….

  133. cine imi poate gasi un templates despre peshti de acvariu plzzz

    va rog mult de tot k am cautat shi nam gasit
    va rog sa ma ajutatzi

  134. Salut domnule Cristi cum as pute sa imi bag pe saitul care lam facut muzica ?

  135. Slut domnule Cristi cum as pute sa imi schimb saitului ca sa pot intra direct de pe google?????

  136. NASTASE DOREL a zis

    Am facut toti pasii care trebuiau facuti. Am descarcat Apache 2.2.14 ( pe acesta l-am mai gasit ).Am instalat si Notped++. Am luat si un templates free.Daca il deschid cu Open nu are toate butoanele in bara, daca ildeschid cu Internet Explorer are butoanele dar sunt inactive si nu pot schimba ce am salvat cu Notped++. Unde gresesc? Multumesc anticipat.
    Cu respect,
    Dorel NASTASE

    • NASTASE DOREL a zis

      NASTASE DOREL: Am facut toti pasii care trebuiau facuti. Am descarcat Apache 2.2.14 ( pe acesta l-am mai gasit ).Am instalat si Notped++. Am luat si un templates free.Daca il deschid cu Open nu are toate butoanele in bara, daca ildeschid cu Internet Explorer are butoanele dar sunt inactive si nu pot schimba ce am salvat cu Notped++. Unde gresesc? Multumesc anticipat.
      Cu respect, Dorel NASTASE  

  137. Nu-nteleg de ce nu mi se inarca..merge 2-3 minute pana dai instal notepad ++ si dupaia se blocheaza si incepe de la inceput

  138. de ce pe la jumatatea tutorialului ma da de la inceput?

  139. de ce pe la jumatea tutorialului imi incepe din nou???

  140. Cristi.Am si eu o intrebare:
    Cum coenctez site-ul la www?

  141. Felicitari pentru tutorial!

  142. Foarte reusit! FELICITARI!

  143. claudiu iorga a zis

    Ai explicat excelent, pe intelesul tuturor. Multumesc frumos

  144. Eu nu am gasit apache 2.2.10.Am instatalat altul, iar la un moment dat imi cere sa ntroduc niste date.Adica?Multumesc.

  145. sal imi spui si mie te rog cu ce prog ai facut tutorialu ?

  146. Cum Schimb numele la site?

  147. cum dau dau linkul sitului meu?

  148. Am facut tot ce scrie in tutorial dar in folderul acela de la Apache din program files sterg si inlocuiesc ca in tutorial cu fisierele din template dar cand dau la localhost nu-mi arata nimic.De ce oare?Imi raspunzi si mie te rog?

    • Cum Schimb numele la site?  

      Cum Schimb numele la site?  

      Cum Schimb numele la site?  

      Am facut tot ce scrie in tutorial dar in folderul acela de la Apache din program files sterg si inlocuiesc ca in tutorial cu fisierele din template dar cand dau la localhost nu-mi arata nimic.De ce oare?Imi raspunzi si mie te rog?  

      Am facut tot ce scrie in tutorial dar in folderul acela de la Apache din program files sterg si inlocuiesc ca in tutorial cu fisierele din template dar cand dau la localhost nu-mi arata nimic.De ce oare?Imi raspunzi si mie te rog?  

      Am facut tot ce scrie in tutorial dar in folderul acela de la Apache din program files sterg si inlocuiesc ca in tutorial cu fisierele din template dar cand dau la localhost nu-mi arata nimic.De ce oare?Imi raspunzi si mie te rog?  

      • K sa ii poti schimba numele din localhost trebuie sa ai inregistrat un domeniu pe care tre sa il cumperi (deexemplu.ro/com/eu) pe care il cumperi de pe diferite siteuri cum ar fii inregistrare-domenii.ro. Au preturi incepand cu 8euro/an.Si atunci cand te apuci de configurare in loc de adresa ip’ului tau de aks scrii numele domeniului pe care l’ai inregistrat…e destul de simplu…propui un nume se face verificarea instantaneu pe net iar dak domeniul e liber trebuie platit iar in 15 min ai propiul domeniu.Mult Succes

        Tooolik: k sa il poti gasi pe internet trebuie sa ai inregistrat un domeniu pe care tre sa il cumperi deexemplu.ro/com/eu pe care il cumperi de pe diferite siteuri cum ar fii inregistrare-domenii.ro si au preturi incepand cu 8euro/an.Si atunci cand te apuci de configurare in loc de adresa ip’ului tau de aks scrii numele domeniului pe care l’ai inregistrat…e destul de simplu…propui un nume se face verificarea instantaneu pe net dak domeniul e liber si trebuie platit prin diferite modalitatii..de exemplu cu cardul

  149. Cum pun imaginile mele?

  150. Salut Cristi…cum fac sa dau linkul sit-ului meu?

  151. Sebastian a zis

    Salut Cristi!Spune-mi si mie pe e-mail cu ce program ai facut acest site sau ce firma ti la facut!Te rog!Multumesc !

  152. buna! am urmarit cateva tutoriale despre site-uri;pentru a face un site ptr. a intra pe google adsense (pt. cont)merge si un site cu templates-uri gratuite? daca da ,cum pot sa introduc texte mai mari si imagini? te rog,vreau un raspuns!!!
    ps: stii ceva de google adsense?
    merci!

  153. Super tutorial. Dar deocamdata prefer sa imi fac site-urile tot la http://idohtml.com asta pana o sa pot ajunge la un rezultat apropiat cu ce primesc de acolo.

  154. Alistar Florica a zis

    Buna ziua! Domnule Cristi am facut site-ul dar com pot sa postez fotografii sau cum pot schimba acele poze cu ale mele ?Multumesc!

  155. salutare am si eu o problema. sper sa imi poate da cineva o explicatie. am incercat sa downloadez apache si pe siteul din tutorial la sectiunea download.. nu am gasit nici o versiune 2.2.10 .. am dowloadat cam acelasi lucru mentionat in tutorial dar nu versiunea asta.. Problema mea este ca toate versiunile de pe acel site le-am downloadat si toate dau aceeasi eroare, am dat pe setup.si apoi apare”This installation package could not be opened. Contact the application vendor to verify that this is a valid Wondows installer pakage” CE sa fac ?..(PS: am pus din gresala acest comment la alt tutorial…scz, aici trebia pus..tks)

  156. buna, cristi te rog ajutama sa-mi fac un sait

  157. tot respectul pentru cristian!

  158. SALUT CRISTI AS DORI SA TE INTREB AM FACUT UN WEBSITE SI IAM DAT SAVE ME SI NU NU STIU UNDE SA INTRU PE INTERNET SAMI GASESC PAGINA SAU SA MIO GASEASCA ALTI PRIETENI MA POTI AJUTA TE ROG FRUMOS? ITI MULTUMESC MULT ID MEU ESTE [email protected]

  159. eu sunt un incepator ! am inteles cum se fac ma rog tot ce ai explicat aici ! e forte interesant si totodata e explicat pe intelesul tuturor ! am inteles tot ce ai spus partea care nu am inteles este urmatoarea : sa zicem ca eu realizez o pagina :un website ” cum il accesez dintr-un alt calculator ? can u help me pls !!!

    • k sa il poti gasi pe internet trebuie sa ai inregistrat un domeniu pe care tre sa il cumperi deexemplu.ro/com/eu pe care il cumperi de pe diferite siteuri cum ar fii inregistrare-domenii.ro si au preturi incepand cu 8euro/an.Si atunci cand te apuci de configurare in loc de adresa ip’ului tau de aks scrii numele domeniului pe care l’ai inregistrat…e destul de simplu…propui un nume se face verificarea instantaneu pe net dak domeniul e liber si trebuie platit prin diferite modalitatii..de exemplu cu cardul

      razvan: eu sunt un incepator ! am inteles cum se fac ma rog tot ce ai explicat aici ! e forte interesant si totodata e explicat pe intelesul tuturor ! am inteles tot ce ai spus partea care nu am inteles este urmatoarea : sa zicem ca eu realizez o pagina :un website ” cum il accesez dintr-un alt calculator ? can u help me pls !!!  Citeaza-ma

  160. virginia degetar a zis

    Cristi am descarcat apache, notepad, templation. Am intreodus in discul C in hotdocs. Am deschis localhost si imi arata ,,Index of” si dedesubt numele sablonului templation. si a ramas intepenit asa. Am dat click pe templation ca sa mearga sus la localhost dar imi deschide o casuta pentru salvare. Ce sa fac?

  161. ooooooo a zis

    cum se face in site?

  162. epicooll a zis

    Salutari MARE CRISTI am facut un website din templates si am incercat sa fac si subsite-uri ale acestuia dar cind le bag link-ul acestora in loc de # nu mi le deschide . In schimb daca bag link-ul a ceea ce am postat pe you tube de exemplu ; atunci imi deschide acest lucru. Am uitat sa precizez ca site-ul nu e gazduit si inca nu am cumparat domeniu ca vreau sa il termin mai intii cu tot cu subsite-uri dar m-am cramponat de problema care ti-am spus-o si anume subsite-urile care nu le pot deschide. Ca link imi apare locul din calculatorul meu unde se afla subsite-ul ex.C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop.M-A POTI AJUTA CU ACEASTA PROBLEMA TE ROG FORTAE MULT. MULTUMESC ANTICIPAT.Id-ul meu de mess este florin_buzatu1979.

  163. epicooll a zis

    de unde se voteaza ca as vota !!!

  164. epicooll a zis

    Oare trebuie gazduite si subsite-urile ca sa mi le poate deschide sau cum nu inteleg platesti un abonament sa iti gazduiesti un site dar cu subsitu-rile ce faci ori e atit de simpla problema si sunt eu prea oltean ca sa o inteleg de obicei oltenii sunt baieti isteti dar se cramponeaza tocmai de probleme simple.Te rog ajuta-ma !!!!! multumesc anticipat. l-am rugat pe un cunoscut si mi-a spus ca nu poate sa ma ajute daca nu vede cu ochii lui despre ce e vb.; eu ii mai ajut si prin telefon pe prieteni la ce m-a pricep da………. asta e.

  165. coblis ovidiu a zis

    buna cristi…spunemi te rog cum schimb numele din localhost?cum dau linkul site-ului meu si cum postez fotografii(video)sau cum pot schimba acele fotografii?astept raspuns prin e-mail:[email protected] multumesc mult.

  166. bravo! De la tine ai ce invata.chiar daca dizainul sitului nu e la un nivel super super , inschimb informatia ce o raspindesti tuturor e de mare folos. bravo

  167. foarte tare tutorialul, dar cum pot alti sa vada pagina creata de mine?

  168. e foarte simplu sa faci un site
    multumesc Cristi

  169. cum se schimba numele de localhost in ce nume vreau eu … faci un tutorial despre asta cred ca multi au nevoie … in rest GJ

  170. nu-mi merge

  171. Salut am si eu nevoie sa-mi spui 2 lucruri;
    1)cum dau nume la site-ul meu?
    2)cum fac un html compus din mai multe pagini cu diferite alte lucruri?

  172. Salut!
    Foarte tare tutorialul, jos palaria!
    Cristi, te rog ajuta-ma cu urmatoarea problema: am modificat numele “butoanelor”, dar nu stiu cum sa fac ca in momentul in care dau click pe “Products” de exemplu, sa introduc acolo text cu descriere, si sa-l deschida.
    As aprecia tare mult ajutorul tau in aceasta chestie.
    Multumesc anticipat!

  173. Puteti sa faceti un cont cu google.
    Intrati aici si puteti face un sait google.Este mult mai simplu , doar trebuie cont google!

    Puteti de aici sa va faceti saituri:

  174. sasha-097 a zis

    am si eu o ibtrebre de unde pot sami aflu adresa IP

  175. albert paduraru a zis

    Cristi eu am vrut un site,totusi mi-am facut unul pe webnode .

  176. esti comic :))

  177. xxcrazyn3sx a zis

    dar cum se hosteaza dar nu cu bani,gratis

  178. xxcrazyn3sx a zis

    dupa modific acolo,cum il fac de ex sa nu fie .ro .com
    sa fie de ex myhouse.music.com ceva de genu

  179. ff simplu multumesc pt tot

  180. Morea Stefan-Dragos a zis

    You Rock!!!

  181. Explicatie pt toti daca site cu apache il faci degeaba pt ca nul poti afisa pe internet pentru ca site-ul tau nare domeniu va intrebati ce e ala domeniu este asta: .com .ro .net .org etc… tu nai asta la apache si de aceea nu poti sai schimbi numele sau sa-l publici eu am fost ca voi am caut sami fak site dar cu apache degeaba bn poti oricand sati cumperi domeniu dar site gratis cu domeniu nu se poate app dac tot vreti asa de mult site incecati prin http://www.yola.com dar o va fie num la sa site asa:exemplu.yola.com
    oricum dak am gresti cu cv nu ezitati sa ma corctati pentru ca nici io nu le stiu pe toate dak aveti nelamuri contactati id mess :ju5tm301

  182. lincul saitului cum il dau astept raspuns cat poti de urgent Y!M badanau_boss_2014

  183. Cristi fa te rog un videotutorial destpre cum sa face un tracker te rog mult

  184. buna…dami add te rog la id semeniucbeniamin ca vreau sa am cateva discutii cu tine.merci

  185. Cristian R a zis

    Buna ziua stimate Domn !!
    Domnule va felicit si va multumesc in acelasi timp pentru ca in ziua de azi sunt rari oamenii care dau ceva si altora din stiinta lor. Deasemenea indiferent de varsta (eu am 43 de ani) nu ma sfiesc sa recunosc si sa apreciez ca atare bunatatea si desteptaciunea unora si rautatea si prostia altora….
    Cineva mi-a spus ca periculosi nu sunt prostii ci cei care nu stiu ca sunt prosti…..Diferenta e ca prostii poate invata daca au de unde iar cei care nu stiu ca sunt …nu au aceasta posibilitate pentru ca ei nu stiu ca sunt prosti si atunci ….logic nu invata….
    Din pacate cea de a doua categorie ne conduce astazi dar sa nu intram in amanunte….eu fac parte din prima categorie si sper sa mai am o sansa….
    Astfel multumesc inca odata si ai doresc domnului care a pus acest filmulet de cum se face un site aici tot binele din lume ….
    Cu deosebit respect,
    Cristian R

  186. caraman marius a zis

    nu pot sa iau notepad++ care il ai tu in tutorial,si nu pot scrie cu acest notepad ajutama

  187. fan cristi a zis

    un pot da sa aleg numele la site ?
    siteul mai ramane daca inchid pc ?

  188. coblis ovidiu a zis

    Salut cristi te rog zimi cum pun un banner in partea dreapta a siteului?raspundemi te rog email [email protected] poate stie cineva,sa-mi spuna ca ii ramin dator..

  189. pentru cristi ai facut un tutorial foarte bun

  190. buna! iti multumesc pt ca mai invatat sa creez un site.insa am intampinat o problema nu pot schimba nimic la pagina de site asa cum tu ai schimbat numele templates-ului in videotutorial sau orice altceva in pagina. am dat si refresh si tot degeaba. te rog daca vrei sa ma mai ajuti putin cu site. iti multumesc pt intelegere. ciau!

  191. am uitat sa iti spun BRAVO SI FELICITARI PT CA ESTEI TARE!!!

  192. da care e licul site-ului?

  193. nu stiu unde sa ii pun linckul la site-ul meu…va rog ajutatima.

    • vali: nu stiu unde sa ii pun linckul la site-ul meu…va rog ajutatima.  

      Ca sa “ii pui link-ul la site-ul tau” trebuie mai intai de toate sa ai un domeniu si un spatiu de hosting/server insemnand locul unde va sta site-ul tau. Iti sgerez sa rivesti toata seria de tutoriale pe care o acem despre crearea unui site web. Poti incepe urmarind primul episod (sunt 6 episoade) Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: creare web site partea 1, dai enter si vei gasi tutorialul. Sun fiecare tutorial ai categoria “Articole asemanatoare” scrisa cu negru, sub ea vei gasi titluri de tutoriale scrise cu rosu, dand click pe un titlul vei ajunge direct la tutorialul video, ca sa gasesti partea 2 fie te uiti sub “Articole asemanatoare” fie scrii tot sus in casuta de cautare: creare web site partea 2, si tot asa pana la patea 6. Daca nu ai bani de hosting si domeniu, poti folosi platforma gratuita blogger sau WordPress. Scrii sus in casuta de cautare: WordPress o platforma stralucita pentru site-uri si bloguri sau Cum se face un website, partea 3, WordPress, sau cum sa-ti faci un site in 5 minute ? dai enter si vei gasi tutorialele

  194. Salut,mijto tutorial,dar am si eu o mica curiozitate chestile astea se fac de regula pe la faculta de informatica sau nu si ca sa lucru cu asa ceva e bn sa am o faculta de informatica….

  195. pot afla cum pot pune o poza de pe pc pe site, bineinteles folosind tot apache si notepad++ in cadrul acestui tutorial? mersi mult

  196. cum se pune harti cu europa in gps?

  197. mia placut foarte mult acest tutorial ai explicat foarte bine

  198. salut am si eu o problema can imi da sa aleg versiunea nu gasesc apache 2,2 10 daca aleg alta versiune are ceva????cu mult respect

  199. sal mie nu imi iese nimin din ce a spus baiatul acela acolo :@:@:@ cristtian…care ai facut videoul da-mi pls add:andrei_sandu28

  200. salut. eu am facut ce ce ai facut tu acolo , si cand instalez apache intru pe pagina de net si scriu localhost , zice ca e bun. dar cand intru in program files/apache/htdocs nu imi apare ca la tn mai multe fisiere, doar index si cand intru imi deschide o pagina de net si scrie It works! . Ce sa fac ? multumesc

  201. dar linku la acest site unde este adica cand scriu pe google de ex -http://localhost/# nu merge

  202. Domnule vreau sa te felicit pentru toata eplicarea la cum sa crez un site.Iti acord cel mai mare punctaj si la cit am cautat de citeva zile pe net , in doar citeva minute asa cum ne-ai explicat esti un tip extraordinar .Eu iti multumesc foarte mult in numele meu pentru cit de frumos si cit de miticulos ne-ai aratat cum sa procedam .Iti doresc multa sanatate si nadajduiesc ca si alte informatii la care nu am raspus eu voi gasi rezolvare . Multumesc mul.

    • Adrian-admin a zis

      dorin: Domnule vreau sa te felicit pentru toata eplicarea lacum sa crez un site.Iti acord cel mai mare punctaj si la cit am cautat de citeva zile pe net , in doar citeva minute asa cum ne-ai explicat esti un tip extraordinar .Eu iti multumesc foarte mult in numele meu pentrucit de frumos si cit de miticulos ne-ai aratat cum sa procedam .Iti doresc multa sanatate si nadajduiesc ca sialte informatii la care nu am raspus eu voi gasi rezolvare . Multumesc mul.  

      Ai la dispozitie peste 400 de tutoriale video in limba romana din care sunt sigur ca vei culege raspunsurile care te intereseaza…trebuie doar sa folosesti casuta de cautare din dreapta sus sau sa postezi intrebarea pe rubrica de comentarii sau sa folosesti categoriile drop down de pe bara de sus din pagina

  203. Domnule Adrian multumesc si d-voastra pentru aceste informatii pentru ca sint novice in acest domeniu si vad ca de la d-voastra domnilor aflu informatii noi. multumesc mult

  204. nu am inteles un singur lucru si te rog sa ma scuzi daca nu am fost atent poate ai zis

    Deci dupa ce realizam asa zisul site cum il trimitem prietenilor?? le dam ipul nostru?? sau asta il facem doar pt noi acasa.. dar d sar mai numi site daca ar fi asa

    • Adrian-admin a zis

      Tomy: nu am inteles un singur lucru si te rog sa ma scuzi daca nu am fost atent poate ai zisDeci dupa ce realizam asa zisul site cum il trimitem prietenilor?? le dam ipul nostru?? sau asta il facem doar pt noi acasa.. dar d sar mai numi site daca ar fi asa  

      Se presupune ca ai deja un domeniu sau daca nu ai iti cumperi unul domeniu inseamna (videotutorial.ro sau numesite.ro) numele site-ului tau practic. Noi mai avem si alte tutoriale despre creare site, daca vrei sa inveti care e treaba cu domeniu si asa mai departe priveste seria noastra de 6 tutoriale dedicate creerii unui site. Poti incepe urmarind primul episod (sunt 6 episoade) Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: creare web site partea 1, dai enter si vei gasi tutorialul. Sun fiecare tutorial ai categoria “Articole asemanatoare” scrisa cu negru, sub ea vei gasi titluri de tutoriale scrise cu rosu, dand click pe un titlul vei ajunge direct la tutorialul video, ca sa gasesti partea 2 fie te uiti sub “Articole asemanatoare” fie scrii tot sus in casuta de cautare: creare web site partea 2, si tot asa pana la patea 6. Daca nu ai bani de hosting si domeniu, poti folosi platforma gratuita blogger sau WordPress. Scrii sus in casuta de cautare: WordPress o platforma stralucita pentru site-uri si bloguri sau Cum se face un website, partea 3, WordPress, sau cum sa-ti faci un site in 5 minute ? dai enter si vei gasi tutorialele

      De ce nu citesti si comentariile? ce ti-am spus tie am spus si altui utilizatir intr-un comentariu mai sus, comozi mai sunteti fratioare n-am putut sa vad.

  205. Salut.Cum pot pune link la site?????

  206. ft tare frate esti nr mai rar ca tine sa explice asa de bn si pe inteles…bafta multa si tineo tot asa..

    RESPECT

  207. Mii de mulţumiri !

  208. Auzi cristi creeaza un tutorial despre >Cum se creeaza un server de metin2 Te rog!

  209. frate esti super.ms:D

  210. frumos

  211. am instalat apache de mai multe ori si tot nu imi merge localhost, am inchis toate programele, care ar fi problema si cum o rezolv?

  212. Invatacelu a zis

    foarte tare mosule… chiar aveam nevoie 😀 de asa ceva:D .. TY TYTYTYYT

  213. surrenderw0w a zis

    Dati`mi si mie un link pls de unde pot downaloada si eu Apache 2.2.10 install`u

  214. salut..sant foarte bune tutorialele tale sant utile dar pe mine ma intereseaza daca poti sa pui si ceva despre servare cum sa le spargem sa zic asa..defapt pe mine ma intereseaza altceva si anume as vrea sa fac niste programe in visual basic 2008 si nu prea stiu cum sa fac nu am lucrat nici o data asa ceva…am vazut pe youtube un video care se conecta la un servar de casino cu un program facut de el un exploit…daca sti si se poate sa imi zici tias fi recunoscator poate am si eu cu ce sa te servesc o data…..multumes anticipat si tineo tot asa

  215. Salutari la toata lumea. am si eu o intrebare: un tutorial cu un website in flash 8 in viitor s-ar putea? Stiu, sunt atatea pe net dar in lb. romana nu am gasit nici unul, toate in engleza. Va multumesc.

  216. Cristi le ai cu websiteul, dar daca te pun sa faci site de la 0 cu toate tagurile vazute in video sigur te incurci, ai avut dreptate ai cam trisat, dar oricum este varianta cea mai simpla, si in + trebuie sa ai si un domeniu si subdomeniu ca sa le poti tine non stop! S@l

  217. Salutare… va rog daca se poate un videotutorial despre cum se face reclama unui produs digital sau soft prin intermediul unui minisite de vanzare si cum functioneaza un autoresponder ?
    Va multumesc si mult inainte de acum incolo

  218. daca il fac bot sa bag sa download sa ia alti de la mine

  219. frate esti cel mai tare….jur
    esti cel mai tare si cel mai de gagska
    mi-as dori din tot sufletul sa stiu si eu nr tau de tel….desi sunt sigur ca nu-l dai.nu te-as stresa

  220. Ajutor: Cind instalez apache imi apare:

    [spoiler=Eror][iurl=http://img135.imageshack.us/img135/8788/48744905.jpg][img]http://img135.imageshack.us/img135/8788/48744905.jpg[/img][/iurl] [iurl=http://img135.imageshack.us/img135/8783/21190219.jpg][img]http://img135.imageshack.us/img135/8783/21190219.jpg[/img][/iurl] [/spoiler]

  221. super tare modul de explicare
    iti raman dator ca am facut o gramada de bani pe explicatia ta
    sa-ti dea d-zeu sanatate

    • AdrianGudus a zis

      bit mihai: super tare modul de explicare
      iti raman dator ca am facut o gramada de bani pe explicatia ta
      sa-ti dea d-zeu sanatate
        

      Serios? Atunci treci pe la casa…sau da click pe butonul de donatii daca tot ai facut atat de multi bani. Butonul de donatii e in sidebar pe dreapta mai sus

  222. Popescu George a zis

    Este foarte bun tutorialul cum se face un site.
    As dori sa-mi spuneti daca se poate tot video cum se face un site pt. Google AdSense, cum se pun motoarele de pautare, cum se pun reclamele AdSense si ce se mai face la acest site sa fie acceptat de AdSense.
    Multumesc

  223. JoInTuLeTzZz a zis

    am un domeniu gratis, dar nu stiu cum sa scot un link din toata chestia asta..

    • AdrianGudus a zis

      JoInTuLeTzZz: am un domeniu gratis, dar nu stiu cum sa scot un link din toata chestia asta..  

      Nu poti scoate link-ul, asta e pretul care il platesti daca vrei domeniu gratis. Unele chestii sunt gratuite insa cu niste reguli sau conditii. Un fel de “Iti dau gratis DOAR daca”
      Sunt metode de a scapa de acel link care de obicei e un banner pe site-ul tau dar intr-un timp foarte scurt vei fi “depistat” ca incerci sa te eschivezi de la conditie (Conditia fiind aceea ca: eu ti-au dat domeniu moca dar tu in schimb, trebuie sa le lasi banner-ul in site-ul tau) si iti pot sista/anula/sterge contul fara sa le poti face nimic

  224. JoInTuLeTzZz a zis

    a..:| okay… mersi de ajutor.

  225. Sa traiti sanatosi 200 de ani de acum incolo sa ramineti destepti sa progresati cu diverse noutati ce ne poate dezvolta tineretul si poate vor deveni putin mai respectosi fata de ei insusi prin aceasta auto disciplina ce i mingiie mintea spre idei folositoare societatii daca se poate spune asa si prin aceste ocupatii se vor trezi la realitate si vor face lucruri bune pe viitor faceti tot posibilul sa fie atrasi de lucruri noi ca informatia este cea mai puternica idee de a fi la curent cu ce este nou in toate privintele daca are si le merge mintea poate sa fie si intretinuti de acest Net si timpul este de partea lor acelor care are intradevar ambitie in viata lor de toate zilele eu sint batrin si invat si de la voi cei tineri asa ca omul invata pina moare si atunci inca il mai opreste pe dumnezeu sa sa-l lase macar o clipa ca inca mai are ceva de facut succes

  226. MA AM PRICEPUT DA DE UNDE MODIFIC LOCALHOST IN NUMELE SITEULUI MEU ?! A ? CA DACA NU POT DEGEABA II TUTORIALU

  227. ba da nu imi mere apache

  228. nu mere apache

  229. denys4ever1 a zis

    salut as dori sa stiu cum se publica situl dca se pote nu pre inteleg mai sus

    Ca sa “ii pui link-ul la site-ul tau” trebuie mai intai de toate sa ai un domeniu si un spatiu de hosting/server insemnand locul unde va sta site-ul tau. Iti sgerez sa rivesti toata seria de tutoriale pe care o acem despre crearea unui site web. Poti incepe urmarind primul episod (sunt 6 episoade) Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: creare web site partea 1, dai enter si vei gasi tutorialul. Sun fiecare tutorial ai categoria “Articole asemanatoare” scrisa cu negru, sub ea vei gasi titluri de tutoriale scrise cu rosu, dand click pe un titlul vei ajunge direct la tutorialul video, ca sa gasesti partea 2 fie te uiti sub “Articole asemanatoare” fie scrii tot sus in casuta de cautare: creare web site partea 2, si tot asa pana la patea 6. Daca nu ai bani de hosting si domeniu, poti folosi platforma gratuita blogger sau WordPress. Scrii sus in casuta de cautare: WordPress o platforma stralucita pentru site-uri si bloguri sau Cum se face un website, partea 3, WordPress, sau cum sa-ti faci un site in 5 minute ? dai enter si vei gasi tutorialele

    te rog poti sami sp un tutorial video sau sal postezi aici

    Multumes anticipat!

  230. Buna, vreau sa fac un website simplu si as dori un sfat. Am vazut inregistrarea facuta de Cristi si este ok, dar am o nelamurire. Cum pot sa descarc acele programele pt ca acum sunt ulimele variante si nu stiu pe care sa le aleg.Astept un sfat de la Cristi.Multumesc mult

  231. SurvivorX a zis

    am vazut toate tutorialele legate de html de pe siteul vostru si mi-ar placea un tutorial in care sa fie prezentate web effects de exemplu cum poti pune un buton cu drop down cum aveti voi pe site

  232. buna, cum schimb adresa din server… initial am folosit ip-ul.. acum vreau sa pun o ardesa.. cum fac?

    • dana.:
      buna, cum schimb adresa din server… initial am folosit ip-ul.. acum vreau sa pun o ardesa.. cum fac?

      Iti iei un host gratuit sau un domeniu

  233. Am incercat si eu sa fac urmand pasii din tutorial,dar cand deschid htdocs nu imi apare site-ul ,ci un folder care imi deschide browserul..imi puteti spune unde am gresit? multumesc

  234. Multumesc pentru acest tutorial, m-a ajutat foarte mult, am doar o singura intrebare; cum sa scriu link-ul acestui site, de exemplu ,,www.catalin.com,, ,si google sa poata gasi site-ul cu aceasta denumire. Multumesc.

    • Cat@lin:
      Multumesc pentru acest tutorial, m-a ajutat foarte mult, am doar o singura intrebare; cum sa scriu link-ul acestui site, de exemplu ,,www.catalin.com,, ,si google sa poata gasi site-ul cu aceasta denumire. Multumesc.

      Ai nevoie de un domeniu web + webhosting , unelte seo pentru al optimiza pentru google,yahoo,msn,bing,etc 🙂

      Cat@lin:
      Multumesc pentru acest tutorial, m-a ajutat foarte mult, am doar o singura intrebare; cum sa scriu link-ul acestui site, de exemplu ,,www.catalin.com,, ,si google sa poata gasi site-ul cu aceasta denumire. Multumesc.

      Pentru alea ai nevoie de un domeniu + web hosting iar dupa alea ai nevoie de unelte SEO pentru al optimiza in asa fel incat sa apara pe google,bing,msn,yahoo,site-urile mari

  235. La mine i-mi arata asa…This site is running TeamViewer.

    Free Port 80 for other applications in advanced settings.
    Ce sa fac?
    Si nu are nimic la htdocs.

    • Anonymmmmmmmdfk a zis

      Radu:
      La mine i-mi arata asa…This site is running TeamViewer.

      Free Port 80 for other applications in advanced settings.
      Ce sa fac?
      Si nu are nimic la htdocs.

      Dezinstaleaza team wiver

  236. Slut, faceti o treaba buna felicitari am invatat citeceva din tutorialel postate dar am o rugaminte de descarcat tutoriale cum procedez multumesc o zi placuta

    • TITUS:
      Slut, faceti o treaba buna felicitari am invatat citeceva din tutorialel postate dar am o rugaminte de descarcat tutoriale cum procedez multumesc o zi placuta

      incearca internet download manager este ok pentru tot unde gasesti fisiere video(garantat )

  237. Multumesc pentru acest tutorial, m-a ajutat foarte mult, am doar o singura intrebare; cum sa scriu link-ul acestui site, de exemplu ,,www.Titus.com,,si google sa poata gasi site-ul cu aceasta denumire. Multumesc.

    • TITUS:
      Multumesc pentru acest tutorial, m-a ajutat foarte mult, am doar o singura intrebare; cum sa scriu link-ul acestui site, de exemplu ,,www.Titus.com,,si google sa poata gasi site-ul cu aceasta denumire. Multumesc.

      Asta este codul :

      In loc de Cuvinte cheie pui tag-urile site-ului
      In loc de Descriere pui descrierea site-ului

  238. salut !!!! am o problema care nu ma lasa sa ma conectez la Ftp deloc nu ma lasa imi da eroare mereu si in winscp si in Filezilia de ce oare .

    • AdrianGudus a zis

      kata:
      salut !!!! am o problema care nu ma lasa sa ma conectez la Ftp deloc nu ma lasa imi da eroare mereu si in winscp si in Filezilia de ce oare .

      Sa specificat in tutorial ce poate bloca ftp-ul…Cel mai probabil de vina e firewall-ul din Windows sau router-ul. Daca ai router fa un portforwarding pe portul care iese ftp-ul. Daca ai firewall, dute in control panel si oprestel pentru moment sa vezi daca el este cauza. Nu ai dat nici un detaliu, ce windows ai, daca ai sau nu router. Despre cum se face portforwarding avem deja tutoriale. Ca sa il gasesti scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: cum se face portforwarding sau doar portforwarding, dai enter si vei gasi tutorialul.

  239. Ma puteti ajuta si pe mine va rog
    tot respectul pt voi
    am urmat toti pasii si cand sa intru pe website`ul creeat nu merge : Could not locate remote server
    va rog ajutati-ma

  240. daniela a zis

    Buna ziua .
    Superb tutorialul si de foarte mare ajutor.
    Multumesc ca existatii si ne ajutatii
    cu tutoriale in limba romana.
    Bravo ROMANIA.

  241. Am o intrebare… Cum pun adresa site-ului.??? Spuneti-mi si mie va rog.

    • Victor:
      Am o intrebare… Cum pun adresa site-ului.??? Spuneti-mi si mie va rog.

      si eu vreau sa stiu

      • Laurentiu: si eu vreau sa stiu

        Va trebui sa cumparati si sa inregistrati un domeniu.
        Va recomand sa priviti si aceste tutoriale:
        Cum se face un website, partea 1, domeniu si hosting
        sau Cum se cumpara un domeniu si spatiu de gazduire pentru un website
        sau puteti opta pentru domenii gratuite dar daca planuiti sa promovati un produs sau sa aveti un site mai profesional, ceva pentru un bisiness (afacere) nu va recomand:
        Daca aveti IP static – Cum se face un domeniu gratuit sau cum se schimba ip-ul cu un subdomeniu free de la Dyndns
        Daca aveti IP dinamic – Cum se face un domeniu gratuit de la dyndns cind ai un ip dinamic
        Toate aceste tutoriale se afla deja pe site precum si multe altele pe subiectul “creare site” Trebuie doar sa folositi casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra. Avem o serie de tutoriale de 6 episoade despre creare site de la zero. Scrieti sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: creare site partea 1, dati enter si veti gasi tutorialul, ca sa gasiti episodul 2, scrieti tot in casuta de cautare: creare site partea 2
        Puteti oota sa folositi una din platformele gratuita WordPress sau Blogger care ofera spatiul si hosting gratuit (dar nu va asteptati la ridicarea unui business sau a unui site comercial pe baza acestor doua platforme, sunt mai mult pt uzul personal)
        Despre Blogger avem o serie de tutoriale dedicata platformei. Le gasiti scriind sus in casuta de cautre: Blogger, dati enter si voila.
        Invatati sa folositi search-ul (casuta de cautare din dreapta sus) obinuiti-va cu ea, nu suntem aici sa va dam link-uri la nas! Noi le-am facut, daca va trebuie, cautatile!

  242. Sebastian a zis

    Am si eo o nelamurire cum vad care este siteul cum criu unii sa vada siteul meu as dori sa fiu contactat pe YM ssebi96oravita

  243. Nu mai puneti toti aceleas intrebari : “Cum schimb link-ul ?”

    Va trebuie un Domeniu sau un subdomeniu, iar dupa ce ati terminat de facut site-ul, instrati pe Domeniul / Subdomeniul tau cu un client FTP si tot ce ai facut tu in HTML (fisierele la care ai lucrat) le pui pe acel host.

  244. muzicianul a zis

    am facut si eu un sit cu aceasta metoda dar am o intrebare ce cod sa scriu ca atunci cand apas pe un link din sit-ul meu sa se deschida in alta fereastra,adica sa-mi ramana pagina home a sit-ului meu.

    daca scriu VIDEOTUTORIAL.RO ma trimite de pe sit-ul meu pe videotutorial,ce sa mai scriu la cod ca sa se deschida videotutorial intr-o pagina separata.

    multumesc

  245. muzicianul a zis

    daca scriu

  246. sall,cum aflu adresa site-ului ca am facut exact cum ai spus da nush adresa,cine ma poate ajuta

  247. Bai fratilor e greu sa faci un site , e usor pentru cine stie.
    Am sa incerc si eu sa fac un site , dar cred ca o sa raman la un blog , ca sa nu imi bat capu prea mult cu html,php si multe altele.
    Oricum merita incercat pentru cine nu stie.

    • AdrianGudus a zis

      Nicu:
      Bai fratilor e greu sa faci un site , e usor pentru cine stie.
      Am sa incerc si eu sa fac un site , dar cred ca o sa raman la un blog , ca sa nu imi bat capu prea mult cu html,php si multe altele.
      Oricum merita incercat pentru cine nu stie.

      Daca vrei sa-ti faci blog, avem o serie de tutoriale dedicate platformei de blogging numita Blogger. Daca vrei sa il faci pe platforma WordPress, avem si despre aceasta platforma mai multe tutoriale. Le vei gasi scriind sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: blogger sau wordpress apoi dai enter.

  248. super bn realisat tutorialul dar cu cum sa fac sa urc video pe site din calculator contactatima va rog

  249. Ce IP scriu la ,,server information” daca am router ?

  250. ionut grigore a zis

    Va salut din nou,ca de fiecare data un vdtutorial excelent,dar am o singura nelamurire,la network domain,acolo unde pui ip ul tau,de exemplu eu nu am ip fix,am ip dinamic,ce as putea sa fac,pt ca el se schimba la fiecare restart?va multumesc

  251. buna, cand vreau sa intru pe localhost( imi apare un html mai vechi editat de mine pe care nul gasesc nicaieri in calc, am mai lucrat cu videotutorialele dvs. ) imi reia probabil o setare mai veche si nu reusesc sa vizualizez apache iar folderul htldocs contine doar un html cu continut it works dar care nu e incarcat cand dau localhost. un ajutor? ms

  252. am si eu o intrebare cum fac sa scriu in interiorul unei rubrici de ex : cand apas pe HOME sa il acceseze si sa arate poze de exemplu

  253. ene bunescu a zis

    Va rog daca se poate sa faceti un tutorial despre programul Adobe Premiere v1.5.Eu il am instalt si se pare ca se pot face multe chestii interesante cu el.

  254. cum punem un document,(fisier) direct din Pc

  255. Domnule sunteti genial si sunteti printre putinii pe care i-am inteles si care stiu sa explice. Acest tutorial ma facut sa inteleg cum se face un site. Multa sanatate.

  256. In legatura cu cel care se intereseaza de Adobe Premiere eu il sfatuiesc sa instaleze Pinnacle Studio pentru ca e mult mai usor de folosit.Acum depinde se vrea sa faca cu el.

    • is de acord cu tine pinnacle studio e usor de instalat si foarte usor de folost ,,.. eu pe ala lucrez… totdeauna dar multi spun ca e bun si sonny vegas pro

  257. gabar cristi a zis

    zi-mi te rog si mie de ce imi da eroor cand incerc sa salvez dupa ce am modificat ceva in notepad++

  258. felicitari pt tot ceea ce faceti…am invatat multe lucruri de la voi…am intalnim o pb la instalarea apache…eu am un router…am facut portforwarding si la protocol am setat TCP….dar tot nu mi merge cand dau in browser localhost!!!! ce ip trebuie sa pun? ce as putea face? ms mult

  259. imi da o eroare de genn Please check wheter if this file is opened in another programu :am verificat toate programele niciunu nu era activat te rog sami dai un mass si sa mil faci prin teamwiver plzz

  260. Salutare, felicitari pt tot ceea ce faceti…am invatat multe lucruri de la voi…dar am o problema de vreo 4-5 zile nu mai pot sa vad nici un tutorial de la voi(video) si nu inteleg de ce,,,va multumesc o zi placuta…

  261. Buna! te rog foarte mult daca imi poti spune de ce nu ma lasa sa salvez modificarile pe care vreau sa le fac si imi da eroarea “Please check whether if this file is opened in another program”.
    Astept un raspuns. Iti multumesc anticipat !

  262. mie cand ii dau localhost nu intra in pagina ce inseamna?

  263. Salut. O inrebare am. Cum pot inlocui imaginile ca nu am gasit pe nicaieri.

  264. totul a mers foarte bine pana in momentul cand am vrut sa schimb template-ul site-ului. am inlocuit fisierele din htdocs cu altele si de acolo “site-ul ” meu arata intr-un mod ciudat de care nu pot sa scap. nu stiu ce sa-i fac . l-am dezinstalat si l-am instalat la loc si la fel imi arata.
    http://imageshack.us/photo/my-images/197/sitemw.jpg/
    am nevoie de ajutorul tau . nu stiu daca inca mai postezi aici … o seara faina:)merci

  265. super tutorial.
    Dar cum fac sa se uite cienva pe saite-ul meu??

  266. Salut echipa,
    In primul rand multumim pentru ceea ce oferiti si de profesionismul aratat!
    Am o nelamurire … de ce mai este nevoie de serverul apach daca nu se lucreaza cu php+mysql si nu se “urca” site-ul local pentru a fi vazut via net?

  267. salut cristi ! am si eu o nelamurire am facut exact ca in totorial dar am o problema… cand scriu localhost imi apara siteu dar cand scriu http://ip-ul meu ma trimite la ilink…am ruter wirlless vreo sugesti

  268. buna ziua,

    o mica intrebare.. cum mut un site de pe localhost pe un domeniu vodafone?

    Multumesc 🙂

  269. Alina Ciocoiu a zis

    Buna, incerc sa fac un site asa cum este explicat in acest tutorial, dar cand vreau sa salvez ceea ce modific imi apare mereu acelas mesaj, si anume : Nu poti salva, verifica daca aceasta aplicatie este deschisa in alt program. Am inchis tot ce aveam deschis, dar intotdeauna am aceeasi eroare… Aveti vreo explicatie pentru mine? Va multumesc!

  270. Salutare! Foarte interesante tutorialele. Le privesc cu placere chiar daca am o experienta in utilizarea calculatorului, caci sunt unele lucruri la care nu am mai dat importanta si aici le regasesc. Chiar daca sunt carcotasi tineti-o tot asa, caci presupun ca multi invata din ceea ce faceti voi aici. La mai mare!

  271. era un cod in html si cand spuneai ceva de genul (pentru a vedea click pe AICI) si cand dadeai click pe aici te duceai la pagina respectiva ! imi puteti da si mie codul, caci eu am cautat si n-am gasit

  272. AdrianGudus a zis

    alex: Cum se face un website simplu in html si putin css

    Click aici: http://cl.ly/FeKv

    • am facut exact cum mi-ai zis si m-am descurcat de minune.Multumesc mult!:)
      Acum am o intrebare..Cum pot sa-mi salvez saitul pe stick sau cd?Am nevoie de el sa functioneze pe alt calc decat pe care l-am facut pentru ca este atestatul meu la informatica .

  273. excelent explicat! sunt novice si mi-a fost de mare ajutor….faci un lucru extraordinar…bravo!
    am cumparat un domain , un host de la godaddy si au un cp destul de alambicat pentru un beginner.
    inca nu m-am descurcat cu nameserverele dar sper sa-mi iasa. nu stiu ce inseamna ca le seteaza ei automat.
    … m-ai luminat insa cum sa ma descurc cu siteul ceea ce conteaza de fapt cand cumperi domain si host pentru un un site personal
    multam fain!

  274. Buna ziua, cand vreau sa salvez editarea din notepad ++ imi spune sa verific daca programul este deschis in alta parte dar nici vorba de asa ceva, vreau sa stiu cum pot rezolva problema, astept raspuns, multumesc.

  275. Aurelia a zis

    Domnule Cristi sunteti formidabil! Multumesc mult! De la o incepatoare acum putin timp in urma, cu ajutorul dv. mi-am facut si un site. Totul este OK. Dar, ufff… exista mai mereu un “dar”, nu stiu cum trebuie publicat. Presupun ca el exista doar in calculatorul meu, dar cum poate fi vazut si de ceilalti?
    Inca o data, multumesc f.f.mult

  276. Cum pot downloda tutorialele dvs?

  277. Cristi,te rog ma ajuti si pe mine,am facut ca tine si mi-a mers dar eu am hosting gratis de la 000webhost si am pus la demeniu,numele subdomeniului gratis primit de la 000webhost,la server name,am pus numele serverului care l-am primit de la 00webhost si la email am pus mailul meu,si am reusit sa editez ceva pe acolo si cand scriu localhost imi merge,dar cand scrie numele siteului meu nu imi merge,de ce?

  278. Cristi,daca esti amabil…imi poti spune cum fac in Dreamwaver site-ul sa apara la fel pe orice rezolutie?Adica pe alea mici sa nu fie nevoie de scroll sau pe alea mari sa nu ramana spatii goale.
    Astept un raspuns.
    Multumesc mult!

  279. Felicitari pentru tutorial! Am si eu o intrebare…la care nu pot sa-i dau de capat…Cum fac o bara meniu cum aveti voi pe site…”Birou Grafica Design….sistem Stocare-Backup Ultimele” care sa gliseze in jos submeniuri …ca : ” Grafica/ 3D ,Animatie,Web Design”

    Va multumesc si felicitari inca o data!

    • Exact asta am vrut si eu sa stiu, de aceea va rog mult sa includeti intr-un tutorial si raspusul la intrebarea asta! Sunt si eu incepatoare si ard de nerabdare sa ajung la un nivel mai avansat. Pentru munca pe care o faceti aici aveti tot respectul meu. Salut!

  280. si daca am ip dinamic ce fac ? am internet de la rds

  281. Adrian Gudus a zis

    sorin:
    si daca am ip dinamic ce fac ? am internet de la rds

    Iti faci un cont pe no-ip sau iti faci un cont pe miile de servicii de gazduire ce ofera gratuit hosting si domeniu pentru cei care vor sa se joace…

  282. mie cand ii dau localhost nu intra in pagina ce pot face ? si daca nu am cumparat un domeniu trebuie sa scriu neaparat ip in apache ? sau scriu un domeniu pe care il doresc ?

    va multumesc si astept un ajutor ….

  283. nu imi intra in pagina … am sters din apache tot …am pus css/ul si nu intra imi arata it work atat …. ce pot face ….. in momentul instalarii apache am scris domaniul care in doream eu …. am gresit aici ? trebuie sa scriu ip-ul meu?

  284. eu mi-am facut site-ul si dupa ce am pus nume la site scriu numele site-ului sa imi da eroare PLZ ma poate ajuta cineva????

  285. Alina Ciocoiu:
    Buna, incerc sa fac un site asa cum este explicat in acest tutorial, dar cand vreau sa salvez ceea ce modific imi apare mereu acelas mesaj, si anume : Nu poti salva, verifica daca aceasta aplicatie este deschisa in alt program. Am inchis tot ce aveam deschis, dar intotdeauna am aceeasi eroare… Aveti vreo explicatie pentru mine? Va multumesc!

    Hey. Dupa ce modific in notepad++ imi spune ca salvarea a esuat si sa verific daca nu e deschis cu alt program, ceea ce nu e cazul. Cum fac ? Va rog mult , am nevoie de un sfat!

  286. Vlad Caruseanu a zis

    Un tutorial foarte bine gandit si explicat. Felicitari pentru alegerea variantei video de prezentare. Sunt foarte multe tutoriale pe Internet de genul acesta care sunt insa text si poate un pic mai greu de urmarit, mai ales pentru incepatori. Pentru cei care sunt la inceput cu html-ul si limbajele de programare in general, indraznesc sa le recomand sa foloseasca ucoz ca teren de antrenament. Se poate foarte usor modifica in codul html si urmari schimbarile pe un site deja creionat, pana se dobandesc abilitatile necesare realizarii independente a unui site de la zero.

  287. Salut,
    Dupa ce fac siteul, cum il pun pe net?

  288. Adrian Gudus a zis

    zbang:
    Salut,
    Dupa ce fac siteul, cum il pun pe net?

    Avem o serie intreaga dedicata subiectului “creare website” Scrie in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: “creare website partea 1” apasa Enter si priveste tutorialul, ca sa gasesti celelalte episoade, inlocuiesti “1” cu “2” in termenul de cautare si tot asa pana la episodul 6.

  289. Da omule dar nu asa se face un site tu doar ai explicat cum poti tine un site defapt pe PC trebuie sa intri in detalii amanuntit sa stii ceea ce numesti tu HTML care inseamna hyper text mark up languange ….. sa ai notiuni de creare website template-ul ala care l-ai downloadat este creat din bucatele imagini si coduri tu ai prezentat in mare cum se face un site.Trebuie sa ai notiuni de photoshop sa stii sa creezi butonase pentru template-uri si multe altele… in amanunt tu ai explicat pentru cei care habar nu au si vor sa se apuce sa creeze un site! :)))

  290. pe acest web sait pot incarca documente din pc?

  291. am urmarit videotutorialul tau despre crearea unui site cu ccs …. am si eu o problema … cum creez mai multe pagini … adica cand dau pe Magazin sa mi se incarce alta pagina …. facuta de mn ….

    Adica :
    Acasa > Imagini > Blog > Magazin

    in momentul in kre dau mgazin de exemplu sa mi se incarce alta pagina nu sa ma redirectioneze la alt site …..

  292. klauyo89:
    am urmarit videotutorialul tau despre crearea unui site cu ccs …. am si eu o problema … cum creez mai multe pagini … adica cand dau pe Magazin sa mi se incarce alta pagina …. facuta de mn ….

    Adica :
    Acasa > Imagini > Blog > Magazin

    in momentul in kre dau mgazin de exemplu sa mi se incarce alta pagina nu sa ma redirectioneze la alt site …..

    Editeaza fisierul sau fisierele html, schimba linkurile acelea cu adresele tale.

  293. va rog spuneti-mi si mie cum gasesc si altii siteul pe care il creez.

  294. Domnu Cristi am o intrebare Macromedia Dreamweaver 8 este bun?

  295. AM o intrebare :De ce cand scriu localhost imi apare:If you can see this, it means that the installation of the Apache web server software on this system was successful. You may now add content to this directory and replace this page.

    Seeing this instead of the website you expected?

    This page is here because the site administrator has changed the configuration of this web server. Please contact the person responsible for maintaining this server with questions. The Apache Software Foundation, which wrote the web server software this site administrator is using, has nothing to do with maintaining this site and cannot help resolve configuration issues.

    The Apache documentation has been included with this distribution.

    You are free to use the image below on an Apache-powered web server. Thanks for using Apache!

  296. CladuiuNr11 a zis

    Foarte bun tutorialu pentru incepatori! nota 10! 😉
    pe mine m-ar interesa sa stiu cum fac un site de la 0 fara sa copii un template…. (ca de modificat pot sa zic ca sunt expert dar de facut site de la 0 nu:( )

  297. Multumesc. Am invatat ceva. Sanatate.

  298. ClaudiuNr11 a zis

    Andrei: Domnu Cristi am o intrebare Macromedia Dreamweaver 8 este bun?

    da e bun si acel program 😉

  299. de ce la mine la localhost nu imi arata it works???????

  300. Este foarte util acest tutorial mai ales pentru incepatori cum sunt si eu, si am inteles anumite parti….dar din ce vad aici iti faci un site pentru tine…..cum il faci vizibil pentru ceilalti. de exemplu cum este acest site cu domeniul .ro……sa fie vizibil si accesabil pentru ceilalti.

  301. tudordudu04 a zis

    am o intrebare : se poate sterge ?

  302. Salut cum pot sa pun un sistem de login pentru pagina mea de web am site.tk si e hostat pe 000webhost.com

  303. Salut, de curand mi-a facut un prieten o chestie gen : Mi-a copiat unele produse de pe un site pe site-ul meu, el le a copiat automat printr-un robot, ce am vazut si eu pe net , este ceva de genu : Web crawler spieder sau ceva de genu, daca ai timp sa imi raspunzi si stii despre ce este vorba , ar fi perfect.

  304. Spunetimi va rog cum gasesc linku de la website-ul pe care lam creat ca sa poata vedea si un prieten
    😀

  305. Si cum sa fac sa apara pe google site-ul meu?Si cum sa fac sa imi apara unde bat acolo sus la browser de exemplu:siteulmeu.ro?
    Multumesc pentru raspunsuri!

  306. Cum fac un site gen wikipedia.

  307. hello, tutorialul se pare ca a imbatrinit tare de tot ca are numai 5 minute, devenind neinteligibil. Poate il depanati!…Bafta si dati-mi de stire!

Speak Your Mind

*