Cum se downloadeaza corect jocuri-tutorial video

In acest tutorial video puteti viziona cum se downloadeaza corect fisiere iso cu jocuri cu ajutorul programului utorrent fara a mai fi necesar sa folosim un motor de cautare torrente sau sa ne logam la un site romanesc de torrente.

In principiu toate fisierele se downloadeaza in acelasi mod fie ele jocuri,muzica,filme,etc.

Ca exemplu in acest tutorial video am ales sa downloadam un joc pe care in urmatorul tutorial il vom si instala impreuna.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Tutoriale similare


Comments

  1. acest m-a ajutat f.mult

  2. am si eu o intrebare este legal sa iei de pe torent jocuri??

  3. NU Andrei nu este legal !
    Dar un salariu de 5.4 milioane(540 RON) minim pe economie este legal in 2008 intr-o tara Europeana ?
    Dar staiii.!…..se mareste de la 1 Ianuarie le 6 milioane(600 RON),cred ca n-o sa mai traga nimeni jocuri !
    Adrian,noi Romanii chitaim de foame ca si tu intrebi de legalitatea de a trage un amarit de joc de pe hub-uri sau torrente ?
    Jocurile astea sunt crack-uite in tari mai dezvoltate,nu in romania,iar daca cei de acolo considera ca trebuie piratate,noi de ca sa ne opunem curentului ?
    Jocurile,softurile,sistemele de operare si altele reprezinta CIRCUL nostru.
    Cei 6 milioane de la 1 ianuarie reprezinta PIINEA noastra.
    Dati prostimii PIINE si CIRC,a spus un imparat roman acun vre-o 2000 de ani !

  4. aha dar pe torent am auzit ca dak downlodez nu te prinde nimeni ca e site privat … e adevarat?

  5. Este adevarat doar daca ofera site-ul da torrente ( Tracker ) un serviciu de anonimizare ( Anonimizer ) sau daca ofera o conecsiune SSL adica te uiti si tu in bara de adrese si vezi ca in loc de “http://………” trebuie sa fie ” https://………” altfel poti fi depistat de cineva care ar vrea sa te prinda ca tragi chestii piratate.
    In Romania nu ofera nimeni asa ceva,din cunostintele mele.

  6. Pfff..cat de greu se downloadeaza…desi avea o gramada de “seminte”..vre-o 200..si ceva..

  7. aha ms 😀 aveti cel mai tare site de tutroiale din romania eu asa zic e super 🙂

  8. ACELASI JOC AM DESCARCAT..DAR LA MINE DE CE NU APARE CRACK-UL?-..x(xx(x(x

  9. ok mai astept inca 2 zile pana il descarc..asta doar sa vad daca a fost greseala mea..:)

  10. Da Foarte bun tutorialul si Multumim pentru toate tutorialele pe care le faceti..!! ]

  11. cum fac sa mil descarce si mie repede

  12. mersi mult acest tutorial mia fost de ajutor.

  13. Uau ce scuza
    Frate incarca severul si site-ul nu se mai misca cum trebuie si factura pe care trebuie sa o platim e din ce in ce mai mare
    Daca te-ai uitat la un tutorial video si vrei sa-l mai vezi odata scri titlu tutorialului in motorul de cautare care se afla pe site in dreapta sus apoi apesi cautare si gata
    Aveti filtre invatati sa le folositi
    Daca nu stiti cum sa navigati pe site am facut un tutorial despre acest lucru

  14. am instalat bitcomet si mi sa aprins lumina galbena din dreapta jos care spune ca pot downloada dar viteza e prea mica ce fac in cazul asta?

  15. Puteti face un tutorial si despre cum se instaleaza GTA IV k yo unul ma incurc,adik…cred k multi nu stiu sa instaleze acest joc si v-as ramane recunoscator. ms anticipat!!!

  16. @Dragosh_: Uitate te rog cu mare atentie la acest tutorial https://www.videotutorial.ro/?p=485

  17. ms adrian,dar am vazut tutorialul acela si stiu cum sa instalez un joc (fifa,pes,nfs,gta san andreas) dar GTA IV se instaleaza putin diferit,adik cere mai multe ,,chestii” de facut si ma incurc. eu unul cred k multi altii au aceasta problema si asa cum am mai spus raman RECUNOSCATOR daca se v-a face acest tip de tutorial. ,,jocuri (9), nu arata mai bine (10) ? :D.

  18. @Dragosh_: Forumuri pt gameri sunt cu sutele in google!! Ce ar insemna sa facem tutorial pt fiecare joc in parte? Foloseste google sigur gasesti ce te intereseaza! Nu e o inginerie sa instalezi un joc,nu-ti trebuie facultate decat atentie sa citesti fisierele .nfo sau txt din jocul descarcat! daca nu cunosti limba engleza si nu intelegi indrumarile,apucate si invata engleza! Alte subiecte sunt mult mai importante si interesante decat “cum sa instalezi un joc”.E greu dar nu imposibil,pune-ti mana si cercetati cititi cautati…nu asteptati totul la un om care sa-ti dea mura in gura printr-un tutorial,satisfactia cand vei reusi ceva de unul singur va fi mult mai mare! Ca sa instalezi un joc dupa cum stii ai nevoie de crack sau serial,si cum noi nu ne-am propus deloc sa incurajam pirateria,si nici sa oferim seriale (pt ca este ilegal) nu putem face asa ceva,sa va aratam cum sa instalati un joc inseamna sa va aratam cum sa folositi un joc neoriginal,cum sa lucrati cu crack-ul,sau eventual sa aratam cum se introduce serialul…asa ca daca vrei sa inveti sa folosesti un joc piratat crack-uit nu se poate pt ca e ilegal si cum acest site este public,oricand un om al legii il poate viziona si atunci la belele intra adminu nu tu! Preferi sa ne vezi dupa gratii?

  19. olaret daniel a zis

    sall cum sa ieu si eu filme de pe youtube va rog

  20. moonwolfesss a zis

    filme.doar de pe torrent pot lua …pt ca in caminul studentesc nu se poate lucra cu torrentul …ce pot face?merci

  21. Daca e un joc de 7 gb de ex. imbatranesc pana il descarc de la isohunt sau alte cele . Mai bine itzi faci cont pe un site privat chit ca ai de intretinut o ratie da stiu ca descart cu 6-7-8-9-10 mb\s si sant chestii verificate .

  22. pop stelian a zis

    este un tutorial foarte reusit

  23. tot incerc sa descarc fifa 2009 full de o luna si nu reusesc nu stiu cum sal descarc ma ajuta cineva???

  24. Salut prieteni…Am o problema,poate puteti sa ma ajutati.Am instalat Call of Duty Modern Warfare 2 pe laptopul meu cu sistem de operare Windows 7 Ultimate.Problema este la interfata jocului care in loc sa-mi afisesze meniul corect,imi afiseaza niste urme in loc de litere.Practic nu se desluseste nimic din meniu si o iau pe ghicite ca sa pot intra sau iesi,eventual sa pot seta optiunile.Care sa fie problema?Placa video este ATI X1600 cu 256 DDR.Multumesc anticipat…

  25. multumesc

  26. buna! as vrea dak se poate sa faceti si voi un tutorial despre cum se downloadeaza si cum se instaleaza the sims! vreau si eu jocul!

  27. si apropo….toate tutorialele voastre sunt foarte reusite! bv!!

  28. bestclaudiu a zis

    Foarte bun site dar nu are reclama,mai bine zis nu prea e cunoscut.

  29. este foarte legal si pentru voi am postat niste Trackere care au aceste tipuri de fisiere pe nume Torenturi: ……………. , …………………. , ………………………… ,v-am ales niste trackere foarte bune cu o viteza de uploadare foarte mare,dar din pacate trebuie invitatie,pt cei ce au prieteni sau sunt pe aceste trackere pot da mai departe invitatii

  30. @Adrian Ai dreptate omule asa este lumea ar trebuii sa fie recunoscatoare pentru ceea ce faceti nu sa ceara vreau pe asta vreau pe cealalalta unii sunt prea lacomi nu te mai strofoca sa le explici ca nu ii intereseaza pe ei de illegalitati omule lasa-i pe ei in prostia lor ei habar nu au sa caute pe Google ei vor doar printr-un singur clic sa gaseasca orice absolut orice nu sa aiba rabdare sa stea cu orele asa cum fac eu si cei ca mine deci repet lasa-i sa stea in prostia si in lacomia lor nu ii intereseaza de illegalitati atata timp cat se gasesc ei multumiti nu ii mai intereseaza de altul ca poate fi in pericol ca a publicat un articol piratat pe internet.

  31. oare dece atunci cand descarc cu torentul mie nu imi apare acel sidiu al jocului (asa cum iti apare tie la nfs:dai sa descarci si iti apare sidiul jocului,un folder si un serial )ei mie numi apare asa oare dece as dorii daca se poate un raspuns ………am incercat mai multe jocuri dar de fiecare data ma bat de aceeasi problema

  32. boby am si eu o problema am incercat sa dowloandez nfs pe un windows 7 si nu merge de nici o culoare ce sa fac?

  33. imi cer scuze sal dowloandez am putut dar nam putut sa-l rulez

  34. costy…fii mai explicit te rog…de pilda ai putea sa ne zici ce configuratie ai la pc…vezi tu, windows 7 papa mai multe resurse decat windows xp, se poate sa fie unul dintre motive…normal ar trebui sa functioneze asa cum functioneaza si pe windows xp dar, repet, fii mai explicit!

  35. am incercat sa instalez nfs most wanted pe un windows 7 si lam descarcat lam instalat corect dar cand execut jokl imi apare ca nfs most wanted nu mai functioneaza.

  36. nedelcu.denis a zis

    am descarcat fifa 2009 iso si nu merge imi cere cd-ul ce trebuie sa fac ma poate ajuta cineva va rog

  37. nebucul, daca ai bagar cd-ul in demon tools si nu tia mers atunci inseamna ca nai descarcat ce trebuie uite aici:http://www.torrenthound.com/hash/7876593e4541c66470ba04bfe5dfbf8160447d36/torrent-info/FIFA-09-PC-NikosKont-PRODUCTIONS- dowloandeaza acest torent si incearca din nou daca nu ma poty conctacta la id:[email protected] si te ajut cu cea mai mare placere!!

  38. sall. Cristi am si eu o intrebare.Pot sa maresc viteza de download prin programe?
    Dar am net prin clicknet

  39. terog sa ma ajuti nu sti de unde sa iau GTA Vice City Mamaia tare as vrea sa ma joc aveti un sait super

  40. salutare!
    imi poti sa si mie linkul de unde ai descarcat tu undercover’ul? add rareshh_vl
    sau dami’l aici te rog!!!

  41. merge sa instalez jocu pe windows vista cu tot ce am vazut acolo sus windows xp am avut si eu da nu mai am ? ms de raspuns!

  42. Ar trebui sa puneti si site-ul de pe care ati descarcat jocuri pt. ca jocul ala nu mai e acolo deoarece tutorialul e vechi. Oricum super site. Cred ca e cel mai bun site care se refera la PC. Oricum eu nu am vazut multe(sunt in cls a V-a).

  43. am o intrebare unde este al doilea tutorial sau restu de tutoriale care fac parte din acesta

  44. ciao cristi esti tare si multumim ce faci pentru noi daca poti face si totoriale cum putem sa avem net de la vecini gratis mi de multumiri

  45. Buna..daca am luat un joc pe torent gen gta sau stronghold legends la astea tb cd mai imi tb si cd?
    ms…

    • alex: Buna..daca am luat un joc pe torent gen gta sau stronghold legends la astea tb cd mai imi tb si cd?ms…

      alex: Buna..daca am luat un joc pe torent gen gta sau stronghold legends la astea tb cd mai imi tb si cd?ms…

      • Alex, deci : aproape toate jocurile de pe internet sunt crack-uite.Luam exemplu sa zicem GTA San Andreas pt ca e mai popular, il descarci de pe net…bun sa zicem ca l-ai pus pe partitia (D) a hardiscului sau orice partitie unde ai spatiu suficient. El,jocul poate fi arhivat sau dezarhivat sau pus intr-o imagine ISO sau orice alta imagine.Daca are imagine,tie tot ce-ti trebuie este Daemoon Tools sau Power Iso.Simplu- deschizi daemoon apoi bifezi sa se monteze imaginea cu jocul,apoi intri in my computer si unde ai dvd-rwriterul iti apare jocul ca si cum ai avea dvd-ul bagat in calculator.Bun deschizi dvd-ul din my computer dand clikdreapta pe el si explore,apoi se pot vizualiza toate fisierele ce le contine jocul,deschizi executabilul de instalare si astepti sa se instaleze,normal in C/Program files.Dupa ce sa terminat tot ce-ti ramane e sa cauti crackul prin foldere,daca este cu siguranta il vei gasi,ii dai copy si te duci in C/Program files folderul unde este instalat jocul si dai paste,el o sa iti zica ca deja exista acolo si o sa-ti deschida o fereastra pe care sa dai apply sau ceva de genul.Te duci repede pe desktop si ii dai play si gata.Asta sa stiti ca se intampla in mai toate jocurile,bine ca sunt si jocuri impartite in mai multe imagini,dar asta e mai greu de explicat.Numai bine!

  46. Mie imi e cam frica sa descarc de oe torrent dar nu stiu dece.

Speak Your Mind

*