Cum se instaleaza sistemul de operare windows xp sp3 -video tutorial

Toata lumea se pricepe la politica,fotbal si instalare windows xp sau vista dar majoritatea nu stiu sa instaleze corect windows xp -ul si dupa doua trei incercari nereusite isi intreaba colegi sau prietenii ” cum se instaleaza un windows xp ?”.

Tocmai de aceea mi-am propus sa realizez o serie de tutoriale video cu instalarea xp si vista care sunt usor de instalat dar totusi apar erori in urma acestor instalari de sistem.

In urmatorul tutorial video veti putea viziona o instalare windows xp facuta corect de la cap la coada.

Rugamintea mea pentru voi ar fii sa respectati toate sfaturile din acest video tutorial legate de instalarea windows xp pentru a va putea ferii de unele erori nedorite ce pot aparea in urma instalarii incorecte a sistemului de operare.Aceste sfaturi sunt valabile si pentru windows xp dar si pentru windows vista.

Va invitam sa urmariti cu atentie acest video tutorial care este realizat folosind virtualbox,pentru a putea realiza o captura video a ecranului in conditii de calitate in timpul unei instalari de sistem operare cum este windows xp.

Va doresc vizionare placuta.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)



Tutoriale similare


Comments

  1. multumiriiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!respect si sa tineti de tutorial k mai is si oameni ca noi….nevoiasi

  2. Ai putea propune un program (eventual si un tutorial) care sa depisteze si sa repare Windows XP? Adica sa instalezi un astfel de program si el sa-ti depisteze eventualele erori sau lipsuri din XP(daca ai sters ceva din greseala din sist.de operare) ,pentru ca ar fi mult mai simplu decat sa instalezi din nou tot sistemul de operare,drivere etc.

  3. Daca te-ai saturat sa-ti insatalezi sistemul de operare poti sa -ti faci un backup la sistem si cand simti ca windows-ul nu mai merge cum ar trebuii ii bagi un backup.A fcut cristi un tutorial video cum sa-ti faci un backup cu acronis true image da pe https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis

  4. Ca sa-ti bagi un backup nu dureaza mai mult de 7-10 min acum in functie si de procesor cu cat e mai performant cu atat timpul fa fi mai scurt .

  5. Cand o sa vedem un tutorial despre instalarea si setarea sist. de op. windows vista?

  6. Curind o sa avem si instalarea sistemului de operare windows vista si windows 7.
    Stati prin zona…nu plecati prea departe.

  7. sunte ti buni

  8. Sal
    As avea doua intrebari legat de instalarea sist.de op. windows xp:
    1.daca am deja instalat pe calculator xp-ul si vreau sa-l sterg si sa-l instalez din nou ,pot sa incep instalarea bagand cd-ul cu xp in cd-rom si continuand de acolo mai departe?
    2.N-am prea inteles la inceput cand ai mentionat in tutorial ca trebuie sa intri in bios si sa cauti acolo nu stiu ce si sa incepi bootarea…..cum intru in bios si ce sa caut acolo mai exact?
    Poate suna cam stupid intrebarile,asa ca sa nu radeti de mine 🙂

  9. Salut ” bl ”
    In primul rind xp-ul nu se sterge ci se instaleaza peste el al doilea sistem formatind partitia din meniul de instalare(recomandabil NTFS)
    In al doilea rind eu nu pot intra in bios ca sa va arat deoarece softul de captura pe care-l folosesc pentru tutoriale video nu-mi permite sa fac capturi din bios,de aceea am instalat pe virtualbox windows xp-ul.
    Voi trebuie(la pornirea pc-ului) sa intrati in bios cu tasta “Delete” sau “F2″ (pentru laptop” si sa alegeti din rubrica “Advanced bios features” “first boot device” dvd-ul sau cdrom-ul sau daca aveti un computer mai nou puteti sa intrati intr-un “boot menu” cu tasta F12 si sa alegeti de acolo bootare de pe cd sau dvd.
    ATENTIE bios-urile difera de la un pc-u la altul insa optiunile sunt asemanatoare si tocmai de aceea nu va pot spune cu exactitate unde sa intrati si ce sa faceti.

  10. Pentru bl In primul rand inaite sa te apuci sa-ti instaleezi windowsul daca nu ai mai facut acest lucru niciodata e bine sa-ti faci un backup daca nu sti cum se face da pe https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis . dupa ce ai facut backup treci la pasul 2 instalezi windows-ul dupa care drivere , codecuri programe si cand esti multumit ca toata munca ta sa nu fie in zadar iti mai faci un backup si gata toata lumea e fericita

  11. Mersi pt. raspunsuri,revin la prima mea intrebare:dupa ce Pc-ul a fost pornit si a trecut de faza de pornire si este apt de lucru ca sa ma exprim asa,cand introduc cd-ul cu XP in cd rom dupa cateva momente imi si apare o lista cu vreo 5-6 optiuni daca am retinut corect ,prima dintre ele ma intreaba daca vreau sa instalez windowsul.Si eu asta am vrut sa stiu daca continui de aici cu instalarea este ok? Ca atunci nu mai trebuie ca la pornirea calc sa umblu prin bios.

  12. esti tare nene tinete de saitu asta

  13. Felicitari baieti…foarte interesante postarile voastre.

  14. mai ajutat mult cu windowsu multan mult

  15. foarte tare….ms multtttt..de totttt…miai fost de mare ajutor cristy…ms ms ms ms

  16. Care e diferenta daca aleg “NTFS QUICK” in loc de “NTFS” ?

  17. Irinel.
    Pentru un hard nou poti alege NTFS quick ,insa pentru un hard care a avut date pe el este bine sa formatezi NTFS.
    La instalarea xp este indicata formatarea NTFS,chiar daca dureaza un pic mai mult.

  18. Despre tutorial ce pot sa spun este foarte bun excelent si indicat pentru
    cei care nu prea stiu .

  19. Baieti felicitari postarile sunt foarte interesante si foarte bune TINETI-O TOT ASA!!!

  20. deci….eu am o problema la instalarea sistemului de operare ……..incepe sa mi se instaleze windowsul pana la un momet dat cand imi apare o eroare ca nu gaseste niciun driver

  21. ce este de facut?

  22. am si eu o intrebare……incerc sa instalez sistemul de operare..merge pana la un moment cand zice ,,SETUP IS STARTING WINDOWS” si IMI ZICE ca nu gaseste niciun driver ce sa fac?ca sa rezolv problema…..

  23. N-am auzit niciodata sa spuna calculatorul la instalarea Windowsului k nu gaseste drivere…pt ca Driverele vi le baga CD-ul cu windows cand el instaleaza Windowsul…ar putea fi una din cazurile astea: Ori nu ave-ti un CD cu Windows bun,ori nu la-ti ars bine,ori compu vostru e prea performant si nu suporta Windows XP,decat Vista.Windows XP contine drivere de uz general ca sa zic asa care ar trebui sa mearga pe orice comp dar asa cum am spus daca ave-ti PC ft nou si performant e posibil ca Driverele care le are XP pe el sa nu fie compatibile cu PC-ul vostru.Trebuia sa veniti cu mai multe detalii: ce sistem avea-ti inainte sa face-ti instal? Daca avea-ti tot Windows XP atunci cu siguranta CD-ul vostru cu Windows nu e bun.Incercati sa luati sau sa face-ti rost de un CD cu Windows curat fara addonuri,sau facute cu nLite,Majoritatea Windowsurilor facute sau piratate sunt modificate,sau scos driverele de baza si s-au bagat cele vrute de autorul CD-ului care la hackuit ca sa zic asa

  24. Iar pt bl poti instala CD-ul si dupa ce compu e deschis,bagand CD-ul,dar oricum el isi va da iar restart! si daca nu e setata din bios calea de bot pe CDROM atunci e degeaba.O instalare frumoasa si curata se face bagand CD-ul dand restart si cand zice Press any key to boot frm CD…apesi orice tasta si el incepe sa-si faca treaba!

  25. Incercati sa invatati singuri sa instalati un windows pt ca sunt multi atotstiutori care va vor lua bani pt instalarea Windowsului si credeti-ma ca e ft scump.Asa am fost eu nevoit sa pltesc pe unu cand mi-a instalat windows ceruse 1000.000 si a lasat-o pana la urma la 500.000,pana m-am enervat si mi-am spus stai frate eu sunt asa de prost? adik ala cum a invatat sa instaleze?eu nu pot? Si uite ca acuma iau eu 500.000 la cineva sa-i pun Windows! si cand am nevoie mi-l instalez singur!

  26. am incercat 3 cd-uri si nu merge..nu cred ca e din cauza asta

  27. inainte am avut tot windows xp…..

  28. Spune-mi in timpul instalarii te intreaba de cat vrei sa faci partitia si daca iti vede hard-ul si pe ce vrei sa instaleezi sistemul de operare pe laptop sau desktop
    Windows-ul pe care vrei sa-l instaleezi acum esti sigur ca e bun?

  29. Adrian iti dau dreptate in ceea ce priveste instalarea windowsului,am avut de-a face cu asemenea atotstiutori, si crede-ma n-am amintiri frumoase sau placute legat de doi dintre acestia.Asa cum zici cam 500.000 era tariful si culmea unul dintre astia doi n-avea un windows ca lumea iar celalalt nu stia sa formateze hardul si sa-l curete de mizeria instalata de celalalt.Asa ca m-am enervat mi-am luat pc-ul am venit acasa,am facut rost de un windows si dupa prima tentativa esuata am reusit si eu pana la urma.Acum sigur n-o sa mai apelez la nimeni mai ales de cand am descoperit si acest site 🙂

  30. alex poti sa incerci si 10 cd-uri daca le iei piratate sau aiurea de pe siteuri sau torrente vechi atunci calitatea lui nu e multumitoare,torrentele vechi se deterioreaza in timp…isi pierd anumite date.Este imposibil daca ai un Windows curat sa zica ca nu gaseste driverele…pt ca asa cum am spus driverele sunt pe CD-ul cu Windows!! Sau cine stie ce setari ai facut tu in bios…

  31. Ori nu te pricepi engleza si nu ne spui corect traducerea textului pe care ti-l da PC-ul atunci cand spui tu ca se opreste si nu mai instaleaza…

  32. nu ma intreaba.Pe bara de jos gri scrie setup is starting windows si apare 3 optiuni sa dau enter pentru a contiunua instalarea esc sa o intrerupt si inka cva am uitat……

  33. o sa itzy spun exact ce zice cand imi opreste instalarea sa fiu mai inteles….

  34. am tot cautat de pe odc windowsul ………..si am downloadat un windows exact ca cel din tutorialul de instalare a windowsului xp…lam facut bootabil cu ultra iso….dar nushstiu ce trebuie facut sa imi repar problema asta

  35. setup did not find any hard disk drvers installed in your computer

  36. Pentru Alex
    Daca vrei un windows fie el xs sau vista odc nu e cea mai buna solutie.
    Ai mai multe tutoriale video legate de torrente sau poti sa folosesti motorul de cautare torrente de pe site

  37. Alex da cauta Windows cum a spus boby pe torrente mesajul care ti-l da cam asa s-ar traduce ca nu gaseste driverele pt hard cik…eu sigur iti spun ca cd-ul cu Windows nu e bun,sau poate windowsul care l-ai avut era pe 64 si tu acum pui pe 32 sau invers ai de 32 si tu pui de 64…chiar nu stiu ce sa zic mie daca tin minte bine mi-a dat si mie candva mesajul ala si am aruncat cd-ul am cautat altu care a mers…

  38. Nu stiu ce sa zic incearca si tu sa-l arzi cu alt program…cu nero sau cu imgburn chiar nu stiu ce sa zic dar mai mult ca sigur nu e bun Windowsul care-l pui tu pe cd

  39. sa inteleg ca daka downloadez unul de pe toorente merge?

  40. Alex da pe https://www.videotutorial.ro/?p=489 te va ajuta sigur dupa ce vezi acest tutorial

  41. Sisteme de operare sunt pe toate drumurile dar pana gasesti unul stabil si care sa merite dureaza ceva.
    Incearca sa iei un windows care are si comentarii(adica cei care l-au downloadat spun daca sunt sau nu multumiti de windows).
    Daca alegi sa-l downloadezi de pe odc nu o sa stii daca e un sistem stabil si daca merita sa-l downloadezi.
    Dupa ce ai gasit un sistem de operare il arzi cu nero sau cu alt program il faci bootabil dupa care e bine sa urmaresti si acest tutorial video https://www.videotutorial.ro/?p=700

  42. msss foarte foarte mult …..o sa incerc sa fac cum maii spous sper sa reusesc……

  43. dar nu prea gasesc……..daca ai putea sa imi dai un site ceva…….tzias fi foarte foarte recunoscator……….si scuze de intrebari daca team deranjat

  44. Sal Alex
    Nu stiu daca avem voie sa postam pe site adrese sau linkuri catre crackuri sau alte chestii,daca vrei lasa-mi o adresa de mail si iti scriu exact unde sa cauti un xp pro sp3 si de unde sa-l downloadezi,eu il am de acolo este instalat pe pc-ul meu si functioneaza fara probleme.

  45. ma potzy baga in lista si vorbim…….

  46. Alex ti-am trimis un email ieri dupa masa

  47. MERSI FF MULT BL….am inceput sa downlaodez……eu sper sa mearga.

  48. Ai grija ca este in format iso ,gasesti si aici pe site tutorial despre cum sa arzi o imagine iso cu nero

  49. Este recomandabil sa-l arzi la o viteza mica si o sa ai un cd bootabil.La mine a functionat ,bafta!

  50. daca nu arzi cu viteza mica se poate intampla sa nu mearga?…..sau dece trebuie ars cu viteza mica

  51. Alex.
    Te grabesti undeva ?
    Arde ceva ?
    Stai in apa ?
    Daca arzi pe viteza mare rata posibilelor erori este si ea mai ridicata,asa ca las-o mai incet sa nu te ia radarul.
    Ce dracu arzi un xp,nu arzi un film !!!!

  52. make sure any harddisk drivers are powered on and properly connected to your computer;and that any disk-realted hardwere configuration is corect.This may inolve running a manufacturer-suplined diagnostic or setup program……….iarasi mi-a aparut..aceasta

  53. Alex.
    Pe ce vrei sa-ti instalezi sistemul de operare?
    Pe notebook sau pe desktop ?

  54. pe deskop

  55. Vad ca Cristi ti-a explicat care-i treaba cu viteza de ardere :)) in rest nu ma bag ca nu ma pricep,dar am impresia ca cine stie ce setari ai facut tu in bios.Daca ai ars sistemul de operare asa cum trebuie n-ar trebui sa ai probleme.N-ai vazut ca de unde ai downloadat erau peste 400 de seeders? Si la comentarii lumea era multumita indiferent daca are laptop sau desktop,ma rog intotdeauna exista cativa care dau din gura si poate habar nu au.Daca ai incercat deja cu mai multe sisteme de operare si tot timpul apare ceva atunci eu cred ca problema e undeva la tine.

  56. Alex.
    Incearca sa intri in bios si sa-i dai “load setup defaults” sau ” load safe fail defaults ”
    Si sa scoti tot de pe usb inainte de instalare,in afara de mouse si tastatura.

  57. De unde pot downloada o imagine ISO a Windows XP Sp3 ?>

  58. Daca cauti cu motorul de cautare de pe site ,sigur gasesti .

  59. Irinel daca urmaresti cu atentie da cu mare atentie acest tutorial o sa vezi si de unde sa descarci un windows xp sp3 curat si cum! uita-te aici =>> https://www.videotutorial.ro/?p=722 urmareste-l cu atentie si nu te lasa “inselat” de titlul tutorialului!

  60. Adrian, nu m-ai inteles.Nu vreau Windows XP SP2 ci SP3!

  61. Irinel esti batut in cap cumva? iartama ca-ti vorbesc asa da probabil ai precum un cal la ochi doua chestii care-l fac sa vada numa in fata(nu stiu cum se numesc) mare greu e sa scrii in loc de windows xp sp2,windows xp sp3 nu? e grele nu? ce dracu frate ce vrei mai mult de atat? pune-ti mintea la contributie ca sunt sigur k nu ai 5 ani si daca ma gandesc bine si un pusti de 5 ani se descurca cu torrente crede-ma!! acolo in tutorial cand a cautat windows a scris poate sp2 da tu cand cauti scrii sp3 ce e asa greu? il gasesti exact pe acel site unde iti arata boby! sau cine o fi facut tutorialu,ti-am spus uitate si o sa-ti dai seama de multe!

  62. Scopul meu nu este sa jignesc ci sa ajut dar cand omul mananca un rahat si va zice odata,de doua ori,de trei ori si tu tot batut in cap esti atunci iertat sa-mi fie da tu nu stii mai nimic..asta ca sa nu zic alt ceva,mai am un pic si cred ca tu nici sa opresti sau sa pornesti pc-ul nu stii!ci ti-l deschide alt cineva,iar ce stii tu sa faci e doar sa apesi play in winamp sau stop si cam atat.Calcylatorul poate face multe alte chestii folositoare tre sa fii deschis in a invata,atent si cu bagare de seama,sa ai rabdare,si sa mai analizezi si tu problema ca nu degeaba ai o materie cenusie in cutia craniana.cu scuzele de rigoare dar deveniti obositori cand omu va da mura in gura si voi o faceti sau poate chiar sunteti orbi de-a binelea,la propriu!

  63. Irinel vad ca deja ai reusit sa-l enervezi si pe Adrian :)), spune-mi sincer cat timp ai alocat pentru a cauta un windows pe torrente? Chiar ai urgent nevoie de un sist. de op. sau vrei doar sa ne testezi ,sa vezi care cade in plasa? Deja am inceput sa devin paranoic :)) Hai daca esti baiat bun poate te ajut eu…

  64. Bah da’ furoms mai vorbiti.V-am rugat si eu sa imi spuneti de unde iau un windows xp sp3 curat..bun .. ca am mai luat.. si nu mi-a mers…dar nu mai e nevoie de raspuns..ca va aprindeti imediat…

  65. Irinel…anga anga ma cheama Irinel si va spun lu mama!ti-a fost dat un raspuns uitate cu atentie te rog frumos,nu am folosit cuvinte urate! oamenii sunt intelegatori si rabdatori pana la un punct,ce vrei mai mult,sa-ti dau copy paste la un link aici? nu se poate este interzis! Cine vrea sa-ti dea un link nu are decat!Contacteaza-l pe bl ca-ti da el un site sau chiar un windows..te descurci tu ca esti “male” cred…Irinel hai uite…nu fi copil si uitate te rog la acest tutorial si o sa gasesti windows =>> https://www.videotutorial.ro/?p=761 tre sa intelegi ca si rabdarea noastra,a mea are o limita! si ca tre sa cooperezi si tu,sa cauti si tu,nu se poate ca noi sa-ti dam tie aici linkuri de unde sa iei windows! pentru ca nu e legal,stii si tu ca windowsurile de pe torrente nu sunt legale,e PIRATERIE! Noi nu promovam pirateria si nici nu o incurajam,dar daca te muncesti putin o sa gasesti sigur ceea ce cauti! Succes!! Si nu mai fi supi 🙂

  66. Irinel nu trebuie sa te superi ,utilizatorii acestui site mai si glumesc din cand in cand ,cel putin eu am simtul umorului,ma rog asa mi-au spus unii/unele.Daca pun aceste semne :)) inseamna ca mai si zambesc.Lasa-mi o adresa de mail si incerc sa te ajut .

  67. salut as vrea si eu sa bag vista si am 3 partiti la hard pe una windowsu pe una jocuri si una muzica as putea sa bag pe cea de muzica vista???? adika pe acelasi hardd 2 windowsuri diferite???sa zic asa??? sau dati add la beb3_mykk la id sa putem vb ms anticipat

  68. alyn xxl vine muntele la mahomed sau mahomed la munte? poti,numai ca nu e prea indicat sa pui vista pe aceeasi hard…eventual sa incerci sa-l instalezi pe altul.Poti sigur ca poti numai k o sa se cam certe cele 2 sisteme de operare.Oricum…sfatul meu e sa stai cuminte,vista nu e cine stie ce,dar daca vrei sa-l incerci…”riscate”fa-ti un backup la ce ai acum si apoi incepe instalarea lui vista,avem niste tutoriale despre cum se face un backup cu acronis,foloseste motorul de cautare din dreapta sus.Succes!facandu-ti un backup ,in caz de gresesti ceva instaland Vista,vei putea restaura Windowsul in cateva minute,in functie de procesorul tau…

  69. Irinel .
    Pina am gasit eu un windows bun si stabil am stricat vre-o 50 de cd-uri,dar in tot timpul asta am cistigat experienta si acum stiu ce-i trebuie unui sistem ca sa fie stabil.
    Experienta asta nu ti-o poate da nimeni,asta se cistiga in timp si in multe nopti dormite cu capul pe tastatura.
    Eu iti pot spune doar sa te feresti de windows-uri modificate si sa cauti imagini uif ,nu iso,pentru ca iso se deterioreaza in timp(din experienta mea) .
    Cauta sisteme curate si nu face update-uri niciodata !
    In rest nu pot sa-ti spun decit ca putina rabdare te poate ajuta mult !
    Nimeni nu poate cerceta in locul tau !
    Trebuie sa scoti castanele din foc si sa te arzi un pic ca sa inveti lucruri noi !
    O sa strici sistemul de multe ori,dar sa nu disperi !
    Eu l-am stricat de vre-o 20 de ori intr-o luna si in felul asta am ajuns sa-i stapinesc toate slabiciunile,caci windows-ul nu este un sistem perfect !
    Rabdare si perseverenta !!!

  70. Ms. Cristi, macar tu nu o iei razna asa usor.

  71. Alyn xxl .
    Poti face treaba cu vista foarte simplu,o instalezi pe o partitie(alta decit C-ul pe care ai xp-ul) ,dupa aceea vei avea optiunea de a alege intre sisteme cind pornesti computerul,insa boot managerul de xp va fi inlocuit cu cel de vista si daca decizi ca nu mai vrei vista poti intimpina probleme mai complexe,dar se pot rezolva si ele !
    Mai ai la dispozitie o instalare pe o masina virtuala (vezi tutorialul cu virtualbox de pe site) la care poti renunta oricind fara nici o problema.
    Decizia iti apartine !

  72. Cristi scrie-mi si mie mai mult despre cum pastrezi tu un sistem de operare in stare buna,adica sa nu se deteriorizeze in timp,am vazut ca ai mentionat ceva de formatul uif.Adica dupa ce ai gasit un sist.de op. bun in formatul uif, il arzi asa pe cd sau cum? Sau il pastrezi pe pc intr-un folder ? Poate e o intrebare stupida, dar stiu si eu ca datele de pe un cd se deteriorizeaza in timp,insa nu stiu care ar fi cea mai buna metoda de a le pastra in stare cat mai buna .

  73. bl.
    Vezi ca este pe site un tutorial cu Magic iso.un soft care se ocupa de imaginile UIF si ISO.
    Cauta si tu cu motorul de cautare de pe site “magic Iso maker”

  74. Buuun, am urmarit tutorialul este exact ceea ce cautam mersi

  75. salut! spunemi te rog daca ai un tutorial despre cum se seteaza o conexiune broadband la rds dupa o instalare proaspata de xp. MULTUMIRI

  76. shawn e simplu Start/All Programs/Accessories/Communications/New Connection Wizard se deschide o fereastra aici urmezi psii: Next/Nu bifezi nimic si dai Next/Bifezi Set up my conection manualy si dai Next/Bifezi Connect using a boroadband connection that requires a user name and paasword si dai Next/In casuta aceea ISP Name scrii RDS&RCS sau doar RDS(nu prea are importanta)si dai Next/La Username pui userul de pe contract dedesubt parola de pe contract,iarasi la Confirm Pasword mai bagi odata parola si dai Next/Bifezi Add a shortcut to this connection to my dsktop si clic pe Finish si ai terminat! Va apare o Iconita pe descktop…dublu clic pe ea si Connect.

  77. shawn te ocupi cumva de pishing? spun asta pentru ca daca da cineva clic pe numele tau il arunca pe o pagina unde ceva pare suspect,o sigla de la microsoft,una de la Rapid sher,una de la Filelist si foarte dubios chestia de logare de la yahoo,si mai scrie…descarca usor de pe filelist cu doar un cont pe Yahoo…Hmmm esti cam dubios,daca te ocupi cu asa ceva foarte urat din partea ta!Cei ce vor da clic pe numele lui shawn va sfatuesc sa aveti grija si sa nu va bagati datele in general pe siteuri dubioase!! Niciodata Yahoo nu va face reclama la Filelist sau la Microsoft…FOARTE DUBIOS!! acest nene shawn

  78. boby_admin a zis

    Pentru shawn
    link-ul pe care l-ai pus nu avea nici o legatura cu subiectul asa ca am fost nevoit sa-l scot
    Era cumva site-ul tau?

  79. brandusa flori a zis

    sunteti nemaipomeniti datorita voua am rezolvat si am invatat fffff multe chestii ……multumesc mult de tot

  80. pentru boby- foarte bine ca lai scos 🙂
    pentru adrian- prietene din moment ce nu stiu cum se face o setare de rds, cum as putea sa fac saituri. ms pt raspuns

  81. shawn oamenii mai stiu sa si minta uneori,nimeni nu poate avea incredere in nimeni,de astia care o fac pe nestiutorii,sau pe nepriceputii sunt o mie…e bine sa fim precauti mereu! Acum eu nu ma refer la tine zic asa in general!! Siteul ala chiar era dubios! Si prezenta un pericol!Sunt mii de capcane pe tot netul asta,si e bine sa ne pazim si sa avem mare grija unde dam click!

  82. Poate sa ma ajute cineva cu un sfat in legatura cu urmatoarele:la calculatorul unui prieten a inceput sa i se blocheze calculatorul cind rula windowsul .Am crezut ca are virusi si i-am instalat windowsul din nou si s-a intimplat acelasi lucru .Dupa accea am instalat windowsul in alta partitie crezind ca in partitia C au aparut erori sau beduri ( calculatorul are un hard si trei partitii ). A mers bine cit timp am instalat windowsul , driverele si citeva programe de baza .A mai mers foate bine inca doua ore dupa care s-a blocat .I s-a mai intimplat cuiva care poate sa imi spuna care ar fi problema? Sau exista un program care sa ne arate daca vreo piesa din calculator este de vina daca ar fi din cauza calculatorului .

  83. Costel.
    Sunt atit de multe lucruri care pot merge prost la un pc si de aceea nu pot sa-ti dau un raspuns asa din citeva cuvinte.
    Incearca sa cureti coolerele de la procesor si de la placa video(daca are).
    Incearca sa verifici sursa de curent,sa nu fie prea slaba.
    Daca ai cd-ul cu drivere zgiriat este posibil sa ia niste erori.
    Incearca sa schimbi windows-ul.
    In final incearca sa faci si tu o descriere mai buna incepind de la sursa(puterea ei) si terminind ci memoriile(cite module si de ce tip).
    Dupa ce faci descrierea poti sa o pui pe rubrica de comentarii si o sa incercam sa gasim posibile incompatibilitati.
    Dar te rog sa scrii exact tipul si marca componentelor,adica la placa video nu scrii ( nvidia de 256 ) ci scrii in detaliu( nvidia gforge fx 5200 , 128 mb , 64 bit )

  84. lidia chicet a zis

    am un cd original cu windows xp sp2 dar e trial.cum ma descurc de un sn?

  85. lidia chicet a zis

    sunteti niste deschizatori de ochi!

  86. Lidia Chicet .
    Vezi pe torrente,ca sunt o gramada de seriale.
    Daca nu sti sa folosesti torrent-ele,vazi ca avem noi citeva tutoriale video despre torrent pe care la gasesti cu motorul de cautare al site-ului.

  87. Lidia Chicet.
    Poate ne imprumuti si noua o imagine iso dupa cd-ul acela original .
    Facem cinste !

  88. lidia chicet a zis

    ce anume trebuie sa caut {scriu} la mot. decautare? dupa care tutorial sa invat sa fac imaginea iso la cd

  89. Lidia Chicet stai linistita ca avem CD-uri cu windows,eu il am pe al meu Cristi pe al lui.pana la urma unde nu te descurci? nu gasesti un serial pt windows? in primu rand tre sa stii ce windows ai,ca sa stii ce cauti.si ce sp are e windows xp sp2,sp3? E Windows Home edition,Windows Buissnes,Windows Academic edition,Windows student Edition? ca sunt mai multe versiuni!! Ca atare tre sa stii ce windows ai ca sa stii ce sa cauti…apoi dupa ce afli ce ai apucate de cautat!

  90. lidia chicet a zis

    va trimit o im. iso dar gasiti vo sn pt retur

  91. Lidia C. dar tot nu ai specificat exact ce sistem de operare ai!!!

  92. Lidia Chicet nu cred ca ai un server FTP de unde noi sa luam imaginea ta ISO,si nici prin mail nu o poti trimite pt ca un Windows e foarte mare prea mare sa incapa intr-un mail! Iar ca sa ni-l dai pe messenger crede-ma ca va dura o vesnicie!

  93. Ne trimite prin posta, ce nu face omul pentru un windows original :))

  94. Am si eu o nelamurire cu un joc fifa 07 iso. lam luta de pe apex lam pornit cu daemon tools lite 4.30.3 tot a decurs bine instalare fara probleme dar supriza a fost cand am dat sal pornesc imi scrie please insert correct DVD-ROM, select OK and restart aplication please hellp me!!!!!!

  95. Vasy deja ti-am raspuns odata la comentariile rapide!!! Trebuie sa folossti crack-ul man,monteaza imaginea cu daemon si da-i explore la imagine si cauta pe acolo prin foldere crack-ul…Sau urmareste cu mare atentie acest tutorial “Cum se instaleaza corect jocuri” aici https://www.videotutorial.ro/?p=485 chiar daca nu e o instalare de Fifa dar in principiu e aceeasi metoda la mai toate jocurile! Mult Succes!

  96. Sau poti privi si aces tutorial despre cum se downloadeaza corect jocuri aici https://www.videotutorial.ro/?p=489.Uitate cu mare atentie si pe urma reocupate de jocul tau…

  97. Foarte tare acest tutorial despre cum se instaleaza corect windows xp sp3…totusi cum e mai bine…sa scoatem cablul de retea din calculator sau sa-l lasam???

  98. Radu81 faci cum vrei dar e mai bine si recomandat sa-l scoti ce te doare mana sa-l bagi la loc sau sa-l scoti?

  99. As avea o intrebare legat de downloadarea service pack 3 pentru windows xp professional.Am intrat pe un site cunoscut de download am gasit sp3 sub aceasta denumire :Windows XP Service Pack 3 Build 5512 FINAL.Cand am vrut sa-l downloadez au aparut 3 variante:1)network installer package for it professionals and developers.exe(316mb), 2) checked build.exe(343mb), 3) iso-9660 cd image file(545mb). Care varianta sa aleg si de ce exista diferenta intre marimea fisierelor?

  100. M-am uitat si pe siteul Microsoft acolo se gaseste sp 3 varianta de 316 mb

  101. bl.
    Ia si tu ce vrei si instaleaza,noi de unde sa le stim pe toate.
    In principiu ia varianta iso si monteaz-o cu daemon tools.

  102. “Doi programatori(Cristi&Boby) nu se mai vazusera de mult timp:
    – Ce mai zici? Care mai e viata ta?
    – Default… ;))”
    Sper sa nu va suparati 😀
    Si,ca sa spun si ceva serios..vin si eu cu 1 intrbare intrebatoare:D
    Atata timp cat update-ul e dezactivat la windows …de cate ori pot instala Windows-ul ?..tinand cont ca “Product key” l-am folosit decat eu?
    Nu stiu daca am fost explicit sau daca ati inteles ceva din intrebarea mea,dar sper sa-mi dati un raspuns oricare ar fi el..
    Multumesc!

  103. Sergiu poti folosi key-ul si windowsul de cate ori vrei tu! si la cine vrei tu,si in ce calculator vrei tu fara nici o problema!

  104. Adrian
    Asta numai in cazul in care, tin dezactivate setarile de update nu?
    Spun asta pt ca am vazut ,pe diferite forumuri, multi oameni care se plangeau ca,Key-ul nu e valabil ..precum ca le dadea un mesaj ca ar fi fost folosit de prea multe ori..si ma gandesc ca din aceasta cauza ar fi ..pt ca isi faceau update-uri la windows si normal ca cei de la microsoft si-au dat seama si au blocat ,ca sa spun asa Key-ul respectiv..
    Nu sunt sigur daca e corect ceea ce am spus ..doar imi imaginez ca pt asta te pune sa-ti faci update-uri la windows ca,cei de la microsoft sa aibe un raport despre cati utilizatori au acest Key.. daca e asa felicita-ma daca nu lumineaza-mi mintea 😀

  105. Sergiu,nu e nimic sigur,unii spun ca ce crezi tu e adevarat si chiar se intampla,unii spun ca nu e adevarat..Eu windowsul care-l am l-am dat si altora cu acelasi serial si e bun,functional,si crede-ma ca lam dat la multi incepatori care habar nu aveau ce e ala automatic updates sau la ce foloseste el.Si inca imi merge si acum de cate ori vreau sa il folosesc

  106. sal cristi…am si eu o problema cu internetu explorer…..am facut ceva anume ca nu mai stiu si numi mai merge interentu explorer cind vreau sa dau dublu clic pe o un linc sau pe meilul de la messenger nu se mai deschide pagina de internet explorer….are cine o solutie sami explice si mie ce treb sa fac

  107. adriann vezi ca avem noi pe site un tutorial cum se instaleaza internet explorer 7 care sunt sigur ca e mult mai bun decat cel care-l ai tu! Sau poti privi deasemenea si la tutorialele noastre despre Mozilla Firefox sau Opera,le privesti si alegi ce-ti place!Nu pot sa-ti dau un raspuns la problema ta pt ca nu stim si vad ca nici tu nu stii ce ai facut exact si unde ai umblat,e mai greu sa sfatuesti asa din ghicite fara sa stim ce anume ai facut.Ca sa gasesti tutorialul despre Internet Explorer,Mozilla Firefox,sau Opera foloseste motorul de cautare al siteului nostru din dreapta sus a paginii!

  108. mai cristi scuzama ca te deranjez din nou dar am instalat si firefox si opera si nu mi se deschide casuta de mail din yahoo si nici lincurile de radio nu stiu de ce nu mi se deschide ai vreo varianta sa ma ajuti cu ceva?am instalat si explorer 7 dar nimika……cind am folosit ccleaner dea atunci face figuri?

  109. adriann la sigur ai umblat in setarile de la ccleaner si ai sters niste registri importanti…nu prea pot sa te sfatuesc pt ca nu stiu exact ce ai facut…cred ca singura solutie e un reinstal de windows si alta data fii mai atent la folosirea ccleaner si lasa-l setat de baza nu mai umbla la setarile lui si nu mai bifa ori debifa ceva daca nu stii ce faci!

  110. Imi poate explica cineva care este diferenta intre windows xp professional si windows xp professional corporate???

  111. sal cristi….am si eu o intrebare cind reformatez calculatoru de fapt hard discu cum eeste mai bine sal las dintro bucata sau sal inpart in doua….ca as vrea sal inpart in doua dar cred cami merge mai prost dupaia….vreau si eu un sfat de la voi care cum este mai bine sal inpart in doua sau sal las dintro bucata….multumesc?

  112. adriann eu te sfatuesc sa-l desparti in 2 pt ca daca se intampla ceva si vei fi nevoit sa reinstalezi windowsul…poti muta ce ai in C pe D si astfel nu vei fi nevoit sa formatezi decat ce e in C. D-ul ramanand neatins,nu vei pierde datele de pe D.De ce sa mearga mai prost dupa? Daca era sa nu mearga bine sau sa nu functioneze bine nu cred ca mai exista functia asta sa faci 2 sau 3 partitii! Plus ca unui virus ii va fi putin mai greu sa ajunga de exemplu fiind pe C sa ajunga in D,astfel pazesti mai bine datele,le poti feri mai bine,izola…

  113. bine cristi deci cal merge la fel indiferent dak ii faci doua partiti si e adevarat cu virusi nuti afecteaza amindoua partitile….ast raspuns mersi?

  114. adriann eu sunt Adrian nu sunt Cristi! da e adevarat,nu-ti va afecta amandoua partitiile,insa daca ai un virus in C si muti un fisier infectat din partitia C in D atunci vei avea si acolo virusi,si invers,daca ai unul in D si muti un fisier infectat din D in C o sa ai si in C virusi…

  115. sal cristi….am facut un backup pa windows….dar totusi nam inteles in totalitate ce rol are el si cu ce avuta calculatoru sau windowsu?

  116. sal cristi…..am vazut tutorialul cu acronis true image am facut backup dar totusi nu am inteles in totalitate ce rol are el si cu ce ajuta calculatoru sau windowsu in cazul asta?

  117. adriann uitate atent la tot tutorialul si o sa-l intelegi te asigur dar uitate cum trebuie fara sa derulezi! uitate pana la sfarsit! si te rog sa nu mai faci dublu post!Backupul e un fel de “asigurare” pentru PC-ul tau…daca ai un virus sau din greseala ai stricat ceva prin windows si nu mai stii cum sa repari folosesti backupul,un install de windows proaspat dureaza destul de mult…avand un backup nu vei fi nevoit sa mai reinstalezi windowsul! pur si simplu folosesti backupul si sistemul tau va fi ca atunci cand ai facut backupul,cu toate programele si tot cum era computerul inainte sa-l strici…sa restaurezi un back-up dureaza 10-20 de minute maxim in functie de sistemul,procesorul tau,poate dura si 7 minute fata de 1 ora si ceva cat ar dura sa instalezi din nou windowsul…Astea sunt avantajele unui back-up! Te-as sfatui de acum in colo sa faci un back-up imediat dupa ce ai instalat windowsul si toate driverele si programele tale preferate! Succes!

  118. mersi mult….dar am facut backup la pc……eu aveam o problema nu stiu de ce nu mi se mai deschide internetu exploreru cind dau dublu clic pe casuta de mail si pe servarele de radio sau alceva si am facut backup si degeaba…..tot numi merge

  119. adriann aceasi problema a avut-o Sergiu…se intampla pt ca ai sters din greseala sau o aplicatie(ccleaner,etc)ti-a sters niste chei sau o cheie de registru! Sfatul meu este sa dezinstalezi browserul si messengerul cu ajutorul lui Revo uninstaler,avem aici pe site un tutorial cu revo uninstaler…si apoi dupa ce le dezinstalezi,reinstalezi browserul si messengerul si problema se rezolva.sergiu a facut exact ce i-am spus si acum totul e cum trebuie,merge normal exact ca inainte!

  120. “VA ROG SA NU MAI PUNETI LINK-URI” am acest OS si mi se pare ffff simplificat de instalat (nu cere serial si iti instaleaza programele predefinite…mai pe scurt..dai click si gata) si util celor care sunt amatori si stiu spaniola 🙂 FELICITARI pt initiativa de a lumina si pe altii…

  121. @vlad:
    Eu personal prefer sistemele de operare curate ,nemodificate.
    Daca iau un sistem de operare modificat nu stiu cum a fost facut si cit de bine se pricepea cel care l-a facut.
    Aceste sisteme pot contine printre altele si unele “surprize” mai putin placute.
    Sfatul meu pentru toata lumea”FOLOSITI DOAT SISTEME DE OPERARE CURATE !” .

  122. ok ms…ai dreptate…e cel mai corect asa…mi se pare interesant asta modificat pt ca nu`s specialist in domeniu si e mai practic, de aceea vroiam o parere..da acu mi`am instalat acronis si cred ca am scapat de stresu` de a reinstala un OS si toate programele…

  123. vlad….daca vrei sa te “joci” putin si sa-ti faci un windows cum vrei si de care esti sigur ca nu are nimic gresit pt ca e facut de tine,si personalizat de tine,te sfatuesc sa privesti tutorialul despre nLite,il poti gasi cu ajutorul motorului de cautare din dreapta sus a paginii videotutorial.ro

  124. Nu ma bag la chestii din astea…cum am zis nu`s specialist in domeniu…doar amator si pt uz propriu…prefer variante simplificate si pratice si care sa nu`mi manance din timp…as putea apela la specialisti dar sunt momente cand au si ei concediu sau timp liber…:) oricum o sa ma uit la multe tutoriale pt ca le consider fff utile si cei care le fac sunt specialisti.

  125. Salutare oameni buni!
    Se pare ca eu sunt omul cu “problemele” cele mai rare intalnite intr-un pc 😀
    Cand deschid pc-ul imi da o eroare care aspune asa:
    devices :devices.exe-Entry Point Not Found
    The procedure entry point is ThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link library USER32.dll.
    Daca cineva are vre-o idee de unde vine eroarea asta..si cum as putea s-o remediez, il rog sa-mi dea un raspuns
    Ps: Aceeasi eroare mi-o da si cand incerc sa deschid unele programe …
    Multumesc!

  126. buna seara..am o problema care a aparut la windows cand am dat un restart…nu mai pot muta iconitelede pe desktop cu mousul…ce se intampla..va rog sa ma ajutati..multumesk anticipat,,,,

  127. @aura:
    Cu atit de putine detalii nu putem da un sfat.
    Incearca sa folosesti sistem restore ca sa te intorci in timp la o setare pe care o stii ca este stabila.

  128. AM WINDOWS CU LICEENTA, IL POT FACE SA NU MAI AM LICEENTA(SA-L PIRATEZ)
    VA ROG!!!
    MULTUMESC!!!

  129. MAI AM O INTREBARE:DOMNULE CRISTI WINDOWS SP3 SE INSTALEAZA PESTE SP2 SI DUPA ACCEEA SE INSTALEAZA DRIVERELE??
    VA MULTUMESC!!

  130. @killer: Nu te inteleg deloc…altii ar da oricat sa aiba un windows cu licenta …tu il ai cu licenta si vrei sa-l piratezi…ia spune-mi si mie ca din cate observ eu tu nu stii ce-i aia un windows piratat…stii ce inseamna un windows piratat? ia spunene si noua!! Ti-am mai raspuns la alt tutorial nu invatam pe nimeni cum sa pirateze hackuiasca crackuiasca! E ILEGAL nenea killer nu mai insista! Ce intelegi t prin windows piratat?

  131. hai mai adrian am vazut videoclipuri cum se pirateaza windows sp2 dar nu am reusit si nici nu am inteles mare lucru pt ca era in spaniola.iar eu nu am insistat ci am intrebat.windows piratat e acela caruia uh nui platesti uh dreptul autorului,sau nui cumperi liceenta.dac nu am spus bine sa ma corectezi.DAR AM LICEENTA PENTRU DOAR 30 ZILE SI AKUMA MAI AM 27,SI VREAU SA ,,SA SCAP DE LICEENTA” DAC INTELEGI.IAR EU NU VREAU SA PUN PE NMENI IN JOK PT CA NU E VOIE SA PIRATEZI WINDOWS.

  132. salut.felicitari pentru ce faceti voi,am o nelamurire.de ce daca dezactivez firewall din sp2 imi pica sunetul.cu el activat nu am probleme.am mai intrebat pe altcineva si mia spus ca asta sa intimpla numai la placile audio integrate.la cele neintegrate nu se intimpla asa.mersi anticipar.sinteti super tari.de curiozitate sinteti ingineri it?mersi

  133. @eugen: suntem oameni simpli ca si tine,cu putin mai multe cunostinte in domeniul IT si vrem sa ajutam si pe altii mai putin priceputi! Are vreo importanta ca suntem ingineri IT? Cine nu are incredere in ce spunem noi aici nu are decat sa stea deoparte si sa nu faca nimic din cele prezentate aici!

  134. mersi.am totala incredere in ce faceti voi.daca v-am jignit imi cer iertare.mersi oricum pt sinceritate.putini oameni ca voi fac lukruri ca acestea.sincer.sanatate

  135. viorel picu a zis

    super tutorial.Felicitari.
    o intrebare:Am atlon 1700+,512mB/400.Am instalat xp sp2 de mai multe ori pe pc-ul meu.stiam de alegerea de boot dar nu am stiut ca trebuie sa intru in bios(am bios 6) pentru a alege Load…? aici vocea lui Cristi nu este clara si nu inteleg ce zice +castau f.prost cu engleza.La ce ajuta aceasta optiune?Este obligatorie?Fara sa o fac mi-a mers bine xp-ul.In rest ce spune el este super.Trebuie sa fii prost rau de tot sa nu intelegi.multumesc

  136. viorel picu a zis

    va salut prieteni
    revin la post-ul meu anterior cu completari:
    -la bios am Award modular V6,00PG(asa imi spune Everest)
    -inca o intrebare(sunt incepator dar vreau sa invat):Cristi in videotutorial vobeste despre alegerea virtual memory si nu am prea inteles.Eu la mine am gasit initial 768,max 1536.Am schimbat doar la initial si am pus 1024.Am facut bine sau nu?Cit ar trebui sa fie aceste valori la ramii mei 512MB/400Mhz/DDR
    Cu stima.

  137. Daca cineva are un windows xp professional service pack 3 ,original cu licenta sa-mi spuna si mie cati mega are acel sistem de operare???

  138. maY ajutatima va rog am o problema foarte grea deci sa va esplic yo am doua sisteme unul mai vechi iar unul mai nom adica cu performante mult mai bune asa problema este la sistemul mai vechi instalez dupa pasi spusi am facut tot ce ati spus in tutoriale si dupa instalare acolo unde spune your computer will rebot in 11,10,9…… asa se restarteaza apoi imi ia instalarea de la capat va rog ajutatima

  139. buna am o problema am facut tot ce ati spus dar cand ajung la imaginea aceea albastra pe fundal dau enter pt a incepe instalarea dar imi cere sa bag cd cu windows si am mutat cd/dvd romul primul sa fie botat
    ce sa fac
    help pls
    ms

  140. probabil ca apesi din nou o tasta la msajul”press any key to boot from cd”.Se respecta aceasta comanda doar prima data,in rest merge de la sine.Asculta si vezi cu atentie tutorialul lui Cristi.Scuze daca am intervenit nu prea oportun.Suces.

  141. @Razvi:
    Fi putin mai explicit daca vrei si ca noi sa te putem ajuta
    Tu ai spus cand imi apare imaginea albastra
    Imaginea albastra o s-o vedem aproape pe toata perioada instalarii
    Daca vrei un raspuns exact te rugam sa ne dai mai multe detalii

  142. ms de sfaturi am reusit sa instalez windowsul cumva dar am oproblema cand aprind pc imi apare pe fond negru scris cu alb sa aleg dintre
    windows xp
    si
    windows xp
    cand aleg prima varianta ajung la desktop unde am instalat windosul dar nu stiu dc s-a instalat in d si nu in c unde era pana acum
    iar daca aleg varianta 2 imi spune sa copiez ceva fisier pt ca nu mai exista si restarteaza pc
    ajutatima va rog sa sterg ambele windowsuri sa sa il reinstalez undetrebuie adica in c

  143. nu dau imi ia el de la capat si am incercat sa scot si cd si tot nu mere

  144. ma ajutati si pe mn am scris mai sus pls ca asa cum e winddosul acuma irosesc aproape 100gb pls help

  145. ajutatima va rog am postata mai sus

  146. @Razvi: la un moment dat esti intrebat ceva in genu “Iff you want install of fresh copy of windows pres esc” tu nu ai apasat si ai instalat windowsul peste! si ai windowsul de 2 ori! Atunci cand instalezi windowsul si-ti arata toate partitiile,selectezi partitia C cu ajutorul sagetilor de pe tastatura,apesi tasta D ca sa stergi partitia,apoi L pt confirmare,si te va da iar pe pagina unde ai partitiile iar unde era C-ul acum e unpartionated space,iar selectezi cu sagetile acel unpartitionated space si apesi tasta C ca sa creezi partitia! te va pune sa scrii de cat vrei sa fie partitia,lasi asa cifrele nu modifici nimic si apesi enter,acum ai iarasi si partitia C o selectezi cu sagetile iarasi si apesi enter ca sa instalezi windows pe ea! alegi tipul de formatare NTFS simplu nu NTFS quic! Succes,uitate mai atent la tutorial!

  147. D-le Cristi va rog f. mult sa departati putin microfonul deoarece se aude destul de rau (mai ales la inceputul acestui videotutorial).Tot respectul pt. munca d-voastra.
    Enjoy,
    Tony

  148. baietii am si eu o intrebare ca tot vorbim de instalarea windows xp….se poate instala un windows pe un stick sau card de memorie?
    e foarte bun tutorialul..va multumesc

  149. ffff bine HAI CU XPU

  150. salut, bun ghidul, dar eu am intampinat o problema, o cunostinta si-a luat un Notebook ASUS A6R, a avut initial Linux pe el, am dat linuxul jos si am instalat XP. Asta se intamplase acu vreo 8 luni in urma. Iar acum mia spus ca nu mai merge calculatorul, e virusat, se misca foarte greu, si ar vrea sa ii fac o instalare noua de XP.Zis si facut, bag cd cu xp pack2 pe care i l-am pus si data trecuta, intru in BIOS si selectez bot device priority pe CD/DVD-RW, salvez setarile cu F10, face restart, apas tasta F8 de multe ori si in loc sa-mi apara “press any key to boot from cd…” imi intra direct in windowsul vechi instalat, deci sare peste butarea d pe cd. Am mai incercat si altfel, am pornit calculatorul, am apasat tasta Esc, ca sa aleg prioritatea de butare de pe CD/DVD-RW, dau Enter, si in loc sa apara mesajul ca buteaza de pe CD/DVD-RW, intra iar in vechiul windowsul instalat. Mentionez ca am incercat cred ca vreo 10 cd-uri si Dvd-uri bootable cu windowsuri, si nu imi ia butarea de pe cd. Am un cd bootabil cu un Memtest, il bag in Dvd-RW si asta merge si incepe si face testul la memorii, credeam ca e dus DVD-RW, dar e bun. Am incercat si o versiune de Linux, si asta il vede. Am gasit intrun final un dvd cu ‘Last XP’ bootable, si interesant pe asta il ia dar acest DVD are multe programe, utilitare, intru in meniul acestui DVD si la un meniu numit “Tweak & Services” unde mi se deschide o lista, si de aici bifez: Classic Start Menus; Sistem Restore Registri; Remote registri Services; si TCP/IP Net Bios Helper Services (de fapt am inteles ca daca bifez aceste optiuni , de fapt eu le inchid), dau restart si apas tasta F8 destul de des, si minune, apare mesajul Pres any key to boot from cd…, si se instaleaza XP asta pana la capat. Dra incerc din nou sa bag un xp sp2 simplu, curat ca cel ce il am eu pe cd, nu as vrea sa il las pe acest Last XP, si bootarea nu merge nicicum. Va rog care stie si ma poate ajuta poate, rog sa lase un mesaj.

  151. Iacob Florin a zis

    Ba..,voi faceti tutorialele astea numai voua sa va iasa ce faceti acolo ca mi e prea putin imi iasa,si de cite ri va trim omul un mesaj nici odata nu i raspundeti,ba mai puneti si interdictie pe suite.

    v am trimis 1000 de mesaje nimic

  152. @Iacob Florin:
    Nu cred ca ti-a pus nimeni interdictie,nu este problema noastra daca tie nu-ti iese ce vrei sa faci,ti-am raspuns si eu si adrian.
    Eu fac un tutorial sa inteleaga lumea,daca tu nu intelegi nu este problema mea.
    Eu nu pot sa fac tutorial si dupa aia sa explic aceleasi chestii,pe de ce dracu mai fac tutorialul.
    In lac sa fi si tu atent dai vina pe altii.
    Crezi ca sunt eu de vina ca nu-ti iese tei treaba acolo.
    Noi ti-am vorbit frumos, “BA” nu cred ca este un mod de adresare.
    Daca vrei sa fi respectat trebuie sa respecti si tu.
    Eu nu pot sa-ti spun mai mult decit am spus in tutorial,incearca si tu sa te pui in locul meu,n-as mai putea sa fac nici un tutorial de acum in colo daca as sta sa explic despre tutoriale mai vechi .
    Avem si noi o gramada de treaba,cind putem raspundem dar cind nu putem asta nu inseamna ca trebuie sa strigi la mine “ba”.

  153. @Viorel: Chestia asta mi sa intimplat si mie dar la desktop si i-am dat din bios “enable keyboard usb suport”dar la notebook cred ca nu ai,inceara sa-i dai niste setari optimizate”load optimized defaults” sau “load setup defaults”.
    Vezi poate ai totusi chestia cu usb suport pentru tastatura.

  154. poate o sa faci unu si cu vista….cred ca o sa ne trebuiasca cat de curand.

  155. Salut Boby_admin! uite am si eu o problema,am un XP SP3 si din greseala am sters un fisier CLI.exe,am instalat din nou Windows-ul si am acum eroare CLI.exe ,spune ca nu pot porni ATI Catalyst,am instalat .Net Framework 2.0,si nu pot instala .Net Framework 1.1,3.0 si 3.5,am citit pe un site ca imi trebuie .Net Framework 1.1,dar nu pot sa-l instalez,am facut upgrade si la Windows Installer,de la 3.0 la 4.5. Te rog ajuta-ma ca nu pot sa folosesc si sa fac twek-uri la driver-ul Ati Catalyst si la mine se vede la monitor mai inchis desi am contrastul si luminozitatea la maxim,adica nu vad toate detalile dintr-o poza. Ce imi recomanzi sa fac? Te rog ajuta-ma,mersi mult! Bafta in contiuare! Cu Stima,PJ Valy.

  156. @PJ Valy: decat sa te complici fa reinstal de windows,si dupa aceia fa-ti un back-up imediat dupa ce ai pus driverele si programele de care ai nevoie.Backupul e sfant si te scoate din multe,te scuteste de reinstal de windows,backupul se restaureaza in doar 10-20 minute si mai putin chiar in 7 minute in functie de procesorul tau!!! Iti recomand pt backup Acronis true image avem chiar si un tutorial despre el,scris sus la search in dreapta aici pe pagina noastra “acronis true image”

  157. alexandru pais a zis

    salutare,

    eu am o intrebare:

    am un “nootebuck ACER Aspire 7520” am pe el sistemul vista cu 64 biti, intrebarea este : pot baga si xp cu 32 de biti ?

    multumesc anticipat

    astept o sugestie de la Dvs

  158. @alexandru pais: Poti dar tre sa ai driverele placii de baza,mai exact a placii video,audio,etc le cauti manual pe net…sau daca ai un CD cu driverele e si mai bine…acum depinde…sar putea sa ai nevoie de drivere SATA ca sa poti instala windowsul…iti trebuie un flopy pe USB sau un CD cu windows modificat in care sa ai driverele SATA….

  159. alexandru pais a zis

    salut.

    Am o intrebare ! Am un leptop “acer aspire 7520” si am pe el windows vista si nu imi place deloc…intrebarea este: acest leptop este pe 64 de biti si as vrea sa stiu daca merge sa instale xp home adition de 32 de biti pe el fara sa am probleme se operare ?

    Multumesc anticipat

  160. @alexandru pais:
    Poti sa-ti instalezi ce sistem de operare vrei tu vista,xp.linux
    Dar nu uita sa-ti download-ezi si driverele pentru noul sistem de operare pe care o sa-l alegi

  161. @alexandru pais: Raspunsul era mai sus ,a mai intrbat si alt cineva,citeste si alte comentarii inainte sa postezi si nu mai da de 2 ori acelsi comentariu te rog!!! Asteapta sa primesti raspuns…nu stam non stop pe site!!!

  162. alexandru pais a zis

    MII DE SCUZE ! MULTUMESC DE AJUTOR…

  163. Ionut Turcu a zis

    Salut! Am Intel Core2duo 2,4ghz, 4gb ddr II, GeForce 9800GTX 512/256,etc. Am avut Windows XP SP3 pe 32bit si nu-mi vedea decat 3,5gb DDR. Nu aveam inconveniente majore (se intepa in NFS Undercover cu detalii la max,etc.)si parca ma intepa si p mine in coaste ca nu-mi vedea 0,5 gb DDR… Vorba aia, daca tot am comp tzapan makr sa am parte de el… Si am formatat… Acum mi-am pus Windows XP SP2 x64bit… imi vede 4gb DDR, nu se mai inteapa NFS-ul dar… nu pot folosi “Youtube” si alte site-uri decat cu browser de 32bit, nu pot instala Service pack 3,Mcafee Antivirus si multe multe altele… De ce? E vreun medicament pt asta? Voi ce ati alege intre 32bit si 64bit? Multumesc!

  164. @Ionut Turcu: Sa vorbit despre tema asta intr-un tutorial mai nou despre everest daca nu ma insel,Windowsul vede doar 3G si e suficient pt el,nu poti rula softurile pt ca e de 64 si nu prea se fac softuri pe 64!!! Te sfatuesc sa treci tot pe 32.majoritatea programelor sunt facute sa ruleze in 32 biti!!! foarte rar gasesti si ft putine softuri sa ruleze in 64! Cu 64 tre sa rulezi softuri in 64 si sa cauti softuri in 64,unele programe specifica sau au versiuni si pe 32 si pe 64,dar ft putine!!! 3G pt windows xp e mai mult decat suficient!!! si 2 e destul!Medicament nu este,e normal sa fie asa…tu ai 64 tre sa ai si softuri tot in 64 si cum nu sunt…eu zic sa treci pe 32,majoritatea sunt pe 32,majoritatea folosesc windows si softuri pe 32! Nu va mai bagati o caruta de G de RAM ca nu aveti ce face cu ei!!! Windowsul pe 32 vede maxim 3G si nici nu trebuie mai mult,e destul si 2

  165. @Ionut Turcu: Ca sa rulezi jocuri ai nevoie de o sursa puternica,buna,si de o placa video performanta nu de 8G de ram!!! Sursa proc si placa video buna atat iti trebuie!

  166. Ionut Turcu a zis

    Mersi mult, Adrian pt ajutor! O sa profit de ocazie si o sa te rog sa-mi spui daca vrei care e “calcaiul lui Ahile” la configuratia mea, care e componenta codasa, ca sa vad daca au fost cinstiti cei de la firma de unde am luat compu.
    Placa de baza GA-P31-DS3L Intel P31/ICH7/PCI-E/sk775;
    Intel Core 2 Duo E4600 2,40ghz/800/2mb;
    4xkingmax DDR II 1000mb PC6400*800mhz;
    HDD WD 500gb KS SATA2/16mb 7200rpm;
    Geforce 9800gtx 512mb/256mb;
    sursa orizontala la carcasa(prima oara cand aud);
    Sursa ATX 420W True power (cerusem de 450W da’ cica e mai buna asta). +placa de sunet,DVDRW,etc. mai putin importante.
    Scuze daca sunt insistent, dar vreau sa profit ca v-am gasit pe voi si sa invat cat mai multe… Mersi!…

  167. @Ionut Turcu:
    Eu il evaluez intre 1700 2000 lei noi

  168. @Ionut Turcu: Placa video si mai ales sursa sunt cu semnu intrebarii pt mine,pt jocuri placa video…asa si asa,parerea mea.De ce sa nu recunosc nu sunt un as in hardware nu ma prea pricep…mai mult la partea de soft…boby si cristi se pricep la hardware!!!

  169. @Adrian:
    Adriane ai cam incurcat borcanele credema ca 9800 gtx chiar e placa nu jucarie cel putin acum cateva luni era cea mai tare(poate ai inteles gresit)
    Sursa ai dreptate si sunt convins ca e o sursa mai slaba
    Parerea mea ca sunt un pic cam dezechilibrate Sursa -Placa video

  170. @boby_admin: da boby recunosc si am spus-o nu ma pricep la hardware decat asa in mare…nu am bani sa ma joc cu partea hardware si fara practica nu vreau sa invat! doar teorie sa citesc…la cate serii sunt in nVidia…de unde sa stiu eu despre fiecare ce poate cat poate cand eu am un cip grafic integrat,si 384RAM?Habar nu am ce-s cu literele alea…GTX 800 bla bla…la procesor la fel E600 nu stiu cat si C5009 nu stiu ce-s cu ele de ce sa mint…eu ma uit doar la cat MB are cat MHZ si cati G restu la cifre si zerouri seria aia habar nu am ce-i cu ea…

  171. @boby_admin: eu cand iau un procesor ma uit cati G are cati MHZ nu ma uit si nici nu stiu ce e cu E600 etc…nu am de unde sa invat nu stiu ce reprezinta coadele alea…desi as vrea sa invat 😛 SUNT VARZA LA PARTEA DE HARDWARE…NA CA AM SPUS-O SI CE? :))

  172. @Adrian:
    A fost o gluma
    De aceea ne aflam aici pe site sa invatam unul de la celalat
    Acum despre sistem
    Mie personal mi se pare un pic cam dezechilibrat
    Fratilor nu va mai cumparati sisteme gata facute pentru ca aia nu vor sa va vanda voua cele mai performante sisteme ci vor doar sa scape de componenetele mai vechi si sa faca bani pe carca voastra
    Va scoate ochii cu o componenta mai sofisticata si restul vai mama lor
    In concluzie cumparati-l pe bucati

  173. @Ionut Turcu:
    La configuratia ta vad un dezechilibru destul de mare.
    Parti bune : placa video foarte buna , memorie destula , si hardul cam micut dar merge.
    Parti proaste : procesor prea slab pentru placa video , placa de baza cu un chipset slab , pe o asemenea placa de baza nu poti pune un 9800gtx , este blasfemie , trebuie cel putin un P35 , dupa aceea sursa care dupa parerea mea este inima pc-ului.
    Eu l-as lua la bataie pe ala care ti-a spus ca sursa aia este buna.
    Tu nici nu ai conector special pentru placa video, sa te uiti ca la placa video 9800gtx ai doua mufe de alimentare din care in cel mai bun caz ai una care vine de la sursa, a doua este o improvizatie dintr-o mufa molex cu un adaptor.
    Daca o sa joci un joc mai nou pe setari High citeva ore ai mari sanse sa-ti ia sursa foc s-au sa se reseteze pc-ul.
    Trebuie sa-ti cumperi neaparat alta sursa,cu restul poti sa te descurci asa, insa sursa trebuie urgent.

  174. sincer chiar as vrea un tutorial in care sa ne vorbiti despre seriile,lieterele si cifrelede la placa de bza,procesor,placa video ce-s cu ele ce inseamna ce semnifica…sau macar un link de unde sa pot invata despre asta,sau o metoda cum pot invata despre ele? exista carti de asa ceva?

  175. @admin_cristi: Aoleu doamne ma doare capu…mufa molex…P35..cipset…vai de mine…deja ma ia cu lesin sincer…de unde le inveti? de unde ai invatat ce e P35 ala? cred ca o las balta cu partea hardware e prea mult”e multe litere si cifre bree” si mintea mea o iarazna cu atata incarcatura!!! Si codu morse l-s fi inteles mai rpede decat ce ai spus mai sus Cristi…

  176. @Adrian:
    Da Adriane sunt reviste de specialitate cum ar fi XtremPC,Chip,pc magazine etc si din care poti sa inveti destul de multe (dar din pacate de foarte multe ori in aceste reviste o sa gasesti si foarte mult reclama mascata)
    Asa ca va rog sa nu haliti tot ce zic aia acolo(adica de multe ori o sa va recomande componente destul de scumpe)
    Noi am avut noroc pentru ca am testat si foarte multe componente
    Nu trebuie sa ai foarte multi bani ca sa testezi componenete
    Eu personal imi cumparam o componenta o tineam o perioada scurta de timp spre disperarea lui nevasta-mea imi cumparam alta (la fel facea si Cristi)
    Adriane pe ziua de azi ai fost primul care m-a facut sa rad

  177. Ionut Turcu a zis

    :)) Ma bucur ca v-am distrat un pic la ora asta da’ eu fac ochii cat cepele… ca e tragic!… banuiam eu ca nu e buna sursa aia si ca nu prea se intelege placa de baza cu copiii ei… Am luat compul pe componente,unde m-am priceput am zis:vreau asta si asta(placa video,hard,RAM,monitor,sunet), unde nu, “recomanda-mi tu”… Si mi-a recomandat…de toti banii. Spuneti-mi voi, va rog… E mai bine sa bagi componente mai bune in unitatea existenta sau sa-ti cumperi o unitate noua (facandu-ti tu configuratia)?

  178. Ionut Turcu a zis

    Uite niste romani deosebiti care fac un lucru de calitate… Bravo,baieti!… Ehe, ce comp aveam eu dak stiam de voi… dar nu-i nimic! De-acu’ n-o sa ma mai fraiereasca nimeni la hardware! Va rog mult raspundeti-mi cand aveti timp la intrebarea din commentul anterior ca sa stiu ce-am de facut, mai bag bani in unitatea asta sau imi fac una noua?… Multam pt cele invatate!… Tineti-o tot asa!…

  179. @Ionut Turcu: dati-mi-o mie va rog frumos ca-s ncajit si luati-va alta,eu nu-s psionat de jocuri…vreau doar sa-mi pot face treab si sa pot lucra la ce am nevoie…puteti sa mi-l dati fara placa video,hard,dvd-rw ca nu ma supar!!! Din cate a spus cristi e problema cu cipsetu prea slab si ala nu stiu…dak… mai mult k sigur nu se schimb la bucata,ca si cum ai lua un procesor..sau un coller care se detaseza…asa ca aruncati-o incoace 🙂 ca nu ma supar,Vorbesc serios!

  180. Salutare “Profesorilor”!!
    Am si eu o problema,si stiu ca de la voi am un raspuns care sa i-l pot folosi 100%.
    Am un laptop(de la Romtelecom)si nu pot sa instalez XP in loc de vista,pe care i-l are acum.
    Tot am intrebat si cativa prieteni mi-a zis ca trebuie sa setez ceva din bios,de la harduri.Ceva cu “I” in loc de “H”.
    Ati putea sa imi dati un raspuns,va rog?
    Cu toata stima…

  181. @SNIPpER:
    Da stiu despre ce vorbesti este o problema foarte des intalnita
    Trebuie doar sa intrii in bios si sa debifezi sau sa deselectezi modul AHCI
    Probabil o sa ai optiunea ide pe care trebuie sa o bifezi dupa aceea apesi pe f10 salvezi si gata

  182. @admin_cristi: Iti multumesc frumos pentru raspunsul tau, dar uite ce am depistat eu pana la urma. Butare de pe cd nu face in ruptul capului, dar de pe dvd face. Am pus un xp sp2 pe un dvd si de pe el merge. Nu stiu ce are cu Cd-urile de nu mai buteaza de pe ele. Dupa ce am instalt XP am observat ca singurele cd-uri pe care le citeste sunt cd-urile cu drivere si cel de la imprimanta cu drivere, in rest nici un cd facut de mine cu nero sau cu alt program de ardere. Orice dvd il citeste, iar cd niciunul. Nu stiu ce o avea dvd-rw. I-am dus cunostintei mele Notebok-ul cu sps2 instalat, iam aratat cum stau lucrurile, si a zis ca o sa treaca si pe la servis cand o avea timp sa vada ce o sa rezolve cei de acolo. Va multumesc mult pentru aceste tutoriale, am invatat multe de pe acest site, si inca mai am de invatat.Astept cu placere sa vad si alte tutoriale pe care le ve-ti mai pune. Multa sanatate va doresc la toti.

  183. salutare.am o problema.cand intru pe site imi apare “A script on this page is causing internet explorer to run slowly.if it continues to run your computer may become unresponsive.do you want abort the script? yes sau no”.daca dau yes,dupa citeva secunde imi spune internet explorer not responding.ce trebuie sa-i fac?va multumesc anticipat!

  184. @petryk: Sa tot vorbit pe tema asta de 100 de ori si la comentarii rapide si la tutorialul despre internet explorer 7….este depasit fratilor,un borwser de 2 lei care a ramas in urma cu evolutia scripturilor in care sunt facute paginile web,Plus ca navigarea cu internet explorer nu e deloc sigura,sta foarte prost la capitolu siguranta in “surfing” folositi orice alt browser,firefox,opera,Google Chrome…renuntati la internet explorer pt ca e o mare pacoste si a ramas in urma tare,modul in care sunt facute paginile web a evoluta scripturile au evoluat si internet explorer a ramas in urma,nu le recunoaste,nu le stie,foloseste o metoda de citire a paginilor web ceva mai veche…firefox e mult mai customizabil,practic si navighezi intr-un mod mult mai sigur,plus ca e si ft rapid in comparatie cu internet explorer…sunt tutoriale pt fiecare browser in parte…scrie sus in dreapta la search firefox,sau opera si o sa le gasesti…

  185. va rog ajutatima nu stiu din ce cauza mi s-a inst windowsul in d si nu in ce peste ala vechi poate am gresit va rog ajutatima si va implor bagatimi id in lista si ajutatima pls id: [email protected]

  186. @Tomi: Windowsul se instaleaza unde vrei tu nu unde vrea el! Sa instalat in D pt ca poate din neatentie ai selectat sa se instaleze in D,Nu ai ce face decat sa reinstalezi Windowsul si sa formatezi partitia D…Cat despre id tau de mess sa mai spus…nu contactam pe nimeni,problemele se discuta aici pe site! Nu va mai lasati adresa de mail sau id de mess in comentarii pt ca nu o sa va contacteze nimeni din echipa videotutorial.ro,Nu insistati! Vine muntele la mahomed sau mahomed la munte?

  187. da am inteles cu id sory dar cand l-am inst windowsul aparea doar D: nustiu ce scria si numa pe aia o puteam alege

  188. Pop Adrian a zis

    Adrian 🙂 ia fa un tutorial cum sa le explici la astia “cu windowsu cu licenta pt 30 de zile” ca nu ai voie sa le areti cum sa faca :)) dale putin legea care iti interzice acest lucru da fa un video te rog

  189. @Pop Adrian: Sincer sa fiu nu am inteles absolut nimic din ce vrei tu!! Sa fac ce? si sa arat ce? Nu pot sa fac tutoriale ca as face cu mare drag,PC-ul meu e ft prapadit si nu-mi permite sa fac captura de ecran…in viitor probabil o sa ma lase si pe mine Cristi sa fac tutoriale 😀 Pana una alta…din ce vrei tu sa fac nu am inteles nimic!

  190. bn am inteles da cand sa inst windowsul iar imi arare in timp ce copyng files ca nu s-a gasit ceva din c si nu mai pot sa inaintez chiar inainte de restart si e inst prppriuzisa se intampla

  191. Salut,

    Multumesc pentru site-ul Dvs. Este excelent.
    Problema nr. 1.
    De ceva timp nu mai am audio pe playere la filme sau muzica.
    Am incercat sa fac setari din windows, apoi am pus codecuri AC3, K-lite, Realtek si tot nu merge. Boxele sunt bune.
    Ce as mai putea sa fac?

    Problema nr. 2.
    La celalalt calculator cand l-am pornit se reseteaza incontinuu. Apare pe ecran biosul apoi apare Start normally si secundele pana cand se incarca apoi incepe iar sa se restarteze…Am dat sa porneasca din Start normally, good last configuration etc si nimic tot asa face. Butonul de reset este in regula nu e blocat sau defect.

    Trebuie sa instalez windows xp din nou pentru ambele probleme?
    Va cer ajutorul. Multumesc inca o data.
    In viitor va rog sa faceti si un videotutorial cu probleme de acest tip.

  192. @Nicusor:
    La pc-ul 1 eu te sfatuiesc sa-ti faci o reinstalare, pentru ca am patit si eu la fel si nu s-a remediat pina nu am facut reinstalare.
    La pc-ul 2 trebuie sa intri in safe mode si sa dezinstalezi ultimul driver sau soft care a determinat acest comportament, in safe mode intri apasind F8 imediat dupa segventa de post (la pornire dupa ce trece momentul de intrare in bios).

  193. La problema nr. 1 daca nu am audio as putea folosi speakerul-difuzorul intern din computer pentru un timp ca sa ascult muzica sau sunetul de la filme binenteles la un volum mic sa nu se arda.
    Va rog sa-mi spuneti pasii cum sa utilizez si sa procedez cu speakerul….fratilor Cristi, Boby, Adrian…….
    Multumesc.

  194. @nicusor:
    Acel difuzor nu este pentru ascultat muzica, este pentru unele mesaje sonore din bios( bipuri ) care sint descrise mai dine in cartea de la placa de baza, de exemplu: la un bip scurt si doua bupuri lungi inseamna ca ai o eroare, asta a fost un exemplu imaginar.
    Nu-ti pot spune daca poti asculta muzica, incearca si tu si vezi ce iese.

  195. Salut din nou Cristi,

    Vreau sa te intreb daca exista posibilitatea sa pot asculta audio de la filme si melodii din player-e pe difuzorul intern al computerului (speaker) la un volum mic, important e sa se auda ceva.
    Pana o sa fac instalarea unui program xp o sa mai dureze.
    Eventual poate cunosti sa existe un program pentru speaker sa ascult la el din playere precum WMP, Winamp, MPC, etc.
    Sau sa-mi spui cum sa setez in Windows XP sa pot beneficia de micul avantaj al speaker-ului.
    Multumesc pentru raspunsuri Cristi. Esti tare frate!

  196. @Nicusor: Cristi a fost cat se poate de clar…nu poti folosi acel speker pe post de difuzor…acel speker reda doar semnalele de errori ale biosului,ale unei componente cu errori…eu am 9o unitate de tip vechi,unitate pe orizontala cu 2 difuzorase incorporate intr-o parte si in alta dar asa au fost facute…la mine reda muzica si in ele si nu stiu cum sa fac sa scap de sunetu din ele…nu vreau sa le scost,sa desfac carcasa pt ca e in garantie …e luat la mana a 2-a si am si unu dar e stricat cu unitatea normal pe verticala si ala are un mic difuzor dedesupt dar nu poti reda nimic in el! e doar pt errori,bios,unele au doctor bios…un robotel vorbitor…in momentul cand ai o eroare te avertizeaza sonor o vece cum ca hardwarul nu stiu ce are…dar atat…nu poti reda alt ceva in el! Reinstaleaza si tu driverul audio…poate ai sters ceva din greseala…chiar nu stiu ce sa zic…lasa un id de mess poate pot sa te ajut prin remote assistance daca doresti…nu promit nimic…voi incerca…

  197. Spaiuc Florin Catalin a zis

    Domnul Cristi Dv ati sa nu scoatem mausu tastatura si monitoru.Atunci trebuie sa scoatem si cablu de alimentare de la unitate.Vreau sa va felicit pentru acel video tutorial va dau nota +10

    Va multumesc

  198. Spaiuc Florin Catalin a zis

    Domnul Cristi asi dori sa stiu de unde ati luat imaginea aia iso eu am cautato pe net dar nu am gasito ma poti avuta te rog.

    Va multumesc

  199. @Spaiuc Florin Catalin: Nu ai cautat bine…cauta pe siteuri de torrente…daca nu stii sa folosesti torrentele si trakerele vezi k avem tutorial despre asta…scrie sus la search in dreapta torrent si da enter…vei gasi tutoriale despre cum se folosesc torrentii si clientul de torrenti…nu putem sa-ti dam link catre nici un site pt ca pe net nu gasesti decat windows piratat,si e ilegal sa incurajezi pirateria sau sa oferi crack-uri seriale sau linkuri de download la softuri piratate…trebuie sa ne intelegi si sa te ajuti singur! Invatativa sa va ajutati singuri! In tutorial doar sa prezentat sistemul de operare in rest e treaba voastra de unde-l luati descarcati…de unde faceti rost de el…

  200. Salut Cristi,

    Imi cer scuze daca te deranjez cu problema de la pc nr.2 cu resetarea continua. Am dat in safe mode, apar driverii care se succed pe ecran cu repeziciune, apoi dispar driverii si iar se restarteaza computerul ca la inceput.
    Chiar nu stiu pe ce sa apas mai departe ca sa dezinstalez ultimul driver sau soft asa cum mi-ai spus.
    Cu o zi inainte cineva din casa s-a jucat pe la o setare de log on, log off sau parola, apoi la stins si cand i-am dat drumul dimineata a aparut problema asta cu resetarea.
    Sa fie asta de vina, ori sa fie ceva la bios, amicii imi spun ca poate sursa de curent e defecta si computerul nu mai are resurse si din acest motiv se restarteaza.
    Multumita voua am inceput sa mai invat si eu cate ceva despre computer fiind la inceput de drum.
    Muktumesc

  201. @nicusor: Ce tot va chinuiti atata…nu pot sa cred ca de atunci de la primu coment cand ne-ati spus despre problema stati cu el asa…reinstalatii windowsul si gata…asa daca stati si asteptati sfaturi ba de la unu ba de la altu nu o sa intelegeti nimic…pareri avem toti insa nimeni nu poate sti ce aveti in pc sau ce ia facut exact cel care ati spus ca a umblat pe la user si parola…asa ca….nu stiu daca cineva are solutia pt pc-ul dumneavoastra…Putem avea pareri dar solutii nu..din cate spuneti se restarteaza imediat dupa diagnosticul de bios…atunci creca ori lipseste un driver ori e stricat sectorul de boot si in cazu asta faceti reinstal formatati doar C-ul…Uitativa la tutorialul despre cum se instaleaza windows xp,il gasiti cu search de sus in dreapta…Succes

  202. sal bai baieti am o problema care no pot rezolva am cumparat un calculator nouiam setat din bios sa booteze de pe cd iam dat drumu n vrut sa boteze din prima lam scos din priza de citeva oripina la urma o inceput sa booteze am facut partitiasi im dat maideparteo formatat si cind sa copieze fisierele le copiaza cam 85 la suta si da eroareunitatea optica este lgice sar putea face la eroare zice ca nui compatibil cd am incercat alt xpsi ala la fel face lam lasat un pic oprit vreo 2 oresi iamdat drumu iara nu mai vrea sa boteze deloctre sal duc la magazin inoapoi ce ziceti?multam

  203. @iustin:
    Incearca si alt sistem de operare, de preferat ar fi sa arzi unul nou la viteza mica, incearca sa nu folosesti sisteme de operare care au trecut prin mai multe miini, pentru ca disk-urile se strica foarte repede.

  204. Imi puteti zice si mie ce windows folositi voi in acest tutorial si imi puteti da un linnk de download.Poate par stupid cu aceasta intrebare dar sunt curios.Va rog !!! Astept raspuns.

  205. Multumesc pentru raspuns.
    Am inceput sa instalez din nou programul xp prin metoda repair ca sa-mi salvez fisierele din partitia C dar la sfarsit dupa instalare nu pot sa intru in sistem mai departe deoarece imi apare o fereastra in care trebuie sa aleg una din cele 3 cai ori sa i-au legatura cu centru Microsoft si sa le dau un ID, ori sa le dau telefon si imi apare casute A,B,C,D,E,F, sa completez nu stiu ce, ori log off.
    Nu stiu ce sa fac.
    Daca instalez xp-ul prin metoda lui Cristian se va sterge toate fisierele si programele instalate in partitia C? Fisierele dn partitia D am inteles ca nu vor fi afectate.
    Eu lucram cu programe Word Office si Excel si e greu de facut rost.
    Si o alta intrebare importanta: Odata instalat programul va afecta setarile de Internet, adica se va sterge si Internetul? Sunt conectat prin modem la Romtelecom.

  206. @Georgian: Un Windows il gasesti in magazine sau pe torrente…nu putem sa-ti dam link catre un torrent pt ca asta ar insemna sa incurajam pirateria si e ilegal! Daca cauti o sa gasesti! Vezi ca avem un motor de cautare pt torrente,Sus de tot in pagina este sectiunea Torrent clic pe acel scris si vei ajunge la un motor de cautare pt torrente…scrii in acea casuta windows xp si dai enter…Nu avem voie sa dam link catre softuri piratate sau catre sisteme de operare piratate…daca cauti o sa gasesti asa cum am gasit si eu!

  207. @Nicusor: Daca instalezi windowsul prin metoda lui Cristi da…tot ce ai in C se va sterge la fel se vor reseta conexiunile de retea/net…nu cred ca asta e o problema…le poti face la loc,nu se va sterge internetul…ci doar setarile si asa cum am spus alea le poti reface!

  208. Ai avut dreptate Adrian. S-au sters din pacate. Stiam de la un fost coleg ca o cunostinta de-a lui cand i-a reinstalat XP-ul a ramas cu programele in computer gen Word, Excel, Pointpower…+ Internetul.
    Ai idee cum a procedat? Nici eu nu am cerut detalii, atunci.
    Intrebare: -Pe viitor, programele de mai sus nu este mai bine sa le pun in partitia D ca sa nu se mai stearga cand se face reinstalarea?

  209. @Adrian: @Spaiuc Florin Catalin: Lasati-mi o adresa de mail si va trimit torrentul.

  210. @Georgian: Lasa-mi o adresa de mail sa-ti trimit un torrent.
    Scuze Adrian,m-am adresat si tie. 🙂

  211. Salut Cristi,
    Pe computer am facut o serie de instalari la programe de tip trial pentru a le folosi timp de 10 zece sau 30 de zile, gen Ashampoo, TuneUp, etc. Dupa aceste perioade de timp acestea au expirat nemaiputand fi folosite. Le-am dezinstalat cu Revo dar in computer au mai ramas foldere de la aceste programe.
    Cand am vrut sa le instalez din nou, aceste programe au citit folderele ramase pe computer de la prima instalare si au blocat instalarea mai departe anuntand ca sunt expirate.
    Cum pot sa sterg aceste foldere tip magnet, exista vreun program sau setari din windows?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

  212. boby_admin a zis

    @Nicusor:
    Avem noi un tutorial cu ” unlocker ” un program mic care te ajuta sa stergi orice, daca nu le sterge atunci le sterge la restart.

  213. thoamne cred ca inebunesc nu reusesc sai dau de capla pc va rog ajutatima plss am postat mai sus va rog pls

  214. @silviu: daca azi lasi comenntariu cu un nume maine cu altu sigur v-om sti cui ne adresam si care din toate cometraiile e al tau…m-am uitat mai sus si nu am vazut nici un comentariu de la silviu…ce problema ai?

  215. salut am istalat un vista black 2009 nam mai umblat cu asa ceva are mai multe componente da nu merge sistemu audio 5+1 care o fi baiu multam.

  216. @iustin:
    De ce ai ales un astfel de SISTEM DE OPERARE MODIFICAT, eu unul nu recomand asa ceva pentru ca exact cum sint integrate programe pot fi integrate si altfel de “programe” mai rau intentionate.
    In principiu aceste SISTEME DE OPERARE MODIFICATE au o rata de orori destul de mare.
    Trebuie sa ai un CD sau un DVD cu drivere cu tot ce-ti trebuie ca sa-ti mearga toate componentele de pe pc, daca nu ti-a dat un astfel de disk o data cu computerul trebuie sa-ti cauti singur drivere pe site-ul producatorului placii de baza.
    Ca sa-ti mearga sunetul trebuie sa bagi drivere
    Ca sa-ti mearga placa video cum trebuie trebuie sa-i bai drivere
    ETC ETC .
    Dupa drivere trebuie sa bagi si niste codecuri ca sa-ti ruleze unele formare video sau audio.
    Pentru jocuri trebuie sa bagi ultima versiune de “DIRECTX” pentru sistemul tau de operare, pentru WINDOWS XP DirectX 9 iar pentru WINDOWS VISTA Directx 10.

  217. sall iartama adrian probabil asa e cum spui u cred ca am lasat un mesaj cu alt nume si de acea imi cer scuze .Asa deci problema mea este : am un pc mai vechi (a fost primul meu pc si daia ma zbat) am incercat sa-mi instalez un Windows home edition pe el si m-am descurcat pana atunci cand spune sa se dea un restart 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 asa se rest.si imi ia instalarea de la capat, sa nu te gandesti ca am facut acea greseala sa apas atunci cand spune sa buteze dupa cd ,am incercat si cu un alt Windows sv 2 si tot asa mia facut,am incercat :am scos cd , am scos tastatura si am umblat si in bios bineinteles (amator) si tot nam reusit .

  218. ce ma sfatuiesti sa fac?

  219. si mai am o nalamurire vizitez site-ul acesta in fiecare zi si nu de mult imi apare o eroare ceva cu script ca pe pacina aceasta se afla un script va rog lamuritima si pe mine si poate il fac sa dispara ca ma enerveaza

  220. @silviu: Prima problema cu windowsu ma depaseste…nu am mai intalnit asa ceva pana acum…se pare ca windowsu tau nu mai tine minte ce a indexat si dupa restart nu mai revine la faza de unde a ramas…cea de instalare…chiar nu stiu care sa fie cauza…Despre a 2 problema vei avea acel script acea erroare atata timp cat folosesti jegu de Internet Explorer indiferent ce versiune,nu e compatibil cu multe siteuri internet explorerul…iti recomand opera sau firefox sau chiar google chrome,despre firefox avem tutorial si despre opera la fel,le gasesti cu search din dreapta sus.Nu ai cum sa scapi de acea eroare cu scriptu cat timp folosesti internet explorer!

  221. mersi pentru tot , faceti o treba buna pentru ca ajutati amatori ca mine sa se descurce in problemele mai grele sau mai usoare

  222. Cine ma poate ajuta cu instalarea unui linux?????
    Acum am windows xp home edition si vreau sa-l dau jos si sa pun linux(mandriva).
    Se poate asa ceva????
    Daca da cum.Imi puteti explica??
    Multumesc mullllt…..

  223. @Ionutz: Sunt tutoriale despre linux pe acest site…mergi la sectiunea Playlist sau scrie sus in dreapta la search Linux sau Mandriva da enter si priveste tutorialul!

  224. boby_admin a zis

    @silviu:
    E posibil ca windows-ul pe care il folosesti sa fie bun si sa ai ceva configurat gresit in calculator
    Poate sa fie o problema atat softwer cat si hardwear
    Daca spui ca ai umblat in bios si nu sti ce ai facut pe acolo mai bine ii scoti bateria cateva secunde
    Dupa aceea intri in bios si reglezi ceasul si data ca sa nu ai probleme
    Incerca ce ti-am zis si vino cu noutati

  225. Da Adrian stiu.Dar eo vreau sa-l instalez pe pc nu sa-l rulez live cd…
    Ce ar trebuii sa fac ca sa-l instalez???
    Trebuie sa formatez partitia cu windows nu?
    Apoi sa rulez linux live cd,nu?
    Si dupa ce intru in live cd pe linux,sa dau de acolo live instalation,nu?
    Multumesc…

  226. @Ionutz: Nu trebuie neaparat mai intai sa stergi Windowsul sau C-ul…poti baga direct CD-ul cu Linux dai restart si il instalezi la instalare iti va oferi el sa formatezi partitiile!!! Si cand ajungi la formatare formatezi C-ul frumos…nu stiu cum o faci exact pt ca nu imi place linuxu e scarbos si complicat are prea multe fite si e prea greoi…sunt multe tipuri de partitii pe care ti le ofera si nu o sa stii ce sa alegi!!! tre sa faci si o partitie swap…pfff ma doare capu numa cat ma gandesc la cate pretentii are…daca vrei sa-l folosesti n-ai decat sa te documentezi pe siteul oficial care are reprezentanta si in romania…au forum pt suport,probleme ,forumul e in limba romana…gasesti acolo detalii…

  227. @Ionutz:
    Eu te sfatuiesc mai intii sa experimentezi o instalare pe o masina virtuala pe care si-o poate instala oricine este free, aplicatia virtualbox sincer o recomand tuturor, avem si citeva tutoriale pe aceasta tema.
    Pentru un incepator in linux recomand neaparat sa instaleze pe virtual linux iar dupa ce se obisnuieste cu el poate sa-l instaleze ca sistem primar de operare.
    Pentru cineva care nu a mai pus mina in viata lui pe un pc ii recomand linux pentru ca asa invata mai usor fata de cineva care si-a petrecut ani cu windows -ul

  228. sall deci am uitat sa va spun cablul care face lagatura dintre monitor si unitate la mufa acolo are niste betisoare dintre care am rupt unul am incercat sa cumpar unul dar nu mergea bagat acolo deoarece cablul era cunectat direct. In loc de acel batisor am pusun bold lam daiat cat sa fie egale cu celalalte dar treavba asta sa intamplat mai de mult si totusi atunci mergea pc.

  229. si adrian ai avut dreptate cu jegu de internet explorel

  230. si boby o sa incerc si ce ai spus u si vin cu noutati

  231. dianyta77 a zis

    va rog frumos sunt f incepatoare in ale calculatoarelor si am o problema am instalat mozila ceva versiune 3.1 beta 3 si din acel moment mi-a aparur jos in dreapta o casuta cU:you may be a victim of software counterfeiting va rog ajutati-ma daca se poate multumesc

  232. sall scuze ca na mai intrat sa va spun ce sa mai intamplat pt ca am fost plecat in tabara asa mam intors acasa si am facut ce mi-a spus
    boby am scos bateria am tinuto un timp apoi am introduso inapoi si cand sa dau drumul la pc nu mai mergea aprins

  233. un sfat ceva?

  234. intrebare: 1)am facut o reinstalare windows xp sp2(cd original nou-licenta) am respectat detaliile procedurale(video tutorial,tot,tot) dar la pornirea PC a aparut un timp de cautare prea mare de apx 60 sec.(apare si lanterna) pe “My comp.”pana sa afiseze continutul acestuia..am facut defr. imediat dupa instal.si am constatat in ferestrele specifice pe toate partitiile haos total de fisiere-spectru haotic de culori-mentionez ca dupa fiecare instalare de drivere si programe am dat restart.Cum pot elimina timpul la pornire si as dori sa stiu de ce sa instalat cu haos fisierele in C si de ce sa-au deranjat si cele din D si E ? Va multumesc!

  235. salut.sunt noua si de cand am descoperit acest site mam apasionat de pcuri,chiar daca nu inteleg prea multe. eu am instalat windowsul cu virtual box si il stiu de pe rost,dar nu reusesc sal instalez cu adevarat pe pc.sistemul de operare lam descarcat de pe torrent si cu virtual box a mers de minune.lam masterizat pe cd ..setarile din bios(asus) sunt diferite si cand dau restart la pc numi apare intrebarea aia ca daca vreau sal fac sa plece de la cd ..ecc cum pot sa rezolv?mersi,sunteti tari!!

  236. @Raluca: Incearca imediat dupa ce ai apasat butonul restart cu CD-ul de Windows lasat in unitate sa apesi de mai multe ori tasta F11,sar putea sa accesezi direct meniul de bot,cand o sa apesi F11 ar trebui sa-ti apara 2 optiuni unde te intreaba de pe ce vrei sa bootezi,alegi bine inteles cu sageata sus sau jos CD-ROM si dai enter!

  237. @Raluca: Dupa ce ai pus cd-ul cu windows in cd rom dai un restart la pc.Dupa ce ai dat restart fi pe faza pentru ca in partea stanga jos a ecranului va apare F2-Enter Setup.Apesi tasta F2 si ai intrat in Bios.Dupa aceea “navighezi” in bios cu tastele din dreapta tastaturii sunt patru sageti.In bios te duci pe Boot— Boot Settings Config—CD/DVD Drives.Dupa aceea apesi F10 ,iti va aparea o fereastra care te intreaba save configurations changes and exit setup? Ok -ul e deja marcat tu trebuie sa dai doar Enter.Acum calculatorul ar trebui sa incepe sa booteze de pe cd si va trebui sa apare un mesaj de genul press any key to continue…apesi o tasta oarecare si gata incepe “dansul”.
    Eu am tot Asus, sper ca o sa intelegi ceva din explicatiile de mai sus.
    Bafta!

  238. Salut,

    am o problema si poate ma poti ajuta: pc-ul meu nu vrea sa se buteze de pe cd – am schimbat setarile in bios si la resptart apare : “searching for but sector on cd-rom / not found ” si in continuare se buteaza de pa hard. Am verificat Cd-ul de win xp pro pe un laptop si e ok.
    Tre sa mai spun ca Cd-romul e nou, abia l-am montat.
    Ce sa fac?

    Thanks.

  239. SALUT

    Am si io o problema..cum pun un windows adika ori ce windows pe cd ca sa pot sa reformatez pc-ul..ca am incercat sa pun dar nu imi citeste in timp ce este in restartat….plsss help me

  240. @CarrActeR: Ca sa-ci citeasca CD-ul cand dai restart,trebuie sa intri in BIOS la Advanced BIOS Features,sau la BOOT Menu si sa alegi 1 st device sau 1 first device sa fie CD-ROM!! Dai F10 ca sa iesi din bios si apesi enter! Apoi vei putea boota de pe CD!!! Sunt pe site tutoriale atat despre cum ardem o imagine ISO pe un Cd cat si despre instalare windows xp!! le poti privi aici

    Cum se arde o imagine ISO pe un CD https://www.videotutorial.ro/?p=333
    Cum se instaleaza windows xp https://www.videotutorial.ro/?p=425

    La tutorialul despre cum se instaleaza windows xp se spune si cum sa setezi in BIOS sa-ti booteze la restart!

    Succes

  241. mc adian;)

  242. Dar am 2 probleme la calculator

    1 Dupa jumat de ora sau o ora mi se restarteaza singur calculatorul DC??

    2 Am o problema cu netu din ora in ora sau chiar mai putin imi cade netu si mai ales dupa ce reformatez pc-ul si instalez nu merge deloc si dau un restart…si dupaia imi merge sa stau doar jumat de ora sau mai putin …am facut tot felu de setari..dar nimica

    Si acum a inceput sa face fite nod 32 imi da o eroare de genu

    “An error eccurred while starting service. Analysis of application protocols (POP3, HTTP) wull not function”

    Si io as zice ca este tot de la net…ce sa fac??

  243. @CarrActeR: Incearca si alt sistem de operare si intreaba vre-un vecin daca nu cumva are si el probleme cu netul.
    Nu baga nici un antivirus dupa instalare si vezi daca mai face figuri.
    Restartarea pc-ului poate sa fie din mai multe cauze:
    1. Praf pe cooler si se incalzeste procesorul prea tare, se restarteaza pentru protectie, curata coolerul (cu mare atentie).
    2. Memorie defecta sau slot defect, incearca sa inlocuiesti memoria.
    3. Curent insuficient in sistem (sursa slaba).
    4. Memorie incompatibila cu placa de baza, exemplu, placa suporta memorie 533 Mhz si tu ai de 800 Mhz.
    5. Versiune de bios cu erori, in general primele variante de bios nu au o maturitate tehnologica asa buna pentru ca sint scoase in graba pentru a contracara unele miscari ale concurentei.
    Acestea sint doar posibile motive hardware, aici se pot adauga si o sumedenie de erori software.
    Am lasat la sfirsit acest motiv dar asta nu inseamna ca nu este cel mai important, DRIVERELE sint cele mai mari surse de erori din sistem, un driver instalat incorect iti poate destabiliza intregul sistem.
    Instaleaza numai drivere oficiale si respecta orice restart iti cere sistemul, nu instala drivere prin metoda “update driver”, aceea este o metoda prin care doar se updateaza anumite drivere, eu nu recomand folosirea acestei optiuni, cea mai sanatoasa metoda de instalare a unui driver este : Dezinstalarea driverului vechi, restart si instalarea celui nou.

  244. ITI MULTUMESC FACI O TREBA XTRAORDINARA.INCA O DATA MI DE MULTUMIRI

  245. bun tutorial..pe cand un tutorial cu instalarea windowsului vista….??:)

  246. salut !! bl. daca vrei bagam-a si pe mine in lista la mess!!am nevoie de un xp. am descarcat 4 de pe torrente nici unul nu am mers.merci!!!!

  247. @romica: Cauta cu google,scrie de exemplu si tu acolo ceva de genul:Windows XP PRO SP3 (x86) Retail DVD + AntiWPA Activator Rezman1984

  248. cum instalez o imagine virtuala la fifa 2007…am daemon tols dar nu stiu sa fac imaginea nu ma lasa sa ma joc fifa daca nu am cd in cd-rom…de?

  249. @Alex:
    cauta si u un crack…:))

  250. buna am reformat si io windows si cand am terminat nus dc nu mai pot intra pe internet nu mai apre munitoarele ale 2 de la red cn ma poate ajuta plss id meu gabriel_boss_4u

  251. @gabi: Trebuie sa faci setarile pentru internet!!! De la ce provider(firma) ai net? si ce fel de conexiune ai?

  252. Salut prieteni…va multzumesc pt tutorial…dar am si eu o problema cu virtual box…imi da o eroare cand imi instalez windows xp sp3 2006 special edition…dupa ce dau ENTER….multzumiri pt tutoriale voastre…app mai am o problema de cat sa pun la ram de cat este recomandat de producator[192 mb sau]de cat sa pun multumesc inca odata!!!

  253. din greseala am sters partitia d la instalare cum fac sa o instalez din nou

  254. de unde iau windows

  255. @catalin: Sistemul de operare Windows xp Profesional sau Home se gaseste la magazin ca si sistemul de operare Windows Vista, daca doresti Windows Gratuit poti descarca gratuit Windows7 RC de pe site-ul oficial Microsoft.
    Daca doresti sistem de operare piratat il gasesti pe trackere (torrent, torrente) sau pe hub-uri (ODC, DC++, Strong DC, ApexDC), desigur aceasta varianta este cea mai riscanta, legile din Romania si din lume nu permit folosirea softurilor fara liceenta, dar cred ca toata lumea stie asta.
    In afara de problemele legale sint si alte probleme pe care le intimpini atunci cind doresti ” Windows XP, Vista Free Download “, te poti alege cu un sistem de operare garnisit cu tot felul de “minuni” (spyware, trojan, virus).
    Te sfatuiesc sa folosti windows 7 pentru ca este gratuit pentru moment, o sa ai citeva probleme cu driverele dar este totusi un Windows Free pentru ca este un windows tinar producatorii nu au apucat sa dezvolte drivere mature.

  256. @catalin: De la magazin sau de pe torrente!!! daca nu stii sa folosesti torrentele scrie la search sus in dreapta uTorrent sau BitComet sau il poti lua de pe odc sau Apex la fel scrie sus la search Apex da enter si o sa gasesti tutorialul!

  257. @aurel: Reinstalezi sistemul si refaci partitia,noi avem cateva tutoriale legate de partitionare,Scrie si tu la search sus in dreapta partitionare sau Acronis disk director da enter si vei gasit tutoriale pe tema asta!

  258. AndreyDfa a zis

    Am si eu o intrebare legata de o partitie (C)
    Nu pot sa o formatez. Zice ca windowsul nu a putut sa termine formatarea . Ce pot sa fac ca sa o formatez ?

  259. @AndreyDfa: Cum o formatezi tu din interfata windows? sau nu merge sa o formatezi cand instalezi windowsul? C-ul nu poate fi formatat din interfata windowsului atunci cnd esti logat pentru ca are fisiere in uz si sunt protejate,formatarea partitiei C se face doar atunci cand instalezi windowsul si bootezi de pe CD

  260. se maipoate formata daca mai ai un so pe pcin alta partitie

  261. scuze de greselile de scris

  262. sal cristi, multam mult setariel de final nu le stiam, acum se vede diferenta.

  263. salut la toata lumea am si eu niste probleme cu instalarea windows xp profesional il instalez cum am vazut in tutorial si tin sa multumesc pentru asta realizatorilor dar totul merge bine si frumos cam 5 zile dupa care da niste semne de blocare nu mai pot misca mouse-ul dupa care isi da restart si zice ca nu mai gaseste fila 32 sys config cam asa ceva si trebuie instalat din nou nu inteleg ce poate fi am incercat de 4-5 ori de fiecare data sper ca nu o se mai intample dar se intampla si alta intrebare la care am cautat raspuns este cat de mare trebuie sa fie partitia C pentru a instala jocuri multumesc

  264. salut am un laptop hp cu windows vista pentru ca mia intrat un troian in sistem si cind intram pe internet explorer imi multiplica paginile pina se bloca a trebuit sa i fac un recovery am o partitie cu care pot sa fac recovery de pe calcul dar ca sa fiu mai sigur ca nu sa intimplat nimic rau in partitie am hotarit sai fac recovery de pe cd de recovery precizez ca am mai facut recovery totul a decurs normal dar nu a mai plecat din ‘please wait’ lam lasat o noapte dar nimic in bios nu am intrat pentru ca nu stiu nimic abia acum incerc sa invat cite ceva din tutoriale in sfirsit lam dus la un meserias care la pus pe picioare lam intrebat cea avut si mia explicat niste chestii la care miam dat seama ca nu vrea sami spuna bineinteles toate contra cost acum as avea niste intrebari pentru ca nu as mai vrea sa platesc ci sa mil repar singur
    laptopul a venit cu vista preinstalat eu doar iam facut cd de recovery avind 2 cd
    pot sa fac un usb butabil de pe cd de recovery ca o alternativa la cd
    dupa cum ati spus in timp se pot deteriora zgiria sau chiar pierde daca se poate si stiind ca un os este pe un cd cum fac pentru ambele cd?

    as fi avut vreo sansa sa mil repar daca as fi avut un cd live sau alceva eventual niste indicatii ce tutoriale sa le studiez in amanunt

    am vazut la sondaje ca internet explorer nu este favorit si chiar nici voi nul recomandati
    aveti cumva vreo alternativa la televiziuni stiind ca daca nu esti in tara este un mijloc bun de a tine legatura cu tara mai ales ca saiturile de televiziune precizeaza ca functioneaza numai in internet explorer poate eventual un tutorial despre aceasta ?
    mi as fi dorit mai multe tutoriale cu vista dar sondajele arata clar cistigatorul dar cind faceti un tutorial daca ati putea preciza si pt vista daca trebuie facut ceva diferit
    sunt zgicit la vorbe dar trebuie sa recunosc ca ceea ce faceti este un lucru deosebit pentru asta aveti toata stima si respectul meu si intradevar aveti motiv sa va plingeti de traficul de net cind intrii si vezi cite lucruri intersante poti invata chiar ca ai vrea sa le inveti pe toate
    cu stima nicu

  265. SALUT ADRIAN. EU UNUL VREAU SA INSTALZ UN XP PESTE UN VISTA HOME PREMIUM 32 BIT, CUM SA FAC. SI INCA CEVA LAPTOPUL NU IMI MAI RECUNOSTE DVDROMUL, CA SI CUM NU AR FI DESI EL FUNCT , SE AUDE CUM SE ROTESTE DVD, CUM FAC SA INSTALEZ UN XP IN ACESTE CONDITII,UITE ITI LAS IS MAILUL MEU [email protected]

  266. salut la toata lumea am si eu niste probleme cu instalarea windows xp profesional il instalez cum am vazut in tutorial si tin sa multumesc pentru asta realizatorilor dar totul merge bine si frumos cam 5 zile dupa care da niste semne de blocare nu mai pot misca mouse-ul dupa care isi da restart si zice ca nu mai gaseste fila 32 sys config cam asa ceva si trebuie instalat din nou nu inteleg ce poate fi am incercat de 4-5 ori de fiecare data sper ca nu o se mai intample dar se intampla si alta intrebare la care am cautat raspuns este cat de mare trebuie sa fie partitia C pentru a instala jocuri multumesc poate cineva sa ma ajute cu o sugestie va rog inca o data multumesc

  267. salut am si eu o problema cu un calculator portabil de la un timp de vreme nu ami mai recunoaste dvd romul ce dr sai fac am pe el instalat windows vista si nu e prima oara cad o face ce sai fac ca.sa nu mai reinstalez wind multumesc foarte mult si astept un raspuns.

  268. foarte bun tutorialul
    vreau sa ma ajutati cu un sfat in le gatura cu softurile care nu solicita sistemul de operare xp pack 2.am un computer intel Pentium 3,procesor de 930 MHz ,256 MB.am testat ceva softuri dar am nevoie de acest sfat.multunesc.nu situ ce antivirus sa folosesc ce programe pentru optimizare.playere

  269. Va salut!excelent tutorialul!. Am o intrebare legata de contul de administrator.Am reinstalat windowsul,am facut backup.Am incercat din user accounts sa fac un limited account dar nu am reusit- motivul ca trebuie sa existe cel putin un cont de administrator(mentionez ca exista un cont de administrator parolat de mine cand am instalat win )Nu a acceptat decat sa fac un nou cont de administrator pe care l-am numit ,,net,,.Dupa ce am restartat-primul cont de administrator a disparut ?????? ramanand doar contul de administrator ,,net,,Vroiam sa stiu daca acest lucru este normal? .Eu doream sa creez un un singur cont de administrator si un limted account pe care sa- folosesc cand stau pe net.Este posibil ?Va multumesc.

  270. multumesc pentru efortul depus
    A-s avea o rugaminte la tine nu ai putea sa-mi trimiti video-ul pe e-mail pentru ca as vrea sa mi-l pun pe telefon si sa-l urmaresc atunci cand instalez windowsu-l pentru a nu face vreo greseala.
    Multumesc anticipat!

  271. CRISTI Am si yo o rugaminte la u 😀 ..imi poti da si mie tutorialu k sa-l pun pe tel k sa nu gresesc :D:D:D plzzz …Foarte tare ceea c faci uh aici brv shi mult noroc in continuare;););)

  272. Salut.Am o problema la instalarea windowsului.Imi apare eroare aceasta :a PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDWOS restart your copmuter

    If this is the first time you’re seen this stop and restart you computer.If this screen appears again:STEEps

    Check for viruses on your computer.Remove any hard drives or hard drive controllers.Check you.Check you to make surse it is properly configured and terminated.Run CHKDSK /F to check for hard drive coruption and restar your computer .ASTEPT UN raspuns si va multumesc!

  273. Ma ajutati va rog frumos??:((

  274. cica windows xp sp3 si el e defapt sp2 :))

  275. Marinica: cica windows xp sp3 si el e defapt sp2 )

    Ha ha ha ce ne-am distrat nu??? Si care era diferenta dintre sp2 si sp3 la instalare nea Marine????

  276. Alex:
    Salut.Am o problema la instalarea windowsului.Imi apare eroare aceasta :a PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDWOS restart your copmuter
    If this is the first time you’re seen this stop and restart you computer.If this screen appears again:STEEps
    Check for viruses on your computer.Remove any hard drives or hard drivecontrollers.Check you.Check you to make surse it is properly configured and terminated.RunCHKDSK/F to check for hard drive coruption and restar your computer .ASTEPT UN raspuns si va multumesc!

    Salut.Nustiu daca acest “alex” revine sa vada daca s-a postat vre-un raspuns la problema lui, daca daca revine un mic sfat ii ofer.Tie-ti da fapt “blue-screen” (“death-screen”), aceasta din mai multe motive.Unul mai plauzibil ar fii acela ca CD-ul de pe care instalezi windows-ul are probleme.Eu stiu … programul de instalare are lipsa fisiere, sau cd-ul de pe care instalezi windows-ul este deterioarat.Sfatul in acest caz este sa folosesti alt CD de instalare a windows-ului.Este buna si ideea de folosii alta unitate optica (CDROM), si cum am mai mentionat alt CD de instalare.
    O alta problema pentru care-ti apare eroarea aceia este legata de hard-disk.Nu este exclus sa ai bad-uri pe hard-disk si din cauza asta procesul de instalare se “impiedica” de aceste bad-uri.Iar daca acel mesaj apare in urma unor zgomote auzite in hard-disk (“pang!” “pang!”-uri), atunci s-ar putea ca hard-disk-ul sa aiba probleme la partea mecanica (capetele de citire-scriere functioneza gresit).Recomand sa-ti scanezi hard-disk-ul cu un utilitar de detectare a bad-urilor, respectiv sa-ti treci hdd-ul si prin testul pentru partea mecanica.Se poate face testele cu Hiren’s CD.
    Daca CD-ul de instalare este ok, daca hard-disk-ul este in stare perfecta de instalare si tot iti apare acel mesaj, atunci verifica modulele memoriei RAM.Schimba-i daca ai posibilitatea si vezi daca cu altii iti mai apare mesajul respectiv.Verifica si temperatura de la microprocesor, sa fii sigur ca microprocesorul nu se incalzeste prea tare si din cauza asta ai probleme.
    Bun, daca n-ai probleme nici cu CD-ul de instalare, nici cu CDROM-ul, nici cu hard-disk-ul, nici cu RAM-ii atunci ti-a ramas sa verifici sursa de alimentare.Nu este exclus ca sa fie uzata si cand CDROM-ul o forteaza in procesul de instalare aceasta sa-ti dea rateuri.Cum verifici sursa?
    Iei “mufa aia mare” care se conecteaza in placa de baza (are 20 sau 24 de pini) o intorci cu clema in sus, repet cu clema in sus, si faci scurt cu o sarma subtire intre pinii 3-4 din randul de sus.Cu alte cuvinte gaseste primul fir negru din randul de sus a mufei si uneste-l cu singurul fir verde, orinde s-ar afla acesta in cadrul mufei.Repet mufa trebie sa fie cu clema in sus, este foarte important amanuntul asta.Dupa ce ai facut scurt alimentezi sursa, iei un aparat de masura a tensiunii si verfici daca pe mufele pe care limentezi hdd-ul si cdrom-ul iti “iese” 12 volti daca unesti la bornele aparatului de masura firul galben si oricare fir de culoare neagra, iar apoi verifici cu bornele aparatului daca la oricare fir negru si firul rosu iti da 5 volti.Daca valorile in urma masurarii sunt sub 12 volti, respectiv su 5 volti inlocuieste sursa.Daca sursa este noua si esti super convins ca n-are probleme atunci a mai ramas placa de baza.S-ar putea si din cauza placii de baza sa-ti dea “blue-scren”.

  277. am reusit si sa instalez windows-u da am o problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daca puteti sa ma ajutati va rog fffffff mult !!!!!!!!!
    deci daca dau ctrl+alt+delete imi scrie Task Manager has been disable by your administrator!!!!!!!!!!! va rog eu mult spunetimi ce sa fac ca nu pot sa sterg cateva firiere ……

  278. alex.m:
    am reusit sisa instalez windows-u da am o problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daca puteti sa ma ajutati va rog fffffff mult !!!!!!!!!
    deci daca dau ctrl+alt+delete imi scrie Task Manager has been disable by your administrator!!!!!!!!!!! va rog eu mult spunetimi ce sa fac ca nu pot sa sterg cateva firiere ……

    Trebuie sa stii ca ai virus pe calculator, si virusul asta ti-a blocat si ctrl+alt+delete si ti-a restricitionat si acesul la stergerea registrilor.Deviruseaza-ti toate partitiile.
    Eu rezolv calculatoarele cu astfel de probleme intrand in start -> run -> acum scriu “gpedit.msc”.Dupa ce am scris imi apare o fereastra de unde jonglez cu optiunile si setarile windows-ului.Treaba e oarecum mai complicata acum, eu stiu cum sa-i dau de capat, si ca si tu sa te descurci ia mergi tu la sfantu` google si intreaba-l “how to enable ctrl+alt+del”, si-o sa descoperi taina rezolvarii acestei probleme.

  279. webdan:
    Trebuie sa stii ca ai virus pe calculator, si virusul asta ti-a blocat si ctrl+alt+delete si ti-a restricitionat si acesul la stergerea registrilor.Deviruseaza-ti toate partitiile.
    Eu rezolv calculatoarele cu astfel de probleme intrand in start -> run -> acum scriu “gpedit.msc”.Dupa ce am scris imi apare o fereastra de unde jonglez cu optiunile si setarile windows-ului.Treaba e oarecum mai complicata acum, eu stiu cum sa-i dau de capat, si ca si tu sa te descurci ia mergi tu la sfantu` google si intreaba-l“how to enable ctrl+alt+del”, si-o sa descoperi taina rezolvarii acestei probleme.

    am incercat… am setat pe enabled….si tot asa .ar fi o solutie sa reformatez toate partitiile ?… nu prea ma pricep la asemenea lucruri ….si daca puteti sa imi raspundeti …daca nu ms oricum ;)……….:(:(:(

  280. alex.m: am incercat… am setat pe enabled….si tot asa .ar fi o solutie sa reformatez toate partitiile ?… nu prea ma pricep la asemenea lucruri ….si daca puteti sa imiraspundeti…daca nu ms oricum ……….:(:(:(

    Nu-mi dau seama ce-ai bifat acolo cu “enable”.Hai sa-ti explic eu:
    1. Devirusezi calculatorul.Daca nu devirusezi calculatorul iti chinui degeaba creierul ala tau cu urmatoarele setari;
    2. Intri la “start”;
    3. Dupa ce ai dat click pe “start” alegi meniul “run” daca ai windows XP, iar daca ai vista scrii in casuta de editare aflata deasupra butonului de start;
    4. Scrii gpedit.msc;
    5. Dupa ce ai scris o sa-ti apara o fereastra de unde alegi din meniul din dreapta optiunea “system”.Dai dublu-click pe ea;
    6. Dupa ce ai dat dublu click pe “system” te duci la CTRL+alt+DEL optiuns;
    7. Dai dubluc click pe CTRL+ALT+DEL options, si alegi “remove task manager”;
    8. Dai click dreapta pe “remove task optiions” si alegi “properties”;
    9. La Remove task manager alegi disable, adica sa dezactivezi optiunea de a tine blocat task manager=ul.
    10.Un ultim sfat: ar fi bine sa te invelesti in nailon daca vrei sa urmezi ce-am scris eu mai sus, sa nu-ti bubuie creierii de atata concentratie, asa ca ai grija….

  281. Alex: Check for viruses on your computer.Remove any hard drives or hard drive controllers.Check you.Check you to make surse it is properly configured and terminated.Run CHKDSK /F to check for hard drive coruption and restar your computer .ASTEPT UN raspuns si va multumesc!

    Citeaza-ma

    Verificaţi pentru viruşi pe computer.Remove dumneavoastră orice hard disk-uri sau hard disk-ului controllers.Check you.Check să faci Surse este configurat corect şi terminated.Run CHKDSK / F la a verifica pentru coruption hard disc şi computerul reporneşte

  282. webdan:
    Nu-mi dau seama ce-ai bifat acolo cu “enable”.Hai sa-ti explic eu:
    1. Devirusezi calculatorul.Daca nu devirusezi calculatorul iti chinui degeaba creierul ala tau cu urmatoarele setari;
    2. Intri la “start”;
    3. Dupa ce ai dat click pe “start” alegi meniul “run” daca ai windows XP, iar daca ai vista scrii in casuta de editare aflata deasupra butonului de start;
    4. Scrii gpedit.msc;
    5. Dupa ce ai scris o sa-ti apara o fereastra de unde alegi din meniul din dreapta optiunea “system”.Dai dublu-click pe ea;
    6. Dupa ce ai dat dublu click pe “system” te duci la CTRL+alt+DEL optiuns;
    7. Dai dubluc click pe CTRL+ALT+DEL options, si alegi “remove task manager”;
    8. Dai click dreapta pe “remove task optiions” si alegi “properties”;
    9. La Remove task manager alegi disable, adica sa dezactivezi optiunea de a tine blocat task manager=ul.
    10.Un ultim sfat: ar fi bine sa te invelesti in nailon daca vrei sa urmezi ce-am scris eu mai sus, sa nu-ti bubuie creierii de atata concentratie, asa ca ai grija….

    da dar merge si pe xp tot la fel.

  283. alex.m:
    am incercat… am setat pe enabled….si tot asa .ar fi o solutie sa reformatez toate partitiile ?… nu prea ma pricep la asemenea lucruri ….si daca puteti sa imiraspundeti…daca nu ms oricum ……….:(:(:(

    Dar mai este o alta sansa daca aveti un Backup la PC facut cu ori ce program de Backup Recomandat ar fii Acronis True Image Server pentru Backup dar daca nu aveti Backup-ul acela atunci bagati cd-ul cu windows xp in cd-rom si reinstalati windows xp pentru a ascapa de virusi dar RECOMANDAT: AR FII SA STERGETI TOATE PARTITIILE CA NU SE STIE DACA SI RESTUL PARTIITILOR SUNT AFECTATE DE VIRUSI SI APOI RE INSTALATI WINDOWS XP.

  284. webdan: mult spunetimi ce sa fac ca nu pot sa ste

    Daca iti apare cu disable inseamna ca este dezactivat de unde va din registry cam de pe gpedit.msc de pe aici este dezactivat eu nu stiu de unde se activeaza dar daca nu il gasesti si cand instalezi windows xp iti apare asa atunci cere un windows xp de la un vecin s-au cumparati un windows xp sau daca nu downloadatil acel windows xp de pe trackere sa huburi.

  285. webdan:
    Salut.Nustiu daca acest “alex” revine sa vada daca s-a postat vre-un raspuns la problema lui, daca daca revine un mic sfat ii ofer.Tie-ti da fapt “blue-screen” (”death-screen”), aceasta din mai multe motive.Unul mai plauzibil ar fii acela ca CD-ul de pe care instalezi windows-ul are probleme.Eu stiu … programul de instalare are lipsa fisiere, sau cd-ul de pe care instalezi windows-ul este deterioarat.Sfatul in acest caz este sa folosesti alt CD de instalare a windows-ului.Este buna si ideea de folosii alta unitate optica (CDROM), si cum am mai mentionat alt CD de instalare. O alta problema pentru care-ti apare eroarea aceia este legata de hard-disk.Nu este exclus sa ai bad-uri pe hard-disk si din cauza asta procesul de instalare se “impiedica” de aceste bad-uri.Iar daca acel mesaj apare in urma unor zgomote auzite in hard-disk (”pang!” “pang!”-uri), atunci s-ar putea ca hard-disk-ul sa aiba probleme la partea mecanica (capetele de citire-scriere functioneza gresit).Recomand sa-ti scanezi hard-disk-ul cu un utilitar de detectare a bad-urilor, respectiv sa-ti treci hdd-ul si prin testul pentru partea mecanica.Se poate face testele cu Hiren’s CD. Daca CD-ul de instalare este ok, daca hard-disk-ul este in stare perfecta de instalare si tot iti apare acel mesaj, atunci verifica modulele memoriei RAM.Schimba-i daca ai posibilitatea si vezi daca cu altii iti mai apare mesajul respectiv.Verifica si temperatura de la microprocesor, sa fii sigurca microprocesorul nu se incalzeste prea tare si din cauza asta ai probleme. Bun, daca n-ai probleme nici cu CD-ul de instalare, nici cu CDROM-ul, nici cu hard-disk-ul, nici cu RAM-ii atunci ti-a ramas sa verifici sursa de alimentare.Nu este exclus ca sa fie uzata si cand CDROM-ul o forteaza in procesul de instalare aceasta sa-ti dea rateuri.Cum verifici sursa?Iei “mufa aia mare” care se conecteaza in placa de baza (are 20 sau 24 de pini) o intorci cu clema in sus, repet cu clema in sus, si faci scurt cu o sarma subtire intre pinii 3-4 din randul de sus.Cu alte cuvinte gaseste primul fir negru din randul de sus a mufei si uneste-l cu singurul fir verde, orinde s-ar afla acesta in cadrul mufei.Repet mufa trebie sa fie cu clema in sus, este foarte important amanuntul asta.Dupa ce ai facut scurt alimentezi sursa, iei un aparat de masura a tensiunii si verfici daca pe mufele pe care limentezi hdd-ul si cdrom-uliti “iese” 12 volti daca unesti la bornele aparatului de masura firul galben si oricare fir de culoare neagra, iar apoi verifici cu bornele aparatului daca la oricare fir negru si firul rosu iti da 5 volti.Daca valorile in urma masurarii sunt sub 12 volti, respectiv su 5 volti inlocuieste sursa.Daca sursa este noua si esti super convins ca n-are probleme atunci a mai ramas placa de baza.S-ar putea si din cauza placii de baza sa-ti dea “blue-scren”.

    Da ar putea sa fie de la placa de baza saun daca nu de la hard sau sa nu faca contact ceva ori daca nu trebuie scoase totate firele si cablurile si bagate la loc si trebuie scos si bateria si pusa la loc. N-am de unde sa stiu mie nu mi-sa intamplat asa ceva.

  286. Persiap87:
    Dar mai este o alta sansa daca aveti un Backup la PC facut cu ori ce program de Backup Recomandat ar fii Acronis True Image Server pentru Backup dar daca nu aveti Backup-ul acela atunci bagati cd-ul cu windows xp in cd-rom si reinstalati windows xp pentru a ascapa de virusi dar RECOMANDAT: AR FII SA STERGETI TOATE PARTITIILE CA NU SE STIE DACA SI RESTUL PARTIITILOR SUNT AFECTATE DE VIRUSI SI APOI RE INSTALATI WINDOWS XP.

    Dupa reinstalarea windows-ului xp dati format pe restul partiitilor care sunt goale ai grija nu dati format pe partitia unde ati instalat windows xp din cunostinte partitia C dati pe E SI D SAU F sau poate H Depinde ce denumire au ca pot fii si alte litere de exemplu nu numai E D F H POATE CHIAR G CINE STIE>

  287. Webdan,multumesc Voi face ce mi-ai zis tu si voi reveni!

  288. Persiap87: Dupa reinstalarea windows-ului xp dati format pe restul partiitilor care sunt goale ai grija nu dati format pe partitia unde ati instalat windows xp din cunostinte partitia C dati pe E SI D SAU F sau poate H Depinde ce denumire au ca pot fii si alte litere de exemplu nu numai E D F H POATE CHIAR G CINE STIE>

    Persiap97 nu prea sunt de acord cu ce ai scris.Ai fircalit aici niste sfaturi ingeresti ideale pentru canibali: un “blue screen” nu se rezolva cu scoaterea bateriei de la CMOS, si nici intr-un caz sa desfaci tot computer-ul, sa-i scoti toate mufele si componentele asa numai sa te aflii in treaba.Pai gandeste-te un pic: daca ai pana la o roata la masina, te pui sa desfaci tot motorul asa pana la ultimul surub?Nici eu nu le stiu pe toate, dar iti recomand un filtru la “esapament”.Filtreaza ce-ti iasa din “motorul” dintre urechi.

  289. Salut Cristi,tin sa va multumesc pentru tot ce faceti in acest sit,este formidabil sa stii ca poti gasi atatea explicatii in limba romana despre calculator,programe etc,mai ales pentru cei mai incepatori ,eu il recomand la toti ,continuati tot asa si veti vedea ca o sa cresteti(nr membri,intrari pe sit,eventual chiar si donatii de la cei care isi permit).Acum sa revin la problema mea apropo de videotutorialul de mai sus,am avut si eu diverse probleme pana am reusit sa instalez XP pe Virtual Box.La un moment dat in tutorial spui ca se poate testa softuri pe el,dar cum se face ???cum se poate copia fisiere de pe OS gazda in OS virtual?????,pentru mine e o mare dilema ,am probat sa copiez in folderele share-uite dar nimic!!!!Te-as ruga daca poti si ai timp sa-mi raspunzi la acest comentariu sau eventual sa faci un mic tutorial ca o completare la asta de sus.Multumesc anticipat si cred ca nu cer prea mult si poate fi de ajutor si altora care au intampinat aceasi problema.Va doresc succes!

  290. Ms Cristi dar Dl.Cristi ati putea sti de unde sa downlodez Windows XP Service Pack 3 Build 2 uyte ii asta …….. dar nusitu de unde sal soct sa fie asta ca lam scos si nu era ala si teas ruga foarte mult daca ai sty de unde sal soct pe ala cu masina ms mult ramna dator ms sm sms ms sm ms ms….

  291. imi apare dupa o reinstalare windows ca as avea doua sisteme si trebuie sa aleg intre ele. ce pot face ca sa dispara aceasta anomalie?

  292. se poate instla Windows XP SP3 peste Windows XP SP2 deja instalat.
    astept un raspuns cu detali daca se poate.
    mersi

  293. Salut am si eu o problema.Cand instalez windows xp sp3 dupa ce-mi booteaza cd-ul imi apare eroarea aceasta:”Setup did not find any hard disk drives installed in your computer” Daca intru in windows merge nu am probleme.mentionez ca am facut o partitie cu acronis din spatiul liber al partitiei c.va multumesc

  294. maryus: Salut am si eu o problema.Cand instalez windows xp sp3 dupa ce-mi booteaza cd-ul imi apare eroarea aceasta:”Setup did not find any hard disk drives installed in your computer” Daca intru in windows merge nu am probleme.mentionez ca am facut o partitie cu acronis din spatiul liber al partitiei c.va multumesc

    Ori CD-ul e ars la o viteza prea mare,sau e zgariat/deteriorat, te sfatuiesc sa arzi imaginea la cea mai mica viteza posibila. Un alt sfat ar fi sa cauti alt windows,de preferat xp sp3, cel mai probabil ai hard SATA si probabil ai un controler mai exotic de care XP nu stie (nu are driverele de SATA) Nu ai dat nici un detaliu…e vorba de desktop (PC) sau de laptop? Oricum ar fi uite AICI un tutorial care te va ajuta sa integrezi driverele SATA in XP-ul tau. Privestel capat-coada daca vrei sa intelegi ceva!

  295. Salut Cristi am si eu o problema,cand vreau sa instalez windowsul normal prima fereastra cand trebuie sa-i dai enter i-am dat si nu poate sa continue normal pt k imi zice ca nu este conectat hardul(eu am un controller sata ce conecteaza hardul,iar la inceput cand pornesc windowsul imi apare raid cred ca e pe matrice raid,poate de la controller sata),ma poate ajuta cineva va rog cum sa instalez windowsul normal fara raid ?

  296. Scuzati-ma pt detalii incomplete.Este un laptop toshiba tecra s3.Cd-ul este sp3.o sa incerc sa fac alt cd cu viteza mai mica sa vad ce se intampla.

  297. maryus: Scuzati-ma pt detalii incomplete.Este un laptop toshiba tecra s3.Cd-ul este sp3.o sa incerc sa fac alt cd cu viteza mai mica sa vad ce se intampla.

    Te rog sa scrii sus in dreapta in casuta “cauta pe videotutorial.ro…” asa: AHCI si da enter. Este vorba despre prepararea unui CD windows XP pt instalarea pe laptop. Nu arde degeaba alt CD,urmareste tutorialul de care ti-am spus mai sus in penultimul meu comentariu daca dai click pe “AICI” unde e scris cu rosu,te va arunca exact la tutorialul de care ai nevoie.

  298. sal baieti!1 Vreau sa va spun ca am instalat de vreo cateva ori wind si am urmat intocmai pasii pe care -i aratati voi in tutorial plus inclusiv programe si utilitare pentru un windows functionabil si totul e bine si va multumesc.Numai ca acum cateva zile am luat unitatea de la un prieten ca sa -i instalez windows-ul si dupa instalarea windows-ului m-am legat la reteaua mea de net ca sa-i fac unele setari(adresa mail,yahoo,logari la anumite sit-uri de games…etc).In momentul cand m-am legat la reteaua lui de net,,,window-ul era functionabil numai ca netul nu era functionabil si imi spunea ca IP-ul nu era bun ca e folosit de alt comp…ceva de genu’.Mentionez ca eu am net de la UPC(conexiune directa) iar el are net de la o firma M-bit(care necesita logare de user cu parola).Ma gandesc ca a ramas ceva de la mine cu IP-ul asta de nu-l mai recunoaste net-ul lui….cum as putea sa rezolv situatia asta fara inst de wind???va rog sa ma ajutati si va multumesc!

  299. si daca nu am driverele unde pot sale gasesc de exp am cumparat un pc si nu mia dat niciun cd la el decat actele .. a-s vrea sa stiu de unde pot sa stiu ce drivere imi trebuie sunet, placa internet si video … va rog ajutatima urgent puteti sa ma gasiti la id de mess hacking_boss2 te rog Cristi ajuta-ma

  300. va rog ajutati ma am nevoie de ajutor in gasirea drivelor ma gasiti la hacking_boss2

  301. Vreau sa-mi instalez si eu Windows xp sp3. Dau ENTER pe “To set up windows xp now press enter” si pe urma imi zice sa ii dau F3 si isi da restart… nu pot sa continui instalarea… sa dau F8 s.a.m.d. Am mai instalat xp de vreo 2 ori da totul o decurs bine. Va rog daca puterti sa ma ajutati. Multumesc :):D

  302. salut am si eu o problema mi-am cumparat decurin un hard de 500 gb l-am instalat in calculator ..toate bune pina aici am instalat windows xp sp3 si a-am dat instalarea in c (hard 80 gb) dar s-au inversat c este de 500 gb iar d :de 80 bg . windows xp sp3 sa instalat in d care este de 80 gb si eu vreau in c cel de 80 gb iar 500gb sa fie liber . nu stiu cum sa fac va rog sa ma ajuta-ti. va multumesc

    • Instalezi din nou xp pe c: ca nuti da voie sa schimbi litera drivului unde ai instalat xp-ul(in cazul tau d:)dar faci in asa fel incat la urma sa stie ca c: e de 80 de gb si d: e de 500 de gb.Asta e treaba ca nu poti sa schimbi litera drivului de sistem.Dar daca reusesti o sa poti apoi sa faci hardu de 500 cu orice litera vrei tu numa c-ul o sa stea neschimbat.si nu uita sa specifici si ce capacitate o sa aibe fiecare hd(tot in instalarea xp-ului o sa faci si pasul asta).

  303. Am o problema… intru in BIOS refac partitiile dau pe C:\ sa instaleze face ce face , urmeaza restartul si porneste acolo unde continua instalarea…si stau ce stau … si la Network se blocheaza… merge pana la jumate cu culoarea albastra si se blocheaza…ce are ?~X(

    • TusT: Am o problema… intru in BIOS refac partitiile dau pe C:\ sa instaleze face ce face , urmeaza restartul si porneste acolounde continua instalarea…si stau ce stau … si la Network se blocheaza…mergepana la jumate cu culoarea albastra si se blocheaza…ce are ?~X(  

      ai scos toate usb-urile si tot ce mai ai conectat la pc, mufa de net? Sau crezi ca sfaturile din tutorial sunt spuse asa…de plictiseala? scoate tot ce e conectat la PC mufe audio, usb-uri, net tot tot tot, lasi doar mouse tastatura si monitor conectat atat!

      • Adrian: Network

        Vreau sa instales windows xp sp2 imi intra in instalarea de la windows am deletat c si d am creat c de 15 giga si d de 69 giga parca Deci imi porneste instalarea de la windows si scrie acolo instaling windows in dreapta astept ce astept si imi arata instal device se termina de instalat si urmeaza instaling network SE BLOCheaza pe la 2 sferturi si astept si 3 ore si tot nimik

        • alex: Vreau sa instales windows xp sp2 imi intra in instalarea de la windows am deletat c si d am creat c de 15 giga si d de 69 giga parca Deci imi porneste instalarea de la windows si scrie acolo instaling windows in dreapta astept ce astept si imi arata instal device se termina de instalat si urmeaza instaling network SE BLOCheaza pe la 2 sferturisi astept si 3 ore si tot nimik  

          1. CD-ul de instalare are probleme si va trebui sa incerci cu altul(undeva este zgariat sau ceva sa intamplat la scrierea lui)
          2. Dupa ce ai verificat cu alt CD de instalare si la fel ti-a facut atunci HDD are Bad-uri si este ceva mai greu sa-l repari si nu in toate cazurile se poate reabilita hdd (Verifica daca nu auzi si niste tacanituri repetate cam de acelasi fel ale HDD )daca auzi asa ceva HDD este dus pentru aceasta lume 🙂 ……

          • vanessa:
              

            AM GASIT problema era vb de placa de retea am intrat in bios i-am dat disable si am instalat windows linistit fara blocari fara nimik acu imi merge super rpd ps: am 512 ram si procesor de 1,8 ghz 😀

  304. Acesta e cel mai tare websit de videotutoriale

  305. sal’tare la toti

    o mica intrebare…apropo de virtualbox

    am un win7 instalat si vreau sa pun un xp-sp3 in virtualbox

    dupa ce intru in xp instalat cu virtual ce tre sa fac sa pot vedea toate hdd-urile din PC?

    daca se poate of course

    merci mult

  306. esti tare.

  307. Am o problema.Mi-am luat un pc si mi-am bagat windows 7 pe el si acuma nu ma lasa sa instalez windows xp.Se instaleza jumatate si dupa aceea cand se restarteaza imi apare pres en key si imi ramane bloacat!Va rog ajutatima id gica_kupidon:D

  308. mario sorin a zis

    bravo,astept tutoriale despre instalare drivere.sanatate si “LA MULTI ANI”!

  309. sal all

    Am incercat sa dau play la filmulet si nu merge(apare un triunghi galben in centru)
    Ma poate ajuta cineva?

  310. mario sorin a zis

    salut cristi Am reusit sa instalez cu succes windows xp home,dar m-am incurcat la driverul placii de baza(cred)care e cu media adica cele cu sunetul .Am bagat cd,a bootat toate cele 5 programe bineinteles cu toate restarturile pe care le cerea de la sine iar cind m-am dus la meneger imi arata ca nu am instalat tot. Bag cd din nou,le instalez cu “brio”si ramin fara sunet.Am mai incercat de 2-3 ori fara succes si m-am lasat pagubas.Am reinstalat din nou windowsul cu toate cele mai putin partea care ti-am povestit-o.cel mai bine e sa faci un tutorial cum lai facut si cel cu instalarea windows xp.

  311. Salut…Am o intrebare: Cum vad din masina virtuala folderele date la share din calculator? (Am windows 7 si pe masina virtuala Windows XP)

  312. sunteti cei mai buni insa ar fi ceva ce nu inteleg de ce nu mai merg sa vizionam videotutorialele?

  313. salut, daca am instalat windows 7 in virtual box, ii pot instala driver audio si placa de retea si sa pot accesa internetul, si daca da cum se face? mersi.

    • Laur: salut, daca am instalat windows 7 in virtual box, ii pot instala driver audio si placa de retea si sa pot accesa internetul, si daca da cum se face? mersi.  

      Pornesti sistemul virtual, si te duci sus pe Device, dai click si o sa ai “Install Guest Additions…” (click pe el) se va monta in windowsul virtual o imagine ISO in cd-rom-ul din virtual si iti va aparea acel pop-up cu autorunul ca atunci cand bagi un cd in unitate, instalezi, dai restart la masina virtuala si cu asta basta, instaland acel Guest Additions vei putea face fereastra windowsului virtual sa fie in full screen, vei putea schimba rezolutia, daca nu ai sunet, instaland acel guest addition vei avea. Practic acest guest Additions sunt ca niste drivere pentru sistemul virtual.

      La fel trebuie procedat indiferent ce sistem de operare instalezi in virtual box

  314. incredibil..merge, mi-a instalat internet, video dar audio nu…nu stiu cum sa fac…ca nu poti selecta tu ce vrei, are un instal automat, si audio nu mi-a bagat 🙁

  315. Salut ! Am probleme cu instalarea win xp professional sp3 . Am downloadat de pe un tracker torrentul ” Windows XP Professional Preactivated+SP3.iso ” si l-am “ars” pe cd, dupa ce i-am dat mount cu DaemonTools. Ok, dar practica e mai grea decat teoria… asadar, Restart, cd-ul booteaza, si, mai departe, imi cere sa introduc “Cd-ul cu Windows XP Professional Service Pack 3” … ?!?!? Adevarat, era scos ! Dar in secunda 2 l-am si bagat iar, si am apasat Enter dar nu, a ramas asa. De cate ori i-am dat enter, el nu vroia sa continue instalarea . Asta mi-este problema, Cristi. Te rog ajuta-ma cu ceva, imbatranesc, Paul

  316. Salut ! Va rog sa ma rezolvati si pe mine cu urmatoarea problema:vreau s reinstalez un Windows XP insa in momentul in care instalarea ajunge la faza in care trebuie sa aleg partitia unde se va instala laptopul se opreste singur….Cineva mi-a spus ca nu imi citeste hardul…Ce ar fi de facut??? Multumesc anticipat

  317. Dinu Nicolae a zis

    Ma bucur ca … “am dat peste voi”.
    Felicitari, realizati lucruri interesante si utile. Tineti-o tot asa.
    Succese in continuare si multumirile mele.
    Cu stima,
    N. Dinu

  318. Este frumos tutorialul dar dc se aude asa prost???

  319. mihai ionescu a zis

    Nu stiu daca problemele ce au aparut la mine are vre-o legatura cu “Instalarea sistemul de operare windows xp sp3″dar sunt intr-o mare incurcatura.Am un laptop hp compaq nx7300 si am incercat instalarea cum a descris-o dl.Cristi in acest tutorial decurgand normal,dar cand am vrut sa instalez anumite programe ini apare la un moment dat”An error occurred while trying to rename a file in the destnation directory:si nu pot instala nimic.
    MoveFile failed;cod 5.” la alte programe apare “cod 2”. Atunci am incercat sa reinstalez sistemul , functioneaz pana cand ar trebui sa formatez partitia “C”dar apare si aici urmatorul mesaj:Setup did not find any hard disc drivers installed in your computer….. si nu mi pot face nimic restartandu-se in sistemul instalat prezent.Va rog sa ma ajute cineva misuion(67 ani)

  320. un tutorial f bun pana sa vad acest clip eram praf nu stiam sa instalez windows-ul acum datorita lui cristi stiu sa instalez windows-ul bv 10+ pt acest clip!!!

  321. E unul din cele mai tari site-uri de “learning how to” si vreau sa va felicit pt acest lucru.
    Am o singura rugaminte la voi. Cristi, uneori vorbesti prea aproape de microfon si din cauza microfoniei, e foarte stresant pt cei ce asculta.

  322. bunicel tutorialul de instalare dar nu si in ceea ce priveste mare parte din setarile pe care le faci dupa instalare…bun pentru necunoscatori dar slabut pentru cunoscatori

  323. salutare stiu sa instalez win xp pe de rost l`am instalat de 1000 de ori pe diferite calculatoare si pe diferite laptop-uri . acuma am un laptop acer 6530 din spania cu win vista instalat pe el . merge foarte greu si vreau sa bag xp sp 3 pe el . cu accelasi cd cu care am instalat pe al meu vreau sa formatez laptopu si sa pun xp . totul e oky pana ce ajung a formatez partitziile … nu imi aparata nici o partitie si imi spune ca nu exista nici o partitie . win functioneaza merge bine , dar am multi virusi si vreau sa pun xp. va rog sa imi spune`ti daca ati mai intalnit problema asta si ce trebuie sa fac . va multumesc anticipat !

    • salutare stiu sa instalez win xp pe de rost l`am instalat de 1000 de ori pe diferite calculatoare si pe diferite laptop-uri . acuma am un laptop acer 6530 din spania cu win vista instalat pe el . merge foarte greu si vreau sa bag xp sp 3 pe el . cu accelasi cd cu care am instalat pe al meu vreau sa formatez laptopu si sa pun xp . totul e oky pana ce ajung a formatez partitziile … nu imi aparata nici o partitie si imi spune ca nu exista nici o partitie . win functioneaza merge bine , dar am multi virusi si vreau sa pun xp. va rog sa imi spune`ti daca ati mai intalnit problema asta si ce trebuie sa fac . va multumesc anticipat !  

      incearca sa schimbi din boot SATA din AHCI IN IDE.Succes

  324. bravo baieti!Am instalat si eu pe virtual box,si am reusit.prima oara mi se parea greu knd am vazut tutorialul…

  325. foarte tare frate, lam mai vazut odata dar asa pe bucati, acum lam vazut tot si-am sami fac un pc beton felicitari tinetio tot asa

  326. Trebuie sa scoti mufe audio, usb-uri, net tot tot tot chiar daca instalezi intr-o masina virtuala?

    • Trebuie sa scoti mufe audio, usb-uri, net tot tot tot chiar daca instalezi intr-o masina virtuala?  

      Daca e vb de un wndows instalat pe un VirtualBox atunci nu se aplica cele spuse aici…

  327. daca nu te superi vreau si eu id-ul tau de mess sa vb ca nu mai stiu numic te rog daca poti sa mil dai sa vb mai mult sa inteleg si eu ca asa pe bucati nu inteleg te rog mult

  328. Salut Cristi.Am si eu o mica problema.Am windows 7 instalat pe un calculator si as dori sa instalez xp-ul dar nu merge..introduc cd-ul cu windows in unitate si ajung la momentul cand spune “setup is inspecting your hardware configuration…”Ei de aici nu mai face nimic..Nu stiu ce sa-i fac..Daca ma poti ajuta mi-ar fi de mare folos.Multumesc

  329. Am si eu o mica problema la o instalare de windows.

    1 Incepe instalarea decurge totul normal pana in momentul in care isi copiaza fisierele pe Hard Drive la 57 % se blocheaza si imi apare ca nu poate sa copieze un anume fisier si de fiecare data altu dar tot in zona de 57% .
    2 Am refacut CD-ul cu windows de 5 ori ca sa elimin zgarieturi etc.
    3 Dupa ce scot CD-ul afara il bag inapoi apas enter totul merge bine mai departe pana ajunge la instalarea windowsului iar la minutul 32 instalarea de network si se blocheaza de tot.

    – Nu am conectat niciun cablu de internet la el, USB ori alte periferice.

    Ma poate ajuta cineva cu un mic sfat?

  330. netlogon.dll e fisierul care nu poate sa il copieze la preinstalare.

    • netlogon.dll e fisierul care nu poate sa il copieze la preinstalare.  

      Foloseste alta imagine de Windows, nu mai folosi aceeasi imagine ISO, cauta si tu o alta imagine sau dute la magazin si cumpara-ti windows

  331. propun un tutorial:):) ce facem daca am pirdut cd kayul de la windows xp:) cum recuperam cd kayul:) sau cum il aflam?:)):D

  332. Am o intrebare.Cind instalam windows-ul stiu ca este necesar de scos toate microfoanele si usb, dar interenetul tot sal scoatem sau nu?

    • Am o intrebare.Cind instalam windows-ul stiu ca este necesar de scos toate microfoanele si usb, dar interenetul tot sal scoatem sau nu?  

      Daca in tutorial sa spus clar ca TOT, stii ce inseamna tot? daca da, atunci scoti TOT.

  333. Salut,am si eu o problema am instalat windows xp sp1 dar dupa cum stiti este cam vechi si unele programe cer sp3,am inteles ca il pot face sp3 dar chiar nu ii dau de cap,va rog sa ma ajutati multumesc

    • Salut,am si eu o problema am instalat windows xp sp1 dar dupa cum stiti este cam vechi si unele programe cer sp3,am inteles ca il pot face sp3 dar chiar nu ii dau de cap,va rog sa ma ajutati multumesc  

      Scris su in casuta de cautare din dreapta de pe marginea neagra: Instalare SP2, da enter si vei gasi tutorialul.. Desi tutorialul este pentru Vista, pentru XP se procedeaza la fel si se descarca din acelasi loc,

  334. sasha-097 a zis

    am o placa de baza MSI P45-C51 SI O VIDEOCARTA NVIDIA GET FORCE GTS250 CE SISTEM DE OPERERE MIATI recomanda windows xp sau windows vista pe 32 biti datimi o explicatie mai clara va rog frumos

  335. Torok Cristian a zis

    Salut…Sunteti foarte priceputi in astfel de lucruri,sunt multumit de toate tutorialele care m-au interesat,este cel mai bun site de turoriale….si sper sa ajungeticei mai solicitati de lume(in sens de a fi respectati)

  336. Respect 😉

    Ms de tut

  337. Salut sunt Mihai
    Foarte interesant videotutorialul!
    sincer acest tutorial este… foarte util , cunosc mult user pc
    care au pc de 5’6 ani … si totusi nu stiu ca’sa instaleze un sistem de operare
    si asta nu ar fi partea proasta !
    partea proasta ar fi cand se duc la shopuri pc pentru o configurare windows plus
    mai si platesc … in jur de 50’100 roni
    este foarte mult pentru o instalare de windows !
    sunteti tari baieti

    va multumesc, tine’tio tot asa bafta

  338. salut as dori daca se poate un tutorial cum instalam sistemul de operare Chrome OS.:)multumesc

  339. cum era aia cu defauls…..scrietimi si mie ca eu am phoenixbios nu e ca celelate cu standard bios features./…va rog sa imi scrieti>>>

  340. salutare
    eu nu pot instala windows xp,am un HP Pavilion dv6 Notebook PC cu windows vista pre-instalat,bag cd cu windows xp,buteaza si imi da eroare blue screen,ce pot sa fac?
    va multumesc mult

  341. FOARTE FOLOSITOR TUTORIALUL ai nota 1.000.000.000.000 de la mn.

  342. motanvagabond a zis

    salut va rog ajutatima si pe mine daca puteti am instalat windows xp home la a mers bine sa instalat dar cred ca nu aluat tot din el ca nu am local connection si nu pot sa ma conectez la internet am vorbit cu cei de la firma de internet si mi-au spus sa il caut in cd-ul cu windows dar nu l-am gasit MULTUMESC ANTICIPAT!

    • motanvagabond: salut va rog ajutatima si pe mine daca puteti am instalat windows xp home la a mers bine sa instalat dar cred ca nu aluat tot din el ca nu am local connection si nu pot sa ma conectez la internet am vorbit cu cei de la firma de internet si mi-au spus sa il caut in cd-ul cu windows dar nu l-am gasit MULTUMESC ANTICIPAT!  

      Spunemi de la ce firma esti abonat.Poate te pot ajuta.De exemplu eu sunt la rds Eu NU AM LOCAL CONNection aia poate te-au mintit 😀 EU trebuie sa imi creez propria conexiune o numesc RDS Si imi cere un User si o password Care cei de la rds mi l-eau dat pe o hartie. Sper ca te-am ajutat.Ca sa creezi conexiunea te bagi in Control Panel\Nerwork Connexion\Create a new connection\Connect to the internet\Set up my connection manually\Connect using a broadband connection that requires a user name and password\ISP il numesc RDS\La username scri numele utilizatorului care mi l-au dat pe foaie
      La password parola.Sper ca te-am ajutat.
      By Alex

    • motanvagabond: salut va rog ajutatima si pe mine daca puteti am instalat windows xp home la a mers bine sa instalat dar cred ca nu aluat tot din el ca nu am local connection si nu pot sa ma conectez la internet am vorbit cu cei de la firma de internet si mi-au spus sa il caut in cd-ul cu windows dar nu l-am gasit MULTUMESC ANTICIPAT!  

      Sau scrii in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: cum se pune conexiunea RDS in startup, sau RDs in startup sau cum se face conexiunea RDS, dar iti recomand prima varianta, cauta: cum se pune conexiunea de la RDS in startup, da enter si vei gasi tutorialul

  343. laurentiu a zis

    cand faceti un video tutorial ca sa ne aratati cum sa butam un windows xp este ceva important va rog faceti un video tutorial care sa ne explicati cum sa butam un windows xp

    • laurentiu: cand faceti un video tutorial ca sa ne aratati cum sa butam un windows xp este ceva important va rog faceti un video tutorial care sa ne explicati cum sa butam un windows xp  

      Pai tocmai ai postat la acest tutorial in care se vorbeste si se arata acest lucru. Da Play la tutorialul video si privestel. Care parte n-ai inteleso?

  344. Ma un windows il butezi din BioS nu il faci bootabil.Dvd il faci bootabil sau CD Pasi simpli:
    1.Un windows downloadat de pe net in format iso(ca sa faceti orice folder iso cautati pe google.ro/com iso convertor si veti gasi mai multe variante alegerea e a voastra..)
    2.Aveti nevoie de Nero start smart express
    3.Deschideti nero start smart si dati pe optiunea boot CD/DVD
    4.Dati pe add.
    5.Dati add la imaginea ISO cu windowsul respectiv.
    6.Dati burn.
    7.Asteptati pana va scrie windowsul pe disk.
    8.Bagati CD/DVD in PC.
    9.Asteptati sa va apara instalu windowsului.
    10.Daca nu va apre instalu inseamna ca va apare o liniuta in stanga sus.C
    11.Cand o vedeti apasati INSERT de multe ori.
    12.Restul stiti din tutorial.
    By Alex

  345. Foarte bun tutorial nota 10

  346. am facut exact cum ati explicat in tutorialu video si pot sa spun ca pc se misca foarte foarte bine ,cand miam cumparat calculatoru am chemat un profesionist sami instaleze un sistem de cooperare si nu la facut asa de bine ,dar acuma am facut cum ati zis voi si se misca excelent bafta in continuare 😉

  347. sylvyzzy-ch a zis

    dar cum fac o creez o noua conexiune la internet ?

    • sylvyzzy-ch: dar cum fac o creez o nouaconexiune la internet ?  

      Pai depinde de la ce provider (firma) ai net. Noi avem un tutorial in cazul in care ai net de la RDS, despre cum se face conexiunea RDS si cum se pune in Startup, pentru a se conecta automat la net de fiecare data cand pornesti PC-ul.

      Daca ai Windows XP si vrei sa inveti sa faci conexiunea RDS pentru XP scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum bagam in startup netul de la rds, dai enter si vei gasi tutorialul.
      Daca ai Vista scrii: Cum se pune conexiunea de tip PPPoE de la RDS in Startup pe Windows Vista
      Daca ai Linux scrii: Cum se instaleaza Ubuntu Linux cu Wubi fara sa renuntam la Windows si cum se seteaza conexiunea pppoe de la RDS

  348. sylvyzzy-CH a zis

    ai internet de la UPC am uitat sa mentionez.

    • sylvyzzy-CH: ai internet de la UPC am uitat sa mentionez.  

      Alta data sa nu mai uiti, nu de alta dar noi nu ghicim in stele! Nu suntem vrajitori si nu avem de unde sa stim ce fel de conexiune ai tu, ce fel de provider, ce fel de sistem de operare, date foarte necesare daca vrei ajutor, daca nu le dai atunci o sa fii ignorat pentru ca nu tre sa fii prea destept sa-ti dai seama ca fara sa dai detalii, nimeni nu te poate ajuta!
      Priveste ACEST (click pe cuvantul ACEST scris cu rosu) tutorial oferit chiar de cei de la UPC (e nasol sa ai google la nas si sa nu fii in stare sa scrii in google UPC romania…sa dai enter si sa ajungi pe site-ul lor sa cauti ce te intereseaza)

  349. sylvyzzy-CH a zis

    ce este cu tutorial-ul nu e bun de nimic :
    nu am nici o conexiune …

    • sylvyzzy-CH: ce este cu tutorial-ul nu e bun de nimic :
      nu am nici o conexiune …  

      Te-ai uitat la tot cap-coada fara sa derulezi? Mai mult ca sigur nu!!! Atunci tu ai pierdut, hai…o zi buna si inca ceva…Atunci cand vrei ceva si iti trebuie, daca chiar te intereseaza si ai nevoie fie iti cauti fie faci ce iti spune altul (dar faci asa cum ti se spune, asta daca vrei sa-ti rezolvi problema…nu asa…dai click…te uiti 10 secunde si pe urma inchizi, decalotezi ochii mari, si citesti ce iti spune omu respectiv, acolo mai ai si alte date, intrebari frecvente puse de utilizatori, site-ul e in LIMBA ROMANAAAA!!! heloooouuuu!!!!). Eu sunt sigur ca nu te-ai uitat la intreg tutorialul acela.

  350. Apropos vezi ca UPC are si un numar de relatii cu clientii il gasesti tot acolo pe site-ul lor oficial…in functie de localitatea ta, mai mult ca sigur apelul catre relatii clienti UPC este gratuit, mai poti gasi numarul de telefon scriind in google: numar relatii clienti UPC timisoara (sau orasul/localitatea ta) Ii suni le spui ca ti-ai reinstalat windowsul si nu stii sa configurezi internetul si ei te vor indruma…mare ti-e gradina dhuamneee

  351. Buna! Se pot downloada tutorialele de pe acest site? Daca da,cum[sau cu ce?].Personal,nu am acces la internet,si mi-ar fi de mare folos sa le am la mine in calculator,pt.consultare! Faceti o treaba foarte buna.FELICITARI,si multumesc.Eventual,astept raspuns pe adresa de e-mail.

    • Adrian: Buna! Se pot downloada tutorialele de pe acest site? Daca da,cum[sau cu ce?].Personal,nu am acces la internet,si mi-ar fi de mare folos sa le am la mine in calculator,pt.consultare! Faceti o treaba foarte buna.FELICITARI,si multumesc.Eventual,astept raspuns pe adresa de e-mail.  

      Faptul ca nu ai internet nu este vina noastra si nu ne intereseaza acest aspect, un pc fara net e mort. Nu suntem de acord cu downloadul tutorialelor de pe site-ul nostru, acestea nu pot fi descarcate. Este munca noastra, continutul nostru original pentru care noi am muncit, daca vrei sa le vezi iti tragi internet, intri pe site-ul nostru si le urmaresti gratuit 24 din 24.

    • Adrian: Buna! Se pot downloada tutorialele de pe acest site? Daca da,cum[sau cu ce?].Personal,nu am acces la internet,si mi-ar fi de mare folos sa le am la mine in calculator,pt.consultare! Faceti o treaba foarte buna.FELICITARI,si multumesc.Eventual,astept raspuns pe adresa de e-mail.  

      Acum ceva vreme Cristi a facut un tutorial despre programul “camstudio”. Cu el poti realiza o captura video a desktopului.
      Ai putea sa folosesti acest program pentru a captura tutorialele.
      Intri pe videotutorial.ro, pornesti tutorialul care te intereseaza, dai full screen (Poti micsora rezolutia ecranului in cazul in care este prea inalta. Daca ai un procesor slab, ar fi o idee buna sa micsorezi rezolutia ecranului) , dupa care incepi sa capturezi.
      Daca faci acest lucru, il faci pe pielea ta, administratorii nu sunt de acord ca tu sa copiezi vreu material video.

  352. stie cineva cum se instaleaza xp pe un sistem care vine cu win7 instalat?..nu gasesc nicaieri in bios sa schimb hdd-ul de pe sata pe ide..ca sa il recunoasca stie cineva cum se face?

    • eusebiu: stie cineva cum se instaleaza xp pe un sistem care vine cu win7 instalat?..nu gasesc nicaieri in bios sa schimb hdd-ul de pe sata pe ide..ca sa il recunoasca stie cineva cum se face?  

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum se instaleaza windows xp pe o configuratie AHCI sau pe o matrice RAID, da enter ai vei gasi tutorialul ce te va ajuta sa pui Windows XP pe Laptop

  353. Cand dai click iti apare cercul ala rosu cum faci sa apara?????

  354. salut…am si eu o problema cu un notbook acer aspire one AOA150-BW ZG5 l-am luat din olanda si era in limba olandeza am incercat sa ii schimb limba si nu am reusit avea un windows xp home edition sp3…nu am avut ce face si am incercat sa reinstalez windowsul l-am reinstalat a mers o zi dupa care cand il aprindeam ramanea la icoana windous si incarca incontinu nu ma lasa sa intru in pc…am incercat iar sa il reinstalez si nu merge ajunge pana la formatare partiti dak formatez cu NTFS file sistem nu incarca daca formatez cu NTFS QUIK incarca formatarea is da restart si imi apare pe ecran setup is being restarted………… tin sa mentionez ca nu ma prea pricep la pc…. va rog ajutati-ma…

  355. Gabriel Cristea a zis

    Salut, am si eu o mica problema cand instalez windows-ul pe un calculator a unui prieten, initial nu ii mergea deloc compu… bine i-am inlocuit sursa ca era cu probleme iar placa video separata AGP 8x nu functiona, am pus mufa pe onboard, bun acum merge dar… mai ramane problema finala cand instalez windows-ul ok ajung in faza cu repartitionarea, ii dau format etc… isi copie lista in hdd dupa care “reporneste” bun, cand incepe instalarea la 34 minutes left se inteapa direct…. am incercat 5 variante de windows fix la fel la 34 d minute se inteapa, am verificat hdd-ul nu are nici un bad, am schimbat si memoria ram dar se pare ca aceeasi problema, ce sfat imi sugerati va rog.

    Mersi. Gabi, Galati.

    • Gabriel Cristea: Salut, am si eu o mica problema cand instalez windows-ul pe un calculator a unui prieten, initial nu ii mergea deloc compu… bine i-am inlocuit sursa ca era cu probleme iar placa video separata AGP 8x nu functiona, am pus mufa pe onboard, bun acum merge dar… mai ramane problema finala cand instalez windows-ul ok ajung in faza cu repartitionarea, ii dau format etc… isi copie lista in hdd dupa care “reporneste” bun, cand incepe instalarea la 34 minutes left se inteapa direct…. am incercat 5 variante de windows fix la fel la 34 d minute se inteapa, am verificat hdd-ul nu are nici un bad, am schimbat si memoria ram dar se pare ca aceeasi problema, ce sfat imi sugerati va rog.
      Mersi. Gabi, Galati.  

      Cu ce ai verificat tu hdd-ul de ti-ai dat seama ca nu are nici un bad? Ai decuplat absolut tot de la unitate cand te-ai pus sa instalezi windowsul? ma refer la cablu net, imprimanta, orice mufa audio, casti, stick-uri, hdd-uri externe? decuplezi absolut tot, lasi doar mouse, tastatura si monitor cuplate la unitate, atat. Memoriile RAM le-ai testat?

    • Gabriel Cristea: Salut, am si eu o mica problema cand instalez windows-ul pe un calculator a unui prieten, initial nu ii mergea deloc compu… bine i-am inlocuit sursa ca era cu probleme iar placa video separata AGP 8x nu functiona, am pus mufa pe onboard, bun acum merge dar… mai ramane problema finala cand instalez windows-ul ok ajung in faza cu repartitionarea, ii dau format etc… isi copie lista in hdd dupa care “reporneste” bun, cand incepe instalarea la 34 minutes left se inteapa direct…. am incercat 5 variante de windows fix la fel la 34 d minute se inteapa, am verificat hdd-ul nu are nici un bad, am schimbat si memoria ram dar se pare ca aceeasi problema, ce sfat imi sugerati va rog.
      Mersi. Gabi, Galati.  
      …………………………………………
      Click Aici….Hdd tau sigur are probleme… pentru a rezolva problema ta ai nevoie de o stergere totala a HDD acest lucru il faci cu KillDisk
      Dai jos varianta free de KillDisk…aceasta o cauti pe pagina Booting from a CD si sub gasesti Bootable ISO Image for KillDisk for DOS Free version si …sub gasesti…. 1. Download Bootable ISO Image of Active@ KillDisk to burn CD. Scrii pe un cd imaginea si cu aceasta lucrezi ca si in demo-ul pe care l-am facut pentru tine.
      Click Aici…Instructiunile le gasesti la sfarsitul Demo-ului

      ………………………………………….

  356. utilizator-la-shto a zis

    Cristian.. cum pot sa fac o activare a unui Windows XP SP2 la care am licenta expirata? Dupa terminarea instalarii mi-a aparut o fereastra in care imi zicea sa activez windows-ul in 30 zile. Ce utilitare se folosesc pt “activarea”?

    • utilizator-la-shto: Cristian.. cum pot sa fac o activare a unui Windows XP SP2 la care am licenta expirata? Dupa terminarea instalarii mi-a aparut o fereastra in care imi zicea sa activez windows-ul in 30 zile. Ce utilitare se folosesc pt “activarea”?  

      Nu sustinem si nu promovam pirateria. esti pe cont propriu. Te duci si iti cumperi licenta de la magazin sau folosesti Linux, sau esti liber sa cauti raspunsul pe oricare alt site. Nu te putem ajuta in astfel de cazuri.

    • utilizator-la-shto: Cristian.. cum pot sa fac o activare a unui Windows XP SP2 la care am licenta expirata? Dupa terminarea instalarii mi-a aparut o fereastra in care imi zicea sa activez windows-ul in 30 zile. Ce utilitare se folosesc pt “activarea”?  

      se foloseste o licenta valida :)))

    • utilizator-la-shto: Cristian.. cum pot sa fac o activare a unui Windows XP SP2 la care am licenta expirata? Dupa terminarea instalarii mi-a aparut o fereastra in care imi zicea sa activez windows-ul in 30 zile. Ce utilitare se folosesc pt “activarea”?  

      pe care o poti achizitiona de pe site ul microsoft(si din multe alte locuri) :))

    • utilizator-la-shto: Cristian.. cum pot sa fac o activare a unui Windows XP SP2 la care am licenta expirata? Dupa terminarea instalarii mi-a aparut o fereastra in care imi zicea sa activez windows-ul in 30 zile. Ce utilitare se folosesc pt “activarea”?  

      Regulile acestui site nu ne permit sa discutam despre piraterie asa ca, n-ai decat sa te interesezi in alta parte (eventual la magazin) despre asa ceva…bafta!

  357. Buna de ceva vreme am o problema cu unitatea mea Aspire T160-UB7Z, probleama mea consta la instalarea windows xp service pack 2. Instalez windows-ul pas cu pas pana ce ajung unde imi cere sa partitionez hardul si sa aleg pe ce partitie sa instalez windowssul. Dau format la partitia respectiva imi arata ca-si copiaza fisierele pe hard dupa care se restarteaza. Dupa ce s-a restartat nu imi continua instalarea win. partea in care iti mai arata cate min ii mai trebuie pana ce se instaleaza win ci intra din nou sa partionez hardul si sa fac partitii. DUPA CE S-A RESTARTAT N-AM APASAT NICI UN BUTON DE PE TASTURA CARE SA DUCA LA REINSTALARE . Am incercat inca de 2 ori sa instalez dupa care am primit eroarea 13/02h read error ax=0101 dl=80. Hardul n-are bad-uri l-am varficat cu diferite utilitare gen KillDisk, rami i-am verificat cu memory test, cd-ul cu win nu-i zgariat.

  358. ms admin cristi mai scutit de niste bani si nota 10 si multa sanatae la toti

  359. Super tutorialul ! Va rog frumos ,daca aveti timp,sa faceti un tutorial sau macar sa ne scrieti cum ar trebui sa arate un un Windows XP sau 7 configurat de dumneavoastra,cu toate programele de la A la Z.Ma refer aici si la care ar fi programele(inclusiv cele de securitate,adica ca si o lista sau ceva) pe care le-ati instala dumneavoastra pentru un user normal.Vreau sa spun ce “programe trebuie sa pun” intr-un calculator pe care mi-l cumpar nou .Va multumesc pentru rabdare.

  360. Si care este ordinea lor? Va multumesc!

  361. Sall….ati multumesc pentru tot cea ce faci pt noi ne este de foarte ajutor aceste tutoriale.Am si eu o poblema mi-am cumparat un laptop am pe el win 7 si doresc sa instalez win xp sp2 si nu ami merege dc? am incercat de mai multe ori dar nimic in zadar si pe pc am tot win xpsp2 si ami merge plss daca ma poti ajuta ms mult…..

    • Adrian-admin a zis

      dan: Sall….ati multumesc pentru tot cea ce faci pt noi ne este de foarte ajutor aceste tutoriale.Am si eu o poblema mi-am cumparat un laptop am pe el win 7 si doresc sa instalez win xp sp2 si nu ami merege dc? am incercat de mai multe ori dar nimic in zadar si pe pc am tot win xpsp2 si ami merge plss daca ma poti ajuta ms mult…..  

      Nu poti sa instalezi XP pentru ca e mai vechi decat windows 7. Ca sa poti instala Windows 7 va trebui sa bootezi cu un CD live ce are un soft de artitionare (spre exemplu acronis disk director iti da posibilitatea sa arzi un cd bootabil de pe care poti boota si partitiona, noi avem tutorial despre el, scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: acronis disk director, dai enter si vei gasi tutorialul) si sa stergi partitia cu windows 7 si pe cea de 100MB apoi sa refaci c-ul si o sa poti instala windows xp.

  362. Va rog frumos ,daca aveti timp,sa faceti un tutorial sau macar sa ne scrieti cum ar trebui sa arate un un Windows XP sau 7 configurat de dumneavoastra,cu toate programele de la A la Z.Ma refer aici si la care ar fi programele(inclusiv cele de securitate,adica ca si o lista sau ceva) pe care le-ati instala dumneavoastra pentru un user normal.Vreau sa spun ce “programe trebuie sa pun” intr-un calculator pe care mi-l cumpar nou .Va multumesc pentru rabdare. Va rog frumos! Inca o data va rog frumos ajutati-ma cu acest lucru!

  363. am si eu o problema: in timpul instalarii, dupa ce introduc product key-ul, cand apas next imi apare: “The product ID you entered is not valid”, ce-i de facut?

    • MostWanted: am si eu o problema: in timpul instalarii, dupa ce introduc product key-ul, cand apas next imi apare: “The product ID you entered is not valid”, ce-i de facut?  

      cumpara softul

    • Adrian-admin a zis

      MostWanted: am si eu o problema: in timpul instalarii, dupa ce introduc product key-ul, cand apas next imi apare: “The product ID you entered is not valid”, ce-i de facut?  Citeaza-ma

      Key-ul introdus a fost adaugat intr-un blacklist (lista neagra) sau este deja folosit de alt cineva. Nu poti decat sa te duci la magazin si sa cumperi o licenta valida. Ne pare rau, noi alta metoda nu iti putem recomanda, nu sustinem si nu incurajam pirateria.

      • Adrian-admin:
        Key-ul introdus a fost adaugat intr-un blacklist (lista neagra) sau este deja folosit de alt cineva. Nu poti decat sa te duci la magazin si sa cumperi o licenta valida. Ne pare rau, noi alta metoda nu iti putem recomanda, nu sustinem si nu incurajam pirateria.  

        key-ul este bun, am rezolvat prin reinstalarea Windows-ului de la inceput, multumesc, foarte util acest tutorial!

  364. salut
    am luat de la un prieten de curand un laptop
    eu am avut mai probleme cu calculatorul, si am decis sa iau laptop
    laptopul e foarte bun dar nu intrleg care e problema tot imi zice pe antivirus atac de retea nu inteleg ce sa fac……deja ma dispera partitia d nu o pot formata se blocheaza la 30%
    ce sa fac?

  365. Salut,
    Am o intrebare (nu stiu daca a mai patit cineva asa ceva). Dupa o anumita perioada de timp, indiferent cat de bine iti ingrijesti PC-ul, tre’ sa-l stergi si sa instalezi din nou sistemul de operare. HDD-ul este impartit in doua partitii, respectiv C si D. In partitia C este instalat sistemul de operare,si din varii motive tre’ sa-l sterg, adica sa-l formatez si sa reinstalez din nou sistemul. Bineinteles ca partitia D o las in pace si nu ma ating de ea. Problema este ca se schimba literele partitiilor, adica partitia C devine D si invers. Am incercat sa schimb literele din disk management, dar nu ma lasa. Am incercata alta varianta, adica sa las sa curga in ordine alfabetica literele partitiilor, dar iar nu ma lasa. Stie cineva ce trebiue facut ca sa nu se mai schimbe literele ? Adica C-ul sa fie C, iar D-ul sa fie D, asa cum apare la o instalare pe un HDD nou.

    • Adrian-admin a zis

      Make: Salut,Am o intrebare (nu stiu daca a mai patit cineva asa ceva). Dupa o anumita perioada de timp, indiferent cat de bine iti ingrijesti PC-ul, tre’ sa-l stergi si sa instalezi din nou sistemul de operare. HDD-ul este impartit in doua partitii, respectiv C si D. In partitia C este instalat sistemul de operare,si din varii motive tre’ sa-l sterg, adica sa-l formatez si sa reinstalez din nou sistemul. Bineinteles ca partitia D o las in pace si nu ma ating de ea. Problema este ca se schimba literele partitiilor, adica partitia C devine D si invers. Am incercat sa schimb literele din disk management, dar nu ma lasa. Am incercata alta varianta, adica sa las sa curga in ordine alfabetica literele partitiilor, dar iar nu ma lasa. Stie cineva ce trebiue facut ca sa nu se mai schimbe literele ? Adica C-ul sa fie C, iar D-ul sa fie D, asa cum apare la o instalare pe un HDD nou.  Citeaza-ma

      Problema ta cred ca se datoreaza faptului ca partitia D e Primary Partition si nu C-ul asa cum ar fi normal! C-ul trebuie sa fie Primary Partition si D-ul trebuie sa fie Logical. Te duci si dai click dreapta pe My Computer alegi din meniul contextual functia Manage si in fereastra care ti se va deschide te duci pe Disk Management si acolo iti va spune ce fel de partitie e fiecare

  366. Care imi poate spune daca bag windowsul din nou pe pc,sa scap de toate prostiile,,imi va merge netul dupa ???

  367. Daca imi bag windosul din nou ,,imi va merge internetul dupa ,,care imi ma poate ajuta ???

  368. Foarte bun tutorialul…In general,ne ajuti foarte mult cu tutorialele de aici.
    Mersi mult si respect din partea mea!

  369. cristi austria a zis

    FARA VOI AR FI TREBUIT SA AMI DISTRUG SI CEL DE-AL 3-LEA PC , MERSI PENTRU MUNCA CE-O DEPUNETI SI SA STITI CA SANETI UTILI MAI MULTORA DECAT AR CREDE ORI SI CINE – DACA TOTI PE CARE IA-TI AJUTAT AR FI LASAT UN COMENTARIU CU SIGURANTA NU VAR FII AJUNS SPATIUL ACESTUI SITE

    CU RESPECT

  370. Am un Windows XP SP3 cu licenta (cod valid) si la fiecare 30 de zile imi cere sa reintroduc codul pt a-l verificala microsoft. Este vreo modalitate prin care acest procedeu sa se execute ascuns sau windows-ul sa citeasca licenta care a fost adaugata la instalare si sa o verifice fara a ma deranja eu sa caut CD-ul si sa-i tastez licenta? Chestia asta se poate modifica daca descarc windowws-ul pe HDD si sa-i adaug o licenta smenuita si apoi sa-l trag din nou pe CD? Nu vreau sa folosesc win. crack-uite de alte pers (nu ofera incredere) sau sa instalez “antiwpa” pt a scapa de activare.

  371. Salut!
    Am urmarit tutorialul acesta si inca unul pentru Windows 7 sau Vista. Am reusit sa imi instalez si eu windows-ul pentru prima data, datorita voua. Aveti tuoriale foarte bune. Dar am si eu o intrebare. Eu am doua partitii, C: 20 GB si D: 60 GB. Cand imi apar cele doua paritii dau DELETE la amandoua, si instalez windowsul in C: insa D: nu il pot formata. Ii dau DELETE la partitie, o partitionez si imi apare ceva cu Raw Partition(..parca). Insa nu se formateaza. Mi-am instalat windowsul de doua ori si de fiecare data dupa ce s-a terminat de instalat am fost nevoit sa dau click dreapta pe D: > FORMAT. Stiu ca le pot formata pe amandoua inainte de instalarea windowsului, dar nu stiu cum.s

  372. Ce pot sa mai spun esti un geniu,ai o rabdare de fier si totdeauna sfaturile tale vor fi binevenite.Ce ne-am fi facut daca nu ati fi existat voi? Trebuia sa apelem la diverse persoane care voiau sau nu voiau sa ne arate.Multumesc mult pentru aceste videotutoriale.

  373. N-am nota, pentru ceea ce faceti! Desi, v-am descoperit cam tarziu, am ajuns sa apelez, tot mai mult, la materialele publicate de voi.
    Domnilor! Stima, pentru ceea ce ati realizat si ceea ce oferiti, celor mai putin initiati in tainele PC-urilor!

  374. Am windows sp3 dar defapt este sp2 wersiunea piratata amit talkin.Asa lam cumparat calculatorul.Mia dat si o copie la cd de instalare dar nam product key.Am citit pe unel forume ca nui nevoie la windowsul asta este adevarat.Ma ajutati va rog.Astept raspuns. MULTUMESC

  375. Dupa ce am reinstalat windows xp unitatea cd/dvd nu imi deschide cd-ul cu drivere.In partitia unde ete cd-ul imi arata cd-ul dar cand dau dublu click pe el imi apar folderele cu driverele respective dar au 0 mb.Dupa ce scot cd din unitate in partitia respectiva imi apare o icoana ca si cand cd-ul ar fi in unitate,dispare numai dupa restart.Acelasi lucru se intampla cu oricare alt cd/dvd.Am instalat si ubuntu care se comporta normal, imi citeste si pot folosi cd/dvd-uri.Prin el am transferat driverele in xp dar cand intru in xp imi arata folderele cu 0 mb.Va rog ajutati-ma.

    • Adrian-admin a zis

      escuco: Dupa ce am reinstalat windows xp unitatea cd/dvd nu imi deschidecd-ul cu drivere.In partitia unde ete cd-ul imi arata cd-ul dar cand dau dublu click pe el imi apar folderele cu driverele respective dar au 0 mb.Dupa ce scot cd din unitate in partitia respectiva imi apare o icoana ca si cand cd-ul ar fi in unitate,dispare numai dupa restart.Acelasi lucru se intampla cu oricare alt cd/dvd.Am instalat si ubuntu care se comporta normal, imi citeste si pot folosi cd/dvd-uri.Prin el am transferat driverele in xp dar cand intru in xp imi arata folderele cu 0 mb.Va rog ajutati-ma.  

      Fa ce am aratat eu AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu) activeaza functia AutoRun pentru CD-uri…sa-mi spui daca a ajutat cu ceva…

  376. Nu merge nici aceasta aplicatie.Dupa ce fac tot ce imi arata in tutorial cand pun mausul pe partitie imi arata ca cd-ul are 431 mb,cand dau dublu click pe ea imi arata ;is not a valid Win32 application;.Am incercat copy-paste si-mi scrie ;is not accesible; si ;the request could not be performed because of on I/O device error;.Din cd-urile cu xp(4-5)pe care le am le folosesc de cca. 4 ani nu poate fi deoarece acum cateva zile am instalat windows-ul pe un calculator al unui prieten si merge fara probleme.CD-ul cu drivere este original,am facut o copie de siguranta cu 8-9 luni in urma si am aceeasi problema.Eu iti multumesc si te rog sa ma scuzi pentru deranj.

  377. Salut am si eu o problema la instalarea windows imi apare acest mesaji Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any disk drives are powered on and properly connected to your computer and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. multumesc pentru ajutor

    • niki: Salut am si eu o problema la instalarea windows imi apare acest mesaji Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any disk drives are powered on and properly connected to your computer and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. multumesc pentru ajutor  

      eroarea asta iti apare fie din cauza ca ti s-a stricat hardul sau cablurile nu-s conectate corect pe placa de baza si hard, fie ca ai un hard pe SATA iar sistemul de operare nu-ti recunoaste hardul ce-i pe sata. Daca hardul este pe SATA (daca nu sti cum arata mufele de la un hard sata da un search pe google)trebuie sa instalezi driverele sata de pe un stick sau sa le integrezi in sistemul de operare cu nlite.(este un tutorial despre cum se integreaza driverele sata). Bafta si Spor la lucru 😉

    • niki: Salut am si eu o problema la instalarea windows imi apare acest mesaji Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any disk drives are powered on and properly connected to your computer and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. multumesc pentru ajutor  

      Este clar ca este ceva problema cu hard disk-ul ,inainte de instalare intra in bios ca sa detectezi hardul din bios sau lasa pe auto ,sa le detecteze el singur , sau poate chiar un hard nou ar trebui ,sau poate fii de vina cablul ce face legatura intre placa de baza si hard , cablul de alimentare , verifica jumperele ,etc…. Bafta!

  378. Nu apare pointerul(săgeata) în timpul instalării(am folosit tastatura), altfel totul a decurs precum în tutorial.Aştept răspuns- mulţumesc ptr.munca depusă.

  379. Cum setez reteaua sa pot intra de pe virtuar box pe internet ma ajuti terog

  380. Cum setez reteaua sa pot intra de pe virtuar box pe internet ma ajuti terog. multumesc

  381. vasile achitei a zis

    ” Tin sa va multumesc foarte mult, pe calea asta am anvatat multe…. si totusi daca ami puteti spune cum pot pune windows xp pe memory stick… cu tot respectu…vasile din spaña .

  382. vasile achitei a zis

    santeti ci mai buni mai multe videtutoriale bafta.

  383. marian popescu a zis

    superb tutorial;bine explicat
    Felicitari!

  384. Super videotutorial, imi place dar eu as vrea sa fac update de la Service Pack2 la Service Pack3, ar trebui sa fac un backup ceva inainte ? Ar exista vreo “sansa” sa pierd ceva din calculator cand fac update-ul ? Va rog sa imi ziceti si mie domnul Cismaru Cristian 🙂 Va multumesc

  385. pc-ul mest mai slab, mie nu-mi apre instalata placa de internet(sau ce o fii) chestia cu loac are connection(LAN), la mine este nevoie si de internet connect, la alti se instaleaza automat si internetiu dar la mine nu, de ce?

  386. Nucred ca mai este nevoie sa mai spun cat de folositoare sunt acesta video tutoriale.Am si eu o intrebare mai retorica,si stiu ca poate multi o sa rada,dar asta e:un video tutorial despre cum se face un cd cu win98,discheta cu drivere,si intalarea acestora pe calculatoarele mai vechi,pentru ca mai sunt multi dintre noi care folosesc asa ceva.Eu unul am deschis ochii direct in xp ,pentru ca la vremea respectiva nu am avut posibilitatea de am lua un calculator iar daca am folosit vreunul a avut sistemul de operare instalat,pe cand asta care il am cand l-am luat a trebuit sa cer ajutorul altora sa invat cum se instaleaza wind,si am invatat ,dar cu win98 nu am facut niciodata.Sunt sperante?multumesc pentru intelegere,poate ca stresez prea mult cu tampeniile mele

  387. af facut cum arata in video…dar problema este ca mi se instaleaza win pe stik…dar nici acolo ca da eroare…..am optiunea apasa c pt a schimba partitia….apas dar degeaba…… ce pot face?

    • AdrianGudus a zis

      ady: af facut cum arata in video…dar problema este ca mi se instaleaza win pe stik…dar nici acolo ca da eroare…..am optiunea apasa c pt a schimba partitia….apas dar degeaba…… ce pot face?  

      Ca sa poti instala Windows ai nevoie de un hard disk nu de un stick…eventual stick-ul il poti folosi pentru al face bootabil si a pune un Windows pe el pentru ca, mai apoi sa bootezi de pe stick si sa instalezi windows pe hard disk. Practic poti folosi stick-ul in locul CD-ului pentru a instala Windows. Despre cum se pune windows pe stick avem deja o gramada de tutoriale. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta: cum se pune windows pe stick sau wintoflash, dai enter si vei gasi tutorialele

  388. multumim sunteti tari

  389. sall am si eu o intrebare …am avut windows vista pe laptop si nu mai porneste sistemul si nici nu il pot restaura din disk recovery scrie ca sitemul a fost atacat de virusi si am pierdut windows vista si toate datele,dar akuma as vrea sa instalez win xp dar nici asta nu merge la inceput se incarca driverele sa porneasca instalare si dupa aproximativ 5 min asa apare ecranul albastru cu eroare ca cika computerul a fost atacat de virusi…..m-ar putea cineva ajuta…? as ramane dator….am uitat sa zic ca cd cu win nu e original e descarcat de pe torrente….

    • Al3xutzu: sall am si eu o intrebare …am avut windows vista pe laptop si nu mai porneste sistemul si nici nu il pot restaura din disk recovery scrie ca sitemul a fost atacat de virusi si am pierdut windows vista si toate datele,dar akuma as vrea sa instalez win xp dar nici asta nu merge la inceput se incarcadriverele sa porneascainstalare si dupa aproximativ 5 min asa apare ecranul albastru cu eroare ca cika computerul a fost atacat de virusi…..m-ar putea cineva ajuta…? as ramane dator….am uitat sa zic cacd cu win nu e original e descarcat de pe torrente….  

      eroarea care spui tu ca ti-o da este din cauza faptului ca hard tau este pe SATA iar windowsul care il ai tu nu recunoaste drivere SATA. Trebuie sa descarci driverele sata si sa le integrezi in kit-ul de la xp. Este un tutorial despre asta aici pe site. Mai poti inceca sa-ti reinstalezi windows-ul si cu un dvd cu windows vista daca nu te descurci cu integratul driverelor SATA in Win Xp.

      • Radu:
        eroarea care spui tu ca ti-o da este din cauza faptului ca hard tau este pe SATA iar windowsul care il ai tu nu recunoaste drivere SATA. Trebuie sa descarci driverele sata si sa le integrezi in kit-ul de la xp. Este un tutorial despre asta aici pe site. Mai poti inceca sa-ti reinstalezi windows-ul si cu un dvd cu windows vista daca nu te descurci cu integratul driverelor SATA in Win Xp.  

        Pe langa faptul ca eroarea specificata este extrem de neclara…ce legatura are sata aici ??
        Poate sa fie hdd`ul pe sata…si sa fie activat ide / ahci mode ..si se instaleaza fara nicio problema .

        • Darkfun:
          Pe langa faptul ca eroarea specificata este extrem de neclara…ce legatura are sata aici ??
          Poate sa fie hdd`ul pe sata…si sa fie activat ide / ahci mode ..si se instaleaza fara nicio problema .  

          pe majoritatea laptop-urilor nu poti intra in bios si sa-l setezi sa fie activat ide / ahci mode. i-am raspuns la comment pentru ca si eu am laptop si am patit aceslasi lucru. Dupa 5 min de la rularea instalarii windowsului imi dadea blue screenuri. dupa ce am incercat sa instalez windowsul cu driverele SATA integrate in el nu am mai avut asemenea probleme si totul a mers bine.

          • Radu:
            pe majoritatea laptop-urilor nu poti intra in bios si sa-l setezi sa fie activat ide / ahci mode. i-am raspuns la comment pentru ca si eu am laptop si am patit aceslasi lucru. Dupa 5 min de la rularea instalarii windowsului imi dadea blue screenuri. dupa ce am incercat sa instalez windowsul cu driverele SATA integrate in el nu am mai avut asemenea probleme si totul a mers bine.  

            Iti garantez ca bsod`urile nu erau cauzate de lipsa driverelor sata.Nu are absolut nicio legatura.

    • Al3xutzu: sall am si eu o intrebare …am avut windows vista pe laptop si nu mai porneste sistemul si nici nu il pot restaura din disk recovery scrie ca sitemul a fost atacat de virusi si am pierdut windows vista si toate datele,dar akuma as vrea sa instalez win xp dar nici asta nu merge la inceput se incarcadriverele sa porneascainstalare si dupa aproximativ 5 min asa apare ecranul albastru cu eroare ca cika computerul a fost atacat de virusi…..m-ar putea cineva ajuta…? as ramane dator….am uitat sa zic cacd cu win nu e original e descarcat de pe torrente….  

      Daca ai putea sa fii putin mai specific poate te-as putea ajuta ,daca poti detalia ce zice pe ecranul ala albastru , sau sa dai mai multe detalii ,orice detaliu dai ar putea fii de mare ajutor chiar daca pare foarte neinsemnat , daca nu iti mai amintesti ce zice pe ecranul albastru , reia procesul si incearca sa notezi undeva ceea ce zice , eventula monteaza un live cd cu windows , sau daca poti sa intrii in Safe Mode.

    • Al3xutzu: sall am si eu o intrebare …am avut windows vista pe laptop si nu mai porneste sistemul si nici nu il pot restaura din disk recovery scrie ca sitemul a fost atacat de virusi si am pierdut windows vista si toate datele,dar akuma as vrea sa instalez win xp dar nici asta nu merge la inceput se incarcadriverele sa porneascainstalare si dupa aproximativ 5 min asa apare ecranul albastru cu eroare ca cika computerul a fost atacat de virusi…..m-ar putea cineva ajuta…? as ramane dator….am uitat sa zic cacd cu win nu e original e descarcat de pe torrente….  

      Daca ai putea sa fii putin mai specific poate te-as putea ajuta ,daca poti detalia ce zice pe ecranul ala albastru , sau sa dai mai multe detalii ,orice detaliu dai ar putea fii de mare ajutor chiar daca pare foarte neinsemnat , daca nu iti mai amintesti ce zice pe ecranul albastru , reia procesul si incearca sa notezi undeva ceea ce zice , eventula monteaza un live cd cu windows , sau daca poti sa intrii in Safe Mode.

  390. referitor la inst win xp nu ai facut referire deloc la internet,daca e bine sau nu sa lasi mufa de internet bagata in timpul instalarii….

    • AdrianGudus a zis

      victor: referitor la inst win xp nu ai facut referire deloc la internet,daca e bine sau nu sa lasi mufa de internet bagata in timpul instalarii….  

      Ba sa facut, basca sa repetat de 10 ori acest lucru dar daca derulezi tutorialul cine e de vina? Mai uitate odata cap-coada fara sa derulezi

  391. imi raspunde si mie cineva…?

  392. sall tot eu sunt ALEX ,am vrut sa nu ma mai complic cu driverele SATA pt xp si am instalat windows 7 ….,s-a instalat tot si la urma si-a dat un restart si ca sa vezi surpriza nici asta nu-mi merge ,imi zice ca windows nu poate sa incarce fisierele ,eroarea zice cam asa: WINDOWS/CONFIG/ SISTEM 32… ma puteti ajuata sa-mi spune-ti ce poate sa aiba leptopul asta de nu mere instalat windows-ul….????????????????????????????????

  393. imi raspunde cineva va rog dc nu pot instala windows-ul……? o fi intrat virusi si in bios de imi da eroare ce naiba sa aiba….? va rog raspundeti-mi sa stiu ce sa fac cu laptopul asta……????????????????????

  394. e cineva sa-mi raspunda si mie….?

  395. mai oameni buni ce s-a intamplat cu voi de nu raspundeti la comm …………………?????????

  396. La mine la calculator cand se instaleaza network nu imi mai arata acea chestie cu typical sau custom ..Ce fac in cazul asta???

    • AdrianGudus a zis

      alex: La mine la calculator cand se instaleaza network nu imi mai arata acea chestie cu typical sau custom ..Ce fac in cazul asta???  

      Cine stie ce windows modificat ai si care o fi provenienta acestuia…foloseste un windows curat, nu cu denumiri gen: black edition sau blue edition, sunt niste porcarii.

  397. Ceau am un calculator pentium4 cu sistem de operare xp2.Mai am un calculator cu windows mai naspa si vreau sai nstalez windows xp am cd de instalare si draiverele de la primul calculator mentionez ca lam instalat de multe ori pe primul calculator.Intrebarea mea este daca il instalez pe al doilea calculator ce draivere pun ce am pe primul calculator cu xp2 sau trebuie sai pun alte draivere nu inteleg asta.Astept raspuns Multumesc.AI UN SAIT SUPER

    • AdrianGudus a zis

      laurentiu: Ceau am un calculator pentium4 cu sistem de operare xp2.Mai am un calculator cu windows mai naspasi vreau sai nstalez windows xp am cd de instalare si draiverele de la primul calculator mentionez ca lam instalat de multe ori pe primul calculator.Intrebarea mea este daca il instalez pe al doilea calculator ce draivere pun ce am pe primul calculator cu xp2 sau trebuie sai pun alte draivere nu inteleg asta.Astept raspuns Multumesc.AI UN SAIT SUPER  

      Trebuie sa instalezi driverele specifice componentelor si placii tale de baza, nu poti instala driverele de la un alt PC pe un alt PC decat in cazul in care au o cinfiguratie identica (aceleasi componente)
      Ca sa afli ce drivere iti trebuie, trebuie mai intai sa afli ce placa de baza ai, de cine e produsa. Faci asta cu ajutorul lui everest despre care avem tutorial. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta sus: everest, dai enter apoi click pe primul rezultat si privesti tutorialul.
      Odata ce stii revizia, modelul si numele producatorului placii tale de baza, mergi pe site-ul producatorului, cauti modelul placii tale de baza si descarci driverele

  398. Am o intrebare nu exista un program sau o modalitate sa activez windows xp fara sa ma inregistrez la maicrosoft ma ajuti trog

  399. Salut! Am o problemă cu instalarea unui windows xp pe un laptop. După ce se copiază fişierele de sistem pe partiţia aleasă pentru instalare, laptopul face restart iar ulterior rulează doar cîteva fişiere pentru ca în scurtă vreme să afişeze BSOD cu mesajul: Stop C000021a (Fatal System Error)The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000402 (0x00000000 0x00000000).

    Ar putea cineva să mă ajute cu un sfat?

    Mulţumesc anticipat!

    • AdrianGudus a zis

      Daros: Salut! Am o problemă cu instalarea unui windows xp pe un laptop. După ce se copiază fişierele de sistem pe partiţia aleasă pentru instalare, laptopul face restart iar ulterior rulează doar cîteva fişiere pentru ca în scurtă vreme să afişeze BSOD cu mesajul: Stop C000021a (Fatal System Error)The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0×00000402 (0×00000000 0×00000000).Ar putea cineva să mă ajute cu un sfat?Mulţumesc anticipat!  

      Te duci sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra si scrii asa: Ce este BSoD sau ” ecranul albastru ” si cum stabilim cauza acestei probleme grave, dai enter si vei gasi tutorialul video

  400. Adrian – Mulţumesc pentru sfat, foarte util tutorialul realizat de Cristi, însă acolo prezintă situaţia în care BSOD apare cînd Windows-ul este deja instalat. În schimb, în cazul meu partiţia sistem este formatată şi widows după ce copiază fişierele pe ea, nu le poate instala. Am căutat pe Google după acel cod de eroare, am găsit răspunsul cuiva cu cod identic şi spunea că a rezolvat problema prin înlocuirea DVD-ROM-ului cu un altul funcţional. Dar la laptopul pe care încerc să instalez Windows am rulat cu unitatea lui de DVD un cd cu Hiren şi am putut rula atît MiniWinXP cît şi Linux de pe Hiren CD, aşa că nu cred că ar fi probleme cu unitatea optică a laptopului. De pe Hiren am testat hard-ul cu HDD Tune şi nu a găsit bad-uri pe hard. Am distrus partiţia sistem, din spaţiul liber am repartiţionat-o, am formatat-o şi i-am dat şi-un wipe la ea. Am încercat să instalez WinXPsp2 şi sp3 ambele cu drivere SATA integrate (cd-urile sînt ok, le-am folosit pe alte maşini), Windows Vista şi Windows 7 (original de pe pagina Microsoft, nu de pe trakere) şi de fiecare dată mi-a dat cîte un cod de eroare. Pentru Win XP am postat codul, la Vista a dat STOP: 0x000000c2 (0x00000007, 0x00000cd4, 0x0204001, 0x89ffc258), iar la Win7 a afişat Error Code: 0x80070570
    Scuze pentru postul stufos, dar poate ajută detaliile pentru a mă lămuri cineva cum să procedez.

  401. Solved. Done!

  402. laurentiu a zis

    Ceau am primit un windoes xp3 de la un prieten si mia spus cai activat cum pot verifica asta lam instalat in virtuar box da nu stiu la ce anume sa ma uit ma ajutati va rog.Astept raspuns

  403. Atofanei Horatiu a zis

    Salut baieti. Am si eu o problema cu instalatul Windows-ului, se instaleaza pana la primul restart si dup-aia nu mai merge, imi cere sa introduc cd-ul cu toate ca acesta e in unitate. Ce pot sa fac?

  404. Are un prieten un calculator ma vechi cred cai pentium 2 da nus sigur vrea sa instaleze un alt sistem de operare.As avea o intrebare voare cum pot sai intru in bios la calculatorul meu apas pe delete ce combinati de butoane mai imi puteti spune ca sa pota intra in bios ca sa puna sa boteze dupa cd.Ma ajutati va rog Mutumesc

  405. buna!!! am si eu o rugaminte daca ma putetzi ajuta… am un cd cu xp bootabil..am instalat la mai multe calculatoare si a mers…acuma ce s-a intamplat…nu am avut cd cu xp la mine si am instalat un vista fara sa formatez pt a salva niste documente le-am salvat si am formatat instaland windows 7 merge destul de bn insa utilizatoru nu e obisnuit cu 7 si doreste xp… acu ma duc cu cd de xp care mia mers tot timpul…dar acuma nu mil recunoaste …iara cand incerc sa instalez din setup windowsu nou nu imi da voie…ce as putea sa fac ca sa pun xp din nou?

  406. Buna ! am o problema.:NU mai pot reinstala win XP SP2! Dupa ce se incarca de pe cd ,apare ecranul albastru cu mesajul windows xp setup si…gata ,intepenit.Nu ma lasa nici macar sa formatez .Va rog o solutie .Multumesc

  407. Buna ! am o problema.:NU mai pot reinstala win XP SP2! Dupa ce se incarca de pe cd ,apare ecranul albastru cu mesajul windows xp setup si…gata ,intepenit.Nu pot merge mai departe cu instalarea de nici un fel . Am incercat n variante ,reset bios si degeaba .Mentionez ca Xp -ul l-am instalat de foarte mute ori si e ok…Va rog o solutie .Multumesc

  408. am inst 2 windows-uri pe PC(SP1siSP2) si acum nu le mai recunoaste pe niciunul de ce?

  409. Instalarea cu un cd bootabil dupa mine este cea mai simpla , cine nu se descurca cu un cd bootabil nu o sa se descurce cu altceva , iar intrebari ca cea de sus a lui Catalin sunt absolut stupide , zice ce a facut dar nu detaliaza , nush daca asteapta si raspuns , totusi e de mentionat efortul lui Cristi care incearca sa faca o instalare pe intelesul tuturor , chiar si pentru prosti .

  410. Ceau as avea o intrebare am un program pe nume dvd lab pro2 cu care se poate edita dvd.Nu puteti face un tutoriar pe mine ma intereseaza la acest program notion meniu adica sa mac un meniu animat.de exemplu> Sa fie un robot si cind dau clic pe play sa roseasca ochi robbottului apoi sa inceapa filmul

  411. uncatalin a zis

    salut.am resintalat sistemul de operare. niciodata nu faceam load optimized settings din bios. la sfatul din tutorial am incarcat acele setari si a disparut totul, partitia cu sistemul de operare si alte 2 partitii cu informatii, toate pe acelasi hard. m-am obisnuit ca am pierdut tot, dar spuneti-mi ce s-a intamplat.
    niciuna din partitii nu mai era recunoscuta ca valida. am reformat si acum instalez. deci?

  412. super tare tutorialul felicitari Cristi am urmat pasi pe care tu i`ai aratat merge super de bn pc`ul \:d/ Felicitari inca odata

  413. Bravo cristi.

  414. AM si eu p porblema cu internetul. nu merge sa vad nici un video si cand download-ez de ex. muzica imi ia numai o parte din melodie gen 15 sec.

  415. Salut baieti va rog spunetimi si mie de unde pot lua un windowqs xp x64 ne piratat ajutati-ma va rog!!

  416. -Buna ziua , va scriu din Italya pentru o problema legata de un laptop care l-am achizitionat pentru a vorbi cu fiul meu in romania .
    -Iata ce sa intimplat , intr-o seara am primit o informatie precum win agiornamento 3 iportante soft , ceva de genu , acum am acceptat , apoi zice ca aceasta copie a win nu este autentica , in fine pina la urma sa blocat de tot.
    -La restartare repetata , a aparut un program precum ca initiaza si repara win , in fine cumva cumva a pornit .
    -Softul de operare este windows 7 profesional .
    -Intrebarea mea este poate fi instalat win xp pe acest laptop care este mai slabut cu urmatoarele date , Asus – intel 220 -vga int.gfx -2 gb memorie -320 giga hard , nustiu ce alt ceva sa mai scriu , dar , tare mult doresc sa stiu daca se poate instala xp , pe acest laptop, nustiu de ce imi place ,,,personal,,,.
    -Multumesc mult de tot . Un prieten din romania mia spus de voi , si de ceea ce faceti , si sa va ajute D-zeu sa mergeti mai departe.

    • AdrianGudus a zis

      Marian:
      -Buna ziua , va scriu din Italyapentru o problema legata de un laptop care l-am achizitionat pentru a vorbi cu fiul meu in romania .
      -Iata ce sa intimplat , intr-o seara am primit o informatie precum win agiornamento3 iportante soft , ceva de genu , acum am acceptat , apoi zice ca aceasta copie a win nu este autentica , in fine pina la urma sa blocat de tot.
      -La restartare repetata , a aparut un program precum ca initiaza si repara win , in fine cumva cumva a pornit .
      -Softul de operare este windows 7 profesional .
      -Intrebarea mea este poate fi instalat win xp pe acest laptop care este mai slabut cu urmatoarele date , Asus – intel 220 -vga int.gfx -2 gb memorie -320 giga hard , nustiu ce alt ceva sa mai scriu , dar , tare mult doresc sa stiu daca se poateinstala xp , pe acest laptop, nustiu de ce imi place ,,,personal,,,.
      -Multumesc mult de tot . Un prieten din romaniamia spus de voi , si de ceea ce faceti , si sa va ajute D-zeu sa mergeti mai departe.

      Da se poate. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum se instaleaza windows xp pe o configuratie AHCI, dai enter si vei gasi tutorialul. Acolo s-a specificat ce pasi trebuie urmati pentru a putea instala XP pe un latop

  417. Buna ziua! Am facut o instalare de windows xp (pe acelasi PC pe care era instalat deja, pt. ca-mi spunea mereu ca nu am spatiu pe discul C, desi nu aveam nici un program in plus fata de cele ale s.o., nici aplicatii instalate, iar discul D era gol-golut!), urmarind videotutorialul dvs, dar am cateva nelamuriri:
    1. Am setat din BIOS ca instalarea sa se faca de pe CD(original), dar nu am vazut pe ecran sa-mi ceara ‘press eny key’pt. a incepe instalarea de pe CD. Totusi, dupa mine, faptul ca se auzea unitatea de CD mergand, mi-a dat de inteles ca de-acolo s-a facut instalarea.Asa o fi?
    2. Cand mi-a cerut discul pt. formatare nu mi-a primit C-ul, pt. ca ‘ nu are loc pe disc’, atunci i-am dat D-ul, pe care l-a formatata si pe care a si instalat S.O.Acum am folderele : Docum. and settings, Program files si Windows pe ambele discuri. Ce sa fac cu doua?
    3. Am internet de la RDS si nu stiu cum sa-l activez( nu stiu de unde sa iau IP-ul). Imi puteti da cateva sfaturi?Multumesc anticipat.

    • AdrianGudus a zis

      Aura:
      Buna ziua! Am facut o instalare de windows xp (pe acelasi PC pe care era instalat deja, pt. ca-mi spunea mereu ca nu am spatiu pe discul C, desi nu aveam nici un program in plus fata de cele ale s.o., nici aplicatii instalate, iar discul D era gol-golut!), urmarind videotutorialul dvs, dar am cateva nelamuriri:
      1. Am setat din BIOS ca instalarea sa se faca de pe CD(original), dar nu am vazut pe ecran sa-mi ceara ‘press eny key’pt. a incepe instalarea de pe CD. Totusi, dupa mine, faptul ca se auzea unitatea de CD mergand, mi-a dat de inteles ca de-acolo s-a facut instalarea.Asa o fi?
      2. Cand mi-a cerut discul pt. formatare nu mi-a primit C-ul, pt. ca ‘ nu are loc pe disc’, atunci i-am dat D-ul, pe care l-a formatata si pe care a si instalat S.O.Acum am folderele : Docum. and settings, Program files si Windows pe ambele discuri. Ce sa fac cu doua?
      3. Am internet de la RDS si nu stiu cum sa-l activez( nu stiu de unde sa iau IP-ul).Imi puteti da cateva sfaturi?Multumesc anticipat.

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: cum se face conexiunea RDS, da enter si vei gasi tutorialul.
      Cat despre celelalte detalii, nu am inteles nimic. Iti sugerez sa te uiti cu mai multa atentie la tutorialul video de mai sus, fara sa derulezi. uita-te cap-coada.
      Trebuie sa formatezi partitia C si abia apoi sa instalezi Windows-ul pe C. Partitia o poti face si din boot, bootand de pe CD-ul cu Windows.

  418. salutare la toata lumea,si imi cer scuze ca intervin si eu .am citit multe comentarii pe tema cum se instaleaza windows xp fie el 2 sau 3 si am observat ca unii din membri aduc cuvinte ofensatoare unor forumisti care din cauza ca nu sunt informati corect sau invata mai greu pasii instalarii unui sitem de operare sunt catalogati drept prosti.vreau sa va spun ca nici unul din noi nu a fost invatat chiar si cel care a facut sistemul de operare a avut ceva de munca si tot din greseli a invatat.si eu am cerut sfatul altora atunci cand nu am stiut dar asta nu inseamna ca sunt prost ci doar neinformat.eu nu am facut pe nimeni prost am cautat sa il fac sa inteleaga cum stau lucrurile de fapt .rog un moderator care se ocupa de administrarea acestui site sa ia unele masuri macar sa avertizeze asupra acestui lucru.cer mii de scuze pentru interventie. cu multa stima pentru cei care se straduiesc sa-i invete pe altii

  419. AdrianGudus, multumesc pt. raspuns, am rezolvat cu RDS-ul. Eu nu cunosc multe despre calculator, dar vreau sa invat. De aceea, am urmarit inca odata tutorialul de mai sus ‘cap-coada’ si nu inteleg chestia cu montarea unui disc. Trebuie neaparat s-o fac? Daca vreau sa instalez s.o. tot pe discul ‘c/’
    se poate? Daca da, atunci trebuie sa sterg tot ce este pe acest disc? Nu pricep! Ma ajutati, va rog? Multumesc anticipat. Sa stiti ca pana primesc raspunsul de la dvs. nu stau degeaba. Caut informatii…si caut…si caut…

    • AdrianGudus a zis

      Aura:
      AdrianGudus, multumesc pt. raspuns, am rezolvat cu RDS-ul. Eu nu cunosc multe despre calculator, dar vreau sa invat. De aceea, am urmarit inca odata tutorialul de mai sus ‘cap-coada’ si nu inteleg chestia cu montarea unui disc. Trebuie neaparat s-o fac? Daca vreau sa instalez s.o. tot pe discul ‘c/’
      se poate? Daca da, atunci trebuie sa sterg tot ce este pe acest disc? Nu pricep! Ma ajutati, va rog? Multumesc anticipat. Sa stiti ca pana primesc raspunsul de la dvs. nu stau degeaba. Caut informatii…si caut…si caut…

      Tu nu ai nevoie de montare. In tutorial s-a aratat instalarea Windows-ului printr-o masina virtuala VirtualBox pentru ca la momentul respectiv nu detineam o camera pentru a filma ecranul calculatorului. Tu trebuie doar sa ai un CD cu Windows XP, il bagi in unitate, dai restart, bootezi de pe CD asta daca nu cumva va face automat chestia asta(sari peste pasul cu montarea, nu trebuie sa montezi nimic) si cand ajungi la partitii jos de tot (in pagina aceea albastra cu scris alb) iti spune: Press D to delete partition (apasa tasta D pentru a sterge partitia). Cusagetile sus jos…selectezi partitia C (cand este selectata este inconjurata de un chenar cu fundal alb) si apest tasta D apoi L pentru confirmare. dupace se va sterge partitia te va arunca iarasi in locul unde erau afisate partitiile si o sa vezi ca nu mai exista C decat Unallocated space (care e defapt C-ul dar e sters/nealocat) si celelalte partitii care le mai ai D, E etc
      Acum tot cu sagetile sus jos selectezi acel Unallocated space si apesi tasta C (daca te uiti jos o sa scrie Press C to create partition adica apasa tasta C pentru a crea o partitie) o sa-ti apara mult scris si niste cifre (acele cifre reprezinta spatiul partitiei C), pe care le lasi asa, nu le modifici si apesi Enter pentru confirmare. Iarasi o sa fii aruncata automat in locul unde iti sunt afisate partitiile si de acolo nu trebuie decat sa selectezi iarasi C-ul cu sagetile sus/jos de pe tastatura (pentru ca la pasul de mai sus l-am recreat) si apesi enter pentru a instala Windows-ul apoi alegi modl de partitionare NTFS (al doilea din lista care iti va aparea…defapt mai departe este exact ca in tutorial) Ce nu s-a aratat in tutorial este “cum se sterge o partitie si cum se creaza alta…pentru ca s-a plecat de la premiza ca instalarea se face pe un HDD nou nepartitionat.

  420. Am facut cum ai zis pana la stergerea partitiei C, dar mi-a aparut mesajul> Setup este incapabil sa execute operatia ceruta pe partitia selectata.Aceasta partitie contine fisiere temporare setup(de setare, probabil)care sunt cerute pt. a completa instalarea’. Mai departe nu stiu ce sa fac. Intre timp am dat D (stergere)pt. partitia D si mi-a sters-o.( Am crezut ca-mi sterge doar continutul ei.) Nu mai am decat o partitie, C. Astept sfaturi . Multumesc

  421. Revin si intreb daca ma poti ajuta sa-mi ‘refac’ partitia D. Cand am cumparat calculatorul hd-ul era partitionat deja cu doua partitii C si D. Partitia C avea S.O. si alte programe necesare lui, iar partitia D era pt. fisierele cu care lucram eu. Noroc ca am facut copii la ele inainte de a incerca sa instalez singura windows. Astept raspuns. Multumesc.

    • AdrianGudus a zis

      Aura:
      Revin si intreb daca ma poti ajuta sa-mi ‘refac’ partitia D.Cand am cumparat calculatorul hd-ul era partitionat deja cu doua partitii C si D. Partitia C avea S.O. si alte programe necesare lui, iar partitia D era pt. fisierele cu care lucram eu. Noroc ca am facut copii la ele inainte de a incerca sa instalez singura windows. Astept raspuns. Multumesc.

      Pai ti-am spus mai sus cum sa faci o partitie!!!!!
      De ce nu citesti atenta ce ti-am scris?
      Ti-am spus. Cand stergi partitia iti apare ca spatiu nealocat ( Unallocated space) Il selectezi cu sagetile sus/jos si apesi tasta C (create partition) iti apare mult scris alb si niste cifre (acele cifre reprezentand capacitatea partitiei D) le lasi asa si apesi Enter si voila, ai D-ul inapoi doar ca nu va mai exista pe el nici un fel de date.

  422. Da, scuze! Dar cred ca nu mi-ai citit un mesaj de mai sus in care spuneam ca nu pot continua instalarea windows-ului pt. ca atunci cand selectez partitia C ca sa dau D si apoi L, imi apare un ecran pe care scrie > ‘Setup nu poate executa operatiunea solicitata pa partitia selectata. Aceata contine fisiere setup necesara continuarii instalarii’. Si dau enter ( ca asta imi cere) si revin la ecranul cu cele trei partitii. Deci, nu pot continua instalarea. Cat priveste crearea partitiei D, inteleg ca pot s-o fac acum, odata cu instalarea s.o. Daa trec de punctul de care vorbeam mai sus. Astept raspuns. Multumesc mult.

  423. buna am o problema cu windowsu…am vista ultimate si vreau sa imi instalez xp sp3!cand dau enter petru instalare imi da o eroare…tot e albastru cu scris alb a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damege to your computer.
    if this is the first time you’ve seen this stop error screen restart your computer.if this creen apperas again.follow these sterps chech to be sure you hace adequite disable the driece of chec with the manufacturer for driver update.try canging cideo adaptes.
    check with your hardware vendor for any bios updates.disable bios memory options such as caching of shadowing.if your need to use safe mode to remore or disable components,restart your computer.pres f8 to selesct adcanced startup options.and then select safe mode

  424. vreau sa instalez si eu windows XP SP 3 si as vrea sa stiu daca dupa instalare raman date acumulate pana acum

  425. Buna! Nu mai trece nimeni pe-aici? Am incercat sa fac o reinstalare Windows XP dupa indicatii, am mai gresit cate ceva si am cerut un ajutor, dar nu mai vad nici o postare pe-aici! AdrianGudus care m-a ajutat pana la un punct nu mai vrea sa-mi dea o mana de ajutor? Ar fi pacat sa ma lase in aer! Spuneam mai sus ca nu pot trece de un anumit prnct la instalare. In primul rand dupa ce-am sters o partitie, nu mai gasesc ‘Unallocated space’ si nu stiu cum sa refac creez o alta partitie in afara de C. Ma ajuta cineva? Multumesc

  426. Sunteti in concediu domnilor? Am ramas suspendata in incercarea de a reinstala s.o. Nu ma poate ajuta nimeni??? Daca tot ati incercat sa ma indrumati pana acum, duceti actiunea pana la capat…ca sa va pot aduce si eu laude ca m-ati scos dintr-o incurcatura! Eu tot mai am rabdare si astept sa ma ajutati!

    • Aura:
      Sunteti in concediu domnilor? Am ramas suspendata in incercarea de a reinstala s.o. Nu ma poate ajuta nimeni??? Daca tot ati incercat sa ma indrumati pana acum, duceti actiunea pana la capat…ca sa va pot aduce si eu laude ca m-ati scos dintr-o incurcatura! Eu tot mai am rabdare si astept sa ma ajutati!

      Te pot ajuta gratis! sa-ti instalezi orice sistem de operare vrei daca ai un laptop si vrei sa-ti acord asistenta cu softul TeamViewer. Te pot ghida pas cu pas ca sa inveti sa instalezi sistemul de operare. Mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

    • AdrianGudus a zis

      Aura:
      Sunteti in concediu domnilor? Am ramas suspendata in incercarea de a reinstala s.o. Nu ma poate ajuta nimeni??? Daca tot ati incercat sa ma indrumati pana acum, duceti actiunea pana la capat…ca sa va pot aduce si eu laude ca m-ati scos dintr-o incurcatura! Eu tot mai am rabdare si astept sa ma ajutati!

      Hard disk-ul tau are un comportament ciudat! Iti recomand formatarea hard disk-ului cu un Ubuntu Linux Live. In scurt timp o sa fac un tutorial (chiar astazi) in care o sa exemplific o metoda de formatare a unui hard disk fara a avea nevoie de sistemul de operare sau de un CD cu Windows. Uneori sunt necesare folosirea de aplicatii terte sau alte sisteme de operare pentru a formata un Hard mai ales pentru Pc-urile OEM care vin cu sistem de oprare preinstalat. O sa detaliez in tutorialul de maine, ce si cum.

      • AdrianGudus: Hard disk-ul tau are un comportament ciudat! Iti recomand formatarea hard disk-ului cu un Ubuntu Linux Live. In scurt timp o sa fac un tutorial (chiar astazi) in care o sa exemplific o metoda de formatare a unui hard disk fara a avea nevoie de sistemul de operare sau de un CD cu Windows. Uneori sunt necesare folosirea de aplicatii terte sau alte sisteme de operare pentru a formata un Hard mai ales pentru Pc-urile OEM care vin cu sistem de oprare preinstalat. O sa detaliez in tutorialul de maine, ce si cum.

        AdrianGudus: Poti sa instalezi sistemul de operare de sute de ori. Daca nu instalezi si driverele pentru chipset, audio, placa video, paca de retea, nu o sa ai iconita Local Area Connection.Orice sistem de operare are nevoie de drivere pentru a comunica cu componentele hardware.

        AdrianGudus: Hard disk-ul tau are un comportament ciudat! Iti recomand formatarea hard disk-ului cu un Ubuntu Linux Live. In scurt timp o sa fac un tutorial (chiar astazi) in care o sa exemplific o metoda de formatare a unui hard disk fara a avea nevoie de sistemul de operare sau de un CD cu Windows. Uneori sunt necesare folosirea de aplicatii terte sau alte sisteme de operare pentru a formata un Hard mai ales pentru Pc-urile OEM care vin cu sistem de oprare preinstalat. O sa detaliez in tutorialul de maine, ce si cum.

        Addy: Iti multumesc f mult mi-ai fost de mare ajutor :X

        AdrianGudus: Pai ti-am spus mai sus cum sa faci o partitie!!!!!De ce nu citesti atenta ce ti-am scris?Ti-am spus. Cand stergi partitia iti apare ca spatiu nealocat ( Unallocated space) Il selectezi cu sagetile sus/jos si apesi tasta C (create partition) iti apare mult scris alb si niste cifre (acele cifre reprezentand capacitatea partitiei D) le lasi asa si apesi Enter si voila, ai D-ul inapoi doar ca nu va mai exista pe el nici un fel de date.

        Am si eu nevoie de ajutor.tocmai am instalat windows xp tocitox..am instalat driverele audio,video dar nu gasesc si nici nu stiu ce driver imi trebuie pentru internet..multumesc ptr ajutor!!!!

  427. am si eu un hard care face figuri nu mai pot instala nici un s.o.sunt curios daca se poate formata cu linux.am un cd cu linux 10.04lts,sistem instalatpe un alt comp.langa windows.din tot ce am citit si am vazut pe videotutoriale a fost de nota 10 cu +,si recunosc am invatat multe lucruri utile pe care nici nu le visam.multa stima celor care se straduiesc sa ne ofere ajutorul atunci cand ne cramponam.multa stima

  428. Mie nu imi apre instaling network de ce?:(( ma poate ajuta cineva?

  429. Salut, de curand am instalat un XP sp2 am facut tot ce era de facut. Acum cand vreau sa ma conectez nu imi apare “Local Area Connection” ce este de facut?. Am reinstalat windowsul de 2 ori… si tot nu mi-a aparut. 🙁 Dak stie cnva ce ar putea avea un mic ajutori orice este bn venit 🙂 Multumesc !!!

    • AdrianGudus a zis

      Addy:
      Salut, de curand am instalat un XP sp2 am facut tot ce era de facut. Acum cand vreau sa ma conectez nu imi apare “Local Area Connection” ce este de facut?. Am reinstalat windowsul de 2 ori… si tot nu mi-a aparut. Dak stie cnva ce ar putea avea un mic ajutori orice este bn venit Multumesc !!!

      Poti sa instalezi sistemul de operare de sute de ori. Daca nu instalezi si driverele pentru chipset, audio, placa video, paca de retea, nu o sa ai iconita Local Area Connection.
      Orice sistem de operare are nevoie de drivere pentru a comunica cu componentele hardware.

      • AdrianGudus: Poti sa instalezi sistemul de operare de sute de ori. Daca nu instalezi si driverele pentru chipset, audio, placa video, paca de retea, nu o sa ai iconita Local Area Connection.
        Orice sistem de operare are nevoie de drivere pentru a comunica cu componentele hardware.

        Iti multumesc f mult 🙂 mi-ai fost de mare ajutor :X

  430. am si eu o problema ,sper sa ma puteti ajuta ,vreau sa instalez un xp intr-un ps care nu a avut nici o data windows doar ca nu pot am bagat cd-ul dar imi spune HARD DISK NOT FOUND,de ce ?cd-ul este bun pt ca lam mai folosit si la alte calculatoare ,mai exact ce optiune din bios trebuie sa activez sa recunoasca HDD?va multumesc

    • mariana:
      am si eu o problema ,sper sa ma puteti ajuta ,vreau sa instalez un xp intr-un ps care nu a avut nici o data windows doar ca nu pot am bagat cd-ul dar imi spune HARD DISK NOT FOUND,de ce ?cd-ul este bun pt ca lam mai folosit si la alte calculatoare ,mai exact ce optiune din bios trebuie sa activez sa recunoasca HDD?va multumesc

      Daca comp are hard-ul pe SATA inseamna ca cd-ul tau cu Xp n-are integrate in el drivere SATA, si din aceasta cauza iti apare HARD DISK NOT FOUND. Despre integrarea driverelor SATA in kit-ul de instalare Xp-lui este un tutorial aici pe site.

  431. salut am si eu o problema cu un laptop nou…la prima pornire a inceput sa se instaleze windows 7 si nu am fost prea atent si nu am configurat windowsul prea bine cum pot face ca la pornirea laptopului sa pot relua din nou instalarea windowsului…….mentionez ca nu am primit la cumpararea acestuia un cd cu windowsul…la prima pornire pur si simplu a inceput sa se instaleze automat windowsul si am gresit la setarea corecta a acestuia…..si vreau ca la pornire sa pot relua instalarea acestuia..multumesc

  432. buna cine ma poate ajuta si pe mine??? am un pc asus eee pc 900ha cum pot instala windwosul din nou?? ms

    • AdrianGudus a zis

      lucian:
      buna cine ma poate ajuta si pe mine??? am un pc asus eee pc 900ha cum pot instala windwosul din nou?? ms

      Dacand un stick USB bootabil cu Windows. Va trebui sa imprumuti un stick de 1-2 GB de la cineva sau sa-ti cumperi unul (este ieftin)
      Noi avem deja mai multe tutoriale despre diferite metode de a face un stick USB bootabil cu Windows. Cumperi stick-ul sau il imprumuti. Cauti un CD cu Windows pe la cineva sau faci rost de o imagine ISO cu Windows. Apoi scrii in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: cum se pune windows pe stick, sau wintoflash, dai enter si vei gasi tutorialul.

  433. Mihaiilfenomeno a zis

    Va salut am si eu o mica problema imi apare o chestie pe desktop in care spune asa
    Request for Connection
    Mihai-Alexandru\Administrator is trying to connect to this computer. If you allow, you will be disconnected, but you can resume later. Do you want to allow this connection? Yes s-au No si eu din gresala i-am dat Yes si mi-a aparut chestia aia ca si cum ai avea pc parola imi apar doua chesti Mihai-Alexandru si administrator si trebuie sa aleg dintre cele doua.Si inainte nu aveam asa.
    Cum sa fac sa nu mai apara chestia asta si sa dispara?
    Uitatii http://imageshack.us/photo/my-images/11/eeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/189/pcccccccccc.jpg/
    Dupa ce dadui Yes imi aparu foldarul ala galben din mijloc sus cu Administrators, si vreau sa il sterg cum fac?

    • AdrianGudus a zis

      Mihaiilfenomeno:
      Va salut am si eu o mica problema imi apare o chestie pe desktop in care spune asa
      Request for Connection
      Mihai-Alexandru\Administrator is trying to connect to this computer. If you allow,you will be disconnected, but you can resume later. Do you want to allow this connection? Yes s-au No si eu din gresala i-am dat Yes si mi-a aparut chestia aia ca si cum ai avea pc parola imi apar doua chesti Mihai-Alexandru si administrator si trebuie sa aleg dintre cele doua.Si inainte nu aveam asa.
      Cum sa fac sa nu mai apara chestia asta si sa dispara?
      Dupa ce dadui Yes imi aparu foldarul ala galben din mijloc sus cu Administrators, si vreau sa il sterg cum fac?

      Se pare ca cel ce ti-a instalat Windows-ul a parolat contul de administrator al windows-ului tau si a activat remote desktop. functie ce permite cuiva sa te acceseze prin remote, sa aiba acces la calculatorul tau si sa vada tot ce faci la PC.
      Nu ne-ai spus daca calculatorul despre care vorbesti este al tau, sau este intr-o forima si toate sunt administrate de o singura persoana.

      Click dreapta pe My Computer, in fereastra care apare dai click pe tabul Remote si debifezi Allow Remote Assistance si debifeaza si Allow users to connect remotely…
      Click pe Apply apoi pe OK si cam asta ar fi tot.

  434. Mihaiilfenomeno a zis

    Da pcul este al meu,da windowsu eu l-am instalat

  435. Mihaiilfenomeno a zis

    Multumesc mult Adrian asa facui Click dreapta pe My Computer, in fereastra care apare dai click pe tabul Remote si debifezi Allow Remote Assistance si debifeaza si Allow users to connect remotely…

  436. buna ziua va multumesc din sufet pentru munca ce o efectuati pentru a anvata si pe necunoscatori tainele calculatorului am anvatat multe de la dvstra si pentru acest lucru va multumesc din suflet va urez sanatate si cum spunea tatuca ceausescu putere de munca, sa ne anvatati si pe noi sa utilizam computerul an conditii bune cat de cat,daca se poate doresc sa-mi recomandati un program ceva cu care sa descarc tutorialele dv deoarece am net de viteza mica si dureaza mult ancarcarea pagini si se antrerupe si nu pot antelege descarcand videoclipul al pot vizualiza cursiv si anteleg mai bine ce se explica an tutorial,cu stima si mult respect costel

    • AdrianGudus a zis

      costel:
      buna ziua va multumesc din sufet pentru munca ce o efectuati pentru a anvata si pe necunoscatori tainele calculatorului am anvatat multe de la dvstra si pentru acest lucru va multumesc din suflet va urez sanatate si cum spunea tatuca ceausescu putere de munca, sa ne anvatati si pe noi sa utilizam computerul an conditii bune cat de cat,daca se poate doresc sa-mi recomandati un program ceva cu care sa descarc tutorialele dv deoarece am net de viteza mica si dureaza mult ancarcarea pagini si se antrerupe si nu pot antelege descarcand videoclipul al pot vizualiza cursivsi anteleg mai bine ce se explica an tutorial,cu stima si mult respect costel

      Cu parere de rau tinem sa te anuntam ca nu suntem de acord cu download-ul (descarcarea) tutorialelor de pe site-ul nostru. Este continut original si propriu pentru care noi am muncit. Site-ul este deschis 24 din 24, 7 zile din 7 pentru voi. Cine doreste ne poate vizita oricand site-ul. Iti recomandam sa-ti iei un abonament de date mai mare pentru o mai buna si cursiva vizionare a tutorialelor video

  437. Am un windows xp sp3 profesional 32 bit, original, nu este pe cd original deoarce il am de la cineva, nu zic in public, problema este ca merge dor pe un singur pc, pe al meu, avand in vedere cate windowsuri piratate sunt pe net as vrea sa-l modific si eu in asa fel incat se functioneze nelimitat pe ori ce pc,sa dispara activatorul acela din el,(in caz de ceva trebuie sa suuni sa-l poti activa, am spus asta ca sa ma credeti ca este windows in regula) ma poate ajuta cineva?

  438. salut baietii,am instalat xp sp2 si am o nedumerire ,vreau sa-mi pun service pack 3, dar sunt doua posibilitatii de la microsoft si sa-mi spuneti acre este mai buna deci la ei pe site exista:
    **Windows XP Service Pack 3 – ISO-9660 are “544MB” si
    **Windows XP Service Pack 3 Network Installation Package for IT Professionals and Developers care are doar “316MB”
    DECI ESTE INTRE ELE O DIFERENTA DE PESTE 200MB ce are in plus una fata de alta inafara de chetsia ca poate fii arsa pe cd??deci cei peste 200mb ce reprezinta si acre este mai recomandata?multumesc

  439. va rog din suflet sami raspundeti.am bagat programu pe compu lu pretenu meu si sia refacut windows.mai il spioneaza sau trebe sa refac instalarea?

    • AdrianGudus a zis

      andrada:
      va rog din suflet sami raspundeti.am bagat programu pe compu lu pretenu meu si sia refacut windows.mai il spioneaza sau trebe sa refac instalarea?

      Normal ca daca a formatat, a disparut si keylogger-ul. va trebui sa il reinstalezi, nu e logic?

  440. Am si eu o problema. Am avut wind 7 si ma pus draq sa ascult de unu sa mi bag xp…si dupa ce am incercat sa mi bag xp ul nu ma lasat mi a dat eroare…Am reusit sa formatez C ul si atat…Dupa reinstalarea wind 7 ce am facuto …….de atunci de fiecare data i mi apare inainte de a intra in wind 7…. ca sa selectez calea de butare cu sageata in jos sa duc acel cursor pe windows 7 ….Culmea ca i mi apare windows- ul ce am vrut sa l instalez ca si cum l as fi instalat si acum nu mai pot scapa de acea dilema…Inainte mergea fara sa mi apara asa ceva chiar dak era la a 2 instalare al wind 7 Ce pot sa fac …help pls

  441. Am si eu o problema. Am avut wind 7 si ma pus draq sa ascult de unu sa mi bag xp…si dupa ce am incercat sa mi bag xp ul nu ma lasat mi a dat eroare…Am reusit sa formatez C ul si atat…Dupa reinstalarea wind 7 ce am facuto …….de atunci de fiecare data i mi apare inainte de a intra in wind 7…. ca sa selectez calea de butare cu sageata in jos sa duc acel cursor pe windows 7 ….Culmea ca i mi apare windows- ul ce am vrut sa l instalez ca si cum l as fi instalat si acum nu mai pot scapa de acea dilema…Inainte mergea fara sa mi apara asa ceva chiar dak era la a 2 instalare al wind 7 Ce pot sa fac …help

  442. Mihaiilfenomeno a zis

    Va salut, am si eu o problema am 2 harduri un de 160 gb si 500gb,pe un am instalat windows 7 si pe celalalt windows xp sp3.Si cand pornescu PC-ul imi porneste windows 7,da vede si hardu celelalt unde am windows xp.Eu as vrea sa fac cand pornesc PC-ul sa pot sa aleg intre Windows 7 si Windows xp.Cum sa fac sa aleg?

    • AdrianGudus a zis

      Mihaiilfenomeno:
      Va salut, am si eu o problema am 2 harduri un de 160 gb si 500gb,pe un am instalat windows 7 si pe celalalt windows xp sp3.Si cand pornescu PC-ul imi porneste windows 7,da vede si hardu celelalt unde am windows xp.Eu as vrea sa fac cand pornesc PC-ul sa pot sa aleg intre Windows 7 si Windows xp.Cum sa fac sa aleg?

      Ce sistem de operare ai instalat prima data?

  443. Mihaiilfenomeno a zis

    Windows 7

  444. Mihaiilfenomeno a zis

    Prima data am instalat windows 7.
    Vreau sa va mai intreb ceva eu la placa de baza am 2 sloturi nu am 4 s-au 6, in care intr-unul bag hardul si in al doilea bag DVD-/+RW.Dar as vrea sa le bag pe toate odata hardurile amndoua dar si DVD-/+RW,placa de baza este gigabyte Sata 2,si la harduri cu mufa din acea mica.Am vreo solutie sa le folosesc pe toate odata?

  445. AdrianGudus a zis

    Mihaiilfenomeno:
    Windows 7

    Foarte rau! Prima data se instaleaza XP si apoi Windows 7!
    Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum reparam dual boot-ul daca am instalat Windows XP dupa Windows 7, dai enter si vei gasi tutorialul

  446. Eu am windows 7 si vreau sa-mi bag Xp ce se intampla daca bag XP dupa 7 (inainte de 7 am avut XP)

    • AdrianGudus a zis

      danutz1245:
      Eu am windows 7 si vreau sa-mi bag Xp ce se intampla daca bag XP dupa 7 (inainte de 7 am avut XP)

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: Cum reparam dual boot-ul daca am instalat Windows XP dupa Windows 7, da enter si vei gasi tutorialul.

  447. As avea si eu o intrebare.
    Am Windows 7 ULTIMATE si vreau sa am si XP(SP3) pe 7 nu imi merg jocurile toate. Si la instalarea Windowsului imi da o eroare!! Am incercat sa sterg si 7 si sa instalez (SP3) si nu merge. Va Multumesc!

    • AdrianGudus a zis

      Alex:
      As avea si eu o intrebare.
      Am Windows 7 ULTIMATE si vreau sa am si XP(SP3) pe 7 nu imi merg jocurile toate. Si la instalarea Windowsului imi da o eroare!! Am incercat sa sterg si 7 si sa instalez (SP3) si nu merge. Va Multumesc!

      Exista un motiv din cauza caruia nu poti instala Windows XP. Ca sa il afli, scrii sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: Cum instalam windows 7 fara partitia ascunsa de 100 MB, dai enter si vei gasi tutorialul. Priveste tutorialul cap-coada….

  448. Deunde pot sa-l descarc ?

  449. Am si eu o problema cadn istelz widosul Xp si se vace configurare la driver sua la nusti uce imi apare dupa ce se inkarka ca nu o anumita fila nu poate fi gasita ce sa fak in cazul asta ajuttima va roGGGgggggggg Raspuns la Id :madalyn_jk plzz ajutoRRR

  450. Buna am si eu o problema am avut windos xp am avut niste chesti pe el google chrome si alte jocuri lam inchis calculatorul si dupa cateva ore lam aprins si ce vezi mi-au aparut erori si mia disparut tot ce aveam iar cand le descarc acum si inchid calculatorul si il aprind disapar si tot asa trebuie sa le descarca de fiecare data cand aprind calculatorul oare dece face asa imi puteti da explicati ? vi sa mai intamplat?

  451. de unde iau un windows xp bun???
    pls

  452. ion:
    de unde iau un windows xp bun???
    pls

    De la magazin…

  453. unde pui parola acolo nu e parola de la inceputu windows
    acolo e parola de la administrator
    cand intri in windows nu ati apare doar daca intri pe administrator

  454. AM NEVOIE DE AJUTOR:
    AM O TABLETA ANDROID SI VREAU SA II INSTALEZ UN ADAPTOR BLUETOOTH CUM FAC? SE POATE?
    CVE VREAU SA FAC: VREAU SA PRINTEZ DE PE TABLETA FISIERE EXEL WORD ETC PE O IMPRIMANTA MATRICEALA DAR NU ARE BLUETOOTH DECI NICI OBTIUNEA SEND. SE POATE SA INSTALEZ WINDOWS PE TABLETA? SI DUPA SA INSTALEZ ADAPTORUL BLUETOOTH? ATEPT RASP PE E-MIL VA ROG FRUMOS : [email protected] SAU MESSENGER VA ROG FRUMOS

  455. de ce merge asa de greu wirelessul pe windows xp?

  456. Serban Ionut a zis

    Salut.Sa zicem ca acuma am un windows xp in pc si pun windowsu prin medoda care ati aratat-o in video.(prin virtual mount sau emulare).Mai intai e nevoie sa fac partitia ?(cea veche v-a ramane ? )Adica am un pc cu win xp si vreau sa pun din nou win xp dar nu sunt langa el ..nu am aceasta posibilitate…ii fac mai intai o partitie pt noul windows xp,il instalez prin emulator,iar dupa ce ii dau restart la pc de la buton imi va aparea care windows sa porneasca?Il pot sterge dupa pe primul?

    • AdrianGudus a zis

      Serban Ionut:
      Salut.Sa zicem ca acuma am un windows xp in pc si pun windowsu prin medoda care ati aratat-o in video.(prin virtual mount sau emulare).Mai intai e nevoie sa fac partitia ?(cea veche v-a ramane ? )Adica am un pc cu win xp si vreau sa pun din nou win xp dar nu sunt langa el ..nu am aceasta posibilitate…ii fac mai intai o partitie pt noul windows xp,il instalez prin emulator,iar dupa ce ii dau restart la pc de la buton imi va aparea care windows sa porneasca?Il pot sterge dupa pe primul?

      Nu cred ca ai inteles tutorialul. Aici s-a folosit o masina virtuala doar pentru ca nu exista la momentul respectiv, posibilitatea filmarii cu o camera externa, monitorul si unitatea ca sa se poata exemplifica pe un calculator real. Daca vrei sa intelegi cum lucreaza VirtualBox va trebui sa privesti celelalte tutoriale dedicate utilizarii si folosirii lui VirtualBox.
      Cand instalezi/folosesti un Windows virtual instalat intr-o masina virtuala ca VirtualBox sau VMWare Player (despre care exista tutorial aici pe site) va trebui sa ai pornit Windows real. Windows-ul virtual nu poate functiona fara ca Windows-ul real sa fie fuctional. Masina virtuala cat si sistemul de operare instalat in masina virtuala sunt dependente de Windows-ul real

  457. Am o problema pe care nu stiu cum s-o rezolv. Sunt o incepatoare care a instalat windows XP corect doarece nu mi-a dat nicio eroare, am instalat driverele, programele aferente, calculatorul mergand fara probleme. Dupa ce am inchis calculatorul si am vrut sa-l deschid a doua zi mi-a aparut eroare in system 32 si imi cere sa introduc CD-ul pentru reparare. Ce se intampla, deoarece lucrul acesta mi-i s-a intamplat deja de vreo doua ori.

  458. am si eu o problema cu calculatorul poate cineva sa ma ajute va rog fr problema este ca misa micsorat contrastul de lumina misa pus pe galbui nu se deosebeste culoarea alba puternica arata ca o coala de hartie veche galbuie mia aparut ceva din bios si eam dat acept nu inteleg de unde se poate rezolva scrisul de la bios aparea inainte alb acum apare galben ma puteti ajuta daca se poate

  459. Ionut:
    Tocmai am re-instalat windows xp sp3 , toate bune si frumoase pana in momentul in care a intrat prima oara pe dextop,chiar inainte sa arata dextopul, a si aparut o eroare “shmgrate.exe – Corrupt file…in fine am dat OK,Ok,OK de cateva ori,a reusit intr-un final sa intre pe dextop,dupa care am dat primul restart.In timp restartului a inceput sa verifice fisiere ca si cum as fi dat eu comanda pentru CHKDSK. A inceput sa stearga , sa inlocuiasca fisiere pe acolo,ma gandesc ca nu e normal imediat dupa o instalare fresh a sistemului de operare sa se intample asta…ma rog , am lasat sa termine. Dupa aceea totul parea in regula , am instalat tot ce trebuie pe calculator pentru ca totul sa mearga OK dupa proaspata instalare de windows ca dupaia sa constat , dupa ce eu eram 100% sigur ca totul o sa mearga bine , observ ca de exemplu la muzica , chiar daca de exemplu n-am nici o alta aplicatie deschisa , se aude intrerupt … nu mai zic ca daca in timp ce muzica ruleaza , mai deschid si un browser spre exemplu , se aude ca si cum ar canta un robot si foarte greoi ca si cum ai da sa cante cu incetinitorul.Imi puteti spune de la ce ar putea fi? Poate sa ca aceasta versiune de windows sa nu fie buna? Astept un raspuns , multumesc anticipat !

    Tin sa mai spun ca video-uri pe youtube merg si se aud la fel ca si muzica , poate chiar mai rau.

    • AdrianGudus a zis

      Ionut: Tin sa mai spun ca video-uri pe youtube merg si se aud la fel ca si muzica , poate chiar mai rau.

      Inainte sa te apuci de instalarea sistemului de operare, ai deconectat toate dispozitivele de la pc? Repet, cand instalezi windows-ul sau orice alt sistem de operare, in pc se lasa doar mouse tastatura si monitor ATAT.
      Dupa ce s-a instalat windows-ul, ai instalat toate driverele (sunet, video, net, chipset) ?

      • AdrianGudus: Inainte sa te apuci de instalarea sistemului de operare, ai deconectat toate dispozitivele de la pc? Repet, cand instalezi windows-ul sau orice alt sistem de operare, in pc se lasa doar mouse tastatura si monitor ATAT.
        Dupa ce s-a instalat windows-ul, ai instalat toate driverele (sunet, video, net, chipset) ?


        Asta am uitat sa va mai scriu in mesaj , dar DA , am deconectat tot , inafara de tastatura , mouse si monitor. Si dupa terminarea instalarii am bagat doar ce era necesar , chipset , driver video , sunet si net si atat.

    • cozma costel a zis

      INSTALEAZATI WINDOWS XP PROFESIONAL TU AI WINDOWS XP HOME EDITION SI PE URMA O SA MEARGA PERFECT

  460. La problema lui Carmen, din relatarea ei,nu sint nici eu o experta,dar invat si eu de la cei generosi,cred ca atunci cind ai instalat softul,ai uitat sa treci first boot de pe hdd,nu de pe cd si de aceea el iti cere cd-ul.

  461. Se pare ca la acel windows era de vina, l-am mai instalat de vreo 3-4 ori…ca de fiecare data mergea greu + ca mai nou incepuse sa nu ma lase sa instalez chipset si aproape nici un driver. Dar am schimbat cd-ul cu windows , acum 30 min am terminat sa-l instalez pe cel nou, cu drivere, cu tot ce trebuie si merge perfect acesta. Muzica se aude foarte bine , nu merge greu , nu suprasolicita procesorul pana la 100% ca in cazul celuilalt. Sunt chiar multumit. Tin sa mentionez ca pasii pe care i-a prezentat Cristi in tutorial ii recomand cu caldura. O seara placuta , Ionut.

  462. Din cauza unor probleme si erori am decis sa reinstalez windows xp sp3. am facut cd bootabil numai ca atunci cand dau restart nu-mi booteaza de pe cd. am incercat sa intru in bios dar nu pot intra cu nici o tasta(am cautat anterior cum sa intru in bios)am incercat si sa intru in dos si a formatez de acolo, din nou nu-mi raspunde cand apas f4. ca si cand nu reactioneaza tastatura. ma puteti sfatui ce sa fac?

  463. sal cum pot sa descarc symulator 18 WOS Haulin Trasa Berlin-Warszawa Europa Map

  464. Buna ! am sie eu o problema ;(( am un win 7 ultimate si nu il mai vreau ,……si nush cum sa instalez win xp :* va rog ajutatima:(!!!!!URGENT

    • AdrianGudus a zis

      Larys:
      Buna ! am sie eu o problema ;(( am un win 7 ultimate si nu il mai vreau ,……si nush cum sa instalez win xp :* va rog ajutatima:(!!!!!URGENT

      Bagi un CD cu Windows XP in unitate si bootezi de pe el (daca nu stii sa bootezi de pe un CD sau nu stii cum sa setezi in BIOS pentru a boota de pe CD, exista deja tutorial pe tema asta. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: cateva explicatii sumare despre BIOS, apesi tasta enter si vei gasi tutorialul)
      Va trebui cand ajungi la partitii, sa stergi partitia de 100 MB pe care si-a facuto automat la instalare Windows 7. Acea partitie te impiedica sa reinstalezi Windows XP. Stergi acea partitie de 100 MB precum si C-ul si refaci partitia. apoi poti continua instalarea Windows XP alegand sa se instaleze in C. Mai departe banuiesc ca stii sa instalezi Windows. Daca nu, si despre instalarea windows xp sp3 avem deja tutorial. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta: cum se instaleaza windows xp, apesi enter si vei gasi tutorialul.

  465. am instalat exact ca in tutorial merge perfect am instalat si driverele pana aici bine… numai ca wirelesul merge prea greu.. am avut vista si wirelesul mergea bine numai ca pe xp merge prea incet.

  466. Buna deci am si eu o problema care nu am vazuto in tutorial : deci cand trebuie sa dau restart si sa setez ca hardul sa booteze primul daca fac instalarea de pe cd

  467. AdrianGudus a zis

    Adrian:
    Buna deci am si eu o problema care nu am vazuto in tutorial : deci cand trebuie sa dau restart si sa setez ca hardul sa booteze primuldaca fac instalarea de pe cd

    Nu trebuie neapara sa faci asta. Dupa instalare, pur si simplu scoti CD-ul dn unitatea optica si PC-ul va boota singur de pe hard disk

  468. De unde pot descarca Windows XP sp3 ?

  469. Bogdan:
    De unde pot descarca Windows XP sp3 ?

  470. Asta e SP2

  471. Octavian a zis

    salut, am si eu o intrebare. In video e mentionat ca e bine sa dai des defragmentare la partitiile pe care le ai ca sa mearga mai bine. Si acum intrebarea mea, daca dai la defragmentare ce se intampla? iti sterge tot ce ai pe partitia respectiva?

  472. salut….ma numesc robert!am si eu o intrebare..: de unde as putea sa downloadez downloadez windows xp? dar care este faza si cu packurile alea? service pack 2 si 3? sunt inbunatatiri ale acestui sistem de operare?de unde as putea sa le descarc?vreau sa gasesc un site de unde sa le ai fara sa fie virusate sau alte minunatii de erori?am vazut si eu acel video cu instalarea windowsului xp si aici am alta intrebare..:nu trebuie sa imi apara nici o eroare in timpul instalarii….ma refer la un windows bun..?cred ca cdul meu cu ws etse zgariat si din aceasta cauza imi apar o gramada de erori si optiunea retry sau skin…daca ma vrei sa ma ajuti te rog sa ma contactezi pre id meu: [email protected]…te rog!!

  473. Georgiana a zis

    Buna!.As vrea sa stiu si eu cum se numeste programul cu care ai facut videoul?astept un raspuns prin e-mail

  474. Am si eu o 1 intrebari.
    In Windows 7 nu am chestia aia cu Disk Defragmenter.
    Iar in virtualbox cind dau clic merge destul de greu nu stu de ce .
    E normal ?

  475. Salut si multumesc anticipat. Vreau sa repar windows-ul xp sp3, booteaza de pe cd si nu ajunge la pasul unde cere ENTER pentru instalare si R pentru reparare. Ce se poate face?

  476. sall eu am windows vista cum asi putea sa instalez xp ca nu merge ii dau install si zica ca nu e compatibil!

  477. Adrian Gudus a zis

    dudu:
    sall eu am windows vista cum asi putea sa instalez xp ca nu merge ii dau install si zica ca nu e compatibil!

    Nu e vorba de compatibilitate. Se intampla asta datorita modului in care este setat hard disk-ul in BIOS. Mai exact va trebui sa intri in BIOS si sa setezi hard disk-ul pe IDE in loc de AHCI cum e acum.
    Detalii mai amanuntite ai intr-un tutorial dedicat acestui subiect. Scrie in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: “Cum se instaleaza windows xp pe o configuratie AHCI sau pe o matrice RAID” apasa enter si vei gasi tutorialul

  478. ce inseamna bios si unde este .
    va rog!!!

  479. Adrian Gudus a zis

    daniel:
    ce inseamna biossi undeeste .
    va rog!!!

    Scrie sus in casuta CAUTA din dreapta sus: “Cateva explicatii sumare despre BIOS” apasa tasta Enter si vei gasi tutorialul despre asa ceva.

  480. Salut! Imi poate da si mie cineva un site dupa care sa downloadez un kit de instalare pentru Windows XP?! Multumesc anticipat!

  481. Adrian Gudus a zis

    sim:
    Salut! Imi poate da si mie cineva un site dupa care sa downloadez un kit de instalare pentru Windows XP?! Multumesc anticipat!

    Nu, nu toleram astfel de link-uri. Windows XP mai poate fi cumparat inca de la unele magazine. Descarcarea lui de pe site-uri terte este ilegala. Nu incurajam si nu sustinem pirateria.
    Windows XP, Vista, 7 si 8 sunt sisteme de operare comerciale. Vei gasi legal si disponibil la download, in mod gratuit doar sistemele de operare Windows 7 Enterprise si Windows 8 Enterprise.
    De unde si cum le descarci aceste doua versiuni, exista deja tutorial la noi pe site. Le gasesti folosind casuta CAUTA din sidebar dreapta sus.

  482. nicoleta a zis

    windos xp

  483. windows xp e bun.☺☺☺

  484. Eu am pe cd si fac instalarea normala dar nu imi poate copia anumite fisiere! Folosesc laptop. Inainte de a incerca pe laptop am facut pe calculator si merge perfect! Dar ce sa fac ca nu imi trece mai departe si daca dau “skip file” imi da erori????

  485. buna poti sa pui sait-ul de pe care descarci imaginile pentru virtualbox

  486. foarte buna a zis

    Sunt Calin si va salut
    Buna tuturor in special celor ce fac videotuorialele intr-adevar avem ce invata Am si eu o mica problema la care tot caut tutoriale si nu gasesc Am Windowsurii cu nemiluita dar nici unul nu-mi instaleaza toate driverele in special placa video As dorii sa gasesc un tutorial in care sa ma invete cum sa introduc itr-un windows toate driverele necesare ca dupa instalare sa nu mai trebuiasca sa instalez separat driverele [ DACA CUMVA EXISTA TUTORIALUL VA ROG SA MI PUNETI UN LINCK PE ADRESA DE MAIL [ [email protected] ] Si in cazul in care o sa facetii tutorialul ulterior dupa ce cititii comentariul meu Va multumesc anticipat

  487. In primul rand tin sa va spun ca va respect si sa va multumesc si in al doilea rand as putea sa va intreb cu ce program ati filmat???

  488. Salut Cristi,am instalat windows xp,dar nu am driverele ,macar cel pentru net ,ca dupa aia le iau pe rand si cele video si sunet.Deci cum fac ? Multumesc anticipat.

  489. instalare windows a zis

    Useful information information about install Windows xp sp3 video tutorial..Thank !!

  490. Salut,am windows 7 instalat si vreau sa instalez xp`ul,dar,nu ma lasa,imi zice ca actuala versiune e mai noua decat ce vreau eu sa instalez. Cum pot sa fac sa scap de eroarea asta? Chiar vreau xp`ul in locul win7 dar nu pot ,are cineva vreo idee?

    • Adrian Gudus a zis

      Ca sa poți instala Windows XP trebuie sa formatezi partiția C. Asta o poți face din cd-ul de instalare Windows XP atunci când parcurgi wizardul de instalare Windows XP. Probabil tu ai încercat sa instalezi XP în timp ce erai deja intrat în Windows 7, ai băgat cd-ul cu XP și ai încercat instalarea rulând setup-ul care îți apare la introducerea cd-ului. Asta nu este o procedura corecta!
      Înainte sa instalezi XP asigură-te ca exista drivere disponibile pentru laptopul tău.
      Ca sa poți instala XP trebuie sa pornești instalarea boot-and de pe un cd sau stick bootabil cu Windows XP.
      Despre cum se face asta s-a vorbit în tutorialele noastre anterioare, unul dintre ele este “câteva explicații sumare despre bios” pe care îl găsești cu căsuța e căutare din dreapta sus

  491. Excelent tutorialul.Puteti face un tutorial in care sa instalati windows 95?

  492. Am instalat Windows XP in virtualbox.A durat doar 20 de minute.

  493. mie cand imi arata sa formatez partitiile mie nu-mi arata FAT pentru partitia D ce pot face?

  494. Nu pot instala windows-ul vista pe pc imi da eroare (volum…) in timp ce se instaleaza ce sa fac?

  495. Urmaresc cu placere tutorialele voastre……………… multumesc f.f.f. mult.

  496. am facut la fel totul da nu imi apare netul cand pun mufa de la net in pc.

  497. Multumesc foarte mult pentru tutorial. Prezentarea este foarte buna. Felicitari !

  498. Cum se instaleaza sistemul de operare windows.am un pc nou si nu am idee cum sa fac ,cu cd?

  499. spunetimi va rog cine stie ce poate sa fie windows xp incepe sal gruzeasca si se stinge si eara de la inceput si asa permanent ?

  500. spunetim va rog ce poate sa fie nu se gruzeste windows xp incepe si se stinge peurma eara incepe sa se gruzeasca si nu se mai guzeste

Trackbacks

  1. […] Daca nu stiti inca sa instalati Windows puteti urmari un tutorial video in limba romana dand click AICI […]

  2. […] de 100MB, partitie care va impedica utilizatorul sa instaleze Windows XP sau Windows Vista. Despre instalarea Windows XP sau instalarea si optimizarea Windows Vista noi avem deja tutoriale. Si totusi, cu toate politicile […]

Speak Your Mind

*