Cum se seteaza si cum se instaleaza multi messenger – tutorial

Yahoo messenger este un program de chat foarte popular la noi in Romania,fiind situat ca popularitate,in fata lui skype care se bucura de un succes foarte mare la ora actuala un lume.

Din totdeauna oamenii ce folosesc yahoo messenger si-au dorit sa poata intra online pe mai multe id-uri simultam,acest lucru fiind imposibil pina de curind,cind un soft micut si interesant si-a facut aparitia pe piata,este vorba despre multi messenger.

Cu acest soft putem intra pe messenger cu mai multe id-uri in acelasi timp.

De acum in colo putem intra online cu mai multe id -uri de mess si putem foarte simplu sa ne bagam prietenii in ceata,bineinteles daca nu cumva au auzit si iei de multi mess.

In acest tutorial video o sa va aratam cum se descarca multi messenger,cum se instaleaza multi messenger si cum se seteaza messenger,cu toate ca nu este foarte complicat.

Veti putea sa descarcati multi messenger si de pe website -ul nostru chiar de la sfirsitul textului apasind butonul: download multi mess.                                    DOWNLOAD yahoo multi messenger

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)



Tutoriale similare


Comments

  1. doamne cata rabdare aveti eu una va multumesc din suflet si ma rog sa aveti cati mai multi vizitatori si sa fiti cei mai tari felicitari sincere pe mine una m-ati ajutat f mult}{

  2. chiar sunt toanta fac toti pasii pana la partea cu run next instal nu am crackul sau cum se numeste asta cu next next… instal 🙁 off va plictisesc:( imi cer scuze

  3. dap am inteles cred tre sa il caut eu pfff 😀 scz

  4. @ioana: Off mai Ioana de ce nu esti atenta? de ce nu te uiti la tot tutorialul? e chiar aici pe site programelul unde te duci sa-l cauti? mai multa atentie ioana daca vrei sa inveti ceva uitate deasupta filmuletului si programelul e chiar deasupra! scrie cu albastru DOWNLOAD yahoo multi messenger.Of of of ce sa-ti fac pt neatentie? :))

  5. da am dat dar in clip spui stai sa caut unde e si eu nu am gasit asta cu run si next:) pfff m-am uitat de 10 ori zici asa stai sa vad unde e si il scoti de undeva eu nu l-am gasit:D download am dat repet s-a salvat sub forma de arhiva apoi am extras pe dest dar atat am dat aia cu enable si pauza faza cu run si next:(

  6. @ioana: hai sa o luam usor…ce versiune de messenger ai? in tutorial era asa pt ca Cristi a dezinstalat si reinstalat messengerul iar…asa ar trebui sa faci si tu!!! avem aici pe site messengerul cel cu adevarat bun…la fel in gasesti deasupra tutorialului uite aici https://www.videotutorial.ro/?p=382. Deci dezinstalezi messengerul pe care-l ai tu acum,descarci de pe site de aici sau de unde vrei multimessengerul si yahoo messengerul de la adresa de mai sus.Acum pornesti multi messengerul chiar daca nu ai instalat nici un messenger,si bifezi k in acest tutorial il bagi in bara,il lasi sa tuleze,si incepi sa instalezi messengerul pe care l-ai luat de la adresa de mai sus.Inainte de toate astea ca sa dezinstalezi bine messengerul pe care-l ai iti recomand sa-l dezinstalezi cu revo uninstaler la care avem si un tutorial.Daca vrei messenger 8 imi poti scrie la [email protected] si ti-l trimit eu sau pe mess la id de mess ady_gudus.Daca il vrei pe cel nou….messenger 9 il poti lua de aici…te duci pe adresa care ti-am dat-o mai sus… Succes!

  7. ai zis ca se poate downloada de pe site ca e un link pe download albastrit am dat dar tot nu e si aia:)) si app fa-mi ce vrei pt neatentie dar ajuta-ma:)

  8. @ioana: am mai postat un comentariu dar vad ca nu sa afisat pt ca trebuie sa fie verificat datorita faptului ca am bagat un link in el,Ioana uite cum facem,intra pe id-ul asta: ady_gudus Iti voi da acolo cat ajutor vrei 🙂 daca doresti bine inteles,si negociem si pedeapsa pt neatentie!

  9. @ioana:
    Inainte sa instalezi multimessenger trebuie sa te uiti la tutorialul cu messenger si dupa aceea la tutorialul cu multimessenger.

  10. @admin_cristi:
    Dar ai nevoie neaparat de multimessenger ?
    Incearca sa instalezi decit messengerul simplu.
    https://www.videotutorial.ro/?p=382
    Vezi ca gasesti si un link de download pentru messenger.

  11. he he multumesc din suflet adrian nu am intrat sa te laud o fac acum esti foarte foarte foarte de treaba si iti multumesc din suflet pt tot ajutorul dat iar pt cei care postati rautati:( opriti-va sigur voi nu ati inteles ceva 😀 adi}{ }{ }{

  12. @ioana: Mai Ioana ce sa zic mi-ai dat aripioare! Nu trebuia sa-mi multumesti aici! Ce faci?imi faci reclama free? =)) Mi-ai multumit deajuns,ne-am inteles noi…Oricum e bine venita lauda,macar nu m-am laudat singur,ci ma laudat alt cineva! Multumesc mult si sa stii k m-ai facut sa rosesc,daca mai ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti! Pup!

  13. merge mai greut umpic pcu cu mai multe mesuri bagate:D

  14. Da, bun tutorialul, nu stiam ca trebuie sa dezinstalez messul mai intai, multumesc de ajutor. Apropo, oare in romana nu e?, ca la versiunea 8 era. Numai bine va doresc.

  15. misto tutorial,eu nu am dezinstalat nici un messenger si merge perfect,sa mai faci din astea baiete si despre jocuri,bafta

  16. misto tutorial,eu nu am dezinstalat nici un messenger si merge perfect,sa mai faci din astea baiete si la jocuri,bafta

  17. buna seara de unde il pot salva multimesu??? mi-a bagat un om multimess si cred ca era un program si l-am sters din greseala si nu mai stiu cum ii spunea va rog help vreau sa intru pe mai multe idiuri si nu reusescccc

  18. dj_nelutu a zis

    am o antrebare e obligatoriu sa dezinstalez windowsul ca la mine da erori? ceva de genul component rave butons,ocx or one of its dependencies not correctly registred; a file is missing or invalid. am instalat un antivirus bit defender total security, e si fayrweal, face o gramada de lucruri si nu asi vrea sal dezinstalez.ce trebuie sa fac?

  19. Mersi frumos … merge super!

  20. Va multumesc si va doresc tot binele mi-ati salvat PC-ul(nu doar prin acest video)

  21. Salut baietzii. in primul rand vreau sa va felicit pentru treaba pe care o facetzi cu aceste tutorial care sunt exceptionale si ne ajuta foarte mult pe noi cei care nu ne pricepem chiar atat de bine.
    Am instalat de 2 zile multimessul si de fiecare data cand intru ma atentioneaza firewall-ul.Intrebarea mea este:Cum pot intrerupe acest dialog pt ca mereu apare cei drept doar cand ma loghez.
    Antivirusul pe care il am e Avira iar firewall-ul este cel din windows.
    Va multumesc anticipat Gigel

    • gigel: Salut baietzii. in primul rand vreau sa va felicit pentru treaba pe care o facetzi cu aceste tutorial care sunt exceptionale si ne ajuta foarte mult pe noi cei care nu ne pricepem chiar atat de bine.Am instalat de 2 zile multimessul si de fiecare data cand intru ma atentioneaza firewall-ul.Intrebarea mea este:Cum pot intrerupe acest dialog pt ca mereu apare cei drept doar cand ma loghez.
      Antivirusul pe care il am e Avira iar firewall-ul este cel din windows.Va multumesc anticipat Gigel  

      Bagi Yahoo Messengerul ca exceptie in firewall, te duci pe Exceptions si adaugi Yahoo Messengerul acolo, nu te sfatuiesc sa folosesti Firewall-ul din windows, foloseste un firewall gratuit si mult mai bun zone alarm sau comodo, avem tutorial despre ambele, le gasesti scriind sus in casuta “cauta pe videotutorial.ro…” de sus din dreapta: zone alarm sau comodo si dand enter.

  22. Salutari la toata lumea.Sunteti super tari.La tutorialul despre yahoo multi mess as vrea sa va spun ca se mai poate face sa mearga multi mess fara a mai instala alte programe.Se instaleaza yahoo normal(8,9,sau 10)oricare varianta,dupa care se intra in Registry Editor si de acolo se pot modifica niste date care fac ca programul de yahoo,instalat normal,sa deschida mai multe pagini de mess.Daca intereseaza pe cineva va pot explica cum se face…

  23. frumushyk shi ionutzelu a zis

    baieti suntetzi super tari mam luat dupa toate informatiile pe care leatzi facut in tutorial si mia reusit treaba q multi-messul va poop pa

  24. mai MOKADA p mn ma intereseaza…………..qm fac sa deschid mai multe pagini d mess……t rog ajutama……………app…….bv voua faceti o trb super tare……felicitari

  25. sunteti marfa fratilor

  26. mhai mokada………p mn ma intereseaza

  27. salutari.deschizi”executare”sau”run”.acolo scri”regedit”,dai ok.mai departe intri in “hkey_current_user”-“software”-“yahoo”-“pager”-“test”.clik dreapta pe “data”,intri in”new”-“string value”,sub “(default)” iti apare “new value”,trebuie sa-i dai un nume,nu-l lasi asa.scri”plural”.dupa ce l-ai denumit intri in el cu clik dreapta,iti apare “modify…”,clik normal pe “modify…”si la value data treci cifra”1”,dai ok si ai terminat.un lucru important trebe stiut”””…(nu lasati pagina de yahoo bifata la memorarea parolei si id-ului,pentru ca atunci cand deschideti mai multe pagini de yahoo se vor ‘bate cap in cap’si nu va merge.si cand modificati “regirty” sa fiti inchisi cu yahoo…”””),in rest merge pe toate variantele de yahoo(8,9,10),windows xp si vista,pe windows 7 nu l-am incercat.bafta.

    • MoKaDa: salutari.deschizi”executare”sau”run”.acolo scri”regedit”,dai ok.mai departe intri in “hkey_current_user”-”software”-”yahoo”-”pager”-”test”.clik dreapta pe “data”,intri in”new”-”string value”,sub “(default)” iti apare “new value”,trebuie sa-i dai un nume,nu-l lasi asa.scri”plural”.dupa ce l-ai denumit intri in el cu clik dreapta,iti apare “modify…”,clik normal pe “modify…”si la value data treci cifra”1″,dai ok si ai terminat.un lucru important trebe stiut”””…(nu lasati pagina de yahoo bifata la memorarea parolei si id-ului,pentru ca atunci cand deschideti mai multe pagini de yahoo se vor ‘bate cap in cap’si nu va merge.si cand modificati “regirty” sa fiti inchisi cu yahoo…”””),in rest merge pe toate variantele de yahoo(8,9,10),windows xp si vista,pe windows 7 nu l-am incercat.bafta.  

      MoKaDa: salutari.deschizi”executare”sau”run”.acolo scri”regedit”,dai ok.mai departe intri in “hkey_current_user”-”software”-”yahoo”-”pager”-”test”.clik dreapta pe “data”,intri in”new”-”string value”,sub “(default)” iti apare “new value”,trebuie sa-i dai un nume,nu-l lasi asa.scri”plural”.dupa ce l-ai denumit intri in el cu clik dreapta,iti apare “modify…”,clik normal pe “modify…”si la value data treci cifra”1″,dai ok si ai terminat.un lucru important trebe stiut”””…(nu lasati pagina de yahoo bifata la memorarea parolei si id-ului,pentru ca atunci cand deschideti mai multe pagini de yahoo se vor ‘bate cap in cap’si nu va merge.si cand modificati “regirty” sa fiti inchisi cu yahoo…”””),in rest merge pe toate variantele de yahoo(8,9,10),windows xp si vista,pe windows 7 nu l-am incercat.bafta.  

      Aceasta metoda o folosesc si eu de aprox.3 ani

  28. Unde e frate linkul ala???

  29. fratilor am si eu o problema. imi da error atunci cand imi trimite sau timit ceva pe mess si nu pot descarca. am instalat pana acun 10 variante de mess si tot degeaba. AJUTATI-MA VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

    • fratilor am si eu o problema. imi da error atunci cand imi trimite sau timit ceva pe mess si nu pot descarca. am instalat pana acun 10 variante de mess si tot degeaba. AJUTATI-MA VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG  

      Tin sa te anunt ca nici unul din noi nu este vrajitor si cu atat mai putin ghicitor in astre….asa ca revino matale cu detalii si cu mesajul exact al error-ii. Eu ti-as sugera sa faci un reinstall de Windows.

  30. la fel m-am gandit si eu

  31. Doru Duca a zis

    Va rog sa imi spuneti si mie de unde sa descarc si sa instalez un Windows Media Player 11. Am incercat sa descarc de pe Google si nu pot pt ca nu imi valideaza Windowsul instalat. Va multumesc mult!

    • Va rog sa imi spuneti si mie de unde sa descarc si sa instalez un Windows Media Player 11. Am incercat sa descarc de pe Google si nu pot pt ca nu imi valideaza Windowsul instalat. Va multumesc mult!  

      Da un restart si dupa aia incearca iar. Asigura-te ca esti DECONECTAT de la internet cand instalezi wmp 11.

  32. merge multzumesc

  33. cu ajutorul carui program se poate transforma MP4 palyer in MP3 palyer va multumesc

  34. aham pe atuncea,,=)) toata lumea vrea multimess dar chestia asta se poate face si manual,,orkm bv!

  35. Bv…chiar mi-a fost de folos…felicitari ptr sfaturi si ptr rabdare

  36. buna, va rog mult ajutati-ma si pe mine
    am instalat linux ubuntum si nu stiu cum sa instalez
    un nou messenger pe desktopul acestuia (linux ubuntum).
    multumesc.

  37. daca este cineva atent care stie
    despre linux ubuntum,va rog sa ma ajutati
    sa stiti ca este f tare linux ubuntum 10.4
    dar pacat ca nu stiu
    prea multe despre el.

  38. buna Mokada,am vazut cateva tutoriale facute de tine
    esti f tare baiete
    daca sti si despre linux ajuta-ma
    poate poti face un tutorial despre asta

    • petruta: buna Mokada,am vazut cateva tutoriale facute de tineesti f tare baietedaca sti si despre linux ajuta-mapoate poti face un tutorial despre asta  Citeaza-ma

      Draga Petruta ,nu am linux,am instalat windows 7,pe 32 biti,asa ca nu-ti pot spune nimic in legatura cu problema ta.Chiar imi pare rau ca nu te pot ajuta.Nu am avut instalat linux niciodata.

  39. a si apropo
    am meniul in engleza
    la linux ubuntum 10.4
    mersi

  40. ALOOO…CE SUNT CU ATATEA SETARI PT UN MULTIMESS????AM UN FISIER FACUT DE MINE IN .REG CE IL EXECUT ..DAU UN OK SI GATA…MULTIMESS…..PREA COMPLICAT CE EXPLICATI AICI.FISIERUL CREEAT DE MINE ARE IN COMPOZITIE URMATOARELE RANDURI

    REGEDIT4

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
    “Plural”=dword:00000001

    SALVATI IN .REG SI GATA!!! FUNCTIONEAZA PE ORICE VARIANTA DE MESSENGER,6,7,8,9,10 BETA SI 10 FINAL. EXECUTATI FISIERUL CREEAT(O SINGURA DATA PT TOTDEAUNA!) ,DATI UN OK SI…ASTA E TOT! BAFTA!

  41. sal fratilor vreau sa va spun ca sunteti cei mai tari…nota 10 pentru voi…insa as avea o rugaminte la voi folosesc windows 7pe 64b si am o problema..nu pot sa instalez multi messul…folosesc versiunea 10 de mess…daca ma puteti ajuta datimi un mesaj pe mail….ms tineti-o tot asa

    • cristi: sal fratilor vreau sa va spun ca sunteti cei mai tari…nota 10 pentru voi…insa as avea o rugaminte la voi folosesc windows 7pe 64b si am o problema..nu pot sa instalez multi messul…folosesc versiunea 10 de mess…daca ma puteti ajuta datimi un mesaj pe mail….ms tineti-o tot asa  Citeaza-ma

      salut.si eu am windows 7 dar pe 32b.la mine merge varianta mea de mai sus ,incearca asa,fara sa mai instalezi multi mess-ul,instalezi yahooo normal,oricare varianta si-l setezi asa cum am spus mai sus .incearca asa.bafta.

  42. mai pan la urma cum e id meu ioana_delia1996

  43. Multumesc!eu am inteles:Dsunteti The Best!;)

  44. multumesc a zis

    multumesc

  45. bunaziua
    pe windows7 nu mere multimesul, nu puteti sa faceti un videotutoreal si nu stiu cum sa fac.
    larevedere

    • ghita: bunaziuape windows7 nu mere multimesul, nu puteti sa faceti un videotutoreal si nu stiu cum sa fac.larevedere

      Si eu am windows 7 professional si la mine merge asa cum am spus mai sus.Nu trebuie sa instalezi nimic in plus, numai yahoo normal,restul il setezi asa cum am zis mai sus.

      • MoKaDa: Si eu am windows 7 professional si la mine merge asa cum am spus mai sus.Nu trebuie sa instalezi nimic in plus, numai yahoo normal,restul il setezi asa cum am zis mai sus.

        Nu ai nevoie de alt program suplimentar de yahoo.instalezi doar yahoo ,versiunea 8,9,10,obisnuit, nu multimess-u,nu ai nevoie de alceva in plus.dupa instalare setezi asa cum am explicat in alt comentariu,mai sus….deschizi”executare”sau”run”.acolo scri”regedit”,dai ok.mai departe intri in “hkey_current_user”-”software”-”yahoo”-”pager”-”test”.clik dreapta pe “data”,intri in”new”-”string value”,sub “(default)” iti apare “new value”,trebuie sa-i dai un nume,nu-l lasi asa.scri”plural”.dupa ce l-ai denumit intri in el cu clik dreapta,iti apare “modify…”,clik normal pe “modify…”si la value data treci cifra”1″,dai ok si ai terminat.un lucru important trebe stiut”””…(nu lasati pagina de yahoo bifata la memorarea parolei si id-ului,pentru ca atunci cand deschideti mai multe pagini de yahoo se vor ‘bate cap in cap’si nu va merge.si cand modificati “regirty” sa fiti inchisi cu yahoo…”””),in rest merge pe toate variantele de yahoo(8,9,10),windows xp , vista,windows 7 profesional(cel care il am eu acum).

    • ghita:
      bunaziuape windows7 nu mere multimesul, nu puteti sa faceti un videotutoreal si nu stiu cum sa fac.
      larevedere

      Foloseste Pidgin. Vezi tutorialul asta: “Pidgin multiprotocol…
      De cand te nasti si pana mori, intodeauna ai cel putin doua posibilitati!

  46. mergeeeeeeeeeeeeeeee!!! 😀

  47. miam schimbat nu de mult windovsul si nu am skipe pe care il aviam?

  48. aura dumitrascu a zis

    buna,sunt o nepriceputa in calculatoare si acum am o problema foarte ciudata si dificila la logarea pe mess si mail de o saptamana nu ma mai pot loga si imi spune ca sunt blocata si sa revin a doua zi si sa raspund la intrebarile secrete,raspund la ele si tot nu imi permite,spunandu-mi ca sunt blocata din motive de siguranta….paradoxul si ciudatenia este ca eu pot sa intru pe mess si pe mail DOAR DUPA TEL MEU MOBIL,din alta parte de oriunde nu pot intra……asa pot vedea mailurile pe care le primesc in continuare chiar si cele de la yahoo in care ma anunta ca sunt blocata…….precizez ca eu de fiecare data cand ies de pe mess sau mail de pe tel mobil ies cu sign aut si ma pot loga apoi din nou de cate ori doresc eu pe mobil….in calculatorul meu sau in orice alt calculator nu pot sa ma loghez……as dori ff mult sa imi dati un raspuns daca de poate,pentru ca nu as dori sa pierd acea adresa de mail…..doresc sa iti mai precizez ca totul a inceput de duminica trecuta 24.03 si cum ti-am spus eu continui sa pot intra pe mail dar doar de pe tel meu mobil si acolo printre alte mailuri primite si trimise de mine in aceasta perioada in care teoretic si practice eu sunt blocata,joi am primit un mail in care imi spune iarasi ca sunt blocata si ca ar trebui sa revin abia joi 5 aprilie cand expira perioada aceea de securitate si nu imi mai pune intrenarile secrete…….sincer nicu atunci nu stiu daca voi putea……ciudatenia pt mine si pt.toata lumea este cum de pe tel meu mob pt intra si din alta parte nu???……..astept un raspuns la problema mea daca se poate,multumesc anticipat…….daca doriti mai multe informatii intrebati-ma……

  49. aura dumitrascu a zis

    aura dumitrascu:
    buna,sunt o nepriceputa in calculatoare si acum am o problema foarte ciudata si dificila la logarea pe mess si mail de o saptamana nu ma mai pot loga si imi spune ca sunt blocata si sa revin a doua zi si sa raspund la intrebarile secrete,raspund la ele si tot nu imi permite,spunandu-mi ca sunt blocata din motive de siguranta….paradoxul si ciudatenia este ca eu pot sa intru pe mess si pe mail DOAR DUPA TEL MEU MOBIL,din alta parte de oriunde nu pot intra……asa pot vedea mailurile pe care le primesc in continuare chiar si cele de la yahoo in care ma anunta ca sunt blocata…….precizez ca eu de fiecare data cand ies de pe mess sau mail de pe tel mobil ies cu sign aut si ma pot loga apoi din nou de cate ori doresc eu pe mobil….in calculatorul meu sau in orice alt calculator nu pot sa ma loghez……as dori ff mult sa imi dati un raspuns daca de poate,pentru ca nu as dori sa pierd acea adresa de mail…..doresc sa iti mai precizez ca totul a inceput de duminica trecuta 24.03 si cum ti-am spus eu continui sa pot intra pe mail dar doar de pe tel meu mobil si acoloprintre alte mailuri primite si trimise de mine in aceasta perioada in care teoretic si practice eu sunt blocata,joi am primit un mail in care imi spune iarasi ca sunt blocata si ca ar trebui sa revin abia joi 5 aprilie cand expira perioada aceea de securitate si nu imi mai pune intrenarile secrete…….sincer nicu atunci nu stiu daca voi putea……ciudatenia pt mine si pt.toata lumea este cum de pe tel meu mob pt intra si din alta parte nu???……..astept un raspuns la problema mea daca se poate,multumesc anticipat…….daca doriti mai multe informatii intrebati-ma……

Trackbacks

  1. […] -Cum se seteaza si cum se instaleaza multi messenger […]

Speak Your Mind

*