Opera Unite, schimbul de fisiere nu a fost niciodata mai rapid si mai simplu – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video voi prezenta Opera Unite, schimbul de fisiere, crearea unui site sau blog, streamingul audio, share-ingul de poze, nu au fost niciodata mai simple, Opera Unite este un modul nou integrat in browserul Opera incepand de la versiunea 10.10, acesta ne pune la dispozitie o putere incredibila, Opera Unite poate fi in acelasi timp: server web (pentru un site), server ftp (pentru atrimite si primi fisere), galerie foto, server de streaming etc, server webcam, client-server chat si multe altele.
Pana acum browserul era doar un simplu program pentru vizitarera unor site-uri web si ocazional descarcarea fisierelor de pe http sau ftp, de acum lucrurile incep sa se schimbe, Opera a creat un modul activ, Opera Unite, care ne ajuta sa fim prezenti pe internet asa cum dorim noi, fara constrangeri si fara limitari, de acum nu mai trebuie sa folosim anumite retele de file sharing sau Yahoo Messenger pentru schimbul de fisiere sau pentru share-ul pozelor.
Odata cu instalarea Opera avem toate aceste optiuni la dispozitie, nu mai trebuie sa folosim softuri suplimentare, putem trimite prietenilor fisiere de diferite feluri, chiar si prietenii nu pot trimite noua diferite fisiere, muzica pe care o share-uim noi poate fi ascultata chiar in browser de catre prietenii nostri, piesele nu mai trebuiesc descarcate pentru a fi ascultate, in viitor speram sa fie implementat si un modul de streaming pentru fisierele video.
Posibilitatile sunt teoretic nelimitate, acesta este doar inceputul, cred ca Opera Unite va deveni in scurt timp cea mai populare aplicatie de acest gen, cu siguranta pe acest drum vor veni si alte browsere, in scurt timp asteptam si aplicatii asemanatoare de la Mozilla Firefox si Google Chrome.
Dupa cum veti vedea si-n tutorial, aveti la dispozitie pe site-ul Opera o multime de alte plugin-uri pe care le puteti atasa celor deja incluse, puteti face o gramada de minuni cu acele module, ramane ca voi sa le incercati si sa ne spuneti pe rubrica de comentarii care v-au placut si care credeti ca sunt interesante.
In perioada urmatoare vom realiza si alte tutoriale despre optiunile acestui minunat browser, dezvoltatorii Opera nu stau degeaba, se vede ce rezultate au obtinut, eu sunt increzator in viitorul acestui browser.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian
 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. tare, dar nu prea folosesc “Opera”, doar cind vine vre-un prieten pe la mine, si lui ii place sa navigheze cu “Opera”.
    Dar eu folosesc FIREFOX.

  2. E tare frate,multumesc.Nici nu stiam ca Opera e instare de asa ceva!

  3. “HTML la gradinita” , nu prea cred…
    Nici saitu asta al tau in PHP nu cred ca la-i facut singur…:(

    • Vion: “HTML la gradinita” , nu prea cred…
      Nici saitu asta al tau in PHP nu cred ca la-i facut singur…:(  


      Scuza-ma am vrut sa spun ca JAVA sa invata la gradinita, HTML-ul la cresa, mai gresim si noi, multumesc pentru corectie.
      Platforma pe care ruleaza o parte din videotutorial.ro nu este facuta de noi, noi am contribuit cu cateva lucruri, am specificat asta de mai multe ori.
      Folosim WordPress, un CMS minunat pe care l-am recomandat de cate ori am avut ocazia si o sa-l mai recomand cu orice prilej.

  4. Da e chiar foarte misto chesti asta bravo Cristi felicitari tot binele din lume sa iti traiasca fetita si sa ai noroc in tot ce faci.

  5. f f interesant .inca o data nota 10 cristi .imi pierdusem interesul pentru opera dar odata cu aceasta inovatie unite mi-am intors din nou privirea spre aceasta.te salut si multumesc inca o data pentru munca depusa de voi cei de la videotutorial

  6. sailorriver a zis

    nota 10

  7. super tare
    deacum voi folosi opera mai des

  8. Bravo Cristi nota 10,sincer nici eu nu prea folosesc Opera cel mai mult folosesc Mozilla si Chrome dar foarte frumos tutorialul tin sa te felicit,toate bune si mult succes in continuare.

  9. baieti cum aflu si eu ce placa de baza am ca nu scrie pe ia si ce sochet pls pls pls pls raman dator

  10. Last Fire 96 a zis


    Sall foarte bun tutorialul bv 10
    Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat….

    • Last Fire 96:

      Sall foarte bun tutorialul bv 10
      Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat….

      iti recomand sa activezi opera turbo numai daca ai viteza mica!din cate stiu eu opera turbo mareste viteza conexiunii (nu prea mult) la internet dar dezavantajul este ca de cele mai multe ori, rezolutia (calitatea) imaginilor de pe site-ul tinta va fi micsorata, pentru a permite o compresie a datelor cat mai buna

    • Last Fire 96:
      Sall foarte bun tutorialul bv 10
      Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat….
        


      O sa revin cu alte tutoriale pentru Opera, acest browser chiar merita mai multe tutoriale, este un soft “state of the art”, in principiu Turbo te ajuta atunci cand ai conexiune mai slaba la net, o sa explic eu mai pe larg.
      Pentru firefox daca nu ar fi plugin-urile ar fi un browser banal, in afara de asta firefox nu prea mai este ce-a fost odata.
      Chrome mai are un pic puna la maruritate, dupa parerea mea Opera este cel mai bun browser.
      O sa vedeti voi, n-o sa va vine sa credeti ce se poate face cu un browser daca-l combini in mod inteligent cu webware.
      Eu cred ca Opera tinteste foarte sus, nu stiu ce intentii au insa sunt pe val rau de tot.

  11. Foarte tare prieteni. Parerea mea este ca Opera va schimba fata internetului. O gramada de chestii care trebuiau facute cu ajutorul unor aplicatii diferite, poate si mai complicate si posibil pe bani, pot fi acum facute free cu acest browser. Opera United RULZ! Felicitari pentru acest tutorial!

  12. Felicitari pt tutorial.Nota:10+

  13. salut prieteni va rog ma puteti ajuta si pe mn cu ceva mia dat un prienten un pc placa de baza este ”ECS RC410-M2” eu nu pot sa instalez windows xp pe el dc si merge numai windows vista ce pot sa fac cn ma poate ajuta

    • babanu: salut prieteni va rog ma puteti ajuta si pe mn cu ceva mia dat un prienten un pc placa de baza este ”ECS RC410-M2”eu nu pot sa instalez windows xp pe eldc si merge numai windows vista ce pot sa fac cn ma poate ajuta  

      Scrie sus in dreapta in casuta “cauta pe videotutorial.ro…”: AHCI, da enter si vei gasi un tutorial care te va ajuta. Privestel cu mare atentie si fara sa derulezi!

  14. Opera Unite nu este chiar asa de revolutionar in schimbul de fisiere pt. ca fata de torente, DC++ nu are search deci nu pot cauta un mp3 anume doar ce pune cel care face schimbul de fisiere.

    In rest pot spune ca este interesant ori cum tare tutorialul

  15. In urma cu o saptamana tocmai testasem opera10.10 si tocmai vream sa va propun motorul de cautare danez ptr un tutorial.Astazi am fost surprins placut sa vad ca s-a indeplinit dorinta mea.Si eu ca si dumneavoastra am realizat multitudinea de valente si pasul foarte mare pe care il face opera.Dar dupa un timp am constatat ca acest browser nu mai functioneaza ca la inceput.TRECE testul acid3 fluierand fata de IE8 care e jalnic.Nu imi place la Opera ca incepe sa lase foarte multe pagini deschise in taburile de deasupra in functie de paginile pe care navighezi.Daca sunt pagini care te deviaza sau deschid si alte pagini in acelasi timp fiti siguri ca le va deschide pe toate si pana la urma se blocheaza.
    .Am fost foarte incantat de opera dar am observat ca la fel de usor cum poti face sharing cu ea poti face si cu windows7(unde la fel ai o parola).Privind lucrurile asa nu cred a ceilalti producatori DE BROWSERE se vor grabi sa o imite.
    AS FI DORIT SA INSISTATI ASUPRA FAPTULUI CA OPERA ARE POSIBILITATEA COMENZII VOCALE DE A NAVIGA.ori ACEST LUCRU(INTERACTIUNEA OM MASINA PRIN COMENZI VOCALE)mi se pare a fi cel mai tare lucru sau poate chiar VIITORUL.

    VA MULTUMESC PENTRU TOT CEEACE PREZENTATI PE ACEST SAIT,SI VA DORESC IN CONTINUARE O ACTIVITATE CU MULTE SATISFACTII

  16. SorinCelBun a zis

    CRISTI AM REUSIT SA TRANSFER UN FISIER DE 150 MB IN APROXIMATIV 10 MIN.MULTUMIM PENTRU TUTORIALELE REALIZATE DE ECHIPA VIDEOTUTORIALE.RO

    • SorinCelBun: CRISTI AM REUSIT SA TRANSFER UN FISIER DE 150 MB IN APROXIMATIV 10 MIN.MULTUMIM PENTRU TUTORIALELE REALIZATE DE ECHIPA VIDEOTUTORIALE.RO  


      Felicitari, asteptam si alte comentarii despre transferul de fisiere mari, este bine sa strangem informatii pe care sa le acceseze toti.
      La mine nu a mers transferul (upload) peste 100MB, la download merge si mai bine insa pe upload nu stiu de ce nu a mers mai bine.

  17. Foarte interesant. Abia astept sa vad cu ce viteza pot sherui. Sunt curios de unde luati atatea subiecte de materiale.

  18. Daca folosesc Opera@USB 10.10(varianta portabila) afecteaza cu ceva asta? adica pot folosi Opera united la fel ca versiunea normala?
    Folosesc aceasta versiune pt ca eu am Deep Freeze pe C si numai instalez nimic acolo,si fol programe portablie…e mai bne asa pt ca nu trebuie sa pun win odata la 2 luni.Multumesc de Tutorial!

    • Iulian62: Daca folosesc Opera@USB 10.10(varianta portabila) afecteaza cu ceva asta? adica pot folosi Opera united la fel ca versiunea normala?
      Folosesc aceasta versiune pt ca eu am Deep Freeze pe C si numai instalez nimic acolo,si fol programe portablie…e mai bne asa pt ca nu trebuie sa pun win odata la 2 luni.Multumesc de Tutorial!  

      Te tine cineva de mana sa nu incerci sa vezi daca merge? Trebuie ca cineva sa-ti fie tie cobay ca nu cumva sa-ti sara pc-ul tau in aer?
      Cat iti ia sa vezi daca merge??? Si poate ne spui si noua ce ai descoperit ce zici?
      Deviza siteului este “Hai sa ne ajutam unii pe altii” nu numai noi pe tine!!! Asa ca ai face bine sa incerci chiar tu sa vezi daca merge ca nu va sari nimic in aer, si poate ne spui si noua aaa ce zici?

      • Adrian: Te tine cineva de mana sa nu incerci sa vezi daca merge? Trebuie ca cineva sa-ti fie tie cobay ca nu cumva sa-ti sara pc-ul tau in aer?
        Cat iti ia sa vezi daca merge??? Si poate ne spui si noua ce ai descoperit ce zici?
        Deviza siteului este “Hai sa ne ajutam unii pe altii” nu numai noi pe tine!!! Asa ca ai face bine sa incerci chiar tu sa vezi daca merge ca nu va sari nimic in aer, si poate ne spui si noua aaa ce zici?

        Deci scuzama ca am mam exprimat gresit,defapt vroiam sa zic daca O SA folosesc varianta portabila ar merge corect,asta am vrut sa zic nu ca folosesc acum…stiu ca sa intels gresit din ce am spus si imi cer scuze,si da am verificat acuma si merge perfect,ms de raspuns…

  19. Super tutorialu folosesc opera de foarte mult timp ,dar am o intrebare cum sa-mi pun si eu o poza pe pagina de inceput unde imi scrie numele

  20. foarte bun tutorialul.
    dar nu imi place ca nu pot intra mai multi odata sa copie de la mine

  21. George Iordache a zis

    Ca întotdeauna profesionist și cu ultimele noutăți. Va felicit încă o data DOMNULE CRISTIAN CISMARU! Dupa ce am descoperit site-ul dvs și ascultadu-va de foarte multe ori ma întrebam cum arata un om atât de generos. Ei bine, acum știu cum arătați și v-am văzut și frumoasa fiica. Sa va traiască și sa fiți mândru de ea! Vad ca sunteți un om tânăr, cred ca va doriți și un băiat care sa va continue munca. Dumnezeu sa aibă grija de dvs și familia dumneavoastră.

  22. Salut.Bun-interesant si fff folositor ceea ce faceti voi cei de la videotutorial.Uite eu stau in Italia si intro zi iam dat adresa voastra sefului meu sa invete si el cate ceva de la voi de pe site ,,,dar ar fi fost si mai bine daca ati fi avut si in alte limbi de circulatie internationala engleza-italiana-franceza-germana.Asa cred eu ii va creste si cota pe piata.Acum revenind la opera ,,ca cineva sa poate dawloada de la mine din lapt trebuie sa ii dau adresa mea de cont opera daca da de unde o iau ,de pe pagina si tre sa ii dau adresa si parola.Parola ramane aceeasi sau se schimba de fiecare data cand se deschide opera,sau punem o parola si salvam.Care e cea mai buna cale de a transmite sa zicem un video de 100mb,ca pe mes nu vrea.Merci fain.

  23. Am inteles eu bine??? Trebuie sa fie pornita opera ca sa mearga share si webhostingul??? Daca e adevarat nu ajuta prea mult, pt ca noi avem pc nu server si cum stigen calculatorul cum raman vizitatorii fara share, muzica, pagina web si ce mai punem noi acolo.
    Dar e un inceput si e f bine ca au inceput 🙂

    • MariuS: Am inteles eu bine??? Trebuie sa fie pornita opera ca sa mearga share si webhostingul??? Daca e adevarat nu ajuta prea mult, pt ca noi avem pc nu server si cum stigen calculatorul cum raman vizitatorii fara share, muzica, pagina web si ce mai punem noi acolo.
      Dar e un inceput si e f bine ca au inceput   

      pai si cum vrei sa mearga cu pc-ul inchis???
      daca nu ai server ce? plateste si tu chirie daca nu iti convine gratis.
      ideia pe care ne-o prezinta cristi e ca opera face treaba de server si ce e misto e faptul ca avem si un fel de domeniu la ei…nu mai trebiue sa unblam cu ip-uri incomode
      daca e scump curentul cumpara laptop frate ca nu consuma atat curent ca un desktop

      foarte tare tutorialul cristi! multumesc si FELICITARI !!!

  24. ar fi o problema. opera nu se impaca cu grafica de la yahoo modern. merge doar pe classic

  25. Cristi nu stiu tu cum faci tu transfer de fisiere cu opera dar eu nu prea reusesc intr-un mod rezonabil, ma refer la rata de transfer…e cam mica la sheruire ( 80 Kb/s) ?. Aici nu stiu ce protocoale si setari folosesc cei de la opera dar sunt minimale dupa ce am vazut eu… Daca cineva ma contrazice rog sa-mi spuna cum reuseste.La upload ai dreptate. E bataut in cuie din considerentele pe ca le cred si eu valide . Pana la urma nu ar fi un impedimement la impartirea unui fisier in bucati de cate a 100 MB.Viteza de transfer lasa de dorit. Orcicum e o un pas salutar si sper sa-l urmeze si ceilalti. E bine ca ne mai anunti de cate asa ceva caci poate unii am ramas blocati pe Firefox. Deocamdata…. 🙂
    Multumesc

  26. Salutare !
    Foarte bun tutorialul, eu folosesc Opera de foarte mult timp si ma bucur sa vad ca este din ce in ce mai bun.
    Pe viitor as vrea sa mai vad tutoriale despre site-uri web.
    In rest toate cele bune, tineti-o tot asa !!!
    gpa

  27. foarte tare aces unite,opera oricum este un browser foarte bun,eu folosecs varianta portabila si pana acum sunt foarte multumit

  28. Cu Stream Media merg transferate fisiere mari 😉

  29. Cred ca e perdere de timp,poate cui ii place sa se joace cu chestii din astea si nu are ce face… poate isi v-a instala opera…totusi firefox nu are atitea prostioare in el si sunt multumit asa cum e cu plugin si asa mai departe…Marog fiecare are dreptul sa decida, sa aleaga, cei convine si cei place mai mult…In orce caz baetii care realizeaza acest tutorial jos palaria,pentru ca intradevar am invatat foarte multe lucruri bune de la acest sait ( videotutorial.ro) si doresc baietilor care realizeaza acest sait sa nu se epuezeze provocarilor unor vizitatori care se bat cu pumnul in piep ca el poate mai mult sau stie mai mult astai parerea mea succes la toata lumea!!!

  30. Oktav, nu fi atat de rau si categic. Dca nu iti place.. asta e. E un inceput in domeniul asta si cred ca au curaj sa faca sa ceva.

  31. salut eu am urmatoare placa de baza ”acer aspire e500” si nu merge sa instalez windows xp dor windows vista ce sa fac cine ma poate ajuta pls pls pls

    • babanu: salut eu am urmatoare placa de baza ”acer aspire e500” si nu merge sa instalez windows xp dor windows vista ce sa fac cine ma poate ajuta pls pls pls  

      Ti sa raspuns de 100 de ori pana acum si continui sa pui aceeasi intrebare. Ti-am mai spus odata, te duci sus in casuta “Cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta sus si scrii acolo: AHCI, dai enter si te uiti la tutorial, pana la sfarsit fara sa derulezi asta daca vrei sa intelegi ceva, nu ar strica sa citesti si textul de prezentare dinaintea tutorialului precum si comentariile.

      Tine minte unde iti postezi intrebarile si nu intreba de 30 de ori acelasi lucru!

  32. costel08_78 a zis

    Foarte tare acest Opera unite cat ma chinuiam anainte sa trimit o melodie prin mess ca sa o asculte si cealalat pers e foarte bun.Multumesc mult ca ati facut acest tutorial pe aceasta tema dar si pt toate celelalte

  33. da adrian dar eu nu gasesc driverele care sa le bag in windows xp ai inteles poate ma poti ajuta asta e placa mea de baza ”acer aspire E500” pls si nu te mia deranjez in viatza mea promit

  34. imi poti raspunde la intrebare pls

  35. Babanu, scrie pe google “acer aspire e500” si pe cuvantul meu ca te duce cu nasu` chair in driverele de la xp.Tot efortul tau este sa le downloadezi.

  36. Interesant.. pacat ca viteza de transfer lasa de dorit , am incercat sa ii dau ceva unui prieten la cateva blocuri distanta si tragea cu 100 si ceva de KB …

  37. Babanule, poti da mai multe detalii despre placa ta ?

  38. pai ce detali placa mea este ”acer aspire E500” ce detalii vrei sa dau ??

  39. mie mia mers

  40. Foarte buna treab cu opera unite! PAcat ca am viteza de upload fff mica. Bafta la toti!

  41. UIMITOR,BINE CA VA AVEM PRINTRE NOI

  42. FRUMOS COPIL AI CRISTI AM VAZUT IN POZA DE LA OPERA UNITE

  43. nu am mai vizitat acest site de mult timp , te-am criticat mai demult cand am vazut unele lucruri. dar efectiv la vizionarea acestui tutorial m-ai lasat masca. felicitari. ai explicat foarte bine, calitatea video excelenta , ce mai nota 100. 10 e prea mica . voi incerca sa aplic aceste lucruri.

  44. Mihai Radulescu a zis

    ma bucur ca am inca odata ocazia sa va multumesc ptr ce faceti! ….si totodata vin cu rugamintea de a ma ajuta in limita posibilitatilor pe care le aveti!….in incercarea mea de instalare in OPERA UNITE a optiunii INBOX ,dat fiind faptul ca in momentul in care setez fisierele dorite ele fiind nu mai mari de 10 Mb…imi da eroare de adresa….aveti perfecta dreptate este un browser tare…momentan folosesc fifefox …dar pentru viitor vreau sa folosesc si OPERA….va doresc sanatate si viata LUNGA!

    • Mihai Radulescu: ma bucur ca am inca odata ocazia sa va multumesc ptr ce faceti! ….si totodata vin cu rugamintea de a ma ajuta in limita posibilitatilor pe care le aveti!….in incercarea mea de instalare in OPERA UNITE a optiunii INBOX ,dat fiind faptul ca in momentul in care setez fisierele dorite ele fiind nu mai mari de 10 Mb…imi da eroare de adresa….aveti perfecta dreptate este un browser tare…momentan folosesc fifefox …dar pentru viitor vreau sa folosesc si OPERA….va doresc sanatate si viata LUNGA!  Citeaza-ma

      Nu sunt convins ca este bine sa schimbi Firefox cu Opera. Nu inca. Referitor la problema ta, vezi daca adresa este corecta sau scrisa corect.

  45. Felicitari pt. tutorial Cristi! Multa sanatate tie si fetitei tale!

  46. Nota 10 pentru tutorial.
    Dar Opera Unite nu face nici 5% din cat face weezo.
    E cel mai bun soft pentru filesharing.
    Are streaming, chat, o gramada de skinuri, poate fi customizat dupa preferinte.
    Poate faceti un tutorial si despre el.
    Il gasiti aici http://www.weezo.net/index.php?lang=en

  47. sunt atatea site-uri unde poti uploada incat si unite si weezo sunt absolut inutile. daca mergeau fisiere mai mari da. da atata bataie de cap de pomana de ce ? exista site-uri de upload pe alese fara sa ai nevoie de linkuri, parole, bla-bla-bla.

    • vicentiu: sunt atatea site-uri unde poti uploada incat si unite si weezo sunt absolut inutile. daca mergeau fisiere mai mari da. da atata bataie de cap de pomana de ce ? exista site-uri de upload pe alese fara sa ai nevoie de linkuri, parole, bla-bla-bla.  

      De ce? Pai daca ai sta putin sa gandesti cu mintea aia putina…si nu te-ai pripi sa tragi concluzii la repezeala ai deduce/intelege/te-ai prinde ca folosind metoda asta scutesti timpul pierdut cu uploadul!!! Cat stai 10 ani sa uploadezi acel fisier l-ai pus imediat la share in opera unite si dai link-ul respectivului putand sa descarce instantaneu ne mai fiind nevoie ca tu sa treci prin procedeul de upload si si pierzi timpul cu uploadul. Cat despre parola aia bifezi frumos public si voila, aluia caruia ii dai link-ul nu va avea nevoie de nici o parola, insa ea e pusa acolo spre binele tau!!!

      • Adrian: De ce? Pai daca ai sta putin sa gandesti cu mintea aia putina…si nu te-ai pripi sa tragi concluzii la repezeala ai deduce/intelege/te-ai prinde ca folosind metoda asta scutesti timpul pierdut cu uploadul!!! Cat stai 10 ani sa uploadezi acel fisier l-ai pus imediat la share in opera unite si dai link-ul respectivului putand sa descarce instantaneu ne mai fiind nevoie ca tu sa treci prin procedeul de upload si si pierzi timpul cu uploadul. Cat despre parola aia bifezi frumos public si voila, aluia caruia ii dai link-ul nu va avea nevoie de nici o parola, insa ea e pusa acolo spre binele tau!!!  Citeaza-ma

        tu ai asa minte bogata incat ai auzit pana acuma decat de yahoo messenger si de aia ti se pare ceva revolutionar. exista skype domnu ,, minte bogata ” . unde poti trimite fisiere oricat de mari. eu am trimis fisier de 6 GB pe skype asa ca mai ai de mancat cu unite asta de il lauzi tu. si mai invata si tu limba romana , se pare ca ai cam chiulit. se scrie ,, nemaifiind nevoie ” nu dezlegat , domnu ,, minte bogata ” .

  48. link ai nevoie normal, ca sa aibe de unde dld celalt. da200 mb poti pe orice site uploada .

  49. drshomeboy a zis

    Google Talk rules cand e vorba sa trimiti fisiere 😀 unui prieten! Foarte frumos tutorialul. Sper sa apare si pentru Google Chrome asa ceva…

  50. frate esti tare…super tare..multumesc ca mi ai deschis ochisorii astia care numai vedea decat modzila :))

  51. iarta ma, am dat din greseala 3 .. sunt nou pe aici si nu am stiut cum se procedeaza ..meriti 10+

  52. Folosesc Opera ca browser implicit de cind l-am descoperit, cred ca era prin 2001..M-a impresionat la el tab-urile si zooom-ul din tastele +/- .Intre timp am incercat si Firefox/safari/chrome, dar tot la Opera am ramas.Acum imi place acel Speeddial, pe care-l copiaza toti..
    Am totusi o nelamurire.Peste tot se spune ca Opera a fost inovatorul, cel ce a adus functii noi si utile, pe care ulterior ceilalti le-au copiat…testul de baza al browserelor ACID3, il trece cu 100, si cu toate astea n-are cota de piata care o merita..Nu stiu pe ce se bazeaza unii cind fac afirmatii, poate e efectul de turma, citesc undeva o parere a cuiva si o iau de buna , fara a mai testa personal sa vada daca e adevarat sau nu.S-ar putea ca cei ce-si dau cu parerea pe anumite forumuri ca “ala e mai bun si alalalt e mai rau” sa aiba anumite intentii si scopuri..dictate de cineva si oricum sa nu fie o parere obiectiva.
    Am auzit de “n” ori ca softul cutare e mai stabil,mai bun..si celalalt e instabil, dar atit, enunturi generale, nimic concret care sa poata fi verificat si confirmat si de altii.
    Personal am vrut sa folosesc firefox in ideea ca va consuma mai putin procesor la redarea videoclipurilor pe youtube.Am facut verificarea cu gkrellm, si rezultatele au fost identice.Oricum vinovat de consum nu e browseru, ci flashu care nu e optimizat.Apoi singurul lucru ce nu-l poate face opera , dar nu-l poate face nici firefox, nici altul decit “pilosul” IE..ca asa vrea cineva…este redarea tv-online, cool-tv..
    In concluzie deocamdata n-am vazut nici un defect major, fata de alte browsere, din contra e in avangarda inovatiilor, si ca atare ar merita un loc mai bun, decit cel ce-l ocupa acum.

  53. Foarte misto dar eu cum fac sa iau de la altcineva ca nu am reusit?

  54. super programul si voi de asemenea…daca ar mai fi la chat-ul din unite opera…cumva sa poti pe cel care incepe sa devina nesimtit/-a…fara sa opresti canalul…ar fi super…sunteti tari :):*:D

  55. bravo….

Trackbacks

  1. […] daca nu stiti ce este Opera Unite si cum sa-l folositi sa stiti ca colegul meu Cristi a facut un tutorial legat de Opera Unite. Una peste alta Opera este browserul ideal pentru cei mai putin pretentiosi si cei care fac doar […]

  2. […] Opera Unite despre care colegul meu Cristi a facut un tutorial, il puteti viziona dand click aici, stiu ca are client de mail si client RSS, stiu ca are modulul Turbo. Opera Unite nu ajung sa-l […]

  3. […] pe web foarte multe instrumente utile default: modul de sincronizare, widget-uri, client mail, Opera Unite, notite (sincronizabile). Hai sa vorbim despre viteza, pana la urma asta ne intereseaza pe toti, in […]

Speak Your Mind

*