Cum repunem la seed fisierele din uTorrent dupa un reinstal de Windows – tutorial video HD

Multi dintre noi am facut cel putin odata greseala sa reinstalam sistemul de operare si sa pierdem fara sa ne dam seama,fisierele pe care le-am avut la seed.Aceasta poate fi o mare problema mai ales daca avem conturi pe trakerele unde necesita logare si cont,pentru ca pierzand seedul nu mai facem ratie si riscam sa fim banati sau dati afara de pe trakerul/trakerele respective

Metoda pe care vreau sa vi-o prezint astazi este una foarte simpla.Nu trebuie decat sa urmam niste pasi simpli care ne pot scapa de mania adminilor de pe trakerele pe care avem cont.
Iata ce trebuie sa faceti: Inainte sa reinstalam sistemul de operare,dam clic pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta “run” scriem urmatoarea comanda: %AppData%\uTorrent ( Semnul “%” ne perimte sa accesam folderele ascunse din sistemul de operare,”AppData” fiind denumirea folderului ascuns din Windows) si dam ok sau enter
In fereastra care se deschide vom avea toate fisierele ce contin setarile si fisierele puse in clientul uTorrent.Apasam CTRL + A pentru a selecta toate fisierele,apoi dand clic dreapta pe unu din ele alegem din meniul contextual “Add to archive” (Trebuie sa aveti instalat un manager de arhive cum ar fi: Winrar,Winzip,7Zip)
Asteptam ca Winrarul(in cazul de fata) sa arhiveze toate fisierele,Dupa ce Winrarul si-a facut treaba dam clic dreapta pe arhiva si din meniul contextual alegem “cut”(taiere),ne ducem intr-o alta partitie si dam “Paste”(lipire)
Acum acesi pasi fiind facuti putem trece la reinstalul de Windows
Dupa ce am reinstalat sistemul de operare,si dupa ce am instalat uTorrentu,inchidem clientul de torrente,mergem iarasi pe “Start” apoi pe “Run” si in casuta scriem din nou comanda: %AppData%\uTorrent,dam ok sau enter se va deschide folderul ascuns unde uTorrentul isi tine setarile.
Ne ducem in locatia unde am salvat arhiva o luam cu Cut sau Copy si o Past-am in acest folder ascuns,dam clic dreapta pe arhiva,alegem din meniul contextual “Extract Heare” se va deschide o fereastra micuta care ne va anunta ca unele fisiere pe care le contine arhiva deja exista in acest folder,si ne intreaba daca vrem sa inlocuim aceste fisiere,dam clic pe “Yes to All”,asteptam sa se extraga arhiva(dupa ce arhiva sa extras putem sterge Arhiva pentru ca noi deja am extras din ea ce ne interesa)inchidem ferestrele deschise anterior si pornim clinetul uTorrent
Dupa ce clientul de torrente sa deschis vom avea toate fisierele pe care le aveam inainte sa renstalam Windowsul.
Nu ne mai ramane decat sa dam clic pe un fisier din client apoi apasam CTRL+A ca sa selectam toate fisierele dam clic dreapta pe unu din ele si alegem din meniul contextual “Stop”,apoi iarasi dam clic dreapta si din meniul contextual de aceasta data alegem “Force Re-Check” pentru ca clientul sa-si reindexseze fisierele si locatia unde acestea se afla,asteptam sa se indexseze toate fisierele(timpul in care se va termina de reverificat/indexat fisierele depinde de marimea fisierelor pe care le-am downloadat).Dupa ce reverificarea sa terminat le selectam iarasi pe toate dam clic dreapta pe unul din ele si alegem din meniul contextual “Start”

Urmand acesti pasi clientul nostru va contine toate fisierele avute la seed si toate setarile avute inainte de a face reinstalul de windows!
Este foarte important sa nu schimbati locatia unde sa downloadat torrentele inainte sa faceti toti pasii de mai sus,si aveti grija sa nu stergeti/formatati partitiile unde sunt salvate fisierele descarcate

ACEASTA METODA NU ESTE VALABILA DECAT IN CAZUL IN CARE FORMATATI DOAR PARTITIA C SI REINSTALATI SISTEMUL DE OPERARE!!!

de Adrian Burlugeanu
 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Explicati-mi si mie ce este, cum se face, cum se calculeaza,
    si cum se verifica “RATIE”.

  2. @George:

    Ratia este raportul dintre upload si download. Ratia se calculeaza printr-o simpla operatie de impartire. UPLOAD/DOWNLOAD => RATIA.

    1. Luam un caz concret ( valorile sunt sume rotunde sa fie mai usor la calcule ):

    Fanica are ratia globala 1,588. Upload 216 GB si Download 136 GB. Fanica downloadeaza un DVD de 4 GB. Acesti 4 GB se adauga cantitatii de download si ratia se calculeaza in felul urmator:

    216 / ( 136+4) = 1,543 RATIE GLOBALA.

    Fanica uploadeaza la acest torrent tot 4 GB si se intreaba de ce nu are ratia globala la aceeasi valoare ca atunci cand a downloadat acel dvd. Raspunsul e simplu. Cantitatea uploadata se adauga la UPLOAD si ratia devine:

    ( 216+4 ) / ( 136+4 ) = 220 / 140 = 1,571 RATIA GLOBALA.

    Pentru ca Fanica sa ajunga cu RATIA GLOBALA la aceeasi valoare ca cea initiala trebuie sa uploadeze o cantitate egala cu 4 * 1,588, adica 6,352 GB. Atunci RATIA GLOBALA va ajunge la aceleasi valori cu cea initiala.

    ( 216+6,352) / ( 136+4) = 222,352 / 140 = 1,588.

    Pentru ca Fanica sa isi mareasca RATIA GLOBALA, trebuie sa faca ratie per torrent mai mult de 1,588

    Sper ca ai inteles ceva!!

  3. Salul!:)…am vazut tot felul de programe cu ajutorul carora cik”poti vorbi de pe calculator pe fix sau mobil,GRATIS!!!…este adevarat???..iar daca da va rog daca ati putea sa faceti un tutorial pe tema asta:D..Va multumesc anticipat!…Sunteti cei mai buni!:)Tineti-o tot asa!!!:)

  4. Super tutorialu,daca stiam ca este o operatie atat de simpla nu pierdeam de atatea ori torentele cand reinstalam windowsu,acum am eu o intrebare cum pot eu sa pun ceva pe torent,ori ce muzica filme sa traga alti de la mine,astept un raspuns dar nu ca raspunsul care la-am asteptat de la adrian cu windowsu customizat care nu puteam sa il insatlez pe o masina virtuala ,Mersi bafta si sanatate ca e mai buna decat toate

  5. @eugen: Uneori ca sa dam niste raspunsuri avem nevoie de detalii foarte multe,pentru ca nu suntem ghicitori in stele nu suntem sau nu am fost langa tine cand tu ai customizat acel windows si nu avem de unde sa stim cum l-ai customizat ce setari ai schimbat in el ce drivere ai scos,ce ai pus in el,cum l-ai ars pe cd,e nevoie asa cum am spus de foarte multe detalii!!! Nu uita ca suntem tot oameni ca si tine nu Dumnezei!!! Cat despre cum faci un torrent si cum il pui la upload vezi k a facut Cristi tutorial mai demult!!! Insa ai nevoie de trakere libere ca sa-l uploadezi!!! Te rog sa privesti acest tutorial si alta data mai mult respect si nu mai fi ironic!!! Asta e un site liber,nu ai platit nimic ca sa intri aici si nu avem nici o obligatie fata de tine si nici tu fata de noi! Nu suntem obligati sa dam raspunsuri! O facem pentru ca vrem sa ajutam si pentru a te ajuta avem nevoie de detalii foarte multe!!! https://www.videotutorial.ro/?p=89

  6. Daca tu consideri ca eu am fost ironic, atunci imi cer scuze dar nu cred ca daca am pus o intrebare probabil ca asteptam si un raspuns,binenteles ca nu esti obligat sa imi raspunzi pentru ca tot ce faci este benevol,dar daca nu intrebi cum poti sa afli unde ai gresit la cea ce ai facut , cat despre windowsu customizat am stat cu tutorialu lu cristi in fata si l-am customizat si lam ars si pe cd la viteza mica si tot nu a mers, mi se bloca atunci cand trebuie sa intre unde stergi partiti C ca sa pot instala windowsu,cat despre ironie , ironie sa o numesti pe aia cu care iti vorbea unu ALEX pe cheat acum vreo doua zile,eu ce fac acum invat din tainele calculatorului pentru copilu meu,mersi pentru raspuns si intelegere ,stima pentru cea ce faceti

  7. @eugen: E foarte posibil ca imaginea ta ISO sa nu fi fost buna sau sa fi fost deja trecuta prin nLite si deja scoase unele functii vitale sistemului de operare!!! E recomandat sa folosesti o imagine ISO,ne atinsa/modificata ca sa nu ai probleme!!! Daca imaginea a mai fost deja trecuta prin nLite si tu ai trecuto iarasi prin el chiar daca ai facut exact ca in tutorialul lui Cristi e foarte posibil sa ai errori!!! Chiar si Cristi a spus ca trebuie o imagine “curata” ne modificata insa mai greu gasesti in ziua de azi una neatinsa!!! Majoritatea uploadeaza pe torrente Windowsuri deja modificate,customizate cu drivere/softuri incluse,teme de windows setari si multe altele!

  8. Corleone a zis

    @aurel: Unul din programele care poti vb gratuit de pe PC pe fix este 12voIP dar e trial .Cu aceasta ocazie rog pe Luci sau pe Adrian poate face un tutorial despre cum ne putem achizitiona credit pt.12voIP!Este trial si nu permite decat crearea a 3 conturi dintr’un calculator,sau poate merge pacalit.Eu sincer il pacalesc cumva dar poate mai e si alta metoda.Deci:Cum ne putem achizitiona cont pentru 12voIP,eu cu engleza sant varza asa ca de aceea apelez la baietzi!CEAOO!

  9. pop ionel a zis

    salutare la toti de pe acest site.asi vrea si eu sa propun un tutorial despre cum se instaleaza si se seteaza STRONG DC++. faceti o treaba buna tineti-o tot asa.ionel portugalia

  10. @pop ionel: Avem deja unul despre Apex care e mai bun si mai stabil ca Strongul!!! Scrie sus la search in dreapta Apex da enter si o sa-l gasesti!

  11. @corleone:salut,am incercat si eu 12voip si cand vreau sa sun in italia de exemplu imi zice k nu am suficient credit si trebuie sa imi reincarc,,,tu cum ai facut de ti-a mers k eu am urmat exact pasii si mi-am creat cont dar nu imi merge,imi zice cum ti-am spus

  12. Corleone a zis

    @doni: Stii cum e inafara?:Fix e fix dar mai este si fix hendi ala e cu totu altceva,sau poate retzeaua nu permite daca as sti engleza eu unu mias cumpara credit ca renteaza!Ai vazut ce preturi mici au?In romania merge? Ai incercat?

  13. Mi-am instalat acest program Firewall download inatalare setare zone alarm free si la-m inchis pe firewall din windows si am un antivirus AVG ceea ce cred ca se potriveste cu acest program,si apoi la-m testat pe acest program cu LeakTest si dupa testare imi spune asa;Leak Test v1.2 Application awareness Firewall Leakage Test.
    Nici nu mai inteleg ce ar mai trebui ca sa fie totul ok.Va rog sa-mi dati o solutie ca sa ies de aceasta situatie critica.
    Va rog din suflet sa-mi raspundeti ca sunt tare diperat ca de multa vreme am probleme ca nici internetul explorer nu isi mai face trea buna ,ca imi apare o fereastra ce imi spune ca trebuie ceva activat si multele altele de nici nu le mai intelg.
    Va rog sa nu ma dati uitari ca eu am sa urmares mereu raspunsul la acest comentariuca sa vad daca mi-ati raspuns.
    VA MULTUMESC FOARTE MULT; SI SA O TONETI TOT ASA CA SUNTETI CEI MAI TARI SI SA VA TINA DUMNEZEU SANATOSI CA SA PUTETI DUCE MAI DEPARTE TUTORIALE.NUMAI BINE SI MULTA SANATATE TUTUROR CELOR DE LA VIDEOTUTORIAL

  14. @corleone:inca n-am incercat in romania,si ai dreptate cu tarifele,dupa cum am vazut e super avantajos,cat ma pricep eu la engleza.am incercat si cu sms-urile dar zice la fel,poate o sa faca baietii un tutorial cine stie;))

  15. @daniel: Zone alarm e un firewall foarte bun…tot nu am inteles care e problema ta cu el? Aaa …si te sfatuiesc sa-l combini cu Avira nu cu AVG!!! In loc de AVG dezinstaleaza-l si pune Avira!!

  16. cristi am si eu o intrebare daca poti sa faci un tutorial despre ResHack

  17. daca ati dori sami vizitati si mie siteul http://filextra09.wordpress.com
    lasati comentari aici dspre site
    apropo foarte bun tutoiralul

  18. claudia a zis

    stiu ca suna poate ciudat,dar mi-am permis sa intru si sa intreb si as avea rugamintea daca poti sa-mi dai un raspuns.am profil pe netlog…de aseara imi face figuri…deja nu mai pot vedea nici un flmulet…iar azi mai nou mi s-au sters si toate filmele din profil…imi spune sa restaurez vechiul fundal…apas pe restaureaza fumdal…si degeaba..la raspuns msj deja n-mi mai apar emoticalele…ai idee unde ma poti indruma..te rog frumos.multumesc anticipat

  19. @claudia: Nu mi-ai spus ce browser folosesti…vezi ca daca folosesti Firefox si ai add-onurile(pulginurile) AdBlock Plus si FlashBlock e posibil ca ele sa fie cauza!! Daca folosesti internet explorer,incearca sa folosesti alt browser,Internet Explorer e depasit,mai ales daca ai o versiune mai veche…noi avem pe site tutoriale pentru mai toate browserele importanta de pe “piata” scrie la Search sus in dreapta : Firefox sau Google Chrome sau Opera sau Safari…iti recomand cu caldura Firefox e un browser foarte usor de folosit!! Deci concluzia ar fi sa incerci si alt browser si incearca sa de descotorosesti de Internte Explorer,e depasit cu mult de celelalte browsere,plus ca nu e rapid si sta foate prost la capitolul securitate in navigare!

  20. Catalin a zis

    Excelent tutorialul,si vorba unui coleg de mai sus :ce bine era daca stiam de aceasta metoda dinainte de a rescrie winul de n ori.Dar am si eu o intrebare:cum se face daca eu folosesc bitcometul?Tot la fel?Ca vad ca in comanda aceea se scrie uTorrent.Multam.

  21. robyD2008 a zis

    Am si eu o intrebare Dupa ce am instalat WoW (World of Warcraft)Ami aparea ceva eroare am bagat alte crackuri ….Si atunci mia aprut alta erroare..Wa rog nu faceti un tutorial cum se instaleaza WoW plsplspls.

  22. @Catalin: Nu folosesc Bitcometul pt ca e stufos si consuma maulte resurse,fata de uTorrent insa poti sa incerci…in loc de %AppData%\uTorrent pui %AppData%\BitComet,ar trebui sa mearga insa nu sunt sigur…

  23. @Adrian
    Multam ,o sa incerc,daca nu trec la uTorent,cu toate ca ani de zile am mers cu Bitcometul si tare greu ma las de anumite softuri.

  24. foarte util, si cand ma gandesc cat am pierdut la ratie cand instalam Winowsul din nou, va multumesc.

  25. lefter codrut a zis

    cum se instaleaza gta vice city san andreas si de unde il iau,si cum se descarca fifa 2009 si de unde il iau.transmiteti-mi doua filmulete cu aceste subiecte in cel mai scurt timp posibil

  26. lefter codrut a zis

    va rog sa-mi spuneti cum se instaleaza gta san andreas si fifa 2009 si dati-mi un raspuns intr-un timp scurt

  27. lefter codrut a zis
  28. @lefter codrut: Te putem sfatui si indruma dar nu putem cauta sau face munca in locul tau,ai vrea tu sa facem noi tot si tu numa sa dai click nu? Ce frumos ar fi nu-i asa? daca vrei ceva CAUTA!!! Sunt tutoriale pe site despre cum se instaleaza jocuri sau cum se descarca jocuri!!! Daca vrei sa inveti cum se cauta si unde gasesti jocuri scrie sus la search in acea casuta din dreapta sus asa: “Cum se downloadeaza corect jocuri filme muzica etc” sau “Cum se downloadeaza corect jocuri”(fara ghilimele) daca vrei sa inveti sa instalezi un joc,scrii asa sus la search in dreapta: “Cum se instaleaza corect jocuri”. Succes!!! Mai mult de atat nu putem face pt tine!!! Nu putem sa-ti dam link de unde se descarca jocuri pentru ca este ilegal,jocurile sunt cu bani!!! nu oferim seriale pentru jocuri sau lincuri de download,pentru ca nu avem voie!!!

  29. Saki Dennis a zis

    Numa pe Utorrent ii metdoa asta?

  30. Saki Dennis a zis

    pe BitComet ,Bit Lorrd, sau Bit Spirit nu merge?
    scz ca nam mentionat in mesaju de mai sus

  31. @Saki Dennis: Ba merge doar ca tre sa gasesti folderul unde-si tine el torrentele adik aici: fisierele pe care tre sa le iei din BitComet si sa le copii se afla in Partitia C,Program Files,BitComet in folderul torrents!!!

  32. salut adrian.in legatura cu fisierel torent mai le pot pune inapoi daca nu am facut ceea ce ati aratat voi in tutorial si am instalat windowsul,chiar dak am fisierele,multumesc mult astept un raspuns.

  33. danonino a zis

    sall vas ruga frumos sa nu ma banati pt k downloadez unele din videotutoriale , le downloadez pt k nu merge bine si nu inteleg nimik asa il downloadez si il vad dupa il sterg ce rost are sal downloadez dak aici il gasesc mereu dar in cazu in care nu imi merge bine ce sa fac dak aveti vreo solurie contactatima va rog la id talanga.marius va multumesc pt intelegere si mi de scze

  34. @danonino: Nu suntem noi vinovati pentru latimea de banda pe care o ai .
    Pune mana pe telefon si roaga providerul de net sa-ti aloce o latime de banda decenta .
    Nu exista nici o scuza pentru incalcarea regulilor .
    Regula este regula si trebuie respectata .
    Nu am cerut lucruri absurde .

  35. @marian: sincer nu inteleg la ce te referi si nu inteleg ce mai exact vrei sa faci sau ce ai facut…da mai multe detalii te rog frumos!

  36. nu merge deloc . doar atunci cand nu e formatat merge. adica daca formatez clinetul nu mai recunoaste torrenturile . am facut exact ca in tutorial dar degeaba

  37. @msmafsa: chiar crezi ca-mi permit sa mint intr-un tutorial si sa arat ceva gresit pt celor 4000 de vizitatori??? Uitate mai atent la tutorial,am facut acesti pasi de 10 de ori si mi-a mers defiecare data!!! Priveste atent tutorialul cap coada fara sa derulezi…e foarte important dupa ce ai instalat windowsul si utorrentul sa iesi din el de tot…sa-l inchizi si din tray de langa ceas,tre sa iesi din el de tot abia apoi scrii in run %AppData%\uTorrent si pastezi acolo ce ai in arhiva…daca pastezi acolo ce ai in arhiva cu clientu de torrent deschis nu-ti va merge!! Am specificat si in tutorial,cand faci operatiunea de copiere a torrentelor din arhiva in %AppData%\uTorrent clientu de torrent tre sa fie inchis nu minimizat!!!

  38. la fel se poate face chiar daca am torentele separate prin label (pe capitole)sau este ceva special.asta m-ar interesa in rest tutorialul este super merci .

  39. Se procedeaza la fel,tot in acelasi folder se salveaza torrentele adik in %AppData%\uTorrent

  40. salut,se poate face chestia asta cu punerea fisierelor la seed in bitcomett??sa zicem ca cineva se gandeste sa renunte la utorrent in favoare lui bitcomet si deja are multe fisiere trase cu utorrent,pot fi ele mutate acolo[in bitcomet]prin vreo metoda,respectiv cea care a fost prezentata aici???eu am tot incercat dar nu i am dat de cap.

  41. PS.puteti sa mi spuneti mai exact,ce trebuie sa scriu in run???

  42. luci: PS.puteti sa mi spuneti mai exact,ce trebuie sa scriu in run???

    Ce vrei tu nu este posibil pentru ca Bitcomet indexeaza fiecarui fisier torrent si un fisier .xml ceea ce uTorrent nu face asta. Poti doar sa iei acele fisiere torrent din uTorrent si sa le bagi iarasi la download,insa sa alegi calea de download in aceasi locatie setata si in uTorrent. Facand asa fisierele complete vor face doar has iar cele incomplete se vor descarca de unde au ramas

  43. in cazul asta cred ca o sa raman cu utorrent ca altfel as avea prea mult de treaba.multumesc pt raspuns

  44. am urmat pasii si pur si simplu nu vrea sa mearga…dupa ce pastez arhiva in utorrent si o dezarhivez cand dau dublu click pe iconita Utorrent nu porneste si o i-a ca si cum as da pe setup imi apar cheestiile cu next next finish…se pare ca nu mi se portrivesc setarile care le face utorrentul cand se instaleaza cu setarile din arhiva..un ajutor va rog!!

    • claudiu: am urmat pasii si pur si simplu nu vrea sa mearga…dupa ce pastez arhiva in utorrent si o dezarhivez cand dau dublu click pe iconita Utorrent nu porneste si o i-a ca si cum as da pe setup imi apar cheestiile cu next next finish…se pare ca nu mi se portrivesc setarile care le face utorrentul cand se instaleaza cu setarile din arhiva..un ajutor va rog!!  

      (Citeaza-ma)

      Se intampla asta pentru ca atunci cand ai facut acea arhiva cu setarile aveai alta versiune de utorrent si acum cand pastezi continutul arhivei ai alte versiune. Sfatul meu este sa iti aduci aminte ce versiune de uatorrent foloseai cand ai facut arhiva si tot pe aia sa ti-o instalezi si acum, si o sa vezi k nu o sa mai patesti asa

  45. Degeaba am incercat de la versiunea 1.8 la versiunea 2.0 beta tot degeaba.versiune mai veche de 1.8 nu am avut ca am dat update…ce sa fac?s-o iau de la capat?

  46. Aceasta metoda de backup m-a ajutat nu doar pentru repunerea listei de torrente in uTorrent ci si la crearea listei de torrente in kTorrent (Ubuntu) 🙂 .

  47. Salut!

    As avea vreo doua intrebari/ nelamuriri:
    – Aceasta procedura este valabila daca trec de la Windows Vista la Windows 7?
    – In legatura cu versiunea de µTorrent, m-am uitat la tutorial din nou si nu este specificat, ca dupa ce ai instalat din nou sistemul de operare, trebuie sa folosesti aceeasi versiune de µTorrent … (am citit comentariile anterioare si ziceati ca trebuie sa stim versiune de µTorrent, in cazul in care nu o stim se poate cumva sa o aflam?)

    Inca ceva, se poate revizui acest tutorial, doar prin simplul fapt ca unii si sunt sigur ca nu citesc toate comentariile?

    Numai bine,

    /Blueskycdc

    • Blueskycdc: Salut!As avea vreo doua intrebari/ nelamuriri:
      – Aceasta procedura este valabila daca trec de la Windows Vista la Windows 7?
      – In legatura cu versiunea de µTorrent, m-am uitat la tutorial din nou si nu este specificat, ca dupa ce ai instalat din nou sistemul de operare, trebuie sa folosesti aceeasi versiune de µTorrent … (am citit comentariile anterioare si ziceati ca trebuie sa stim versiune de µTorrent, in cazul in care nu o stim se poate cumva sa o aflam?)Inca ceva, se poate revizui acest tutorial, doar prin simplul fapt ca unii si sunt sigur ca nu citesc toate comentariile?Numai bine,/Blueskycdc  

      Din pacate nu poti afla versiunea veche de uTorrent, nu poti decat sa iei o versiune, incerci cu ea, daca nu merge, iei una si mai veche, si tot asa. Baga id-ul asta in lista ta ca sa te ajut. DOAR TU!!

      dan.jedy

  48. aceasi problema o am si eu ca alti dece nu vad doar jumate din tutoriam raspuns mersi

  49. Foarte interesant articolul. Nu stiam ca se poate salva si reincarca torrenturile deja luate. Eu cand se reinstala windows-ul,imi luam la revedere de la torrenturi…
    Dar eu altceva cautam acuma, la care inca nu am gasit raspuns…poate ma ajuta cineva…
    Am inteles ca se pot copia / transfera torrenturile de pe un calculator pe altul. Deoarece cel pe care sunt torrenturile mele acuma, nu mai are memorie 😀 si vreau sa le copiez pe altul unde, momentan :D, mai am memorie, fara sa le mai downloadez, inca o data , ca sa mi se ia , din nou din ratie. Cum de poate face ? Stie cineva?

    • andi: Foarte interesant articolul. Nu stiam ca se poate salva si reincarca torrenturile deja luate. Eu cand se reinstala windows-ul,imi luam la revedere de la torrenturi…
      Dar eu altceva cautam acuma, la care inca nu am gasit raspuns…poate ma ajuta cineva…
      Am inteles ca se pot copia / transfera torrenturile de pe un calculator pe altul. Deoarece cel pe care sunt torrenturile mele acuma, nu mai are memorie si vreau sa le copiez pe altul unde, momentan , mai am memorie, fara sa le mai downloadez, inca o data , ca sa mi se ia , din nou din ratie. Cum de poate face ? Stie cineva?  

      Poate te ajuta ACEST tutorial. Te rog sa-l privesti cu atentie!! (click pe cuvantul “ACEST” scris cu rosu, pentru a ajunge la tutorial)

  50. Cum repunem la seed fisierele din uTorrent dupa un reinstal de Windows – tutorial video HD
    Sant interesat cum poti sa repui la seed dar cu bitcomet asa am facut si a mers cu utorrent dar cu bitcomet nu prea care e calea deoarece am probleme cu utorent pana mai ieri mergea sa iau ce vreau dar acum ma lasat si nu mai mere nustiu ce a patit dar am instalat bitcomet si vad ca mere sa iau acum cu el cu utorrent nu mai vroia doar atat in rest mergea perfect cele care le aveam la seed erau ok imi spunea ca programu nu poate recunoaste tipul de fisier cam asta era eroarea oricum vad ca e bun si bitcomet numai ca vreau sa repun la seed tot ce am multumesc de intelegere

  51. Felicitari si multumesc !

  52. nu sti cat sunt de multumit de articolul asta si nici nu stiu cum sa-l votez..

  53. ionsiatat a zis

    Ma intereseaza cum se pune cu BitComet cu utorrent am reusit dar nu pot sa repun la fel cu bitcomet care e solutia
    Multumesc de ajutor

  54. am citit ca si alti au probleme cu utorrent pe w7 64bit nu le porneste , cu troubleshoot compability imi da ca utorrent nu e compatibil , ce sa fac , folosesc ?

    • am citit ca si alti au probleme cu utorrent pe w7 64bit nu le porneste , cu troubleshoot compability imi da ca utorrent nu e compatibil , ce sa fac , folosesc ?  

      Unul din sutle de cliente disponibile. Azureus, BitComet, BitTorrent, Halite…

  55. Men am incercat si celelalte niciunul nu e compatibil , dar astea incep descarca dar nu apare niciunde ce arata ca descarca , Cred ca am luat un virus , ceva ….

    Ar trebui sa reinstalez w7 home premiun pe 64 bit dar pc a venit doar cu serial si nu gasesc de unde sa descarc w7 ?

    Nu am facut cd cu backup ca avea setari prostesti si plin de programe aiurea si abia invat setariile in w7 …

    HELP

  56. Szabo Andrei a zis

    buna seara.Am si eu o problema si anume:am urmarit tutorialul cu fisierele de ale repune din nou la sid,si an momentul in care dau klik dreapta nu imi apare acea fereastra lunga unde este si add to archive?va rog frumos poate ma ajuta cineva ce as putea face in acest sens.va multumesc anticipat Andrei

    • buna seara.Am si eu o problema si anume:am urmarit tutorialul cu fisierele de ale repune din nou la sid,si an momentul in care dau klikdreapta nu imi apare acea fereastra lunga unde este si add to archive?va rog frumos poate ma ajuta cineva ce as putea face in acest sens.va multumesc anticipat Andrei  

      Trebuie sa ai instalat un soft de arhivare/dezarhivare ca 7zip sau Winrar. Noi avem un tutorial despre Winrar il poti viziona dand click AICI (click pe cuvantul “AICI” scris cu rosu ca sa ajungi direct la tutorial)

      • Szabo Andrei a zis

        Trebuie sa ai instalat un soft de arhivare/dezarhivare ca 7zip sau Winrar. Noi avem un tutorial despre Winrar il poti viziona dand click AICI (click pe cuvantul “AICI” scris cu rosu ca sa ajungi direct la tutorial)  

        Multumesc foarte mult pentru rasp.,sanatate multa va doresc si tot ceea va doriti,toata stima pentru acei oameni care-i ajuta pe incepatori.

  57. Szabo Andrei a zis

    din nou va deranjez cu o problema si anume:am urmarit tutorialul cu repunerea fisierelor la sid dupa reinstalarea windows-ului repartitiei(c) pas cu pas din pacate nu iese nici cum.vin din nou cu rugamintea si un sfat?,este bine cum procedez daca iau la arhivat toate fisierele direct din folderul uTorrent unde mi se descarca toate filmele?si urmatorul pas sa continui cu decupare,paste la un anumit folder si apoi sa continui cu pasii de pe tutorial?Va mult.si sper din toata inima sa sa raspundeti acestei prob.deoarece deja am primit warn la extreme zone din cauza ca nu am nimic la sid.Cu stima Andrei.

    • din nou va deranjez cu o problema si anume:am urmarit tutorialul cu repunerea fisierelor la sid dupa reinstalarea windows-ului repartitiei(c) pas cu pas din pacate nu iese nici cum.vin din nou cu rugamintea si un sfat?,este bine cum procedez daca iau la arhivat toate fisierele direct din folderul uTorrent unde mi se descarca toate filmele?si urmatorul pas sa continui cu decupare,paste la un anumit folder si apoi sa continui cu pasii de pe tutorial?Va mult.si sper din toata inima sa sa raspundeti acestei prob.deoarece deja am primit warn la extreme zone din cauza ca nu am nimic la sid.Cu stima Andrei.  

      Nu stiu cum ai tu setat uTorrent si unde ai setat tu sa se salveze fisierele descarcate dar pot sa-ti spun ca uTorrent nu trebuie lasat setat asa cum vine. Trebuie si e bine ca fisierele ce le descarci de pe torrenti sa se descarce pe o alta partitie, alta decat C-ul pe care instalat uTorrentul si asta tocmai din aceasta cauza. E posibil sa fii nevoit sa reinstalezi sistemul de operare. Daca ai fi avut fisierele descarcate de pe trakere pe o alta partitie si salvat doar torrentii asa cum am aratat in acel tutorial acum nu era nici un fel de problema sa le repui la seed. Eu te rog sa te uiti mai atent la acel tutorial si de la cap la coada daca vrei sa intelegi ceva ca la urma urmei tu ai nevoie de ajutor nu eu. Si eu de aia am facut acel tutorial ca sa fie privit nu sa-l povestesc eu aici sau in alta parte! Ca sa-ti iasa repunerea fisierelor la seed nu trebuie mutate fisierele descarcate din locatia unde sau descarcat. De mutat muti doar fiserele “verzi” alea de cativa kilo care le bagi in uTorrent ca sa descarci de pe torrent urmand ca locatia unde ele descarca fisierele de pe trakere sa fie aceeasi. Probabil tu ai mutat si fisierele “verzi” si fisierele/folderele ce contin filme sau ce ai descarcat tu, si de aia nu-ti iese. Si inca ceva. Trebuie sa ai cand repui la seed aceasi versiune de uTorrent care o aveai inainte sa faci reinstall-ul, deci dupa reinstall de Windows trebuie sa instalezi aceeasi versiune de utorrent pe care ai avuto si inainte si doar sa recopii inapoi fisierele de cativa kilo alea mici si verzi impreuna cu fisierele de setari alea .dat in folderul specificat in tutorial.

      • Adrian: Nu stiu cum ai tu setat uTorrent si unde ai setat tu sa se salveze fisierele descarcate dar pot sa-ti spun ca uTorrent nu trebuie lasat setat asa cum vine. Trebuie si e bine ca fisierele ce le descarci de pe torrenti sa se descarce pe o alta partitie, alta decat C-ul pe care instalat uTorrentul si asta tocmai din aceasta cauza. E posibil sa fii nevoit sa reinstalezi sistemul de operare. Daca ai fi avut fisierele descarcate de pe trakere pe o alta partitie si salvat doar torrentii asa cum am aratat in acel tutorial acum nu era nici un fel de problema sa le repui la seed. Eu te rog sa te uiti mai atent la acel tutorial si de la cap la coada daca vrei sa intelegi ceva ca la urma urmei tu ai nevoie de ajutor nu eu. Si eu de aia am facut acel tutorial ca sa fie privit nu sa-l povestesc eu aici sau in alta parte! Ca sa-ti iasa repunerea fisierelor la seed nu trebuie mutate fisierele descarcate din locatia unde sau descarcat. De mutat muti doar fiserele “verzi” alea de cativa kilo care le bagi in uTorrent ca sa descarci de pe torrent urmand ca locatia unde ele descarca fisierele de pe trakere sa fie aceeasi. Probabil tu ai mutat si fisierele “verzi” si fisierele/folderele ce contin filme sau ce ai descarcat tu, si de aia nu-ti iese. Si inca ceva. Trebuie sa ai cand repui la seed aceasi versiune de uTorrent care o aveai inainte sa faci reinstall-ul, deci dupa reinstall de Windows trebuie sa instalezi aceeasi versiune de utorrent pe care ai avuto si inainte si doar sa recopii inapoi fisierele de cativa kilo alea mici si verzi impreuna cu fisierele de setari alea .dat in folderul specificat in tutorial.

        Adrian, nu este nevoie sa fie aceeasi versiune de Utorrent! Eu am testat asta pe sase(6) versiuni, incepand cu 1.6 pana la ultima versiune 3.0. Merge cu orice versiune, nu conteaza! PAROL!

  58. nu va suparati eu am instalat recwnt windowsul si nu am facut back-up la uttorent mai pot recupera ratia adica ce am avut la seed?
    va multumesc ca existati Alex

  59. va rog frumos cand aveti timp imi trimiteti si mie un email sa stiu ce pot face va multumesc

  60. Salutari tuturor.Am 3 HDD-uri, cu 3 SO-uri(XP,W7, UBUNTU).Pe XP am downlod-urile si seed-urile.Vreau ca indiferent de sistemul pe care lucrez seed-ul sa mearga.Intrebarea mea este,daca acest lucru este posibil.Am incercat sa pun fisierele uTorent de pe XP pe w7 (la seed)cu “%AddData%\uTorrent”dar nu am reusit..imi scrie”windows cannot find %AddData%\uTorrent make sure you typed the name correctly end then try agayn.” Am aceeasi varianta de uTorrent (2.0) pe XP cat si pe W7.

    • Salutari tuturor.Am 3 HDD-uri, cu 3 SO-uri(XP,W7, UBUNTU).Pe XP am downlod-urile si seed-urile.Vreau ca indiferent de sistemul pe care lucrez seed-ul sa mearga.Intrebarea mea este,daca acest lucru este posibil.Am incercat sa pun fisierele uTorent de pe XP pe w7 (la seed)cu “%AddData%\uTorrent”dar nu am reusit..imi scrie”windows cannot find %AddData%\uTorrent make sure you typed the name correctly end then try agayn.” Am aceeasi varianta de uTorrent (2.0) pe XP cat si pe W7.  

      Prietene tu esti orb? Hai ca poate nu vezi bine dar nici nu auzi? unde ai auzit tu ca am spus sau scris %AddData% ??? ia citeste mai bine cum am scris in textul de prezentare si cum am pronuntat in tutorial.

  61. Scuze, nu sunt orb…desi la varsta mea… .A fost o gresala in post (este App…)In calculator a fost bine.Am refacut toate operatiile (arhivare;dezarhivare)instalare de uTorrent identice (pe xp si pe W7)si din 3 seedu-ri pe care le aveam unul a intrat la seed si 2 la download (nu au intrat automat in uTorrent…le-am dus eu cu mausul).”Check”-ul a pornit automat,fara comanda dar “ratio” a plecat de la “0”, nu de la cat era in XP(la seed).
    Acelasi lucru s-a intimplat si in XP(am sters uTorrentul-ca in videotutorial-si lam reinstalat-aveam executabilul-)
    Faptul ca pe parcursul seed-ului am facut updateuri la uTorent poate fi o cauza a ceea ce se intampla? (la momentul downloadului se poate sa fi fost variante diferite de uTorrent)

  62. Salutari tuturor.Astazi am chinuit calculatorul si am ajuns la concluzia ca aceasta metoda functioneaza perfect daca se face pe acelasi HDD (pe hdd cu XP -renstal XP-,pe hdd cu w7 -reinstal w7)
    Daca am incercat sa pun seed-ul de pe hdd cu XP pe hdd cu w7 sau invers lucrurile au stat ca in postul anterior. Am folosit aceeasi versiune de uTorrent-18973 pe ambele sisteme.Este bine venita aceasta(informatie) metoda de repunere la seed a fisierelor uTorrent dupa un reinstal de windows,dar eu tot mai intreb daca exista vreo metoda prin care sa mearga seed-ul indiferent de sistemul de operare pe care lucrez sau pe care a fost downloadul(2-3 hdd-uri fiecare cu alt SO. pe acelasi PC.

  63. faceti un tutorial cum de marit videza de download si upload cu cheat engine….

  64. vezi dece imi apare asa :d

  65. Foarte interesant articolul. De mult cautam o rezolvare pentru problema asta.
    Faceti o treaba foarte buna, felicitari.

  66. AM INCERCAT CU RUN SI NU MERGE NU SE DESCHIDE AM WINDOWS 7 CE TREBUIE SA FAC

  67. Gilceava Gabriel a zis

    multumesc pentru tutoriale…ati facut un lucru extraordinar
    Cu toate astea am facut o greseala…am folosit adresa pentru start/run….dar acolo nu aveam fisiere client…fisierele torent..erau doar fisierele care tin de program…si am pierdut seedul…si am cateva sute de torente..puteti cumva sa-mi spuneti cum sa fac..eu fisierele client le am in partitia D…cred ca am gresit stabilind salvarea acolo, probabil trebuia sa las salvare automata in C…pot face repunere la seed acum? multumesc anticipat

  68. Gilceava Gabriel a zis

    si mai am o intrebare va rog…daca voi copia manual fisierele client in %AppData%\uTorrent…apoi fac procedeul cu arhivarea folderului respectiv…va avea acelasi efect..se repun la seed? sau sunt compromise definitiv? nu ar fi problema..eu folosesc un sit de torente f bun pe care am ratie deja f mare..dar parca imi pare rau sa pierd sute de torente care mi-ar pastra ratia intacta…multumesc

  69. Am urmarit cu tot interesul videotutorialul cu backup utorrent de cateva ori, era in interesul meu, dar mie nu-mi iese nicicum. Tin sa precizez ca: am windows 7 32biti, imi arata fisierele ascunse si am facut intocmai ca in tutorial. De asemenea tin sa precizez ca in appdata utorrent fisierele torent nu au emblema verde utorrent, ci aceea mov de la bittorrent. De ce?
    Stimate Marian Gudus, nu sunt chiar un as in IT dar ceva tot stiu si imi dau seama ce fac, dar nu-mi iese! Daca as face backup nonstop cu ACRONIS, la ce sa fac, la programul utorrent din program files,ori la appdata utorrent?
    Te rog din suflet sa ma ajuti! Daca ai fi de acord, eu sunt dispus sa iti pun la dispozitie pc-ul prin TEAMVIEWER. Cred ca ar fi cel mai bine. Ramane doar sa fi de acord. Imi cer scuze pentru insistenta, dar nu am incotro, sti cum sunt trackerele. Multumesc!

  70. AdrianGudus a zis

    Mai adauga ca daca tot te-ai dus la acel tutorial…daca aveai putina rabdare si ai fi citit categoria Articole asemanatoare aflata sub tutorial, sub player ai fi vazut acolo ca ai alte titluri de tutoriale scrise cu rosu pe care daca dai click te vor duce direct la tutorial. tutorialul cu seed-ul era chiar acolo la Articole asemanatoare. Daca ai fi citit atunci aveai problema rezolvata demult. Nu mai fiti ignoranti, comozi, CITITI ca de aia ne-a inzestrat Dumnezeu cu ochi, cu privire, sa fie folositi.

  71. Salut la toata lumea! In completarea celor spuse in tutorial de Adrian Gudus, trebuie sa spun ca aceasta metoda este valabila chiar daca schimbam versiunea de utorrent. Am incercat pe sase versiuni, incepand cu v1.6.1 pana la ultima versiune 3.0. Se poate sa alegeti dupa un reinstall de Windows orice versiune indiferent de cea anterioara.

  72. excelent multumesc frumos chiar cautam..un tutorial..am f multe torrente si am dat update la o versiune beta fara sa vreau.. si pe unele trackere sunt neconectabil… si vreau sa instalez o versiune stabila.. si acest tutorial e ok., multumesc

  73. Salut…am urmat toti pasii tai ca sa fac un backup la torentele din utorrent run-%appdata%\utorrent,am reinstalat windows-ul(7) am repus fisierele acolo,dar surpriza in clientul utorrent nu apare nici un torrent…intrebarea mea e dc? imi poti explica….mentionez ca am formatat partitia C: in timp ce fisierele descarcate se afla in alta partie…Ty

    • MA:
      Salut…am urmat toti pasii tai ca sa fac un backup la torentele din utorrent run-%appdata%\utorrent,am reinstalat windows-ul(7) am repus fisierele acolo,dar surpriza in clientul utorrent nu apare nici un torrent…intrebarea mea e dc? imi poti explica….mentionez ca am formatat partitia C: in timp ce fisierele descarcate se afla in alta partie…Ty

      Ai inchis Utorrent din taskbar, l-ai oprit de tot? Altfel nu se repun la seed!

  74. Am si eu o intrebare…
    In cazul clientului BitComet se procedeaza la fel???
    Astept un raspuns rapid ca am un windows problematic!!!

  75. nota 20+

  76. Deci,metoda aceasta merge presupunand ca fisierele(torrentele)sunt salvate in partitia C.Dar daca fisierele sunt salvate de exemplu,in partitia D,cum se procedeaza?cum repun fisierele(torrentele)din nou la seed?.Mentionez din nou ca torrentele sunt salvate in partitia D.

    • daniel:
      Deci,metoda aceasta merge presupunand ca fisierele(torrentele)sunt salvate in partitia C.Dar daca fisierele sunt salvate de exemplu,in partitia D,cum se procedeaza?cum repun fisierele(torrentele)din nou la seed?.Mentionez din nou ca torrentele sunt salvate in partitia D.

      Foarte simplu! Cand reistalezi Utorrent, click pe Settings, Directories si bifezi Store torrents in. Apoi dai un Force recheck la toate.

  77. Salut,

    Am si eu o problema la BitComet. Daca il inchid si deschid din nou, sau de exemplu dupa un restart la pc, torrent-ele nu intrat automat la seed, trebui sa le bag eu manual sa dau click pe el. Ma poti ajuta cu aceasta problema?

    MErsi mult

  78. Olaru Nicolae a zis

    Am sters din greseala un torrent inainte de a-si face ratia sau timpul necesar la seed.Folosesc utorrent.Cum fac sa-l repun la seed deoarece am fost atentionat.
    Multumesc
    PS
    Raspunsul daca se poate prin email

    • Olaru Nicolae:
      Am sters din greseala un torrent inainte de a-si face ratia sau timpul necesar la seed.Folosesc utorrent.Cum fac sa-l repun la seed deoarece am fost atentionat.Multumesc PSRaspunsul daca se poate prin email

      Daca mai ai fisierul torrent (ala verde), dai dublu click pe el. Daca nu intra pe trackerul tau de unde ai luat torrentul si-l mai descarci o data. Bineinteles daca mai ai folderul cu continutul torrentului descarcat. Apoi in uTorrent, click dr pe el, Stop si Force-recheck. Daca nu mai ai nici fisierul nici folderul, adio! Incearca un soft de recuperare pe partitia unde l-ai sters (daca n-ai scris altceva peste el, slabe sanse!)

      • Olaru Nicolae a zis

        polferis: Daca mai ai fisierul torrent (ala verde), dai dublu click pe el. Daca nu intra pe trackerul tau de unde ai luat torrentul si-l mai descarci o data. Bineinteles daca mai ai folderul cu continutul torrentului descarcat. Apoi in uTorrent, click dr pe el, Stop si Force-recheck. Daca nu mai ai nici fisierul nici folderul, adio! Incearca un soft de recuperare pe partitia unde l-ai sters (daca n-ai scris altceva peste el, slabe sanse!)

        Mutumesc. Am facut(sper) cum ai spus.Fisierule din nou in utorrent(dar vad ca se incarca din nou torrentul respectiv).Oricum merge .Daca e bine,bine daca nu inseamna ca trebuie sa mai invat sau sa fiu atent altadata.Multumesc din nou!!!

        • Olaru Nicolae: Mutumesc. Am facut(sper) cum ai spus.Fisierule din nou in utorrent(dar vad ca se incarca din nou torrentul respectiv).Oricum merge .Daca e bine,bine daca nu inseamna ca trebuie sa mai invat sau sa fiu atent altadata.Multumesc din nou!!!

          Am specificat, daca mai ai folderul cu continutul torrentului respectiv, nu il mai descarci a doua oara de pe tracker, ci ii dai Force-recheck. Altfel iti scade ratio pe tracker. Invata sa le pui la reseed, daca reinstalezi vreodata sistemul, sa nu le pierzi. Succes!

  79. Buna ziua,
    Am inteles cum se repune la seed torrentele dupa reinstal de windows.
    Intrebarea mea e cum repun la seed torrentele dupa ce am mutat download-urile in alta partitie. Am tot incercat, dar nu reusesc, ar trebui sa fie o solutie.
    Multumesc anticipat

  80. Vlad:
    Buna ziua,
    Am inteles cum se repune la seed torrentele dupa reinstal de windows.
    Intrebarea mea e cum repun la seed torrentele dupa ce am mutat download-urile in alta partitie. Am tot incercat, dar nu reusesc, ar trebui sa fie o solutie.
    Multumesc anticipat

    Foarte simplu! Dupa ce ai restaurat fisierele torrent in AppData\uTorrent, dai dublu click pe un fisier torrent, se va deschide uTorrent, dar va incepe descarcarea. Click dr si pui Stop. Apoi tot click dr, Advanced, Set download location si navighezi unde ai mutat ce ai descarcat. Apoi revii in uTorrent, iar click dr pe torrent si dai Force re-check, daca nu o ia singur. Daca i-ai aratat calea corecta, isi va face re-checkul. Dupa ce este gata, click dr pe torrent si dai Start ca sa porneasca seed-ul. Repeti asta pentru fiecare fisier torrent.
    Nota: in timp ce isi face re-checkul, nu-i nevoie sa astepti, o iei de la cap cu alt fisier torrent.

  81. Foarte folositor pt cei care nu stiu inca cum se face backupul
    Ma amuzat foarte tare partea cu “hai porneste firefoxule” :))) nu stiu cum se face ca mie nu imi face probleme chromeul meu cu ~100 de torrente la seed dar foarte amuzanta partea:)))

  82. Buna ziua !
    Eu folosesc BitComet dar imi ia cam 100.000 KB.
    Am inteles de la mai multa lume si am citit pe internet ca ar fi mai ok uTorrent pentru ca mananca mai putine resurse si nu afecteaza nici viteza mea de Upload, nici de Download.
    Problema este ca am 120 de torrente in BitComet dowloadate, ce stau la upload si as dori sa stiu daca exista vreo metoda sa le transfer in uTorrent.
    Astept un raspuns cu parerea dumneavoastra in legatura cu cele doua programe. Este mai bun uTorrent deca BitComet ? Daca da, si va rog sa-mi raspundeti sincer, va rog sa imi explicati cum pot muta fisierele din BitComet in uTorrent ca sa le pot tine la upload.
    Astept un raspuns !
    Numai bine !

  83. energystar a zis

    Eu am o problema mai grava … nu pot sa mai fac seed deloc adica descarc ceva si dupa nu porneste seedu deloc ,nu am reusit sa rezolv problema nici dupa ce am instalat windowsul
    [email protected] apreciez orice ajutor

  84. energystar:
    Eu am o problema mai grava … nu pot sa mai fac seed deloc adica descarc ceva si dupa nu porneste seedu deloc ,nu am reusit sa rezolv problema nici dupa ce am instalat windowsul
    [email protected]apreciez orice ajutor

    Clientul torrent are bulina verde, jos? Ai router? Ai înaintat portul în router? Poate pentru alții, tu nu ești conectabil. Depinde și ne DNS-ul setat în router (dacă ai), și ce DNS folosești tu, asta pentru trackere private. Poate ceea ce descarci tu, nu vor alții, și normal că nu faci rație la respectivul torrent. Sunt multe motive, dar dacă tu nu dai niciun amănunt, nu pot ghici.

  85. Adrian Gudus a zis

    energystar:
    Eu am o problema mai grava … nu pot sa mai fac seed deloc adica descarc ceva si dupa nu porneste seedu deloc ,nu am reusit sa rezolv problema nici dupa ce am instalat windowsul
    apreciez orice ajutor

    Asta inseamna ca nimeni nu este interesat si nu descarca in momentul ala acel torrent pe care l-ai descarcat si tu sau poate ei l-au avut inaintea ta. De obicei torrentele foarte vechi, nu le mai descarca nimeni.

  86. Trebuie sa asculti a zis

    Multumesc mult de tot! Stersesem din greseala un joc care mai avea 2% de downloadat. Il asteptasem o zi intreaga sa se descarce.

    Mersi frumos!

  87. marius512 a zis

    Multumim frumos Adrian. A fost util pt. mine. Succes in continuare.

  88. Salut !

    Stie cineva cum poti repune la seed fisierele mutate prin pc?

  89. Salutare! La mine au disparut toate torentele din utorrent! Stie cineva vreo solutie ? mersi

    • Daca inca le mai ai in %AppData%\uTorrent poti incerca sa faci o arhiva sa o muti pe o alta partitie sa reinstalezi Utorrent , iar apoi sa dezarhivezi arhiva in %AppData%\uTorrent. Exact cum s-a artat in tutorial poate s-a intamplat ceva cu Utorrent , vreo eroare ceva.

  90. nu merge , a facut totul pas cu pas ca in tutorial …

    • Cum adica nu merge? Ce eroare iti apare? Nu iti copiaza fisierele? Iti da vreo eroare la dezarhivare? Da mai multe detalii. De retinut faptul ca atunci cand pui arhiva din locatia aleasa de tine(sa zicem partitia E) in %AppData%\uTorrent programul Utorrent trebuie sa fie inchis. Nu din butonul “x” ci din System Tray. Te duci pe icoana Utorrent dai click dreapta si exit(iesi). Si eu am urmat tutorialul pas cu pas doar de dragul testului si a mers. Insa la prima incercare Utorrent rula inca in fondal( nu era inchis din system tray) iar l-a dezarhivare am primit o eroare cum ca nu poate inlocui un fisier. Dezarhivarea s-a terminat torrent-ele erau in %AppData%\uTorrent dar cand deschideam fereastra utorrent acestea nu erau la seed. Dupa ce am inchis programul din system tray totul a mers ca pe roate.

  91. io nam buton de run pe win 7. vreo alternativa?

    • Click dreapta pe taskbar(bara pe care ai meniul start, Internet Explorer , Explorer etc.) apoi “properties”. In fereastra ce iti va aparea mergi pe tab-ul Start Menu-Customize si acolo bifeaza cercul din dreptul ” Run command” Apesi OK apoi Applay si ata e. Nu e nimic gresit daca nu il ai. De baza vine dezactivat dar urmand acesti pasi il vei activa.

  92. aurelmedeleanu a zis

    Cristi te rog frumos, sa-mi spui si mie daca repun la seed fisiierele din utorrent si i-mi reinstalez windowsul, pot sa-mi salvez contul si ratia de pe trakere si daca da ,cum? multumesc.

  93. Ionel Manea a zis

    Salut.Nu am reinstalat sistemul de operare,am dezinstalat doar µTorrent (v.3.4.2),am re-instalat µTorrent (v.2.0.4).Cel vechi s-a dus cu toate torentele din el (necesare la seed).Cum repun acele fișiere (filme,muzică,apps-uri) înapoi în µTorrent ??? -Menționez ca download-urile le mai am, fiecare în locațiile lor,ne-mutate,doar că după terminarea fiecărei download-ări, la o zi, maxim doua zile, am șters ,,fișierele tip torrent,, manual cu Shift+Delete ( nu folosesc coșul de reciclare )
    Mulțumesc anticipat

  94. Salut Cristi,de curand am cumparat un Mac Pro,as dori daca se poate si ai timp sa faci un tutorial despre cum SE REPUN LA SEED TORENTELE dupa reinstalarea Mavericks sau Yosemite,stiu ca este vorba de MAC,dar poate exista o optiune si pentru varianta asta de OS X.Multumesc anticipat Cristi !

  95. Cum adaugi sederi la Bittorent si cu ți mărești viteza fraților am pus acum o descarcare se se încarca foarte greu. Ajutor!!

  96. Te rog fa un tutorial de reconfigurare a utorrent pentru win 10, astfel incat sa preia vechile setari si torrente din versiunile anterioare.
    My story:
    1. Am salvat tot din Roaming(din Win 7 Ultimate x64) apoi am instalat Win 10 Pro x64.
    2. Am instalat in Win 10 acelasi uTorrent(v 3.4.5) apoi am dat paste in directorul de Roaming\uTorrent la directorul salvat de Roaming\uTorrent din Win 7.
    3. uTorrent incarca torentele doar ca imi da “Error: File missing from job” iar daca dau “Open containing folder” imi deschide File Explorerul in OneDrive\Documents.
    Cu siguranta sunt mai multi care trec prin asta si ar fi un real ajutor daca ai putea sa postezi o solutie referitor la asta.
    Daca deja stii o rezolvare te astept cu un mesaj, te rog.

    Multumesc.

  97. Stiu ca nu s-a mai postat de mult dar poate ma puteti ajuta si pe mine, pe PC am u torrent dar vreau sa scap de el sa raman decat cu laptopul, am observat ca se pot copia fiserele de pe pc pe laptop sa am “seed” mai departe, dar eu acum doresc sa instalez pe laptop Deluge si vroiam sa intreb daca se poate repune fisierele din uTorrent in Deluge sa faca ratie mai departe. Multumesc

  98. Salut!
    am o intrebare ,care are partial legatura cu subiectul de aici: pot muta tortentele care s-au descarcat prin Bittorent si acum sunt la seed, pe nou instalatul µTorrent ? daca da, cum?
    Multumesc anticipat.

  99. Salut Cristi,am și eu o problemă ce nu o pot rezolva. am instalat utorrent 3.5.4(build44520) 32 biti nu imi face upload la eed, adica nu incarca torentele ,te rog ajutama arata ca pot decarca numai, multumec mult!

  100. Scrieciu Sorin Cristian a zis

    Salut Adrian ! Numele meu este Sorin îți urmarasc tutorialele tale de multă vreme și pot spune că am avut de învățat multe, dar am întâmpinat o problemă și nu știu cum s-o rezolv. Am înlocuit placa de bază veche ”ASUS P5KPL-VM / DDR2 4GB„ cu una ASRock G41C-GS R2.0 / DDR3 care acceptă max 8GB, veche și ea dar totuși sunt 8 GB, am înlocuit de asemenea HDD-ul vechi HITACHI de 350 GB cu un WD 1TB.Menționez că în unitate am avut prima dată 3 HDD-uri; 1de 350 și 2 -HDD-ru 1TB, unul dintre cele două de 1TB îl am pentru torrente și era notat cu litera „J”. Surpriza abia acum apare, după înlocuirea HDD-ului de 350 cu cel de 1 TB pe care am instalat sistemul de operare, HDD-ul cu torrente are litera „G” , acum nu pot să-i schimb litera partiției deoarece în disk managementul din windows 7 nu mai apare „LITERA J” și nu mai pot repune la seed torentele, deoarece backup-ul făcut înainte de reinstalare era cu litare J. EXISTĂ REZOLVARE PENTRU ACEASTĂ PROBLEMĂ?
    MULȚUMESC !

Trackbacks

  1. […] Cum repunem la seed fisierele din uTorrent dupa un reinstal de Windows | Videotutorial.ro […]

  2. […] va pierde seed-ul si descarcarile nefinalizate (temporare) facute cu uTorrent sau BitComet. Despre cum se repun la seed fisierele din uTorrent exista deja tutorial insa noi astazi o sa vorbim despre Bitcomet pentru ca acesta lucreaza putin […]

Speak Your Mind

*