Manipularea download-ului si a fisierelor din programul uTorrent – tutorial video HD

Sunt sigur ca de multe ori ni s-a intamplat  sa punem la download un film, joc si sa constatam pe parcursul downloadului ca de fapt nu mai avem spatiu suficient pe hard.

Neavand spatiu suficient pe hard  disk automat clientul nostru de torrent nu-si mai poate continua procesul de download pentru fisierul respectiv datorita lipsei de spatiu.

In acest tutorial video vom invata cum mutam fisierul de pe partitia cu spatiul insuficient pe o alta partitie cu mai mult spatiu de stocare liber ca fisierul pus la download sa ajunga pana la finalizare.

Sunt sigur ca de multe ori s-a intamplat sa doriti sa descarcati doar anumite fisiere sau foldere dintr-un director torrent aflat la download, in acest caz nu mai este nevoie sa descarcam tot continutul ci doar ceea ce ne intereseaza din acel director (subtitrare, crack, serial, nfo, fisiere pdf)

Acest tutorial ne ajuta sa economisim timpul dedicat descarcarii de fisiere si spatiul de pe hard disk, care nu intotdeauna este suficient, pe acest site mai aveti la dispozitie o serie de tutoriale video dedicate subiectului “BitTorrent”.

Tutorialul de fata vine in completarea unor tutoriale video facute cu ceva timp in urma, cei care nu le-ati vizionat o puteti face apasind pe urmatoarele linkuri:

Tutorial despre cum se descarca torrente(fisiere tip bit torrent)

Motor de cautare Torrente

Cum se descarca filme noi si subtitrari sincronizate pentru ele-tutorial video

Cum se descarca torrente la viteza mai mare cu bitcomet – tutorial video

Cum se pot deschide fisierele tip nfo descarcate de pe torrente – tutorial video

Va invit sa urmarim impreuna pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a manipula cu usurinta fisierele puse la donwload in clinetul de torrente uTorrent.

CINE DORESTE SA URMAREASCA ACEST TUTORIAL IN MOD STANDARD DEFINITION POATE SA-L VIZIONEZE IN PLAYLIST

de Adrian Burlugeanu



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Eu am o intrebare care nu este legata de tutorial.
    Windows’ul este Xp nu?Ce tema folosesti sau ce program(Crystal xp,Alien Wave etc)?

  2. @CosTkn: Folosesc o tema windows 7 for XP…hoinaream aseara pe un site si am gasit-o…si mi-am zis sa o instalez…dar nu asta e important…

  3. Poti sa-mi dai link-ul?(aici sau email: cosmin……@gmail.com )

  4. @CosTkn: Dupa cum vezi mailul tau nu e complet din motive de securitate pentru tine!! nu-ti mai da mailul pe siteuri pentru ca o sa primesti fel de fel de spamuri…mailul meu espe public pe site daca erai mai atent il observai…deasupra fiecarui tutorial scrie cine la facut mic cu albastru in stanga tutorialului clic pe nume si o sa se deschida automat clientu tau de mail cu adresa mea deja bagata automat la send to. Si-mi trimiti mail…de ce tre sa fim toti la fel? de ce tre sa ai tu tema ca a mea sau eu ca a ta? Nu te supara dar imi vei da mail degeaba…nu sunt de acord cu “copierea” asta …stiu ca sunt rautacios…dar fiti voi si nu va mai bagati ce are altu…fi-ti voi…fi-ti originali…nu tre sa ne luam unu dupa altu ci sa fim noi!!!

  5. sal adriane,chiar nu stiam cum sa fac chestia cu utorentu knd nu mai aveam spatiu,yo stergeam din d: k sa pot sa downloadez,acu stiu:))am o intrebare care nu are legatura cu tutorialul,poate stie cineva un program k sa scot poze din filmulete,am dvd-urile cu nunta mea si vreau sa scot poze din ce e filmat acolo,de exemplu sa pun pe pauza si exact imaginea aia sa o scot si sa fie foto,,,

  6. @doni: KMPlayer face acest lucru!!! Este un player gratuit si cu foarte multe setari,vine cu pachetul lui de codecuri si eu unul n-am intalnit film pe care sa nu-l pot vedea cu el!

  7. @adrian,merci mult,o sa-l caut si sa-l incerc.

  8. Nam avut ce sa învat din tutorialu asta.faceti ceva mai folositor.
    Hristos A INVIAT!!!!!!!

  9. @tataee: Incercam pe cat putem sa multumim pe toata lumea…daca dumneavoastra nu ati avut de invatat asta nu inseamna ca tutorialul nu trebuia facut sau ca altii nu vor invata din el!!! Exemplu lui doni…el nu stia cum sa mute un download deja inceput!!! Si ca el sunt sigur ca sunt multi,Poate ce gasiti dumneavoastra folositor altii nu gasesc la fel de folositor pentru ei.N-ai cum sa multumesti pe toata lumea,eu cred ca e loc pentru toata lumea si sunt sigur ca n-ai urmarit toate cele peste 120 de tutoriale de pe acest site!!

  10. 10alex2000 a zis

    am si eu o intrebare daca,poti sa faci un tutorial video asemanator cum descarci un joc dp un torrent si jocul are mai multe arhive rar.Daca poti sa arati cum montezi arhivele rar dupa ce le-ai descarcat.Am incercat sa dezarhivez o arhiva la un joc din alea multe si imi da wrong volume.La tate jcurile care le descarc de pe diferite site-uri imi da asa la ex: rar01,02 etc.Dar la cele care is de forma rar.a,rar b imi merg

  11. ai Dreptate Adrian merci orcum pt intentie.

  12. salut interesant tutorial chiar nu stiam ca sa poate muta downloadu bafta in continuare

  13. @kata: Multumesc frumos,bafta si tie si te mai asteptam!!!

  14. AlexSmenaru a zis

    Merge filmu crank 2 ??? ii DVD rip??

  15. Felicitari! E foarte interesant tutorialul. Chiar daca nu e asa de greu sau “folositor” pentru unii, este interesant, si la multi s-ar putea sa le foloseasca.

    Bafta in continuare, si sa puteti face cat mai multe!

  16. @Liviu: Multumesc frumos si te mai asteptam!!! Ne straduim si credema ca muncim,chiar muncim sa va satisfacem curiozitatile si sa va invatam cum se face!!! Dar n-ai cum sa multumesti pe toata lumea…e imposibil! Nu exista perfectiune,doar conceptul de perfectiunea,atat!

  17. @AlexSmenaru: Sa downloadat da e partea a 2 a filmului dar nu mi-a mers si l-am sters!! Cik nu se gaseste subtitrare pentru partea a 2-a…

  18. @tataee:
    Daca tu crezi ca videotutorial si-a propus sa faca tutoriale video special concepute pentru “tataee” te inseli
    Daca tu nu ai avut ce sa inveti din acest tutorial nu inseamna ca unor vizitatori nu le-a fost de folos
    De ce raportezi totul la tine?
    Trebia sa deduci din titlu ca un om asa priceput ca tine in domeniul IT nu are ce sa invete
    Toti am inceput de jos si o sa avem de invatat pana murim

  19. Va rog daca se poate,pe viitor sa faceti si un tutorial despre carduri bancare,asa ,cu lux de amanunte,costuri ascunse,recomandari etc.Cum poti plati utilitatile prin internet… Multumesc anticipat.

  20. Eu doar imi spuneam parerea mea nu trebuie sa va suparati.

  21. Saluatere oameni buni !!
    Vreau sa-mi exprim si eu recunostinta fata de aceste tutoriale si totodata “scarba” fata de unii nerecunoscatori .
    Va felicit pt. toate cele peste 120 de tutoriale si le consider absolut UTILE.
    Si acum pt cei care nu aveti nimic de invatat: Plecati dreaq mah pe alte site-uri!!!
    Tataee daca n-ai avut ce sa inveti din tutorialu asta dute mosule d-aici,nimeni nu te-a obligat sa urmaresti tutorialul asta!.Propune ma tu ceva interesant, apoi baietii il realizeaza, si dupa vino tu cu comentarii tampite sau cu comm..gen :”NU AM INTELES NIMIC”
    Sincer MARE SCARBA-MI E de voi astia care cautati nod in papura la orice .
    Pt. restul, toate cele bune!

  22. 10alex2000
    unele arhive au diverse trucuri . Daca gasesti o arhiva in alta arhiva o extragi separat , apoi extragi din nou din arhiva a 2ua , si tot asa pana ajungi la fisierul final . Nu executa dintr-o arhiva ce e bagata in alta arhiva ca poate da erori . In unele arhive fisierele pot avea extensia schimbata pt a ascunde diverse aspecte . Totodata foloseste mereu ultima versiune de winrar . Astea ar fi doar cateva aspecte

  23. pt tataee poate are treaba si noi il retinem.daca e expert in it ne bucuram desi sincer ma indoiesc.respect pt toata echipa acestui sait.felicitari.oricine are dreptul sa-si exprime parerea dar ar trebui putin respect pt acesti oameni care intradevar vor sa invete pe altii ceva.nu va mai dati atotstiutori in calculatoare.omul cit traieste invata.poate sinteti prea destepti si noi nu stim inca.poate tataee e un geniu.daca e, ma bucur .sincer.toate cele bune

  24. @Luciangl: Multumim frumos pentru complectare!!! Asta ar trebui sa facem toti,sa complectam nu sa criticam…bine inteles si critica e buna si constructiva insa facuta cu masura si mult bun simt!!!

  25. buna,sunteti ffff buni…vreau sa ma ajutati si pe mine..am licenta.si trebuie sa lucrez cu tabele,liste si texte….ajutati-ma va rog…….un site unde se explica pt ca word-ul e in engleza si nu inteleg nimic……….multumesc

  26. as vrea si eu sa stiu daca se poate, cu ce program inregistrati tot ce se intampla pe desktop pt a crea tutorialele. foarte inspirate si folositoare toate tutorialele !!!

  27. @miha39: Miha avem tutorial despre Word il poti urmari aici https://www.videotutorial.ro/?p=812

    Te rog alta data sa folosesti motorul de cautare din dreapta sus a siteului…casuta search…scrii acolo ce te intereseaza si dai enter

    Eu am scris word am dat aneter si am gasit!

  28. @seby598: Folosim Camtasia 6 dar nu e gratuit,costa bani…daca vrei ceva gratuit iti recomand cu caldura Cam Studio e gratuit! scrii in google Cam Studio dai enter si dai clic pe primul rezultat!

  29. Am descarcat CamStudio si merge foarte bine. Multumesc pt informatie.

  30. sal Adriane!!! stiu ca intrebarea mea nu are legatura cu subiectul de aici….. dar va rog!!putetzi face un tutorial despre cum se pot pune programe(gen:km player,bittorrent…etc.) intrun windows…. imagine .iso. sau daca e pe situ’ vostru cum se numeste??? mc bft….

  31. Buna! Am si o intrebare cu privire la yahoo, atunci cand incerc sa dau camera ,imi apare ca mesaj ca nu este gasita de sistem,desi pe windows live se deschide camera si se vede f bine.

  32. @haosss: citeste comentariile mele de la acest tutorial poate te ajuta,am dat niste sfaturi acolo!! https://www.videotutorial.ro/?p=589

  33. ADRIANE:
    mersi mult!!!
    sincer si fara sa exagerez sau alte glume suntetzi singurii admini d p un sit[tip forum] ce iam vazut sa faca atatea tutoriale si sa mai si raspunda la toate mesajele in parte.
    dar incercatzi sa nu iI jignitzi [gen batutzi in cap sau…etc] indiferent cat de ”batutzi in cap”{GEN CORLEONE} sunt{am vazut c minte au…nu ma dau prea destept sau priceput} ptr ca eu daca nu aveam interesul sa citesc comentariile dupa cum mi-ai spus mai sus ieseam d p sit.
    shi stii dc? ptr ca uzai pluralul si ptr ca vroiai sal FACI pe unu’ intrun fel te refereai la tozti……..cea c ma deranja……

    SCZMA, NU VREAU SA SEMENE MSJ MEU A MORALA,DAR INCEARCA!!!!

    acu sar peste partea asta si spun,k e adevarat k itzi ia tot la fel de mult timp sa instalezi un windows cu toate prog in el sau dak le instalezi dupa.
    dar cum toate tutorialele sunt facute ptr ca noi[cei mai putzini priceputzi] sa fim mai comozi……nu vreau sa t plictisesc repetand intrebarea celorlaltzi ……..dar ne putetzi spune si cum se pot baga diverse kit-uri in kit-ul cu windoaws.{am incercat deja dar nu am reushit}.
    SAU NICI VOI NU STITZI {cea c e greu d crezut} !?!?!?

  34. @haosss: Este deja tutorial despre cum se baga drivere intr-un windows…scrie sus la search in dreapta “ahci” da enter si-l vei gasi!!

  35. ms mult…..!!!!
    bft in continuare…….!!!

  36. am si eu o intrebare…este un tutorial cu un program prin care poti monta filme(prin montat ma refer la modificat sa pui sunet chestii din astea)super treaba cu site-ul acesta Bafta in continuare!!!astep un raspuns

  37. sal.am si eu o problema:am un philips lx7100sa(home cinema)si as dori se stiu cum il pot conecta la pc.adica:sunetul sa se auda an boxele de le dvd>multumesc…anticipat

  38. salutare.am primit o invitatie pe fileliste de la un preten si imi spune ca ip-ul meu este folosti deja,de curand cineva mia dat o invitatie pe un alt tracker dar tot la fel imi spune ca ip-ul meu este deja folosit.Vreau sa spun ca la firma de net la care sunt eu abonat unele ip-uri sunt la mai mutel persoane.va rog am nevoie de ajutor !!!

  39. @DaneZu: Nu avem noi cum sa te ajutam!! Nu noi iti dam net,ia legatura cu providerul tau si comunica-i problema!! Suna acolo la ei la relatii cu clientii si spune-le problema..

  40. munteanu dumitru a zis

    bv adriane dupa parerea mea esti facut pt asa ceva! succes!

  41. adrian zimi si mie te rog frumos de unde ai luat cursorul ala k arata foarte misto.spune-mi si mie.

  42. adrian zimi si mie te rog frumos de unde ai luat cursorul ala k arata foarte misto.spunemi si mie.

  43. cornel023ro a zis

    Salut, mi-a placut tutorialul, nu stiam asa ceva, insa va rog cu o intrebare care daca a mai fost pusa imi cer iertare: cum muti torentele dintr-un client sa zicem BitComet intr-un client uTorrent. Va multumesc si la mai multe tutoriale!

  44. @cornel023ro: nu e greu,ca sa le pui din uTorrent in Bitcomet faci asa: inchizi uTorrentul,clic pe start apoi pe run,si in casuta run scrii asa: %AppData%\uTorrent dai ok sau enter,selectezi din folderu care ti se va deschide doar fisierele uTorrent cu iconita aia verde si semnu U,le copii intr-un folder pe desktop,inchizi fereastra.Acum deschizi clinetul BitComet si pur si simplu tragi manual fiecare fisier din folderu de pe desktop(unde ai copiat fisierele din folderu %AppData%\uTorrent)si il arunci in clientul BitComet,ca si cum ai arunca o melodie in playlistul de la winamp! o sa se deschida o fereastra si o sa te intrebe unde vrei sa se descarce,alegi calea unde il ai descarcat deja sau unde ii dadusesi cand era in uTorrent si astfel nu se va downloada iar,va face verificarea si va relua downloadul in cazul in care torrentu nu se terminase de descarcat sau se va pune la seed,daca fisierul se terminase de descarcat! La fel faci si ca sa pui din BitComet in uTorrent,doar ca de aceasta data fisierele pe care tre sa le iei din BitComet si sa le pui in uTorent se afla in Partitia C,Program Files,BitComet in folderul torrents!!! vezi k la BitComet vor di in acel folder si niste fisiere xml,pe alea nu le iei!!! iei doar fisierele torrent care au iconita de torrent si le arunci in uTorrent la fel se va deschide o fereastra alegi calea unde ai torrentu unde era setat sa se descarce el va face verificare si va relua downloadul sau seedul in functie de starea in care se afla torrentu cand ai oprit Clientul! Mai este un tutorial despre Torrente care o sa te faca sa intelegi mai bine ce spun ca sa-l gasesti scrii sus la Search in dreapta asa:”Cum repunem la seed fisierele din uTorrent dupa un reinstal de Windows” (fara ghilimele) si dai enter si o sa gasesti tutorialul.Succes!!!

  45. salut adrian,am si yo o nemultumire pentru ca am fost BANAT..de ce?cu ce am gresit?Cand vreau sa intru direct pe site imi apare mes “accesul la videotutorial.ro este restrictionat pentru dumneavoastra,aceasta decizie a fost luata cel mai probabil pentru berespectarea regulilor!”Sunt incepator in ale PC si m_au ajutat foarte mult tutorialele voastre faceti o treaba foarte buna va felicit.

  46. @maryo: NU VA RESTRICTIONAT NIMENI ACCESUL PE SITE,SITEUL E FOARTE INCARCAT SI MAI SUNT UNELE INCONVENIENTE,TOTI CEI CARE PRIMESC MESAJ DE GENUL “ACCESUL DUMNEAVOASTRA A FOST RESTRICTIONAT,CEL MAI PROBABIL PENTRU NERESPECTAREA REGULILOR” II SFATUIESC SA GOLEASCA CASHUL BROWSERULUI (ISTORICUL DE NAVIGARE) SI SA REINTRE SAU DACA TOT NU MERGE SA DEZINSTALEZE SI SA REINSTALEZE BROWSERUL!!!

  47. de unde ssal descarc adrian?

  48. cum sami fac viteza la utorrent

  49. @mihai:
    O varianta ar fi sa-ti faci alt abonament de internet

  50. bon e bun tutorialul dar am o intrebare.
    cum pot sa maresc viteza de downloadare la utorrent?

  51. cristi: bon e bun tutorialul dar am o intrebare.
    cum pot sa maresc viteza de downloadare la utorrent?

    Nu poti mari nici o viteza,sa tot spus in comentarii,nu exista asa ceva,viteza si latimea de banda o ai atat cat ti-o da providerul(firma de net) pe care il ai! Vrei un net mai bun si o viteza mai buna,atunci muta-te la un provider mai bun

  52. vreau sa va spun ca utorrentul imi mergea lent dar de cand mi-am bagat bittorrent e super e very fast

  53. Sunt pe mininova notate cu P niste torente care nu pot sa le descarc , si atentioneaza ca nustiu ce trebuie , alea se pot downloada ?

  54. Aea: Sunt pe mininova notate cu P niste torente care nu pot sa le descarc , si atentioneaza ca nustiu ce trebuie , alea se pot downloada ?

    Daca nu ma insel acele torrente sun private si ca sa ai acces la ele tre sa-ti faci cont,dai sus in dreapta pe “Register” completezi numele,praola,si mailul si sar putea sa poti downloada acele torrente… P vinde de la Privat…cred

  55. trebuie inreg. pe traker langa triunghiul cu !

  56. salut zicetimi si mie cum pot loa o subtitrare pentru un film care are (sub) in limba italiana si de unde o pot loa va multumesc.

  57. Ionescu Mihai a zis

    Am accesat videotutorialul dar imi apare”jwplayer” si nu-l pot vedea.Com pot rezolva accesta probleme?

  58. am si eu problema cand am descarcat un joc de 1,87 gb si s-au pierdut date 2,15 mb si nu merge jocul ala pana nu recuperez datele,ce ar trebuii sa fac ca sa recuperet datele?

  59. numi merge de loc repede mie am patru mb la net si merge doar cu 10 kb/s

  60. am o problema cu viteza de download si in browsere si in torrent. fac teste de viteza in mai multe locuri (net de la RDS) si imi arata viteza de download peste 8 mb/s. stiu ca acum ceva timp downloadam orice cu peste 4 mb/s. acum descarc, in browsere si in torrent cu max 1.2 mb/s. am stricat ceva in windows sau ce-am facut?

    de obicei cand descarc pe torrent cu 1.1 mb/s, merge mai greu internetul in browser, chiar daca testele arata altceva

    astept raspuns daca se poate. chiar nu inteleg de ce face asa. multumesc

  61. cum se descarca foarte rapid jocuri mari

  62. Uite o pb. care ma enerveaza: ex: vreau sa descarc un joc si el este compus doar dintrun fisier, fisierul are 12 Gb si imi da o eroare care spune ca “una sau mai multe file depasesc marimea admisa de sistemul de file”( sau cv de genu’) si se opreste brusc downloadul si daca il repornesc face la fel.
    Va rog ajutor! (folosesc uTorrent 2.2.1)

  63. salut.am viteza de download pe utorent de 200 kb/s.ce spui ? se poate marii in vreun fel ? ce pot face.sau sa schimb providerul

Speak Your Mind

*