Prezentare laptop Lenovo G580, o afacere foarte buna

Salut prieteni, in acest tutorial va voi prezenta un laptop accesibil dar in acelasi timp cu componente performante, este vorba despre Lenovo G580, un laptop home si office pe care eu vi l-am recomandat intr-un ghid hardware nu cu mult timp in urma.
Lenovo G580 face parte din gama home, este un laptop normal cu finisaje decente, este perfect pentru cei care au nevoie de performanta insa nu au buget suficient de generos pentru modele de top.
Laptop-urile din gama home si office sunt dispozitive fara pretentii, nu au talie de utrabook si nici finisaje / materiale / ecran business, acestea sunt dispozitive cu performante foarte bune insa carcasele si ecranele nu sunt de top.
Sa nu intelegeti gresit, aceste laptop-uri se misca execelent, chiar mai bine decat multe ultrabook-uri, chiar la acelasi nivel cu laptop-urile business. De la performanta nu s-a facut rabat, in schimb s-au montat ecrane NT care sunt mai putin luminoase decat IPS-urile iar unghiurile de vizibilitate sunt mai stranse. Deasemenea s-au facut economii la capitolul design, acestea sunt mai mari, mai grele decat ultrabook-urile insa si fluxul de aer este mai bun.
Una peste alta cred ca majoritatea dintre voi veti fi multumiti cu acest device daca lucrati la interior, afara nu este recomandat acest laptop deoarece ecranul este lucios si in el se va reflecta tot, de la lumini pana la umbre, tot afara vom avea probleme si cu luminozitatea care nu depaseste 200 de niti in centrul ecranului.
Comportamentul general al laptop-ului este bun spre foarte bun daca instalati driverele potrivite, cel mai mult se simte nevoia de driver in cazul touchpad-ului care dupa instalarea driverelor parca revine la viata cu functii noi, are un excelent suport multi touch.
Hard disk-ul este unul bunicel de la Seagate (Momentus), capacitatea de 1TB este mai mult decat suficienta pentru oricine, cei mai pretentiosi vor dori sa-si monteze un SSD pentru o viteza si un timp de raspuns mult mai bune, hard-ul la cele 5400 de rotatii pe minut nu-i tocmai un campion al vitezei.
Procesorul este un Intel i3 3110, un Ivy Bridge cu 2 nuclee si Hypertrading cu suport pentru virtualizare hardware, din pacate turbo boost-ul lipseste.
Grafica este gestionata de tehnologia Nvidia Optimus care schmba intre chipul inteegrat Intel HD4000 si procesorul grafic devicat Nvidia GT 630M, in functie de nevoie Nvidia Optims pune la treaba procesorul grafic potrivit pentru sarcina, in felul asta se conserva bateria mult mai bine. despre Tehnologia Nvidia Optimus vom vorbi intr-un alt tutorial mai pe larg.
In final am desfacut si capacul din spate ca sa vedeti cat de usor se poate adauga memorie ram, alt hard disk sau un SSD, un capac mare ne ofera acces la toate componentele care se pot schimba, acest capac este inchis in doar doua suruburi care se desfac in cateva secunde.

Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Maron Inchis

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Salut Cristi Spune-mi te rog ceva despre aceea ,,inchizatoare keniston “… situata in coltul laptop-ului… la ce foloseste mai exact. ? … parca in magazine am vazut ceva de genu asigurate impotriva furtului… Multam` …

  2. Salut, eu am acest laptop cam de o luna si sunt foarte multumit de el.

  3. Chiran Sorin a zis

    Foarte buna achizitia,tastare placuta! 🙂

  4. Foarte bun laptopul, sa-l stapanesti sanatos Cristi. Te rog sa faci un tutorial si despre cum instalez Windows 7 pe 64 de biti pentru ca nu reusesc imi da un mesaj de eroare ciudat . Windows cannot be installed to this disk The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GTP disks.

  5. Salut! Am achizitionat acest laptop si sunt foarte multumit de el . In jocuri se comporta ok daca sti sa setezi detaliile jocului… unii sunt mai pretentiosi , altii nu.. la mine e important sa nu fie frame sau sa nu sacandeze . Se misca foarte rapid e foarte echilibrat vorba lui Cristi. Isi merita banii.

  6. Am g550,este bunicel?Sau doar G580 da randamente din gama Lenovo?

  7. Chiran Sorin a zis

    Franklin:
    Foarte bun laptopul, sa-l stapanesti sanatos Cristi. Te rog sa faci un tutorial si despre cum instalez Windows 7 pe 64 de biti pentru ca nu reusesc imi da un mesaj de eroare ciudat . Windows cannot be installed to this disk The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GTP disks.

    poate te ajuta ASTA,cand am incercat sa pun windows 7 pe un sistem tot cu UEFI (nu cu bios) am folosit metoda asta si la mine a dat rezultate foarte bune.

  8. foarte frumos lucrul nou este lucru nou dar nu am vazut ventilatorul pentru procesor sau nu are? multumesc Cristi

  9. salut cristi!dupa ce am reformatat un leptop HP din ce cauza nu mai este silentios si huruie,in bios nu am umblat doar i.am facut o reformatare simpla!!

  10. radu nicusor a zis

    cum pot dezactiva limita de prieteni pe facebook? am ajuns la un anumit numar de prieteni si nu mai pot avea nici un prieten, stiu ca se poate dezactiva limita, am vazut intr.un episod i like it al lui buhnici, insa nu mai dau de el…
    si cel mai bun raspuns la intrebarea mea cred ca ar fi un tutorial…
    multumesc anticipat

  11. Buna Seara.
    Fiind abonat la Tutorialele Voastre am vazut si pe cel legat de LENOVO G580.In primul rand sa-l stapanesti SANATOS si sa tina cat mai mult.
    Am doar 2 intrebari:
    -prima legata de modalitatea de ventilare a sistemului,ce stii despre asta? ; ….intreb acest lucru pt ca am un HP dV9000 din 2006 si am mari probleme din cauza caldurii (am inlocuit de 2 ori pasta termo de la bara de CU care “raceste” CPU si Procesorul Video!);
    – a doua: de unde se poate achizitiona si cam la ce pret? (daca NU e voie sa faci reclama se poate pe adresa de mail?);
    Stima
    MARIUS

  12. Franklin:
    Foarte bun laptopul, sa-l stapanesti sanatos Cristi. Te rog sa faci un tutorial si despre cum instalez Windows 7 pe 64 de biti pentru ca nu reusesc imi da un mesaj de eroare ciudat . Windows cannot be installed to this disk The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GTP disks.

  13. am intalnit si aceeasi problema, trebuie sa stergi toate partitiile existente si sa partitionezi din nou si merge totul ok…

  14. Imi place culoarea la nebunie este ceva deosebit.
    Cred ca este mai dificil sa al cureti dar merita arata foarte bine.
    Sa il stapanesti sanatos.

  15. Adrian Gudus a zis

    MARIUS:
    Buna Seara.
    Fiind abonat la Tutorialele Voastre am vazut si pe cel legat de LENOVO G580.In primul rand sa-l stapanesti SANATOS si sa tina cat mai mult.
    Am doar 2 intrebari:
    -prima legata de modalitatea de ventilare a sistemului,ce stii despre asta? ; ….intreb acest lucru pt ca am un HP dV9000 din2006 si am mari probleme din cauza caldurii (am inlocuit de 2 ori pasta termo de la bara de CU care “raceste” CPU si Procesorul Video!);
    – a doua: de unde se poate achizitiona si cam la ce pret? (daca NU e voie sa faci reclama se poate pe adresa de mail?);
    Stima
    MARIUS

    La a doua intrebare ai raspuns direct in textul de deasupra tutorialului. Poate cand ajungi pe tutorialele noastre ar trebui sa aloci timp sa citesti si textul si nu sa sari la a da Play imediat clipului video.
    Te-ai intrebat spre sfarsitul textului de ce “Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Maron Inchis” este scris cu rosu ingrosat? Pentru ca acel text e link-uit, faci click pe el si ajungi fix la pagina de unde poti achizitiona laptopul

  16. Salut Cristi am si eu o intrebare , daca fac upgrade la memorie (adaug inca o placuta) pierd garantia la el? Este cumparat tot de la emag laptopul.

  17. felicitari pentru achizitie si tutorial! eu sunt fan ibm/lenovo, ba chiar eu inca lucrez pe un thinkpad t43 cu win8 si merge f bine. nu degeaba unii spun ca thinkpad = tankpad (adica thinpad-urile sunt rezistente precum un tanc). daca va crapa thinkpad-ul meu, sigur voi achizitiona un lenovo. multa bafta in continuare si asteptam noi tutoriale!

  18. Interesant tutorialul.Acum un an si jumatate am cumparat un laptop Dell.Am cautat instructiunile pt schimbare hdd si am vz ca trebuie demontat in totalitate(parca erau cca 40 suruburi).Am cumparat ssd si am mers la un atelier unde a inlocuit hdd-ul cu ssd-ul.Operatia a durat cateva ore!!!
    Daca mai cumpar un laptop am sa cumpar cu 2 hdd-uri sau cu 2 lacasuri pt hdd si NU DELL .Acer,Asus au unele doua spatii pt hdd si se poate monta usor un ssd.

  19. Foarte interesant tutorialul. Am si eu acest tip de laptop.
    Am tot citit articole de pe net, dar sunt multe contradictii legate de durata de viata a bateriei. Voi cum recomandati sa fac atunci cand folosesc ca desktop laptopul? sa scot bateria (incarcata la 60%) si sa o depozitez intr-un loc racoros, sau sa tin bateria tot timpul in el, chiar daca sta conectat la curent mai mult timp (2-3 saptamani de exemplu).
    Va multumesc.

  20. Sergiu:
    Foarte interesant tutorialul. Am si eu acest tip de laptop.
    Am tot citit articole de pe net, dar sunt multe contradictii legate de durata de viata a bateriei. Voi cum recomandati sa fac atunci cand folosesc ca desktop laptopul? sa scot bateria (incarcata la 60%) si sa o depozitez intr-un loc racoros, sau sa tin bateria tot timpul in el, chiar daca sta conectat la curent mai mult timp (2-3 saptamani de exemplu).
    Va multumesc.

    Am uitat sa spun ca daca las bateria in laptop, Energy managment de la lenovo il setez sa lase bateria la 60% fara sa o incarce, dar nu sunt prea increzator in aceasta metoda.
    Iar altii spun ca daca nu e bateria in laptop, in urma unei supratensiuni ,fara baterie laptopul se pate arde.

  21. Sa-l stapanesti sanatos! O asemenea recomandare am facut-o unor prieteni prieteni si am ramas placut surprins cand am vazut tutorialul trecut. Mersi de informatie in privinta mufei jack. Chiar ma gandeam cum de nu au pus mufa pt microfon. Bafta!

  22. Cristi ar fi frumos ca urmatorul sau urmatoarele tutoriale sa le faci de pe acest laptop

  23. Adrian Gudus a zis

    Madalin:
    Salut Cristi am si eu o intrebare , daca fac upgrade la memorie (adaug inca o placuta) pierd garantiala el? Este cumparat tot de la emag laptopul.

    Nu pierzi nimic dar daca va fi necesar vreodata sa il duci in garantie, va trebui sa o scoti, sa lasi in el sau sa pui piesele originale cu care a venit laptopul. In concluzie, daca ai de gand sa schimbi HDD-ul, Wireless-ul, RAM-ul, nu cauta sa te debarasezi de cele originale caci vei avea nevoie de ele, macar pana iti expira garantia.

  24. Salut Cristi! Eu zic ca pentru aproape aceeasi bani ai putea cumpara acest laptop http://www.emag.ro/laptop-lenovo-g580ar-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-610m-1gb-freedos-glossy-brown-59-334761/pd/EC13KBBBM/?ref=list_p1_l2
    Sau spui ca este mai performant cel prezentat de tine? “Eu vrea sa stiu care din cele 2 este mai performant”.

  25. Adrian Gudus a zis

    Dragos:
    Salut Cristi! Eu zic ca pentru aproape aceeasi bani ai putea cumpara acest laptop
    Sau spui ca este mai performant cel prezentatde tine? “Eu vrea sa stiu care din cele 2 este mai performant”.

    Daca il vrei pentru jocuri, cel prezentat de cristi este mai performant, ai o memorie dedicata video mai mare si un chip grafic mai nou (pe cel prezentat de cristi)
    Daca nu il vrei pentru jocuri atunci e ideal cam pentru orice.

  26. cum sta treaba deci cu bateria? daca il tin non-stop in laptop, nu se uzeaza? la 100% incarcat sa scot din priza sau sa il las incontinu la incarcat?

  27. cuc cristian a zis

    Am un Lenovo B560 cam de 1 an de zile.Pe 26.12.2012 pur si simplu nu a mai pornit.Am mers cu el la adresa unde era scris servce pentru el …data din magazin si cei de acolo au spus ca nu se mai ocupa ei si mi-au dat un numar de telefon sa sun la reprezentanta Lenovo.Am sunat si dupa o gramada de intrebari si asteptari pe data de 14.01.2013 s-a aprobat sa mi se repare laptopul .Asa ca l-am ambalat frumos in cutia originala si a venit un reprezentant de la ups si l-a luat ….l-au dus tocmai in Polonia ca acolo au service.Acolo sta 10 zile dar poate si mai mult in functie de gravitatea defectiunii.Sincer nu recomand LENOVO din nici o serie.Sant varza.

  28. cuc cristian:
    Am un Lenovo B560 cam de 1 an de zile.Pe 26.12.2012 pur si simplu nu a mai pornit.Am mers cu el la adresa unde era scris servce pentru el …data din magazin si cei de acolo au spus ca nu se mai ocupa ei si mi-au dat un numar de telefon sa sun la reprezentanta Lenovo.Am sunat si dupa o gramada de intrebari si asteptari pe data de 14.01.2013 s-a aprobat sa mi se repare laptopul .Asa ca l-am ambalat frumos in cutia originala si a venit un reprezentant de la ups si l-a luat ….l-au dus tocmai in Polonia ca acolo au service.Acolo sta 10 zile dar poate si mai mult in functie de gravitatea defectiunii.Sincer nu recomand LENOVO din nici o serie.Sant varza.

    Daca ti-l schimba pe loc era bun ?
    Descrierea ta este cam infantila. Ce este varza, laptop-ul sau serviciile de care ai beneficiat in calitate de client ?
    Asta-i problema cu unele magazine, sunt doar vanzatori. Unii spun ca emag este mai scump decat altele insa emag-ul iti ridica produsul de acasa si ti-l aduce inapoi reparat sau schimbat cat timp este in garantie.
    Problema pe care ai avut-o tu cu un produs Lenovo puteai sa o ai cu orice brand.
    Alta data sa fii atent la serviciile oferite de magazinul de la care cumperi.

  29. Salut dispun de un procesor de Intel Core i5 3350P, 3100MHz, 6MB daca ati putea bineinteles sa imi recomandati o placa de baza si placa video undeva la 1000 roni pentru encodari video FULL HD in avi si invers am zis asta pentru ca fac filmari din diferite ocazii si sunt persoane mai in varsta spre ex care nu dispun de filmari full hd ci dvd sau avi
    Calculatorul pe care il am nu suporta Full HD adica vede fleshuit in reluare si cand fac encodarea im converteste tot flesuit sau in reluare pe romaneste si ca sistem este AMD Dual Core 5200+/2700GHZ,2GB rami Kingston,9500GT/Nvidia si placa de baza M2NE-SLI

  30. CRISTI SI ATAT a zis

    Nene cine spune ca Lenovo este firma serioasa este teapa.Am laptopul stricat in service in Polonia ca tara noastra nu au baieti capabili,azi mi-a dat un reprezentent de la Lenovo din tara ca defectiunea este la placa de baza iar placa de baza s-a defectat din cauza cablului de alimentare.Asta-i bataie de joc pe fata si mi-au cerut 60 de euro ca este din vina cablului de alimentare.Inanite sa il ia in service ,am verificat tensiunea de iesire si era buna.Laptopul este bun pana se defecteaza dupa aceea incepe dansul.Il am stricat de pe data de 26.12.2012.si inca mai am de stat.Sincer nu renteaza.Am un Lenovo B560 dar si celelalte serii sant varza.Vedeti si linkul asta ca sa mai vedeti o gramada de oameni fericiti ca au Lenovo.http://forum.softpedia.com/topic/851774-garantie-lenovo-v570/ Organizare mafiota….adica iti ia aparatul la ei si acolo te joaca cum vrea ei.Va doresc o zii buna

  31. Sorin cel Mare a zis

    Cristi, de ani de zile am urmarit tutorialele tale si de aceea am un respect deosebit fata de tine.. Nu vreau sa-mi zici nici DA nici NU dar eu cred ca acest laptop l-ai primit cadou de la Emag care vrea sa scape de ele pentru ca sa poate scrie in dreptul lor “Nu se mai gaseste in oferta Emag” pentru ca au fost mari probleme cu aceste serii in Romania dar si in alte tari

  32. Sorin cel Mare:
    Cristi, de ani de zile am urmarit tutorialele tale si de aceea am un respect deosebit fata de tine.. Nu vreau sa-mi zici nici DA nici NU dar eu cred ca acest laptop l-ai primit cadou de la Emag care vrea sa scape de ele pentru ca sa poate scrie in dreptul lor “Nu se mai gaseste in oferta Emag” pentru ca au fost mari probleme cu aceste serii in Romania dar si in alte tari

    Emag-ul nu-mi face cadouri, nu am primit in viata mea un cadou de la emag.
    Laptop-ul ecesta este o afacere buna, o configuratie echilibrata la un pret corect.
    Seria G de la Lenovo se bucura de o mare popularitate si la noi si afara, a trecut vremea cand Romania era doar o piata de consum pentru electronice la mana a doua, am mai invatat si noi cate ceva.
    Laptop-ul nu mai este in oferta deoarece va fi usor reconfigurat, o sa intre in locul lui un model identic cu 8 GB de memorie ram, poate si cu alte periferice.
    Modelul G580 se gaseste in mai multe configuratii:

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Pentium® Dual-Core TM B960 2.20GHz, 4GB, 500GB, nVidia Geforce 610M 1GB, Free DOS, Maro Inchis

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core B830 1.80GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8, Black

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® CoreTM i3-2328M 2.20GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 610M 1GB, FreeDOS, Maron Inchis

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Maron Inchis

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i3-2328M 2.20GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8, Black

    Laptop Lenovo G580AR cu procesor Intel® Core TM i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 610M 1GB, FreeDOS, Glossy Brown

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8, Black

    Laptop Lenovo G580 cu procesor Intel® Core TM i7-3520M 2.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Maron Inchis

    Toate astea sunt modele Lenovo G580 in diferite configuratii.
    Daca te-as fi luat in serios m-as fi simtit jignit, din fericire sunt obisnuit cu rautatile.

  33. Adrian Gudus a zis

    Sorin cel Mare:
    Cristi, de ani de zile am urmarit tutorialele tale si de aceea am un respect deosebit fata de tine.. Nu vreau sa-mi zici nici DA nici NU dar eu cred ca acest laptop l-ai primit cadou de la Emag care vrea sa scape de ele pentru ca sa poate scrie in dreptul lor “Nu se mai gaseste in oferta Emag” pentru ca au fost mari probleme cu aceste serii in Romania dar si in alte tari

    Daca tot ai o logica atat de “fantastica” de a trage o astfel de concluzie (gresita evident) poate ne spui si ce avea Cristi de castigat sau de pierdut DACA primea cadou acest laptop, de ce ar fi ascuns acest lucru, ca sa castige sau sa nu piarda ce?
    Pune si tu la cale un site sa vedem cate laptopuri primesti cadou. Habar nu aveti cum merg treburile in marketing, va dati cu parerea ca orice roman bazandu-va pe “intuitia” voastra de multe ori FOARTE GRESITA din LIPSA DE INFORMARE

  34. eu sunt fericit. am lenovo g570ah, am dat 1799 lei la altex pe ea. lenovo e nr.2 in lume,cum sa fie varza laptopurile? mai ales ca din 2005 si ibm ii apartine…

  35. lenovo are service in romania prin no limits srl. eu zic ca sunt seriosi…

  36. Salut dispun de un procesor de Intel Core i5 3350P, 3100MHz, 6MB daca ati putea bineinteles sa imi recomandati o placa de baza si placa video undeva la 1000 roni pentru encodari video FULL HD in avi si invers am zis asta pentru ca fac filmari din diferite ocazii si sunt persoane mai in varsta spre ex care nu dispun de filmari full hd ci dvd sau avi
    Calculatorul pe care il am nu suporta Full HD adica vede fleshuit in reluare si cand fac encodarea im converteste tot flesuit sau in reluare pe romaneste si ca sistem este AMD Dual Core 5200+/2700GHZ,2GB rami Kingston,9500GT/Nvidia si placa de baza M2NE-SLI

  37. Sorin cel Mare a zis

    M-am speriat de reactiile lui Adrian si Cristi la comentariul meu de mai sus pe care regret –acum- ca l-am postat; nu as vrea sa fiu perceput ca un tip rautacios. Eu sunt extrem de limitat in domeniul IT si n-am sa reusesc niciodata sa “pun la cale un site” dar, naaa, ma pricep si eu intr-un alt domeniu si anume, neurologia iar lectiile voastre m-au ajutat fff mult in domeniul meu de activitate in ultimi 2 ani de cand va urmaresc. Va apreciez prea mult si de aceea imi cer mii de scuze si –daca se poate- va rog sa eliminati/stergeti cele scrise de mine mai sus

  38. Salutare , am si eu o mica intrebare , cum pot sa aflu maximul de gb ram pe care il poate suporta un laptop?

  39. Care e diferenta intre tipul de platforma ESSENTIAL/ IDEAPAD/THINKPAD, la laptopurile Lenovo?

  40. Buna,
    Imi puteti recomanda un cooler potrivit pentru acest laptop? Am inteles ca unele ventilatoare misca aerul de sus in jos, altele invers. Ori am inteles eu gresit?

  41. Madalina:
    Buna,
    Imi puteti recomanda un cooler potrivit pentru acest laptop? Am inteles ca unele ventilatoare misca aerul de sus in jos, altele invers. Ori am inteles eu gresit?

    Nu arunca banii pe tot felul de prostii, trebuie doar sa ai grija unde pui laptop-ul. Intotdeauna laptop-ul trebuie sa stea pe suprafete solide, o masa, un scaun perfect plan, o bucata de carton rigid, char si o bucata de placaj poti folosi daca vrei sa-l folosesti in pat sau pe canapea. Nu puneti laptop-ul pe palturi, paturi, fotolii, etc. Daca-l tii in brate ai grija sa nu acoperi gura de admisie a ventilatorului.
    Laptop-ul trebuie sa aiba libera partea pe unde trage aer, pe undeva pe jos (este un spatiu cu gauri).

  42. “este un spatiu cu gauri”Ha Ha Ha Haaaaaaaa Haaaaaaaaaaa Ha

  43. Am si eu astfel de laptop, insa din nefericire de craciun un pahar de vin a ajuns sa fie varsat pe tastatura. L-am dus la service si mi-au spus ca nu merita reparat deoarece trebuie schimbata placa de baza, care se poate comanda din state si tastatura, totul ajungand sa coste aprox. 200 euro. Ma gandeam ca poate gasesc o placa de baza undeva pe net, dar din pacate cei de la service nu au vrut sa-mi spuna ce model este. Pote ma puteti ajuta voi, va rog frumos, cu ceva informatii, poate niste link-uri. Mi-ar parea extrem de rau sa ma debarasez de acest laptop asa de repede, mai ales ca eram f multumit de el.
    Multumesc anticipat.

    • placa de baza nu se schimba la laptop. Nu merita distractia, costa trei sferturi din laptop, nu e ca la desktop. Incerci sa vinzi restul componentelor.

  44. Singurul dezavantaj la laptopul prezentat ar fi faptul ca faca se doreste a fi curatat ventolatorul cred ca trebuie desfacauta toata carcasa se vede doar un sfert din cooler si pentru unii cred ca ar fi o mica problema

  45. Salut prieteni, va urmaresc cu mult interes tutorialele de ceva vreme incoace si ma bucur nespus de mult ca exista si in Romania oameni care fac videotutoriale atit de bine documentate pentru ai invata si pe altii din tainele calculatoarelor. Eu sunt un novice in materie de calculatoare si nu am reusit sa-mi upgradez laptopul (gasirea celui mai bun procesor pe care il poate suporta placa de baza s.a.).Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca nu va rapeste foarte mult timp acest lucru. Am un laptop IBM ThinkPad T43 ,nr. J1ZWN54E1HA,model 18714AU cu un procesor Intel(R) Pentium(R) M 1,86 GHz Dothan-32biti ;782 MHz 1,99GB of RAM;socket 479 mPGA, DDR2 2040 MB. Va multumesc foarte mult pentu ca existati

  46. Adrian Gudus a zis

    mihai remi:
    Salut prieteni, va urmaresc cu mult interes tutorialele de ceva vreme incoace si ma bucur nespus de mult ca exista si in Romania oameni care fac videotutoriale atit de bine documentate pentru ai invatasi pe altii din tainele calculatoarelor. Eu sunt un novice in materie de calculatoare si nu am reusit sa-mi upgradez laptopul (gasirea celui mai bun procesor pe care il poate suporta placa de baza s.a.).Va rog frumos sa ma ajutatisi pe mine daca nu va rapeste foarte mult timp acest lucru. Am un laptop IBM ThinkPad T43 ,nr. J1ZWN54E1HA,model 18714AU cu un procesor Intel(R) Pentium(R) M 1,86 GHz Dothan-32biti ;782 MHz1,99GB of RAM;socket 479 mPGA, DDR2 2040 MB. Va multumesc foarte mult pentu ca existati

    Renunta, Laptop-urile in general nu se upgradeaza. Le cumperi si ramai cu acelasi hardware.
    Ce vei putea schimba usor este hard disk-ul si memoria RAM.
    Laptopurile nu sunt concepute sa fie upgradate ulterior, multe au tot felul de sigilii si protectii pe hardware
    Nici nu am auzit sa vanda cineva laptopuri pentru laptop, poate doar la mana a 2-a (SH)
    Prioritatea unui laptop este portabilitatea si nu posibilitatea ulterioara a upgrade-ului de hardware.

  47. salut. tot respectul pt voi baieti faceti o traba minunata… am si eu un lenovo g580 (model 2189) vreau sa stiu dak are placa video dedicata nvidia geforce, am incercat sa instalez driverele din tutorialul tau dar imi da o eroare ”nvidia installer cannot continue” ”this graphics driver could not find compatible graphics hardware” am urmarit cu mare atentie sa instalez driverul corect. La comanda ”dxdiag” din ”run” imi zice ca am placa intel(R) HD Graphics, mai am de precizat ca nu am comanda NVIDIA Control Panel. va rog ajutati-ma…ms mult

  48. Sa traiti domnilor Cristian si Adrian( ce fain rimeaza). Spune-mi te rog cum sa instalez windows-ul pe un laptop free dos, sa astept pana se incarca bateria pana la 100% sau bag bateria la el pentru ca a venit separat de laptop( nu era introdusa in laptop), conectez cablu la el si-l introduc in priza. Laptopul este acesta: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/k55dr-sx088d-amd-quad-core-a10-4600m-23ghz-4gb-750gb-radeon-hd-7470-1gb/ . Si inca ceva vreau sa-mi spuni, procesorul de la laptopul meu este mai slab ca si cel de la laptopul tau, si la fel sa-mi spuni si cu placa video. Multumesc de raspuns.

  49. Recomand seria ThinkPAD IBM!

  50. Salut . Care este diferenta din un lenovo g580 cu procesor i3 si seria b590 cu procesor i5 ? Am vazut ca sunt foarte apropiate la pret si la restul configuratiei. Doresc sa achizitionez unu si nu sunt hotarat.doresc o platforma solida pentru ca am mai avut un laptop in trecut si am avut o gramada de probleeme cu el.

  51. Ce parere aveti despre http://www.domo.ro/Laptopuri_&_Tablete/Laptop-uri/Notebook_-_Laptop/Lenovo/Notebook_Lenovo_IdeaPad_G580_GMBRTX_59-360921

    Stiu ca e dual core dar pt office, filme si poate niste jocuri si niste programe poate putin photoshop si autocad 2007 2d e bun? Macar office si filme. Am terminat liceul si imi trebuie un laptop ieftin si bun pt facultate ( electronica si telecomunicatii sau informatica industriala)

  52. Alex: Ce parere aveti despre http://www.domo.ro/Laptopuri_&_Tablete/Laptop-uri/Notebook_-_Laptop/Lenovo/Notebook_Lenovo_IdeaPad_G580_GMBRTX_59-360921

    Stiu ca e dual core dar pt office, filme si poate niste jocuri si niste programe poate putin photoshop si autocad 2007 2d e bun? Macar office si filme. Am terminat liceul si imi trebuie un laptop ieftin si bun pt facultate ( electronica si telecomunicatii sau informatica industriala)

    Ma lamuriti si pe mine va rog?

  53. mi-am achizitionat si eu acest laptop: emag.ro/laptop-lenovo-ideapad-g580-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-2348m-2-30ghz-4gb-1tb-nvidia-geforce-635m-2gb-free-dos-dark-brown-59-366652/pd/EZ0FNBBBM/

    Ce poti sa imi spui de procesor, e mai bun decat cel din modelul prezentat de tine?

  54. Un videotutorial cu curatarea lui si sfaturi in acest sens, la cat timp trebuie curatat etc. Are ecran matt, foarte bine pentru mine, un plus. Pe curand !

  55. Salut! Am modelul de laptop la care faci reclama. Dar am urmatoarea eroare: http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/i-have-problem-in-wimax/td-p/1084747

    Nu stiu exact ce driver sa instalez si cum sa procedez. Ma poti ajuta te rog?
    Am instalat pe el windows 7

  56. Ai o problema cu tusea…

  57. De unde ati comandat laptopul ? Si ce parere aveti de cel.ro
    Am gasit un laptop foarte convenabil acolo.

  58. Cristi cum se descurca in VirtualBox? In prezent un i3 de a 4-a generiatie e destul pt VirtualBox sau e necesar i5? fara placa video dedicata sau si cu placa video?

  59. Bună seara tuturor și la mulți ani pentru că scriu prima dată acest an mesaj pe site. Am un la laptop Lenovo G580 de aproximativ 2 ani de zile cu procesor i5… . Îmi funcționează foarte bine, la început bateria îmi ținea până la 6 ore de funcționare aproape pentru orice activitate. De vreo 6 luni mi-a cerut din sistem să setez protecție la baterie, să-l setez pe balanță și de atunci bateria nu-mi depășește de 57-60%. Mi-am reinstalat recent și windows-ul și a rămas la fel. L-am resetat la performanțe maxime și pe baterie maximă din Intel Graphics and Media Control Panel și nu a mai revenit. În prima lună când l-am setat pe balanță a revenit de câteva ori și de atunci a rămas blocat pe 57 %. Ce pot să fac pentru a se încărca bateria complet? De atunci bateria nu-mi mai ține încărcată mai mult de jumătate de oră.

  60. Salut Crisiti!Detin acest model de Lenovo G580(20150),cu o singura diferenta fata de specificatiile laptopului tau:placa mea grafica este 635M.Laptopul are 2 ani si functioneaza inca impecabil.Nu sunt multumit de placa de retea wireless,la mine Brodcom BCM4313GN,un chip slabut,care nu depaseste 72Mbps.In consecinta as vrea un upgrade la placa wireless si am rugamintea sa mi se recomande un model compatibil(cred ca Intel ar fi cel mai potrimit,tinand cont de faptul ca placa de baza este Intel)Inca o intrebare:Rooterul Netis WF2471 sau Netis WF2415?Oricum te rog sa-mi faci si aici o recomandare,daca se poate(chiar si alta marca)Mersi mult de tot!

  61. Buna seara,Cristi.Sunt asa nedumerita ce laptop sa imi iau avand in vedere ca acum fac un curs de grafica,photoshop..etc…nu ma prea pricep si te-as ruga sa imi recomanzi un laptop pana in 2ooo lei…chiar mai ieftin…multumesc mult…sunt incepatoare…

  62. Salut! Super ok laptopul cu cateva minusuri legat de placile de retea. Ce wireless am schimbat-o dar placa de retea LAN nu stiu cum se poate schimba. E doar de 10/100. 🙁
    Ma poti ajuta cumva? Multumesc.

  63. Ce placa de reta se portriveste la leptopu LENOVO G580 .. Sa stiu sigur care sa cumpar si sa se potrivasaca . Cea care o are lepropu e de videza mica si asi dori sa cumpar una de viteza mare ca netu de de 300MB. Va rog frumos sami spuneti un model de placa reta care sa o cumpar si sa se potrivasca . Me frica ca iau si nu va merge …

  64. da.. mai putin curatarea cooler-ului de praf

  65. BUNA SEARA DOMNILOR ,AM TOT UN LAPTOP G 580 LENOVO ,PROBLEMA ;AM STERS WINDOW 7 DIN GRESEALA DUPA CARE AM PUS XP CU DIVERSE PROGRAME DE AM SCHIMBAT MBR -UL SI AM VRUT SA PUN INAPOI WIN 7 SI NU AM MAI RAUSIT DEOARECE NU MAI FUNCTIONA DVD-UL SPUNE CA NU ARE SUFICIENT SPATIU PAGE.FILLE CA-AM ASA CEVA IADE PE STIC NU AM ANUMITE DRIVERE ,IDEEA CUM MAI FAC SPATIU PT DVD SA FUNCTINEZE INAPOI CU WIN 7 ,MULTUMESC O SEARA BUNA

Trackbacks

  1. […] operare, nota 10. Daca nu ati vazut prezentarea laptop-ului G580, va recomand s-o faceti pe pagina: Prezentare laptop Lenovo G580, o afacere foarte buna Sper ca acum veti privi cu alti ochii procesul de descarcare a driverelor de la Lenovo. Hai ca nu-i […]

  2. […] (pentru gaming) Daca totusi nu sunteti satisfacuti de niciun produs, va pot recomanda cu caldura laptop-ul pe care eu l-am cumparat in urma cu cateva luni si de care sunt foarte […]

Speak Your Mind

*