Cum instalam Widgetul HTC pentru ceas si prognoza meteo pe Windows – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un Widget foarte interesant pentru sistemul de operare Windows. Mai exact o sa vedem cum instalam HTC Home Widget, renumitele widget-uri pentru vreme, stiri, fotografii, ceas intalnite pe smartphone-urile HTC cu Android. Cireasa de pe tort pentru HTC Home este widget-ul pentru vreme (Weather/Clock widget). PE langa faptul ca acest widget afiseaza ceasul, ne mai afiseaza si starea vremii precum si prognoza meteo pentru urmatoarele 5 zile.
De ce HTC Home Widget?
Atunci cand aplicatia actualizeaza starea vremei, daca vremea este alta decat cea afisata pana in momentul actualizarii, aplicatia va scoate niste efecte sonore scurte (tunete si picaturi cazand cand ploua, un stergator de masina care curata display-ul, pasarele ciripind, sunetul unui vant furios atunci cand este furtuna) in functie de starea vremei. Widget-ul se va anima exact ca pe smartphone-urile HTC.
Daca dorim, putem seta aplicatia sa schimbe wallpaper-ul desktop-ului odata cu schimbarea vremei. Wallpaperele pe care le va seta widget-ul vor fi tematice, in functie de starea vremei. Daca afara ploua, aplicatia va seta un wallpaper cu ploaie, daca afara este soare aplicatia va seta un wallpaper cu peisaje insorite si tot asa.
Pe langa widget-ul ce ne afiseaza vremea, prognoza meteo pe 5 zile si ceasul, aplicatia mai vine si cu alte 3 widget-uri pentru stiri, fotografii si ceas analogic.
In concluzie, HTC Home este o aplicatie care infrumuseteaza desktop-ul nostru facandu-l dinamic si oferindu-ne infomaii pretioase. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum se foloseste HTC Home, ce stie sa faca si cum il setam sa ne schimbe wallpaper-ul in functie de starea vremei.

Download Widget-uri HTC Home 2.4
Download Wallpapere tematice pentru Widget-ul meteo HTC Home

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. Nu pot descarca fisierele puse de dvs la download pentru ca avem nevoie de permisunea google disc ca in urmatoarea imagine: “http://img228.imageshack.us/img228/7938/4545zi.jpg”

  2. nu pot downloada fisierele.imi apare acolo ceva cu google docs!

  3. Cum downloadez(ma refer ca nu merge nu ca nu stiu)?Mi-a dat o eroare si a zs ca o trimite pe email,dar nu am primit nimic.Se mai poate downloada versiunea ta?

  4. Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal

  5. Dany:
    Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal
    Si un buton de edit pentru comentarii as fi bun … 🙂

  6. Adrian are Google Disc restrictionat, din cauza aceasta nu putem downloada aplicatia si wallpaperele

  7. Chiran Sorin a zis

    Dany:
    Chiar nu poti faci nimic cu microfonul ala ? E foarte deranjant zgomotul ala de fundal

    De fapt pe mine unul nu ma deranjaza deloc 😉 iar restul ar trebui sa tina rubrica de comentarii mai “curata” e deajuns unul maxim doua posturi cu problema cu download-ul,adica totusi trebuie sa mai stim sa si asteptam si dupa sa incepem sa scriem toti ca nu merge….macar daca se astepta solutionarea problemei si dupa sa scrie pagini intregi cu “nu merge”.Locul asta poate fi si mai bun totul depinde de noi;)

  8. Nu va mai chinuiti sa-l descarcati daca nu merge,,,cautatil pe google si il gasiti are tot cei trebuie cu tot cu animatie si sunet nu trebuie sa faci nimic
    Eu l-am gasit si portabil. .. succese pe ramura

  9. O sa vorbesc cu Adrian sa refaca linkurile, in cateva minute se rezolva.

  10. Bogdan C. a zis

    Am găsit un htc 2.4 portabil. Nu l-am incercat, chiar aici e!

  11. Bogdan C.:
    Am găsit un htc 2.4 portabil. Nu l-am incercat, chiar aici e!

    Felicitari Bogdan, merge brici chiar si pe Windows 8

    • Bogdan C. a zis

      Și uite aici si wallpaperele, tocmai le-am descoperit, nici nu am apucat să le văd, dar cred ca sunt cele pe care le are și Adrian. Arhiva are aceeași dimensiune ca în tutorial.

  12. folosesc asa ceva de 2 ani de zile :)))

  13. Dar pe Windows XP functioneaza?…

  14. Cristi, ar fi interesant sa realizezi un tutorial pe tema Monitoare LCD cu Touchscreen, un ghid video ceva… Referitor la un user care a spus :” Se poate trimite semnalul tv din televizor in pc prin hdmi pentru inregistrarea programelor tv in format digital hd? ” mar interesa si pe mine, sau sa iau semnal si sa-l bag prin TV Tuner, se poate ?

  15. rezolva odata cu linkurile! e foarte interesanta aplicatia!

  16. Andy:
    Dar pe Windows XP functioneaza?…

    Da, merge si pe xp.am incercato eu!

  17. TUTORIAL DESPRE CROSSOVER PLSS INTRE XP SI 7

  18. am pus aici linku catre setup-ul aplicatiei ……….

  19. Mai baieti descarcati HTC HOME 2.4 de aici……………….

  20. De aici puteti face download pentru versiunea prezentata de Adrian Click Aici.. HTC Home 2.4.r1

  21. De aici puteti face download pentru Wallpapere tematice pentru Widget-ul meteo HTC Home
    Click Aici…Wallpapere tematice pentru Widget-ul meteo HTC Home

  22. AdrianGudus a zis

    Imi cer scuze tuturor. Acum link-urile de Download sunt functionale. Nu ne asumam raspunderea pentru kiturile si arhivele pe care le-ati descarcat de la ceilalti utilizatori care au postat link catre acestea.

  23. AdrianGudus a zis

    Andy:
    Dar pe Windows XP functioneaza?…

    Eu am spus in tutorial ca functioneaza pe orice versiune de Windows. Data viitoare nu mai derula tutorialele. Daca te uiti cap-coada la un tutorial si citesti si textul de deasupra fiecarui tutorial, afli tot ce trebuie sa stii despre aplicatie.
    Chiar va place sa faceti un efort in plus de a posta un comentariu la care poti afla raspunsul din ceea ce este deja postat?

  24. Florin78 a zis

    Cristi, Adrian ce se intampla ca merg foarte greu tutorialele cam de o saptamana. Am zis ca o fi de la mine de la net dar daca dau la cele de acum o saptamana inapoi merg foarte bine.Cele de acum se incarca greu stau aproape 1 minut si merge ce merge si iar se incarca iar daca dau la cele de acum 1-2 saptamani in urma alea merg normal. Au compresia prea mare sunt mai mari in mega, ce se intampla? Netul meu este la Romtelecom cu modem: HUAWEI Smart AX MT 882 Viteza 2 mb/s asa zic ei. Va multumesc

    • da ai dreptate si eu am net de la romtelecom dar cu viteza 16mb/s si merge greu tutorialele nu stiu de ce merge ce merge iar se opreste iar merge si tot asa poate au ei o problema ca alfel nu imi explic de ce merge greu. pa

  25. KosminYoZ a zis

    Adrian cum ai facut tutorialele astea poti face un tutorial tot cu prg asta dar sa fie tutorialeu in rusa ?

  26. AdrianGudus: Eu am spus in tutorial ca functioneaza pe orice versiune de Windows. Data viitoare nu mai derula tutorialele. Daca te uiti cap-coada la un tutorial si citesti si textul de deasupra fiecarui tutorial, afli tot ce trebuie sa stii despre aplicatie.
    Chiar va place sa faceti un efort in plus de a posta un comentariu la care poti afla raspunsul din ceea ce este deja postat?


    M-am uitat la tutorial cap-coada, eu niciodata nu derulez. Potae n-am fost atent cand s-a spuns si windows XP.

  27. Adrian, NU functioneaza sunetele de care ai zis tu, doar wallpaperele se schimba, dar nu am sunet cand ai zis tu ca se schimba vremea se aude tunete,fulgere,soare puternic,etc.

  28. Florin78 a zis

    daniel: da ai dreptate si eu am net de la romtelecom dar cu viteza 16mb/s si merge greu tutorialele nu stiu de ce merge ce merge iar se opreste iar merge si tot asa poate au ei o problema ca alfel nu imi explic de ce merge greu. pa

    Problema la tutoriale este de la data de 20 iulie 2012 mai exact de la tutorialul: Configurare sistem performant la un pret foarte bun pe platforma AMD Fusion https://www.videotutorial.ro/?p=9194 pana in prezent, toate aceste tutoriale se incarca greu si merg cu intreruperi iar daca dati invers adica de la data de 17 inapoi ca 18, 19 sunt ca pe yutube si merg bine, veti vedea ca aceste tutoriale mai vechi de la 17 iulie 2012 merg perfect, se incarca repede si nu se mai opresc. incercati si veti vedea. CRISTI, ADRIAN FACETI CEVA PENTRU CA NU PUTEM VEDEA CUM TREBUIE TUTORIALELE. VA MULTUMIM INCA ODATA PENTRU MUNCA DEPUSA

  29. Florin78: Problema la tutoriale este de la data de 20 iulie 2012mai exact de la tutorialul: Configurare sistem performant la un pret foarte bun pe platforma AMD Fusionhttps://www.videotutorial.ro/?p=9194pana in prezent, toate aceste tutoriale se incarca greu si merg cu intreruperi iar daca dati invers adica de la data de 17 inapoi ca 18, 19 sunt ca pe yutube si merg bine, veti vedea ca aceste tutoriale mai vechi de la 17 iulie 2012 merg perfect, se incarca repede si nu se mai opresc. incercati si veti vedea. CRISTI, ADRIAN FACETI CEVA PENTRU CA NU PUTEM VEDEA CUM TREBUIE TUTORIALELE. VA MULTUMIM INCA ODATA PENTRU MUNCA DEPUSA

    Aveti dreptatate ultimele tutoriale merg cam greu….eu credeam ca e de la mine de la net…si am si eu tot romtelecom.

  30. salut d-nu adrian, am dat si eu peste o problema cu schimbarea imaginii de pe desktop, copiat acele foldere cu poze din arhiva dupa ce am sters pe cele care erau inainte, dar tot nu se schimba si background-ul, pe scurt imi ramane negru. Apoi am dat de alta problema, si anume ca: am deschis widget-ul photo, am selectat folderul cu pozele care sa mi le afiseze in widget iar la anumite poze imi da urmatoarea eroare “The image has corrupted metadata header.” cum pot scapa de eroare? ce anume nu este inregula cu acele poze?

  31. Dark: Aveti dreptatate ultimele tutoriale merg cam greu….eu credeam ca e de la mine de la net…si am si eu tot romtelecom.

    Va rog sa-mi spuneti ce hardware aveti, ce procesor ce placa video si cata memorie ram.

  32. AdrianGudus a zis

    petry:
    salut d-nu adrian, am dat si eu peste o problema cu schimbarea imaginii de pe desktop, copiat acele foldere cu poze din arhiva dupa ce am sters pe cele care erau inainte, dar tot nu se schimba si background-ul, pe scurt imi ramane negru. Apoi am dat de alta problema, si anume ca: am deschis widget-ul photo, am selectat folderul cu pozele care sa mi le afiseze in widget iar la anumite poze imi da urmatoarea eroare “The image has corrupted metadata header.” cum pot scapa de eroare? ce anume nu este inregula cu acele poze?

    Legat de schimbarea automata a wallpaper-ului atunci cand se schimba starea vremei recomand un restart dupa ce ai instalat aplicatia si ai facut toate setarile. Dupa cum ai vazut in tutorial, nici la mine nu a functionat schimbarea wallpaper-ului cand am vreut sa o demonstrez dar la sfarsitul tutorialului, am dat un restart la PC si totul a functionat cum trebuie. Inainte de restart iti recomand sa setezi ca aplicatia sa porneasca odata cu sistemul de operare. Am aratat cum se face asta in tutorialul video.
    Cat despre fotografii, daca primesti un astfel de mesaj inseamna ca provin dintr-o sursa indoielnica…

  33. Asa si la mine,merg cam greu,se blocheaza cateodata cand derulez tutorialele si sunt nevoit sa dau refresh la pagina,am un i3 2120,4 gb ram si un assus gt440.Am net de 22 de la romtelecom

    cristi-admin: Va rog sa-mi spuneti ce hardware aveti, ce procesor ce placa video si cata memorie ram.

  34. cosmin:
    Asa si la mine,merg cam greu,se blocheaza cateodata cand derulez tutorialele si sunt nevoit sa dau refresh la pagina,am un i3 2120,4 gb ram si un assus gt440.Am net de 22 de la romtelecom

    Am schimbat bitrate-ul tutorialului, ia vezi mai face asa ?

  35. cristi-admin: Va rog sa-mi spuneti ce hardware aveti, ce procesor ce placa video si cata memorie ram.

    Cristi problema este la ultimile tutoriale la cele de la data de 20 iulie 2012 pana in prezent, iar cele de la data de 20 in urma se incarca repede si nu se mai opresc pana la sfarsit, merg perfect. Eu am procesor INTEL (R) CPU 2160 1.80GHz Dual core, RAM 2.00 GB, Placa video nVIDIA GeForce 7300 SE / 7200 GS, placa de baza EP31-DS3L

  36. mie sa oprit in sec 4 a stat 2 sec dar dupaia a mers pana la capat si nu sa mai oprit de loc tutorialul

  37. cristi-admin: Am schimbat bitrate-ul tutorialului, ia vezi mai face asa ?

    Cristi ultimul tutorial adica asta la mine merge perfect acum dar aseara cu greu l-am vazut. Dar celelalte in urma pana la data de 20 tot greu merg. Eu cred ca sa rezolvat problema asteptam urmatorul tutorial sa vedem cum merge si mai ales ce mai invatam de la voi. VA MULTUMIM CA EXISTATI

  38. La mine se misca brci, tutorialele nu trebuia sa mai umbli Cristi, romtelecom asa e raspunde mai greu, RDS-ul se misca imediat cum ai dat click, deci nu e de la tutorial, e de la net. Revin cu o intrebare ce NU mi-sa raspuns : Adrian, NU functioneaza sunetele de care ai zis tu, doar wallpaperele se schimba, dar nu am sunet cand ai zis tu ca se schimba vremea se aude tunete,fulgere,soare puternic,etc.

  39. cosmin:
    Asa si la mine,merg cam greu,se blocheaza cateodata cand derulez tutorialele si sunt nevoit sa dau refresh la pagina,am un i3 2120,4 gb ram si un assus gt440.Am net de 22 de la romtelecom

    cosmin:
    Asa si la mine,merg cam greu,se blocheaza cateodata cand derulez tutorialele si sunt nevoit sa dau refresh la pagina,am un i3 2120,4 gb ram si un assus gt440.Am net de 22 de la romtelecom

    Asa si la mine,merg cam greu,se blocheaza cateodata cand derulez tutorialele si sunt nevoit sa dau refresh la pagina,am un i3 2120,4 gb ram si un assus gt440.Am net de 22 de la romtelecom

    Salut,
    Eu am net de la RDS si am un Pentium 4(520),1 g ram si placa video hd 4650 512 si tutorialele se misca excelent.
    Deci problema s-ar putea sa fie de la net.

  40. Nu,acum merge perfect:D

    cristi-admin: Am schimbat bitrate-ul tutorialului, ia vezi mai face asa ?

  41. cosmin:
    Nu,acum merge perfect:D

    Noi incercam sa va dam calitate din ce in ce mai mare insa se pare ca mai trebuie sa asteptam, inca sunt multe computere si conexiuni care nu pot duce calitatea asta.
    Noi suntem pregatiti, cand veti fi si voi o sa ridicam din nou stacheta, acum o s-o lasam putin in jos ca sa puteti trece toti.

  42. NUU merg sunetele !!!!! nu functioneaza NU se aude nimic !!!!!! Ce e de facut ? Help,help,help !!!

  43. Interesant tutorial, pacat ca sunt pe Ubuntu 12.04 acum, dar cand revin pe Windows, am sa-l incerc si eu. Ami place foarte mult customizarea. Cu vizionarea nici o problema, si eu sunt la Rds cu 100 mega fibra, posibil la Romtelecom o fi ceva problema. La mai multe tutoriale.

  44. Eu am descrcat ambele fisiere, mi-a cerut sa accesez contu de Gmail de unde si pana unde habar nu am, nu vad nici o luegatura intre ele. Am bagat username si pass si s-a descarcat normal fara sa intre in Gmail. PROBLEMA la mine e ca nu gaseste Bucharest sau Bucuresti indiferent de ce server aleg. Da nu imi e asa de maxima utilitate asa ca il voi dezinstala.

  45. M-c schimba serverul meteo, nici mie nu imi gasea orasul

  46. Am xp si nu merge. Dupa ce am instalat, am dat rest si degeaba. Sa fie vreo problema de la placa video?(ati radeon hd 2600 pro)

  47. de pe adresa originala <ARE VIRUSI ADRESA AIA NU E BINE DE ACOLO SI FOARTE RAR DIN ALTA SURSA NU SE POT LUA PENTRU CA E linku DE DOWNLOADARE DE PE ADRESA LOR DE ORIGINE SI AIA E VIRUSATA , DAR DE AICI DE LA VOI E BN NU E VIRUSATA LUATI DE AICI DE LA VIDEOTUTORIAL PUS DE ADRIAN < MULTUMIM PT TOT

  48. merge si pe windows 7 ultimate SP1 : 32 biti=X 86> trebuie sa alegeti ce fel de windows 7 folositi dak e pe 32biti = X86 iar dak e pe 64biti = X64 < dak voi aveti pe 32 biti si voi yl instalati pe cel de 64 biti s-ar putea sa nu mearga : pt k yn foldar vi le da pe amandoua versiuni alegeti voi kre e bun pt windowsul vostru

  49. Salut Adrian, vreau sa te intreb, uite ei am un HTC-mozart… si are sistem de operare windows phone, intrebarea mea este daca pot instala pe el Android, adica sa elimin Windows Phone si sa am ca sistem de operare Android, multumesc

  50. AdrianGudus a zis

    M-c:
    Eu am descrcat ambele fisiere, mi-a cerut sa accesez contu de Gmail de unde si pana unde habar nu am, nu vad nici o luegatura intre ele. Am bagat username si pass si s-a descarcat normal fara sa intre in Gmail. PROBLEMA la mine e ca nu gaseste Bucharest sau Bucuresti indiferent de ce server aleg. Da nu imi e asa de maxima utilitate asa ca il voi dezinstala.

    Ar trebui sa fii atent mai bine si sa citesti textul afisat pe pagina pe care ajungi. Fisierele sunt urcate pe Google Drive (probabil de asta a fost nevoie sa te loghezi pe contul de Google)
    Google drive este un serviciu de stocare cloud care ofera 5GB spatiu de stocare gratuit. Despre Google Drive am facut si noi deja o prezentare.
    Scrie sus in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: Google Drive, apasa tasta Enter si vei gasi tutorialul

  51. AdrianGudus a zis

    Eugen:
    Salut Adrian, vreau sa te intreb, uite ei amun HTC-mozart… si are sistem de operare windows phone, intrebarea meaeste daca pot instala pe el Android, adica sa elimin Windows Phone si sa am ca sistem de operare Android, multumesc

    Hardware-ul folosit de smartphone-urile ce vin cu Windows Phone este diferit de cele ce folosesc Android. Drept urmare, nu stiu in ce masura si cat de bine se va “pupa” Android-ul cu Hardware-ul tau. Este foarte posibil sa intampini tot felul de probleme si incompatibilitati, sa nu-ti mearga una alta.
    Reciproca e valabila si pentru cazul in care smartphone-ul este conceput pentru Android si vine din fabrica cu Adroid

  52. nu inteleg de ce nu-mi pòrneste odata cu windows7

  53. pt k nu ai bifat la setari < deschidel prima data apasa pe casuta dai click dreapta pe ceas si apasa unde scrie HTC Home Settings , si bifeaza casuta ,, AUTOSTART WITH WINDOWS ” + APPLY + OK < pt A porni automat cynd se deschide windowsul

  54. la mn a mers din prima nu am probleme cu el

  55. Salut, la aceasta ora tarzie am instalat programul si bucuros spun, ca a mers din prima. Era pe America, si dupa ce am pus orasul meu, imediat s-a schimbat wallpaperul, si vidgetul cu ploaie, traznet si sonor. Acum la 00.36 ploua la mine in oras. Ultimate 64 bit original, facut exact ca in tutorial, si merge din prima. Mersi Adrian, si la mai multe tutoriale. Noapte buna.

  56. salut

    unde mai pot gasi fisierul setup (HTC Home 2.4)?

    la mine nu porneste setup cand vreau sa-l instalez dupa ce l-am descarcat din linkul postat mai sus

    imi spune ca e corupt fisierul

    multumesc

  57. AdrianGudus a zis

    maxim:
    salut

    unde mai pot gasi fisierul setup (HTC Home 2.4)?

    la mine nu porneste setup cand vreau sa-l instalez dupa ce l-am descarcat din linkul postat mai sus

    imi spune ca e corupt fisierul

    multumesc

    Descarca cu alt browser. Cel mai probabil tu l-ai descarcat cu Google Chrome care are o reputatie proasta cand vine vorba de download-uri.

  58. am incercat si cu alte browsere
    in plus a incercat softul pe laptop si acolo s-a instalat fara probleme
    in fine…inclin sa cred ca a obosit windowsul 7…il am instalat cam de multicel, cu toate ca in rest functioneaza impecabil
    doar nu o sa reinstalez windoza doar pt ca nu pot face softul asta sa porneasca

    hai noroc

  59. Instalat pe laptop programul functioneaza super ok,pe desktop insa am o problema,nu am sonor la el,desi am dat si refresh si restart.Am cautat in program si sunetele sunt acolo,de ce insa nu le foloseste?

  60. AdrianGudus a zis

    ASUS:
    NUU merg sunetele !!!!! nu functioneaza NU se aude nimic !!!!!! Ce e de facut ? Help,help,help !!!

    Dupa cum poti vedea in aceasta demonstratie: http://www.youtube.com/watch?v=fPpfP3DB25g
    widget-ul functioneaza asa cum am mentionat si in tutorialul video

  61. Salut
    Mi-am instalat si eu acest widget insa nu imi apar wallpaper-ele si efectele pe desktop desi am bifat cele doua optiuni de la final. Ai idee daca trebuie sa modific ceva in Display Properties la sectiunea Desktop acum am pus none. Eu am instalat un XP Professional Versiunea 2002 service pack 3

    • Hop si eu ca si tine Eugen.
      Am instalat initial pe laptop care are instalat ca si SO Vista acest soft si merge excelent.
      Multumesc Adrian.
      Azi am instalat pe calculatorul de acasa care are instalat ca si SO Win XP Pro si am aceeasi problema ca si tine.
      De ce ? Pai pentru ca:
      Version: 2.4 R1 build 223
      Operating system:
      Windows Vista/7/Vista 32-bit/64-bit/7 32-bit/64-bit
      Dupa cum vezi XP nu apare sub nici una dintre variante.
      Deci la noi cei cu XP nu schimba wallpaperul
      Ghinion!
      sursa: http://download.cnet.com/HTC-Home-Portable-for-Windows/3000-2072_4-75324186.html
      PS: de pe acest site puteti lua direct softul fara sa fie nevoie sa mai downladati de pe site oficial.

  62. iti multumesc foarte mult

  63. nu pot seta locatia.o gasesc,selectez,apas ok si apare tot ny

  64. Salut imi gaseste toate tarile in afara de Romania ce pot face? sau unde gasesc un al gadget wather bun

  65. Am fost foarte incantata de acest widget, l am instalat dar nu vrea sa mi arate vremea din Bucuresti si nici o alta locatie din Romania. Acelasi lucru l am patit si cu gadgetul pus inainte. Va rog mult sa ma ajutati, chiar vreau sa ma bucur de el. Multumesc anticipat.

    • Mergi in setarile widget-ului( click dreapta pe widget-widget settings) si la weather provider pui WeatherChannel in loc de MSN si iti setezi locatia. Asta se aplica pentru versiunea 2,4( cea pe care a folosit-o Adrian in tutorial),

  66. Salut…Am urmarit acest tutoriam si nu pot selecta locatia care o gasesc Ex: Iasi….o gasesc in lista dar nu pot sa o selectez ca sa vad vremea…..imi apare tot New York. Care este posibilitatea….ce pot sa fac>?

  67. Am eu o intrebare si mai buna…cum il dezinstalez?
    La programe nu mai apare, dar de fiecare data cand inchid si deschid laptopul, there it is..Apare de nicaieri ca un Fat-Frumos…Help !

Trackbacks

  1. […] Windows Vista sau Windows 7 sunt obisnuiti deja cu numeroasele gadget-uri pentru vreme precum HTC Home Widget sau Rainmeter insa lumea linuxului e inca saracacioasa la acest capitol. Cum toate au un inceput, […]

Speak Your Mind

*