Cum se face un website sau un blog pe platforma gratuita de hosting wordpress

In acest tutorial video am placerea sa va prezint cum se face un blog pe platforma de hosting gratuit de la wordpress.

WordPress este cea mai cunoscuta si apreciata solutie de blogging din lume la ora actuala, aceasta solutie este foarte accesibila si usor de folosit.

Pentru a fi un blogger de succes nu trebuie sa ai cunostinte in limbaje de programare si nici abilitati de web designer, trebuie doar sa te pui la tastatura si sa-ti asterni ideile si gindurile pe “hartia” virtuala .

WordPress este mult mai avansat si mai versatil decat Blogger (google) si tocmai de aceea este cea mai folosita solutie de blogging din lume la ora asta.

Blogger de la google este o  solutie asemanatoare de blogging, insa nu poate concura cu ce ofera wordpress, interfata blogger este destul de rigida si saracacioasa .

Aveti acces la o interfata de administrare extrem de ofertanta, optiunile sunt mai mult decat suficiente pentru un blogger insetat de “bloggereala” .

WordPress mai are un avantaj foarte mare si anume SEO ( search engine optimization ),adica voi trebuie decit sa va asterneti gindurile si wordpress se ocupa de promovare, acest sistem este foarte eficient,de multe ori articolul pe care voi il scrieti astazi va apare cel tirziu in citeva zile pe motoarele de cautare, ceea ce inseamna foarte repede pentru un blog la inceput de drum.

Designul la WordPress este o joaca de copil, tema (interfata blogului) se poate schimba cu citeva click-uri de mouse, asezarea widget-urilor este de asemenea foarte usoara.

Scrierea si editarea articolelor este la indemina oricui datorita unei interfete WYSIWYG ( what you see its what you get) adica “ce vezi este ce va aparea si in final” ,bineinteles exista si modul cod pentru cei care vor sa lucreze in acest fel.

Totul la wordpress este foarte usor, nu trebuie sa fii expert in PHP sau HTML sa administrezi un blog bazat pe wordpress.

Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Comments

  1. Felicitarile mele Cristi si tot respectul toata stima si admiratia mea prietene!!! Sa vezi cati blogari o sa fie dupa acest tutorial!!! O sa iasa ca ciupercile dupa ploaie!!!Cred ca chestia asta e un inceput bun pt cei ce vor sa-si lanseze un site,sar putea juca putin,sau face teste pe acest blog,sa vada cam cum este cati vizitatori o sa aiba,ca mai apoi daca se simte pregatit sa se lanseze in propriul lor site curat,fara reclame etc…Cred ca si eu o sa fac un test,sa vad ce limite am pana unde pot sa ajung…dar ma tem…nu stiu de ce…nu cred ca sunt apt sa administrez sau ma rog sa tin un site…

  2. Ia sa vad si eu !!Dupa aceia pot sa-mi dau cu parerea se pare ca ,asta asteptam eu de mult!

  3. Super beton ,se merita sa i-ti bati capu ,si gand iese bine sa il lasi pe motoare de cautare Merci Cristi si Duminiuca faina.

  4. @Corleone: @Adrian:
    Ma bucur ca v-a placut !

  5. Robciuc Ionut a zis

    site-ul meu:D e facut prin WordPress… http://sportsv.ro vreau s avad daca va place 😀 acuma depinde de admin dar mai sunt inca 2 admini cu mkine

  6. @Robciuc Ionut:
    Frumos, felicitari .

  7. @Robciuc Ionut: Sa fiu sincer nu cred ca e siteul tau dar in fine daca tu spui…asa sa fie…desi ma indoesc sa fie al tau!!! De cand ai situl,cand l-ai facut? Hai k m-am convins… Mai mult ca sigur nu e al tau si nu e nici prin word press,ma rog nu stiu ce ai vrut sa ne demonstrezi tu noua…poate crezi k suntem prosti…dar nu e chiar asa 😉 Rusinica…rusinica….rusinicaaaa!!!

  8. Robciuc Ionut a zis

    mai, eu nu am spus ca e facut de mine, am zis ca doar lucrez sau poate nu m-am exprimat cum trebuie, is administrator uita-te si la articole si vezi de cine is scrise:D

  9. Robciuc Ionut a zis

    Designul si sistemele de programare is facute de cineva:DD

  10. Robciuc Ionut a zis

    Cea mai tare e faza aia cu “sarmane” cu tagurile:))=)) felicitari Cristi

  11. @Robciuc Ionut:
    Site-ul lui ionut chiar este facut pe cadrul wordpress, insa nu wordpress-ul pe care l-am prezentat eu, ala care trebuie descarcat si care este dependent de serverul tau propriu sau de pc-ul tau de acasa in cazul in care-l tii acasa.
    Una peste alta site-ul arata bine, acum nu stiu despre continut cit de consistent este.
    Cind iti faci un site trebuie sa ai un continut original, de exemplu site-ul videotutorial.ro are un continut original generat de noi in proportie de 100%, in cazul nostru este mai greu pentru ca trebuie sa creem continut, dar in timp avem si un rating foarte bun pentru ca oferim continut original care nu poate fi gasit in alta parte.
    Atunci cind ai un site de stiri depinzi de multi factori si ai parte de perioade de instabilitate datorita lipsei de evenimente sau pur si simplu acelasi articol il gasesti in mai multe locuri.
    La blog iarasi este greu la inceput dar daca te place lumea si daca te citesc poti avea un succes care nu depinde de factori terti.
    Ginditva bine cind va alegeti subiectul, incercati ceva ce va place, pentru ca atunci cind iti place ceva cu adevarat lumea simte si o sa te placa.
    Ionut,felicitari arata bine site-ul si voua tuturor care vreti sa va apucati va doresc mult succes si apela oricind la sfaturile noastre .
    Inca ceva, nu faceti site-uri pentru SEO faceti site-uri pentru oameni, pentru ca omul este important, nu google bot .

  12. Robciuc Ionut a zis

    Am o intrebare Cristi, daca se poate, ca e greu sa lasi un link cu comment pe site-ul tau spre un alt site, dar, daca se poate, poti sa imi lasi un link pe comment sau sa trimiti un e-mail cu comment-ul tau pe e-mail: [email protected] | As dori un link cu template-uri WP faine. Daca se poate. Multumesc anticipat.

  13. HMZ FAIN o sa incerc si eu:)

  14. @Robciuc Ionut:
    Nu am inteles prea bine, te rog frumos sa reformulezi .

  15. Robciuc Ionut a zis

    Adica, eu vreau sa fac un site cu deomeniu.ro, si as vrea sa caut niste templateuri de Word Press. Vreau ceva templateuri faine. Daca asa lasa un link aici sau trimiteti un e-mail cu linkul templaturilor le adresa de e-mail: [email protected]

  16. @Robciuc Ionut:
    Temele clasice sunt pe site-ul wordpress la sectiunea “Extend” iar temele mai speciale costa bani si le gasesti pe google daca scrii “premium wordpress themes” .
    Temele premium contin si plugin-uri care se potrivesc de minune cu tema, insa COSTA…

  17. Robciuc Ionut a zis

    dar asa cam cat?

  18. @Robciuc Ionut:
    Nu stiu exact, probabil depinde de tema, vezi si tu pe google.

  19. Robciuc Ionut a zis

    ms:P

  20. Robciuc Ionut a zis

    Cristi, vreau sa te intreb inca ceva, eu vreau sa cumpar un domeniu.ro de la MYX (nu stiu daca sti site-ul acela cu domeniu.ro 2.62$/luna) si nu stiu daca e ceva serios, dar, din cate am auzit eu e de treaba site-ul. Dar as vrea sa te intreb si pe tine, poate sti ceva de MYX.

  21. Salut. Am si eu cateva intrebari. Unde este boby ca nu l-am mai auzit de mult? Apoi Cum se face overclock la procesor k ai aratat mai mult pt placa video si niste chestii de masurat overclok-ul dar nu ai aratat efectiv cum se face. Si a treia: am facut overclock la placa video cu ntune si am aplicat setarile dar dupa fiecare restart de calculator se revine la frecventele initiale. De ce? Iar despre blog….. am facut si eu unul si am o intrbare. Il pot integra intr-un site?

  22. @Andrei: daca postai unde trebuie vedeai raspunsul la intrebarea ta si nu te mai repetai!!! uitate la tutorialul despre overclock placa video…se reseteaza pt k nu sunt setari de bios…sunt setari prin soft…ca sa ramana permanent setarile tre sa ridici frecventele din bios!!! citit si alte comentarii inainte sa postati,incearca sa postezi la tutorialul de care se leaga problema ta…caci noi vedem toate posturile…citim oriunde ai posta…daca asta e ultimu tutorial nu inseamna ca nu citim si comenturile celorlalte tutoriale!!!

  23. FFFF ADEVARAT CE SPUNE ADRIAN!

  24. @Andrei:
    Cind faci un overclock si esti incepator este bine sa nu faci un overclock definitiv pentru ca daca ceva merge rau ce faci ?
    Daca nu faci overclock bine si se restarteaza ce faci ?
    Degeaba-i dai restart daca ara aceleasi setari ?
    Sa stii ca este o chestie buna ca se pierd setarile dupa restart, asta te protejaza pe tine de evantuale problema.
    Daca nu faci setarea bine ii dai restart si gata !
    Eu o sa prezint si un program pentru overclock permenent al placii video, dar sa nu-mi sariti in cap daca gresiti ceva, ca atunci degeaba o sa dati restart pentru ca o sa fie aceleasi setari (gresite) si dupa restart si o sa va invirtiti in cerc .

  25. admin_cristi ori eu nu am fost atent ori intradevar nu este…unde pot gasi meilul vostru:D….trimitetimi un mail te rog pe mailul meu … [email protected] ….e-mailul asta e facut tot datorita voua:D….bv suntetzi cei mai buni nu am dori sa stiu gmailul vostru:D…..succes in continuare

  26. @OviDyus: Uitate mai bine…o sa vezi ca la fiecare tutorial imediat deasupra lui scrie mic cu albastru in coltul din stanga Cismaru Cristian,exact deasupra dreptunghiului unde e incadrata imaginea de la videotutorial!!! Dai clic pe scrisu ala “Cismaru Cristian” ala e mailul!

  27. @OviDyus:
    Dupa fiecare tutorial video o sa vezi numele nostru si nu trebuie decat sa dai clik stanga pe nume ca sa ne poti trimite un e-mail
    SIMPLU

  28. am o mare problema la pc imi cer scuze k am scris aici dar idu meu este acela care am contu beb3_mykk am o problema merge ce imi merge pcu…si dupaia se blocheaza pur si simplu din ce cauza poate fi:( asta se intmpla de 3 zile incoa
    dar mai mult nu pot sta p net sau pe pc;( nus aveti o solutie makr adrian sau eu stiu sa intre p id sa imi propuna ceva…..o solutie…k nu imi dau seama si akum sunt noroks k inca merge sa va scriu:(……..aici:(

  29. @beb3_mykk: din pacate am si eu aceasi problema si nu inteleg care sa fie cauza inca 3 insi pe mess imi da buzz intruna si imi spun acelasi lucru ca tine,pe forum vad problema asta dezbatuta…ce se intampla? e vreun virus? daca intru pe net poc se restarteaza pc-ul,sau imi da blue scrin cu scrisu alb,sau pur si simplu intepeneste si nu am ce sai mai fac,dar cel mai des se restarteaza,desi am reinstalat windowsul face la fel!!! E vreun virus care ne strica pc-urile de avem toti aceeasi problema,ma cam ia cu fiori…ce se intampla cu calculatoarele?

  30. bv adrian imi face si mie la fel intepeneste fereastra de 100 de ori pe zi cate 100 de restarturi pe zi:((( cel putin de 3 zile incoa numai asa deci nu stii cat imi mananca sufletul din mine….nu pot sa fac nimka e al 4 lea restart de cand incerc sa intru pe videdotutorial in 20 de minute…..deci….ENERVANTTTTTTTTTTT LA CULME>>>>:(((( pfffff ce sa fie??netu???ce sa fie??mie imi INTEPENESTE ATAT TOT>..si ramane asa:((

  31. @beb3_mykk:
    Nu prea am inteles faza cu id-ul si nu stiu ce legatura are cu postatul
    Poti sa dai un comentariu unde vrei tu atata timp cat are legatura cu tutorialul video
    Acum sa revenim la problema ta
    Pc-ul tau se poate restarta din mai mult motive
    In primul rand iti recomand sa-ti instalezi everest sau alt program asemanator ca sa poti vedea ce temperaturi au componentele
    Primul lucru pe care poti sa-l faci si care iti este cel mai la indemana este sa deschizi capacul lateral de la pc si sa te uiti daca praful din calculator nu s-a depus pe cooler-ul de la procesor si acesta nu mai poate fi racit corespunzator
    Poate sa fie o problema si la sursa .Daca este plina de praf ar fi bine sa o aspiri sau poate sa aiba probleme tehnice si trebuie inlocuita
    Indiferent care ar fi problema ta daca vrei o rezolvare va trebuii sa le iei prin eliminare pana depistezi problema
    Eu iti mai recomand sa citesti toate comentariile de la
    https://www.videotutorial.ro/?p=895
    https://www.videotutorial.ro/?p=796
    https://www.videotutorial.ro/?p=863
    si sigur vei gasii raspuns la intrebarea ta
    Nu mai stiu sigur la care tutorial video am discutat despre acest subiect si de aceea ti-am trimis aceste link-uri
    Succes

  32. MSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS boby;)

  33. @boby_admin: Sa zicem ca cu beb3_mykk sa rezolvat dar eu? am scos piesa cu piesa,am curatat cooleru la procesor,am asiprat sursa am dat carcasa la sursa jos am sters prafu dintre piesele de pe sursa cu e pensula frumos,toate piesele le-am sters cu atentie,si degeaba…la fel imi face…si culmea numa cand intru pe net,indiferent ce browser as folosi,la fel imi face,ori intepeneste ori isi da restart,nu stiu ce sa fac sa vad care-i de vina? macar sa stiu care piesa e de vina…as vrea sa iau o sursa dar daca nu-i sursa? as lua o placa video dar daca nu e placa? ce fac…cumpar piesa cu piesa pana o gasesc? 🙁 Ma omoara si mor de oftica ca nu stiu ce poate fi! Eu de aproape o luna stau pe un pc cu unitatea pe orizontala de ala tip vechi fujitu siemens…pt ca al meu nu-l pot folosi…cum intru pe net cum cedeaza…

  34. @Adrian:
    Ai incercat sa debifezi ” Internet Protocol (TCP/IP) ” de la placa de retea ?
    Dai click dreapta pe ea intri la Properties si aici debifezi ce ti-am spus mai sus.
    Este o problema comuna la PPPoE-ul de la RDS.

  35. @admin_cristi: de mult stiu de treaba cu debifatul Internet Protocol!!! mai exact de cand am net de la RDS chiar si pe siteul lor oficial se recomanda setarea asta…degeaba nu e asta cauza!!!cu ea debifata acelasi lucru patesc!

  36. @boby_admin: 🙂 iti multumesc dar stiu cum se instaleaza un windows corect,am menitionat mai sus…acelasi rezultat il am si dupa un proaspat reinstal fara nici un soft decat windows instalat! nu-i fac nimic,nici macar micile tips & triks…fac wizardu de conexiune debifez acel protocol,nu instalez nimic si tot asa face,pana acum nu facea asa,de vreo 2 luni imi face asa…si da doar cand accesez netul! cat despre un prieten care sa vina cu piese la mine…:) imeni nu e dispus sa-si desfaca pc-ul pt mine,ori n-au timp,ori se dau loviti cand ii rog sa faca asta…ma gandisem si eu la asta…da nici unu nu vrea…

  37. @Adrian:
    Adriane tin sa te anunt sa iti cam lipsesc prietenii atunci
    Eu personal nu te cunosc de foarte mult timp dar daca m-ai fi rugat sa vin cu pc-ul la tine sau viceversa si am fi stat aproape unul de celalat credema ca te ajutam cu cea mai mare placere
    Sicer nu stiu care ar putea fi problema si nici nu vreau sa-ti dau un sfat de care nici eu nu sunt sigur 100%
    E lasa ca o sa vina ziua sa-ti schimbi si pc-ul …….

  38. @boby_admin: am niste banuti deoparte…ii tot strang,astept pensia(pe caz de boala) de luna viitoare ca sa mi-l iau…da nu stiu ce sa fac,ca de la tine am o configuratie si Cristi a facut tutorial cum sa ne cumparam un pc ieftin…si nu-s hotarat ce sa aleg…am nevoie doar de sursa/placa baza/procesor/si ram…ca hard,dvd-rw si carcasa am de la asta vechi,placa video nu vreau…vreau o placa video integrata,urasc jocurile…

  39. Problema asta cu restartul l-am avut si eu acum cam 1 luna ,am postat si aici pe site problema mea.Nu-mi dadea restarturi chiar atat de des, sa zicem 1/saptamana.La mine tot timpul merge netul deci nu stiu daca as fi fost deconectat mai facea asa sau nu.Dar numai asa din senin cand vroiam sa intru pe un site hopa restart si aparea ecranul acela albastru cu ceva text alb pe el ,dar nu apucam sa citesc ce scria pentru ca disparea repede.Dupa aceea bineinteles pornea windowsul din nou,cand si-a revenit dupa restart imi scria un mesaj de genul system recovered from a serious error. Acum nu mai face figuri,sincer nu stiu cum si-a revenit.Am instalat un alt windows xp prof sp2,dupa aceea am instalat sp3,dupa aceea i-am dat un update de pe site-ul microsoft. Unde am umblat a fost la system properties-advanced-performance settings-adjust for best performance, am debifat remote assistance.Nu am scos nici windows components.
    Parerea mea este ca nu e o prostie sa ai un sistem de operare updatat.

  40. Si inca ceva la system properties-advanced-error reporting-lasa-l asa pe enable error reporting(windows operating system si programs).

  41. va multumesc mult….suntenti cei mia buni….am aproximativ o luna de knd am aflat de acest site de tutoriale si sunt impresionat de rezultatele pe care le dati…..bafta in continuare….

  42. ADRIAN uite eu stii cum am REZOLVAT simplu ZONE ALRAM E DE VINA CUM IL APRIND POC SE BLOCHEAZA NETU>>>SI PCU STA ASA INTEPENESTE CUM IL STING MERGE SUPERB nus dc dar cand intru p net ZONE ALARM imi blocheaza pcu nus dc de 2 luni il aveam mergea superb cu el dar de 5 zile nus dc imi face asa ce problema sa fie am facut si ca bobby cu protocolu dar nus ce a patit zone alarm…eu asa am descoperit k imi merge pcu ….fara zone alarm superb;) BAFTA ADRIAN;)

  43. @beb3_mykk: Daca citeai atent am spus ca imi face asa fara sa am instalat nici un soft,imi face asa chiar si imediat dupa ce instalez windowsul,fac doar wizardu de conexiune si debifez Internet Protocol

  44. SINCER IMI PARE RAU PT U:( nus ce problema sa aibe ar trbui dus la o firma ceva sa depisteze:( ce are:( pare rau pt u:( uffff

  45. Salut.Am si eu o problema cu sursa mea cea naspa.Deci cand joc Counter-Strike se blocheaza(aseara am avut cupa de Counter-Strike si n-am putut juca ce vezi dumane se blocheaz PC si astept in jur de 1 min sa mearga iara),se blocheza si knd rulez un program,ascult muzica ETC.Eu cred ca este de la sursa 100%.Intrebarea este:pot face ceva sa nu mi se mai blocheze PC ca mai am de asteptat pana i-au PC nou(nu ma puneti sa schimb sursa:D)…???

  46. @DaneZu: Da poti sa faci ceva…sa nu mai joci nici un joc,si sa renunti la temele windowsului,baga tema clasica de windows98…alt ceva nu ai ce sa faci…poate nu e de la sursa…fa si tu un reinstal de windows…nu stiu ce sa zic…la toata lumea i se restarteaza pc-ul…ce Dumnezeu se intampla? o ia PC-urile razna?

  47. Am schimbat windows de 3 ori toate diferite si tot acelasi lucru.O sa folosesc tema de la windows98 inainte o foloseam si vedeam ca merge mai repede PC da nu prea arata bne:D

  48. Salut Cristi acest tutorial mi sa parut foarte interesant!Ce vreau sa iti zic este :am un prieten in iasi care are un ziar cu un tiraj foarte mare,lam rugat sa imi dea si mie putin spatiu publicitar (contra cost) dar bineinteles ca totul nu depinde doar de el,daca are,daca nu are spatiu, asta ar implica adaugarea ina a unei pagini la ziar,cu ce completeaza el restul pagini adaugate ETC.Tot el mia zis fati frate un Bloog,poate gasesti chiar un suport gratuit,e mai simplu sa adaug reclama unui blog decat sa fac o descriere in amanunt la ceea ce ai putea face tu pentru anumite persoane,ei bine cu ajutorul tau mam implicat putin si miam facut acel blog.Acum inca lucru la el,ce vreau sa te rog e sa intri putin tu sa imi zici cum arata ca grafica ma refer,tare ma gandesc ca pe anumite monitoare nu se vede chiar cum mias dori>Multumesc las adresa aici si astept raspunsul tau ca sa stiu mai muncesc cu scrisul la el sau nu?Multumesc anticipat!!! Adresa blogugului este:www.pcnetiasi.wordpress.com

  49. @CORLEONE:
    Foarte frumos corleone, arata bine dar am doua sugestii.
    1 Nu se scrie servis ci service
    2 Adresa ta nu este “www.pcnetiasi.wordpress.com” ci “pcnetiasi.wordpress.com”

  50. @CORLEONE: Eu sunt foarte curios cum faci tu instalare de sistem prin remote assistance? :)) si alea cu fete la web nu-si au rostu pe site,fa curat si aranjeaza-ti mai bine ideile,mi se pare cam amestecate toate,ce faci tu acolo nu prea are treaba cu “numele” sau cu targetu blogului tau…fa-ti ordine mai bine in idei,si aranjeaza-le mai bine!!!

  51. la instalare sistem cred ca lipseste virgula,in ceea ce priveste fetele era o proba de lucru, normal ca o sa insist pe obiectul munci ,dar zici ca se vede cum trebue?Multumesc Adrian!Multumesc Cristi!Service,stiam dar stii ca graba strica treaba,va multumesc!

  52. Chiar daca mi-a trezit o groaza de alte intrebari legate de realizarea unui blog, si in ciuda altor comentarii rautacioase de la altii( poate egoisti pentru a impartasii ceea ce stiu intro forma cat de cat ligibila pentru oricine ar vrea sa faca rapid un blog) : Bravo !

  53. esti slab frate…
    de fapt trebuia sa intri direct pe http://www.wordpress.com ,nu pe google si de acolo pe http://www.wordpress.org si de acolo pe http://www.wordpress.com
    nu ai nici o treaba cu wordpress.org daca vroiai sa-ti faci siteul pe hostul celor de la wordpress

  54. @Mihai:
    Nu stiu ce sa-ti spun, eu nu cred ca sunt slab, am 1.86 inaltime si 85 de Kg, cred ca este bine, tu ce zici ?.
    Poate tu nu ai fost atent dar eu am vrut sa fac diferenta intre wordpress stand alone si scriptul CMS care este gazduit pe acel server.
    Daca ma fi facut cum ai spus tu poate vizitatorii nu stiau ca mai exista si alt fel de wordpress.
    Diferentierea a fost facuta destul de apasat, toti cred ca au inteles ideea, bineinteles in afara de tine.
    Daca tu esti atit de priceput in acest domeniu ai face bine sa ne prezinti si noua url-ul spre site-ul tau PROFESIONAL.
    Probabil ca ce facem noi aici nu este pe masura dumneavoastra si poate doriti sa ne onorati cu un tutorial mai bun.
    Daca domnia voastra face un tutorial mai bun, eu ma angajez sa-l retrag pe acesta de pe site si sa-l postez pe a-l dumneavoastra in locul lui.

  55. Rares-mic a zis

    salut, am intrat aici sa iti cer ajutorul 😀
    nu sunt prea expert, dar as vrea sa stiu cum pot face sa se vada “index of/” pe un site cu hosting gratuit,sau poate imi recomanzi tu unul 🙂 eu am un server de counter strike, si asta e singura metoda de a descarca resursele rapid :), uite despre ce vorbesc
    http://img145.imageshack.us/img145/6352/94820088.png

  56. Mi-a placut tutorialul si chiar mi-am facut si eu un blog .Nota 10 de la mine !

  57. foarte bun tutorialul multumim cristi. am inceput si eu un blog astept niste comentarii legate de acesta daca se poate. http://www.blogspotro.wordpress.com multumesc si o zi buna in continuare tuturor.

  58. Bn sa incep cu inceputul.Am intrat pe site-ul care l-a facut Cristi si am vazut ca are si un favicon.Acum as vrea sa intreb si eo pe aici cum se pune un favicon in wordpress ca ma chinui de o ora si nu reusesc.
    Multumesc!!!!!

  59. Scuze daca postez din nou dar am vrut sa spun site-ul din tutorial.

  60. Cristi cum se sterge un blog facut cu wordpress. Dar vreau sa-l sterg definitiv Adica sa se steraga si din motoarele de cautare google yahoo etc. Pt ca am facut un blog si nu stiu cum sa mai scap de el.

  61. Sarmale, crema de zahar ars… Ce mai articole:))

  62. bvo CRISTI!!!!! ejty cel mai tare… merci foarte mult pt videotutorial
    o sa incerc shi eoo.

  63. Ceau…. am o problema… mi se cere la faculta sa fac un blog p acest site, dar sincer nu prea ma pricep… ma puteti ajuta ??va rog!!!
    mersi !!

  64. VIRGIL_SRL a zis

    Salutare cristi
    am o problema si vreau so rezolv cit mai repede posibil
    pe WORDPRESS au sectiune asta????????
    o caut de o luna si nu gasesc mam uitat la tutorialul vostru de 200 de ori cred si nu am vazut acea sectiune =>Plugin-uri<= poti sami zici unde ar fi sa imi dai un nume de link
    ex: wordpress.com/wp-admin/options-Plugin-uri.la la la
    te rog mult asa pot intra
    mai pe inteles uitete mai jos si citeste
    1-am extras fisierul din arhiva
    2-lam copiat in wp-content/plugins
    3-trebuie activat cum?????????????? nu stiuuuuu

    Dupa download, extrage din arhiva fisierul trilulilu_plugin.php. Copiaza-l pe server in directorul /wp-content/plugins. Apoi activeaza-l din sectiunea “Plugin-uri” in consola de administrare a blog-ului tau.

    Utilizarea plugin-ului:

    La scrierea unui nou articol, introdu codul cum este descris mai jos, in sectiunea “HTML” (nu “Visual”) a articolului:

    [trilu-video] link permanent video Trilulilu [/trilu-video]
    [trilu-audio] link permanent audio Trilulilu [/trilu-audio]
    [trilu-imagine] link permanent imagine Trilulilu [/trilu-imagine]

  65. @VIRGIL_SRL: Atata timp cat ai lasat setarile ca limba sa fie romana,nu vei gasi sectiunea Plugin nici in 2 ani!!! Dupa cum vezi,in tutorial sa folosit Romana!!! Si chiar sa spus unde e sectiunea de pluginuri,si anume la “Upgradeuri” asa se traduce in romana!!! Mai si minti ca te-ai uitat de jdemii de ori la tutorial…

  66. VIRGIL_SRL a zis

    bunn
    eu am dat la UPGRADE-URI DE CE NUMI DA VOIE SAL ACTIVEZ????????

    APROPO
    LA ARTICOLE-Add New Post mea disparut sectiunile HTML SI Visual
    de unde le pot activa??????????
    sau TEMA mea nui pravazuta cu aceaste sectiuni??????

    “La scrierea unui nou articol, introdu codul cum este descris mai jos, in sectiunea “HTML” (nu “Visual”) a articolului:”

  67. Nicushor a zis

    Buna administratorilor!daca vreti puteti sa aruncati o privire pe “http://thepiratebayonlyone.wordpress.com” la site-ul pe care l-am creat eu si va rog frumos ca am o intrebare.Cum convertiti voi fisierele?ca am vazut ca unele video-uri sunt de 46 de minute si daca e sa le pui direct asa pe net cred ca au 1GB si ceva.Bn,m-am prins cu ce filmati voi pe ecran dar nu stiu niciun program mai bun ca winrar-ul,decat ca sa faca din video in video sau din video in audio,un converter,cva.As vrea sa stiu ce folositi voi,ma puteti contacta la adresa de messenger nike_nicushor_08,caci vreau sa fac si eu tutoriale si vreau sa le pun pe youtube,daca ma lasati va ajut si eu cu cate ceva tutoriale,ma pricep in pc-uri:)) da’ convertoarele astea imi dau batai de cap…..

  68. Sper sa nu se supere admini k pun linkul de la blogul meu dar totusi: >http;//videotutorial.ro

  69. salut.am si io o intrebare.pot sa fac de exemplu sa pun niste torrente pe blog sa zicem si sa poata altii sa le dea jos direct de pe blog nu sa le puna pe situri de alea ca si rapidshare…se poate???

  70. salut draga cristi cred ca esti un geniu chiar daca am intaziat cu crearea unui blog tin sa iti multumesc pt. aceste superbe tutoriale facute de tine si de colegi tai eu am facut un blog si daca ai timp sa iti arunci putin o privire si sa imi spui parerea ta… “http://dimoskita.wordpress.com” multa sanatate si bafta incontinuare.

  71. videotuturial otel blog a zis

    Cu ajutorul tau am facut si eu un blog un pic mai greu ca sint incepator si cam in virsta si tot ce am apucat sa invat a fost prin autodidactie ce am gasit pe ici pe colo pe internet dar in 2 ani cred ca am invatat destul si am speranta ca PC imi intretine memoria vie si activa combatind amnezia. Mii de multumiri Cristi

  72. sall misto tutorialul dar am o intrebare de unde luati wallpapers-urile astea misto pt pc?

    • vvvlad constantin a zis

      augustin:
      sall misto tutorialul dar am o intrebare de unde luati wallpapers-urile astea misto pt pc?

      am mai multe de acest gen si daca vrei i-ti dau si tie numai s-mi dai adresa unde sa tile trimit Bebeotel

  73. Am facut si eu un blog, dar nu apare pe google.De ce?
    Este nevoie sa-l inscriu intr-un motor de cautare si director web?
    Oricum foarte bun tutorialul mai astept poate apar si eu pe google…

    • Cornel: Am facut si eu un blog, dar nu apare pe google.De ce?
      Este nevoie sa-l inscriu intr-un motor de cautare si director web?
      Oricum foarte bun tutorialul mai astept poate apar si eu pe google…
        

      Ca sa apari trebuie sa scrii articole interesante si sa ai rabdare!!! Nu tre sa te inscrii nicaieri daca ti-ai facut blog pe domeniul si hostul celor de la wordpress. Ei se vor ocupa automat de promovarea ta insa ti-am spus, trebuie sa ai rabdare si sa scrii articole interesante si sa fii vizitat (blogul sa fie vizitat)

  74. mama cat am stat s mam uitat la tutorialele astea despre crearea unui site dap sunt super bune voi aveti si site ………… o r g ? ca seama cam la fel mult prea exact oricum sunteti sunper tari dela voi stiu si eu cei calculatoru inainte habar naveam sa instalez un hard

  75. Cristisg1 a zis

    Multumesc ! eu am facut prostia de am construit inaiunte de a viziona tutorialul am setat pe engleza asa cum a fost nu miam dat seama din neatentie ..!si nu stiu unde sa schimb titlul blogului pentru ca nu am crezut ca va raminea pasword de titlu adica cristisg1.Acest tutorial ma va ajuta in problema sper sa fiu mai atent in vizionare macar 🙂 Multumesc nu stiu ce mas fi facut fara acest tutorial foarte bun ..! bun! :d

  76. Mi-am facut un blog si am incarcat niste fisiere doc dar cand intru pe blog nu le vad niciunde. Cum sa fac ca fisierele doc sa fie vizibile si pentru alti ca sa le poata descarca?

  77. ceau Cristi am reusit sa fac si eu un blog care prinde contur datorita voua si va multumesc, santeti tari am invatat multe si mai am de invatat.
    adresa http://davidionelromulus.wordpress.com

  78. sunteti “the best”..:)

  79. NU GASESC CUM SE MODIFICA , frontul , marimea literelor , culoarea la wordpress tot scrisul apare mic si nu se poate citi …. help …

  80. Dj Razvanus a zis

    esti tare si ms ptr acest tutorial chiar aveam nevoie sa stiu cum se face un blog haideti tot asa baitetii

  81. Deci tutorialul este prea bun pentru secolul asta . Personal trimit lumea aici cu linkuri pe blogul meu , defiecare data cand am ocazia. Sunteti buni . Al dracu de buni . Felicitari pentru tot ce faceti aici baieti . Mie unul mi-a fost de un enorm ajutor fiecare tutorial pe care l-am gasit aici.

  82. Ciprian a zis

    Salutare…am facut si eu un bloc si vreau sa pun un script cu o reclama cv de genu <!–………. daca ma-ti putea ajuta as fi recunascator ! astep raspuns ….mult respect !

  83. cum se adauga plugin-uri pe wordpress ?

    • cum se adauga plugin-uri pe wordpress ?  

      Le dezarhivezi si le urci pe “FTP” in folderul wp-content/plugins
      Dupa aceea le activezi bineinteles, inainte de asta e bine sa citesti instructiunile pentru fiecare plugin in parte.

  84. Salut!
    Am si eu cateva intrebari: 1- Cum pot pune un domeniu
    2- Daca am sa postez pe blog articole materiale si altele iar mai tarziu daca voi pune site-ul pe un host acele articole se vor pierde?

  85. Salut foloseste cinvea platforma blogger.com? Nu reusesc sa imi fac blogul vizivil pe google

  86. Rog pe domnu Dan Constantin daca ma poate ajuta practic blogului http://tutorialegimp.blogspot.com/ ma inspirat sa imi fac si eu unu pe aceasta platforma .
    Am setat tot in setings/basic Add your blog to our listings? Yes Let search engines find your blog? yes
    Plus ca mam jucat si prin setarile google Webmaster tools, google acconts, google grups

    Poate faceti un tutorial pe tema asta ar fi frumos

    • Adrian-admin a zis

      xxdaniel: Rog pe domnu Dan Constantin daca ma poate ajuta practic blogului http://tutorialegimp.blogspot.com/ ma inspirat sa imi fac si eu unu pe aceasta platforma .Am setat tot in setings/basic Add your blog to our listings? Yes Let search engines find your blog? yesPlus ca mam jucat si prin setarile google Webmaster tools, google acconts, google grupsPoate faceti un tutorial pe tema asta ar fi frumos  Citeaza-ma

      Tu vrei sa apari in google imediat? Ai articole, ai continut? Continua sa scrii articole interesante si o sa apari si in google! Ca google sa te bage in seama trebuie sa vada ca ai ce oferi. Dureaza pana la 1-2 saptamani pana sa apari dar asta se va intampla doar daca ai continut si articole

  87. Nu stiu de ce dar prima postare nu a aprut mai postez o data sper sa nu spamez
    Eu vroiam sa stiu ce setari tebuie facute pentru ca blogu meu sa fie public
    Unde pot verifica daca este deja public ( nu gasesc search engenu blogger.com)
    Cum voi afla daca google mia aprobat blogul si la listat in motoru lor de cautare

    Imi cer scuze ca sunt off topic cu blogger.com intr-un subiect wordpress.com

    • Adrian-admin a zis

      xxdaniel: Nu stiu de ce dar prima postare nu a aprut mai postez o data sper sa nu spamez
      Eu vroiam sa stiu ce setari tebuie facute pentru ca blogu meu sa fie public
      Unde pot verifica daca este deja public ( nu gasesc search engenu blogger.com)
      Cum voi afla daca google mia aprobat blogul si la listat in motoru lor de cautareImi cer scuze ca sunt off topic cu blogger.com intr-un subiect wordpress.com  

      Scrie domeniul site-ului tau pur si simplu in casuta de cautare google si da enter spre exemplu “videotutorial.ro” bine inteles, tu dai cautare cu domeniul tau. Nu te anunta nimeni cand esti in google sau nu, ti-am spus mai sus ce se intampla. cu cat scrii mai multe articole interesante si relevante, cu atat vei aparea mai in fata in motorul de cautare. Nu te astepta sa iesi in prima pagina de cautari!

  88. Am si eu o mica intrebare pe http://wordpress.org acum in perioada asta nu mai apare “get a free blog on WordPress.com” pentru am crea un blog asa cum apare in tutorial as vrea sa stiu daca mai este valabila pe wordpress chestia cu blog free sau un trebuie sa dau daca nu mai apare pe prima pagina … multumesc.

    • Adrian-admin a zis

      PiTiC: Am si eu o mica intrebare pe http://wordpress.org acum in perioada asta nu mai apare “get a free blog on WordPress.com” pentru am crea un blog asa cum apare in tutorial as vrea sa stiu daca mai este valabila pe wordpress chestia cu blog free sau un trebuie sa dau daca nu mai apare pe prima pagina … multumesc.  

      Da click pe tab-ul Download (scris cu portocaliu) apoi click pe “getting a free account on WordPress.com.” scris cu albastru… e grele cu voi bibicule e grele…

  89. Am o problema.. Cum pot pune administrator si pe altcineva pe blogul meu?

  90. Ilie Paunica a zis

    Salut!
    As dori sa stiu si eu cum se adauga o categorie intr-o pagina.
    Felicitari pentru tutoriale si multumim ca ne ajutati. Sunt extrem de utile, ce putin pentru mine au fost ca si un curs de pregatire…. dar gratis… Multumesc!

  91. Peter Robert a zis

    Superb creat si foarte bine explicat ! faceti o treaba foarte buna si apreciata, respectul meu !

  92. Felicitari!Explicatii de nota 10!Tineti-o tot asa !

  93. Este un tutorial de nota 10
    Am creat si eu un blog pe site-ul lor de wordpress
    Dar ce sa fac sa ma vad pe Google–sa pun motoare de cautare
    As dori un ajutor din partea voastra
    Mersi

  94. salutare cristi o intrebare si cum afla lumea de blogul meu

    • AdrianGudus a zis

      mihai:
      salutare cristi o intrebare si cum afla lumea de blogul meu

      Pur si simplu incepi sa scrii articole interesante si o sa incepi sa apari in motorul de cautare google. Va trebui sa te tii serios de treaba si sa scrii articole bune ca sa cresti, sa ai cati mai multi vizitatori si sa scrii multe articole si bune ca sa apari in motoarele de cautare.

  95. Buna.Am si eu o intrebare in legatura cu Google Webmaster Tool si Yahoo Site Explorer.De curand folosesc platforma WordPress pentru blogul meu,dar nu reusesc sa-l fac vizibil.De cate ori incerc sa ma autentific,nu reusesc.Deci practic ca si cum nu ar exista blogul din moment ce nu reusesc sa folosesc aceste servicii.Ce ar trebui sa fac?..ms anticipat

  96. Salut Cristi. Imi voi face si eu blog dar ma intereseaza sa stiu daca pot pune pe blogul meu anunturi google adsense?

  97. Salut Cristi, Spune-mi si mie cum fac sa bag un player mp3 in websiteul creat pe wordpress( in care sa ruleze fisiere online sau din pc).

    Ms

  98. Mihai Alexandru a zis

    Va salut am si eu o problema,scriu in motoru de cautare wordpress egzact cu zice Cristi da mie nu imi apare get a free blog on wordpress.com
    uitati cum imi apare mie http://img811.imageshack.us/i/wordpressk.jpg/ si fac la fel ca,Cristi.Astept raspunsul.
    Sunteti cei mai tari ;-))))))))))

  99. salut,cum as putea sa pun parola pe o pagina de pe blog ? doar pe o pagina de pe blog as vrea sa pun parola si sa poata deschide pagina respectiva doar cine are parola, restul blogului sal vada toata lumea…

  100. Este foarte interesant si o treaba foarte buna din partea voastra ca ati facut un tutorialvideo despre wordpress.com , lumea pricepe mai bine din ceea ce vede si aude.
    Nu stiu daca voi primi un raspuns la o intrebare de-a mea,dar voi incerca,
    se poate sa castigi si bani cu wordpress ?

    • AdrianGudus a zis

      Nicu:
      Este foarte interesant si o treaba foarte buna din partea voastra ca ati facut un tutorialvideo despre wordpress.com , lumea pricepe mai bine din ceea ce vede si aude.
      Nu stiu daca voi primi un raspuns la o intrebare de-a mea,dar voi incerca,
      se poate sa castigi si bani cu wordpress ?

      Nu si daca iti iei domeniu si hosting gratuit de la wordpress. Insa daca ai domeniul tau si hostingul tau si descarci si instalezi acolo wordpress, poti face bani pentru ca ai voie sa amplasezi add-uri, banere in articole. Pe WordPress-ul prezentat in tutorial (cu hosting si domeniu gratuit de la ei) nu ai voie si nici nu poti sa amplasezi add-uri pe pagina. O platforma de blogging gratuita cu domeniu si hosting gratuit care iti da voie sa amplasezi banere si sa faci banuti este Blogger despre care avem o serie de tutoriale. Le gasesti scriind sus in casuta de cautare din dreapta: Blogger. apoi apesi enter

  101. Multumesc Adrian pentru informatii , stiam eu ceva in legatura cu asta dar am vrut sa fiu mai sigur.
    Am sa-ncerc la bloger.com oferit de google.
    Mersi mult.

  102. e bun

  103. Coloana sonora pe blog se poate pune?

  104. razvanCere AjutorTuturor a zis

    Am și eu o mare problemă de care m-am lovit tocmai acum ….. am facut niște filmulețe cu fabulosul și comentatul program Fraps …. cum le convertesc … să ocupe mai puțin spațiu .. un filmuleț de 2 minute .. făcut cu fraps .. are cam 3 giga …. am incercat tot soiul de programe .. dar sa-u dovedit a fii decit niște viruși .. Chiar nu există pe lumea asta un program de convertit ? fără a mai downlada o mie de codecuri care la rindul lor sint de fapt troieni etc șamd …. ?? nu cer un lucru atit de măreț …

    • AdrianGudus a zis

      razvanCere AjutorTuturor:
      Am și eu o mare problemă de care m-am lovit tocmai acum ….. am facut niște filmulețe cu fabulosul și comentatul program Fraps …. cum le convertesc … să ocupe mai puțin spațiu.. un filmuleț de 2 minute .. făcut cu fraps .. are cam 3 giga …. am incercat tot soiul de programe .. dar sa-u dovedit a fii decit niște viruși .. Chiar nu există pe lumea asta un program de convertit ? fără a mai downlada o mie de codecuri care la rindul lor sint de fapt troieni etc șamd …. ?? nu cer un lucru atit de măreț …

      Ce cauta comentariul tau aici? Avem tutorial cu Fraps si tu ai postat la un tutorial care nu are nici o legatura cu problema ta. Drept urmare, raspuns vei primi doar daca postezi unde trebuie adica la tutorialul cu Fraps. Inainte sa postezi te sfatuiesc sa citesti si comentariile de la acel tutorial precum si textul de deasupra tutorialului si sa te asiguri ca ai rivit tutorialul cap-coada fara sa derulezi. Sunt mii de softuri gratuite doar ca nu stii tu sa dai de ele. Despre foarte multe din ele avem si noi tutorial video. Foloseste casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra pentru a le gasi!

  105. am o intrebare cum se face un blog?

  106. dar cum se face o afacere din blog?

  107. silvia2202 a zis

    Ciao Cristi. Iti multumesc pentru tutorial . E simplu, clar, elocvent si usor de urmat . Am click-at deja pe paginile tale si-mi plac tare mult. Sper sa am tenacitatea marinarului, dialectica, inspiratia si consecventa necesare pentru a construi un blog conform informatiilor tale .

  108. O mica intrebare Adrian.Atunci cand vreau sa postez nu imi arata si pagina pe care vreau sa postez direct se posteaza pe pagina principala(homepage).Am vazut un rapsuns pe un forum ca acest lucru nu ar fi posibil,mai exact am fi obligati sa postam numai pe pagina principala.Sincer m-am uitat la tutorial(mai de mult) binenteles la tot si nu am vazut si acest lucru.

  109. SALUT , AM O RUGAMINE LA DUMNEAVOASTRA DOMNULE / DOAMNA ADMINISTRATOR MA PUTETI AJUTA IN LEGATURA CU CATEVA FILMULETE DESPRE WORDPREES INECRC SA LE VIZUALIZEZ DE 2 ZILE SI IMI SPUNE Server not found: rtmpte://89.45.193.77:80/simplevideostreaming/mp4:/ SI AS DORI SA LE VIZUALIZEZ CA SA INVAT PROGRAMUL WORDPRESS.
    VA MULTUMESC ANTICIPAT

  110. ovidiu:
    SALUT , AM O RUGAMINE LA DUMNEAVOASTRA DOMNULE / DOAMNA ADMINISTRATOR MA PUTETI AJUTA IN LEGATURA CU CATEVA FILMULETE DESPRE WORDPREES INECRC SA LE VIZUALIZEZ DE 2 ZILE SI IMI SPUNE Server not found: rtmpte://89.45.193.77:80/simplevideostreaming/mp4:/SI AS DORI SA LE VIZUALIZEZ CA SA INVAT PROGRAMUL WORDPRESS.
    VA MULTUMESC ANTICIPAT

    Tutorialul merge foarte bine, incearca sa golesti cache-ul sau schimba browserul.

  111. Silviu Trandafir a zis

    salut,am intrat pe site la wordpress sa imi fac blog dar nu imi apare cum iti apare tie cu linkul ala cu free blog,nu apare nimic de genu si nu stiu ce sa fac,astept un raspuns,multumesc

  112. AdrianGudus a zis

    Silviu Trandafir:
    salut,am intrat pe site la wordpress sa imi fac blog dar nu imi apare cum iti apare tie cu linkul ala cu free blog,nu apare nimic de genu si nu stiu ce sa fac,astept un raspuns,multumesc

    Accesezi wordpress.com si dai click pe butonul portocaliu in care scrie Get started here din stanga sus a paginii pe care vei ajunge sau poti da click pe scrisul albastru de sub acel buton “Sign up now”

  113. Buna seara si felicitari pentru ceea ce faceti.
    Am o intrebare de realizarea si hostarea gratuita pe platforma wordpress: doresc sa instalez o tema pe care am cumparat-o de la un dezvoltator de teme wordpress, este perfect compatibila cu aceasta platforma, insa in tabloul de bord nu am optiunea de a o importa de pe propriul calculator. Sa inteleg ca acest tip de hostare nu-mi permite folosirea altei teme decat a celor implicite? Multumesc.

  114. Salut vreau si eu un plugin wordpress pentru taguri adica sa isi creeze propile taguri din descriere titlu
    Va multumes anticipat

  115. Vlad Andrey a zis

    Va salut baieti ! Am gasit inca o modalitate de a creea un site/blog gratuit pe platforma “weebly.com”.
    V-as ruga sa faceti un tutorial si despre acesta cand o sa aveti timp pentru ca mie mi s-a parut extrem de interesant si este destul de usor de lucrat . . . poate chiar mai usor decat cu wordpress.

  116. cristian marian a zis

    -Ma lovesc de aceasta problema poate ma ajutati sa inteleg cum pot face iata…tag to category converter. pe platforma wordpress , multumesc frumos.

  117. Marmidor Marian a zis

    Salut,
    In primul rand va multumesc ca existati. Am invatat multe lucruri utile din postarile voastre.
    In al doilea rand incerc sa-mi creez un blog pe blogspot .
    Am creat mai multe pagini,le-am redenumit.acum sunt la stadiul de creare de submeniuri .Sincer….M-am blocat.(ex: vreau ca atunci cand apas pe orase sa de deschida pe vertical un submeniu -1tara;2lume;3-lume. Va multumesc pentru sfatul dat.

  118. Salutare! Am si eu o intrebare si v-as ruga din suflet, daca puteti, sa imi raspundeti:
    Pot pune un radio (al meu) pe blog??? Daca da,cum?

  119. Salut !
    Ti-am urmarit cu interes cateva tutorial si iti multumesc pt ca existi !
    Te rog ofera-mi o sugestie, o solutie pt urmatoarea problema. Doresc realizarea unui blog sau site de tip Gallery. Se doreste upload-area cu fisiere media, pe baza de autentificare, user/parola, de catre mai multi vizitatori, toti fosti colegi de promotie.
    Astfel, fiecare fost coleg va deschide site-ul, se va autentifica, apoi va uploada fisiere in zone, galerii media , definite anterior.
    Va rog ajutati-ma, am doar vagi notiuni

  120. VREAU SA POT PUNE UN BUTON DE BROWSE SI UNUL DE UPLOAD PE O PAGINA DE BLOG SA AM IN SPATE SI UN SPATIU PE UN SERVER SI CINE IMI VIZITEAZA BLOGUL SA UPLOADEZE PE BLOG ORICE TIP DE FISIER CA LA GOOGLE DISC.CEI DE LA GOOGLE NU VOR SA FACA ACEASTA LEGATURA DE FRICA CA DISPARE EMAIL-UL.DAR ASTA E VIITORUL! CINE VREA SA TE CONTACTEZE TE CONTACTEAZA PE BLOG!!!!!PRIN UPLOAD DE FISIERE DE ORICE TIP SI ORICE MARIME!
    MULTUMESC!

  121. admin_cristi: @CORLEONE: Foarte frumos corleone, arata bine dar am doua sugestii. 1 Nu se scrie servis ci service 2 ………

  122. Vreau sa fac un site. pentru a face un site trebuie sa platesc un loc pe internet? si trabuie sa tin pc-ul deschis tot timpul ca sa poata intra lumea sa il vada? si daca scriu pe google cuvintele cheie ale denumirii site-ului meu imi apare in primele rezultate?

  123. acmcristian a zis

    Salut, am reusit sa fac cite ceva dupa videoclipu vostru , merge si merge bine , dar uite cind am facut ceva pagini pe acolo si am stat mai bine de 1luna , acum am inregistrat la bing free master tools , pentru rapoarte ,sa fac treaba toata buna , imi zice de anumite pagini ca la am , eu le-am sters cu mult timp in urma , nu mai sint pe blog cu toate acestea bing zice ca sunt , de unde pot fi sterse aceste pagini ,multumesc

  124. acmcristian a zis

    Va rog un raspuns se poate? Multumesc.

  125. Buna ziua.
    Iata dupa ce am urmat pasii facuti de voi in videotutorial am reusit sa fac un blog despre pasiunea mea .
    In fine , dupa citeva pagini , scrise si editate si re-editate , sa arate bine , a venit momentu sa adaug pe ici pe colo ceva poze , acum ce sa zic a fost un pic mai greu , sa inteleg de ce aveam doua titluri , si descriere , apoi problema mea alt text , care se pare ca nu-l scriu bine sau ceva nu este in ordine.
    Am rulat si eu ca tot omu un program de diagnosticare , care zice ca nu am alt text pe fotografii , deci eu am scris acolo ce am scris , dar continua sa lipseasca acel alt text.
    Intrebarea mea ce ar trebui scris la alt text pe platforma gratuita wordpress blog sa fiu si in rind cu lumea ,
    Multumesc frumos pentru raspuns.

  126. As dori sa invat cum sa fac un site comercial in genul okazii,autovit etc..deci mai amplu cu diferite optiuni si subdiviziuni.Exista pe acest site tutoriale complete pentru a reliza asa ceva?

    • Daca te referi la un magazin online poate te ajuta asta
      Daca nu ai o serie de 6 tutoriale despre crearea unui site. Scri sus in casuta de cautare ” cum se face un site partea 1 ” , iar apoi inlocuiesti numarul 1 cu urmatoarele si tot asa si vei gasi tutorialele.

  127. Blog despre sarmale, cum se fac sarmale, compozitie sarmale =)))))))))))

  128. Salut Cristi iti urmaresc de mult timp tutorialele eu mi-am creat un blog de filme pe blogger acesta ……… ce zici a esit bine ??

  129. Buna,
    Detin si eu un blog in wordpress si nu reusesc deloc sa-mi pun diverse pagini de internet, sa creez legaturi. Am urmat pasii descrisi in tutorial, daca intru in setari imi apar linkurile respective, dar pe blog nu imi apare categoria blogroll si linkurile catre blogurile respective. Nu inteleg de ce. Stii care ar putea fi problema?Multumesc

  130. Salut Cristi,
    Eu cred ca am urmarit cu atentie idicatiile tale dar s-ar parea ca totusi am probleme.
    Cand icerc sa accesez http://www... blogul meu ca o terta persoaa, mesajul care imi apare este:
    “This site is under development”
    De ce nu imi publica pagia up-datata?
    Unde am gresit?
    Salutari,
    adrian

  131. Reparatii frigidere Chirita a zis

    Am plecat dela ideea sa caut cum sa umblu in spatele unui site sa schmb cate cava practic niste preturi . Am prins curaj si am reusit ,nu pot sa va multumesc indeajuns . Nu pentru schimbari pentru victoria personala si sentimentul de incantare . Va salut si invat . Cu respect .

  132. Cum as putea sa import un document (pe care il am in pc) intr-un blog? Merci.

Trackbacks

  1. […] DORESTI INFIINTAREA UNUI BLOG , APASA AICI , UNDE VEI GASI SA INVETI CUM FACI WEBSITE , CIT SI UN BLOG , SCRIE IN MOTORUL DE CAUTARE  CUM SE […]

  2. […] ce oferte de servicii online gratuite sunt. Chiar eram la videotutorial.ro si am dat de video-ul https://www.videotutorial.ro/?p=916in care se prezenta […]

  3. […] eu nici nu stiam cu ce se mananca blogingul am urmarit un tutorial pe site: https://www.videotutorial.ro, si ei mi-au inspirat aceasta idee. Acum simt ca blogul este o a doua meseria a mea, si vreau sa ma […]

  4. […] să îți faci un blog foarte simplu, care să arate similar cu al meu sau poate total diferit. Aici găsești un ghid practic sau dacă vrei poți învăța cum se face un blog din videoclipul de mai […]

  5. […] aspecte ale vietii.Acest blog imi apartine mie,daca vrei si tu unul si nu stii cum sa-l faci apasa aici si te vor invata niste baieti inteligenti cum se face,tot de la ei am invatat si eu.Recomandarea […]

Speak Your Mind

*