Tehnologia cuda pentru procesare paralela de la nvidia pusa la treaba pe aplicatia badaboom – tutorial video HD

In acest tutorial video vom prezenta o tehnologie noua si revolutionara,pusa la punct de nvidia,este vorba de cuda ,tehnologia de procesare paralela ce face posibila folosirea placii video pentru executarea unor sarcini foarte grele de procesare din sistem,in felul acesta se ridica o povara imensa de pe umerii procesorului.
Badaboom ™ ia o abordare fundamental diferita pentru formatul video de conversie,fata de la alte soluţii.
În loc de  formatul performant de conversie de pe procesor, se exploatează masiv procesarea paralela in GPU , prin intermediul tehnologiei Cuda de la NVIDIA.
Prin folosirea puterii de GPU, timpul necesar pentru video de conversie este redus. Ca un bonus, puteţi folosi procesorul normal pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi e-mail si internet browsing. Oricine se poate acum bucura de conversia între formate video foarte rapid, inclusiv AVC-HD.
A venit sfirsitul erei de codare prin intermediul procesorului care ne consuma foarte mult timp si resurse,timp in care nu mai puteam face aproape nimic cu pc-ul.
Badaboom ™ Media Converter este rapid şi uşor de utilizat, in plus asigură o înaltă calitate de iesire (de până la 1080p!), Pentru a vă menţine videoclipurile fidele şi clare.* Intrare formate video – MPEG2, H.264, RAW *, HDV, AVCHD, MPEG1, WMV, VC1, DivX, Xvid
* Formate audio de intrare – AC-3, MP2, PCM, AAC
* Tipuri de fişiere de intrare -. M2v,. Mpg,. Vob,. * Avi,. TRP,. Ts,. M2t,. M2ts,. Mpeg,. MTS,. Mov,. Mp4,. Mkv,. Wmv **
* Rezoluţiile suportate de intrare – 1920×1080 şi de mai jos
* Iesire formate video suportate – H.264 (MP4) Baseline Profile, H.264 (MP4) Principalele Profil
* Iesire formate audio – AAC-LC (2 canale)
* Rezoluţiile suportate de iesire – 1920×1080 şi de mai jos
* Compatibilitate hardware – Badaboom este compatibil cu toate CUDA activat NVIDIA GPUs, care sunt descrise pe site-ul NVIDIA (de la seria Geforce 8 in sus puna la gtx inclusiv,Tesla,Quadro).
* Software compatibilitate – Badaboom acceptă momentan numai Microsoft Windows. Windows Vista 32, Windows Vista 64, Windows XP 32 si Windows XP 64 sunt sprijinite
Acest tutorial video cu Badaboom este disponibil in format HD ( High definition ) in premiera in Romania .


Tutoriale similare


Comments

  1. SUPER MARFA>>>>!!!!tineti-o tot asa!!!

  2. Salut.Am o problema,nu imi merge tutorialul,nu imi arata butoanul de PLAY si PAUSE nu stiu dc,am reinstalat browserul(OPERA 9.6)tot al fel,am schimbat browserul(MOZILLA 3.4)tot la fel si cu Explorer 7 tot la fel care sa fie problema?

  3. @DaneZu:
    Nu mai exista butonul play si pause pentru ca am trecut la alt format.
    Nu-i o problema de la tine,la ultimele tutoriale video nu mai sunt comenzi in rima faza,comenzile apar abia dupa ce lansezi tutorialul.

  4. Dar de unde sa lansez tutorialul dau click pe el si ma muta pe un alt site care nu mi se incarca.Poate nu stiu eu.Explicami

  5. @DaneZu: tre sa fii putin mai rabdator man..cand te arunca pe pagina respectiva tre sa astepti ceva mai mult! nu doar cateva secunde…eu am asteptat pana la 2 minute odata apoi iti apare in mijlocul fundalului acela negru o imagine cu butonul Play in mijloc dai plai si te uiti la tutorial! imposibil sa nu mearga merge la mine care am un pc vai de capu lui,cu placa video radeon 800Mhz procesoru si 384 ram si nu merge la tine…doar ca tre sa ai rabdare…voi mereu vreti totul sa se intample fulgerator nu se poate! e vorba de transmisie de date aici de vazut un film online care nu e la voi pe pc care are un anumit buffer pana sa ajunga la voi si …ar fi multe de explicat dar nu stiu cati ar intelege…plus ca e vorba de o fidelitate HD care..nu stiu cum sa-ti spun prin net sa vezi HD e destul de delicata treaba,asa ca RABDARE

  6. Ok adriane cam ai dreptate in ce ai spus,dar eu am stat 5 minute si nimica si na la 13 ani ai mei m-am plictisit sa astept:D.

  7. Si era sa uit as vrea sa faceti un tutorial despre configurarea antivir. Avira + ZoneAlarm.

  8. @DaneZu: despre avira este tutorial la fel si despre zone alarm! daca le pui impreuna nu inseamna neaparat ca tre sa ai alte setari! doar nu pui antivirus cu antivirus ca sa se certe…firewal face una iar antivirusul face alta,oricum le-ai seta o sa-ti mearga fiecare cu treaba lui…nu exista o setare anume,setezi avira ca in tutorialul cu avira si zone alarm ca in tutorialul cu zone alarm,ca sa le gasesti scrii sus la search in casuta din dreapta “avira” pt tutorialul cu avira si “zone alarm” pt tutorialul cu zone alarm!

  9. Salut !Am urmarit tutorialul si mi-ar fi de folos tot ce ati aratat , dar nu stiu exact ce placa video am si nici cum este reprezentata la o interogare de sistem.V-as fi recunoscator daca mi-ati explica cum sa aflu ceva despre aceasta.Mentionez ca am carcasa sigilata si nu pot vedea ce-i in interior.
    Multumesc anticipat !

  10. @Nelutu: vezi k avem un tutorial despre Everest scrie la search sus in dreapta “everest” cu ajutorul lui poti afla ce componente ai in pc poti face teste si multe altele,poti afla ce soket ai la procesor…uitate atent la tutorial…

  11. merge “blana” !!!!!!! de-abia trage de procesor – am un 5000+ AMD X2 si nu il “oboseste” cum ar face alte proguri de profil.

    Se simte k trage de placa video ca se sacadeaza imaginea, dar procu’ sta la o cafea linistit…;)
    la alte proguri similare cand faceam o conversie de fisiere video imi rupea procesoru’ in doua – primul nucleu nu scadea din 100% si calculatorul devenea aproape inert.

    buna treaba baieti !Multumiri !

  12. @bobo:
    Acest program este doar pentru stresarea placii video,daca rezultatele iti ies bine dupa stresarea placii video poti rula in acelasi timp si furmark si stresul din everest pentru procesor si memorii si nu o sa mai aiba timp de cafea procesorul.
    In principiu trebuie sa testezi prima oara componentele overclock-ate separat iar la sfirsit daca toate se comporta bine poti rula teste pentru toate componentele simultan timp de 2 – 3 ore,timp in care stai cu ochii pe temperaturi si daca treaba devine critica intrerupi totul si- ti cumperi coolere mai bune sau sursa mai performanta.
    Baremul meu de testare a overclock-ului consta in rularea timp de trei ore de stress cu furmark pentru video si orthos sau everest pentru procesor,chipset,memorii ram, toate pe setari maxime.
    Mie personal imi place foarte mult sa maresc performanta componentelor dincolo de limite,am reusit sa ridic performanta unui core 2 duo E 8200 de la 2600 Mhz la 4850 Mhz,bineinteles ca am o sursa de 750 w nominal si 900 w si ceva sarcina maxima care are un curent de 60 amperi pe o linie,memorii cu cooler adata vitesta extreme 800 x cu cipuri micron din seria buna,am un cooler tuniq tower 120 care cintareste aproape 1 kilogram facut din cupru si aripioare din aluminiu.
    Fara sa bagi ceva bani nu se poate,astea-s jucariile noastre,pentru sufletelul nostru,o sursa buna te tine citiva ani fara probleme daca cumperi ce trebuie,un cooler la fel,chiar daca schimbi procesorul coolerul ti-l pastrezi,vreau sa zic ca astea nu-s componente care imbatrinesc moral ca procesoarele sau ca memoriile,in afara de asta cu o suras buna consumi curent mai putin de la retea pentru ca isi regleaza activ consumul pe cind o sursa normala consuma tot timpul 400w,iar un cooler bun iti ofera silentiozitate,nu o sa mai gijie computerul,o sa toarca pe un ton ce denota forta.
    De ce sa nu obtinem mai mult de la componentele noastre ?

  13. hmz crd k placa mea video suporta asa ceva:D….akum nus in ce masura…

  14. Foarte bun programul,pacat ca nu suporta mai multe formate gen:MVI.Poate in viitor or sa faca la cat avanseaza tehnologia.Intotdeauna am mers pe cei de la Nvidia mi se par mai buni ca ATI

  15. bun program pacat ca este doar trial 30 de zile 🙁

  16. salut . daca imi cumpar o placa video nou trebuie sa iau si sursa?? ..?

  17. boby_admin a zis

    @Mihai:
    Depinde bineinteles si ce placa video alegi sa-ti cumperi
    Pe piata sunt placi video bune si mai putin bune
    Daca este noua nu inseamna ca trebuie neaparat sa fie buna
    spune-mi ce buget ai si poate pot sa-ti recomand o placa video cu un raport pret calitate foarte bun
    Sunt si placi care se multumesc cu curent mai putin acum depinde de tine ce placa video alegi sa-ti cumperi

  18. MULTUMESC BAIETI

  19. xxVIRTUALxx a zis

    aveti tutuorial cum se descarca un windous si se sinstalaza cu toto cu drvare?daca nu aveti faceti unul ?

  20. @xxVIRTUALxx: Avem tutorial despre cum se descarca torrente(pe torrente vei gasi si Windowsul) Nu am putut face tutorial special pentru downloadarea windowsului pt ca este ilegal,si windowsul e cu bani nu e free,ala de pe torrente este piratat! Tutorial despre cum se instaleaza windows este deja,scrii sus la search cum se instaleaza windows xp,driverele le ai tu pe cd,cand ai cumparat pc-ul daca l-ai luat nou trebuia sa-ti dea vre-o 3-4 cd-uri cu drivere si softuri aditionale pt placa ta de baza…ca sa gasesti mai usor tutorialele scrie sus la search in dreapta sus ce te intereseaza si da enter sau mergi la sectiunea playlist unde sunt puse intr-un playlist toate tutorialele de pe acest site!!!

  21. Nero Move it indeplineste cu succes acest scop datorita interfetei intuitive si capacitatii de conversie rapida a fisierelor video, audio si foto. Suntem incantati ca unitatile de procesare vizuala Nvidia si arhitectura Cuda le permit milioanelor de utilizatori sa se bucure de noua experienta Nero

  22. Eu zic ca tot any video convecter este mai bun

  23. baby admin eu vreu sa-mi cumpar o placa pina la 350 roni ma gandeam la Nvidia GForce 9600 sa nu fie mai mica memoria de 512Mb ,256biti,si o largime de banda cat mai mare..aici pun configurarea mea:

    CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)
    Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

    Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (128 MB)
    3D Accelerator Intel GMA 3100

    Memory Slots:
    DRAM Slot #1 2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    DRAM Slot #2 2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

    Power Supply 500W
    AC:230v/500Hz

    si inca ceva ma intereseaza:placa video ajuta la performarea web-lui?

    • windows769 a zis

      inca ceva ma intereseaza:placa video ajuta la performarea web

      Poate 50 de HZ in loc de 500 si la 230 de volti HZ-ii sunt de 60 HZ.

  24. @Mihai:
    Sa fiu sincer cred ca indiferent de placa video pe care o s-o alegi nu o sa poti sa te bucuri de performanta ei pentru ca pc-ul tau nu poate fi o baza stabila pentru ea
    Daca vrei un sfat eu iti recomand sa-ti cumperi o placa video de la ATI si spun acest lucru pentru ca este firma care are cel mai bun Raport pret-calitate la ora actuala.
    Poti sa-ti cumperi si cea mai tare placa video daca vrei sa o pui pe acest sistem ma indoiesc ca o sa poti rula jocuri foarte noi la rezolutii decente .
    La intrebare ta: “ma intereseaza:placa video ajuta la performarea web-lui?” nu am inteles exact ce ai vrut sa spui
    Daca vrei un raspuns te rog frumos sa reformulezi aceasta intrebare pentru ca nu am inteles la ce te referi.

  25. Ma scuzi dar nu prea am inteles problema cu “baza stabila” (Sa fiu sincer cred ca indiferent de placa video pe care o s-o alegi nu o sa poti sa te bucuri de performanta ei pentru ca pc-ul tau nu poate fi o baza stabila pentru ea)

  26. @Mihai: Ce a vrut Boby sa spuna este ca Placa ta de Baza datorita chipsetului care-l are si tehnologiei slabe indiferent de ce placa video vei pune pe placa ta de baza nu vei avea o “sustinere” Un Pc e ca un tot unitar piesa cu piesa se leaga si toate piesele copun un Pc performant…eca si cum ai incerca sa cladesti o vila superba pe o fundatie care se tot surpa,pe o fundatie instabla,facuta prost…ei imagineaza-ti ca fundatia instabila care se surpa e placa ta de baza si vila care va fi pe aceasta fundatie e placa video!!!Ca totu sa earga bine tre sa se lege una cu alta,intotdeauna niste componente stabile si de generatie noua te vor ajuta…o placa de baza veche slaba nu te va ajuta deloc!!!

  27. am inteles…atunci imi recomandati o placa pentru configuratia mea?eu ma gindeam la un ASus 9600 uite aici
    “http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-9600gt-mg-512mb-ddr2-256-bit/”

    dar acum nici nustiu ce sa mai fac..mi-a trecut pofta de video placa…

  28. Pardon..am pus gresit linkul cela de ma isus ..deci aceasta video placa vroiam sa o am…
    “http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-9600gt-512mb-ddr3-256-bi”

  29. Eu nu prea inteleg de ce e indifirent ce placa video imi cumpar ca la fel nu voi obtine o performanta mai buna?oricum placa video transmite la monitor ….si totul depinde de ea in timp ce joc un joc nu?

  30. @Mihai: nu in totalitate!!! Ce vrei tu e greu de spus si explicat intr-o rubrica de comentarii…sunt carti de tehnica unde poti citi cum functioneaza un PC si care-s legaturie dintre componente!!! Ti-am spus si mai sus totul functioneaza ca un tot unitar fiecare piesa se leaga de alta!!! La masina degeaba pui cauciucuri de ferari ca nu va avea viteza de ferrari daca tu ai motor de dacie!!! Placa aia nu gandeste singura!!! primeste comenzi si impulsuri de la celelalte componente si astfel ea doar “traduce” semnalele si le reda in iamgine!!! Ea poate sa fie cea mai tare placa video,daca procesoru tau e vechi si placa e veche si de generatie vehe automat are o procesare lenta…daca procesoru si restu componentelor nu transmite in timp util si rapid informatia catre placa video ea ce reda? Jocu e pe HDD,se face citirea de pe el,trece prin ram apoi prin procesor si procesoru da instructiuni pieselor ce sa faca …asta e o explicatie asa in mare! cum am spus daca vrei sa inveti cum functioneaza un pc cauta si vei gasi!!!

  31. @Mihai: Placa ta video fara restu componentelor e zero!!! Tu instalezi si ai jocu pe hard nu pe placa video…placa video e doar un translator,doar reda…ce afci cu o boxa/difuzor daca nu ai la ce sa-l atasezi?daca nu ai un casetofon ce va reda diguzoru ala? asa si aici,totu e pe hard,daca pe hard nu ai nimic,placa video nu va afisa nimic,procesotu nu-i va da nici o comanda placii video pt ca nu vede nimic pe hard…nu stiu cat ai inteles din ce vreau eu sa-ti explic…

  32. uite asta demult vroiam sa stiu…si totusi ce trebuie sa schimb acuma ca sa imi pot cumpara placa de ami sus?sa schimb procesorul sau in general placa de baza?
    va multumesc Adrian si Boby!

  33. @Mihai: am omis ceva foarte importand crezand ca te va multumi raspunsul…dar vad ca nu te-a multumit…uite cum sta treaba…legaturile dintre componente le face chipseturile de pe placa de baza(astea n-ai cum sa le cumperi separat sa le inlocuiesti) este sudbridge si northbridge(nu le am cu engleza este vorba despre “podul” de nord si “podul” de sud…pod sau legatura…in fine) ei aceste chipseturi fiind slabe,vechi nu vor lega si nu vor face legaturile cu componentele cum trebuie,e ca si cum tu trimiti o scrisoare cuiva si postasu se imbata si pierde sau trage de timp in a livra scrisoarea si nu va mai ajunge in timp util unde trebuie…asa si aici chipseturile sunt cei care fac legaturile intre piese cu cat mai performante cu atat mai bine…asa cum ti-am spus…astea nu-s chestii ce se pot explica intr-un comentariu!!! Daca vrei un Pc de jocuri care sa-ti mearga bine,schimbi intreg sistemul…mai putin hardu…si carcasa(asta in cazu in care placa de baza care o vei cumpara va fi la fel de mare si va intra in carcasa care deja o ai)

  34. @Mihai: imagineaza-ti ca chipseturile de pe placa ta de baza e postasu beat,ramolit,batran…nu e ca unu tanar si are de dus “scrisoarea”(informatia,datele,instructiunile) catre componente.tu chiar daca iti iei un procesor performant,o placa video performanta vei fi limitat de chipseturi!! asta avrut boby sa zica ca placa ta de baza nu e o baza solida pt placa ta video…Tu-i pui in carca postasului multe si de toate,da el daca e batran ce sa faca? iarasi exemplu cu vila dat mai sus,poftim…construieste o vila pe o fundatie care se surpa…o faci da se darama,si ce ai rezolvat? asa…schimbi tot,baza,fundatia(placa ta de baza) si construiesti(cumperi componente) totu de la capat,iei materiale(componente pt pc)moderne,rezistente,durabile ca cladirea aia sa stea in picioare(ca pc-ul tau sa mearga bine sa nu fie limitat de placa ta de baza)

  35. da ..am inteles..va mulumesc mult pentru ajutor!

  36. Da si eu am o problema am instalat badaboom si cand sa inceapa instalarea mi-a aparut un mesaj i-am dat ok si si-a dat restart apoi dupa restart am inceput instalarea si nu imi mai merge programul din ce cauza pentru ca calculatorul este pentium 4 si processor de 3Ghz dar nu imi mai merge programul.

    Pentru Detalii COntactati [email protected]

  37. Mare viteza mare!!!!O viteza excelenta la decodarea unui mkv 720p.Pacat ca output format este numai Mp4…..aveam nevoie numai de un banal mpg la rezolutia clasica Pal 720×576.Insa viteza mare de conversie e multumitoare(sub 1h la un film de aproape 2h), depasind inconvenientul lipsei unor optiuni pentru alte formate in afara mp4.De altfel “Badaboom” pare conceput special pentru conversia dvd catre formate portabile de genul mp4.Sa speram ca urmatoarele versiuni Badaboom vor contine upgrade-uri pentru codarea si in alte formate.

    Ps. Thanx pentru tutorial

  38. Mulțumesc,ai o Placa super Tare !

  39. Merge foarte bine.BRAVO

  40. windows769 a zis

    Numai la 220 de volti HZ-ii sunt de 50. de HZ.

  41. windows769 a zis

    adica impulsurile tensiunii si normal ar fii 50.000 dar aia trei de zero se taie adica dispar si se considera 50 HZ pentru ca la o anumita melodie mp3 daca o tranformi si poti marii HZ-ii, Ii poti mari numai La 48.000 HZ maxim adica 48 HZ.

    • Ratzoiu a zis

      adica impulsurile tensiunii si normal ar fii 50.000 dar aia trei de zero se taie adica dispar si se considera 50 HZ pentru ca la o anumita melodie mp3 daca o tranformi si poti marii HZ-ii, Ii poti mari numai La 48.000 HZ maxim adica 48 HZ.

      Numai aberatii spui prietene. Tu incurci standardele curentului electric, cu rata de refresh a monitoarelor si cu frecventele unei melodii.
      1 – 50 Hz este frecventa standard pentru tensiunea de 220-230V
      2 60 Hz este frecventa pt tensiunea de 110 V, disponibila in USA si Australia
      3 – Exprima mai clar ce vrei sa zici la ultimul comentariu pentru ca nimeni nu pricepe nimic. Daca sunteti pe afara cu notiunile nu va mai dati cu parerea fara documentare. Voie buna.

  42. windows769 a zis

    Si daca vrei sa stii ba ratoiule eu nu mam referit la HZ-ii Monitoarelor, sau a Placilor Video si La Tensiunea de Curent pe care o folosim noi astazi adica 220 de volti, si daca tot vrei sa mai aflii un lucru nou, nu ca vreau sa ma dau mare si destep, uitate pe sursa de la calculator sa vezi ce tensiune scrie si daca vei vedea ca scrie tensiunea 230 de volti, care are 60 HZ aia inseamna ca sursa este facuta pentru a rezista la o pana de curent, sau un surplus de energie electrica pe retea si nu numai atat, sursele de 230 de volti sunt facute si pentru a putea face un overclock la: procesor, placa video, memorii, etc. Asa ca asta a fost tot ce-am avut de zis si dupa parerea mea cred ca m-am exprimat destul de clar si corect daca nu este bine asta ie n-am ce sa fac.

  43. windows769 a zis

    Si in plus de asta eu cred ca nu numai in SUA si Australia se foloseste tensiunea de 110 dar dupa parerea mea cred ca si la japonezi este tensiunea de 110 volti iar impulsul nu cred ca este de 60 sau 50 de HZ si mai mic adica sub 50 de HZ

  44. Ratzoiu a zis

    @ Windows769: Ai dreptate scrie pe sursa de la pc 230 V, 60 Hz. Dar mai scrie si 110 V si 50 Hz. Sursele sunt gandite sa mearga in orice colt al lumii, indiferent de tehnologia pe care sunt construite retelele electrice. Deci, pentru 230 de volti ai asociata frecventa de 50 Hz, iar pentru 110 volti ai asociata frecventa de 60 Hz. Sursele rezista din constructie sa reziste fluctuatiilor de tensiune, altfel nu ar fi viabile economic. Sursele care sunt construite pentru overclocking, sunt surse din piese de calitate. Ceea ce variaza intr-o sursa este amperajul: tensiunea fiind de 12 V. Deci in momentul in care o componenta are nevoie de putere, sursa mareste amperajul pe conductori.
    Sper ca am lamurit intr-un final treaba. O zi buna. 😛

  45. salut. in primul rand multumiri pentru tutorial,

    am un sistem(cpu E6500 2,93 Gh/2Gb ddr2/video de la leadteck px 9500 GT) pe care il folosesc la randare video cu adobe premiere. as vrea sa stiu daca, folosind tehnologia CUDA imi va randa mai repede,sau CUDA e recomandata doar procesoarelor mai slabuțe

  46. exista vrun soft cu care pot transforma din avi in bluray

    • Adrian-admin a zis

      mircea: exista vrun soft cu care pot transforma din avi in bluray  

      nu se poate asa ceva. AVI este un format mai slab calitativ iar Bllue Ray este un format HD. N-ai cum sa faci din ceva slab ceva super calitativ. din Blue ray in AVI poti dar invers nu.

  47. iti multumes adrian pentru raspuns si am pus aceasta intrebare pentru ca am gasit home alone 2 filmu la calitatea 1080p si ma intrebam cum au facut asta pentru ca e un film vechi de 18 ani si as fi dorit si eu sa iau filme vechi si sa le fac la o calitate mai buna .Am incercat badaboom dar nu ma multumeste

  48. E limitat programul nu are setari avansate si are lipsuri in setari elementare costum mai bine folositi xilisoft coverter 6 e putin mai incet dar foloseste si cpu si cuda pt unele formate si are ce setari vrei practic poti sa pui un film pe orice tip de telefon care nu suporta setari standard.

Trackbacks

  1. […] Ati si Avivo Video Converter nu ne poate aduce decat avantaje, softul este gratuit in comparatie cu Badaboom (Nvidia Cuda), placa video este prezenta in majoritatea computerelor si este pacat sa nu o folosim la mai multe […]

  2. […] placa video care oricum sta degeaba in majoritatea timpului. Noi am prezentat acum ceva timp si un tutorial cu softul Badaboom care se foloseste de tehnologia Nvidia Cuda, din pacate Badaboom nu are suport pentru tehnologia […]

  3. […] intamplare sau nu ultimele modele de placi video au si placi de sunet integrate. Placile video au o putere fantastica de procesare paralela, pot face foarte multe operatii in acelasi timp spre deosebire de procesor care face calculele […]

Speak Your Mind

*