50 de Giga stocare online gratuit pe Box pentru orice telefon Android – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa va prezint un mic truc cu ajutorul caruia vom putea beneficia de 50 GB spatiu de stocare online pentru orice telefon cu sistem de operare Android. In mod normal, cei 50 GB sunt oferiri doar celor cu telefoane LG existand o “intelegere” intre serviciul Box si LG ca fiecare utilizator al unui telefon LG sa beneficieze de 50 GB spatiu de stocare online pe viata. O oferta asemanatoare au avut si cei de la HTC insa in colaborare cu serviciul DropBox.
Daca am avea un telefon LG, ca sa beneficiem de cei 50 GB ar trebui pur si simplu sa instalam apolicatia Box si sa ne logam cu contul nostru Box sau sa ne cream unul din interfata aplicatiei.
Ce ne facem insa daca nu detinem un smartphone LG?
Ei bine, va trebui sa instalam doua aplicatii cu ajutorul carora vom edita fisierul build.prop astfel incat serviciul Box sa creada ca folosim un smartphone LG. Aplicatiile necesare editarii fisierului build.prop sunt ASTRO File Manager si Super Manager disponibile in Android Market. Acestea trebuie instalate in telefonul nostru Android si ne vor permite sa modificam fisierul specificat mai sus. ASTRO ne va permite sa deschidem fisierul ce trebuie editat, cu un editor text iar Super Manager ne va permite sa navigam cu drepturi de root in fisierele sistemului de operare astfel incat sa modificam drepturile asupra fisierului build.prop ca mai apoi, acesta sa poata fi editat cu un editor text.
Inainte sa va invit sa vizionati tutorialul video va mai spun ca este necesar sa indepliniti 2 conditii ca acest truc sa va mearga:
1. sa aveti smartphone-ul root-at (daca detineti un LG Optimus One avem deja pe site un tutorial despre cum se rooteaza un LG Optimus One)
2. sa aveti o rezolutie a display-ului de minim 320×480
Box este un serviciu online ce permite stocarea fisierelor, colaborarea si sharing-ul acestora cu apropiatii vostri. Aplicatia Box pentru Android a fost prezentata intr-un articol pe blogul nostru blog.videotutorial.ro In acel articol va prezentam intr-un scurt clip video, modul de lucru al acestui serviciu asa ca va invit sa vizionati tutorialul de la articolul 50 GB spatiu de stocare online gratuit de la Box pe viata pentru cei cu smartphone LG sau Sony Ericsson (Android)
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact ce trebuie sa facem pentru a beneficia de cei 50 GB spatiu de stocare online, indiferent de ce model de telefon Android avem.

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Da, intradevar Box este un serviciu pe care ne putem baza, 50 gb sunt foarte ok. Datorita acestei aplicatii fotografiile noastre si nunumai ne vor fi pastrate in siguranta. Mi-ar placea ca la acesta aplicatie sa avem si o unealta care sa uploadeze pozele automat dupa ce am facut poze.

    • FaraVirusi:
      Da, intradevar Box este un serviciu pe care ne putem baza, 50 gb sunt foarte ok. Datorita acestei aplicatii fotografiile noastre si nunumai ne vor fi pastrate in siguranta. Mi-ar placea ca la acesta aplicatie sa avem si o unealta care sa uploadeze pozele automat dupa ce am facut poze.

      Dupa ce faci poza ai un tab Partajare. Acolo vei gasi optiunea de uploadare pe Box. Eu zic ca nu trebuie multe clicuri ci doar sa ai netul deschis atunci cand faci poza. Bafta!

  2. Salut Adrian si La multi ani pe 2011,vad ca nu iei nici o pauza.
    Te-as ruga sa ma inveti si pe mine daca vrei ,cum deblochez un telefon LG cu sistem android ,caruia i-am uitat parola.
    Multumesc anticipat.
    Referitor la tutoriale ,esti bun ,iti palce ce faci si ai cu ce.
    Am ce invata de la voi.

  3. Acest “truc” se poate face si pe tabletele cu android?

  4. Andrei:
    Acest “truc” se poate face si pe tabletele cu android?

    Ar trebui sa meargă şi pe tableta, eu am încercat pe galaxy note care are o rezolutie de tableta şi a mers brici.

  5. ionescu marian a zis

    Daca fac acest “truc” modificand fila si loganduma apoi refac fila cum era imi va ramane contul upgradat? A incercat cineva?

  6. Salut Adrian, merge si pe sony ericsson eu mi-am facut deja cont. Multumesk mult !

  7. Neagu Constantin a zis

    Multumim pentru tot ceea ce faceţi !!! Vă dorim un călduros şi sincer LA MULŢI ANI !!!

  8. Box merge si pe Sony-Ericsson .
    In acest moment am instalat aplicatia pe un Xperia X10 .
    Multumesc !

  9. Am incercat pe un Dell Streak 5 si a mers dar numai la 5GB…..Dar dupa un restart asa cum spuneai a mers la 50 de GB deci e foarte important restart…

    Ms mult baietzi….

  10. E super ok dar..as vrea sa stiu daca as putea uploada contactele din telefon sau mesajele am incercat dar nu stiu unde sa le gasesc….pt ca astea ar fi cel mai important parerea mea….

    daca se poate sa ne treziti mintile …cum sa facem upload la contacte..

    ms mult baietzi…Sa aveti un An Nou cat mai fericit….

  11. Mersi de tutorial. super util.
    mie nu stiu de ce nu mi-a mers asa cum ai spus, dar am incercat cu ROM TOOLSBOX (are o optiune de modificare a build.prop).

    succes la urmatoarele tutoriale. (poate le faceti mai scurte si concise)

  12. UN TUTORIAL DESPRE SINCRONIZARE CU Android Sync Manager SE POATE ?

  13. Va rog sa imi spuneti! Vreau sa stiu daca trec pe 50 gb tot la fel pot face upload pe box de maxim 25 mg ? Cel putin pe 5 gb se face upload de maxim 25 mb marimea unui fisier!
    Cu respect !

  14. Sistem Dos a zis

    Recomanda-mi un emulator bun ca sa pot fenta box.net, si sa imi fac direct de pe pc upgrade-ul! PS. Ala e un emulator de pe care faci tu tutorialul?

  15. AdrianGudus a zis

    Sistem Dos:
    Recomanda-mi un emulator bun ca sa pot fenta box.net, si sa imi fac direct de pe pc upgrade-ul! PS. Ala e un emulator de pe care faci tu tutorialul?

    Nu am folosit un emulator. Ci o simpla aplicatie care se conecteaza la smartphone-ul meu si reda pe monitorul desktop-ului ceea ce se intampla pe display-ul smartphone-ului meu. Exista si tutorial despre aplicatia care o folosesc pentru a face tutorialele Android.
    Pentru a gasi tutorialul, scrii sus in casuta CAUTA din sidebar, dreapta sus: Androidscreencast, apesi enter si voila.

  16. Sistem Dos a zis

    Mersi.
    Dar oare nu exista o metoda se a face upgrade-ul asta prin pc! Pentru ca nu toata lumea are Smartphone!

  17. nu recomand aceasta metoda, poate nici nu mai este de actualitate .. am note 2 si dupa ce dau restart telefonul ramane la sigla samsung fara sa se mai deschida…ce este de facut maistre?

    • varzaruluigi a zis

      salut, aceasi problema o am si eu, am urmat exact instructiunile si rezultatul este ca telefonul ramane cu logo.ul aprins si nu reuseste sa intre in meniu… tu ce rezolvare ai gasit? multumesc!

  18. Buna ziua,astazi cautind pe net ceva am dat peste OS ANONYM ! As ramine dator la dvs daca ati face un tutorial despre acest sistem ptr ca pe forumuri parerile sint impartite.Multumesc anticipat.

  19. varzaruluigi a zis

    Salut, am urmat instructiunile tale exact cum le.ai prezentat, dupa ce am dat restart, telefonul(alcatel ot xpop 5035x) nu se mai deschide, ramane sigla logo. ului alcatel aprinsa si atat.
    Ce este de facut in conditiile astea, va multumesc si astept raspuns!

  20. varzaruluigi a zis

    Am intrat in recovery mode si i.am dat factory reset si nimic, acum nici macar nu mai pot intra in recovery mode…este brick.uit? ce sfat imi puteti da? celorlalti va recomand sa nu descarcati si utilizati aplicatia box in acest fel…iar de la voi Adrian si Cristi astept o solutie sau un sfat cum imi pot readuce telefonul la viata!

  21. varzaruluigi a zis

    salut, acum s.a aprins telefonul dar are aceasi problema…logo.ul ramane blocat si nu merge mai departe, ce sfat imi dati? dar se pare ca vorbesc singur pe aici…

  22. varzaruluigi a zis

    …V.am cerut un sfat sau o solutie la problema creata de tutorialul vostru cu modificarea datelor din mobil cu aplicatia super manager in vederea obtinerii celor 50gb, am tot incercat sa aprind telefonul si vad ca se aprinde in momentul acesta, dar apare aceasi problema. logo.ul ramane blocat pe ecran, am incercat factory reset si hard reset fara nicio rezolvare. voi mai aveti alte sugestii tinand cont ca si o alta persoana are aceasi problema ca a mea.

Speak Your Mind

*