Update de firmware pentru telefoanele Samsung cu ajutorul aplicatiei Kies – tutorial video

Salut prieteni, astazi va voi arata cum se actualizeaza firmware-ul (softul) pentru telefoanele Samsung, fie ca acestea sunt smartphone-uri sau nu.
De cele mai multe ori este indicat sa facem update-urile pentru telefoane si nu numai deoarece acestea vin cu multe imbunatatiri si repararea anumitor bug-uri. Astazi vom vorbi despre programul Samsung Kies, o aplicatie care pe langa sincronizare, transfer de fisiere si file viewer, ne poate actualiza si firmware-ul telefonului.
Kies este o aplicatie simpla, nu trebuie sa fi inginer ca sa o intelegi, totusi probleme pot aparea oricand, aici problemele apar mai ales din pricina driverelor instalate necorespunzator sau din cauza conexiunii usb instabile, tocmai de aceea trebuie sa folosim cablul original conectat direct la PC (de preferat in spatele PC-ului), deasemenea este indicat sa oprim softurile care ar putea impiedica instalarea intr-un fel sau altul (antivirus, antispyware, firewall, etc).
In tutorial am facut update pentru un telefon Samsung cu Android, in acest caz este necesar sa dezactivam USB debugging, aceasta se gaseste in “Settings / Aplications / Development”, aici debifam USB Debugging sau “Depanare USB” daca telefonul este in Romana.
Atentie:
In timpul update-ului: nu deconectati cablul, nu umblati la telefon, dezactivati orice soft de securitate pe PC, inchideti toate aplicatiile ce ruleaza pe desktop si asteptati sa se termine procesul de update. Update-ul poate dura intre 5 si 30 de minute, inarmativa cu rabdare si respectati fiecare dialog ce va apare pe ecran. Aveti grija, in unele momente pot disparea de pe ecran toate ferestrele, nu trebuie sa intrati in panica si sa luati “masuri”, fereastra cu update-ul va aparea in cel din urma, totul este sa aveti rabdare.
Am facut update-ul acesta “in direct” tocmai ca voi sa va familiarizati oarecum cu procesul, sa stiti la ce trebuie sa va asteptati.
Rezultatul update-ului pe telefonul meu:
S-a rezolvat problema cu luminozitatea automata ecranului (problema deranjanta), bine ca s-a rezolvat.
Android-ul a fost actualizat, de la 2.3.3 la 2.3.4.
Bateria tine mai mult acum, inainte se consuma destul de repede (inca nu am date concrete).
Aplicatia de camera a primit functii noi iar compresia video a fost optimizata pentru calitate.
Tot in camera acum se pot introduce comenzi rapide pe panoul din stanga (balans de alb, expunere, rezolutie, etc), acestea pot fi accesate imediat fara sa mai intri in setari.
Setarile de economisire au fost rafinate, inclusiv widget-ul aferent.
Probabil sunt mult mai multe schimbari, acestea le-am observat eu dintr-o privire.
Dupa cum vedeti, un update de firmware va poate scapa de o gramada de probleme care in decursul timpului v-au scos fire albe, pe langa rezolvarea problemelor putem primi si unele mici “surprise” care pot creste valoarea softului de pe telefonul sau smartphone-ul nostru.
In final trebuie sa va spun ca la noi in Romania “update-ul” are o reputatie destul de proasta, asta din cauza “folclorului” din jurul update-urilor pentru Windows. Este o mentalitate gresita, un update nu face decat sa ne ajute software-ul si in final pe noi care-l folosim, niciun update nu va va ingreuna telefonul sau desktop-ul, niciun producator de hardware sau software nu are intentia sa va faca vreun rau, sa va spioneze sau sa va fure date personale, daca ar face asta ar avea tot ei de pierdut, ganditi-va…

………………………………..

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. pe mini galaxy mi-a dublat viata bateriei noul firmware,desi instalat prin alte metode varianta corecta si oficiala este cea prezentata mai sus prin kies,doar ca uneori update-ul oficial intarzie destul de mult,da hotarat merita facut update

  2. Telefonul tau unde este facut Cristi? Ce scrie pe cutie?

  3. eu am smasung s5230 as putea face update de firmware la el cu acest program?ca am incercat si imi da errori!astept raspunsul vostri a app cand am intrat pe site la iei si am facut cum miati zis dumneavoastra pe acel site nu am gasit acest soft sar putea sa nu existe sa pot fae acest update?

  4. Se misca frumos S2 are pixeli care se vad sau e mare si frumos luciosa interfata care apare pe display, ca vreau sa imi iau si eu s2 si nu stiu daca merita sau sa iau un htc desire s, ce imi recomanzi ceva de calitate de multimedia, sa se deschida repede sa se inchida repede sa zboare

    • ASUS:
      Se misca frumos S2 are pixeli care se vad sau e mare si frumos luciosa interfata care apare pe display, ca vreau sa imi iau si eu s2 si nu stiu daca merita sau sa iau un htc desire s, ce imi recomanzi ceva de calitate de multimedia, sa se deschida repede sa se inchida repede sa zboare

      Nu se pot compara aceste doua telefoane, fac parte din clase diferite.
      Desire S este un telefon bun insa SGS2-ul este in top la ora actuala.

  5. In primul rind vreau sa va multumesc din suflet pentru video tutorialele d*voastra care mi-au fost de un real folos.
    Am un telefon samsung I5500 galaxy 5 i-am facut ultimul update de firmaware, dar dupa asta imi da eroare la conectare wi-fi si nu mi se conecteaza decit dupa ce-l sting si-l aprind iarasi.Puteti sa ma ajutati in privinta asta

  6. LiviuFlorin a zis

    Pentru cine vrea mai mult pentru Galaxy S2,ar fi interesant de aratat cum se face ROOT cu Odin 1.85,si cum se instalazea ROM-uri de pe xda-developers. Avem acolo si un ROM dezvoltat de un roman de-al nostru.Functioneaza foarte bine acel ROM pe Galaxy-ul meu,si bateria ma duce chiar 2 zile,asta in conditii mai “domestice” de exploatare.

  7. Impresii despre Galaxy SII? Nu ne-ai spus nimic. Cred ca telefonul asta merita un tutorial dedicat doar lui sau poate ca nu ai fost multumit de el…

    • MEgas:
      Impresii despre Galaxy SII? Nu ne-ai spus nimic. Cred ca telefonul asta merita un tutorial dedicat doar lui sau poate ca nu ai fost multumit de el…

      Tutorialul a fost dedicat update-ului de firmware, despre telefon ce sa spun….., este INCREDIBIL, este la MAXIM, este tot ce-si poate dori un geek.
      Touch-ul raspunde “ieri”, instant, parca stie dinainte unde vrei sa pui degetul, Camera parca nu-i adevarata, calitate exceptionala si foto si video, la video pe 720p se misca super in lumina slaba (marea problema a senzorilor), se descurca ca o camera video de 1000$ (pastrand proportiile desigur).
      Cand citeam articole despre el, aveam impresia ca sunt exagerate, mi se parea incredibil sa fie atat de bun la toate capitolele, acum inteleg ce inseamna un smartphone de ultima generatie fabricat de Samsung. Nu stiu cum sunt alte telefoane de top insa cred ca este foarte greu sa depasesti asa ceva.
      N-as vrea sa fiu in pielea concurentei.

      • LiviuFlorin a zis

        cristi-admin: Tutorialul a fost dedicat update-ului de firmware, despre telefon ce sa spun….., este INCREDIBIL, este la MAXIM, este tot ce-si poate dori un geek.
        Touch-ul raspunde “ieri”, instant, parca stie dinainte unde vrei sa pui degetul, Camera parca nu-i adevarata, calitate exceptionala si foto si video, la video pe 720p se misca super in lumina slaba (marea problema a senzorilor), se descurca ca o camera video de 1000$ (pastrand proportiile desigur).
        Cand citeam articole despre el, aveam impresia ca sunt exagerate, mi se parea incredibil sa fie atat de bun la toate capitolele, acum inteleg ce inseamna un smartphone de ultima generatie fabricat de Samsung. Nu stiu cum sunt alte telefoane de top insa cred ca este foarte greu sa depasesti asa ceva.
        N-as vrea sa fiu in pielea concurentei.

        La fel am simtit si eu cind l-am avut in mana prima data.Era incredibil.Am simtit ca trebuie sa-l am.Si acum il am….

  8. Dar la samsung S5230 nu este programul respectiv, am decat Samsung PC Studio, lam descarcat si instalat, are el acolo o optiune unde pot sa fac update de fire firmware, dar cand dau pe el zice ca nu este necesar sa fac un update.
    Sa inteleg ca nu a aparut alta versiune de firmware mai noua… nu?

  9. ce parere aveti despre sistemul de operare BADA de la Samsung?As vrea sa o,o cumpar unu

  10. multumim…

  11. Salut, as vrea sa-mi iau un Samsung Galaxy Ace si as dori sa stiu daca se poate face update-ul la Gingerbread 2.3.5 cu ajutorul aplicatiei KIES si pentru acest model. Din cate am inteles pe Froyo, Galaxy Ace are o durata a bateriei foarte mica, are probleme cu conexiunea wifi si are niste probleme cu fotografiile atunci cand bateria este sub 15%. Am inteles ca aceste bug-uri sunt rezolvate in versiunea 2.3.5 si in principal asta ma intereseaza daca as putea sa-i fac update prin KIES. Am vazut si modalitatea de update manual dar mi se pare un pic mai greoaie si nu as vrea sa-l brickuiesc din greseala.

    • George:
      Salut, as vrea sa-mi iau un Samsung Galaxy Ace si as dori sa stiu daca se poate face update-ul la Gingerbread 2.3.5 cu ajutorul aplicatiei KIES si pentru acest model. Din cate am inteles pe Froyo, Galaxy Ace are o durata a bateriei foarte mica, are probleme cu conexiunea wifi si are niste probleme cu fotografiile atunci cand bateria este sub 15%. Am inteles ca aceste bug-uri sunt rezolvate in versiunea 2.3.5 si in principal asta ma intereseaza daca as putea sa-i fac update prin KIES. Am vazut si modalitatea de update manual dar mi se pare un pic mai greoaie si nu as vrea sa-l brickuiesc din greseala.

      da se poate dar trebuie sa astepti varianta oficiala ,inca nu e disponibila prin kies undeva la anul vei putea

  12. merge sa fac asta si pe samsung wave 723?

  13. Cristi tu l-ai luat de pe Emag sau din magazin fizic gen domo mediagalaxy altex?

  14. nu trebuie neaparat sa cautati pe samsung modelu telefonului respectiv daca e samsung e destul sa scrieti kies si descarcati orcare ca e tot acelas kies e universal pt telefoanele samsung indiferent ce model alegi sau scrie kies in google si vezi rezultatu de la samsung exemplu cum am scris eu si uite rezultatu direct http://www.samsungapps.com/about/onPc.as . in rest e bun tutorialu pt cei care nu stiu cum sa faca upgrade . Pote ne face si cristi sau adrian diferenta intr-e android si bada care sunt plusruile la unu care minusurile si ce are in plus bada fata de android si invers :). ar fi tare credca sunt multi care vor. eu acuma am un telefon samsung cardinal are sitem propiu ( bada)

  15. Vreau sa-mi zica cineva care stie bine daca merge si pe S5230.Stima

  16. Salut, Cristi scuze ca nu sunt pe subiect dar nu am gasit un tutorial asemanator cu intrebarea mea si anume poty face un tutorial despre cum creem o subtitrare in cel mai simplu mod mii de multumiri si scuze inca odata!

  17. Am un GT-S5620 cumparat de la orange.Imi spune ca nu poate face update,popate fi din cauza ca cei de la orange au modificat umpic softul???

    • AdrianGudus a zis

      Dan Negru:
      Am un GT-S5620 cumparat de la orange.Imi spune ca nu poate face update,popate fi din cauza ca cei de la orange au modificat umpic softul???

      Cand smartphone-ul este branduit, update-ul nu mai vine de la producator ci de la distribuitor, in cazul tau Orange. Va trebui sa astepti ca acestia sa ofere update-ul… daca il vor oferi…
      SFAT: Stiu ca e greu sa-ti cumperi un smartphone cu banii in mana si nebranduit dar, nu va mai cumparati smartphone-uri branduite indiferent ca e vorba de Comoste, Vodafon, Orange. Cumparati doar unbranded, la liber.

  18. Va salut. Deranjez cu o intrebare, daca telefonul este rootat se mai poate face update prin Kies? Multumesc.

    • AdrianGudus a zis

      vik:
      Va salut. Deranjez cu o intrebare, daca telefonul este rootat se mai poate face update prin Kies? Multumesc.

      Cine te opreste sa incerci sa vezi daca se mai poate sau nu? Te tine cineva de mana?

    • vik:
      Va salut. Deranjez cu o intrebare, daca telefonul este rootat se mai poate face update prin Kies? Multumesc.

      da se poate doar daca e fleshuit cu o versiune neoficiala de firmware kiesul nu il va recunoaste,daca e doar rootat se poate

  19. salutare all…va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine , dece la galaxi ace imi zice ca : DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRA NU ACCEPTA UPGRADE DE SOFTWARE PRIN INTERMEDIUL KIES ????? DECE DECE ???

  20. ,,Conectaţi telefonul mobil la Kies prin Wi-Fi şi sincronizaţi conţinutul.
    Kies prin Wi-Fi vă permite să utilizaţi Kies într-un mod extrem de confortabil.
    * Este disponibil numai pentru modelele compatibile, iar unele funcţii sunt limitate în timpul conectării la Wi-Fi.” …se pare ca tot ceea ce inseamna hardware nou se conecteaza numai la modelele compatibile ,tari coreenii !!! …made in China este un brand nou :))))

  21. Pe galaxy mini a facut cineva update? imi zice ca se pregateste pentru update si am asteptat si 20 de minute ca nu a mai aparut nimic,telefonu afisa imaginea normala,nu sa stins nu nimic….am scos cablu si programu tot se pregatea de update…daca debifez depanare usb nu mai merge in kies,nu mai vede telefonu,pls daca stie cineva sa ma ajute

    • Cristi:
      Pe galaxy mini a facut cineva update? imi zice ca se pregateste pentru update si am asteptat si 20 de minute ca nu a mai aparut nimic,telefonu afisa imaginea normala,nu sa stins nu nimic….am scos cablu si programu tot se pregatea de update…daca debifez depanare usb nu mai merge in kies,nu mai vede telefonu,pls daca stie cineva sa ma ajute

      asa arata KIES ,nu stiu unde e problema….
      http://img847.imageshack.us/img847/2448/eroarem.jpg

  22. salut vreau o parere e buna placa asta video pe care vreau so-mio cumpar TwinTech GT 440 1GB 128bit asta e linku depe site oficial…….. (http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=311#b2)

  23. si cum ma pot conecta prin wi-fi ??? ca nu reusesc nici cum. multumesc

  24. Raiciu Ionut a zis

    Astept cu sufletul la gura tutorialul despre upgrade de bios pentru o placa video

  25. dureroase intrebarile ……de la placi video pana la porno ..ma doare sa vad asa comentarii

  26. Observ ca nu s-a raspuns la intrebarea : merge si pentru Samsung S5230 ? Din acest motiv revin si insist chiar , merge au ba acest program si pentru Samsung S5230 ? Multumesc !

    • AdrianGudus a zis

      gherasim:
      Observ ca nu s-a raspuns la intrebarea : merge si pentru Samsung S5230 ? Din acest motiv revin si insist chiar , merge au ba acest program si pentru Samsung S5230 ? Multumesc !

      Ai pus o intrebare supida. In tutorial s-a aratat cum cauti versiunea de Kais pentru modelul tau. Mergi pe site, descarci softul pt modelul tau si vezi daca merge. Nu avem de unde sa stim daca merge pentru ca nu detinem toate modelele samsung.

  27. AdrianGudus a zis

    Rectific: versiunea de Kies*

  28. Eu am facut update la Galaxy Mini prin Kies si am procedat astfel , am scos cardul de memorie si cartela SIM si am lasat functia USB debuging activata , in 10 minute update-ul s-a terminat si a iesit foarte bine .
    Multumesc frumos Cristi pentru tutorial

  29. Salul! stie cineva la Huawei cum se face Update de firmware?

  30. Salut de unde ti-ai luat telefonul cristi De pe Emag?

  31. Va salut, am si eu o pb. am un telefon GT Samsung S3370 care l-am cumparat fara cablul de data. Am cumparar apoi vro 3 cabluri de date dar degeaba nu mi-l recunoaste imi spune ca trebui un driver pe nume Samsung S3370 . Deunde il pot lua ca pe net nu il gasesc si nici cu Doctor Device nu pot ?
    Multumes anticipat si mi-a-ti face cel mai frumos cadou de ziua mea daca mi-a-ti spune .

    • AdrianGudus a zis

      oana:
      Va salut, am si eu o pb. am un telefon GT Samsung S3370 care l-am cumparat fara cablul de data. Am cumparar apoi vro 3 cabluri de date dar degeaba nu mi-l recunoaste imi spune ca trebui un driver pe nume Samsung S3370 . Deunde il pot lua ca pe net nu il gasesc si nici cu Doctor Device nu pot ?
      Multumes anticipat si mi-a-ti face cel mai frumos cadou de ziua mea daca mi-a-tispune .

      Ai mai postat odata aceasta intrebare si ai primit si raspuns. Aduti aminte unde ai postat sau hai sa te ajut eu. La tutorialul cu “Instalare CWM Recovery, backup rom original si flash rom custom pe LG Optimus One P500” Poti ajunge la el de pe pagina Home. Ai acolo un raspuns de la mine in care ti-am dat un link catre un clip video in care iti aratam cum se ajunge la softul/driverul pentru Samsung-ul tau.

  32. Va rog frumos puteti face un tutorial despre cum putem face upgrade la un televizor lcd Samsung .
    Si inca o intrebare , daca la televizorul Samsung lcd 32B530 am un usb si scrie service nu se poate in vreun fel debloca sa pot viziona filme cu ajutorul usb-ului ?

  33. salut. mi`am cumparat un tel Samsung galaxy fit S5670 si am reusit sa fac update cu samsung kies …apoi o colega mi la blocat si lam dus la service …ia reinstalat software si acum am vers d android 2.2.1 si cand vreau sa ii fac un upgrade imi zice ca “DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRA NU ACCEPTA UPGRADE DE SOFTWARE PRIN INTERMEDIUL KIES ” astept un rasp cat mai rpd .multumesc

  34. Am incercat sa fac update prin kies pt. galaxy mini de la 2.2.1 la noua versiune, dar cred ca il arunc pe geam (pe programul kies). Telefonul nu vrea sa se conecteze de nicio culoare atunci cand am dezactivat DEPANARE USB. Am dat restart de vreo 4 ori si la telefon si la comp… NIMIC. Iar cu DEPANARE USB activat am astepatat mai mult de 40 minute(intre timp m-am uitat la un serial) si ramane blocat pe “Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…”. Cine e de vina?

  35. Adrian:
    Am incercat sa fac update prin kies pt. galaxy mini de la 2.2.1 la noua versiune, dar cred ca il arunc pe geam (pe programul kies). Telefonul nu vrea sa se conecteze de nicio culoare atunci cand am dezactivat DEPANARE USB. Am dat restart de vreo 4 ori si la telefon si la comp… NIMIC. Iar cu DEPANARE USB activat am astepatat mai mult de 40 minute(intre timp m-am uitat la un serial) si ramane blocat pe “Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…”. Cine e de vina?

    Aceeasi problema o am si eu, este cine de buna credinta sa ne ajute?

  36. Salut, am un Samsung Galaxy Mini S5570 cu android 2.2.1, am facut intocmai “dezactivam USB debugging, aceasta se gaseste in “Settings / Aplications / Development”, aici debifam USB Debugging sau “Depanare USB” daca telefonul este in Romana.”
    Am Kies ultima versiune 2.1.0.11095_121, am incercat si cu cartela SIM si card miroSD si fara ele, nimic.
    Tot timpul imi apare “Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…” si asa ramane.
    Ce sa ii mai fac?
    Daca este cineva binevoitor sa ne explice si noua novici-lor, ce si cum?
    Va multumesc anticipat.

    • Robert:
      Salut, am un Samsung Galaxy Mini S5570 cu android 2.2.1, am facut intocmai “dezactivam USB debugging, aceasta se gaseste in “Settings / Aplications / Development”, aici debifam USB Debugging sau “Depanare USB” daca telefonul este in Romana.”
      Am Kies ultima versiune 2.1.0.11095_121, am incercat si cu cartela SIM si card miroSD si fara ele, nimic.
      Tot timpul imi apare“Se pregatesc omponentele upgrade-ului de firmware…” si asa ramane.
      Ce sa ii mai fac?
      Daca este cineva binevoitor sa ne explice si noua novici-lor, ce si cum?
      Va multumesc anticipat.

      bifezi prietene usb debugging tu ce faci il debifezi?

  37. va salut , eu cind conectez samsung ace imi zice YOUR DEVICE DOES NOT SUPPORTE SOFTWARE UPGRADING VIA KIES . cei de facut ?? pot cumva sa-mi fac si eu un update l el ?? daca scot cartelele si debifez depanarea usb imi zice ca se conecteaza dar nimic . vreau sa-mi instalez flash player 11 dar imi zice ca nu suporta telefonu meu ,este ceva inlocuitor ?? multumesc

  38. Salut,am o problema ,am incercat sa fac upgrade de firmware la samsung galaxy ace (momentam am 2.3.3),am debifat bepanare USB dar cand il conectez la pc se activeaza automat.Am debifat din nou in timp ce era conectat si ca urmare nu se mai conecteaza…arata ca se incarca mereu.Mersi

  39. Si eu am aceeasi problema ca a lui Raul. Am sunat la Samsung si mi s-a spus ca momentan nu exista update la versiunea 2.3.4 pentru SGA, insa pe viitor cand va aparea versiunea aceasta problema ar putea devenii una serioasa.

  40. Da prietene, am incercat si bifat si debifat si nimic acelasi lucru …. “Se pregatesc omponentele upgrade-ului de firmware…”
    Alte sfaturi utile, idei?

  41. Am si eu o problema.Mi-am luat ieri un Samsung Galaxy SII si are versiunea 2.3.3 si cand vreau sa fac update prin Kies la ultima versiune,ramae acolo unde scrie:”Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…” si tot apare ca se incarca aici si l-am lasat si 30 de min si tot nu trece.Ce e de facut?

  42. Root-area ar trebui sa mearga fara probleme si dupa upgrade la 2.3.4?

  43. cristi: asa arata KIES ,nu stiu unde e problema….
    http://img847.imageshack.us/img847/2448/eroarem.jpg

    Aceeasi problema am si eu , imi da acea eroare , am defibat , am bifat , nimic , nu merge nici cum 😐 Umpic de ajutor cineva? Multumesc anticipat !!

  44. Am pus din nou Windows-ul(acelasi), (dupa ce am formatat C:), am instalat Kies 2.1.0.11112_41 si surpriza a mers din prima fara nici o problema, de la 2.2.1 acum sunt la 2.3.4 cu mici schimbari de iconite si altele.

  45. salut am si eu un telefon samsung i9000 galaxy s si nu merge sa fac update la el sub nici o forma cu kies mie imi apare mesajul pe ecran dupa ce s-a conectat :dispozitivul dumneavoastra nu accepta upgrade de software prin intermediul Kies ce pot face s-au cu o sa-i fac eu vreodata upgrade ?telefonul este la liber.

  46. cristi te rog frumos daca poti sa ma ajuti , fiul meu are un tel samsung S5230, si cum copiii sunt neastamparati s-a apucat sa-i faca singur de capul lui resoftare cu un soft luat de pe net, care nu si-a data seama nu avea inclusa si camera foto, acuma are telefon nou abia luat din august, teme puse samd alte mofturi dar fara camera, cum as putea rezolva problema , unde gasesc un soft complet , sa repar minusul creat , astept raspunsul tau indiferent de rezultat, iti doresc sarbatori fericite , felicitari pentru sfaturile care le dati pe videotutoriale.

    • costel:
      cristi te rog frumos daca poti sa ma ajuti , fiul meu are un tel samsung S5230, si cum copiii sunt neastamparati s-a apucat sa-i faca singur de capul lui resoftare cu un soft luat de pe net, care nu si-a data seama nu avea inclusa si camera foto, acuma are telefon nou abia luat din august, teme puse samd alte mofturi dar fara camera, cum as putea rezolva problema , unde gasesc un soft complet , sa repar minusul creat , astept raspunsul tau indiferent de rezultat, iti doresc sarbatori fericite , felicitari pentru sfaturile care le dati pe videotutoriale.

      Incearca sa-l resetezi, daca nu merge incearca un update, daca nu vrea nici asa trebuie sa cauti singur pe net rezolvarea pentru ca acest telefon nu are un sistem de operare la care s-ar gasi o rezolvare clasica. Daca ar fi Android ai putea instala camera ca pe un soft obisnuit, un .zip prin cwm sau un .apk ar fi rezolvat problema.
      Nu mai lasati gadget-urile pe mana copiilor, nu se stie ce se poate intampla, micutii sunt plini de “initiativa”.

  47. Salut,am si eu sgs 2 si ia-m facut root,nimic gresit pana aici dar la poze,filme,jocuri toate culorile care sunt de la maro spre negru mi le arata cu multi ‘pureci’si culori ciudate,la testele pt display(*#34971539#)arata bine toate culorile(rosu,alb,negru,albastru.etc) .am incercat si soft original si alte multele ne-originale,aceeasi problema.sti cumva ce ar putea fi probleme???pt mai multe detalii pot sta la dispozitie cu poze,etc… multumesc

  48. Salut,am facut update la un samsung S5570 ,lam adus la versiunea 2.3, merge foarte bine,bateria parca tine mai mult (ma tinut si 3-4 zile fara sa vb si mai putin joc la el,fara net si toate cele,pe cand inainte,in aceleasi conditii,24 de ore maxim) in fine,PROBLEMA MEA ESTE CA NU IMI MAI APARE TASTATURA SWYPE,daca setez sa scriu cu swype,in loc de tastatura apare negru…
    Mai are cineva problema asta?am gresit cu ceva cand iam facut update???pot sa repet procedura de update,chiar daca in kies nu imi arata treaba asta???

    Multumesc anticipat pentru un raspuns la intrebarea mea,si bafta in continuare cu siteul dumneavostra

  49. am un samsung galaxy s plus gt i9001 si sunt foarte multumit de el pana acu :D. Cristi tu park in video ai s2. din cate tutoriale am vazut eu S plus e mai bun la baterie si la raspunderea de comenzi. Nu am facut inca update la firmaware dar o sa incerc si o sa le compar pe amandoua. Foarte bun tutorialul

  50. Salutare tuturor , ma poate ajuta si pe mn cnv cu vre-un sfat, am un sgs gt i9000, firmware version 2.2.1 si cand vreau sa fac upgrade cu KIES imi zice Dispozitivil dvs nu accepta upgrade de software prin intermediul Kies. nu a aparut upgradul sau dc? nu pot face nici din tel zice ca nu este disponibil nici un upgrade! merci, app telul a fost cump din shop

  51. Salut am si eu o problema vreau sa bag bada 2.0 iar cand dau descarcare imi zice actualizari firmware pentru descarcarea aplicatiei dau confirmare si nu se intampla nimic telefonul este un samsung wave 2 am upgradeul la firmware

    • Ciprian:
      Salut am si eu o problema vreau sa bag bada 2.0 iar cand dau descarcare imi zice actualizari firmware pentru descarcarea aplicatiei dau confirmare si nu se intampla nimic telefonul este un samsung wave 2 am upgradeul la firmware

      Salut , ai reusit sa updatezi la bada 2.0? raman dator daca-mi dai si mie un reply te rog . sau chiar sa revi cu un maail de contact ceva … ma gasesti la [email protected] te mult de tot .

      • sp1ke: Salut , ai reusit sa updatezi la bada 2.0? raman dator daca-mi dai si mie un reply te rog . sau chiar sa revi cu un maail de contact ceva … ma gasesti la [email protected] te mult de tot .

      • MUNTEANU FLORIN a zis

        SALUT…AI REUSIT SA INSTALEZI BADA 2.0?????EU TOT INCERC PRIN KIES DAR NU REUSESC…..IMI ZICE CA DISPOZITIVUL NU SUPORTA UPGRADE PRIN KIES.STIU CA MAI E O ALTA METODA DAR NU STIU CUM.RAMEN DATOR DACA MA POTI AJUTA.EU AM UN SAMSUNG WAVE2(8530).MA GASESTI LA [email protected] MULT

  52. sall ajuta.ma te rog am un samsung gt i 9001 si am incercat sa fac upgrade firmware de la 2.3.3 utilizand kies insa nu am debifat “Depanare USB” acum cand pornesc tel imi apare pe fond negru un tel si un pc(pictograme) intre ele apare un semnul exclamarii in triunghi galben …cred ca am facut praf sistemul …ce pot sa fac????acum kies nu recunoaste telefonul am incercat sa fac recuperare urgenta firmware

  53. Salutare, am citit toate comm` si am observat mai multe comm care spun asa : >>> DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRA NU ACCEPTA UPGRADE DE SOFTWARE PRIN INTERMEDIUL KIES <<< ,,, Daca doreste cineva sa ne de`a un sfat..ce pot sa zic decat ca, i-as ramane dator~ Multumesc !

  54. pianistul:
    Salutare, am citit toate comm` si am observat mai multe comm care spun asa : >>>DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRA NU ACCEPTA UPGRADE DE SOFTWARE PRIN INTERMEDIUL KIES <<< ,,, Daca doreste cineva sa ne de`aun sfat..ce pot sa zic decat ca, i-as ramane dator~Multumesc !

    Am conectat in total 4 dispozitive Samsung la Kies si s-au conectat, pentru doua dintre ele au existat update-uri. Nu am intalnit niciodata o astfel de problema dar am auzit multe cazuri, chiar si pentru cele mai noi telefoane.
    Incearca sa faci sapaturi pe xda-developers, acolo vei gasi cu siguranta detalii despre aceste probleme.
    Poate telefonul tau nu este suportat, poate nu ai rom-ul stock, poate nu ai debifat usb debug, poate Kies nu este instalat corect, poate te blocheaza un firewall. Ia-le si tu pe rand si cand gasesti rezolvarea comunica-ne si noua ce ai gasit.
    Succes.

  55. Salut tocmai mai luat si eu un samsung galaxy ace si am o problema la sa-mi upgradez software-ul de pe kies . Imi apare :”Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…” si tot apare ca se incarca . As fi recunascator !

  56. Frate de platforma bada stiti ceva cum pot sa updatez la 2.0?

  57. Salut,
    Am o nelamurire si un samsung galaxy gio…l-am cumparat la liber cu android 2.3.3 updatat de ei de la versiunea mai veche Froyo…. apoi am pus android 2.3.5 o versiune neoficiala prin ODIN …dupa care am auzit ca au lansat android 2.3.4 oficial pt Galaxy Gio ….asa ca am pus din nou 2.3.3 cu ODIN numai ca acuma programul Samsung Kies nu imi da nici un update pt telefonul meu ….imi tot zice ca “versiunea aceasta de tralala …nu poate fi updatata” e din cauza ca am lucrat cu ODIN ? Nu mai pot face nimic ca sa pun un firmware original , oficial???

  58. salutare.am un samsung wave si am descarcat samsung Kies conectez telefonul cu cablul oroginal USB dar nu reuseste sa se conecteze cu programul, imi scrie ,, SE CONECTEAZA…,, si asa imi ramane.:((de ce oare? nu am facut niciodata un update la telefon.il am de 1 an de zile.Va multumesc

  59. Am incercat si nu imi spune sa dau update dupa ce il instalez programul in PC.Vreau si eu sa imi instalez softul in romana pe Samsung Wave Y GT-S5380G.Cum fac ?Ca il am italiana,Sper sa ma ajute cineva .va multumesc!

  60. salut…am un sgs i9001 cu android 2.3.3 fabrica si imi apare pe kies ca e ultimul software…nu au scos update si pentru tel asta sau care e problema?ms anticipat

  61. salut si eu am aceeasi problema cu acelasi tel si tare mult as vrea daca ati reusit sa ma ajuta-ti si pe mine VA MULTUMESC

  62. Am si eu nevoie de ajutor va rog.Am un Samsung Wave 2 si vreau sa-i fac update de firmware.Nu stiu ce setari sa-i fac pentru ca odata ce incepe updatarea Kies-ul zice..conectati un dispozitiv.Initial il gaseste si dupa aceea il pierde.Va multumesc anticipat!

  63. am acualizat la 2.3.5 cu kies

  64. Mist3rDuck:
    Salut tocmai mai luat si eu un samsung galaxy ace si am o problema la sa-mi upgradez software-ul de pe kies . Imi apare :”Se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware…” si tot apare ca se incarca . As fi recunascator !

    da si eu am aceiasi problema cat trebuie sa astept sa pregateasca alea

    • la fel si eu :(((( doar ca eu am incercat s fac update cu odin si s-a dus softul si nu mai stiu cum sal pun pe cel original

      • tot cu odin insa trebuie sa cauti un firmware bun dupa care telefonul va functiona corect insa nu iti va mai permite sa fac upgrade de soft prin kies 😐 .

  65. cum pun de la android 2.3.3 la 2.3.5 (samsung galaxy ace)

  66. am un samsung galaxy w cumparat din italia si nu reusesc sa termin pana la capat de updatat .imi apare eroare pe ici colo. am rezolvat si asta dar cand ajunge la pasul “se descarca fisierul pentru upgrade-ul de firmware al gt-i8150” nu mai porneste deloc,ramane blocat la 0% si am asteptat chiar si un sfert de ora ca macar sa ajunga la 1%.ce ar trebui sa fac ?

  67. Am si eu o problema.
    Conectez telefonul la PC, il recunoaste, se descarca dupa care se deconecteaza automat telefonul si nu mai merge upgrade-ul.
    (Am samsung galaxy mni)

    • Incearca sa renunti la idee mai ales daca nu ai cunostintele necesare si tot insistand e posibil sa reusesti sa il strici ca tipul de mai sus 😐

  68. Am o problema downloadez acest instal dar nu mi se deschide pentru a incepe instalarea.Ce fac????

  69. Salut.
    Am o problema care ma exaspereaza si nu stiu ce sa mai fac sa o rezolv ca nu am reusit prin nici o metoda.
    Galaxy S II .
    Conectez telefonu la PC.
    Pornesc Kies.
    Kies recunoaste telefonu si imi zice ca am update disponibil. Toate bune si frumoasa.
    Dar cand pornesc update-ul si imi zice ca descarca componentele necesare apar problemele.
    Poza 1: http://img141.imageshack.us/img141/9928/55278705.png
    Sunt eu sau in coltu stanga sus spune ”conectati un dispozitiv” bla bla bla
    Eu am conectat telefonul Sa inteleg ca s-a deconectat?
    La un moment dat in coltu dreapta jos spune conexiune cu GT-I9000 pierduta.
    Dar continua sa downloadeze.
    Cand termina de downloadat incepe instalu si imediat cum a inceput instalu apare asta:
    Poza 2: http://img269.imageshack.us/img269/8160/65622324.png
    Si gata aia e….. nu mai merge.
    Am stat asa mult si bine chiar si jumate de ora.
    Dar dupa 30 de secunde dupa ce apare problema asta telefonu se conecteaza din nou la Kies.
    Poza 3: http://img845.imageshack.us/img845/8944/44773520.png
    Si daca dau close si repet instalarea patesc exact ce am scris mai sus.
    Again and again…….
    Acelasi lucru l-am patit si cand am vrut sa trec de la 2.2.1 la 2.3.3 si am facut upgrade la service.
    Acum vreau sa trec la 2.3.4 dar nu am chef sa merg iar o jumate prin bucuresti cu masina sa il fac….
    Ar trebui sa mearga facut acasa.
    Am windows 7 64 biti.
    Poate ma ajuta cineva.
    Multumesc

  70. Ionut am patit si eu ceva asemanator cu Kies, cel mai bine incearca si fa update de firmware la 2.3.6 prin Odin3, e foarte usor, am facut si eu, cu toate ca recunosc nu ma pricep, dar cu o cautare pe google gasesti foarte repede tutoriale (scris si poze) exact cum trebuie facut. Bafta

  71. merci oricum da nu vreau sa pierd garantia

  72. Ionut:
    Salut.
    Am o problema care ma exaspereaza si nu stiu ce sa mai fac sa o rezolv ca nu am reusit prin nici o metoda.
    Galaxy S II .
    Conectez telefonu la PC.
    Pornesc Kies.
    Kies recunoaste telefonu si imi zice ca am update disponibil. Toate bune si frumoasa.
    Dar cand pornesc update-ul si imi zice ca descarca componentele necesare apar problemele.
    Poza 1: http://img141.imageshack.us/img141/9928/55278705.png
    Sunt eu sau in coltu stanga sus spune ”conectati un dispozitiv” bla bla bla
    Eu am conectat telefonul Sa inteleg ca s-a deconectat?
    La un moment dat in coltu dreapta jos spune conexiune cu GT-I9000 pierduta.
    Dar continua sa downloadeze.
    Cand termina de downloadat incepe instalu si imediat cum a inceput instalu apare asta:
    Poza 2: http://img269.imageshack.us/img269/8160/65622324.png
    Si gata aia e….. nu mai merge.
    Am stat asa mult si bine chiar si jumate de ora.
    Dar dupa 30 de secunde dupa ce apare problema asta telefonu se conecteaza din nou la Kies.
    Poza 3: http://img845.imageshack.us/img845/8944/44773520.png
    Si daca dau close si repet instalarea patesc exact ce am scris mai sus.
    Again and again…….
    Acelasi lucru l-am patit si cand am vrut sa trec de la 2.2.1 la 2.3.3 si am facut upgrade la service.
    Acum vreau sa trec la 2.3.4 dar nu am chef sa merg iar o jumate prin bucuresti cu masina sa il fac….
    Ar trebui sa mearga facut acasa.
    Am windows 7 64 biti.
    Poate ma ajuta cineva.
    Multumesc

    cat o costat la service sa ii faca update?

  73. Buna ziua ! am si eu o problema cu Samsung kies am descarcat la fel pt Samsung Galaxy Mini dar si am incercat sa fac la fel dar cand dau 2x click pe samsung kies [ pe iconita ] nu imi intra nu apare nimic .. nu se intampla nimic .. ce pot sa fac?

  74. Robert:
    Ionut am patit si eu ceva asemanator cu Kies, cel mai bine incearca si fa update de firmware la 2.3.6 prin Odin3, e foarte usor, am facut si eu, cu toate ca recunosc nu ma pricep, dar cu o cautare pe google gasesti foarte repede tutoriale (scris si poze) exact cum trebuie facut. Bafta

    salut , cum ai facut cu odin ca eu nam reusit nici cu odin nici cu kies-ul ???? multumesc

  75. Manuel:
    Buna ziua ! am si eu o problema cu Samsung kies am descarcat la fel pt Samsung Galaxy Mini dar si am incercat sa fac la fel dar cand dau 2x click pe samsung kies[ pe iconita ] nu imi intra nu apare nimic .. nu se intampla nimic .. ce pot sa fac?

    Ce windows ai?

  76. roberto a zis

    „am o problema! nu reusesc sa fac updgrade-ul la ICS cand conectez cablu in pc si telefon ma avertizeaza ca exista o actualizare dau sa se upgradeze apoi scrie “va incepe pregatirea pentru upgrade-ul de firmware al GT-I1900. Nu deconectati cablu conectat la PC.” “se pregatesc comopentele de upgrade-ului de firmware…” si nu se mai intampla nimic si vreau sa spun ca L-AM LASAT DE LA 9 DIMINEATA PANA LA 6 SEARA SI NU S-A MAI INTAMPLAT NIMIC!!!!
    CE TREBUIE AS FAC SA MEARGA?

  77. roberto a zis

    roberto:
    „am o problema! nu reusesc sa fac updgrade-ul la ICS cand conectez cablu in pc si telefon ma avertizeaza ca exista o actualizare dau sa se upgradeze apoi scrie“va incepe pregatirea pentru upgrade-ul de firmware al GT-I1900. Nu deconectati cablu conectat la PC.” “se pregatesc comopentele de upgrade-ului de firmware…” si nu se mai intampla nimic si vreau sa spun ca L-AM LASAT DE LA 9 DIMINEATA PANA LA 6 SEARA SI NU S-A MAI INTAMPLAT NIMIC!!!!
    CE TREBUIE AS FAC SA MEARGA?

    am uitat sa spun am un galaxy s2

  78. I-am dat sa fac update la android si scrie pe telefon “Downloading…” si kies mi-a ramas blocat la 0%.
    Am SGS+, ce e de facut pls…

  79. Cand conectez telefonul la Samsung Kies,nu imi apare faza cu upgrade firmware

  80. Salut am si eu o intrabare am vazut ca se pot baga aplicatii din calculator in smartphone , cu samsung keis dar pe youtube sau alte siteuri celor care folosesc samsung keis in stanga unde este coloana acea cu optiuni dedesubt la Prodcast Channel le apare SamsungApps dar mie nu imi apare si vad ca nici in tutorialul de mai sus nu apare cum pot face sa imi apara am totul updatat la timp 🙁 va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine

  81. Buna ,am facut un upgrade la ICS…totul este bine si frumos,insa in folderul fisierele mele nu mai gasesc USBstorage…insa in manager imi arata ca am spatiu ocupat..ce se intampla?

  82. Salut, dupa repunerea Windoes 7 pe partitia C: softul Kier a mers uns, android-ul de pe SGS plus i9001 a fost actualizat, de la 2.3.3 la 2.3.6.
    O alta grafica, acum sa vedem daca si bateria o sa tina mai mult.

  83. Cum sa facem update la 4.0 pentru telefoanele galaxy note si s2 si sa pastram garantia telefonului
    Dupa cum stim, coreenii de la Samsung au lansat in jurul datei de 15 martie 12, update-ul oficial la Android 4.0 Ice Cream Sandwitch pentru modelul Galaxy S2. Din pacate el este disponibil doar in cateva tari in Europa – Polonia, Suedia, Ungaria. Astfel, daca ai un SGS2 si il conectezi la Kies, vei vedea ca nu vei putea face update la Android 4.0 si va apare ca nu e nici un update disponibil. Iata cum pute face update la 4.o, fara sa facem root ( fara pierderea garantiei) cu ajutorul Kies. Prin schimbarea CSC (un anumit cod care depinde tara de unde provine telefonul).

    CSC-urile pentru Romania sunt: CNX, COA, HAT, ORO

    CSC-urile pentru Polonia sunt: ERA, IDE, PLS, PRT, XEO

    CSC-urile pentru Ungaria sunt: PAN, TMH, TMO, VDH, WST, XEH

    CSC-urile pentru Suedia sunt: BAU, BCN, BME, BSG, BTH, COV, HTS, SEN, TET, TLA, TNO, VDS, XEE

    Ceea ce va trebui noi sa facem este sa schimbam CSC-ul telefonului cu unul al unei tari pentru care a aparut update-ul oficial. In cazul meu a functionat cu XEH.

    1. Cum aflam CSC-ul telefonului? Tastam urmatorul cod:

    *#272*Device IMEI#

    iar device IMEI il aflam tastand *#06#

    UPDATE: se poate folosi si SGS CSC Selector, e free in Market (PLAY)!!!

    2. Apare un menu unde putem schimba codul CSC cu unul care functioneaza (XEH, XEO…)

    3. Conectam telefonul la Kies, iar acesta ne informeaza ca avem disponibil un nou update. Apasam pe Update si asteptam sa se termine procesul (dureaza ~ 15 minute)

    4. Acum ai Ice Cream Sandwich 4.0 legal pe Samsung Galaxy S2.

    ATENTIE: acest procedeu implica stergerea programelor instalate. Datele de pe SIM si de pe SD CARD RAMAN INTACTE.

    Bafta

  84. Update-ul oficial prin Kies la Android 4.0.3 Ice Cream Sandwitch pentru modelul Galaxy S2 este si pentru Romania … merge perfect.

  85. rosu robert a zis

    Buna,am si eu o problema am un samsung corby gt s3650 si am intrat pe undeva la depanare si am schimbat de la mic la mare acum cand deschid telefonul imi apare pe o banda galbena update data to pc ce trebuie sa fac va rog ajutatima !!!!

  86. Am o intrebare am un samsung galaxy ace si vreau sa dezactivez ca atunci cand bag cablu de date sa nu se incarce . nu gasesc nicaieri aceasta optiune nici in samsung kies . multumesc !

  87. Pot sa trec de la android 2.2 froyo la 2.1 eclair cu apicatia kies?

  88. salut am deblocat un samsung galaxy s i9000 cu ajutorul unei aplicatii din market unloker, si dupa ce mi am deblocat telefounu, acum el putand fiind utilizat in orice retea, nu mai imi merge camera foto video, imi apare camera error, poti sa mi spui te rog care e problema, dupa deblocare am instalat skype, facebook, yahoo messenger, whatsapp. te rog frumos sa ma ajuti ca nu stiu ce sa i fac, multumesc frumos!

  89. salut, mi-am facut update de firewall la un galaxy s plus I9001 adik am trecut de la 2,3,3 la 2,3,6 si cred ca ma tine mai putin bateria cu toate ca tel are 1 saptamana decat l-am cumparat de la germanos, se poate sa tina mai putin bateria cu 2,3,6?

  90. Buna! am un GT-I9001.. am incercat sa fac update cu kies.. totul a decurs perfect pana la un momendat cand mi’ s’a stins laptop’ul (din cauza lipsei de baterie) in timpu’l update’ului… telefonul mi’ s’a blocat si nu mai raspundea deloc.. asa ca am incercat sa scot bateria.. iar acum a ramas blocat la o imagine cu un mobil si un PC, avand semnul exclamarii intre ele… nu stiu ce sa mai fac.. va rog o idee cum as putea rezolva problema?… multumesc anticipat.

  91. pt cei cu problema de pictograma cu iconita telefonului despartita

    Roxy:
    Buna! am un GT-I9001.. am incercat sa fac update cu kies.. totul a decurs perfect pana la un momendat cand mi’ s’a stins laptop’ul (din cauza lipsei de baterie) in timpu’l update’ului… telefonul mi’ s’a blocat si nu mai raspundea deloc.. asa ca am incercat sa scot bateria.. iar acum a ramas blocat la o imagine cu un mobil si un PC, avand semnul exclamarii intre ele… nu stiu ce sa mai fac.. va rog o idee cum as putea rezolva problema?… multumesc anticipat.

    deci,asemenea problema am intampinat si eu. deschizi programul kies,inchizi telefonul mai bine zis scoti bateria,cand deschizi kies tre sa iti apara automat sa upgrdezi firmwarul isi va face update dupa care iti va cere sa contiunui upgradeul continui fara a bifa cu acel cod alegi cealalata varianta sau daca vrei pui si varinata cu codul pui cablu de date in telefon ti se va deschide automat telefonul cu pictograma,bifezi pe kies cum ca esti de acord cu anumite conditii si dupa care apesi mai departe sa recuperezi fisierele pierdute. prima data isi va face un upgrade mai repede dupa care al doilea dureaza mai mult. ATENTIE! DACA NU REUSESTI DIN PRIMA PT CA S-AR PUTEA SA RAMANA BLOCKAT IN TIMPUL CELUI DE-AL DOILEA UPGRADE SCOTI CABLUL DE DATE SI REIEI DE LA INCEPUT,DAR INCHIZI KIES SI IL REDESCHIZI CA SA ITI DESCHIDA FEREASTRA AUTOMATA CUM CA DORESTI SA REINTALEZI FIRMWAREUL. ESTE ORA 02:00 SI DUPA MULTE INCERCARI(PT CA MI SE BLOCA) AM REINSTALAT PANA AM REUSIT! MULTA BAFTA! pt mai mult ajutor ma puteti contacata pe mess creeda19,dar numai pt problema asta,pt ca alte erori nu cunosc si nu ma pricep.

  92. aslan:
    pt cei cu problema de pictograma cu iconita telefonuluidespartita

    deci,asemenea problema am intampinat si eu. deschizi programul kies,inchizi telefonul mai bine zis scoti bateria,cand deschizi kies tre sa iti apara automat sa upgrdezi firmwarul isi va face update dupa care iti va cere sa contiunui upgradeul continui fara a bifa cu acel cod alegi cealalata varianta sau daca vrei pui si varinata cu codul pui cablu de date in telefon ti se va deschide automat telefonul cu pictograma,bifezi pe kies cum ca esti de acord cu anumite conditii si dupa care apesi mai departe sa recuperezi fisierele pierdute. prima data isi va face un upgrade mai repede dupa care al doilea dureaza mai mult. ATENTIE! DACA NU REUSESTI DIN PRIMA PT CA S-AR PUTEA SA RAMANA BLOCKAT IN TIMPUL CELUI DE-AL DOILEA UPGRADE SCOTI CABLUL DE DATE SI REIEI DE LA INCEPUT,DAR INCHIZI KIES SI IL REDESCHIZI CA SA ITI DESCHIDA FEREASTRA AUTOMATA CUM CA DORESTI SA REINTALEZI FIRMWAREUL. DUPA MULTE INCERCARI(PT CA MI SE BLOCA) AM REINSTALAT PANA AM REUSIT! MULTA BAFTA! pt mai mult ajutor ma puteti contacata pe mess creeda19,dar numai pt problema asta,pt ca alte erori nu cunosc si nu ma pricep.

    aslan:
    pt cei cu problema de pictograma cu iconita telefonuluidespartita

    deci,asemenea problema am intampinat si eu. deschizi programul kies,inchizi telefonul mai bine zis scoti bateria,cand deschizi kies tre sa iti apara automat sa upgrdezi firmwarul isi va face update dupa care iti va cere sa contiunui upgradeul continui fara a bifa cu acel cod alegi cealalata varianta sau daca vrei pui si varinata cu codul pui cablu de date in telefon ti se va deschide automat telefonul cu pictograma,bifezi pe kies cum ca esti de acord cu anumite conditii si dupa care apesi mai departe sa recuperezi fisierele pierdute. prima data isi va face un upgrade mai repede dupa care al doilea dureaza mai mult. ATENTIE! DACA NU REUSESTI DIN PRIMA PT CA S-AR PUTEA SA RAMANA BLOCKAT IN TIMPUL CELUI DE-AL DOILEA UPGRADE SCOTI CABLUL DE DATE SI REIEI DE LA INCEPUT,DAR INCHIZI KIES SI IL REDESCHIZI CA SA ITI DESCHIDA FEREASTRA AUTOMATA CUM CA DORESTI SA REINTALEZI FIRMWAREUL. ESTE ORA 02:00 SI DUPA MULTE INCERCARI(PT CA MI SE BLOCA) AM REINSTALAT PANA AM REUSIT! MULTA BAFTA! pt mai mult ajutor ma puteti contacata pe mess creeda19,dar numai pt problema asta,pt ca alte erori nu cunosc si nu ma pricep. imi cer scz pt exprimare este ora 02:00 si deja sunt obosit. multa bafta!

    aslan:
    pt cei cu problema de pictograma cu iconita telefonuluidespartita

    deci,asemenea problema am intampinat si eu. deschizi programul kies,inchizi telefonul mai bine zis scoti bateria,cand deschizi kies tre sa iti apara automat sa upgrdezi firmwarul isi va face update dupa care iti va cere sa contiunui upgradeul continui fara a bifa cu acel cod alegi cealalata varianta sau daca vrei pui si varinata cu codul pui cablu de date in telefon ti se va deschide automat telefonul cu pictograma,bifezi pe kies cum ca esti de acord cu anumite conditii si dupa care apesi mai departe sa recuperezi fisierele pierdute. prima data isi va face un upgrade mai repede dupa care al doilea dureaza mai mult. ATENTIE! DACA NU REUSESTI DIN PRIMA PT CA S-AR PUTEA SA RAMANA BLOCKAT IN TIMPUL CELUI DE-AL DOILEA UPGRADE SCOTI CABLUL DE DATE SI REIEI DE LA INCEPUT,DAR INCHIZI KIES SI IL REDESCHIZI CA SA ITI DESCHIDA FEREASTRA AUTOMATA CUM CA DORESTI SA REINTALEZI FIRMWAREUL. ESTE ORA 02:00 SI DUPA MULTE INCERCARI(PT CA MI SE BLOCA) AM REINSTALAT PANA AM REUSIT! MULTA BAFTA! pt mai mult ajutor ma puteti contacata pe mess creeda19,dar numai pt problema asta,pt ca alte erori nu cunosc si nu ma pricep.

  93. mihutanicusor a zis

    buna ziua, sunt nou pe acest site, am incercat sa fac update la telefon cu I6230 Star TV Lite_MultiLoader_V5.62 si dupa o anumita perioada mi-a dat eroare,dupa acea telefonul a ramas blocat si nu mai se deschide de cat pe download si o imagine cu scris numele tel ce pot face sa reinstalez softu sau ce este de facut va rog care puteti sa ma ajutati sau sa imi dati informatii utile.(mentionez ca nici bateria nu se mai incarca)

  94. Buna ziua , am incercat si eu cu un Samsung Galaxy Ace ( S5830) dar Kiess nu ma recunoaste , imi apare mereu conectare , asta in modul in care debifez conexiunea USB din meniu Aplicatii ! Cum as putea face sa vad daca am posibilitatea de a face update ? Multumesc !

  95. mihutanicusor a zis

    mihutanicusor:
    buna ziua, sunt nou pe acest site, am incercat sa fac update la telefon cu I6230 Star TV Lite_MultiLoader_V5.62si dupa o anumita perioada mi-a dat eroare,dupa acea telefonul a ramas blocat si nu maise deschide de cat pe download si o imagine cu scrisnumele telce pot face sa reinstalez softu sau ce este de facutva rog care puteti sa ma ajutati sau sa imi dati informatii utile.(mentionez ca nici bateria nu se mai incarca)

  96. Sal all…ma puteti ajuta si pe mn cu cv..??…spunandu-mi cum fac update la samsung s5610 … adik vreau sa fac update pentru a putea sa descarc aplicatii si anumite fisiere pe el gen opera …cand descarc o aplicatie imi spune fisierul descarcat jar este incorect…si poate daca fac update nu va mai aparea aceasta eroare…

  97. am un wave 2 si mi-a dat eraoare si nu mai pot sa folosesc telefonu imi apare pe ecran un telefon ..un semn al exclamari in triunghi galben si PC…ce trebuie sa ii fac sa folosesc telefonu ?

  98. salu! am incercat sa fac upgrade firmware la un samsung gt-i9001. am facut cum e in tutorial.dar la ultima etapa atunci cand apare pe tel. “downloading do not turn off target!!” sa blocat la 0% si am stat mai mult de 30min si nimic.am facut prostia de a scoate cablul si mi a aparut pictograma despre care vorbesc toti.(aia cu un mobil-un triunghi cu semnul exclamarii-si un pc…) si am mai si dezinstalat kies de nervi.dupa am incercat din nou.am dat la upgrade si initializare de firmware.am bagat numele modelului si numarul seriei telefonului.mia aparut sa dau accept la alea acolo.a aparut “se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware si apare asta http://imageshack.us/a/img571/9581/kiesm.png ce are??? sa raspunda cel care a facut videotutorialul.PLEASE.PLEASE

  99. Adrian Gudus a zis

    alex:
    salu! am incercat sa fac upgrade firmware la un samsung gt-i9001. am facut cum e in tutorial.dar la ultima etapa atunci cand apare pe tel. “downloadingdo not turn off target!!” sa blocat la 0% si am stat mai mult de 30min si nimic.am facut prostia de a scoate cablul si mi a aparut pictograma despre care vorbesc toti.(aia cuun mobil-un triunghi cu semnul exclamarii-si un pc…) si am mai si dezinstalat kies de nervi.dupa am incercat din nou.am dat la upgrade si initializare de firmware.am bagat numele modelului si numarul seriei telefonului.mia aparut sa dau acceptla alea acolo.a aparut “se pregatesc componentele upgrade-ului de firmware si apare asta ce are??? sa raspunda cel care a facut videotutorialul.PLEASE.PLEASE

    Citeste comentariile de mai sus. Sigur ai privit tutorialul cap-coada si ai respectat in tocmai toti pasii mentionati in tutorial? Ai citit textul de deasupra tutorialului in intregime? Citeste comentariile lui “aslna”

  100. am respectat pasii din tutorial m-am uitat si la comm, dar nimic, face la fel.(imi apare chestia aia cu notificarea) http://imageshack.us/a/img571/9581/kiesm.png .ce imi recomandati??

  101. TREBUIE SAI FAC ;A TELEFON UPDAPTE FIRMWARE DE URGENTA CUM PROCEDEZ ASTEPT UN MAIL

  102. Salut! am descarcat Kies am instalat am facut totul ca in tutorial ,conectez telefonu il vede imi arata ca exista o actualizare dau sa actualizeze apare bara de progres ajunge pana la 100% si apoi se inchide programu si nu mai face nimic. Am observat ca imediat cand apas sa actualizeze imi scrie jos ca s-a pierdut conexiunea cu telefonul cablul de date nu are nici o problema e cel original antivirus si firewall dezactivate nu stiu ce sa mai fac te rog cristi sa ma ajuti daca poti telefonul e un galaxy s3 I9300

  103. Nu va mai chinuiti aici, nu vedeti ca nu va raspunde si nu va ajuta nimeni?

  104. IncepaTORUL a zis

    VREAU SA-MI DECODEZ TELEFONUL DE LA ORAGE, SA PUN O CARTELA DE COSMOTE !
    CUM PROCEDEZ ?
    TELEFONUL ESTE UN SAMSUNG U 800

  105. danny…exact aceiasi problema o am si eu cu exact acelasi telefon…cred ca mai trebuie instalat un driver pentru USB ca sa vada PC-ul telefonul atunci cand aceste este in download mode…o sa mai caut pe net ca aici vad ca nu raspunde nimeni si o sa revin daca reusesc ceva….

  106. Am si eu o intrebare, de fapt buna ziua intai. Pentru nokia c-5 exista vreo aplicatie de genul acesteia din tutorial, pe care o pot folosi pt update al softului? Am inteles ca facand update,as putea folosi orice alta cartela fara sa platesc celor de la vodafone 70 lei…multumesc pt raspuns…

  107. Salut Cristian, imi bagi ID mess emilus_popy sa te intreb cv, te rog mult

  108. Salut Cristi! Si iti multumesc pentru acest tutorial…foarte bun si vreau sa sti ca ma ajutat sa beneficiez de upgrade-urile oficiale.
    Thx again!

  109. sirbu ionel a zis

    am un s3 liber de retea si am incercat sa bag android 4.2.2
    am si reusit sa bag versiunea dar cand am vrut sa fac restore sa revin la 4.1.2 al telefonului oficial am avut o problema la curent si am pierdut toate datele originale
    m-ar interesa sa stiu daca poti sa imi bagi varianta stock oficiala cu care a venit telefonul respectiv 4.1.2
    am sunat si la samsung romania dar au zis k se pierde garantia la update neoficial
    am pierdut si limba romana am doar engleza rusa si 2 limbi arabe
    intr-un cuvant poti sa-mi bagi versiunea cu care a venit telefonul k sa-mi mearga garantia mai departe ?
    multumesc anticipat
    astept un mesaj

  110. sHokyStE3L a zis

    cristi am nevoie de ajutorul tau urgent….dami un e-mail pe [email protected] sa tinem legatura…Te rog am nevoie urgent!!

  111. Salut, am cautat ca si D-voastra telefonul pe siteul samsung, dar nu am gasit samsung gala mini 2 GT-S5600, am gasit doar samsung galaxy mini 2 GT-S5600D, e bai daca e cu D-ul ala ?
    As vrea mult sa imi raspunzi la adresa de mess emilus_popy,

  112. Cum fac sa imi mai fie ca cititor de card ? pot actualiza soft pe un c 3530 ?

  113. Buna, am incercat si eu sa fac update prin Kies…si imi spune ca ” Your device`s current firmware version is not supported to update firmware via Kies”…ma ajuta cineva cu asta va rog ?? Am incercat si a doua varianta de instalare a software`ului din telefon si de fiecare data imi spune ca nu a reusit din cauza unei probleme de retea sau server…Multumesc !

  114. deschizi aplicatia kies, te duci frumos sus in bara de meniu a aplicatiei kies si selectezi upgrade si initilaizare de firmware de urgenta (ceva de genul asta iti scrie), va trebui sa completezi manual modelul telefonului pe care il gasesti pe spatele telefonului dupa ce scoti bateria, de exemplu in cazul meu completez GT-I9505 , dai next si te va intreba de S/N (serial number) care il gasesti tot acolo un pic mai jos,va scrie S/N: 43UUY43BLABLA BLA, completezi S/N si dai next,apoi va trebui sa stingi telefonul, si sa’l pornesti in odin mode.
    1.stingi telefonul
    2.scoti bateria
    3.conectezi cablu usb la un USB 2.0 (obligatoriu)
    4.ti apasat tasta de volum jos
    5. introduci bateria
    6. dupa ce ti se va afisa pe telefon un mesaj de genul (continue volum up) vei apasa tasta de volum sus
    Daca nu functioneaza stinge complet telefonul si pornestel tinand simultan apasate tasta power + volum jos, apoi apesi volum sus
    7.Cand vezi afisat pe ecran (downloading, do not turn off taget) conectezi cablu la telefon (port usb2.0) si dai continuare in fereastra de la kies apoi vei vedea imaginea ca aici: http://i.imgur.com/lL5Bh6L.png si va trebui sa astepti pana la finalizare. In felul acesta vei reinstala firmware-ul oficial (chiar daca presupunem ca ai avut inainte alt firmware sau alta versiune de android) Succes

    • salut, am facut toti pasii indicati si la momentul in care ar trebui sa inceapa reinstalarea softului imi dispare fereastra apoi nu se mai ntampla nimic…..precizez ca am un galaxy ace gt-s5830. Ms

  115. salut mi am cumparat si eu un samsung galaxy s3 si cand am versiunea4.1.1 si cand vreau sa modific softul imi apare …dispozitivul a fost modificat nici un soft disponibil….Stie careva ce se intampla ???sau cum pot sa remediez asta ?

  116. salut, dupa un update cu odin, la un galaxy ace gt-s5830, cand intru in recovery mode si ii dau factory reset imi apare: can’t access to/system/csc/ftm/system. As vrea sa stiu care este cauza, daca este o rezolvare si daca ma poti ajuta. Precizez ca am luat versiunea soft 2.3.6 pt Germania de pe un site al Samsung si am folosit Odin 4.42. Ms

  117. VA ROG MULT SA MA AJUTATI AM UN SAMSUNS GALAXY S1 GT-I9000 SI AM VRUT SA II FAC update cu KIES la prima etapa inainte de finalizare am scos cablul usb si de 2 zile nu mai pot face nimic nu mai ia nici o comanda..se aprinde si imi arata un telefon si un calculator conectate insa cu semnul exclamari intre ele..ce pot sa ii fac..va rog mult…multumesc anticipat…cine vrea sa ma ajute [email protected]

  118. @leo, normal ca iti apare asa pentru ca inainte de asta ai facut un upgrade de firmware cu odin sau probabil de la cine l-ai cumparat a facut treaba asta.Daca i faci upgrade cu odin trebuie sa instalezi philz touch si sa-i dai format, inclusiv “format to install new rom” si abia apoi procedezi passi standard cu odin.Daca i faci update normal cu kies totul revine la normal. (dispozitivul a fost modificat, nu mai sunt disponibile actualizari) mesajul asta iti apare.
    @bogdan nu am rescris soft pe galaxy ace, insa eroarea aia iti apare ca lispeste o parte din sistemul tau de pe telefon,ceva din firmware, pentru ca ajunge la stadiul cand isi cere reset si primesti raspunsul ca nu poate sa-l faca din cauza ca nu poate accesa “particica accea pentru a face resetul”. Flashuieste rom-ul inca odata cu alta versiune.Cauta aici : http://forum.xda-developers.com ca gasesti absolut tot ce vrei despre telefoane, pasii,procedeele,etc

  119. buna,am un Samsung s8530 si am vrut sa-i fac un upgrade firmware si din greseala a iesit cablul de date din tel in timpul descarcarii upgrade si acuma m-I s-a blocat tel cu un triunghi pe ecran si nu mai raspunde la nimic.Imi cere mereu in programul KIES ceva cod de recuperare firmware,dar nu-l gasesc pe fereastra KIES,ajutati-ma va rog cu ceva.

  120. eu unu nu cred nimic,nu merita sa risc sa stric telefonul,am sunat personal la Samsung și mi-a zis ca nu se poate pune nici un fel de soft pe el

    • Adrian Gudus a zis

      Si te pomenesti ca Samsung este Dumnezeu pe pamant, tatal sfant si ce zice el e lege?
      Hai sa-ti spun ceva. Majoritatea specialistilor vor incerca mereu sa scape de tine si de intrebarile tale raspunzandu-ti scurt si vag si asta ca sa nu le stai pe cap sau crezi ca esti singurul care ai un dispozitiv samsung si suni la ei pentru a intreba ceva?
      Samsung nu vrea probleme, raspundere, nu vrea sa-ti dea alt dispozitiv in locul celui pe care il strici tu, nu vrea sa chetuie bani pentru produsul tau caci interesul lor este sa iasa in castig si tu daca s-ar putea, sa tot cumperi de la ei.
      N-au nevoie de bele, probleme pe cap, de intrebari multe si oameni care sa-i tot sacaie si ca sa nu-si piarda timpul cu tine caci te-a apucat pe tine sa-ti faci update, a facut astfel incat sa scape de tine rapid si elegant.
      Doar ca nu trebuie sa fii inginer la Samsung ca sa intelegi si sa vezi clipurile video ale altor persoane in care se arata clar ce si cum se face.
      Softul Kies este a celor de la Samsung si asta este rolul sau, sa-ti managerieze dispozitivul, sa poti face update, backup si alte chestii de care ai nevoie. Kies nu este un soft tert dezvoltat de alta companie.
      Update-ul de firmware pe care il descarca Kies pentru tine si il instaleaza vin de pe serverele Samsung, nu de la vecinu care are alimentara “dupe”colt, sunt servere securizate, este o intreaga infrastructura creata tocmai pentru acest scop.

  121. Am un Samsung Gio S5660 si nu reusesc sal conectez la pc de loc cand bag cablul imi incarca telefonul atat in rest nimica am incercat toto felul de metode ce am vauzt pe net si nu reusesc, o singura daca lam conectat cand mia picat mufa de la cablu ce intra in telefon intrun pahar cu apa am suflato am sterso si iarasi am suflato si cand am conectat mufa in telefon nu mai incarca nu mai facea nimica, am scoso si iarasi am suflatos is tot asa si la un momendat baga scaote mufa sa conectat si de atuncea nu am mai resuit sal conectez deloc aia a fost prima data cand am reusit sal conectez. Datimi un sfat o parere ce as putea sa fac? Am citit ca trebuia sa instalez ceva de pe cd lui original, eu nu mai am CD-ul la telefon si nici nu il gasesc pe net de unde sa il descarc.

  122. Adrian Gudus a zis

    Nu se mai dau demult CD-uri cu drivere atunci cand achizitionezi un dispozitiv. Acum softul necesar si manualul de utilizare se poate descarca direct de pe site-ul producatorului.
    Trebuia sa intri pe site-ul oficial Samsung si acolo la sectiunea Suport ai fi gasit driverele necesare pentru telefonul tau.
    De data asta te-am sutit eu de cautat, descarca si instaleaza Samsung Kie de aici: http://goo.gl/y61WhZ

  123. Multumesc Adrian
    Am incercat cu kies am descarcat de pe saitul lor oficial si tot nu am reusit, eu am intrebat crezand ca e vrun program sau ceva special pe cd, credema ca de 2 saptamani ma tot chinui sa conectez telu la usb si nu reusesc.
    As mai avea o intrebare: as vrea sa ii fac root sal decodez ca e pe vodafon, dar ceea ce nu am inteles eu sa zic asa ca am gasit fel si vel de variante pe net.
    Care arhiva root, si ClockworkMod recovery ce verisune e compatibila pt Galaxy Gio gingerbread 2.3.6 .
    Intreb acest lucru pt ca aici www. clockworkmod. com/ rommanager imi arata versiunea 4.0.1.5 , iar pe youtube sau alte siteuri arata vresiuni mai mari 5 chear si 6 instalat pe Gio, si de aceea intreb.
    Si mai o intrebare singurul backup de system la telefon se poate face dupa ce faci root si instalezi CWM recovery, din el nu? Am citit pe unele siterui ca trebuie facut full backup inainte de root, am tot cautat si nu am gasit nimica pe net cum pot face backup ininte de root. Binenteles ca nu ma intereseaza programele instalate sau mesaje etc ca le am pe sim.
    Te rog frumos lamurestema si pe mine mai pe scurt ca sa inteleg. Sunt mai nou sa zic asa in domeniu asta si na.. nu vreau sa fac gresesc, si mai bine intreb prima data.

  124. Scrie ca versiunea 4.0.1.5 nu incarca telul cand e stins sau in recovery pe xda, ceea ce am gasit am gasit asta: http:// forum. xda-developers. com/ showthread.php?t=1894456 CWM recovery, versiunea 6.0.3.2 stabila si finala pt Gio.
    vresiunea 5.0.2.8 si din ea se poate face update la 6.0.3.2 , arunca o privire pe adresa de mai sus si zimi ce parere ai? E ok versiunea 6 sau vers 5 ?

  125. Alexandru Sava a zis

    Salut !

    Am si eu o mica problema .

    Am telefonul Samsung S5610 de 2 ani si nu i-am facut niciodata un update . Astazi m-am hotarat sa fac acest lucru insa nu pot. Am facut totul ca in tutorial , insa se pare ca telefonul nu accepta un update .

    uitati imagine : http://s13.postimg.org/6fjsxw4vr/pozatel.jpg

    Sa inteleg ca nu pot face update prin KIES . Atunci prin ce program , soft pot face acest lucru . Sau cum sa fac mai exact .

    Ma puteti ajuta ?

    Multumesc mult!

  126. am un samsung galaxy ace plus si am android 2.3.6 si tot ii caut update la soft si nu gasesc ! oare va mai aparea vro actualizare mai buna ? gen 4.1 sau alta ? stie cineva ? ceva oficial nu vreau sa il rootez . Multumesc

  127. Salut, eu am incercat de vreo 3 ori si la un mioment mi se inchide telefonul si update`ul se opreste.. ai idee dece ?

  128. Hei! Am un S2 si nu imi face backup la mesaje. Daca aveti vreo idee de ce va rog sa mi spuneti. Mersi:)

    • Adrian Gudus a zis

      Scrie in casuta de cautare din dreapta sus: “Spionaj sau backup pentru call log si sms pe telefoane android” apasa tasta Enter si vei gasi tutorialul care sunt sigur ca te va ajuta

  129. AM UN GALAXY NOTE3 ,IERI AM INCERCAT SA INSTALEZ CU AJUTOTRUL “ODIN” NOUL FIRMWARE KITKAT 4.4.2
    AM RESPECTAT TOTI PASII,INSA LA SFARSITUL INSTALARII IMI DA “FAIL” IAR PE TELEFON IMI APARE “firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again”
    NE REZOLVAND NIMIC CU ACESTA AM INCERCAT CU “SAMSUNG KIES” ,INSA SI ACESTA IMI SPUNE “ACEST DISPOZITIV NU ACCEPTA INITIALIZAREA”
    STIE CINEVA VRE-UN PROGRAM SAU SAU AVETI VREO SOLUTIE PENTRU ACEASTA PROBLEMA???
    VA MULTUMESC

  130. multumesc

  131. am descarcat de pe site samsung kies pentru un telefon samsung gt-s6310, l-am instalat …si nu se conecteaza telefonul cu programul…., ce trebuie sa fac, din ce cauza nu merge. cine poate sa ma ajute sa-mi rezolv problema. multumesc.

  132. Salut am un samsung galaxy s advance si am facut update jelly bean , si nu sunt multumit de cum merge telefonul cu softul asta , cum fac sa pun softul din fabrica ? am incercat hand’s reset dar este nu merge l am lasat 2-4 ore si nu s-a rresetat

    • Poti flash-ui rom-ul oficial cu ajutorul aplicatiei odin. Rom-ul il gasesti aici iar tutorialul despre odin in caz ca nu sti cum se foloseste il gasesti aici

  133. am un telefon la care nu po face nimic nu pot sa intru in meniu sa activez depanarea usb deoarece telefonu arata doar sigla android si scrie se efecteaza stergerea,atat doar si se stinge. ce e de facut cum pot instala softul pe el pentru ca sau dezinstalat toate legate de android. sm-n900 note 3 made korea

  134. am un samsung galaxy s si am incercat sa fac update-ul dar la un moment dat imi da ‘telefonul nu suporta instalarea’, aveti idee ce pot sa fac? multumesc

  135. daca fac update-ul o sa am si limba romana??

  136. Salut, Am un samsung young si as dori sa-i fac update la soft de cate-va ori mi-a cerut asta am android 2.6.35.7 stiu nu am cel mai bun telefon, dar as dori sa imi raspunda cineva care se pricepe daca imi va merge sa fac update prin cablu de date si daca se merita . Mersii

    • Din cate stiu eu nu exista update oficial la versiuni mai noi de Android Gingerbread(2.3.6);
      Daca update-urile pe care ti le cere sunt OTA(Over-the air), adica iti apar sus in bara de notificari se merita sa le faci.

  137. Salut, am si eu o problema cu samsung galaxy trend plus (S7580). Deschid kies si imi zice conectare… si imi sta asa cam 10 minute dupa care imi spune ca a aparut o problema in conectare. Stiti cumva care este problema?

    Va Multumesc!

    P.S.: Windows 7 Ultimate x64, iar pe tel android 4.2.2

  138. Salut.As dori sa stiu unde se ascunde fisierul update de la samsung (S4) cand dam actualizare si se descarca .

  139. Buna! Am schimbat frimewar la samsung galaxi ace gt-s5830i am pus pe el cyanogen 4.4.4 si acum daca bag cartela in el nu porneste dar daca il pornesc fara cartela merge perfect porneste tot dar cand bag cartela porneste apare sigla de la samsung si gata.

  140. M-am chinuit o zi intreaga sa fac actualizare la android la un samsung galaxy s plus i9001 dar nu imi reusea, dupa ce se descarca noul soft imi iesea din kies dar te-am auzit pe tn in tutorial ca e bn sa bagi cablu usb in spate si asa am facut si am reusit, inainte am bagat in porturile din fata si nu reuseam nimic. Multumesc !!!

  141. stefan razvan a zis

    am un note 3 si nu imi accepta ce leg la otg cu usb 2! la inceput a mers cu un stik si cu cititor de card
    stie cineva vreo rezolvare

  142. Buna seara! Cei care ati avut Samsung Galaxy mini GT5570 ce-ati mai facut cu updateul? A mers, l-ati lasat balta sau vi-ati cumparat altul? Daca a mers spuneti-mi si mie(am incercat toate variantele de mai sus, nimic nu merge: conectez telefonul, daca debifez depanare USB, nu mi-l recunoaste, iar daca il bifez mi-l recunoaste, imi gaseste noi versiuni – nu l-am upgradat de cand l-am cumparat, de 3 ani – dar dupa ce apare ca se pregateste instalarea si cand ajunge la 100%, dispare, iar inainte de asta apare jos in stanga ca legatura cu GT-5570 s-a pierdut), spuneti-mi ce sa fac.

  143. am o problema daca ma poti ajuta am un samsung s5260 de ce mi se blocheaza cand dau pe o aplicatie din meniu imi sta blocat cam un minut si dupa aia se stinge si reporneste singur ce problema ar avea

  144. AJUTIMA VA ROOGGGGG NU MA INGNORATI !!! AZI AM INCEPUT SA-MI RESOFTEZ SAMSUNGUL S5230 SI PE LA JUMATEA RSOFTARI AM SCOS DIN GRESEALA USB-UL ! NU MI SE MA APRIDE ! MI SE BULOCHEAZA PE LA 3 SFERT DIN BARA CARE SE INCARCA ,SE MAI POATE FACE CEVA??? VAS RUGA SAMI TRIMITETI RASPUNS LA ADRESA [email protected] VA MULTUMESC

  145. BUNA ZIUA ! Ce as mai putea face cu un Samsung S8500 Wave dupa ce am gresit instalarea unui alt soft si acum e mort nu se mai deschide. Am incercat sa il deschid apasand butoanele n. variante.Multumesc !

  146. BUNA ZIUA AM UN SM-G361F AM INCERCAT SA IL RODEZ CU IDIN SI DE O DATA MI SA INCIS SCRIE SAMSUNG GALASI CORE PRIME SI DE AICI NU SE MAI DESCIDE CE SA FAC???? AJUTOR

  147. Am un telefon Galaxy S Duos, si i.am facut root. Acum nu mai pot da update. Zoce: Dispozitivul a fost modificat. Daca ii dau actualizare firmware o sa dispara ?

  148. buna ziua !
    Am un galaxy S7 edge, care era blocat in orange, am pus alt firmware / ROM, l-am instalat cu odin, a fost ok pana la resetare cand mi-a cerut un cod. L-am inchis, I-am dat wipe data ….reset, si reset si s-a instalat.
    PROBLEMA – NU MAI POT PUNE CU ODIN NICIUN ALT SOFT, mai putin cel care e acum. H E L P !!!!

Speak Your Mind

*