Cum sa navighezi anonim pe net fara sa lasi urme prin intermediul retelei proxy tor network-tutorial video

In acest tutorial vom vedea cum se poate naviga pe net fara sa ne lasam datele confidentiale sau urmele pe diferite site-uri,care se pot folosii de aceste date in scopuri mai putin legale sau etice.

Vom folosii pentru asta un pachet de softuri cu ajutorul carora ne vom conecta pe diferite servere,foarte multe la numar si care ne vor redirectiona din server un server pina vom ajunge in final la destinatie fara nici un fel de date confidentiale sau de identificare cu noi.

Aceasta metoda,dar un pic mai ” rafinata ” o folosesc si hackerii sau cei care se ocupa de phishing (ilegal) pentru a ajunge in anumit loc de pe net fara identitate atasata.

Dar sa nu va ginditi ca daca faceti ceva ilegal puteti scapa,nici vorba,puteti scapa de “radarul” unor simple website-uri,dar nu veti scapa de cineva cu resurse, bine pregatit si care vrea cu adevarat sa va identifice  !

Va invit sa urmariti acest video tutorial care face parte dintr-o serie de tutoriale video dedicata subiectului “spy-antispy” pe care l-am inceput cu all in one keylogger si-l vom continua si cu alte subiecte interesante.

de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Comments

  1. Interesant tutorialul…nu ti-a mers sa te loghezi pe contul de yahoo messenger pentru ca acolo in Pidgin la Protocol nu ai ales yahoo! aveai setat AIM si nu e tot una cu Yahoo! Sper sa nu te superi pentru observatia facuta

  2. Adriane.
    M-am suparat rau,m-am facut foc….
    Glumesc,merci pentru corectie,mai gresim si noi ca suntem oameni !
    Daca eram andreea esca cu prompter poate ca nu aveam scuze,dar eu trebuie sa fac un tutorial din cap si din ce memorez .
    Ma bucur ca esti atent si ca ai observat,inseamna ca esti pe faza !
    Te mai asteptam cu comentarii si cu observatii.
    Corectiile acestea sunt constructive ,si le sustinem !
    Multumesc !

  3. :)) asta am vrut sa arat defapt ca imi pasa de acest minunat site! pentru mine contati,si ca sunt atent la orice miscare! nu sa arat ca tu ai gresit a fost scopul! Imi imaginez prin ce treci ca sa faci un tutorial! stiu ca nu e floare la ureche sa vorbesti cursiv sa transformi termenii pe intelesul nostru,sau ma rog…celorlalti.Iti apreciez nespus munca ta si de asta ma supar cand unu e mai cretin si ataca sau “tipa” stiu ca ai o familie si un copil si ca timpul pentru ei ni-l dedici noua de multe ori,sau poate ai timp pentru noi 2,familia si oamenii de pe aici.

  4. interesant am si eu o intrebare daca vrem sa descarcam anonim de pe torrent se poate?

  5. Descarcarea nu are cum se fie anonima,dar cautarea propriuzisa da !

    • dar este bun ca sa nu fi detectat ca ai fost pe messenger. Exista un site care iti spune toata activitatea unui user de pe mess. cum sa fac sa nu ma vada ca am fost activ?

  6. Madalin !
    Cei care lupta impotriva pirateriei monitorizeaza cautarile de torrent-e din lumea intreaga,dar daca un website serios cu torrente(tracker) cripteaza(securizeaza) cautarile,autoritatilor le va fi foarte greu,daca nu imposibil sa depisteze intr-un timp scurt sursa care a solicitat torrentul,in afara de asta decriptarea unei conexiuni este ilegala atita timp cit nu este facuta in numele interesului national si eu ma indoiesc ca cineva care descarca un joc ameninta interesul national.
    Multe trackere de torrent-e de afara ofera servicii de anonimizare sau securizare pentru clientii lor,dar in Romania nici vorba de asa ceva.
    O sa incercam noi sa facem ceva de genul “cautare securizata ” pentru torrent-e,pentru tracker-ul ( site de indexare torrente ) pe care o sa-l lansam in curind (speram sa reusim cit mai repede sa stringem fondurile necesare) !
    Este mai greu cu lansarea unui tracker serios si cu acces liber pentru ca nici un server public nu doreste sa gazduiasca asa ceva si pina la urma trebuie sa construim noi o serie de servere (hardware) performante care sa reziste traficului urias de pe un tracker cu acces public ( pentru toata lumea)fara obligativitatea logarii cind doar descarca,logarea sa va face pentru a intre pe forum,pentru a lasa comentarii si note pentru torrente si pentru a upload-a torrente.
    90 % din traficul de pe internet este trafic de tip p2p (torrent sau gnutela) si va dati seama la ce incarcare este supus un astfel de server(servere) care trebuie sa aiba cele mai fiabile si performante componente,care sa fie capabile sa serveasca 100000 – 300000 de torrente zilnic si pe deasupra sa mai tina si evidenta lor in retea .
    Speram sa reusim sa va oferim un produs de calitate si-n Romania !

  7. poate peste 50 de ani si unde exista asa ceva apare ceva mai nou si la noi vine tot mai tarziu.sperante minime.

  8. Interesant ,numai ca te omoara viteza de navighare din pacate.
    Si o intrebare: pai daca ip-ul tau e inregistrat intr-o alta zona a tarii total opusa zonei in care locuiesti sau ip-ul ti se schimba la fiecare conexiune la net asta nu-ti ofera o anumita protectie?Bineinteles foarte limitata ma gandesc. Adica poate afla admin unui site porno sa zicem ca pe mine ma cheama xulescu si unde stau? Bine, nu ma indoiesc ca organele abilitate pot sa afle sau persoane rau intentionate,dar chiar si un admin de site ar putea afla?
    Nu vreau sa ma apuc sa fac prostii, asa cum ne-ai atras atentia Cristi, numai te intreb si eu .

  9. bl orcine poate sa te afle chiar si vecinu tau despre care poate nu stii ca e un mare hacker…oricum ca cineva sa porneasca pe urmele tale e foarte dificil; si trebuie multa munca sa te gaseasca dar daca vrea cineva sa te gaseasca atunci te gaseste orcine ar fi el…asta daca are anumite cunostinte…de ce crezi tu k pirateria “merge”? e foarte greu la cati pirati sunt sa alergi dupa toti! sa-i cauti sa-i amendezi insa daca ai facut belele mari ce tin de siguranta nationala sau nu stiu…ceva ft grav fii sigur ca in 1-2 zile te gasesc…ori unde ai fi!

  10. poi mai cristi asta imi afecteaza cumva viteza la INTERNET? te rog contacteazama la id asta: dj_alexino_4ever_4you

  11. Alex.
    Sigur ca da alex ,abia asteptam sa-mi dai tu id-ul tau,iti multumesc, dar intre ce ore pot sa te contactez ?
    Nu as vrea sa deranjez .
    La orice ora vrei eu sunt disponibil , numai sa nu fiu prea insistent !

  12. O sa postez aici aceasta intrebare pentru ca intr-o oarecare masura are legatura cu acest tutorial.Vreau sa-i intreb pe admin.siteului ce parere au despre aceasta lege care a aparut cu monitotizarea,inregistrarea telefoanelor,emailurilor? Intentia mea nu este de a face politica,urasc treaba asta,doar vreau sa stiu parerea voastra pentru ca sunteti niste oameni open mind,ca sa ma exprim romaneste,:)).Si inca ceva:exista vreo modalitate de a scapa de acest lucru,adica sa nu poate fi monitorizat,inregistrat mailul trimis/primit? Nu intreb treaba asta cu scopul de a trimite sau de a primi prin email informatii top secret,sunt doar un cetatean care in anul 2009 doreste sa nu-i fie violata intimitatea,corespondenta.Sper si cred ca nu sunt singurul din aceasta tara.

  13. am tor cu mozilla portabil ,dar nu am flash player. am inteles ca trebuie sa copiez in plugins sau sa instalez acolo ,dar nu prea inteleg ce si cum .cum fac sa mearga? multumesc mult

  14. am tor cu mozilla portabil ,dar nu am flash player. am inteles ca trebuie sa copiez in plugins sau sa instalez acolo ,dar nu prea inteleg ce si cum .cum fac sa mearga? multumesc mult

    Aceeasi problema am si eu, am incercat sa intru pe siteul vostru de pe mozilla portabil si nu am putut sa vizionez video-urile din cauza ca imi lipseste un plugin. Aceeasi problema si pe youtube. Am copiat pluginurile de la mozilla firefox in folderul plugins de la portabil si tot degeaba…aveti vreo solutie? Thanks.

  15. Si inca ceva mai am sa va intreb: daca imi fac cont pe un forum de pe firefox-ul portabil, e posibil sa imi vada ip-ul real? Ca mi-am facut mai multe conturi si nu vreau sa imi iau ban ;;)
    Senx!

  16. @Alex: Eu sunt acum de pe mozila firefox portabil si pot vedea tutorialele!! Cat despre ip nu ca e posibil mai mult ca sigur iti vede ip real! Voi intelegeti gresit aceste aplicatii portabile! ele ruleaza normal ca pana acum doar ca nu mai au key in registri si nu necesita instalare! Cand intri pe un site e acelasi ip ori ca folosesti mozila instalat ori pe cel portabil. Va ramane pe forumul respectiv ip de pe Pc care ai facut contul…

  17. Mie nu imi apare, nu stiu ce are:
    http://i43.tinypic.com/2e1530o.png
    Lol si eu ce m-am entuziasmat ca macar acum imi pot face un cont fara sa isi dea seama administratorii cine sunt :)) Deci nu exista nici un soft ca sa iti ascuda ip-ul klumea 😕
    off… off…

  18. nope…la mine tot nu merge…:(

  19. am o problema mare 😐 se cand sa se conecteze la serverele de proxy se blocheaza intrun loc 😐 a venit la mine un baiat care folosese si el tor si nu i sa blocat 😐 Uitati un screen http://static3.filefront.com/images/personal/f/Fl0RyN/133623/izxnxwkmgu.jpg

  20. @Florin:
    Verifica daca nu cumva ai un firewall care blocheaza accesul acelor aplicatii,daca folosesti firewall-ul din windows schimba-l cu altul,noi avem tutoriale video pentru zone alarm free edition si pentru comodo internet security free.

  21. Am inchis si antivirusul cu tot cu firewall ,windows firewall era inchis si am incercat din nou si tot nu merge ramane la pasul : “Se conecteaza la reteaua Tor” .

  22. ADRIAN cu tor nu merge,in rest stiu ca am mai avut si mergea.am instalat flash playerul prin toate folderele de plugins :D,si tot nu merge:(
    altcineva vreo idee?
    multumesc

  23. @ela: eu cand am rulat acel mozilla de pe portable apps, aveam totodata si in pc instalat mozilla,il aveam si pe pc instalat normal si il aveam si ca aplicatie portabila,si cand am rulat mozilla portabil probabil de asta mi-a mers flash playerul….daca nu l-as fi avut instalat si in pc nu mi-ar fi mers,cred…nu stiu sigura daca asta e cauza pt care mi-a mers…

  24. poi am incercat si eu intradevar merge dar super greu:( …asta este:( merge mai greutz umpic dar conteaza k merge NU?:D

  25. Dragutz…. dar se poate naviga cu un astefel de server si pe un site sa zicem…. care te-a banat?

  26. Ma folosesc de acest tutorial ca sa va intreb ceva. Cum pot afla ip-ul unei persoane cu care vorbesc pe messenger? De la mailuri poti afla ip-ul celui care ti-a trimis mailul, dar de la messenger? Am auzit ca se poate afla ip-ul si in cazul acesta, dar nu stiu cum. Daca cumva ma puteti ajuta, v-as ramane vesnic recunoscatoare. Oricum va multumesc inca data pentru munca pe care o depuneti. Sunteti incredibili!!!! Sunteti demni de tot respectul pentru munca pe care o depuneti

  27. As mai indrazni sa va fac o propunere pentru un tutorial si anume: cum se creeaza un cont free pe AOL. Imi cer scuze daca am deranjat cu aceasta propunere. Nu este in niciun fel rau intentionata.

  28. @Andrada: Ca sa afli ip-ul cuiva vorbind cu el pe mess e simplu…deschizi fereastra cu el….il intrebi ceva….astepti sa-ti raspunda si apoi dupa ce ti-a scris si el ceva dai clic pe start,apoi pe Run in run scrii cmd si dai ok…in cmd scrii netstat si dai enter si o sa-ti apara niste ip-uri…ca sa-l localizezi ip-ul lui mai usor incearca sa ai cinversatie doar cu el…sa nu ai deschisa fereastra de conversatie si cu alt cineva!!!

  29. @Andrada: Insa am si eu o curiozitate de ce-ti trebuie ip-ul cuiva cu care vb pe mess?

  30. Multumesc mult pentru raspuns. O sa incerc sa vad daca reusesc. De ce imi trebuie ip-ul cuiva cu care vb pe mess? Ca sa vad daca ma minte unde este. Persoana al carei ip ma intereseaza este prietenul meu. De multe ori imi spune ca este plecat din localitate si vorbim pe mess. Eu insa il suspectez ca este acasa si chestia asta cu ip-ul de pe mess m-ar ajuta foarte mult. Ce sa fac……fac si eu pe detectivul particular….Imi cer scuze public pentru metoda asta, dar uneori este foarte eficienta in aflarea adevarului!!!! Va multumesc mult, mult de tot pentru tot ceea ce faceti. Sunteti super super tari.

  31. Am uitat sa specific ca eu ii stiu ip-ul lui de acasa. Este clar ca pot fi si “n” alte variante de a verifica chestia asta, insa mi se pare foarte simplu si mai mult decat comod sa vorbesc pur si simplu pe mess si sa aflu raspunsul, fara sa ma deplasez de acasa.

  32. Cristi,dar daca folosim un proxi online?inafara dezavantajului ca nu putem face prea multe setari…ar mai fi vre-un dezavantaj?Te intreb deoarece am observat ca si acestea te “ascud” destul de bine.

    Stima pentru ceea ce faceti 😉

  33. “www.soptex.ro”

    introduci adresa site-ului … si esti anonim pe net oriunde ai naviga.
    simplu si rapid … si gratis

  34. Andrada a zis

    Foarte bun tutorialul. Se poate obtine si o viteza acceptabila uneori, dand click dreapta pe iconul de la vidalia, din taskbar, selectand “new identity”. Daca aveti suficenta rabdare se poate obtine si o viteza acceptabila. Sa fiu sincera nu sunt sigura de ceea ce spun, la mine cel putin a functionat, am tot dat “new identity” si am obtinut la un moment dat o viteza aceptabila. Sper sa nu induc in eroare pe nimeni, nu asta imi este intentia!

  35. este posibil k din cauza windows-ului sa nu accepte nici un antivirus dec variante foarte vechi?????

  36. deci un provider poate vedea adresa pe care am accesat-o?

  37. cum pot sa folosesc programu’…si sa intru de un client de DC++?
    imi poate ascunde ip-u si acolo?
    si daca da…cum?
    🙂
    multumesc anticipat…

  38. “sa intru PE un client DC++” 🙂 imi cer scuze…

  39. @DarkMan: acest proxy este doar pentru browser,pe huburi nu te poti folosi de proxy din cate stiu eu! Nu ai cum sa fii anonim!

  40. ai cum…era si un client de DC pentru asta…da’ destul de slabut…
    plus ca totu’ se facea manual, ceea ce era destul de greu…si complicat de gasit ip-uri…
    daca are cineva o idee…astept un raspuns 🙂 cat despre comentarii stupide…sau moralitate…pastratiile ptr voi…

  41. Am incercat “TOR” pe calculatorul meu dar nu se instaleaza am internet pe fibra optica si nu modem iar pe unul cu modem s-a instalat trebuie setari speciale in cazul meu?

  42. POPESCU: Am incercat “TOR” pe calculatorul meu dar nu se instaleaza am internet pe fibra optica si nu modem iar pe unul cu modem s-a instalat trebuie setari speciale in cazul meu?

    nu nu trebuesc setari speciale… si eu am modem si mere…

  43. haosss:
    nu nu trebuesc setari speciale… si eu am modem si mere…


    scz “fibra”…

  44. Am si eu o intrebare, eu mai stau si prin Franta si acolo e belea cu downloadul daca folosesc “tor” pot sa ma detecteze cand fac download dupa torrenti?

  45. O curiozitate as avea si eu. Exista cateva tari in care cenzura ocupa un loc de cinste, cu alte cuvinte o groaza de adrese web sunt blocate pe criterii politice sau religioase. Presupunand ca as trai intr-o astfel de tara, ar fi o idee buna sa ma conectez la internet prin proxy. Insa daca voi dori sa descarc TOR sau daca as incerca sa accesez siteuri ce ofera informatii cu privire la ip-ul unor servere proxy si portul acestora, nu voi putea sa ma conectez la acele siteuri pentru ca ele sunt blocate probabil de catre isp. Sa presupunem ca intr-un fel sau altul fac rost de TOR, sau de IP-ul unui server proxy si intru la setarile proxy ale browserului si il configurez. Intrebarea mea ar fi :ISP-ul ar putea sa imi blocheze conexiunea la acel proxy?
    Acest experiment l-am facut folosind servere proxy din Arabia Saudita si China.

  46. Se poate descarca si anonim de pe torrente fara ca ratia sa iti fie afectata si fara a ti se contoriza nimic la download. 😉 Eu unu’ fac asa de vreo 5 ani.

  47. Salut. as vrea sa stiu cat de bun este FoxyProxy. folosesc versiunea 3.5.4 de la firefox

  48. am si eu o intrebare programul asta e si pentru mess sa nu-mi vada id?

  49. interesant tutorial. am obtinut ip-uri americane si frantuzesti, insa in momentul in care accesam site-ul francez dorit, mi se spunea sa instalez adobe flash player. l-am instalat de vreo 3 ori si primesc in continuare acelasi mesaj, desi in suplimente apare ca este deja instalat. nu stiu unde gresesc. acesta este link-ul

  50. Stati linistiti … nu este nimik anonim 100 % … Cu orice browser anonym – torpark, etc – nu suntem ‘anonimi’ de fapt decat pt. siteurile pe care navigam, NU SI PT. PRXOYURILE PRIN CARE TRECEM (se pot pastra logo-uri in ciuda a ceea ce spun ei) SI NICI PT PROVIDERUL DE INTERNET.

    Mai degraba decat Torpark, eu zic sa folositi Xerobank … pt. k, cripteaza ‘activitatea’ si foloseste o retea de proxy-uri din Europa/America … nu din Asia precum Torparkul.

    Trebuie atentie insa cu orice program de ‘anonimizare’, intrucat pot patrunde spy-uri / malware … in ciuda a ceea ce sustin producatorii programelor; cei care folositi Ashampoo firewall sau Comodo … stiti ce spun.

  51. Spuneti-mi si mie prin ce programe diverse firme sau organizatii guvernamentale supravegheaza traficul p2p prin strong dc sau pe torrente, pentru ca la fiecare activare, Peer Guardian detecteaza si blocheaza(sau se face) aceste incercari de accesare a ip-ului meu. Ce e mai important sa stiu este: ISP-ul este obligat sa trimita sau sa dea la cerere informatii privind continutul descarcarilor? Isp-ul vede ce descarc de pe net, torrente sau dc++? Si, mai ales, cum ne putem apara de aceste scanari la fiecare descarcare? Am vazut ca intra mai multe pe fir, mai ales cand folosesc vreun program de proxy sau ip hide, inclusiv STS de la SRI-ul nostru. Este vreun program care asigura confidentialitatea descarcarilor? Adica, cel mult sa se vada volumul, nu si continutul download-ului… Sau sa cripteze descarcarea… Daca tot ne uitam la tutorialele despre appex, torrente sau bitcomet, pentru care felicit echipa https://www.videotutorial.ro, macar sa stim si caror pericole suntem expusi. Interesant a fost si tutorialul despre frostwire, cu tehnologia gnutella, dar se pare ca nici acesta nu e imbatabil. Nu stiu daca transferul prin serverele noastre ftp poate fi monitorizat. Aceasta poate fi si o tema pentru echipa acestui site, destul de interesanta pentru publicul ce-l acceseaza. Multumesc !

    • Ioneltaiefrunze a zis

      Costy28tr: Spuneti-mi si mie prin ce programe diverse firme sau organizatii guvernamentale supravegheaza traficul p2p prin strong dc sau pe torrente, pentru ca la fiecare activare, Peer Guardian detecteaza si blocheaza(sau se face) aceste incercari de accesare a ip-ului meu. Ce e mai important sa stiu este:……….  

      Ca orice user,mi-am pus si eu aceste intrebari.Mass-media a informat poporul ca diferiti “internauti” au fost sanctionati pe motiv ca distribuiau prin intermediul p2p diferit continut pirat.
      Atunci nu am realizat ca de fapt “se bate saua sa priceapa iapa”.Mai pe scurt ce vor sa spuna autoritatile?Pai vor sa spuna ca nu e bine sa furam si nici sa distribuim altora produse pentru care in mod normal ar trebui sa platim sa ne putem bucura de ele (cand spun “produse” ma refer aici la sisteme de operare,diferite soft-uri,continut multimedia…etc).
      Mie ca persoana nu imi convine sa muncesc degeaba si ca atare respect munca altuia.Binenteles ca ISP-ul monitorizeaza traficul nostru si binenteles ca sunt obligati sa ofere informatii la cerere institutiilor care se ocupa cu monitorizarea infractiunilor online.Asa e corect.
      Binenteles ca acum unii pot sa vina cu argumente de genul: salarii mici,preturi mari,imposibilitatea de a achizitiona un produs legal ptr ca are salariul minim pe economie..etc.
      Ce putem sa facem in situatia de fata? Eu folosesc sistem de operare gratuit,folosesc soft open-source,un cd cu muzica mea preferata nu e asa scump,radio`uri sunt multe,exista centre de inchiriere video-dvd…etc.
      Nu va mai impotriviti sistemului si nu mai cautati metode de a va ascunde “micile boroboate” care adunate sunt de fapt o fapta grava,ptr ca de fapt nu aveti unde va ascunde.Va invit sa respectati munca celor care ne ofera produsele astea online,platind.Daca nu aveti posibilitatea exista si alternative gratuite.
      Respect.

  52. salut ati putea sami spuneti si mie cumas putea schimba ip-ul
    da ca se poate cat mai repede
    va rog din suflet

    • cristi96: salut ati putea sami spuneti si mie cumas putea schimba ip-ulda ca se poate cat mai repedeva rog din suflet  

      Cred ca asta trebuie discutat cu firma ce iti furnizeaza internet, alta solutie nu exista.
      Ai putea de asemenea sa iti maschezi ip-ul prin intermediul unui VPN proxy. Ti-as putea recomanda Hotspot shield. Mi se pare mult mai bun decat Tor. Ai la dispozitie 5 GB trafic lunar la o viteza ceva mai decenta, evident pot exista perioade cand merge foarte prost. De asemenea, in timpul utilizarii acestui program (cand el este activat si beneficiezi de noul ip) va trebui sa accepti niste bannere publicitare in partea de sus a ecranului – acesta este pretul pe care il platesti pentru acest serviciu. Acest proxy se integreaza si in alte aplicatii cum ar fi yahoo messenger, client ftp, torente, chiar si DC++ (cu unele limitari) etc.
      Sunt o multime de posibilitati pentru a te conecta la un proxy. Poti utiliza si un php proxy – este valabil doar pentru traficul web. Te conectezi la un site de genul acesta, iar pe undeva pe acolo vei gasi locul unde sa tastezi adresa site-ului pe care vrei sa il accesezi.
      Toate aceste lucruri pot fi utile daca ai fost banat pe undeva…acum tu sti mai bine de ce ai vrea sa iti schimbi IP-ul.

  53. Foarte,foarte tare ,multumesc

  54. Cunosc pe cineva care lucreaza in politia informatica si mi-a zis ca stie tot ce misca prin retea dar nu isi bat capul cu utilizatori casnici obisnuiti :))

    • selo: Cunosc pe cineva care lucreaza in politia informatica si mi-a zis ca stie tot ce misca prin retea dar nu isi bat capul cu utilizatori casnici obisnuiti )  Citeaza-ma

      Asta este prost. Te-ar putea intreba cineva (un oficial) cine este ala. Este interzis ca cei care lucreaza in domeniu sa dea indicatii. Este grav ca acele persoane care lucreaza in domeniu sa se laude ca au acest privilegiu. Ar trebui sa fie dat afara.

  55. imi spune si mie cineva daca e neaparat sa ai aceiasi versiune ca in video caci eu nu am gasit aceiasi versiune si nu mia reusit

  56. bitza1990 a zis

    salut am si ieu o problema de cateva zile ma jucam un joc online si mia cazut netul dupa 2 ore si revenit……. mam logat din nou iar dupa 5 min mia spus ca am fost banat ma duc pe email sa vad din ce cauza ca heck nu am av:( cand colo mia spus ca am proxy deschis poate sami spun cnv ce este asta? si daca o pot rezolva din cate am inteles un proxy deschis nui bun dar nu stiu km dintr_o data am proxy deschis trebuie sa vorbesc cu firma de internet? am internet prin cablu tv va rog sa ma ajutati:((

  57. sal prieteni am si eu o intrebare la voi, aveti cumva din intamplare vrun videotutorial cu un program de a ascunde IP adica sa nu imi afle nimeni IP???
    astept un rasuns

  58. Am o problema cu site-ul vplay.ro, deoarece sunt UPC nu le pot accesa site-ul si am incercat programul de mai sus. Le-am trimis si mail domnilor la vplay si au spus ca problema e de la UPC ca nu vor sa le deie net. Ce solutie imi sugerati sa pot accesa din nou site-ul vplay?!.Va multumesc!

  59. poti folosi si hyde my ass [dot] com
    care este un serviciu asemanator doar ca nu necesita nici un program decat browser 😉

  60. Cu riscul sa repet intrebarea pt ca inca nu am reusit sa parcurg toate comentariile…cu tor-ul sau hotspot shield pot sa imi ascund ip-ul pe conversatiile de messenger? Nu ma intereseaza de downloaduri,torrente sau alte nebunii; vreau doar sa stiu daca cu tor sau hotspot shield pot comunica pe messenger cu ip-ul ascuns sau ce metode mai exista .Multumesc anticipat

    • AdrianGudus a zis

      souris: Cu riscul sa repet intrebarea pt ca inca nu am reusit sa parcurg toate comentariile…cu tor-ul sau hotspot shield pot sa imi ascund ip-ul pe conversatiile de messenger? Nu ma intereseaza de downloaduri,torrente sau alte nebunii; vreau doar sa stiu daca cu tor sau hotspot shield pot comunica pe messenger cu ip-ul ascuns sau ce metode mai exista .Multumesc anticipat  

      Nu poti vedea ip-ul pe messenger, nu stiu cine ti-aspus tie chestia asta….messenger se leaga la serverul yahoo care este ceva de genul cs212.msg.ac4.yahoo.com 5050 sau sip120.voice.ne1.yahoo.com si abia serverul te pune in legatura cu cel cu care vorbesti, cine vrea sa-ti vada ip-ul nu are cum sa faca asta, intre tine si cel cu care vorbesti nu e o legatura directa.
      Primu server enumerat mai sus e pt chat si al 2-lea este pentru voce

    • souris: Cu riscul sa repet intrebarea pt ca inca nu am reusit sa parcurg toate comentariile…cu tor-ul sau hotspot shield pot sa imi ascund ip-ul pe conversatiile de messenger? Nu ma intereseaza de downloaduri,torrente sau alte nebunii; vreau doar sa stiu daca cu tor sau hotspot shield pot comunica pe messenger cu ip-ul ascuns sau ce metode mai exista .Multumesc anticipat  

      Cauta pe google packetix .este un vpn free ..extrem de stabil si cu viteze f bune.

  61. Chestia ca nu e legatura directa pe mess intre mine si persoana cu care vorbesc si ca totul se “varsa” mai intai in serverul yahoo stiam, ms pentru detalieri.Chestia e ca de pe acest pc mai intra si fratele meu mai mic, evident totul e “cenzurat” ca sa zic asa; dar sincer am auzit (de fapt am gasit undeva scris-bine poate era un wanna be hackerel) ca daca spre exemplu pe messenger se face un transfer de fisiere sau diverse poze,melodii sau mai stiu eu ce, practic in acel interval de timp se face o conexiune intre cele 2 pc-uri si prin nu stiu ce chestie bagata in run poata sa imi vada ip-ul.Zic asta pt ca eu pe fratimiu l-am “dresat” sa faca dea add doar alora cunoscuti gen nimanui de pe cine stie ce jocuri sau mai stiu eu ce.Este doar ca o precautie.Va multumesc pentru lamuriri si ca ati citit aberatiile mele de aici (eu nu ma pricep in dinastea poate zic prostii) o zi buna.

    • AdrianGudus a zis

      souris: Chestia ca nu e legatura directa pe mess intre mine si persoana cu care vorbesc si ca totul se “varsa” mai intai in serverul yahoo stiam, ms pentru detalieri.Chestia e ca de pe acest pc mai intra si fratele meu mai mic, evident totul e “cenzurat” ca sa zic asa; dar sincer am auzit (de fapt am gasit undeva scris-bine poate era un wanna be hackerel)ca daca spre exemplu pe messenger se face un transfer de fisiere sau diverse poze,melodii sau mai stiu eu ce, practic in acel interval de timp se face o conexiune intre cele 2 pc-uri si prin nu stiu ce chestie bagata in run poata sa imi vada ip-ul.Zic asta pt ca eu pe fratimiu l-am “dresat” sa faca dea add doar alora cunoscuti gen nimanui de pe cine stie ce jocuri sau mai stiu eu ce.Este doar ca o precautie.Va multumesc pentru lamuriri si ca ati citit aberatiile mele de aici (eu nu ma pricep in dinastea poate zic prostii) o zi buna.  

      Nici macar daca transferi ceva cuiva tot nu se face o legatura directa intre tine si respectivul asa ca nici in acest caz nu are cum sa-ti vada ip-ul…

  62. un normal la cap a zis

    militia bate campii; nupoate face nimic; 99.99% din filme si din muzica sunt piratate pe net; ar trebuii sa aduca martieni ca tranforme planeta intr-o mare puscarie; sau sa se faca aproape toti militieni….

  63. greu de ucis a zis

    buna, vreau si eu niste pareri de la niste specialisti…. s-au scris niste tampenii de un fost angajat al unei firme pe un forum…. s-au spus lucruri negative despre firma, si despre ce era in interiorul firmei,adica , stare generala, sefi, lucrari proaste care le-au executat, ca nu aveau regulament, fisele postului etc…. acel fost angajat era inregistrat pe acel forum cu date reale, iar patronul fimei despre care a scris l-a dat in judecata pe fostul angajat… pt calomnie si ca a adus prejudiciu de imagine a firmei…. cum se poate apara la proces?? i se va afla adresa de ip, intre timp a modificat-o… ce poate sa invoce la proces?? el oricum are de gand sa nu recunoasca nimic, si sa demonstreze firma ca el a scris, sa demonstreze prin toate metodele posibile… cum se poate apara in viitor?? majoritatea siteurilor nu accept proxy, sau se blocheaza, unele merg foarte greu… ce ar mai fi de facut?? astept raspunsuri

  64. mi-e imi merge super bn si imi merge si p google

  65. uitati-l si pe acesta in spate…unde nu a detectat niciun rahat :)))

  66. se poate vedea ip-ul daca se transfera ceva prin yahoo messenger,am facut si eu asta candva pt radmin
    ,iar legat de anonimat este mult mai eficient un vpn , sa zicem ca rulam un virtual OS si il configuram la un vpn care de fapt mai intra si prin server de proxy ( posibilitatile sunt multiple,la libera alegere a oricui ),ideea este ca se castiga timp dar se poate pierde viteza 😉

  67. stefan cel mare si sfant a zis

    poti sa stai “invisible” pe yahoo messenger fara sa fii identificat cu acele programe idioate?

  68. salutare! apare o problema cu acest tor!
    e instalat, se conecteaza la reteaua tor in regula totul! si totusi, cind imi verific adresa de ip apare aceeasi pe care o stiu! e ca si cum nimik nu s-ar fi intimplat!
    Are cineva vreo idee? de ce?

  69. omerta1975 a zis

    locul de unde puteti lua foarte multe retele proxy:
    http://www.proxy4free.com/list/webproxy1.html
    cel mai important lucru e ca va spune din start de unde este si viteza cu care merge (acces time).

  70. vreau sa va intreb daca programul proxy switcher stardard.este bun,si daca iti schimba cu adevarat ip,ca sa navighezi pe alte site fara sa-ti afle ip corect,sa navighezi anonim.

  71. Cine poate sa-mi spuna cum pot sa navighez si sa donloadez de pe net fara sa fiu detectat?

  72. Eu folosesc “Foxy proxy” lam descarcat de pe siteul de suplimentele mozilla, este usor de folosit si merge foarte bine dar mai am de invatat despre acel plugin din cate am vazut pot sa il fac sa isi schimbe automat ip-ul.

  73. Foarte tare BRAVOO !!!!

  74. FELICITARI pt.tot ce faceti pt noi cei mai putin cunoscatori in materie.Multumesc pt timpul sacrificat.Se vede din prezentari ca sunteti baieti de toata israva cum se zice.THANK YOU!!!

  75. salut as vrea sami fac un cont pe un joc e sv din brazilia si nu pot intra pe pagina lor ma redirectioneaza pe cea din europa cum as putea sa intru pe saitu lor.
    “www.regnum.com.br”
    daca poate cineva sami zica sau daca poate sa intre si sami faca un cont si sa lase user si parola aici
    va rog sa ma ajurati

  76. ardelean a zis

    cristian daca poti dami add la id yo_scumpicu_dany
    si sami explici cum pot sami fac contul e un joc

  77. Sal Cristi.Intrebare:daca intru pe un joc online pe contul meu,adminul acelui site va vedea ip fals ori pe cel adevarat(real)?? Felicitari pentru videotutorial.

  78. NSA (Agenţia Naţională de Securitate) a încercat în repetate rânduri să atace utilizatorii Tor, un intrument ce permite navigarea online complet anonimă, în ciuda faptului că Tor este finanţat şi promovat, în mare parte, chiar de către Guvernul Statelor Unite, relatează The Guardian.

    Documente strict secrete ale NSA, dezvăluite de către Eduard Snowden, arată că NSA a atacat diverse programe din calculatoarele utilizatorilor. Unul dintre ele este browserul Firefox, prin intermediul căruia Agenţia dobândea control complet al calculatorului vizat, având acces la toate fişierele, activitatea online, chiar şi la tot ceea ce utilizatorul tasta.

    Cu toate acestea, succesul NSA a fost limitat, arătându-se că doar o foarte mică parte dintre utilizatorii Tor puteau fi deconspiraţi. Tor este un proiect public, ce ascunde identitatea utilizatorilor trecând traficul de internet prin mai multe alte calculatoare, numite noduri.

    Tor este de o importanţă majoră în activitatea ziariştilor, a disidenţilor şi a organizaţiilor care militează pentru drepturile omului, însă NSA şi GCHQ (echivalentul britanic al NSA) fac eforturi considerabile în a destabiliza serviciul. Motivaţia lor – este folosit şi în acte de terorism, trafic de persoane şi trafic de droguri. Unele ţări, cum sunt Iran şi China, au încercat şi ele să blocheze Tor, fără succes însă.

    Un document GCHQ arată că “suntem (n.r. – agenţiile de securitate) interesaţi de oamenii răi care folosesc Tor. Sunt oameni foarte, foarte periculoşi care folosesc Tor”.

    Preşedintele proiectului Tor, Roger Dingledine, afirma că aceste eforturi ale NSA arată cât este “de ajutor proiectul în combaterea monitorizării în masă”. “Vestea bună e că au mers pe o vulnerabilitate a browserului, însemnând că nu sunt indicii că pot sparge protocolul Tor, sau că pot face o analiză a traficului din reţea. Totuşi, infectarea unui laptop, telefon sau calculator rămâne cea mai uşoară modalitate de a învăţa despre omul din spatele tastaturii.

    Oficialii NSA au dat publicităţii un comunicat, în care explică acţiunile îndreptate împotriva Tor: “NSA colectează doar comunicaţiile pe care este autorizată să le facă, cu scopul informaţiilor şi contra-informaţiilor, indiferent de mijloacele tehnice folosite de ţinte, sau de mijloacele prin care acestea încearcă să îşi ascundă comunicaţiile. NSA are capabilităţi tehnice nemăsurate pentru a-ţi atinge scopul legal. În consecinţă, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că agenţia noastră încearcă să contracareze metodele folosite de ţinte pentru a-şi ascunde activităţile. Dacă nu am face asta, ar însemna că nu ne facem treaba”.

  79. isp-ul vede ca folosesti tor dar nu vede ce faci cu el.mai documenteazate inainte de a face un tutorial

  80. nu ai dat click pe primul link sponsorizat. dar al doilea link era acelasi site. si al 3-lea link la fel.
    de la 01:10 :)))

  81. Salut! folosesc TOR.dar pe videochat… nu imi vede nici o camera . se poate rezolva intr-un fel ? Multumesc anticipat !

  82. sall o intrebare,, poate vecinu sa vada ca fur wuarles de la el …daca da cum pot face sa nu vada,,multumesc

  83. am un cont de google si daca cineva se logheaza pe el primesc notificare cu adresa de IP si toate cele.daca pun in practica ce este in tutorial voi putea sa ma loghez fara sa se afle de unde?

  84. Salut,nu pot vedea webcam prin proxy server, imi apare sa activez jawa script in google crome, dar se bifat ca activat si tot nu se vede..se poate sa-mi spuna cineva cum sa fac ?

  85. ???

  86. salut, pana acum 2 saptamani foloseam tor pentru adrese cu webcam-uri pentru a vedea si persoanele locale(restrictioneaza romania), am primit o solicitare de update la o noua versiune de tor, am dat update doar ca acum nu mai reusesc sa fac setarile ca sa imi mearga imi da mesajul “Video format or MIME type is not supported”

    Daca ma poti ajuta ce sa fac sa pot sa le vad?

  87. Salut! Cu cyberghost, daca ma loghez din România la un server din Uk pentru a juca la cazinouri online interzise la noi crezi ca ma pot depista cazinourile din Uk ? Mulțumesc!

  88. Buna seara,As dori sa urmaresc un serial dar ,nu pot deoarece imi spune ca:Acest videoclip contine de la televisa SA de CV care a blocat difuzarea acestua in tara dumneavoastra .Daca instalez acest program pot sa vad serialul?
    daca folosec programul pt serial voi avea probleme, daca ma identifica ?

Speak Your Mind

*