Fluffy App, un soft, serviciu de tip cloud care gestioneaza print screen-urile ca nimeni altul – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial va voi face cunostinta cu un program de tip cloud care stie sa gestioneze super bine print screen-urile, apasand pe un singur buton se executa 3 sarcini:
1. Se face print screen-ul
2. Print-ul se urca automat online
3. In clipboard se copiaza automat link-ul spre print.
Poate nu vi se pare spectaculos, dar daca ne gandim ca toate se fac prin apasarea unei singure taste sau a unei combinatii de taste…. Programul se numeste Fluffy App si este gratuit, acesta foloseste infrastructura CloudApp cunoscuta mai ales in lumea iOS.
Limita de spatiu nu exista, exista doar limita de upload-uri zilnice si limita de dimensiune a fisierelor urcate, poate nu v-am spus, poti urca orice fel de fisier, chiar si bookmark-uri.
Limitarea de 10 upload-uri pe zi nu este batuta in cuie, se pot urca oricat de multe fisiere daca mai stergem din ele, astfel ramanem cu limitarea pe dimensiune, poti urca fisiere de maxim 25 MB.
Ca orice afacere, CloudApp are si o varianta comerciala a serviciului unde nu avem limita pentru numarul de upload-uri, avem doar limitare pe dimensiunea fisierelor urcate, poti urca fisiere de maxim 250 MB, nu-i rau daca ne gandim ca este vorba de spatiu in cloud, no limit.
Bineinteles, exista servicii de stocare online mult mai ofertante insa aplicatia Fluffy App pe infrastructura CloudApp straluceste cand vine vorba de capturi de ecran, totul prin apasarea unui singure taste.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Imi place ca in ultimul timp tutorialele sunt scurte si interesante,bv tineti-o tot asa!

  2. foarte util tutorialul

  3. Ador softul asta, este foarte simplu de lucrat cu el :))

  4. @Cristi: poate doar ultimele 4 fișiere apar.Arhiva a apărut după ce ai șters acel ps.

  5. Tiberiu Chislea a zis

    Cristi vad ca folosesti avast.
    Nu mai folosesti kaspersky sau tia expirat licenta.bun tutorial!
    Puteti face un tutorial despre winbubble?

  6. Cristi / Adrian , m-am gandit la o chestie :)) sper sa nu primesc injuraturi acuma aa.. ati vrea sa faceti un concurs ceva de genu pentru vizitatorii fideli ai site-ului? de exemplu ceva de genu asta: care face cel mai interesant tutorial sa fie postat pe videotutorial ( ca invitat desigur :)) nu ca admin ) ar fi interesant poate am descoperi si alte secrete despre pc sau ma rog ceva nou in domeniu , as participa si eu 😛 nu am o dictie asa buna da ma stradui . ok nu am glumit chiar am vorbit serios , ar fi frumos sa organizati un concurs sau ceva de genu asta pentru noi vizitatorii site-ului, fara premii in bani si alte chesti doar posibilitatea unui tutorial. Multumesc

  7. Salut, super tutorialul si aplicatia la fel. M-a ajutat mult !
    Mersi !

    Am o intrebare, cu ce program inregistrezi aceste videotutoriale ?

  8. la mine nu marege sa fac printscreen la tot ecranul. merge doar cu ctrl shift printscreen si selectez tot

  9. interesanta “scula”.pentru cine e interesat de un screencast foarte bun de tip cloud based e unul aici.si nu pare sa aiba nicio limita de marime,durata sau chiar numar de inregistrari

    • AdrianGudus a zis

      unix:
      interesanta “scula”.pentru cine e interesat de un screencast foarte bun de tip cloud based e unul .si nu pare sa aiba nicio limita de marime,durata sau chiar numar de inregistrari

      Interesant dar calitatea lasa foarte mult de dorit…mai bun mi se pare Screenr.com un serviciu care face cam acelasi lucru dar cu o calitate mult mai buna si cu functii in plus, iti permite sa descarci clipul sau sa il urci direct pe YouTube, ai integrare cu serviciile sociale astfel ca odata postat clipul, daca vrei va fi publicat automat pe peretele facebook sau pe twitter. Un tutorial despre screenr ai AICI

  10. La”Screenr”trebuie sa ma faci niste click-uri in plus(sa-l mai giugiulesti 😀 )bine inteles ca are avantazele lui.
    Fluffy e ceva instat,foarte usor de utilizat,apesi tasta si hopa poza,ce sa mai zic chiar ma prins acest”norisor”:D.Pt cei care navigheaza mult pe net acest Fluffy nu trebuie sa va lipsesca.

    • AdrianGudus a zis

      Jellfis:
      La”Screenr”trebuie sa ma faci niste click-uri in plus(sa-l mai giugiulesti )bine inteles ca are avantazele lui.
      Fluffy e ceva instat,foarte usor de utilizat,apesi tasta si hopa poza,ce sa mai zic chiar ma prins acest”norisor”:D.Pt cei care navigheaza mult pe net acest Fluffy nu trebuie sa va lipsesca.

      Confunzi lucrurile! Fluffy face print screen(doar imagine/poza desktop-ului tau), screenr iti face captura Desktop, inregistreaza ceea ce faci la PC si iti rezulta un clip video.

  11. Am specificat ca are avantajele lui Screenr++,intradevar fara sa instalez nimic,dar am zis”trebuie sa al gigulesti”click colo…click dreapta,nigaleala!!Cui al place si ai este folositor sa al folosesca cu incredere.
    Screenr chiar”ma prins”,pt site-uri,forumuri..etc e de mare ajutor,apesi tasta si ai print,urcat si lincku in clipboard ,deci :acest”norisor”nu o sa ami lipseasca din PC.
    Multumesc!!!

  12. Scuze:
    Fluffy chiar”ma prins”,pt site-uri,forumuri..etc e de mare ajutor,apesi tasta si ai print,urcat si lincku in clipboard ,deci :acest”norisor”nu o sa ami lipseasca din PC.
    Multumesc!!!

  13. Alexandru Serban a zis

    Cristi ti-am trimis tutorialul pe pagina de contact.

  14. fan videotutorial a zis

    Salutare!
    Va rog sa ma ajutați in soluționarea următoarei probleme:
    Amicul meu si-a parolat BIOS-ul şi a uitat parola. Întrebarea este ce e de facut în aceasta situatie? Exista vreun soft care sa poată reseta parola de BiOS si care sa faca în prealabil si un beckup al BIOS-ului in cazul in care apar erori pe parcursul procesului de resetare a parolei?

    Astept răspunsul vostru.

    Multumesc , anticipat!

    • scoate bateria de la pc si pornestel fara bateria si va uita toate parolele ce sunt memorate in memorie si apoi dupaia poti sa pui bateria la loc bine inteles il opresti intai apoi pui bateria si scoatel si din priza cand o pui bateria si apoi o pui la loc

      fan videotutorial:
      Salutare!
      Va rog sa ma ajutați in soluționarea următoarei probleme:
      Amicul meu si-a parolat BIOS-ul şi a uitat parola. Întrebarea este ce e de facut în aceasta situatie? Exista vreun soft care sa poată reseta parola de BiOS si caresa faca în prealabil si un beckup al BIOS-uluiin cazul in care apar erori pe parcursul procesului de resetare a parolei?

      Astept răspunsul vostru.

      Multumesc , anticipat!

  15. Incearca si “optiunea” asta sa scoti bateria de bios si lasa o cateva momente pana sa o pui la loc si te uiti dupa aia daca biosul e asa cum ar trebui fara parola

  16. Foarte misto Programelu si foarte simplu de manevrat 10 stelute nu este aja ca dau 5 :))

    si daka tot facem Print Screen sa las si eu o amintire aici

Speak Your Mind

*