Cum aflam cate zile a fost folosit pc-ul in ultimele 3 saptamani, cate ore, la ce ore – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un soft foarte interesant ce ne permite sa aflam cate ore a fost calculatorul pornit in ultimele 3 saptamani. Aplicatia pe care o vom folosi nu necesita instalare, ruleaza pe orice sistem de operare Windows 32 sau 64 biti. De ce am vrea sa folosim un astfel de soft ?
Pur si simplu pentru a face o medie sa vedem cam cat timp petrecem zilnic in fata calculatorului sau probabil vrem sa vedem daca copiii nostri au folosit calculatorul sau nu, desi noi le-am interzis sa il foloseasca intre anumite ore. Softul are o interata grafica usor de folosit si de inteles unde ne sunt afisate in detaliu zilele in care pc-ul a fost pornit precum si cate ore a fost pornit in zilele respective.
Ce mi-a placut la aceasta aplicatie este ca poate vedea chiar si calculatoarele din retea pentru care, la fel, ne poate spune cate ore a fost deschis si in ce zile. Aplicatia poate fi folosita in multe situatii limita fiind doar imaginatia noastra. Acestea fiind spuse va invit sa urmarim tutorialul video!

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Cred ca daca bag softul asta pe un pc foarte vechi (pentium 3) cred ca mai mereu merge non-stop ptr niste treburi deale mele il tiu si numai cu albastru ar arata si in plus consuma si putin 25-30 W max processor-ul cu o sursa de 150W Compaq . Dar pe PC meu real cam tot la fel pauza intre 23 si 15 dupa-amiaza 🙂

  2. Franklin a zis

    Eu am o problema cu ceasul. Nu imi indica bine. E vorba de ceasul meu din Windows. Pur si simplu cand inchid pc-ul si il redeschid a doua zi ceasul e anapota nu ramane ceasul. S-a stricat ceasul. Daca il inchid la 23:30 si il redeschid a doua zi am vazut ca casul era 3 nopatea pur si simplu nu stiu de ce. Ce s-a intamplat oare? Bateria mea din Bios e de vina?? nu imi explic ce se intampla de nu ramane casul ca inainte pe Windows XP. Am uitat sa preciez ca folosesc Windows 7 si pe windows 7 imi face acasta figura.

    • AdrianGudus a zis

      Franklin:
      Eu am o problema cu ceasul. Nu imi indica bine. E vorba de ceasul meu din Windows. Pur si simplu cand inchid pc-ul si il redeschid a doua zi ceasul e anapota nu ramane ceasul. S-a stricat ceasul. Daca il inchid la 23:30 si il redeschid a doua zi am vazut ca casul era 3 nopatea pur si simplu nu stiu de ce. Ce s-a intamplat oare? Bateria mea din Bios e de vina?? nu imi explic ce se intampla de nu ramane casul ca inainte pe Windows XP. Am uitat sa preciez ca folosesc Windows 7 si pe windows 7 imi face acasta figura.

      Faci setarile pe care le-am aratat eu in ACEST click video (click pe cuvantul ACEST scris cu rosu)

  3. ady,ce faci tu toata ziua atat de mult la pc?

  4. bun tutorialu.exista cumva un program in care sa nu imi mai arate ca cartusele de la imprimanta sunt goale.imprimanta merge fara nici o problema iar cartusele le fac un refil si merg dar ma sacaie calculatorul care imi zice ca cartusele sunt goale desi eu leam umplut.vad ca esti mult mai specializat decat mine

  5. Foarte util multumesc Adrian!
    Are asa ceva si everestu dar este mult mai bun asta este mai exact

  6. poti sami spui si mie de unde ai luat acel walpaper???
    Eu am lam cautat si eu si am gasit unul asemanator dar mai frumos este al tau

  7. Mie imi arata ca in ultimele 3 sapt am stat 243ore si in medie in fiecare zi 11:31 min

  8. Franklin a zis

    Multumesc pentru ajutor dar va ramane asa ? Eu daca inchid pc-ul, dimineata ramane alta ora asa alandala nu stiu de la ce. Ma tem ca e de la bateria din Bios sau nu stiu. Nu inteleg de ce imi joaca feste ceaasul.

  9. Frate si eu petrec cam multe ore in fata calculatorului , nu stiu daca te intrec ( Adrian-Admin) da cateodata exagerez si chiar pierd timpu aiurea de multe ori .Oricum ms de tutorial e chiar bine venit

  10. Exista un program la fel dar sa iti arate cand am pornit prima data calculatorul de cand l-am cumparat ?

  11. Salut Adrian. Foarte interesant tutorialul. Mi-ai putea spune și mie numele sau locul de unde ai wallpaperul?

  12. Un soft foarte imteresant

  13. Adrian N a zis

    Interesant softul. Cum spuneai, mai mult pentru verificat copii care sunt dependenti de calculator in ziua de azi. Eu am un laptop Asus X51RL la care imi spune ca a stat deschis tot timpul in 2 saptamani, in medie 23:50 min :))

  14. Franklin a zis

    Se pare ca la fel a ramas. Ceasul e eronat observ ca este setat gresit ceasul. Crezi ca e din bios de la baterie? Sau Windowsul e prost? Vreo incopatibilitate ceva?

  15. marinescu77 a zis

    salut adriane ,esti un geniu bravo asa invatam bine cum sa controlam copii ,tineo tot asa

  16. eu am full unele zile, 24/24 =)
    tre’ sa-l mai las..softurile de genul te pun pe ganduri..

  17. Am si eu o problema!.Pc-ul meu nu ,,tine minte” data si ora am crezut ca e de la baterie si iam pus alta dar fara nici un rezultat . Exista oare vriun soft ce sa actualizeze ora si data ca in ubuntu (am windows 7).Deoarece cand sunt plecat il scot din priza cand e lasat nu sunt probleme .Va multumesc !

    • AdrianGudus a zis

      Cezar:
      Am si eu o problema!.Pc-ul meu nu ,,tine minte” data si ora am crezut ca e de la baterie si iam pus alta dar fara nici un rezultat . Exista oare vriun soft ce sa actualizeze ora si data ca in ubuntu (am windows 7).Deoarece cand sunt plecat il scot din priza cand e lasat nu sunt probleme .Va multumesc !

      Nu il mai scoate din priza. nu inteleg de ce il scoti din priza? Daca e inchis nu consuma curent asa ca nu ai de ce sa il scoti din priza. Un PC se scoate din priza doar daca pleci multe zile de acasa si nu mai ramane nimeni in casa.

  18. cum functioneaza softul asta cand ti PC in ,,Hibernate” ? imi arata ca a stat deschis aproape tot timpul desi nu a fost asa

  19. nu e bun programul

  20. Franklin incearca sa faci un update de bios asa am pati eu acum cativa ani prin 2007 l-am dus la un prieten care se pricepea si din cate mia duc aminte mia facut update de bios prin 2007 nu eram atat de pasionat de calculatoare asa ca nu prea ma interesat ce mi-a facut acum in 2011 s-au schimbat vremurile am devenit foarte pasionat de calculatoare.

  21. adrian _K a zis

    Foarte bine venit tutorialul . Eu am 18 ani si sunt pasionat de it dar vad si eu ca mai intrec masura in ce priveste orele in fatza pc-ului. Merci de tutorial.Bafta in continuare…..:D

  22. stavreshi a zis

    Salut voios !
    Ştiu că nu prea are legătură cu ce este aici, însă aş vrea să ştiu (găsesc) un soft care să îmi monitorizeze calculatorul vis-a-vis de accesul la internet.
    Cred că v-aţi prins, este vorba despre un stick pentru acces la net pentru laptop care are un anumit nr. de Gb. alocați, restul fiind taxat suplimentar…

  23. Eu am un total de 98 de ore =))

  24. un link de unde pot sa-l descarc ca nu gasesc la adresa mentionata.

    • Marius:
      un link de unde pot sa-l descarc ca nu gasesc la adresa mentionata.

      Daca te uitat puțin atent la tutorial găseai adresa de download.Descarca-l de aici:”http://neuber.com/free/pctime/”

  25. salut imi puteti spune si mie unde pot gasi imaginea care este pe desktopul videotutorialuilui ,va rog. Multumesc

  26. Din pacate cam asta ar fi timpul meu petrecut in fata pc. http://i1103.photobucket.com/albums/g474/haze251/Untitled.jpg

  27. Cum pot afla cat timp sta cineva logat pe facebook ? Ma puteti ajuta ?
    Stiu sigur ca exista asa ceva , o aplicatie , ceva , pentru ca stie exact cat timp stau eu !
    Va multumesc frumos

  28. Un program care sa-ti arate cate ore de functionare are in total un calculator exista ?

  29. Salut, dar cum vedem cate ore de functionare are laptopul iesit din fabrica ? Multumesc.

Speak Your Mind

*