Cum putem afla locatia celor ce ne jignesc, ameninta, santajeaza prin email – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem afla cine este cel din spatele unei adrese de email. Poate sunt multi printre dumneavoastra ce ati trecut prin momente neplacute cum ar fi santajul, amenintari, sau pur si simplu cineva va stresa trimitandu-va mail-uri cu o mare insistenta. Ei bine de acum inainte putem afla foarte simplu si usor cine este cel din spatele mail-ului pe care il primim de la el. Mai exact putem sa-i aflam locatia si de ce nu, daca situatia e grava se poate merge mai departe pana la politie, urmand ca organele abilitate sa se ocupe de situatie (oare?).
Daca suntem putin isteti, putem chiar noi sa o face pe detectivul. Fie ca folositi Gmail sau Yahoo, metoda este valabila in ambele cazuri, chiar pe orice serviciu de mail ati folosi. Puteti face asta chiar si daca veti folosi un client de mail. Mie personal mi sa intamplat de foarte multe ori sa primesc niste “mailuri surpriza” si cu o mica banuiala pe care o aveam plus apeland la aceasta metoda mi sau confirmat respectivele banuieli si imi dadeam foarte usor seama cine mi-a facut “surpriza” respectiva. Asa dar daca vreti sa fiti un mic james Bond sau pur si simplu sa va potoliti curiozitatea ori sa o faceti pe detectivul particular va puteti folosi oricand de acest truc extrem de simplu si usor. Nu avem nevoie sa ne folosim de nici un soft ci doar de browserul nostru in care suntem logati pe adresa noastra de mail sau asa cum am spus putem apela la aceasta metoda chiar daca folosim un client de mail. Acestea fiind spuse eu va invit sa urmarim impreuna acest tutorial foarte scurt dar tot odata concentrat si cuprinzator si ca incheiere, pentru cei ce mai viseaza inca ca lumea e a lor sau ca daca stiu cateva coduri de scripting (kidscripting) sunt mari hackeri, vreau sa le spun doar atat. Daca noi ca oameni simpli putem afla atat de multe lucruri cu putina pricepere oare ce poate afla un provider de net, google sau organele abilitate?
Este o intrebare retorica sau poate nu pe care va invit sa o dezbatem pe rubrica de comentarii a acestui tutorial!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com
 



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Folositor tutorialul
    Adrian esti din Galati??

  2. interesant

  3. Salut ,baieti ,E tare tutorialul ,felicitari .Dar tot vam trimis mesaje pe contact dar nu ati rsp in legatura cu claritatea imaginii pe care o aveti la tutoriale ,in fine ,ma las pagubas ,spunetimi macar sau faceti un tutorial cum sa punem o pagina de inregistrare pe wordpress si sau alt site ,blog ,mai bine zis faceti un tutorial pentru chestai asta ca sa nu intri oricine la mine pe site si sa posteze daca bagaa emailul doar ,vreau sa am o baza de date ,ce mai ,vreau ceva de genu cum aveti voi . Multumesc si imi cer scuze daca tot va stresez dar as dori macar acum un rsp afirmativ daca se poate .

    • pt captura desktop Camtasia Studio este foarte bun si cred ca acesata il foloseste si baietii de la videotutorial…daca nu ma insel..

      • eu ma refeream la staf si fii linistit ca stiu de acel program ,la mine pbl e ca nustiu cum au iei asa o calitate a imaginiii dupa ce il pun pe youtube ?! mc oricum

        • elyxir: eu ma refeream la staf si fii linistit ca stiu de acel program ,la mine pbl e ca nustiu cum au iei asa o calitate a imaginiii dupa ce il pun pe youtube ?! mc oricum

          Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe marginea neagra: CamStudio si da enter. FOLOSITI SEARCH-UL (CASUTA DE CAUTARE)INAINTE SA POSTATI O INTREBARE.

  4. xxcrazyn3sxx a zis

    si in plus,ca sa fii hacker trebuie sa stii si programare

  5. Salut.Acest program e folositor doar daca persoana respectiva NU FOLOSESTE VPN( ADICA UN TUNEL VIRTUAL).Eu unul folosesc VPN ,stau in Italia ,si in loc sa am ip de italia acum imi da ip de California.Si in plus eu am restrictionat P2P( OPTIUNEA SAU MAI BINE ZIS CALEA DE DAWLAOD CATRE TORENTE,SI ALTE PROGRAME) si fara VPN deschis nu pot sa descarc nimic deoarece cei de aici din IT. au blocat iesirea,SI CE MA ENERVEAZA CEL MAI MULT E CA ,CA SA VA POT VEDEA VIDEOTUTORIAL.RO,TREBUIE SA DESCHID VPN CA ALTFEL NU REUSESC SA VAD NIMIC ,SI DE EXEMPLU NICI SERVICIU VOIP DE LA ROMTELECOM SAU ZAPGLOBALFREE NU POT SA IL FOLOSESC CU VPN INCHIS.IN CONCLUZIE DACA AI VPN ITI POT TRIMITE ZECI DE MAILURI FARA CA TU OM DE RAND SA POTI SA MA DESCOPERI.

    • vicentiu: Salut.Acest program e folositor doar daca persoana respectiva NU FOLOSESTE VPN( ADICA UN TUNEL VIRTUAL).Eu unul folosesc VPN ,stau in Italia ,si in loc sa am ip de italia acum imi da ip de California.Si in plus eu am restrictionat P2P( OPTIUNEA SAU MAI BINE ZIS CALEA DE DAWLAOD CATRE TORENTE,SI ALTE PROGRAME) si fara VPN deschis nu pot sa descarc nimic deoarece cei de aici din IT. au blocat iesirea,SI CE MA ENERVEAZA CEL MAI MULT E CA ,CA SA VA POT VEDEA VIDEOTUTORIAL.RO,TREBUIE SA DESCHID VPN CA ALTFEL NU REUSESC SA VAD NIMIC ,SI DE EXEMPLU NICI SERVICIU VOIP DE LA ROMTELECOM SAU ZAPGLOBALFREE NU POT SA IL FOLOSESC CU VPN INCHIS.IN CONCLUZIE DACAAI VPN ITI POT TRIMITE ZECI DE MAILURI FARA CA TU OM DE RAND SA POTI SA MA DESCOPERI.

      asa e !cu torpak sau xbank f….ti pe cine vrei la cap.da’noi suntem baieti cuminti

  6. e tare, dar vreau sa va spun ca se poate de schimbat si ip-ul asa ca va va duce in eruare solutia aceasta.

  7. alexandru a zis

    adrian te pot ruga ceva imi poti da un link de unde sa descarc un windows xp fara pic de eroare in el si fara pic de program instalat si care sa nu expire pls ca nu am bani sam cumpar un windpws original si dupa trackere imi da erori pls ajutama daca ai inima buna

    • Imi pare rau dar nu oferim link-uri de download si nu incurajam pirateria. Windowsul este un sistem de operare comercial si daca il vrei va trebui sa il cumperi. Downloadul lui fara al plati este ilegal. Tot ce pot face pentru tine este sa-ti dau 2 link-uri ale unor tutoriale.
      AICI si AICI si poti citi si ACEST articol unde ai un link de Download in el (click pe cuvintele AICI si ACEST scrise cu rosu pentru a ajunge la tutoriale si articol)

    • alexandru: adrian te pot ruga ceva imi poti da un link de unde sa descarc un windows xp fara pic de eroare in el si fara pic de program instalat si care sa nu expire pls ca nu am bani sam cumpar un windpws original si dupa trackere imi da erori pls ajutama daca ai inima buna  

      Dai o bere sa-l pun pe server acum ca sa-l downloadezi?

  8. Salut,
    am probat ceea ce ai spus in tutorial, insa din pacate nu a gasit nimic, nici o locatie, “unknown” IP-ul probat este: 127.0.0.1 si provine de la un site de reclame si vanzare produse Fizi.com care are la sfarsit de adresa o “cheita”

  9. faceti si voi va rog un tutorial cu overclock la processor si ram din bios

  10. salut am o problema cu demon tools am luat un joc cu doua cd de instalare primul cd a mers fara problema la al doilea cd nu mia mers si nustiu de ce de mentionat ca am windows 7 enterprise si demon tools este de windows 7 ce pot face VA MULTUMESC

  11. Raul olariu a zis

    asta e mailul meu:D

  12. Adrian te contrazic la acest test uite daca imi pun netu prin stick de la rds locatia mea de origine mio arata la distanta mare adica nu arata locatia de unde sunt ci cu totul alta locatie care nici macar nu e aprope de unde stau eu. am testat persoanal asta

  13. a si inca cv ca ai zis de hackeri nu e corect cum e folosit teremnu hacker e cineva care ajuta cei care fac rau sunt crackari + ca nu e prost nime sa faca la cnv rau de acasa de la iel de la o sala de net . desi nu incurajez asta pt ca dc sa faci cv rau cand poti face cv bun vorba ta

  14. Voi sunteti din Cluj-napoca (Latitudine: 46.7667 ; Longitudine: 23.6), in apropiere de str. Andrei Muresanu 😛

  15. de fapt vezi locatia ISP-ului, de ex. mie imi apare ca as locui pe undeva prin Buzau, cand eu locuiesc in Timisoara

  16. Bravo, dar cind sai dau ip nu imi arata harta respectivului.
    De ce?

  17. bun tutorialul dar ati putea face un tutorial despre cum setezi jocurile pentru gamepad pentru as frea sa joc si eu fifa cu gamepad-ul.

  18. salut. va urmaresc aproape de cind s-a infiintat site-ul.avem nevoie de sfaturile voastre obiective. orice om invata cit traieste.insa, la acest tutorial, am incercat si eu cu site-ul de gasire a ip-ului; toate bune si frumoase, mi-a zis exact de unde am net, dar mi-a zis ca am ip static( si eu nu am ip static) si mi-a aratat ca sunt din Dolj, ori eu nu sunt nici pe departe de acolo:)) deci uite ca mai sunt erori grave si la astfel de site-uri. daca am gresit ceva, imi cer scuze. toate cele bune.

    • <

      vali: salut. va urmaresc aproape de cind s-a infiintat site-ul.avem nevoie de sfaturile voastre obiective. orice om invata cit traieste.insa, la acest tutorial, am incercat si eu cu site-ul de gasire a ip-ului; toate bune si frumoase, mi-a zis exact de unde am net, dar mi-a zis ca am ip static( si eu nu am ip static) si mi-a aratat ca sunt din Dolj, ori eu nu sunt nici pe departe de acolo:))deci uite ca mai sunt erori grave si la astfel de site-uri. daca am gresit ceva, imi cer scuze.toate cele bune.

      vali: salut. va urmaresc aproape de cind s-a infiintat site-ul.avem nevoie de sfaturile voastre obiective. orice om invata cit traieste.insa, la acest tutorial, am incercat si eu cu site-ul de gasire a ip-ului; toate bune si frumoase, mi-a zis exact de unde am net, dar mi-a zis ca am ip static( si eu nu am ip static) si mi-a aratat ca sunt din Dolj, ori eu nu sunt nici pe departe de acolo:))deci uite ca mai sunt erori grave si la astfel de site-uri. daca am gresit ceva, imi cer scuze.toate cele bune.

  19. super tare tutorialul ….. dar am si eu o problema cu mouse ……..el functioneaza bine numai ca in momentul cand deschid ceva imi deschide aceasi pagina de mai multe ori sau daca vreau sa mut cu clik stanga un fisier pe desktop nu pot sa l mut sau cand vreau sa selectez un cuvant imi selecteaza toata propozitia …….. sau cand joc remi nu pot muta piesa de pe tabla ……. ce trebuie sa fac?????……..ast. raspuns

  20. francisc a zis

    Util si interesant. Felicitari.

  21. sasha-097 a zis

    cind va apucaty de tutorialele despre overclock ca asteapta lumea cu nerabdare

  22. sasha-097 a zis

    datimi si mie va rog frumos un link de unde pot sa downloadez imagini UIF va rog frumos

  23. Alexandru a zis

    La yahoo mail nu imi apare optiunea ACTIONS.Mai exista vreo cale sa aflu?

    • Uitate mai bine pe acolo mai atent, poate folosesti interfata de Yahoo Mail Clasic (interfata veche) da click pe mail ca sa-l citesti si priveste jos de tot in dreapta, la sfarsitul mail-ului ar trebui sa ai scris cu albastru subtire: Full Headers ca in ACEASTA imagine (click pe cuvantul ACEASTA scris cu rosu pentru a vedea un exemplu) Repet uitate atent trebuie sa fie, orice sewrviciu de email are asa ceva.

  24. ma spart cu comuna solovastru nu stiam ca au net pe acolo, in plus la ip-ul meu, nu ami arata nici firma de internet , nici locatia corecta. ce sa cred despre acest tutorial?

    • crezi ce vrei.e o chestie care nu ajuta la nimic.daca cineva vrea sa se ascunda nu ai nicio sansa sa-l gasesti dupa ip. 1.in general arata adresa ISP-ului.2 daca arata adresa corecta dar are IP dinamic…nu mai are nicio legatura cu tutorialul.asta e pt pusti,sa se laude ce buni sunt ei descoperind cine stie ce ip. 🙂

      • si ce ziceai? ca cu IP dinamic nu iese? Curios…mie cum de mi-a iesit? 🙂 click AICI pt demo (IP-ul e DINAMIC) Dar repet…daca nu cunosti…atunci nu o sa mearga….

      • @Adrian, e clar ca nu intelegi ce am vrut sa zic.daca tu ai acel IP si dupa 5 min dai restart o sa primesti alt IP.cel vechi ar putea sa-l primeasca in astea 5 min altcineva.deci tu cum o sa mai ajungi la adresa corecta daca altcineva deja a primit acel IP(cazul e destul de greu de intalnit,dar posibil)?si inca ceva… mai incearca de cateva ori si vei avea o surpriza.vezi ca li s-a intamplat si altora.mai ales daca e vorba de un provider de cartier.

        • roger: @Adrian, e clar ca nu intelegi ce am vrut sa zic.daca tu ai acel IP si dupa 5 min dai restart o sa primesti alt IP.cel vechi ar putea sa-l primeasca in astea 5 min altcineva.deci tu cum o sa mai ajungi la adresa corecta daca altcineva deja a primit acel IP(cazul e destul de greu de intalnit,dar posibil)?si inca ceva… mai incearca de cateva ori si vei avea o surpriza.vezi ca li s-a intamplat si altora.mai ales daca e vorba de un provider de cartier.

          E clar ca tu esti in plop si nu stii mai nimic despre net, retelistica, ip-uri. Poti sa dai restart de 30 de ori ip-ul care iti va fi alocat va fi tot din orasul respectiv. Miciodata nu o sa vezi ca mie din Iasi sa-mi fie alocat IP de Bucuresti. Mie imi e de ajuns sa stiu orasu, pentru ca chiar daca nu dai restart mie serviciul trace ip imi spune orasul tau nu blocu scara si nici etajul. Iti urez multe restarturi in speranta ca-ti va fi alocat vre-un ip de budapesta dar ma tem ca o sa astepti mult si bine….

  25. ionutoachy a zis

    Foarte interesant tutorialu si folositor. buna treaba cu acest tutorial.
    dar eu am o nelamurire,miam bagat ip-ul meu si imi arata locatia undeva in mijlocul dunarii,interesant,nu.

  26. windows xp merge si pe 128 MB pe ram (in virtualbox)???

    • De curiozitate am facut o proba cu vmware, se pare ca merge, dar nu te astepta la performanta si minuni. XP-ul a fost creat in 2001 cand standard-ul de performanta al calculatoarelor era altul.
      Presupun ca ai un pc cu 512 mb de ram…
      Nu te sfatuiesc sa folosesti virtualbox. Din cate am observat acest program ruleaza jalnic daca ai un procesor mai vechi fara capacitati native de virtualizare (virtualizare hardware). Incearca vmware player sau microsoft virtual pc 2007 SP 1.
      Pana la urma decizia iti apartine. Cred ca ar fi bine sa iti mai cumperi o memorie, nu costa o avere.

      • Daca e DDR1 chiar costa o avere!!! In general cei ce au 512 RAM au memorii de tip vechi care ajung la 1 milion 500 de mii lei vechi una de 512 M, am vrut eu sa cumpar cuiva si unde mai pui ca nu se mai gasesc ar fi trebuit sa dau comanda asa ca mam lasat la mana mea 🙂

  27. salutare.foarte reusit tutorialul,mi-a placut dar nu arata locatia exacta a ip-ului

  28. Exista vreun program care sa foloseasca memoria din stik ca memorie rami se poate ????????? Pe windows 7

  29. Buna ziua celor de la “VIDEOTUTORIAL.RO”, vreau sa imi spuneti cum putem afla identitatea celor care ne sacaie pe telefoanele mobile cu nr. ascuns.Eu cu parere de rau o patesc de foarte multe ori si nu stiu cum sa fac sa-i aflu numarul de telefon fie el si pe cartela, ca multi dau apeluri sacaitoare dupa cartele telefonice.De aceea va rog sa gasiti un “program” prin care se poate afla numarul respectiv. Va multumesc !

  30. interesant tutorial faceti un tutorial si despre cd/dvd buttable

    • Nu am inteles propunerea ta! Mai exact la ce te referi? despre cum se face un CD bootabil (si nu buttable cum ai spus tu) este deja tutorial, la fel si despre cum se instaleaza un sistem de operare sunt tutoriale. Le gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus de pe marginea neagra. Scrii acolo: cum se face un cd bootabil sau cum se instaleaza windows xp sp3 sau instalare si optimizare windows vista, dai enter si le vei gasi! Avem peste 300 de tutoriale, nu cred ca le-ai vizionat pe toate!

  31. As dori si eu sami spuneti daca stiti cum afli ipu unei persoane cu care vorbesti pe mes ?

  32. Datele alea sunt intuitive….sunt furnizate de catre provider in cazul in care are IP-uri cumparate.

  33. interesant,am facut cum este filmuletu,rezultatul la un IP dintrun email primit de la un strain este urmatorul PRIVAT ,incercati si voi 192.168.15.3 cum se procedeaza in cazul asta ? cu respect sorin.

  34. sa vezi numai cati “hackeri” or sa rasara dupa tutorialul asta. looool 🙂

    • Asta era si ideea, sa nu se apuce de asa ceva pentru ca nu e de joaca si nu duce la nimic bun. Daca te-ai fi uitat la tot tutorialul cap-coada ai vi auzit concluzia de final pe care am mentionato in tutorial. Cat despre faptul ca folosind proxy esti anonim te inseli foarte tare daca ai gandi un pic si ai sti ca proxy-ul ala trece si el pe undeva toate serverele au log-uri si daca cineva chiar vrea sa te gaseasca, stai tu linistit ca te va gasi cu tot cu proxy! Trebuie doar sa intelegi cum functioneaza retelistica si poti afla orice daca sti ce sa cauti, unde sa cauti si dupa ce sa te uiti. Aceasta este o metoda generalista si cine o sa-ti dea tie mail de amentintare sau santaj nu poate fi decat un om dus cu pluta, si in mod sigur foarte prost, tu crezi ca o sa stea ala vre-o secunda sa gandeasca inainte sa-ti dea mail ca poate fi gasit, ca i se vede ip-ul? Cati dintre voi pana sa vedeti acest tutorial stiati ca se poate afla ISP-ul, locatia atunci cand dai mail cuiva? Cati din voi inainte sa dea mail stateau sa se gandeasca vre-o secunda “ba oare asta care va primi mail-ul va sti sau va putea vedea de unde sunt?” ??? Dupa razboi multi viteji se arata tipic romanesc: “aaa…da domle stiam…” sau “haha o sa folosesc proxy”. Foloseste tu proxy si fa ceva grav care sa supere pe cine nu trebuie si sa vezi cum stai la mititica cu tot cu proxy al tau.

      Daca respectivul foloseste un IP privat metoda nu mai este relevanta. Acesta este un tutorial generalist cine vrea si are cunostinte poate folosi alte “scule” mult mai rele si poate merge foarte departe. era un semnal de alarma pentru pustii care se cred zmei pe net!! Am pus o intrebare in articol dar se pare ca nimeni nu citeste textul de prezentare de deasupra tutorialului! Ma asteptam ca acea intrebare sa fie dezbatuta si sa va dati cu pararea sau nici tu nu stii domnu roger ce poat afla autoritatile sau google despre tine? La sfaturi si critica suntem toti buni dar la fapte si la a impartasi informatii cu ceilalti sau la a raspunde la niste intrebari…PAUZA!!

      • nu fi comic.daca tu stii doar de proxy…o retea de boti e bine?cum ma mai depistezi? :)daca tu reusesti sa ma prinzi intr-o retea de boti eu imi voi scoate palaria in fata ta si voi spune ca esti zeul internetului.bineinteles ca o retea de boti nu e la indemana oricui.dar asta nu inseamna ca nu te poti ascunde.sa ai un weekend placut.

        • roger: nu fi comic.daca tu stii doar de proxy…o retea de boti e bine?cum ma mai depistezi? daca tu reusesti sa ma prinzi intr-o retea de boti eu imi voi scoate palaria in fata ta si voi spune ca esti zeul internetului.bineinteles ca o retea de boti nu e la indemana oricui.dar asta nu inseamna ca nu te poti ascunde.sa ai un weekend placut.

          Pai hotarastete…acum zici ca cu ip dinamic nu se poate depista…dupa aceea ca cu proxy nu se poate depista si acum mi-o arunci cu botii. Tu ai spus de proxy si atat nu? Mai citeste odata ce ai scris! Daca ai fi spus inainte de boti situatia statea altfel. Botii aia pornesc si stau undeva, sunt accesati si cineva le da comenzile si ii configureaza ti-am spus daca ai sti sa interpretezi un log si ca tot ce faci pe net are un log undeva nu te-ai mai entuziasma atat de tare la ideea botilor.

          • deci tu zici ca poti depista pe cineva intr-o retea de boti.zau daca nu esti zeul internetului.si nici nu stiam unde il gasesc.atunci poate imi explici de ce unii hackeri nu au fost gasiti niciodata.loooool.poate imi explici si de ce nu pot fi depistati cei care trimit mesaje spam,poate imi explici si de ce nu au descopriti cei care au aruncat pe net conficker si multi altii.nu are rost sa continui.poate pe mine nu ma crezi,dar ar fi destui pe net care ar putea sa-ti explice cum sta treaba.cat despre proxy nu am zis niciodata ca nu poti fi depistat.aia ai scos-o tu,poate ca sa mai demonstrezi ceva…nu zic ce,ca iar te inflamezi si dupa aia faci rosu in gat.

          • si maine cand o sa cauti adresa acelui IP dinamic ce adresa crezi ca va afisa?crezi ca va fi aceeasi?tu ori te faci ca nu intelegi ce zic ori chiar nu intelegi.o sa-ti explic pe romaneste:eu trimit azi un email,tu il vezi abia maine.bineinteles ca eu maine primesc alta adresa IP.tu o sa cauti adresa respectiva,dar nemaifiind valabila tu vei primi adresa ISP-ului.acum…la ce-ti foloseste tie acea adresa?

          • Pustiule te-am bagat prea mult in seama, niciodata un ISP no sa-mi aloce mie IP de Brasov eu fiind din Iasi!!! Da, tu imi dai mail acum si il citesc maine insa chiar daca il citesc maine adresa sau mai bine zis IP-ul va ramane tot acela pe care il aveai cand ai dat mail-ul…daca tu dai mail acum si eu il citesc maine si tu intre timp schimbi ip-ul eu maine no sa vad alt ip ci tot acela pe care il aveai cand ai dat mail! Nici macar nu stii cum se aloca un ip, stii ceva despre clase de ip si pe ce criterii se aloca? Nu are sens sa aduc argumente unui nepriceput care nici macar nu stie ce vorbeste…sparge tu nasa cu botii tai si dane pace ca ne-ai aburit de numa numa.

      • si acum sa-ti raspund si la intrebare.providerii,autoritatile,google si cine o mai fi pot afla absolut totul despre cineva.orice “vrea” muschii lor.cu o singura conditie…sa dea peste unul care nu stie ce face.altfel nu mai gaseste nici mama FBI-ului sau NSA-ului ceva despre acel individ.nu are rost sa dau exemple de cazuri in care autoritatile sunt neputincioase cand vine vorba de a localiza pe cineva in internet.sunt prea multe.atunci cand ai de a face cu cineva f bun il prinzi doar daca face o greseala,altfel nu-ti ramane decat sa fluieri a paguba.sunt destule metode de a te “ascunde” de ochii vigilenti.

  35. Adrian chiar trebuia sa specifici ca ip-urile private nu pot fi urmarite uni chiar au inteles gresit.
    Totusi buna treaba

  36. Microsoft virtual pc 2007 SP 1 nu merge decat daca procesorul accepta virtualizarea.

    • Vrei sa spui ca pentru a putea folosi Microsoft virtual pc 2007 SP 1, trebuie sa ai un procesor ce are capacitati de virtualizare hardware ? Daca da, te inseli.
      Eu de exemplu am un intel celeron d 331, 2666 mhz. Evident ca nu are suport pentru virtualizare hardware. Si totusi Microsoft virtual pc 2007 SP 1 imi merge. Instalarea sistemului de operare decurge mai greu, insa odata ce am instalat si driverele in sistemul de operare guest ( Virtual Machine Additions), va rula mai bine.
      Totusi nu se compara cu vmware.

  37. Salut,foarte bun si reusit tutorialul,tino tot asa!! As vrea daca se poate sa faceti si un tutorial despre cum sa ne protejam de hackeri pt ca eu am avut o experienta neplacuta in care mi sa furat contul de la un joc.Multumesc anticipat.O zi buna si numai bine !

    • Un firewall (avem o gramada de tutoriale despre softuri firewall…le gasesti scriind sus in casuta de cautare din dreapta de pe marginea neagra: firewall si dai enter) si un manager istet si puternic pentru parole cum ar fi LastPass despre care la fel avem tutorial, scrii in casuta de cautare LastPass si dai enter.

  38. Excelent!!!
    va multumesc din nou!

    Iulian

    • revin cu o precizare, as putea ajuta cumva in dezvoltarea acestui site in vreun fel? m-as bucura mult sa stiu ca ar posibil asa ceva!

      Iulian

      • Da, poti. daca ai cunostinte in domeniu IT poti face tutoriale, faci un demo de 10 minute, pe un subiect ne dezbatut de noi si il trimiti pe mail. Noi avem mail-ul deasupra fiecarui tutorial scris mic cu rosu, de exemplu deasupra acestui tutorial scrie cu rosu asa micut “de Adrian Burlugeanu” dand click pe acel scris ti se va deschide clientul de mail, iar daca nu ai client mail, ca sa vezi adresa de mail dai click dreapta pe acel scris si alegi din meniul contextual “Copy Email Adress”. Mai poti contribui ajutand si raspunzand prin comentarii pentru cei ce au diferite probleme. Daca vrei sa ajuti material proiectul nostru ai in sidebarul din dreapta un buton de donatii de la PayPall

        • salut din nou,
          nu pot sa spun ca am cunostinte de IT, dar imi instalez singur un windows si orice program de care am nevoie.
          daca am sa pot, am sa incerc sa ajut.

          numai bine,
          Iulian

          Adrian: Da, poti. daca ai cunostinte in domeniu IT poti face tutoriale, faci un demo de 10 minute, pe un subiect ne dezbatut de noi si il trimiti pe mail. Noi avem mail-ul deasupra fiecarui tutorial scris mic cu rosu, de exemplu deasupra acestui tutorial scrie cu rosu asa micut “de Adrian Burlugeanu” dand click pe acel scris ti se va deschide clientul de mail, iar daca nu ai client mail, ca sa vezi adresa de mail dai click dreapta pe acel scris si alegi din meniul contextual “Copy Email Adress”. Mai poti contribui ajutand si raspunzand prin comentarii pentru cei ce au diferite probleme. Daca vrei sa ajuti material proiectul nostru ai in sidebarul din dreapta un buton de donatii de la PayPall

  39. Salut

    Urmaresc de ceva timp aceste tutoriale dar am o problema, nu pot sa vizualizez filmele din aceasta pagina, ma puteti ajuta, am tot timpul eroarea: Server not found:

    • Marius: SalutUrmaresc de ceva timp aceste tutoriale dar am o problema, nu pot sa vizualizez filmele din aceasta pagina, ma puteti ajuta, am tot timpul eroarea: Server not found:  

      Da si tu mai multe relati daca vrei sa fi ajutat :
      – ce fel de conexiune ai la internet
      – ce placa video ai
      – ce restricti ai de la adminul tau

  40. Salut

    Ce addon am nevoie sa pot vizualiza filmele in firefox postate pe acest site ?

  41. Doresc un tutorial despre cum se poate face un email html

  42. Frumos tutorial nota 10.

    In legatura cu IP:

    * Adresele IP pot fi alocate permanent sau pot fi alocate temporar de catre furnizorul de servicii Internet dintr-o multime de adrese disponibile acestuia (address pool) pe principii variate.
    * Adresa IP statica (Static IP Address) este o adresa IP alocata permanent, fixa care nu se schimba decat explicit la solocitarea furnizorului (ISP) prin iterventie manuala asupra calculatorului. In general furnizorilor de acces la internet (ISP) solicita o taxa pentru a aloca o adresa IP statica.
    * Adresa IP Dinamica (Dynamic IP Address) este o adresa IP ce se poate schimba din timp in timp. Adresa IP dinamica este alocata de catre furnizorul tau de acces la internet (ISP) cel mai uzual prin intermediul unui Server DHCP. Calculatorul tau va solicita automat o adresa IP la momentul conectarii in retea fara sa fie nevoie sa cunosti ce adresa IP vei obtine.
    * Adresa IP private, IPv4, conform IANA, face parte din una din urmatoarele 3 grupe de adrese: de la 10.0.0.0 pana la 10.255.255.255, de la 172.16.0.0 pana la 172.31.255.255, de la 192.168.0.0 pana la 192.168.255.255. Adresele IP private, in contrast cu adresele IP globale sau publice, sunt destinate retelelor izolate, masinile unei astfel de retele nu pot comunica in mod direct in reteaua Internet, acest lucru fiind realizat prin utilizarea unei tehnologii numite NAT (network address translation).

  43. Salut.
    Urmaressc de ceva vreme blogul tau dar nu am putut nici o data sa vizualizez vreunul din video-urile tale(in nici unul din browsere: Internet explorer,Mozilla sau Chrome ), din cauza erorii: “Server not found rtmpe ://8834.23.236 simple videostreaming /mp4:/. Ma poti ajuta cu un sfat?

  44. Peter Robert a zis

    chiar ma gandeam mai de mult cand cineva ma injura prin messenger daca pot afla cine este si unde se afla.

    MULTUMIM PENTRU TUTORIAL !!!

  45. “Cum putem afla locatia celor ce ne jignesc, ameninta, santajeaza prin email – tutorial video”?foarte simplu si garantat 100%:mergi aici iti pui o adresa de email(temporara de preferat) si apoi ii trimiti linkul celui caruia vrei sa-i afli ip-ul.cand individul ca apasa pe link vei primi un email cu ip-ul lui.

  46. imi puteti spune va rog frumos cum pot afla ip-ul unei adrese da mail dar fara sa fi primit un mail de la persoana respectiva(am o adresa de mail si vreau sa ii aflu ip-ul).as mai dori sa stiu daca se poate afla mai multe detalii legate de adresa ip-ului.va multumesc

    • deea: imi puteti spune va rog frumos cum pot afla ip-ul unei adrese da mail dar fara sa fi primit un mail de la persoana respectiva(am o adresa de mail si vreau sa ii aflu ip-ul).as mai dori sa stiu daca se poate afla mai multe detalii legate de adresa ip-ului.va multumesc  

      fara sa-ti fi dat mail vreodata nu ai cum…

  47. imi puteti spune va rog frumos cum pot afla intregul ip al unui utilizator care a lasat niste comentarii jignitoare pe un site public. daca se poate as vrea sa aflu si locatia.va multumesc

    • Alexa: imi puteti spune va rog frumos cum pot afla intregul ip al unui utilizator care a lasat niste comentarii jignitoare pe un site public. daca se poate as vrea sa aflu si locatia.va multumesc  

      Tu nu poti afla, insa poti lua legatura cu cei ce administreaza sau au acel site, aceia iti pot da ip-ul si adresa de mail a respectivului

  48. Foarte interesant tutorialul.Adrian, mi-ar placea sa discutam cand ai putin timp liber.am nevoie de un sfat obiectiv.

    • Cristi: Foarte interesant tutorialul.Adrian, mi-ar placea sa discutam cand ai putin timp liber.am nevoie de un sfat obiectiv.  

      Mail-ul meu iti sta la dispozitie in toate tutorialele realizate de mine, deasupra fiecarui tutorial facut de mine ai scris mic cu rosu “de Adrian Burlugeanu” click dreapta pe acel scris si alegi Copy Email Address apoi dai paste in clientul tau de mail in casuta “To:”

      • Adrian:
        Mail-ul meu iti sta la dispozitie in toate tutorialele realizate de mine, deasupra fiecarui tutorial facut de mine ai scris mic cu rosu “de Adrian Burlugeanu” click dreapta pe acel scris si alegi Copy Email Address apoi dai paste in clientul tau de mail in casuta “To:”  

        merci de informatie Adrian.incercam sa nu fiu agasant in privat.

  49. as dori un tutorial despre cum am putea afla adresa de email a unei persoane care detine cont hi5 🙂

  50. Adrian, te cam inseli. Eu locuiesc in Almería, Spania. Si de multe ori am fost detectat ca locuiesc in Madrid. (Am IP Dinamic)

  51. Dar dintr-un mail primit, se poate afla adresa ip, a mea, pe care am avut-o cand am primit/citit acel mail ?

  52. Tu ca simplu utilizator nu ai ce face cu un IP dinamic,nu te ajuta cu nimic daca cel pe care l-ai detectat are ip dinamic.Te ajuta doar in cazul in care depui o plangere si se solutioneaza de catre ISP si Politie,dar ca simplu utilizator esti in pom.

  53. Cum se poate face aceasi operatie de aflare a IP-ului unei persoane dintr-un mail primit pe hotmail.com?

    • Florin: Cum se poate face aceasi operatie de aflare a IP-ului unei persoane dintr-un mail primit pe hotmail.com?  

      Din pacate Hotmail nu ofera aceste optiuni, poti totusi incerca printr-un client de mail Desktop ca Thunderbird sau Outlook. Bagi contul in clientul de mail desktop si acesta iti ofera mai multe optiuni, nu te pot asigura ca vei obtine informatia dar merita incercat… Cine va pune sa folositi hotmail? Adevarul este ca e si “bun tare” (sunt ironic)

  54. Buna,Adrian.Iti multumesc mult, am o problema f mare, pot sa vb cu tine pe privat?? :(( :(( iti multumesc din suflet

  55. Felicitari videotutorial.ro, nu am de gand sa fac rau nimanui

  56. dar se poate folosi si pe baza de mesaj facebook?

  57. Se poate afla ip-ul si din conversatii de pe yahoomessenger?

  58. Foarte bun tutorialul. Chiar avea nevoie un cunoscut de-al meu sa afle cine il agaseaza. Super tare si tineti-o tot asa.

  59. in ziua cand m-am uitat la tutorial am putu afla locatia celui care vroiam (am incercat cu mine si mi-a aratat unde stau) iar a 2 zi nu a mai mers, infine faceti o treaba foarte buna

  60. da, merge intradevar , dar eu am fost interesat de un ip si rezultatul a fost raspunsul private ap address si nimic altceva,
    incearca tu poate aflii ceva Ip:172.31.0.232

  61. ceea ce nu ai mentionat in videotutorial este ca providerul de internet iti poate da un ip din alta regiune fata de care esti…eu de exemplu sunt din bucuresti si am ip de buzau

  62. Salut ma numesc adrian si sunt in spania de ceva timp,am incercat cu ip-ul meu sa vad daca ma localizeaza si din pacate nu ma loclalizat …am incercat cu alt ip si tot degeaba ,deci nu in orice tara merge aceasta smecherie din cate vad si eu …multumesc pentru tot

  63. Salut,
    Am incercat si eu sa gasesc un ip, mi-a dat ca adresa USA ; State/Region: California ; City: Sunnyvale
    Din ce am citi ceva mai sus, e posibil sa foloseasca un vpn?
    In aceste cazuri ce este de facut?

  64. in cazul in care sunt amenintata si santajata pe yahoo.messenger?:)

  65. mariano197761 a zis

    locatia o da eronata….mi-am verificat locatia mea pe baza IP-ului meu si imi arata tot in acelasi judetz, numai ca in alta localitate, care de fapt, se afla la vre-o 70 km de unde locuiesc eu….e interesant totusi acest program….oare cei de la FBI, CIA, sau cei de la NASA , tot programul acesta il folosesc pentru a intercepta o persoana?….pe naiba…(glumeam) …observa live si unde ai aruncat o moneda in iarba…., intr-un perimetru de 10 cm patratzi! TOTUSI PROGRESAM….NUMAI BINE TUTUROR !

    • am citit comentariile,am si verificat mail ul si ip-ul,insa nu am inteles exact…daca la adresa ip este adresa calculatorului de pe care a fost facut id ul de mail sau locatia utilizatorului la momentul cand a trimis mail ul?persoana de la care am mail-ul pe care l_am verificat este plecata din tara si totusi mie intr_unul din mailuri imi arata locatia ..unde locuieste.de ce?va rog sa ma ajutati cu un raspuns..

      mariano197761:
      locatia o da eronata….mi-am verificat locatia mea pe baza IP-ului meu si imi arata tot in acelasi judetz, numai ca in alta localitate, care de fapt, se afla la vre-o 70 km de unde locuiesc eu….e interesant totusi acest program….oare cei de la FBI, CIA, sau cei de la NASA , tot programul acesta il folosesc pentru a intercepta o persoana?….pe naiba…(glumeam) …observa live si unde ai aruncat o moneda in iarba…., intr-un perimetru de 10 cmpatratzi! TOTUSI PROGRESAM….NUMAI BINE TUTUROR !

  66. Nu merge…daca da gres o data nu poate fi utilizat pt a gasi pe cineva.

  67. OANCEA ADRIAN a zis

    CUM POT STI DACA IP MEU ESTE ORIGINAL,VA ROG AJUTATIMA
    DACA MA POATE GASI CINEVA DUOA IP CEL NOU VA MULTUMESC

  68. Botea Ecaterina a zis

    Cum pot sa aflu ip celui care mia aflat parola la facebook si a postat pe wall diferite injurii ka si kum eu leas fi postat ? te rog frumos sa imi explici ka as dori sa aflu locatia lui dar acea postare am sterso pentru a nu o vedea si altii .. Multumesc ! P.S : stiu doar ziua in care a fost postarea pusa de pe contul meu pe wall-ul meu

  69. buna dimineata.as avea si eu o intrebare la dumneavoastra daca eu folosesc pc. altei persoane si folosecsc email meu pers. respectiva poate sa aibe probleme va rog frumos sa ma ajutati sa imi raspundeti

  70. Nelu Gheorghe a zis

    Salut Adrian,
    Am si eu o problema, daca se poate sa vorbim pe privat. Te rog ajuta-ma!
    Mail-ul meu este: [email protected]
    Multumesc anticipat,
    Nelu Gheorghe

  71. Florin:
    Cum se poate face aceasi operatie de aflare a IP-ului unei persoane dintr-un mail primit pe hotmail.com?

    si pe mine ma intereseaza acelasi lucru. dar pe skype??

  72. Salut..cum pot afla IP unei adrese de FACEBOOK??

  73. Nastase:
    Salut..cum pot afla IP unei adrese de FACEBOOK??

    Mai exact ce vrei sa afli?
    Trebuie sa stii ca pagina de Facebook este gazduita pe serverele Facebook, nu in computerul “prietenului tau”.
    Nu cred ca-i pot afla adresa IP, decat daca intri in contact direct pe email.

  74. buna mar interesa cum s adau de persoana care ma jignestye pe faccebook,,,are 3 adrese si intra de pe fiecare adreasa si imi trimite mesaje fff jignitoare,,,si as dori si eu sa stiu cum pot s aflu cine este persoana????’multumesc

  75. cuvantul received se citeste ‘RISIVD’. faceti o treaba foarte buna cu aceste tutoriale, dar la engleza o cam scartaiti (cel putin cu pronuntia)

  76. VREAU SA VORBESC P[ERSONAL CU TINE .TE ROG CONTACTEAZA-MA PE MESS

  77. slt !! spuneti-mi va rog cum pot sa aflu IP unui utilizator de skype!! mai exact vreau sa aflu din ce tara imi scrie unde se afla la momentul cind vb cu el pe skype. va rog ajutati-ma cine imi poate da un sfat va rag contactati-ma pe id de mess [email protected]

  78. Exista posibilitatea de a afla aceeleasi detalii dar fara sa primim un email , sa primim un mesaj pe facebook ? Va rog din suflet 🙂

  79. prietena mea tot primeste mail de la un prost
    cum pot afla de unde trimite mail?
    ce sa fac pas cu pas va rog mult sa ma ajutatii!

  80. Adrian Gudus a zis

    dani:
    prietena mea tot primeste mail de la un prost
    cum pot afla de unde trimite mail?
    ce sa fac pas cu pas va rog mult sa ma ajutatii!

    Salut, noi mai avem un tutorial pe aceasta tema mult mai interesant ca acesta desi titlul nu spune prea multe. Scrie in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: “Cum aflam daca un email pe care l-am trimis a fost primit si deschis” apasa tasta Enter si vei gasi tutorialul. Mai mult de ce s-a aratat in acest tutorial si in acel tutorial, nu poti face…

  81. Salut,

    Am primit un comentariu anonim pe blogul meu ………blogspot.ro . As putea sa aflu cine a postat comentariul?
    Va multumesc!

  82. andrey yonik a zis

    Foarte frumos , foarte de folos , si foarte bun sfatulpentru pustani , as vrea sa adaug ca daca ati urmarit filmul spiderman bunicul acestuia avea un sfat foarte bun , si o vb foarte inteleapta ” o mare putere aduce cu ea o mare responsabilitate ” pt cei ce se cred smecheri pe net , ar trebuii sa se gandeasca si la responsabilitate pt k daca se ajung la probleme , parintii sunt bagati la inaintare ca ei repede zic ca nau facut nimic , a fi responsabil inseamna sa raspunzi singur pentru faptele tale nu sa bagi pe mama , sau pe tata la inaintare , si cum nimanui nu plac problemele , mai bine stati in banca voastra

  83. vulpoi mihai a zis

    cum pot afla de unde este persoana care imi trimite mesaje pe yahoo messenger?

  84. Scam, scam…ca la noi la nimenea! 🙂
    Buna!Am primit un e-mail de pe o adresa de hotmail in care imi zicea ca mailul meu a fost selectat aleatoriu la nu stiu ce loterie, categoria a trage……etc…si am castigat 1 mil euro….:)) inca rad si acuma…..e ceva smecherie la mijloc…in orice caz….cum as putea afla de unde a fost trimis e-mailul?Vreau sa fac o plangere….daca ma puteti ajuta….la cine ar trebui sa ma adresez!
    Multumesc!

  85. Buna seara,

    Va rog sa-mi spuneti daca se poate afla ip-ul cuiva care comenteaza pe Blogspot.
    Va rog frumos.

    • Sau mai exact, daca intru pe un blog in platforma blogspot si ma semnez Maria si mai comentez o data si ma semnez Vasile, proprietarul blogului poate afla ca suntem una si aceeasi persoana?
      Nu sunt sigura, insa cred ca am ip schimbator (stiu ca are o anumita denumire, dar nu am pricep), adica am intrat pe un site sa aflu ce ip am si dupa ce m-am deconectat de mai multe ori si m-ar reconectat ip-ul se schimba, mai exxact ultimele 3 cifre parca, insa dupa o perioada de deconect./reconect. aveam din nou unul din ip-uri care tot apareau.

    • cum se poate afla ip-ul celui care ma deranjeaza cu comenturi deranjante…cu ip-ul aflat pot afla si destinatarul?

  86. radu dumitru a zis

    Nu stiu de ce, dar eu cand intru sa citesc mail-uri pe pagina de yahoo, nu am si optiunea de “ACTIONS” ca sa pot vedea de unde este cel ce ma deranjeaza.. Imi puteti spune de ce. Multumesc

  87. salut. am o problema cu un tip care intra pe chaturii si da nr meu de telefon si ma suna toti . as putea sa ii fac ceva nu st orice sa ii intru in calc sa il virusez orice ca sa il fac sa se opreasca. ms

  88. Nu a mers:( apare ca-i din san fransisco si e un coleg de clasa…poate ma ajuti altcumva sa aflu ip:D Mersi.

  89. Comentariul de final e maxim, crede-ma. Mai bine bagai vrajeli din alea tot tutorialu, ca esti maxim. Ai real talent, pe povesti.

  90. razvan sorin zaharia a zis

    buna seara
    cit de curind am primit un email de la una cica este aemricanca si care cica sa indragostit de mine subit pe internet .
    sincer nu cred in asemena situati dar m as bucra tare mult sa aflu adevarata identitate a acelei persoane care mi trimite emailuri in fiuecare spunind ca este ceea ce nu este .
    cit de curind mia scris f multe emailuri in care se vede clar ca si bate joc si chiar mia trimis si o copie a pasaportului ei cica este ea acolo in poza dar se vedefclar ca este fals facut .
    va rog sa ma ajutati sa aflu cine este aceasta magarita
    am id ei de yahoo si adresa de mail de unde imi trimite emailurile
    baiati nu ma pricep la calculatoare atat de bine va rog sa ma ajutati sa o descoperim
    am dela ea si o poza …….
    aaaaaaaaa
    si cind am rugat o sa intre pe skype ,pe facebook sa ne vedem pe camera sau oriunde unde ar putea sa ne vedem sa ne cunoastem mia intrat pe yahoo si mia dat o inregistrare cu ea unde se vedea clar ca este facatura .
    va rog sa ma ajutati in sceret sa o gasim .
    nu este nici o farsa tot ce va spun este autentic
    am vreo posibilitate sa aflu cine este acea `persoana ??
    multumesc astept sugestii sau ajutor din poartea voastra
    va multumesc

  91. Buna ziua!va rog frumos sa imi spui cum pot afla ip_ul unui internaut de pe mirc daca acesta ma streseaza si agreseaza?ca mai departe sa caut dupa ip cine este.Multumesc frumos!

  92. Buna! Unui ip privat din categ.a i se poate afla locatia?

  93. Spune-mi ce mare lucru ai facut,daca i-ai gasit orasul respectivul care te deranjeazA/ ? MARE LUCRU,ip-ull il poti afla prin sute de metode.Dar degeaba daca nu ai adresa exacta,un nr de tel,ceva sa stii sa-l ai la mana cand il prinzi ca sa-l capacesti. 🙂

  94. cum fac sa aflu ip persoanei care ma injura pe facebook ?

  95. raspunde careva mesajelor noastre ? voi ati primit raspuns?

  96. Foarte util acest tutorial ! Felicitari !

  97. Salut!
    Dar daca cineva a creat o pagina de facebook pe care posteaza tot felul de injurii la adresa mea sau a altora,pot afla cine a creat pagina?

    • Sal Alin. Ai reusit sa afli cime a creat pagina reapectiva de facebook? As avea si eu nevoie de un sfat daca ai reusit. Multumesc.

  98. salut,iubia mea a primit un asemenea e-mail si incerc dar imi spune ca e privat si nu imi da nimic,am incercat si cu al meu si tot asa imi da,de ce?cu al tau din video imi da ca e arad,ce sa fac? sunt persoana fizica! Salut

  99. ne raspune si noua cineva ????? astept un raspuns ….multumesc !

    • Adrian Gudus a zis

      De unul singur sa mergi la nume e ceva mai dificil.mai ales dacă nu ești foarte familiarizat cu modul în care funcționează un calculator, cum sunt alocate ip-urile, ce este un ip dinamic și ce este un ip static. Câteva noțiuni despre retelistica, protocoale, purturi. Când ești șantajat sau agresat nu mergi pe cont propriu ! Te duci și faci o plângere la organele abilitate anexand eventual și informațiile pe care ai reușit sa le afli.
      Despre cum afli IP-ul s-a arătat în tutorialul video, da play și privește clipul video!

  100. Vreau sa aflu de unde provine o adresa de email si a cui este neaparat cat de urgent!Ma poate ajuta cineva va rog!!Msi

  101. Am o adresă de email nu, și în bara de meniu nu am acea săgețică prin care să mi se afișeze originalul.

  102. daca foloseste proxy?

  103. madalina a zis

    Nu am reusit sa aflu nimic te rog din suflet ajuta-ma sa aflu cine e :crystina muja si madalina mojoiu nu pot sa apelez la polite pt ca nu vor face nimic, dar nu mai pot sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. Te rog din suflet ajuta-ma. multumesc

  104. se poate afla si adresa ip a unui cont fake pe facebook ?

  105. Rezumate_seriale a zis

    Din pacate acum nu mai este valabil. Nu mai apare IP-ul persoanei ci Ip-urile google sau asa ceva.

  106. Salut cine ma ajuta sa aflu identitatea sau adresa ip
    Un cont de fb ma tot amenințat .
    Cine ma ajuta sunt dispus sa ofer 100 lei

  107. Buna! Se poate afla cine este autorul (nume/numar/ip) care a trimis un sms de pe o pagina cu mesaje gratis? Multumesc frumos

  108. folosesti un proxy…

  109. Buna am o intrebare si eu cum as putea sa aflu locatia de unde a fost trimis un mesaj prietenei mele ponegrindu-ma pe mine ,m-ar interesa doar locatia. MULTUMESC

  110. Buna…am nevoie de ajutor cu ceve….cineva tot ii trimite unei colege pe fb mesaje si ea crede ca sunt eu dar eu nam cum ca eram la liceu in ora….si vreau sa va rog sa ma ajutati cu un site sau cv program in caresa aflu de cine si de unde ii trimite mesajele ca sa nu ma mai acuze pt ceva ce nam facut

    • Buna…am nevoie de ajutor cu ceve….cineva tot ii trimite unei colege pe fb mesaje si ea crede ca sunt eu dar eu nam cum ca eram la liceu in ora….si vreau sa va rog sa ma ajutati cu un site sau cv program in caresa aflu de cine si de unde ii trimite mesajele ca sa nu ma mai acuze pt ceva ce nam facut

    • cineva tot ii trimite unei colege pe fb mesaje si ea crede ca sunt eu dar eu nam cum ca eram la liceu in ora….si vreau sa va rog sa ma ajutati cu un site sau cv program in caresa aflu de cine si de unde ii trimite mesajele

    • va rog cineva ma posteaza indecent,vreau sa stiu daca pot afla cine o face??

  111. salutare adrian!
    te felicit in primul rand pentru nenumaratele tutoriale foarte utile multora dintre noi.
    o intrebare te rog;
    cand pui un videotutorial despre cum se poate afla ip-ul unui profil de facebook.
    sunt convins de faptul ca multi ar dori saa afle acest lucru.
    asteptam cu nerabdare acel tutorial.
    daca deja este si nu l-am gasit eu pe blogul tau, am rugamintea sa-mi trimit linkul care sa ma duca la acel tutorial.
    multumesc anticipat!
    toate cele bune si la cat mai multe tutoriale pentru noi! stima!

  112. dar in cazul ca cineva nu-ti da pace pe facebook iar adresa acestuia nu e trecuta la date personale si iti scrie mesajul de pe calculator? plz help

  113. Tamas Elena a zis

    ….TUTORIAL PENTRU YAHOO MAIL,NU AI? PRIMESC MAILURI CARE MA DERANJEAZA! TE ROG MULT!

    • Adrian Gudus a zis

      Deschizi mail-ul cu pricina, te duci pe bara de instrumente de deasupra mailului si dai click pe butonul “… Mai multe” apoi din meniul care se va deschide alegi “Antet complet” Restul este ca in tutorialul video de fata

  114. Buna, eu nu am reusit sa vad tutorialul video. Ma poate ajuta cineva cu provienienta acestu expeditor “[email protected]” vreau sa stiu si eu din ce tara este trimis emailul.

  115. Daca trimit un email din o adresa de email live.com catre o adresa gmail.com si dau “show original” in gmail in toate acele detailii… adresa de IP de pe care a plecat emailul nu apare. Verificat de mine acum.

  116. alexandra a zis

    buna.cum pot afla ip-ul unei persoane cu care am purtat conversatii prin mail.Adica am dat reply la mail si respectivul la fel.Cand dau la More nu imi apare view full header.Am observat ca la mailurile la care nu am raspuns imi apare si pot afla ip dar la cele la care am raspuns nu.ms

  117. Am trimis de pe mobil un mail.Am copiat IP si uite ce mi-a dat
    Reserved IP Addresses for private internet use

    You have entered reserved IP Address 10.180.94.7 for private internet use
    and IP lookup for these will return not results.
    Remember that IP address ranges 10.0.0.0 – 10.255.255.255, 172.16.0.0 – 172.31.255.255, 192.168.0.0 – 192.168.255.255
    and 224.0.0.0 – 239.255.255.255 are reserved IP Addresses for private internet use and IP lookup for these will not return any results.

    Click here to return to IP Address lookup page!!

  118. Buna ziua! E interesant si real tutorialul, dar aceasta metoda poate localiza doar ip unui calculator conectat la reteaua RDS. Atat.

  119. Buna ziua ma numesc mihai am intrat pe un chat si am fost injurat ,batjogorit, in toate felurile de pe ip 5.14.65.103. As vrea ca politia sa-si faca datoria si sal sanctioneze pe acest nesimtit.

  120. Ia zi ba ..daca tu esti asa de destept.. unde vezi tu in yahoo functia de vizualizare action – original? ca nu e ba! ce tot indrugi tu aici.. e frectie la par uscat! si oricum ilegalitatile care le spui tu nu se mai fac cu netul (asta e antic) sunt alte jmecherii acum de care tunici nu visezi – te pot cumpara si pe tine cu totul fara sa ti dai seama! cu tot netul si cu toata informatica – programare heckareala etc a unora.. (totul e invechit!) prichindeii care se joaca pe pc uri sunt neseminificativi! nu sta nimeni sa i caute.. poate sa mi lase si numele si adresa si sa ma si injure pe mess! numai vechituri dati aici..nimic capabil!

  121. Buna ziua am si eu o problema ..misa postat depe o adresa falsa poze intime ce sa fac si cum sa fac sa aflu persoana

  122. Salutare
    Am un email si nu pot gasi locatia IP-ului.
    Ultimul Received 10.107.6.141 Ca raspuns am primit „private IP address„
    Poate ma puteti ajuta voi.

    Merci!

  123. From “[email protected]” Tue Jul 26 21:19:22 2016
    X-Apparently-To: [email protected]; Tue, 26 Jul 2016 21:19:23 +0000
    Return-Path:
    Received-SPF: pass (domain of yahoo.com designates 98.138.91.100 as permitted sender)
    IHN1Y2NlcyBTZW50IGZyb20gWWFob28gTWFpbCBvbiBBbmRyb2lkIE9uIFR1
    ZSwgMjYgSnVsLCAyMDE2IGF0IDE3OjM2LCBsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2
    QHlhaG9vLmNvbTxsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2QHlhaG9vLmNvbT4gd3Jv
    dGU6IGFpIHBhbmEgZGlzZWFyYSBsYSBvcmEgMjMuIE1hIHNjdXppIGRlIGRl
    cmFuai4gU2VudCBmcm9tIFlhaG9vIE1haWwgb24gQW5kcm9pZAEwAQEBAQN0
    ZXh0L3BsYWluAwMwAgN0ZXh0L2h0bWwDAzM-
    X-YMailISG: Q..5josWLDsN23N0hjl81JP3tlWsr1kDQtxEzXqfoEsDSuU8
    xb7sskf9vdu4u5fN9QF88ZrKDAUqyZhvjjWc_9vax9WkGFwuzayy2uOctMi6
    ZQlFc.ZMjazYWq8w8i2hrX.obCpt0QMZLcHpR6OjisRKHdU7.hXuBHTO5n5K
    NQB36ok5MEpNhr0ljjBBZSNzKvGzkZBtgnemTcEsJQQ4lPlN2TzbcJrAMO03
    aYxYCfWxzhW0S3r5dZCv5qqGZ8SPbJnDg.lZxtncnVwT420JxfoWZIRNtV_y
    Ikx1kUX.fhRiubbClDKHIvZi20Kt5gvFbkyizus1Opl4.PIU4kgsorp_lvPs
    7zhmoxJGQgHRy4_..kjEiNER_yaZmvDoL8JJhZxQMHkSshpSSbOORq4FcY.w
    V_.YHoY6MyYnbf5ufixWUU4rmnfSKvVGWV9MbR64Pf_ctB0m.O4maLhyXg1Y
    qxiRxXJkO8HzxBT7zkvSDmXHxMs1hL87XRirebwAE1kIEK.cCpRT3HZaPXGS
    EuVQn6acD2QEHYcNC58XXU_2uRdeDBi97WPG8TpP0MXekm9guUbxNKGs3NAK
    kJEsU4v_6ZnArAP1aITsU0zzHMn5EE__Xl.7dcNTPUQF2.OGtzxDnSRIoAQD
    Ek8JZsTNLzjiPrS1NT8ZdtOQKSyKAG6tidrk1ZyrFLawg6sjcINh5QOhYbvw
    __kNhcqYMtykmVPXyhtUltxi70G8mwSPInqJ6yZXcY9XhUY1M5aG630WFcxz
    hwfqUH4mwTfHL78avsqHucW3oLTB5wfdddTadHIvWBDDRgSLNGOPufWMiBtJ
    OlRtAkR._IPD6EA0XmzhPyZqOV23NwIfgA3D_m42yx7CTWr1EazImf_cg.OX
    LVHflV81ArwSxe6yi.Rdz64FNQUWFLtgP0627286_aEYSODyDO_5QlBgANvx
    fXD.3XIuswojaTKudvSts0Z0_cC8Qr6FUU6Ex1brl085g4RnhSmQLNr_mkHL
    EtZf2snba62nzuvMQrVwI2q_HHdyaKkUWenkXOJ4Hgytx1sEswbGmOVpkQ.R
    r6B0DkEuJ_ujcrBQOW3kO2PjmcgWqv_o9qZu0gbiIjzctXN34_ubwqk1rra9
    heJS2IiqHnuG2_muQJxPIeoBeiNP9xkpmvZrw3TVmEAtGUszDKBdvL.7JGQt
    NXh43eL.mQnHo_Czm7yJaf6MM3ruAN._udFVFLdjl4EZeDntYG4SWdZSHB3r
    45eHu1OTINi2_4M8Yl.ICGZDszVcvuVKyFus5LYDUg4nDzDnDukOQDHsGsUF
    do1efEQxLBv2wnqLuPRENkwUr09Zf8lmrGDBSqg3fBfkZHK6eyC.Ikx5.4U.
    eAlxdnYrp43ehMk9nz9bcKYFh1ym0.a87S87ADUXU32k4d6OmRqtJNI8d2zE
    fm9lhLkNi76maZT82pgciPdikC8lkLHMa.1BrLm3WfJq89G5_4Q5AOcp7EoZ
    ZUMbQKIH88HFHMHpJDgeB70Qg8Ky9PmoZa7WqGOlIyCwCkRnjQ00mw3Yzg3K
    GVKipndgnjYp1l.IBioFMi9OMuFZxYLXKazVDNQ-
    X-Originating-IP: [98.138.91.100]
    Authentication-Results: mta1390.mail.ne1.yahoo.com from=yahoo.com; domainkeys=neutral (no sig); from=yahoo.com; dkim=pass (ok)
    Received: from 127.0.0.1 (EHLO nm7-vm6.bullet.mail.ne1.yahoo.com) (98.138.91.100)
    by mta1390.mail.ne1.yahoo.com with SMTPS; Tue, 26 Jul 2016 21:19:23 +0000
    DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s2048; t=1469567963; bh=eR6buPT/JNKUDDeu+SH5sk1HIVOfwX7M4q1KV24CkVo=; h=Date:From:Reply-To:To:In-Reply-To:References:Subject:From:Subject; b=IY5Zv9vRZluuAYRZQinASyG9COpjOQRRJxq1R/0oWEyf9yFA08mObM/hCwcXR+CKFMcKTauSn/tfVqF4L/TDDwGU4rONixRK4uO62LtF2iLte0VKaY76pklhxnlOBmR7irkvv0BDgdF38/t8YLhLXY6svb8nZ7AJHADX5TKCHPpfZoKTtoHul5JG47IgZmlvL5X39aKI/jVmWPrhSrAreeeiY1M5nUx2sk+qp4KA38tJLhzrTVZ2L0xmfX2MMBMko+XX7eZxlQvEZlArtnqNSSoMP93yM2ncuqi7nxBLLztzNVeEYAe2xbHWPjvBJXR3AkL/AJ8blQmh6BodSebpbQ==
    Received: from [98.138.226.179] by nm7.bullet.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 26 Jul 2016 21:19:23 -0000
    Received: from [98.138.88.237] by tm14.bullet.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 26 Jul 2016 21:19:23 -0000
    Received: from [127.0.0.1] by omp1037.mail.ne1.yahoo.com with NNFMP; 26 Jul 2016 21:19:23 -0000
    X-Yahoo-Newman-Property: ymail-3
    X-Yahoo-Newman-Id: [email protected]
    Received: from jws10026.mail.ne1.yahoo.com by sendmailws103.mail.ne1.yahoo.com; Tue, 26 Jul 2016 21:19:22 +0000; 1469567962.945
    Date: Tue, 26 Jul 2016 21:19:22 +0000 (UTC)
    From: “[email protected]
    Reply-To: “[email protected]
    To: “[email protected]
    Message-ID:
    In-Reply-To:
    References:
    Subject: Re: Buna ziua
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative;
    boundary=”—-=_Part_4954058_309216519.1469567962298″
    Content-Length: 4207

    in cazul de fata care este id ul

    • Din ce ai postat tu , nu iti apare ip-ul dorit …..Aceasi problema o am si eu cu un tip(a) ..de 2 ani de zile tot primesc emailuri cu tenta sexuala …inafara de asta primesc zilnic 60 de bipuri de pe numar necunoscut ..plus conturi de facebook fake ..DIN PACATE NU AM CE SA FAC PENTRU CA TRAIM IN ROMANIA , POLITIA DIN TARA NOASTRA NU SE OCUPA DE ASA CEVA ….nu am ce sa fac decat sa astept sa faca o greseala acest tip(A) …dar tot astept de 2 ani …referitor la ce ai postat tu …cred ca era valabil acum cativa ani …..IDEEA ESTE ALTA PE TOATE FORUMURILE GASETI FEL SI FEL DE INDIVIZI CARE SE DAU MARI HACKERI ..NU FAC DECAT SA SE LAUDE CA EI STIU SA HACKUIASCA …SI SA RADA DE CEI CARE PUN INTREBARI …..

  124. salutere.am urmarit videoul tau si este foarte interesant,ai putea te rog sa ma ajuti si pe mine sa gesesc pe cineva. poti chiar te rog sa imi scrii pe gmail
    toate cele bune Daniel.

  125. Salut!
    felicitari pentru tutoriale. Am si eu o intrebare. Daca cineva te sacaie si iti trimite emailuri de pe acelasi cont doar ca din locatii diferite in cazul asta o sa apara ID-ul fiecarei locatii de unde trimite mesajele?
    Multumesc anticipat!

  126. Ghitoiu Cristina a zis

    Buna,
    Spune-mi te rog daca ma poti ajuta sa aflu IP unor mailuri primite pe yahoo, sau unde mi se poate emite oficial o hartie pentru adresa de unde s-a corespondat…dat fiind faptul ca pers respectiva nu mai raspunde la telefon si a furat un camion de marfa. Mi-ar fi de mare ajutor un sfat. Multumesc mult. Cu stima, Cristina Ghitoiu

    • Adrian Gudus a zis

      Adresați-vă secției de poliție de care aparțineți. Nu aveți atribuțiile și nici calitatea necesare să cereți o hârtie oficială

  127. Ioana Platon a zis

    Cum pot afla adresa ip a unor mesaje primite pe facebook?

  128. Buna ziua!
    Eu am facut tot ceea ce se spune in tutorial dar la gasirea adresei IP imi spune ca e necunoscuta. Credeti ca as avea vreo sansa sa aflu totusi? Multumesc anticipat.

  129. poti sa ma ajuti sa gasesc locatia de unde primesc de mai bine de 5 luni niste emailuri foarte curioase ? Te rog mult. Cu metoda care ai descris-o tu nu gasesc.

  130. Te rog sa ma ajuti cu gasirea unei localizari de IP am varianta clasica de Yahoo .. E vorba de cineva care vrea sa ii trimit sume de bani ca si cum imi doneaza niste bunuri .. Sa ma indrumi te rog sa aflu adevarul

  131. de ce nu se vede adresa mea de email in campul “Catre” pentru un mesaj primit pe outlook de la o adresa necunoscuta

  132. Salut Cristi. De curand am descoperit pe youtube ca cineva a creat un canal cu numele meu si a lasat comentarii jignitoare la un video postat de un amic. Daca poti te rog spune mi cum pot sa aflu pe ce adresa de email e facut contul de youtube cu numele meu (adica canalul de pe youtube e cu numele meu). Multumesc anticipat.

  133. daca am primit un mail pe mailul de la munca , pot afla cine l-a trimis ? folosim outlook.

  134. Adrian Gudus a zis

    Desigur, și în aceste cazuri se poate folosi aceeași metoda doar ca denumirea funcției poate fi diferita puțin dar ideea e aceeași.

  135. buna ,am si eu o problema un jucator la poker foloseste numele si pozele mele la acest nicZdreanta_Lia ‘: ma puteti ajuta sa stiu cine e

Trackbacks

  1. […] contine: ISP-ul (firma de la care acesta are internet – Internet Service Provider) precum si IP-ul destinatarului, localitatea/orasul, ora exacta si data la care a fost deschis si citit mailul, cat a stat […]

  2. […] vostru ci a celor ce detin serviciu anonim de email. Daca doriti puteti viziona tutorialul despre Cum putem afla locatia celor ce ne jignesc, ameninta, santajeaza prin email Deasemenea, daca doriti sa aflati cand sau daca destinatarul a primit si deschis email-ul de la […]

Speak Your Mind

*