Cum descarcam legal trailere ale unor filme Full HD 1920×1080 in calculatorul nostru – tutorial video

Aproape toata lumea stie ce inseamna HD (high definition), din pacate multi nu au avut ocazia sa ruleze filme HD (continut video si audio de inalta definitie) pe computerul personal.
Astazi va voi arata cum se descarca trailere ale unor filme HD de pe site-ul Apple (iTunes), aceste filme au o rezolutie foarte mare, 1920×1080, adica Full HD, claritatea acestor filme nu poate fi descrisa in cuvinte, e fantastica.
Pentru a descarca trailere de pe Apple iTunes, avem nevoie de Quick Time Alternative, atentie NU Quick Time clasic, cu acesta nu se pot downloada filme, este obligatorie folosirea softului Quick Time Alternative, care are inclus un instrument special de download.
Viteza de download a trailerelor este exceptionala, mai ales pentru aceia dintre voi care aveti o conexiune buna la net, eu am descarcat si cu 11 MB de pe Apple iTunes, in general se descarca cu 5-6 MB pe secunda.
Instalarea Quick Time Alternative este banala, nu avem setari suplimentare pe care sa fin nevoiti sa le facem, lasam totul default.
Pentru aceia dintre voi care nu puteti rula in conditii optime acest continut video, eu voi realiza data viitoare un tutorial video cu un player performant, acesta se foloseste de placa video pentru a rula fluent continutul HD.
Vizionare placuta la trailere, sper sa savurati calitatea Full HD, eu unul nu ma mai satur.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. cam nefolositor pt mine dar pt cei interesati o sa li se para super . Oricum ca alternativa se poate folosi vlc citeste orce fisier aprope. oricum trailerele in general lumea se uita la ele vede despre ce e vb din film si gata nu ot a le salveze in pc etc + daca folositi firefox sunt addonuri o gramda care face dowloand de pe youtube si nu numai si multe alte situri dar e important sa faceti update cand apar la addonuri in special la cele de dowloand de pe youtube etc pt ca uneori youtube schima keyul cum a schimbat si videoturial in urma cu cv timp pt ca se putea dowloanda tutorialele si de aici. poate o sa ma contrazica cristi sau adrian ca nu se poate dowlanda de aici videotutorialele acuma nu dar se putea am testat persoanal

  2. buna treaba!.Dar vreau sa intreb ceva,numa de pe apple hd spe poate downloada de ex daca vrea sa iau un clip de pe youtube 1080p in format quick alternative ca si trainerele de pe apple cum fac 😐

    • buna treaba!.Dar vreau sa intreb ceva,numa de pe apple hd spe poate downloada de ex daca vrea sa iau un clip de pe youtube 1080p in format quick alternative ca si trainerele de pe apple cum fac   

      de pe youtube nu poti lua HD decat daca cel ce a urcat acel clip la urcat in format HD, Cand tu descarci de pe Apple nu softu le descarca HD ci chiar Apple acolo pe site le au HD softu doar le descarca si atat, nu el le face HD !!! De pe Youtube poti descarca cu downloadHelper despre care avem tutorial. Scrii sus in casuta cautare de pe marginea neagra sus in dreapta: cum se downloadeaza clipuri de pe youtube sau DownloadHelper, dai enter si vei gasi tutorialul

    • buna treaba!.Dar vreau sa intreb ceva,numa de pe apple hd spe poate downloada de ex daca vrea sa iau un clip de pe youtube 1080p in format quick alternative ca si trainerele de pe apple cum fac   

      sau poti converti videclipu si de pe youtube in format hd ;). Dar pt asta iti trebuie un program de conversie HD. Sau mai pe inteles o ripurie .

      • sau poti converti videclipu si de pe youtube in format hd ;) . Dar pt asta iti trebuie un program de conversie HD. Sau mai pe inteles o ripurie .


        Dintr-un prost nu poti face destept.
        Dintr-un destept poti face un prost, trebuie doar sa-l pui printre prosti pentru o vreme.

  3. axelluny a zis

    Playerul la care va referiti este cumva SPlayer?.Intradvar este grozav desi este o chinezarie la fel ca si bit cometul.

    • Playerul la care va referiti este cumva SPlayer?.Intradvar este grozav desi este o chinezarie la fel ca si bit cometul.  

      Nop, nu este vorba despre SPlayer !! O sa vedeti la momentul respectiv.

      • Nop, nu este vorba despre SPlayer !! O sa vedeti la momentul respectiv.  

        Sar putea sa fie vorba,dar poate gresesc,de Media Player Classic HomeCinema impreuna cu AC3 Filter si niste setari care fac sa fie folosita accelerarea hardware a placii video.In felul acesta nu aveti nevoie de playere pentru decodare hardware precum Cyberling PowerDVD care este un soft comercial.

  4. In primul rand felicitari pentru tutorial.in al doilea rand as dori sa va pun o intrebare:B2E.EXE este intradevar un virus?eu am threatfire si avast 5. threatfire a sarit si a zis ca e un virus avastu nu a avut nici o reactie.nu ziceti ca ma plang la voi am citit ceva pe net dar unii ziceau ca este o alarma falsa iar altii ca este un virus.de aceea va intreb si pe voi este sau nu un virus?

  5. am uitat sa zic intai trebuie descarcat de pe youtube apoi convertit 😛

    • am uitat sa zic intai trebuie descarcat de pe youtube apoi convertit   

      Priceputule, din ceva prost…flv, mp4 n-ai tu cum sa faci full HD la 1080P nici cu mama lu softu…e un “calcul” logic si simplu…din HD sa faci ceva mai comprimat si mai prost se poate (ai de unde lua frame-uri, poti comprima) dar nu si invers!

  6. E interesant , dar daca le uploadez pe youtube dupa ce le descarc o sa mi le stearga pentru copyright ? Sau in general trailerele sunt gratis si le poate folosi oricine

    • E interesant , dar daca le uploadez pe youtube dupa ce le descarc o sa mi le stearga pentru copyright ? Sau in general trailerele sunt gratis si le poate folosi oricine

      Cum se gandeste Romanul, repede, pac-pac, iau trailer, pun pe yotube, super calite, i-am spart pe toti….
      De ce nu te gandesti tu cum sa faci ceva original, ceva facut cu valoare adaugata.
      Nu ar fi mai frumos asa, n-ar mai avea nimic youtube cu tine.

      Una e sa urmaresti acel trailer le tine acasa si alta e sa-l sui pe yotube.

      • ndeste Romanul, repede, pac-pac, iau trailer, pun pe y

        Ceva 100% facut de mine nu ar fi decat daca asi face tutoriale sau clipuri filmate de mine pentru ca daca fac ceva si folosesc niste melodii sau poze tot nu va fi 100% facut de mine pentru ca melodia ii apartine altcuiva

  7. Poate vorbesti de vlc.Cu plyerul acela am deschis orice, pana si filmele care sunt in format .iso le deschide direct nemaitrebuind sa deschis imaginea inainte cu power iso sau alte programe de gen

    • Poate vorbesti de vlc.Cu plyerul acela am deschis orice, pana si filmele care sunt in format .iso le deschide direct nemaitrebuind sa deschis imaginea inainte cu power iso sau alte programe de gen  

      VLC-ul este praf in filmele FULL HD 1018p, sacadeaza ca draqu pe un calculator destul de bun

  8. EMILIAN a zis

    SALUT CRISTI!!! AM SI EU O PROBLEMA TEHNICA SI ANUME:CLICK DREAPTA PE MY COMPUTER(WIN 7) MANAGE NU RASPUNDE.VREAU SA PRECIZEZ CA IN DREPTUL FUNCTIEI MANAGE ESTE ACEL ICON DE LA ADMINITRATOR CRED!!!!!REZOLVA-MA CU ACEASTA PROBLEMA TE ROG!!!!!!
    MULTUMESC ANTICIPAT SI LA CAT MAI MULTE TUTORIALE!!!

    • SALUT CRISTI!!! AM SI EU O PROBLEMA TEHNICA SI ANUME:CLICK DREAPTA PE MY COMPUTER(WIN 7) MANAGE NU RASPUNDE.VREAU SA PRECIZEZ CA IN DREPTUL FUNCTIEI MANAGE ESTE ACEL ICON DE LA ADMINITRATOR CRED!!!!!REZOLVA-MA CU ACEASTA PROBLEMA TE ROG!!!!!!MULTUMESC ANTICIPAT SI LA CAT MAI MULTE TUTORIALE!!!  


      Incearca sa dezactivezi UAC, (user acount control), altceva nu stiu ce ar putea fi, mie nu mi sa intamplat niciodata asa ceva si nici nu am auzit pe cineva sa pateasca asta.
      Pe viitor incearca sa-ti iei si bunul simt cu tine cand vi pe la noi!

  9. Am si eu o problema nu stiu de unde sa dezinstaalez quick time clasic 😀 pentru ca nu pot sa instalez quick time alternativ pentru ca il am pe cel vechi si nu imi da voie .Va multumesc.

  10. iulian62 a zis

    Bun tutorialul chiar nu stiam ca poti downloada de pe apple da oricum nu prea vad rostu de ce as downloada trailer cand le am pe youtube,poate pentru cei cu conexiune slabe e folositor dar in rest…

  11. nu cred ca toti pot sa vizioneze filme in hd pentru ca nu au cu ce sa le vada (monitare,tel;evizoare hd) asa ca mai bn ati face tutoriale care sa poata sa le aplice toata lumea.

  12. La mine fara Codecul cela nici site de la Apple nu mergea , dar am instalat codecul si acum merge bine . Multumesc !!! Bravo !!!

  13. Catalin a zis

    Interesant tutorialul,felicitari!Nu trebuie sa-i “taiati gatul” pentru faptul ca face acest tutorial iar voi nu aveti monitoare sau televizoare capabile pentru a viziona HD,vizionati tutorialele care va intereseaza!

  14. ADILOIU a zis

    Am si eu o rugaminte daca puteti sa faceti un tutorial despre cum se pun fisierele dll in windows/sistem32 de exemplu am nevoie, am incercat cu copy/paste si nu merge am mare nevoie de asa ceva, sau poate ma poate ajuta cineva…..dll-ul este zipat si cand ii dau extract unde am eu nevoie i mi da eroare zice: nu pot crea…dll

    • ADILOIU a zis

      Am si eu o rugaminte daca puteti sa faceti un tutorial despre cum se pun fisierele dll in windows/sistem32 de exemplu am nevoie, am incercat cu copy/paste si nu merge am mare nevoie de asa ceva, sau poate ma poate ajuta cineva…..dll-ul este zipat si cand ii dau extract unde am eu nevoie i mi da eroare zice: nu pot crea…dll  

      va rog ajutatima si pe mine daca se poate

      • va rog ajutatima si pe mine daca se poate  

        O sa fie, rabdare si tutun !!! Am facut un tutorial despre instalarea temelor si am spus acolo ca unele teme au si unele fisiere dll ca explorer.exe sau shell32.dll care daca le inlocuiesti ti se vor schimba butoanele in ferestre si iconitele. Probabil asta vrei sa faci si tu nu? Daca da…asteapta…o sa fie si despre asta tutorial.

  15. alexandru a zis

    cristi sau adrian cum gasesc si eu drivere de windows 7 pentru placa asta de baza va rog sami ziceti
    Motherboard : Asus A7N8X-XE

  16. cristi sau adrian cum gasesc si eu drivere de windows 7 pentru placa asta de baza va rog sami ziceti
    Motherboard : Asus A7N8X-XE  

    Ai intrebat casuta de cautare? Sus in dreapta pe margina neagra ai o casuta de cautare, o folosesti si abia apoi daca ea nu da rezultat ne intrebi pe noi. Tu ai nevoie de tutorial deci tu trebuie sa-l cauti!!! Nu noi pentru tine !!! Scrii acolo: drivere pentru windows 7 sau cum se instaleaza driverele pe windows 7 sau doar drivere windows 7 si dai enter.

  17. vlad cuc a zis
  18. tare asteptam si tutorialul cu playerul respectiv ca in bs player si kmplayer sunetul o ia inaintea video-ului la 1080p

  19. EMILIAN a zis

    NU INTELEG DE CE NU RASPUNDETI…SPUNETI ODATA STITI SA-MI REZOLVATI SI MIE PROBLEMA AIA TEHNICA SAU DACA NU,SPUNETI CEVA CA SA NU MAI POSTAM MESAJE CA PROSTII. DE 2 ZILE VA TOT INTREB SI NICI MACAR PUPA-MA UNDEVA!!!!!!!!!!!
    SAU DACA E CONTRACOST INFORMATIA(CEEA CE E NORMAL) E DEAJUNS SA SPUNETI,VOU NU VI SE PARE CORECT?SI MAI SUNT MULTI ALTII IN LOCUL MEU…..SPUNETI-NE FRATILOR CA E CONTRACOST “INFORMATIA” SI CU ASTA BASTA

    • NU INTELEG DE CE NU RASPUNDETI…SPUNETI ODATA STITI SA-MI REZOLVATI SI MIE PROBLEMA AIA TEHNICA SAU DACA NU,SPUNETI CEVA CA SA NU MAI POSTAM MESAJE CA PROSTII. DE 2 ZILE VA TOT INTREB SI NICI MACAR PUPA-MA UNDEVA!!!!!!!!!!! SAU DACA E CONTRACOST INFORMATIA(CEEA CE E NORMAL) E DEAJUNS SA SPUNETI,VOU NU VI SE PARE CORECT?SI MAI SUNT MULTI ALTII IN LOCUL MEU…..SPUNETI-NE FRATILOR CA E CONTRACOST “INFORMATIA” SI CU ASTA BASTA  


      Ai semnat cumva un contract cu noi, in care videotutorial.ro se angaja sa-ti raspunda la intrebari?
      Daca da, ne poti actiona in judecata!

    • NU INTELEG DE CE NU RASPUNDETI…SPUNETI ODATA STITI SA-MI REZOLVATI SI MIE PROBLEMA AIA TEHNICA SAU DACA NU,SPUNETI CEVA CA SA NU MAI POSTAM MESAJE CA PROSTII. DE 2 ZILE VA TOT INTREB SI NICI MACAR PUPA-MA UNDEVA!!!!!!!!!!! SAU DACA E CONTRACOST INFORMATIA(CEEA CE E NORMAL) E DEAJUNS SA SPUNETI,VOU NU VI SE PARE CORECT?SI MAI SUNT MULTI ALTII IN LOCUL MEU…..SPUNETI-NE FRATILOR CA E CONTRACOST “INFORMATIA” SI CU ASTA BASTA  

      LA intrebarea ta sa raspuns, daca tu nu esti capabil sa rezolvi problema cu rezolvarea pe care eu ti-am dato este deja problema ta, nu avem nici o obligatie fata de nimeni si nimeni fata de noi! Solutia data de mine ti-o va oferi toti. daca nu esti capabil sa o intelegi atunci fa reinstall de windows si cu asta basta. Sunt tutoriale aici pe site despre cum se instaleaza windows xp sau vista sau windows 7, scrii sus in casuta de cautare de pe marginea neagra: instalare windows xp sp3 sau instalare si optimizare windows vista (tot ce am spus despre vista legat de instalare si optimizare se aplica si pe windows 7) dai enter si vei gasi tutorialele

  20. Eu am incercat asa cum ai facut tu prima data,adica am dat download 1820 si m-i s-a deschis direct cu qick time.Am qick time normal,nu alternativ.  


    Mannnnn, tu ai auzit ce am spus in tutorial ?
    Ai vizionat tutorialul?
    In tutorial am spus clar…
    De ce trebuie sa repetam pe rubrica de comentarii aceleasi lucruri pe care le-am spus in tutorial?
    Ce rost mai are tutorialul video ???

  21. Inutil mi-se pare, dar macar a fost intentia buna… Dar despre Norton si BitDefenter nu faceti tutoriale… Ca sa nu ne mai plictisim cu trailere de astea. Hai va rog!

    • francisc a zis

      Inutil mi-se pare, dar macar a fost intentia buna… Dar despre Norton si BitDefenter nu faceti tutoriale… Ca sa nu ne mai plictisim cu trailere de astea. Hai va rog!  Citeaza-ma

      Inutil pentru tine poate! De ce sa nu ne bazam pe majoritate? Nu? Ce vrei sa acoperim tot? Nu se poate decat in timp. Norton si Bitdefender sunt programe bune, dar chiar vrei sa le folosesti? De ce intreb? Pentru ca ai nevoie de windows original ca sa fie bine cu una dintre cele doua programe. Altfel vei fii printre aceeia care spun ca cele doua prograne de protectie sunt foarte proaste.
      In fine. Ai aici tot ceea ce-ti trebuie ca sa folosesti PC-ul in conditii normale si sa-l securizezi decent cu programe de securitate gratuite si nu numai. Dar tu vrei mai mult. OK. Nici o problema. Dar ai capacitatea PC-ului necesara?
      Esti convins ca te va ajuta? In conditiile care, recent, Bitdefender (ca si MCcafee si AVG) a facut-o lata de a sters fisiere importante din SO si a fost necesara reinstalarea acestuia?
      Gandeste-te! Si vezi ce decizi!

  22. manole76 a zis

    Interesant tutorialul si astept sa vad despre ce player este vb.tinand cont ca nu am o placa video stralucita,un ATI Radeon x1050.Procesorul are si el cativa ani, AMD dualcore +4800 de 2,5 Ghz! Am cautat pe net si am gasit SPLASH LITE care este FREE dar personal nu am vazut diferenta fata de VLC,poate trebuiesc ceva setari cu toate ca nu prea sunt multe sau ceva codecuri suplimentare,in fine astept tutorialul viitor si sa fiti sanatosi in continuare sa ne oferiti tutoriale de calitate cum ati facut pana acum!

  23. Bun tutorialul, dar eu sunt unul dintre aceia care sufera de sistem mai putin performant iar la 720p deja imi sacadeaza.
    Abia astept urmatorul tutorial.
    Succes in continuare !

    • Bun tutorialul, dar eu sunt unul dintre aceia care sufera de sistem mai putin performant iar la 720p deja imi sacadeaza.
      Abia astept urmatorul tutorial.
      Succes in continuare !  

      Sa postat deja, de ce nu va uitati voi frumusel pe pagina Home sub slideshow la categoria ULTIMELE ??? Va e greu sa cititi? Primul tutorial de sus din categoria ULTIMELE este ultimul tutorial postat, cel mai nou!

  24. Aaa mi-am adus aminte si as vrea sa stiu daca exista un program despre imbunatatirea calitatii unui fisier video care e mai slabut calitativ.
    Mi-as dori un tutorial.. si ar fi foarte util, cred.

  25. adiloiu a zis

    O sa fie, rabdare si tutun !!! Am facut un tutorial despre instalarea temelor si am spus acolo ca unele teme au si unele fisiere dll ca explorer.exe sau shell32.dll care daca le inlocuiesti ti se vor schimba butoanele in ferestre si iconitele. Probabil asta vrei sa faci si tu nu? Daca da…asteapta…o sa fie si despre asta tutorial.  

    O sa fie, rabdare si tutun !!! Am facut un tutorial despre instalarea temelor si am spus acolo ca unele teme au si unele fisiere dll ca explorer.exe sau shell32.dll care daca le inlocuiesti ti se vor schimba butoanele in ferestre si iconitele. Probabil asta vrei sa faci si tu nu? Daca da…asteapta…o sa fie si despre asta tutorial.  

    nu pentru teme aveam nevoie ci pt.Yahoo Messenger Monitor Sniffer……trebuie sa bag wpcap.dll fara asta nu merge…….asta e ma inarmez cu rabdare si tutun

  26. Odata instalat Quik Time Alternative, fisierele pot fi descarcate si cu Opera, exact cu aceeasi pasi. Cat despre player, eu folosesc SMPlayer, ruleaza fara probleme formatul HD.

  27. Buna cristi.Am oproblema cu redarea filmelor on line,chiar si cu vizionarea tutorialelor .AM un calculator cu placa video n-vidia ge force 8400gs si un monitor samsung full hd 1080p.AM WINDOWS 7 FREE 90 ZILE .UP DATE LA ZI ,DRAIVERE INSTALATE DE WINDOWS . CAND MA UIT LA UN FILM ON LINE PE FULL SCREEN ,FILMUL NU MAI RULEAZA CU ACEIASI VITEZA DE REDARE ,MISCARILE SUNT LENTE DE PARCA S-AR MISCA IN RELUARE (SONORIZAREA ESTE OK),CAND DAU IESIRE DE PE FULL SCREN SI PLAYERUL DEVINE LA DIMENSIUNILE INITIALE FILMUL RULEAZA NORMAL ,CHIAR FOARTE BINE. ANTERIORUL WINDOWS A FOST XP PROFESIONAL SI TOTUL MERGEA OK ,ACEASTA PROBLEMA APARAND CU SCHIMBAREA WINDOWS-ULUI.SAIT-UL ESTE :DIVX ONLINE.BIZ:MERSI MULT PENTRU AJUTOR .;SUNTETI O ECHIPA TARE ,MULTA BAFTA SI SANATATE.

    • Buna cristi.Am oproblema cu redarea filmelor on line,chiar si cu vizionarea tutorialelor .AM un calculator cu placa video n-vidia ge force 8400gs si un monitor samsung full hd 1080p.AM WINDOWS 7 FREE 90 ZILE .UP DATE LA ZI ,DRAIVERE INSTALATE DE WINDOWS . CAND MA UIT LA UN FILM ON LINE PE FULL SCREEN ,FILMUL NU MAI RULEAZA CU ACEIASI VITEZADE REDARE ,MISCARILE SUNT LENTE DE PARCAS-AR MISCA IN RELUARE (SONORIZAREA ESTE OK),CAND DAU IESIRE DE PE FULL SCREN SI PLAYERUL DEVINE LA DIMENSIUNILE INITIALE FILMUL RULEAZA NORMAL ,CHIAR FOARTE BINE. ANTERIORUL WINDOWS A FOST XP PROFESIONAL SI TOTUL MERGEA OK ,ACEASTA PROBLEMA APARAND CU SCHIMBAREA WINDOWS-ULUI.SAIT-UL ESTE IVX ONLINE.BIZ:MERSI MULT PENTRU AJUTOR .;SUNTETI O ECHIPA TARE,MULTA BAFTA SI SANATATE.  

      Nu te lasa pe baza driverelor care ti le baga Windows-ul prin update-uri!!! Recomandat este sa faci instalarea lor manual, te duci pe site-ul nVidia si iei driverul placii tale, avem tutorial despre cum se descarca si instaleaza driverele pentru placile grafice de la nvidia. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta sus pe marginea neagra: instalare drivere nvidia dai enter si vei gasi tutorialul. Asigurate ca ai instalat driverul pentru chipset, driverul audio. Merg pe site-ul producatorului placii tale de baza ia-ti driverele si instaleazale manual. Optiunea de a instala driverele prin automatic update este recomandata doar daca nu ai driverele si nu le gasesti…este o solutie ca el sa ti le gaseasca dar nu este 100% ca sunt si cele care trebuie exact pt componentele tale, sunt niste drivere generale care merg cam pentru orice placa video…

      • Nu te lasa pe baza driverelor care ti le baga Windows-ul prin update-uri!!! Recomandat este sa faci instalarea lor manual, te duci pe site-ul nVidia si iei driverul placii tale, avem tutorial despre cum se descarca si instaleaza driverele pentru placile grafice de la nvidia. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta sus pe marginea neagra: instalare drivere nvidia dai enter si vei gasi tutorialul. Asigurate ca ai instalat driverul pentru chipset, driverul audio. Merg pe site-ul producatorului placii tale de baza ia-ti driverele si instaleazale manual. Optiunea de a instala driverele prin automatic update este recomandata doar daca nu ai driverele si nu le gasesti…este o solutie ca el sa ti le gaseasca dar nu este 100% ca sunt si cele care trebuie exact pt componentele tale, sunt niste drivere generale care merg cam pentru orice placa video…  Citeaza-ma

        am sa incerc si am sa revin . mersi oricum sunteti tari .multa bafta

    • IVX ONLINE.BIZ

      Pentru inceput urmeaza sfaturile lui Adrian.
      Ai mai putea sa instalezi pluginul ADblock plus in firefox. El va bloca bannerele publicitare. De la un timp bannerele publicitare flash au devenit din ce in ce mai grele (uneori au atins chiar limita nesimtirii, pe unele siteuri).
      Oricum trebuie sa constientizezi faptul ca windows 7 necesita mai multe resurse decat windows xp.

  28. DIVX ONLINE.BIZ

  29. ionsiatat a zis

    Salut am si eu o intrebare, exista undeva de unde poti descarca numai si numai filme hd, nu trailers, sau unde poti viziona online asvel de filme, muntumesc pentru ajutor

    • Salut am si eu o intrebare, exista undeva de unde poti descarca numai si numai filme hd, nu trailers, sau unde poti viziona online asvel de filme, muntumesc pentru ajutor  

      Dar oare asa in mintea ta…ti se pare LOGIC si CORECT sa ai acces la filme HD moca asa pe gratis? Tu ai cumpara filme si sa le dai pe net asa moca? Tu stii ce server si ce hosting iti trebuie ca sa oferi stream HD? Tu crezi ca oricine isi poate permite un site care sa-ti dea streem HD ?? In concluzie nu exista ceea ce vrei tu, comoditatea, performanta, lucrurile de calitate si bune costaaaaa!!!! Dezvatati-va sa mai vreti totul moca, ca nici voi nu dati altora sau nu faceti ceva mocaaa!!!

      • ionsiatat a zis

        Dar oare asa in mintea ta…ti se pare LOGIC si CORECT sa ai acces la filme HD moca asa pe gratis? Tu ai cumpara filme si sa le dai pe net asa moca? Tu stii ce server si ce hosting iti trebuie ca sa oferi stream HD? Tu crezi ca oricine isi poate permite un site care sa-ti dea streem HD ?? In concluzie nu exista ceea ce vrei tu, comoditatea, performanta, lucrurile de calitate si bune costaaaaa!!!! Dezvatati-va sa mai vreti totul moca, ca nici voi nu dati altora sau nu faceti ceva mocaaa!!!  Citeaza-ma

        Dar oare asa in mintea ta…ti se pare LOGIC si CORECT sa ai acces la filme HD moca asa pe gratis? Tu ai cumpara filme si sa le dai pe net asa moca? Tu stii ce server si ce hosting iti trebuie ca sa oferi stream HD? Tu crezi ca oricine isi poate permite un site care sa-ti dea streem HD ?? In concluzie nu exista ceea ce vrei tu, comoditatea, performanta, lucrurile de calitate si bune costaaaaa!!!! Dezvatati-va sa mai vreti totul moca, ca nici voi nu dati altora sau nu faceti ceva mocaaa!!!  Citeaza-ma

        Bun dar sa inteleg ca exista saituri unde poti viziona contra cost asfel de filme?
        Multumesc pentru ajutor.

    • Salut am si eu o intrebare, exista undeva de unde poti descarca numai si numai filme hd, nu trailers, sau unde poti viziona online asvel de filme, muntumesc pentru ajutor  

      🙂 Evident ca de pe torente (de preferinta romanesti pentru a avea viteza foarte mare). Dar oare merita sa faci atâta risipa de timp si de spatiu pe hard disk?

  30. aronelu a zis

    Interesant! ot respectul.
    Multumesc.
    Sa mai faci!

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Ady said: Cum descarcam legal trailere ale unor filme Full HD 1920×1080 in calculatorul nostru | Videotutori.. http://bit.ly/dhK8Wk […]

Speak Your Mind

*