KMPlayer un player multimedia puternic gratuit si bland cu resursele sistemului – tutorial video

KMPlayer (Korean Media Player) este un player pentru filme si muzica ce suporta o mare varietate de formate audio si video, se poate spune cu usurinta ca, KMPlayer este un player recomandat tuturor celor care vor o alternativa la BSplayer , acesta din urma fiind un player foarte popular in Romania si nu numai.
Putem spune ca este timpul pentru o schimbare, BSplayer nu mai face fata cerintelor actuale in versiunea free, doar versiunea comerciala mai poate tine piept tanarului KMPlayer, acesta din urma fiind free 100%.
KMPlayer este gratuit si foarte bland cu resursele sistemului, cu toate astea sa stiti ca este un player multimedia destul de complex cu setari pe masura, de multe ori utilizatorul se poate speria de numarul mare de meniuri si taburi din setarile KMPlayer-ului, voi nu trebuie sa va speriati, va aflati pe videotutorial.ro, o sa lamurim toate astea in urmatorul tutorial video.
In urmatoarele randuri o sa va expunem cateva din caracteristicile acestui player, chestii tehnice pentru pasionati.
Fisiere suportate si dispozitive media:
* Streaming HTTP (AVI etc)
* Playback Directshow (avi, mkv etc)
* Real Engine + Directshow (aveti nevoie de Real Player)
* QuickTime Engine + Directshow (aveti nevoie de QuickTime player)
* suport Mplayer Engine
* Winamp Input Plugin(decoder)
* Compressed Audio Album Support(zip, rar)
* CD-uri audio
* Video CD/SVCD/XCD : format CDXA
* DVD
* DTS Wave si fisiere AC3
* suport pentru dispozitive WDM – TV sau camera video
* Fisiere Imagine CD(BIN/ISO/IMG/NRG) ; pentru NRG aveti nevoie de mplayer.dll
* Shoutcast
* AAC, OGG parser/decoder
* Shockwave Flash/FLC/FLI
* Ape/MPC/Flac/Module etc
* Numeroase fisiere imagine png, gif etc
* Fisiere AVI incomplete sau deteriorate
* Fisiere media in timp ce le descarcati
Contine urmatoarele Codec-uri / Filtre:
Codec-uri Video:
* MPEG4 (Divx/Xvid : ffmpeg/xvid)
* MPEG1/2 (ffmpeg/libmpeg)
* etc (ffmpeg)
Codec-uri Audio:
* AC3/DTS/LPCM/MPG/MP3/OGG/AAC/WMA
* 2Ch – Multi Channel expansion
Atentie: Dezinstalati orice versiune mai veche KMPlayer inainte de instalarea noii versiuni.
Acest player permite capturarea fluxurilor video sau audio dar si a cadrelor din fisierele video (captura). Avem posibilitatea schimbarii interfetei folosind skinurile. Acest player ofera tot ce avem nevoie pentru vizionarea fisierelor audio-video din calculatorul nostru.
Ar fi bine sa ne spuneti si parerile voastre in legatura cu playerul KMPlayer, asteptam pareri pe rubrica de comentarii.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Dan Constantin……..tutorialegimp.blogspot.com

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Felicitari pentru tutorial, din punctul meu de vedere este cel mai bun player. Se deschide foarte rapid, nu consuma multe resurse, deschide fisierele foarte rapid, poti face o gramada de chestii cu el, are o groaza de optiuni. Intr-un cuvant pentru mine era player-ul ideal atunci cand foloseam Windows si il recomand tuturor fie ca folosesc XP, Vista sau Windows 7

  2. marfa…..foarte bun programu KmPlayer… il folosesc de geva timp
    parerea mea ca e mai bun decat bsPlayer sau Vlc player… 😀
    care si ele la randu.. lor sunt programe foarte bune..
    bafta in continuare…
    si astept noi tutoriale de la Cristi …
    cu descarcarea driverelor…
    (serialul)…..

  3. bun playerul am sa-l incerc.Dar ceva ce ma intereseaza nu am vazut tot tutorialul pt ca nu am avut timp si daca mi-ar putea spune cineva daca acest player suporta format video HD.

  4. Baieti,la mine video rulind nu se vede prea clar imagine,pixelii se vad chiar daca filmui in HD format! Ce sa modivic in opiuni ca sa arate normal.

  5. Scuzati baieti,mam discurcat singur!Incodata multumesc de tutorial!

  6. bv…m-ai convins sa instalez player-ul asta 😀

    have a nice day

  7. rusu gelu a zis

    am folosit ocazional acest program,desi eu vreau intotdeauna ceva nou si spectaculos dar pot spune ca este un player BETON

  8. Cel mai tare player de filme, il am de vreo jumate de an.

  9. Felicitari pentru tutorial !
    Nu inteleg de ce promovati instalarea programelor in limba romana,fara suparare.

  10. dragonuroshu a zis

    Tu poti sa-l instalezi in coreeana.

  11. Felicitari , eu il folosesc de mult timp si cu toate acestea am descoperit multe lucruri noi , dar am o rugaminte : la alte player-e (BS player ) la inceputul unui video , isi ia singur Subtitrarea online daca exista , cum reusesc si la KM sa fac acest lucru ? – am incercat din setarea cu ” cauta subtitrari online ” dar nu am reusit . Multumesc anticipat !!! 🙂

  12. foarte bun il folosesc de 2 ani cum l-am descoperit am si renuntat la Bsplayer

  13. Eu folosesc Km player de vreo 3 ani si pot spune ca este foarte reusit pentru un program pe care il poti download-a gratis. Depaseste in multe privinte bs si vlc.
    Tutorialul este foarte bun si aveti nota maxima din partea mea.

  14. Multumesc pentru prezentare. KM mananca cam mult din resurse, in special ram. daca tu ai un calc bun si ceva ram….Eu zuc ca nu recomandezi cuiva care nu e atat de dotat….scuze daca am deranjat.

  15. nu e o critica… am zis ca mananca resurse . cine si-l instaleaza sa vada ce resurse, adiva ce calc are.

  16. Salut , am si eu o problema 🙁 Incercasem Linux ububtu acum putin timp live cd si am vrut sa vad un film ca sa vad daca se aude sunetul . Cand i-am dat play el mia facut un folder ZZZ cu fisiere de 0 byti . Cand ii dau delete imi apare o eroaoare . Am incercat cu Tune Up Shredder dar primesc incontinuu aceiasi eroare. Vreo sugestie inafara de a formata HDD ? Am facut un Print cu eroarea: Multumesc Anticipat !

    • Salut , am si eu o problema Incercasem Linux ububtu acum putin timp live cdsi am vrut sa vad un film ca sa vad daca se aude sunetul. Cand i-am dat play el mia facut un folder ZZZ cu fisiere de 0 byti . Cand ii dau delete imi apare o eroaoare . Am incercat cu Tune Up Shredder dar primesc incontinuu aceiasi eroare. Vreo sugestie inafara de a formata HDD ? Am facut un Print cu eroarea: Multumesc Anticipat !  

      Incearca sa il stergi cu unlocker despre care noi avem un tutorial. Scrii sus in casuta “Cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta sus: unlocker, dai enter si vei gasi tutorialul.

      • Incearca sa il stergi cu unlocker despre care noi avem un tutorial. Scrii sus in casuta “Cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta sus: unlocker, dai enter si vei gasi tutorialul.  

        Incercasem si cu unlocker … nu a functionat. Am formatat partita si am bagat dinou windowsu ms oricum

        • CE pacat ….nu trebuia decat sa detii un cd cu un linux live(..un UBUNTU macar) si prin intermediul acestuia poti sterge dintr-un windows ABSOLUT ORICE

          • Mihai Ionescu a zis

            CE pacat ….nu trebuia decat sa detii un cd cu un linux live(..un UBUNTU macar) si prin intermediul acestuia poti sterge dintr-un windows ABSOLUT ORICE  

  17. Salutare, am o nelamurire … dupa ca am instalat player-ul imi apare o eroare in care scrie “Class not registred.”Cum pot rezolva aceasta problema? Multumesc anticipat.

  18. Sincer suita ” MPlayer for Windows ” care include MPUI, SMPlayer (care este de fapt un frontend la MPlayer portat de pe linux) cred ca este mai bun decat KMPlayer.

    • Sincer suita ” MPlayer for Windows ” care include MPUI, SMPlayer (care este de fapt un frontend la MPlayer portat de pe linux) cred ca este mai bun decat KMPlayer.  

      In trecut am folosit SMPlayer pentru vizionarea filmelor insa nu am fost multumit de modul in care erau afisate subtitrarile.

  19. bravo Dane!!!
    baieti cred ca trebuie sa-i acordati mai multa atentie acestui Danut!
    face tutoriale ffff bune
    CRISTI coopteaza-l in echipa voastra!!!

    • bravo Dane!!!
      baieti cred ca trebuie sa-i acordati mai multa atentie acestui Danut!
      face tutoriale ffff bune
      CRISTI coopteaza-l in echipa voastra!!!  

      LOL pai din moment ce face tutoriale video asta nu inseamna ca este in echipa?

  20. Va multumesc pentru toate tutorialele trimise dar doresc sa nu-mi mai trimiteti email vreau sa ma dezabonez dar nu stiu de unde? va multumesc pentru intelegere.  

  21. am flash player dar nu pot vedea niciun tutorial de cand ati trecut pe JW player.care ar putea fi cauza? multumesc

    • am flash player dar nu pot vedea niciun tutorial de cand ati trecut pe JW player.care ar putea fi cauza? multumesc  

      Da…probabil ai un net slab sau ai o versiune de flash player veche. Vezi ca internet explorer are versiunea lui de Flash Player (active x) si pentru firefox si celelalte browsere ai nevoie de alt flash player. Esti singurul care se plange de asa ceva…a cui e vina??

  22. am ultima versiune de flash instalata pe firefox. daca nu era bun nu mergea nici youtube, nu? e posibil sa fie altceva de la mine din pc. oricum merci pt ajutor si sa stii ca s-au mai plans si altii Adrian.

    • am ultima versiune de flash instalata pe firefox. daca nu era bun nu mergea nici youtube, nu? e posibil sa fie altceva de la mine din pc. oricum merci pt ajutor si sa stii ca s-au mai plans si altii Adrian.  

      altii aia probabil aveau situatia ta…sau aveau acelasi provider de doi lei pe care il ai si tu, care nu sunt in stare sa asigure o latime de banda constanta asa cum e specificat in contract…alt ceva ce sa-ti zic? Ce vrei sa facem noi acum? sa inchidem site-ul pentru nici 1 la suta din vizitatori? pentru 10.000 care ne viziteaza zilnic sa ne oprim activitatea doar pt ca nu merge unuia ? zi tu ce sa facem si…poate punem in aplicare solutia ta geniala.

  23. Foarte bun programul si prezentarea. Chiar nu ma asteptam ca un asemenea program sa apara pe piata prea curand. Cat despre videotutorial nu pot decat sa ii dau nota 10 cu plus.

    • Foarte bun programul si prezentarea. Chiar nu ma asteptam ca un asemenea program sa apara pe piata prea curand. Cat despre videotutorial nu pot decat sa ii dau nota 10 cu plus.  

      serios? pai nu stiu cum sa-ti spun dar…programul asta e pe “piata” de cand haul si paraul, ca tu nu stiai de el e partea a 2-a dar el nu e iesit acum pe piata ci tu ai dat de el abia acum.

      • Salut,
        La unele subtitrari textul nu se sincronizeaza cu filmul. Aveam BSplayer si rezolvam aceasta problema din tastatura cu Control+sageti stanga si dreapta. La KMplayer vad ca nu exista nimic din tastatura, trebuie sa merg pe butoanele playerului ceeace e cam incomod. Stie cineva pe ce sa apesi pe tastatura la Kmplayer pentru inapoi si inainte?
        Multumesc

        • Cu “parantezele patrate” de langa tasta Enter.
          sau cu Ctrl+[ sau Ctrl+] pentru un decalaj al subtitrarii pentru mai mult de 4 secunde.

  24. Din nou. Daca ai un film si gasesti subtitrarea lui impartita in 2 fisiere srt, cum fac sa mearga subtitrarea continuu? Am incercat sa pun textul dintrun fisier in altul si nu merge, il respinge. La film merge doar prima subtitrare pana la mijlocul filmului, apoi cea de a doaua nu apare. Am incercat cu drag si drop nu o ia deloc.
    Multumesc

    • Salut,
      La unele subtitrari textul nu se sincronizeaza cu filmul. Aveam BSplayer si rezolvam aceasta problema din tastatura cu Control+sageti stanga si dreapta. La KMplayer vad ca nu exista nimic din tastatura, trebuie sa merg pe butoanele playerului ceeace e cam incomod. Stie cineva pe ce sa apesi pe tastatura la Kmplayer pentru inapoi si inainte?
      Multumesc  

      Din nou. Daca ai un film si gasesti subtitrarea lui impartita in 2 fisiere srt, cum fac sa mearga subtitrarea continuu? Am incercat sa pun textul dintrun fisier in altul si nu merge, il respinge. La film merge doar prima subtitrare pana la mijlocul filmului, apoi cea de a doaua nu apare. Am incercat cu drag si drop nu o ia deloc.
      Multumesc  

  25. @Nicusor – Eu te sfatuiesc sa-ti instalezi „Subtitle Workshop” si dupa ce inveti sa-l folosesti nu vei mai avea niciodata probleme cu subtitrarile. Este „free” si nu necesita cunostinte deosebite in al folosi. Cu ajutorul lui vei putea sa-ti „lipesti”, editezi … etc subtitrarile.
    Poate cineva e dispus sa faca si vre-un tutorial cu instalarea si folosirea lui ( macar cu notiunile de baza ) … poate Cristi … He-he !
    Multumesc si eu echipei de la Videotutorial pt. tot ce face pt. noi.
    P.S. O singura observatie am : nu-mi place stilul mult prea acid al lui Andrei – în rest nota 10 tuturor !

  26. Pardon e vorba de stilul acid al lui Adrian … asa de mult îmi place că nici măcar nu i-am retinut numele ca lumea.

    • Pardon e vorba de stilul acid al lui Adrian … asa de mult îmi place că nici măcar nu i-am retinut numele ca lumea.  

      Sa fii sanatos, ce-ar insemna sa ma placa toata lumea nu? Plus ca nu sunt aici ca sa ma placa cineva, nu concurez la nici un concurs de miss si nu am nevoie de admiratia ta sau a altora, nu sunt vedeta si nu am nevoie de fani. Daca “prezenta” spiritului meu te deranjeaza pe aici pur si simplu ignora-ma

  27. Salut,
    La unele subtitrari textul nu se sincronizeaza cu filmul. Aveam BSplayer si rezolvam aceasta problema din tastatura cu Control+sageti stanga si dreapta. La KMplayer vad ca nu exista nimic din tastatura, trebuie sa merg pe butoanele playerului ceeace e cam incomod. Stie cineva pe ce sa apesi pe tastatura la Kmplayer pentru inapoi si inainte?
    Multumesc  

    Tastele implicite pentru resincronizarea subtitrarii sunt:
    Resincronizare subtitrare :-0,5 sec. [
    Resincronizare subtitrare :+0,5 sec. ]
    Resincronizare subtitrare :-5 sec. SHIFT+[
    Resincronizare subtitrare :+5 sec. SHIFT+]
    Resincronizare subtitrare:ALT+Y

  28. Din nou. Daca ai un film si gasesti subtitrarea lui impartita in 2 fisiere srt, cum fac sa mearga subtitrarea continuu? Am incercat sa pun textul dintrun fisier in altul si nu merge, il respinge. La film merge doar prima subtitrare pana la mijlocul filmului, apoi cea de a doaua nu apare. Am incercat cu drag si drop nu o ia deloc.
    Multumesc  

    1.F2-Subtitrare-Pozitie-aliniere-2lea Subtitlu si debifezi “Mosteneste atributele primei subtitrari” si apoi “Inchidere”;
    2.Intai rulezi filmul si apoi ALT+O si alegi prima subtitrare ;
    3.Click-dreapta-Subtitreaza-Limbile subtitrarilor-2lea Subtitlu-Incarca subtitrarea si incarci cea de-a doua subtitrare.

  29. Offtipic:
    Am vazut ca majoritaeta folosesc fie xp fie 7 si eu am dual boot intre ele si as vrea sa stiu dupa parerea voastra care vi se pare mai bun eu le-am incercat shi in jocuri si in editare foto-video shi programare shi merg cam la fel poate 7 la jocuri mi-a placut mai mult din cauza directx 11 dar in rest in afara ca 7 are meniuri mai simple shi efecte grafice mai bune ca in xp nu am observat ceva diferente .
    As dorii sa aflu parerile voastre!
    Multumesc!

  30. Offtopic nu tipic scuzati-ma!

  31. buna ziua ,va multumesc de tutorial este de mare ajutor pentru unii dintre noi cei incepatori,de exemplu eu, asa ca va rog sa ma luminati cum pot incarca o subtitrare la un film bluray ca m-a inebunit am tot pus la bife si nimik,va multumesc

    • buna ziua ,va multumesc de tutorial este de mare ajutor pentru unii dintre noi cei incepatori,de exemplu eu, asa ca va rog sa ma luminati cum pot incarca o subtitrare la un film bluray ca m-a inebunit am tot pus la bife si nimik,va multumesc  

      Incearca raspunsul de aici.

  32. cel mai bun player este gom player parerea mea

    • cel mai bun player este gom player parerea mea  

      Avem si despre GomPlayer tutorial, il gasesti cu casuta “Cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta sus, scrii acolo: gomplayer, dai enter si il vei gasi…

  33. merci dar nu merge am pus tot ce am citit acolo

  34. Petre Tiberiu a zis

    Buna!Multumesc pentru tutorial dar vrea sa stiu cum achizitones si cum instale si cum utlizes Camtasia Studio.Dar ce soft de captura utilizati?

  35. La GENERALE bifeaza optiunea = Incarca toate subt. din dosar daca nici una nu e potrivita = , si o sa i-a toate subt.

  36. merci dar tot nu mere nu stiu ce sa mai fac

  37. Cel mai bun player din lume ,eu folosesc o varianta portabila de 1 an si pot spune ca nici un player nu e pe masura acestuia,am si pe calculatorul personal instalat si setat ca default,bsplayer e depasit

    • Ma bucur ca te satisface atat de tare varianta de acum un an a lui kmplayer,dar ce-ar fi sa testezi ultima versiune de la GOMPLAYER.Personal am avut in studiu ultimele versiuni ale lui KMPlayer si GOM concluzia mea este ca GOM e mai bun la calitatea redarii.Ma deranjeaza ca KMP face screenshoturi la fisierele video fara a cere voie ,doar pentru a avea el imagini pe care sa le afiseze in interfata.Cu posturile de radio se descurca greu daca le ai in format m3u sau pls.Trebuie sa stai prea mult pe setarile lui.Imi place in schimb costumul de wmp11 sau 12 de la el,si faptul ca ai usor acces la setari din aceste noi costume.Oare cei de la microsoft de ce nu s-au gandit????

  38. Faceti va rog un tutorial despre cum sa pun o imagine iso pe 2 dvd (e mai mare are 6.95 gb)

  39. foarte tare.

  40. Lucrez de mult cu KMP.E cel mai puternic la ora actuala il bate fara probleme si pe VLC player

  41. E bun KMplayer, eu prefer mai mult BSplayer, mai ales ca BSplayer cauta automat subtitrarile.

  42. Am testat kmplayer si nu mi-a placut de el.Prefer GOMPLAYER.E bun si il folosesc de mai bine de 2 ani.

  43. Subiectul este super,felicitari! Este un player care merge f.bine!

  44. Multumesc pentru videotutorialele care le faceti,sinteti niste oameni deosebiti cu un suflet mare.Am descarcat KMplayerul si imi place prezentarea lui,dar vreau sa vaintreb daca acum pot sa sa il sterg winamp-ul?.

    • Multumesc pentru videotutorialele care le faceti,sinteti niste oameni deosebiti cu un suflet mare.Am descarcat KMplayerul si imi place prezentarea lui,dar vreau sa vaintreb daca acum pot sa sa il sterg winamp-ul?.  

      Poti sa lasi si Winampul sau poti sa il eznstalezi, ramane la aprecierea ta ce vrei sa faci, nu se intampla nimic daca ai 2 sau 3 playere in PC. Daca nu stii cum se dezinstaleaza softuri scrie sus in casuta “Cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta sus: Revo, da enter si vei gasi tutorialul.

  45. Da – Tutorialul acesta il asteptam de mult !!!
    Foarte bun plaierul
    La mine sa intamplat in felul urmator :))
    aveam Winamp si lam inlocuit cu AIMP2 si acum
    am avut GOM Player si l-am inlocuit cu KMPlayer 😉
    SUPER imi place ca are setari foarte multe si cam tot ce vrei
    si citeste orce fisier audio sau video insa alte playere nu au suport ptr DVD
    dar acest plaier are 😀
    Multumesc Mult !!!
    Sa iti dea dumnezeu sanatate ca e mai buna ca toate
    sa poti face tutoriale pana la batranete :))

  46. fratilor care folositi acest player luminati-ma si pe mine cum incarcati o subtitrare de pe un film bluray,va multumesc

  47. drshomeboy a zis

    @axelluny: GOM Player e foarte bun, dar nu e mai bun decat KMPlayer asa cum nici KMPlayer nu-i mai bun ca GOM… ambele au avantajele si dezavantajele lor. GOM Player are mai putine setari si este mai inteligibil in momentul in care vrei sa-ti faci propriile configuratii, in schimb KMPlayer este dragut dpdv interfata si playback, dar prima oara cand intri in setari zici “frate! WTF?!”.

  48. L-am downloadat de pe un site binecunoscut cu softuri si avea un bug in el acest player…..avea un fel de virus sau exploit intr-un codec……l-am scanat cu Kaspersky 2010……mergea ce mergea si la un moment dat se oprea sau nu mai mergea si se inchidea singur si imi aparea erori…..nu toate produsele Made in KOREA ….sunt bune ….deci regula se aplica si la softuri 🙂

  49. drshomeboy a zis

    Eu am KMPlayer instalat in PC… insinuezi ca am PC-ul virusat :D?

    • Eu am KMPlayer instalat in PC… insinuezi ca am PC-ul virusat ?  Citeaza-ma

      Stai linistit. Nu stiu ce a vrut sa spuna Catalin, dar KMPlayer este gratuit si nu are sens sa fie piratat, astfel se exclude infectarea lui. Acum, desigur este importanta si adresa de unde a fost descarcat programul. Dar, repet, putin probabil sa fie infectat. Posibil sa fie o detectie fals/pozitive al lui Kaspersky.

      • drshomeboy a zis

        Stai linistit. Nu stiu ce a vrut sa spuna Catalin, dar KMPlayer este gratuit si nu are sens sa fie piratat, astfel se exclude infectarea lui. Acum, desigur este importanta si adresa de unde a fost descarcat programul. Dar, repet, putin probabil sa fie infectat. Posibil sa fie o detectie fals/pozitive al lui Kaspersky.  

        Perfect deacord :D. KMPlayer trebuie downloadat de la mama lui, adica de-aici: http://kmplayer.en.softonic.com/

  50. pentru cel cu GOMPLAYER. l-am bagat de curiozitate, am dat drumul la un mkv cu subtitrare inclusa si pauza titrare…
    m-am mai uitat eu pe la setari si nimic.
    deci 1-0 pt kmplayer
    mi-ar fi placut gom ca e mai simplist in setari dar nu are romana(pentru cei ca maicamea) si nu reusesc sa-i dau de cap cu subtitrarea(daca am subtitrare separat o ia, cand e inclusa vad ca nu)…

    • pentru cel cu GOMPLAYER. l-am bagat de curiozitate, am dat drumul la un mkv cu subtitrare inclusa si pauza titrare…
      m-am mai uitat eu pe la setari si nimic.
      deci 1-0 pt kmplayer
      mi-ar fi placut gom ca e mai simplist in setari dar nu are romana(pentru cei ca maicamea) si nu reusesc sa-i dau de cap cu subtitrarea(daca am subtitrare separat o ia, cand e inclusa vad ca nu)…  

      hai sa-ti zic cum sa procedezi si sa te convingi singur ca e f intuitiv:
      deschizi filmul cu gom ->click dreaptape ecran->subtitle->subtitle explorer->dai clic pe folderul portocaliu de sus si poti alege absolut orice subtitrare chiar daca tu nu ai consfintit sa potrivesti numele subtitrarii cu al filmului

  51. Eu nu inteleg discutia asta : KM Player, GOMPlyer, VLC… fiecare e liber sa foloseasca ce-i place si ce considera ca i se potriveste mai bine. Eu personal prefer sa am access la setari si o groaza de optiuni pentru a putea face ce doresc cu un player. De cand folosesc KM Player, Winampul e istorie. Totusi pentru aia de folositi Winamp si vreti sa se auda mai bine va propun sa atasati pluginu IZOTOPE OZONE: http://www.winamp.com/plugin/izotope-ozone/79374

  52. Tin sa va felicit pentru ca faceti o treaba minunata va urmaresc de ceva timp si chiar imi place de voi.Tinetio tot asa.Cat despre tutorial este impecabil bun player il folosesc si eu de ceva timp si se comporta bine si mananca putzine resurse

  53. sinteti tari BRAVO tinetio tot asa am invatat multe de la voi (KMP ieste super bun al am de ceva timp si sint multumit de el ).

  54. ionika2001 a zis

    Multumesc pentru tutorial.
    L-am instalat respectind intocmai setarile recomandate, insa nu stiu de ce se vede foarte rau.
    Aveam instalate in prealabil windows 7 codecs pe 64 biti.
    Ma multumesc cu windows media player dar doream un al doilea player de lucru.
    Sunt recunoscator pentru orice sugestie uitla.
    Multumesc.

    • Multumesc pentru tutorial.
      L-am instalat respectind intocmai setarile recomandate, insa nu stiu de ce se vede foarte rau.
      Aveam instalate in prealabil windows 7 codecs pe 64 biti.
      Ma multumesc cu windows media player dar doream un al doilea player de lucru.
      Sunt recunoscator pentru orice sugestie uitla.
      Multumesc.

      Km Player nu are nevoie de codecuri. Contine un motor intern de codecuri si daca nu gaseste, isi cauta pe net sa-si updateze baza de date. Intra adanc in setari, si dai totul pe default.

  55. am o problema..Am instalt prog dupa tutorial..si..nu imi citeste pozele..:| jpg,..si nu gasesc iconita JPG ca sa o asociez…:|… aaa..si inca o problema..cum fac sa sterg Tabbul DEfault..!?!?

  56. Buna ziua.Am si eu o problema la KMPLAYER…la filmele subtitrate,apare in spatele scrisului o umbra verde,am cautat dar nu stiu unde sa actionez.Multumesc anticipat.

  57. KMPlayer mananca acelasi resurse ca si BSPlayer la un loc

  58. axelluny a zis

    Ar mai fi o varianta si mai simpla de adaugat subtitrarea in GOMPLAYER,deschizi filmul si daca nu o ia automat pursisimplu o ei cu click si o arunci pe suprafata mediaplayerului.
    Daca ma gandesc bine decat sa mai adaug alt mediaplayer mai bine adauga un codec si am rezolvat problemele.In windows 7 adaugi ultima versiune de Win7codecs_v247///KLite_Codec_Pack_590_Full///windows.7.codec.pack.v2.3.0.setup(una din acestea)si veti fi f multumiti.Daca il vreti si in romana atunci trebuie sa treceti windowsul in romana(doar daca aveti ultimate merge din update,daca nu incercati windows6.1-kb972813-x86-ro-ro_….+vistalizator )
    MULTUMESC REALIZATORILOR TUTORIALEOR PENTRU INFORMATIILE UTILE.Mult succes in continuare.

  59. Nu stiu de ce dar dupa ce instalez Kmplayer si cind se deschide imi arata doar conturul kmplyer si nu functioneza deloc,apoi cind am dorit sal dezinstalez cu revo uninstaller ,nu am gasit in lista cu programe din revo kmplayer,si lam dezinstalat simplu cu dezinstalul din windows,eu am windows vista 32bit si mia mers orice programa dar kmplayer nu merge …cine pote sami spuna care e problema ???

  60. Am gasit solutia problemei pe care am avuto ,deci la mine nu era instalt adobe flsh player activex,si dupa ce am instalat adobe flash player activex kmplyer functioneaza ok,si totusi k-lite codec 5.90 full foloseste mai putin din resursele claculatorului…..diferenta este ca kmplayer are mai multe obtiuni si setari…..

  61. Imi puteti spune si mie un program cu ajutorul caruia pot face video din poze, inafara de Windows Movie Maker si de Picasa ??? Am nevoie mare de ajutor…Please [-o<

  62. am incercat sa ascult europa fm cu kmplayer dar nu merge imi apare o eroare 80040218 ar fi bine pentru ca as dori sa dezinstalez winamp si sa ascult cu kmplayer a mai incercat cineva?

    • am incercat sa ascult europa fm cu kmplayer dar nu merge imi apare o eroare 80040218 ar fi bine pentru ca as dori sa dezinstalez winamp si sa ascult cu kmplayer a mai incercat cineva?  

      Adauga adresa Europa Fm=http://89.238.252.130:7000 in Lista personalizata de url-uri.Am explicat in tutorial cum se adauga adresa.

  63. neomorphy a zis

    este foarte bun..chiar il folosesc de mult timp..dar se aude ca Splash Player (tot gratuit) este mult mai bun…oare asa este? Puteti face un tutorial daca chiar este asa bun? Multumesc.

  64. Exista o varianta mai simpla si pentru ubuntu. Nota 10 plus, ptr KMPlayer

  65. SorinCelBun a zis

    AM O INTREBARE.CE CODECURI FOLOSITI PENTRU KMPLAYER?MULTUMESC.

  66. Salut! Am o intrebare: exista optiunea search (cautare)?, de ex. daca caut o melodie

  67. katalin25 a zis

    am o problema cu kmplayer imi deschide doar sunetul fara imagine ramane neagra. am incercat si alte playere dadr degeaba aceasi poveste. zicetimi ce sa fac va rog.

  68. @SorinCelBun:KMPlayer are integrate codecurile necesare pentru rularea fisierelor video si audio.
    @Teodor:Foloseste CTRL+F si F3
    @katalin25:Dezinstaleaza toate codecurile si reinstaleaza KMplayer.Problema descrisa de tine apare in general cand sunt mai multe codecuri si au loc conflicte intre acestea.Kmplayer are incorporat propriile codecuri.

  69. salutare,ma poate ajuta cineva cu un driver AUDIO seria SP-M02-5120-00-00012,nu il gasesc pe nicaieri ,am ars placa de sunrt si am luat alta dar nu am driverul ,multumesc.nr meu de tlf 0727980807

  70. Salut
    exista setari la kmp pt. a deschide fisierele .iso(fara daemon tools),ca si la vlc?

  71. SALUT
    BUNICEL DAR CAM SARAC IN INFORMATII ……

  72. ai avea si eu nevoie de un sfat am luat un player se numeste Launch Xion are vreo 2,64 MO si nu prea stiu nimic de el nu stiu cate rersurse mananca dar lam instalat si vad ca merge repede cand dau clic pe el asi vrea o parere de la voi daca se poate

  73. sal.am instalat si eu kmp si cand bag subtitrarea aud si o voce peste scris.ce e de facut?cum o scot?(voocea)

  74. D-le Dan Constantin,
    Mulţumim pentru munca ce o faceţi pentru noi cei ce avem mai puţine cunoştinţe despre IT. Am instalat KMPlayer şi am o problemă cu el, defapt două nelămuriri.
    Prima este că la fiecare deschidere înainte de a rula un film, un robot răguşit îşi repetă o frază în engleză, probabil că player-ul îşi testează sonorul. Nu ştiu de unde să-i iau acest sonor de Început. A doua problemă ar fi că imaginile filmelor sun mult mai şterse decât la redarea cu VLC-ul sau alt player. În rest e un player bun mai ales că pot capta imagini dintr-un film. Instantaneele mă interesează.
    Poate ştie cineva de unde să anulez setarea robotului sonor.
    Vă mulţumesc, Sandu

    • Sandu: D-le Dan Constantin,
      Mulţumim pentru munca ce o faceţi pentru noi cei ce avem mai puţine cunoştinţe despre IT. Am instalat KMPlayer şi am o problemă cu el, defapt două nelămuriri.
      Prima este că la fiecare deschidere înainte de a rula un film, un robot răguşit îşi repetă o frază în engleză, probabil că player-ul îşi testează sonorul. Nu ştiu de unde să-i iau acest sonor de Început. A doua problemă ar fi că imaginile filmelor sun mult mai şterse decât la redarea cu VLC-ul sau alt player. În rest e un player bun mai ales că pot capta imagini dintr-un film. Instantaneele mă interesează.
      Poate ştie cineva de unde să anulez setarea robotului sonor.
      Vă mulţumesc, Sandu  

      1.Incercati sa tastati in timp ce ruleaza un fisier F2 si apoi butonul “Reseteaza presetarile”.In felul acest reveniti la setarile standard ale programului.
      2.F2-Procesarea video-Randor-alegeti tipul de randor care ofera cea mai buna imagine.

  75. Mulţumesc Dan, s-a rezolvat. Mulţumesc şi pentru promtitudine.
    Succes în munca cu iniţierea noastră,
    Sandu

  76. KMPlayer si TotalCommander sunt softurile mele preferate!
    Pe primul il utilizez de aprox. 7 ani iar totalcommender de 10…!
    Nu m-au tradat NICIODATA!!!!!

  77. Am renuntat demult la BSPlayer intrucat face parte din categoria softurilor ce incurajeaza spam-ul publicitar!Iar cei care il folosesc au descoperit “binefacerile lui”. Propun un player care poate intregi nevoia omului in marerie de rulare a fisierelor video Dziobas Rar Player!Cu toata simpatia si admiratia pentru efortul pe care il depuneti.

  78. Salutare si felicitari ptr acest site.Am si io o intrebare referitoare la km player si anume ce setari trebuiesc facute sau ceva asa incat sa functioneze cautare de subtirari care o are acest player.Nu reusesc deloc sa ii dau de cap.

  79. KM Player, este playerul meu preferat, deşi am instalat şi BS player. Acum întâmpin de la fiecare dintre ele câte o neplăcere.
    1-BS player-ul nu-mi mai recunoaște diacriticele din subtitrări.
    2-KM player-ul în timp ce redă filmul, se blochează cursorul playerului şi odată cu el subtitrarea, deşi filmul rulează în continuare. Pentru repornirea cursorului şi a subtitrării, trebuie să dau clic în fața sau spatele cursorului şi atunci se reiau imaginile cu subtitrarea pentru câteva minute, după care se repetă blocajul.
    Exclud bănuiala că subtitrarea nu e bună sau filmul nu e bine copiat, pentru că am încercat cu mai multe filme.
    Mă puteți ajuta? Vă rog, dacă se pricepe cineva, să-mi spună ce să fac.

    • AdrianGudus a zis

      Sandu:
      KM Player, este playerul meu preferat, deşi am instalat şi BSplayer. Acum întâmpin de la fiecare dintre ele câte o neplăcere.
      1-BS player-ul nu-mi mai recunoaște diacriticele din subtitrări.
      2-KM player-ul în timp ce redă filmul, se blochează cursorul playerului şi odată cu el subtitrarea, deşi filmul rulează în continuare. Pentru repornirea cursorului şi a subtitrării, trebuie să dau clic în fața sau spatele cursorului şi atunci se reiau imaginile cu subtitrarea pentrucâteva minute, după care se repetă blocajul.
      Exclud bănuiala că subtitrarea nu e bună sau filmul nu e bine copiat, pentru că am încercat cu mai multe filme.
      Mă puteți ajuta? Vă rog, dacă se pricepe cineva, să-mi spună ce să fac.

      Ce specificatii hardware ai (ce procesor, ce placa video)? Ce sistem de operare folosesti, pe 32 sau 64 biti, XP, Vista sau 7? De ce nu vreti sa intelegeti ca fara sa dati detalii nu va poate nimeni ajuta. Nu poate nimeni ghici ce e in Pc-ul tau, ce faci acolo, ce windows folosesti…toate astea conteaza indiferent de problema avuta cu PC-ul.

  80. Scuze pentru lipsa de date tehnice.
    ele sunt:Sistem de operare-Windows XP 32 bit Profesional-ServicePack 3
    Placa de Bază-ASUS P5N73-AM
    Mem. RAM 2GB
    Procesor-Dual Core Intel Pentium E520,2500MHz(12,5×200)
    Placa video-NVIDIA Network Bus Enumerator
    Ar mai fi date despre o placă de sunet suplimentară dar deocamdată nu ştiu de unde să le aflu.
    Mulţumesc pentru înţelegere.
    Sandu

    • AdrianGudus a zis

      Sandu:
      Scuze pentru lipsa de date tehnice.
      ele sunt:Sistem de operare-Windows XP 32 bit Profesional-ServicePack 3Placa de Bază-ASUS P5N73-AMMem. RAM 2GBProcesor-Dual Core Intel Pentium E520,2500MHz(12,5×200)Placa video-NVIDIA Network Bus Enumerator
      Ar mai fi date despre o placă de sunet suplimentară dar deocamdată nu ştiu de unde să le aflu.
      Mulţumesc pentru înţelegere.
      Sandu

      Ai o placa video integrata Nvidia CineFX (GeForce 7050)
      NVIDIA Network Bus Enumerator este cu totul alt ceva, nu are treaba cu video
      Ce sa zic…ai instalat ultimul driver pentru placa ta video?
      Descarca de AICI driverul pentru chipset
      Apoi de AICI driverul pentru video
      Inainte sa instalezi cele doua drivere:
      Iesi din toate aplicatiile, opreste antivirusul si firewall-ul daca ai
      Apoi instalezi prima data chipset-ul si dai restart chiar daca nu iti cere
      Cand revii, la fel, inchizi aplicatiile care ruleaza automat la startup (uTorrent, yahoo messenger) la fel opresti firewall-ul si antivirusul, instalezi driverul pentru video si dai iarasi un restart chiar daca nu va cere.
      Vezi daca mai intampini problema dupa ce instalezi aceste drivere…. Te astept cu un raspuns…

  81. D-le Adrian,am instalat ultimile Drivere pentru ,,cipset” şi pentru ,,placa video”, aşa după cum m-aţi instruit. Instalarea a decurs normal, fără probleme, dar playerele au rămas cu aceleaşi deficiențe. Filme AVI pot să le vizionez foarte bine cu Windows media Player. Dar player-ul din Windows, nu poate reda alte formate de filme şi de aceia, am instalat aceste Playere.
    Deși KM player se blochează din cănd în când iar BS-ul nu-mi recunoaște pe Şş şi pe Ţţ,(pe Âă, Îî şi Ăâ le scrie inteligibil), pot să le folosesc cu aceste defecțiuni, dacă nu se pot repara. Mă gândesc că poate nu le-am instalat eu bine. Le voi dezinstala cu Revo Uninstaller şi le voi instala din nou.
    Dacă voi reuși să rezolv problema, vă voi scrie pe rubrica de comentarii.
    Vă mulțumesc pentru amabilitate

  82. D-le Adrian, revin cu nişte precizări pe care abia acum le-am observat.
    Referitor la datele teh. ale plăcii Video am observat că am dispozitiv NVIDIA Ge Force 8500 GT – String BIOS version 60.86.58.00.00 – Tip Chipset Ge 8500 GT – Tip DAC Integrated RAMDAC – Capcit. Mem. 512 MB – Drivere instal. nv4_disp 6.14.12.7533-NIVIDIA Force Ware 75.33.
    Ce se întâmplă dacă am instalat Driverele pentru dispozitivul Nvidia CineFX (GeForce 7050)?? Ce se întâmplă cu amândouă tipuri de Drivere??
    S-a mai încărcat C-ul cu 236 MB doar… ?
    Scuze pentru necunoașterea acestor date tehnice.

  83. Salutare,folosesc kmplayer si totusi la filmele HD merge sacadata imaginea sper ca intelegeti ce vreau sa spun.Am un procesor amd x2 5200+ 4 gb ram si hd 4850 placa video.Ce codecuri ar trebui sa folosesc? multumesc

    • AdrianGudus a zis

      Radu:
      Salutare,folosesc kmplayer si totusi la filmele HD merge sacadata imaginea sper ca intelegeti ce vreau sa spun.Am un procesor amd x2 5200+ 4 gb ram si hd 4850 placa video.Ce codecuri ar trebui sa folosesc? multumesc

      Incearca Klite despre care avem deja tutorial. Scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Klite, dai enter si vei gasi tutorialul.

  84. noroc!ce pot sa spun ca kmplayero e cel mai simpatic cemai e nr.1 si multumiri clui ce la creat si supermultumire pentru gratis

  85. florin sava a zis

    buna ziua,am o problema la km player de ceva timp si nu pot sa-i dau de cap,deci la setari control culuare sint de 2 feluri SW si HW ,cele de HW adica ptr fisierele matroska nu mai functioneaza si nu stiu de ce,nu mai pot regla intensitatea lumini a culori si a contrastului.am dezinstalat si reinstalat km player si tot degeaba,ce pot face sa rezolv situatia!!?.va rog sa ma ajutati cu un raspuns dar mai detaliat daca se poate caci recunosc sint mai novice la pc-u.va multumesc anticipat si astept raspuns.

  86. Buna ziua la toata lumea.
    Am si eu o intrebare legata de KM player : se poate rula cu el filme 3D in format mkv ?, ma chinui de 2 zile deja si nu reusesc.
    Nu vrea, sau nu gasesc eu, cum sa activez modul 3D ( ptr suprapunerea imaginilor )
    Multumesc mult.
    Marius.

  87. Am instalat si eu KM PLayer si cand deschid un film cu subtitrare, nu imi vede subtitrarea. Imi spune si mie cineva unde pot sa intru sa fac modificari sa vad subtitrarea? Merci, si astept un raspuns de la voi.

  88. @schummy:Daca numele fisierului coincide cu numele subtitrarii,KMPlayer preia subtitrarea automat cand este rulat fisierul video. In caz contrar contrar, trebuie redenumit filmul dupa numele subtitrarii sau invers.Cea mai rapida metoda este insa sa rulam fisierul video si apoi sa tragem prin drag&drop subtitrarea peste fereastra playerului si subtitrarea este adaugata automat.

  89. Recomand si PotPlayer .PotPlayer este un player multimedia gratuit cu dotari avansate, creat de către autorul player-ului KMPlayer. Considerat a fi o versiune îmbunătăţită si mai rapida a KMP, are o multime de caracteristici personalizate şi bogate.

  90. canish26 a zis

    cum scap de interfata asta noua??? vreau un kmp clasic si nu prea reusesc

  91. sal dan am si eu o intrebare:am salvat toate setarile programului,si vreau sa stiu cum le bag inapoi? ms ceao

  92. nicu:
    sal dan am si eu o intrebare:am salvat toate setarile programului,si vreau sa stiu cum le bag inapoi? ms ceao

    Am testat acum ultima versiune de KMPlayer 3.4.0.59 si observ ca sunt probleme in restaurarea setarilor salvate anterior.Pana se remediaza problema , apasa F2 si seteaza-ti programul dupa placul tau.

  93. salut. am un netbook asus 1015BX cu win 7 ultimate 32 bit, procesor c50, placa radeon si nu imi vede imaginea pe kmplayer. imi afiseaza doar subtitrarea si atunci cand dau cu mouse pe cursorul playerului imi apar frame-uri din continutul respectiv. l-am reinstalat de mai multe ori cu acelasi rezultat. nu cred ca este din cauza incopatibilitatii codecurilor, pentru ca am windowsul instalat proaspat. am incercat si mai multe pack-uri de codec, fara nici un rezultat. am incercat si alte playere si redau fara probleme acelasi continut. ma intereseaza sa folosesc kmplayer pentru ca m-am obisnuit cu el, folosindu-l pe toate calculatoarele pe care le-am avut. multumesc.

  94. Hei! De cateva zile mi-am instalat KMPlayer dar cand dau pe un videoclip….are o luminozitate prea mare/scazuta , sau de la contrast….nu stiu de unde….asa era de cand l-am instalat….si ma enerveaza ca nu se vede clar…. Am incercat sa fac luminozitatea in toate felurile..mai mica / mai mare , la fel si pe celelalte 3 din setari dar degeaba…nu pot sa il fac normal….:( Ma puteti ajuta?

  95. Salutare. Cum pot asocia (daca pot sa zic asa) cu acest program un folder sau mai multe in Windows File Explorer ( deci nu ma intereseaza un fisier cu o anume extensie ci un dosar cu mai multe fisiere chiar si de extensii diferite). De pilda eu am instalat playerul VLC si daca dau click dreapta pe un folder (deci asta fara sa deschid playerul VLC) in chenarul aparut, chiar sub optiunea ‘Open’ si ‘Open in new window’ se mai prezinta optiunile ‘Add to VLC media player’s Playlist’ si ‘Play with VLC Media Player’…Copy,… Delete, etc , acum explica-mi cum schimb aceste optiuni pe KMPlayer , deoarece mi se pare mult mai comod decat sa stai sa deschizi programul si sa cauti din el folderul care te intereseaza sau sa stai sa dai restore down la file explorer ca sa poti trage folder-ul pe player, sa nu mai vorbesc ca daca anterior a fost in Video Mode si acum vrei sa asculti o muzica mai faci inca 10 operatii si mutari sa poti intelege ceva pe desktop. Pe langa faptul ca este gratis, eu il consider un foarte bun player chiar si ptr. audio am observat ca atunci cand display-ul intra in repaus melodia nu este intrerupta sau bruiata asa cum se intampla la alte player-ee chiar si la multe pe specific audio.

  96. salut domnu Adrian de la o vreme de fiecare data cand deschid kmp si este si utorentu mereu imi da eroare si tre sa inkid unu din ele .. si la fel si torentu dak e deschis imi da eroare dak e si kmp in acelasi timp.. defapt imi da aceasta eroare de vreo 4-5luni de cand a iesit ultima varianta de kmp ..aveti idee ce as putea face? vreo setare ceva? multumesc

  97. Cand deschid un film imi apre si o fereastra cu update la o versiune noua de KMPlayer si eu nu as vrea sa imi apara acea fereastra de update, cum se poate anula, care stie? multumesc.

  98. Buna ziua.
    Desi FOLOSESC de mult ce explicati in videotutoriale,scriu pentru prima data.In primul rind ca multi altii
    va multumesc si va felicit pentru ce faceti in ajutorul nostru.
    Acum urmeaza problema in care va cer ajutorul.Din filme facute cu telefonul,am scos capturi scurte cu
    kmplayer.Totul merge,doar ca sunetul sa terminat pe cind incepe sa ruleze imaginea.Amvazut in videotutorial cum sincronizati imaginea cu subtitrarea,dar la sunet nu am reusit sa obtin intirzierea(pt sincronizare)

  99. SALUT ,VREAU SA PUN CATEVA INTREBARI LEAGATE DE KMPLAYER CARE ESTE CEL MAI BUN .CINE STIE CUM IL DESCHID DE DOUA ORI IN ACELASI TIMP ?

  100. Salut!Am instalata ultima varianta disponibila de la KM Playet!Problema e urmatoarea:cum fac ca atunci cand dau dublu click pe imagine sa intre in fullscreen si invers???Cand dau dublu click pe imagine redarea isi pune stop.Am intrat prin setari,nu gasesc nimic.Va rog mult,ajutati-ma si pe mine.

Trackbacks

  1. […] sau comerciale pentru redarea continutului multimedia, softuri precum: VLC Media Player sau KMPlayer pentru filme, AIMP sau Media Monkey pentru muzica, IrfanView sau Zoner Photo Studio Free pentru […]

Speak Your Mind

*