WinToFlash sau cum se instaleaza windows 7, xp sau vista pe un computer fara CD sau DVD – tutorial video

Salut prieteni, am placerea sa va prezint un soft mic dar puternic, acest soft se numeste WinToFlash, este produs de Novicorp, softul este gratuit si extrem de simplu, acesta ne ajuta sa punem un sistem de operare pe un stick usb sau pe un card flash.

WinToFlash poate transfera pe un stick usb un intreg sistem de operare dupa ce in prealabil il formateaza si-l face bootabil.

Mare lucru nici nu am ce sa spun, interfata are doua campuri de browse, in primul trebuie indicata calea spre kit-ul windows-ului iar in cel de-al doilea camp trebuie indicata calea spre stickul pe care vrem sa punem sistemul de operare si de pe care ulterior vom instala windows-ul pe un Notebook, Netbook (Mini Laptop), Desktop etc.

Cand am vazut prima oara softul am zis ca este o gluma, nu credeam ca va functiona cum trebuie, m-am inselat, nu numai ca functioneaza ci isi face treaba foarte repede si fara nici o problema, l-am testat pe Notebook si pe Desktop, am folosit 3 sisteme de operare: windows vista 32, windows 7 32 si windows 7 64, am vrut sa-l prind cu vreo eroare dar nu am reusit, este un soft bine facut, cu toate ca este intr-o permanenta faza beta.

Pentru evitarea erorilor, trebuie sa inchidem orice aplicatie, orice fereastra, deasemenea trebuie inchis antivirusul si firewall-ul, trebuie inchisa si fereastra windows esplorer din care ati lansat WinToFlash-ul.

Pentru instalare de pe acest stick a sistemului de operare nu trebuie sa facem nimic special, intram in boot menu si sa alegem stickul pentru bootare, daca nu vedeti stickul in boot menu, trebuie sa setati bios stick-ul ca prim device la boot.

ATENTIE, daca setati din bios “advanced bios features”, trebuie sa schimbati calea de boot la primul restart dupa copierea fisierelor din timpul instalarii, device-ul primar va fi hard disk-ul pe care se va instala windows-ul in loc de stick-ul facut cu WinToFlash.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. MISTO 😀

  2. multumesc

  3. va salut ; de fiecare data cand incerc sa accesez siteul vostru apar tot felul de pop upuri peste videotutorialele voastre pa care avg ul spune ca sunt troieni cu firefox n am probleme pt ca am adblock plus dar ie sau opera blocheaza accesul la site sau ingreuneaza accesul , indiferent de ora

    • skazi76: va salut ; de fiecare data cand incerc sa accesez siteul vostru apar tot felul de pop upuri peste videotutorialele voastre pa care avg ul spune ca sunt troieni cu firefox n am probleme pt ca am adblock plus dar ie sau opera blocheaza accesul la site sau ingreuneaza accesul , indiferent de ora  

      In locul tau as renunta la AVG, nu e chiar atat de bun pe cat crezi tu!! Plus ca are multe probleme si da alarme false. Iti sugerez sa folosesti Avira free edition e mult mai bun si avem si tutorial despre el. Mie Kaspersky nu-mi spune nimic in legatura cu siteul asta, nu am nici un fel de problema in al vizita si daca pui la indoiala kaspersky care se stie ca e nr.1 in materie de securitate si te increzi intr-un soft AVG free, no comment!!

      Uite ce raspundea Cristi (adminul) unui altuia ca tine acum 1 zi la aceeasi problema pe care o ai tu:

      Mai oameni buni, am spus de 1000 de ori dar sa pare ca am vorbit degeaba, AVG-ul are o problema cu unele scripturi de reclama care se executa pe un alt site si probabil AVG-ul nu poate ajunge pe acel site (din nu stiu ce motive).
      Voi credeti ca noi suntem chiar asa de retardati sa punem virusi pe site, treziti-va, nu va mai incredeti orbeste in soft-uri, antivirusii, inca au o rata de eroare destul de mare.
      Uitati-va atenti la alarma pe care o da AVG-ul, acolo nu scrie nimic de vre-un virus.
      Voi nu va ganditi logic ? Daca nu descarci nimic, cum dracu sa iei virus ???
      Ai dat la ceva OPEN sau SAVE ?
      AVG este singurul antivirus care are aceasta eroare, in trecut si avira a avut probleme, noi am semnalat aceste probleme, se pare ca doar avira am rezolvat problema.
      Maaaannnnnn……

      • Adrian:
        In locul tau as renunta la AVG, nu e chiar atat de bun pe cat crezi tu!! Plus ca are multe probleme si da alarme false. Iti sugerez sa folosesti Avira free edition e mult mai bun si avem si tutorial despre el. Mie Kaspersky nu-mi spune nimic in legatura cu siteul asta, nu am nici un fel de problema in al vizita si daca pui la indoiala kaspersky care se stie ca e nr.1 in materie de securitate si te increzi intr-un soft AVG free, no comment!!Uite ce raspundea Cristi (adminul) unui altuia ca tine acum 1 zi la aceeasi problema pe care o ai tu:Mai oameni buni, am spus de 1000 de ori dar sa pare ca am vorbit degeaba, AVG-ul are o problema cu unele scripturi de reclama care se executa pe un alt site si probabil AVG-ul nu poate ajunge pe acel site (din nu stiu ce motive).
        Voi credeti ca noi suntem chiar asa de retardati sa punem virusi pe site, treziti-va, nu va mai incredeti orbeste in soft-uri, antivirusii, inca au o rata de eroare destul de mare.
        Uitati-va atenti la alarma pe care o da AVG-ul, acolo nu scrie nimic de vre-un virus.
        Voi nu va ganditi logic ? Daca nu descarci nimic, cum dracu sa iei virus ???
        Ai dat la ceva OPEN sau SAVE ?
        AVG este singurul antivirus care are aceasta eroare, in trecut si avira a avut probleme, noi am semnalat aceste probleme, se pare ca doar avira am rezolvat problema.
        Maaaannnnnn……
          

        Ajai , daca se apuca Cristi sau Adrian sa ne spuna la fiecare in parte despre aceste probleme cu AVG si Bla Bla Bla …. cu siguranta le creste barba pa-n la genunchi sa dea explicatii la fiecare in parte :)) =)) Nu Am Dreptate Cristi ???

  4. foarte bun tutorialu :d dar va rog faceti un tutorial despre cum se foloseste camstasia studio 6

  5. buna seara . Cristi , te ro frumos sa imi spui si mie de unde ai facut rost de OS Windows 7 de marime 5,19 GB ; ai mai facut un tutorial imi amintesc. L-ai luat de pe site , direct de la ”mama lui” sau ai cumparat licenta ? Imi cer scuze te intrebare si te rog , daca se poate sa imi raspunzi .
    Mentionez ca eu am un sistem Athlon single core ( tm 64 , 2,2 Ghz , 3500+ ), memorie 2 gb ( una de 667 si una de 800 Mhz ) , placa video Nvidi gf 8500 GT , o sursa luata cu carcasa de 450 W . E cam slabuta . Delux
    Multumesc !

    • iulian: na

      vezi ca acolo e 5,19 free , si nu ocupa win 7 atata. compara cat e spatiul ocupat din montarea imaginii si cat este diferenta dintre cat are capacitatea de stocare a stickului si cat este libera adica tot pe la 2 gb si ceva ajungi iulian…. 😛 fi mai atent :); contacteaza-ma sa iti dau eu detalii mai multe de unde il iei si cum il activezi :). Multumesc Cristi, va urmaresc de foarte multa vreme si am invata o gramada de chestii de la voi. Tot respectul pentru munca depusa ! o seara placuta va salut !

  6. Am uitat sa precizez : am scris sistemul pentru ca vreau sa imi instalez si eu windowds 7 , nu stiu insa ce versiune , X 32 sau X 64. Va multumesc tuturor inca o data .
    La revedere.

  7. pt iulian daca ai sa te uiti atent la tutorial cristi are windows 7 enterprise care e gratis 90 zile de la microsoft pe sait.are 2.23 giga.el are liber 5.19 giga pe stic nu are windows de 5.19 giga.uitate atent ca scrie free 5.19 giga.invata engleza iulian.bravo cristi pt tutorial.la mai multe tutoriale

  8. Foarte bun tutorial dar am si eu o nelamurire:Eu am un stick de 4 GB si am vazut ca ocupa 5.19 GB, eu ce pot face inafara de sami iau unu nou???? Windows 7 poate atit ocupa dar XP cit ocupa ca sa stiu sa nu stric stickul degeaba ca daca bagi pina la refuz nu mai poti sterge de pe el!!!!

    • BGGD: Foarte bun tutorial dar am si eu o nelamurire:Eu am un stick de 4 GB si am vazut ca ocupa 5.19 GB, eu ce pot face inafara de sami iau unu nou???? Windows 7 poate atit ocupa dar XP cit ocupa ca sa stiu sa nu stric stickul degeaba ca daca bagi pina la refuz nu mai poti sterge de pe el!!!!  

      In tutorial scrie 5G Free of 8G adica din 8G mai sunt liberi 5, invatati engleza, a spus si Cristi foarte clar ca stick-ul are 8G, nu mai derulati si priviti tutorialul pana la capat, habar nu aveti ce pierdeti cand derulati (detalii foarte importante pe care noi nu suntem obligati sa le repetam daca voi derulati tutorialul si nu il priviti pe tot, si pe urma va suparati ca nu va raspundem la comentarii)

      In concluzie stick-ul are 8G Win 7 ocupa 3 si mai raman 5G free adica liberi, neocupati. Nici nu trebuia sa primesti raspuns pentru ca sa vazut foarte clar in tutorial aceste aspecte

  9. gata am aflat de mai sus din comentariul lu eugen, nu am vazut ca era si cursorul acolo pus pe free, merci mult pentru tutorial, unu foarte bun si chear o sa folosesc si eu, dar am o intrebare :Windows 7 asta gratis cit ocupa instalat finca eu am HDD de 111 GB si nu prea imi convine sa dau 20 si ceva de GB doar pe windows ca e cam mult si mai zica ca ocupa si mai putin decit vista care si ala la avut tot atit ocupa:21 GB eu am avut windows7 inainte de a se lansa defintitiv, o versiune beta si am vazut ca ocupa 21 de GB si nu lam lasat mult si lam scos iar apoi am bagat vista ultimate car si ala tot 21 GB ocupa, am ajuns la ideeea ca diferenat dintre ele este ca se misca mai bine 7 decit vista si bara de start dar nu ocupa mai putin decit 7 cum zic uni!!! 🙁 asa si daca e diferenta dintre beta si asta care e gata e de memorie ocupata mai putina as vrea sal bag si eu dar sa imi pastrez interfata de windows xp 2002 ca mie imi place si asa nu ca la 7 nu miar place dar asa as face si de unde sa descarc tema de windows xp 2002 ca nu gasesc pe net!!!!! 🙁

    • BGGD: gata am aflat de mai sus din comentariul lu eugen, nu am vazut ca era si cursorul acolo pus pe free, merci mult pentru tutorial, unu foarte bun si chear o sa folosesc si eu, dar am o intrebare :Windows 7 asta gratis cit ocupa instalat finca eu am HDD de 111 GB si nu prea imi convine sa dau 20 si ceva de GB doar pe windows ca e cam mult si mai zica ca ocupa si mai putin decit vista care si ala la avut tot atit ocupa:21 GB eu am avut windows7 inainte de a se lansa defintitiv, o versiune beta si am vazut ca ocupa 21 de GB si nu lam lasat mult si lam scos iar apoi am bagat vista ultimate car si ala tot 21 GB ocupa, am ajuns la ideeea ca diferenat dintre ele este ca se misca mai bine 7 decit vista si bara de start dar nu ocupa mai putin decit 7 cum zic uni!!!asa si daca e diferenta dintre beta si asta care e gata e de memorie ocupata mai putina as vrea sal bag si eu dar sa imi pastrez interfata de windows xp 2002 ca mie imi place si asa nu ca la 7 nu miar place dar asa as face si de unde sa descarc tema de windows xp 2002 ca nu gasesc pe net!!!!!   

      Ocupa cu 3 softuri instalate si updateurile facute 14G pe hard, instalat. Tema aia de Windows 2000 o ai by default nu tre sa instalezi nimic, dai pur si simplu click dreapta pe desktop apoi alegi din meniul contextual personalize si iti alegi tema clasica…

  10. Este mai usor de folosit (Windows 7 USB/DVD Download Tool)

  11. excelent tutorialul

  12. http://store.microsoft.com/Help/ISO-Tool

    Incearca-l si pe asta. E de la mirosoft si dupa parerea mea e cel mai bun.

  13. sailorriver a zis

    Util si simplu de folosit.
    Toate cele bune pentru voi in noul an.

  14. salut.am si eu o intrebare.vreau sa instalez si eu windows7 de 32bit pe calc.mentionez ca am 512ram se poate, cum o sa mearga calculatorul.multumesc.

  15. Salut..inca un tutorial bun chiar este de foarte mare ajutor acest soft care nu cred ca este asa cunoscut fiind rusesc dar pe viitor o sa devina cunoscut mai mult ca sigur..eu recomand si metoda de instalare cu cmd pentru cei care vor sa invete si altceva decat next si finish..eu am incercat metoda cu cmd atat pentru vista cat si pentru xp si merge foarte bine..dar acest soft le face pe toate l-am incercat deja pe un xp si merge impecabil.Felicitari echipei videotutorial.
    Referitor la instalarea de pe stick eu am incercat fara sa schimb ordinea de boot de pe stick din nou pe hard deoarece nu mi-am dat seama aveam un xp instalat prin metoda cmd dar mie mi-a dat o eroare cum ca setup nu poate continua te rugam sa reinstalezi sitemul de operare..dupa am remediat problema schimband din bios ordinea de boot si a mers..deci fiti atenti la fel cum spune si Cristi la tot ce se vorbeste in tutorial si numai derulati inainte daca vreti sa invatati cva fiindca devine obositor sa ii vad pe oameni astia cum se chinuie si trebuie sa explice acelasi lucru de 7 ori pentru 7 oameni…Va multumesc!

  16. SUNTETI CEI MAI TARI.ASTEPTAM SI ALTE TUTORIALE

  17. buna, tutorial interesant dar vin cu o intrebare…cand vreau sa pun win 7 nu-mi vede hdd imi cere driver de sata…m-am uitat ce sata controller am si am luat driverii dar imi zice ca nu-s compatibili cu win7 si numai asa imi vede driverul numai daca debifez optiunea cu compatibilitate dar nici asa nu merge ca dupa ce verifica zice ca n-a gasit nici un device nou…in xp stiu ca se poate integra driverii sata dar in win7 se poate? sau stie cineva driveri sata compatibili cu win7? placa de baza ii gigabyte p31-ds3L..pe site la ei am gasit pt win7 driver chipset audio dar sata nimica….va multumesc

    • ghost: buna, tutorial interesant dar vin cu o intrebare…cand vreau sa pun win 7 nu-mi vede hdd imi cere driver de sata…m-am uitat ce sata controller am si am luat driverii dar imi zice ca nu-s compatibili cu win7 si numai asa imi vede driverul numai daca debifez optiunea cu compatibilitate dar nici asa nu merge ca dupa ce verifica zice ca n-a gasit nici un device nou…in xp stiu ca se poate integra driverii sata dar in win7 se poate? sau stie cineva driveri sata compatibili cu win7? placa de baza ii gigabyte p31-ds3L..pe site la ei am gasit pt win7 driver chipset audio dar sata nimica….va multumesc  


      Incearca sa-i dai “load optimized defaults” in bios, poate ai facut vreo setare gresita.
      Windows 7 are drivere pentru pentru cazurile astea, windiws 7 si vista se pot instala si pe configuratie RAID sau AHCI fara nici un driver suplimentar.
      Poate versiunea te de windows 7 nu este “curata” poate este o versiune modificata.
      Poate nu ai hard disk SATA.
      Poate ai jumperul pus gresit.
      Poate este hard disk-ul defect.
      Poate este cablul SATA defect.
      Poate nu este buna mufa de alimentare.

  18. Foarte bun softul, l-am folosit acum ceva timp din alta sursa… nu mi-a dat erori… Bravo baieti , faceti o treaba buna, va urmaresc de mult, am invatat multe de la voi !

  19. PARE A FI BUN…VRAU SA INTREB CEVA…
    AM UN STICK SI AM VRUT SA INSTALEZ XP DE PE ALT TUTORIAL SI ACUMA CIND BAG STICKU ARATA M: DA LA PROPRITES APARE 0 Kb / 0 kB ??????
    POT SA MA-I FAC CEVA CU STICKU CELA SAU NU???????

  20. acuma am vista instalat si am incercat si cu varianta win7 RTM cand a aparut de la msdn si atunbcea tot nu mi-a vazut hdd-urile…si acuma cand am incercat imi da eroare sa pun de pe CD sau usb driverul sata cand dau browse acolo imi vad partitiile… o sa incerc sa caut alt kit de win7 poate reusesc ceva

  21. ce sistem iti trebuie sal instalezi?

  22. Salutare!
    Cristi tin sa te felicit pentru tutorial. Excelent!
    Rugamintea mea mare la tine este sa pui pe site videotutoriale despre Corel X3, Photoshop CS3, Indesign, Illustrator etc…Stiu ca cer prea mult, dar daca se poate de ce nu?! Pentru ca lumea e interesata de aceste lucruri.
    Ai putea sa mai iei in calcul chestii legate de creearea unui server pe Xp – adica a unei retele virtuale VPN sau sa adaugi videotutoriale sau numai tutoriale pe tema PC HARDWARE (piese, legaturi, constituirea unitatii unui PC din bucati pe piese etc)
    Mercy mult inca o data si bafta la toata echipa videotutorial.ro.

    • Laurryano: Salutare!
      Cristi tin sa te felicit pentru tutorial. Excelent!
      Rugamintea mea mare la tine este sa pui pe site videotutoriale despre Corel X3, Photoshop CS3, Indesign, Illustrator etc…Stiu ca cer prea mult, dar daca se poate de ce nu?! Pentru ca lumea e interesata de aceste lucruri.
      Ai putea sa mai iei in calcul chestii legate de creearea unui server pe Xp – adica a unei retele virtuale VPN sau sa adaugi videotutoriale sau numai tutoriale pe tema PC HARDWARE (piese, legaturi, constituirea unitatii unui PC din bucati pe piese etc)
      Mercy mult inca o data si bafta la toata echipa videotutorial.ro.  

  23. foarte simplu multumesc Cristi si La multi ani

  24. david ionel romulus a zis

    bravo ,invat multe de la voi!!! multumesc

  25. salut. nu prea stiu ce se intampla dar de cateva zile nu mai primesc tutoriale de la voi pe mail decat comentarii. 🙁
    care poate sa fie problema?

    • Catalin: salut. nu prea stiu ce se intampla dar de cateva zile nu mai primesc tutoriale de la voi pe mail decat comentarii.
      care poate sa fie problema?  

      Esi sigur ca ai bagat adresa ta de mail in casuta “ABONEAZA-TE LA TUTORIALE PRIN EMAIL” si apoi ai dat click pe butonul “Subscribe” ?
      Esti sigur ca ai confirmat abonarea care ti-a venit prin mail? Dupa ce te abonezi iti vine un mail de la noi cu un link pe care trebuie sa dai click pentru a confirma abonarea, esti sigur ca ai facut pasul asta? Uitate in “Spam” sau “Bulk” poate mailurile noastre au ajuns acolo… cei de la yahoo mai fac chestii de astea, pun in “Spam” mailurile care nu trebuie normal sa fie bagate acolo. Mai subscrie odata si urmeaza pasii de care am spus mai sus.

      • Adrian: Esi sigur ca ai bagat adresa ta de mail in casuta “ABONEAZA-TE LA TUTORIALE PRIN EMAIL” si apoi ai dat click pe butonul “Subscribe” ?Esti sigur ca ai confirmat abonarea care ti-a venit prin mail? Dupa ce te abonezi iti vine un mail de la noi cu un link pe care trebuie sa dai click pentru a confirma abonarea, esti sigur ca ai facut pasul asta? Uitate in “Spam” sau “Bulk” poate mailurile noastre au ajuns acolo… cei de la yahoo mai fac chestii de astea, pun in “Spam” mailurile care nu trebuie normal sa fie bagate acolo. Mai subscrie odata si urmeaza pasii de care am spus mai sus.  (Citeaza-ma)

        Buna dimineta Adrian! ia iute cine lucreaza pt videotutorial la ora asta! 🙂
        abonarea am facut-o de cateva luni si de atunci am primit zeci de mailuri insa de cateva zile nimic…adica de la tutorialul cu tema de MAC pt mess. am incercat sa ma inscriu iar la voi si imi spune ca sunt deja inregistrat. pe mail nu am nimic pe la spam. mai astept cateva zile sa vad ce se intampla daca e cazul… oricum nu prea am ce sa fac in privinta asta. crezi ca ar putea fi de la yahoo? ca alte mail-uri primesc. sau poate fi pe site la voi problema?

      • Adrian:
        Esi sigur ca ai bagat adresa ta de mail in casuta “ABONEAZA-TE LA TUTORIALE PRIN EMAIL” si apoi ai dat click pe butonul “Subscribe” ?
        Esti sigur ca ai confirmat abonarea care ti-a venit prin mail? Dupa ce te abonezi iti vine un mail de la noi cu un link pe care trebuie sa dai click pentru a confirma abonarea, esti sigur ca ai facut pasul asta? Uitate in “Spam” sau “Bulk” poate mailurile noastre au ajuns acolo… cei de la yahoo mai fac chestii de astea, pun in “Spam” mailurile care nu trebuie normal sa fie bagate acolo. Mai subscrie odata si urmeaza pasii de care am spus mai sus.
          

        Da Adrian Ai dreptate si eu tot acolo gasesc mailurile Tot in Spam si cred ca si el are la fel :))

        • Gepeto: Change Drive Letter and Paths

          crezi gresit Gepeto! poate asa e la tine insa daca nu ai fi citit printre randuri ai fi observat ca am precizat ca nu am nimic la spam…
          alta sugestie ai care nu mi-a trecut mie prin minte?
          oricum merci! am mai verificat inca odata cu ocazia asta ca sa nu scriu aiurea…

    • Catalin: salut. nu prea stiu ce se intampla dar de cateva zile nu mai primesc tutoriale de la voi pe mail decat comentarii.:(
      care poate sa fie problema?  


      Este doar o intarziere, sunt sigur ca va reveni la normal treaba in cateva zile, livrarea mail-urilor o facem prin doua metode.
      1. Mailuri prin FeedBurner (google), acestea au intirziere, nu depinde de noi, probabil google, prin feed burner a intarziat.
      2. Mailuri livrete direct de noi, acestea nu au intarziere deloc, daca vrei sa-ti faci abonament, te duci in sidebar-ul videotutorial.ro, pe dreapta intre player-ul youtube si translator.
      Deasemenea poti subscrie la feed-uri, cu browserul sau cu un client rss la urmatoarele adrese.
      Pentru tutoriale:
      https://www.videotutorial.ro/?feed=rss
      Pentru comentarii:
      https://www.videotutorial.ro/?feed=comments-rss2

  26. bun programul,merge pus 7 pe usb,sp2 nu il pune bine ca nu buteaza.

  27. Buna. Foarte frumos tutorialul dar as avea o intrebare: se mai poate stoca ceva pe stick dupa aia? MULTUMESC

    • liviu: Buna.Foarte frumos tutorialul dar as avea o intrebare: se mai poate stoca ceva pe stick dupa aia?MULTUMESC  


      Cred ca da, sincer nu am testat, normal nu ar avea de ce sa nu functioneze.
      Incearca si tu, creaza un folder si baga softurile acolo, dupa aceea incearca si povesteste-ne si noua cum a mers.

  28. Ma enerveza rau, chestiile astea. De ce! ca stikul imi apare ca device si imi ia locul la CD-Rom ori imi apare ca partitia D si dupa ce scot stiku am 3 partiti si imi apare C, E, F naspa zau 🙁 nu ar fi o chestie enervanta dar mie imi place sa fie ordine in PC, nu stiu cum sunt alti…

    • Cristi: Ma enerveza rau, chestiile astea. De ce! ca stikul imi apare ca device si imi ia locul la CD-Rom ori imi apare ca partitia D si dupa ce scot stiku am 3 partiti si imi apare C, E, F naspa zau nu ar fi o chestie enervanta dar mie imi place sa fie ordine in PC, nu stiu cum sunt alti…  

      Da si eu am intalnit aceasta Chestie si ma enerveaza la culme !!!
      Si dupaia sti ce trebuie sa fac ???
      Sa dau click dreapta pe Compiuterul Meu > Manage > Disk Management click pe partitia caruia vreau sa i schimb litera aia sau cum dumnezo i zice (Partitia C,D,E,F,G,H) care din astea vreti si dai Click dreapta pe ia si dai la > Change Drive Letter and Paths… > Change > si alegi acolo ce litera vrei sa reprezinte partitia. si gata dar sa faci asta de cate ori se schimba treburile cand bagi sticul e cam enervant dar nu ai ce face daca iti place sa fi ordonat 😉 care cred ca si Cristi face la fel :)) ? nu Cristi ???

  29. salutare.nu stiu daca am postat bine dar am si eu o intrebare.un windows xp de 32 se poate face de 64 ? fara sa caut pe net altu de 64

  30. Salut. Am incercat sa pun WinXP, insa dupa ce am formatat C:-ul a durat extrem de mult la partea cu copiatul fisierelor (cam o ora). In fine, dupa ce am instalat si trebuia sa se boot-eze Win, imi dadea eroare cum ca imi lipseste “hal.dll” din sys32 si nu am mai reusit sa porneasca. O fi de la copierea win pe stick sau nu merge bine cu XP? A mai incercat cineva sa puna XP? Daca da sa imi spuna daca s-a instalat tot asa greu sau daca a primit vreo eroare.
    Nu am CD-ROM si as vrea sa mai incerc inca o data cu programul ca e mai simplu decat cu cmd.
    Merci!

    • Alex!:
      Salut. Am incercat sa pun WinXP, insa dupa ce am formatat C:-ul a durat extrem de mult la partea cu copiatul fisierelor (cam o ora). In fine, dupa ce am instalat si trebuia sa se boot-eze Win, imi dadea eroare cum ca imi lipseste “hal.dll” din sys32 si nu am mai reusit sa porneasca. O fi de la copierea win pe stick sau nu merge bine cu XP? A mai incercat cineva sa puna XP? Daca da sa imi spuna daca s-a instalat tot asa greu sau daca a primit vreo eroare.
      Nu am CD-ROM si as vrea sa mai incerc inca o data cu programul ca e mai simplu decat cu cmd.
      Merci!

      am incercat si eu printr-un cablu stickul la unitate si mi-a facut la fel…dupa aceea am conectat stickul direct la unitate … a mers mai bine si mai repede dar deja il facusem bootabil cu cmd…dar nu imi mai citea stickul facut cu cmd cind am incercat il refac cu alt xp tot cu cmd…ceva ca nu mai putea sa deschida stickul…asa ca am folosit wintoflash dar de data asta cu stickul direct la unitate…nu stiu cum o sa mearga asa ca o sa astept sa se strice xp …timp de instalare a xp de la 39min-7min…in legatura cu hal.dll pot sa spun ca am luat teapa la fel prima data si a doua oara pina m-am prins …asa ca …
      regula 1.lasa calea de butare pe stick -primare disk boot pina cind s-a instalat windows-ul..adica a treia oara…adica atunci cind sa iti arata ecranul cu numaratoarea inversa de instalare…cind isi da restart schimbi ordinea de butare pe hard-disk atit la sectiunea cu primare disk boot cit si la sectiunea de bootare pe floppy
      regula 2.prima oara cind booteaza de pe stick este text mod insa a doua si a treia oara pe gui mode
      …mentionez ca instalarea xp pe stick a fost facuta cu cmd…
      TOT RESPECTUL CELOR CARE FAC ACESTE TUTORIALE .FACETI O TREABA MINUNATA MA UIT DE 1 AN PE SITUL DUMNEAVOASTRA SI POT SA SPUN CA AM AJUTAT SI EU PE ALTI ASA CUM AM PRIMIT AJUTORUL VOSTRU SI II INVIT SA SE UITE SI EI LA CE II MAI INTERESEZA…
      SARBATORI FERICITE CELOR DE LA VIDEOTUTORIAL.RO

      • ovidiu: am incercat si eu printr-un cablu stickul la unitate simi-a facut la fel…dupa aceea am conectat stickul direct la unitate … a mers mai bine si mai repede dar deja il facusem bootabil cu cmd…dar nu imi mai citea stickul facut cu cmd cind am incercat il refac cu alt xp tot cu cmd…ceva ca nu mai putea sa deschida stickul…asa ca am folositwintoflash dar de data asta cu stickul direct la unitate…nu stiu cum o sa mearga asa ca o sa astept sa se strice xp …timp de instalare a xp de la 39min-7min…in legatura cu hal.dll pot sa spun ca am luat teapa la fel prima data si a doua oara pina m-am prins …asa ca …
        regula 1.lasa calea de butare pe stick -primare disk boot pina cind s-a instalat windows-ul..adica a treia oara…adica atunci cind sa iti arata ecranul cu numaratoarea inversa de instalare…cind isi da restart schimbi ordinea de butare pe hard-disk atit la sectiunea cu primare disk boot cit si la sectiunea de bootare pe floppy
        regula 2.prima oara cind booteaza de pe stick este text mod insa a doua si a treia oara pe gui mode
        …mentionez ca instalarea xp pe sticka fost facuta cucmd… TOT RESPECTUL CELOR CARE FAC ACESTE TUTORIALE .FACETI O TREABA MINUNATA MA UIT DE 1 AN PE SITUL DUMNEAVOASTRA SI POT SA SPUN CA AM AJUTAT SI EU PE ALTI ASA CUM AM PRIMIT AJUTORUL VOSTRU SI II INVIT SA SE UITE SI EI LA CE IAR MAI PUTEA INTERESEZA…SARBATORI FERICITE CELOR DE LA VIDEOTUTORIAL.RO

        <

  31. Am si eu o intrebare am incercat recent sa Pun Ubuntu pe un stick insa nu a mers nici din windows nici cu utilitarul de pe live cd stie cineva cum as putea sa fac? De ex dupa ce am copiat fisierele de pe Cd in stick si dau restart iar daca dau sa buteze de pe stick zice: Disk error…Press Any key to Restart!(asta daca copii pur si simplu pe stick de pe cd)
    Iar a 2 a metoda cu utilitarul de pe live cd dupa ce o terminat de facut si dau restart zice : Cannot found Linux image…(sau ceva de genu).
    Are cineva vreo ideea de a pune Ubuntu/Linux pe un stick/USB?

    • Iulian62: Am si eu o intrebare am incercat recent sa Pun Ubuntu pe un stick insa nu a mers nici din windows nici cu utilitarul de pe live cd stie cineva cum as putea sa fac? De ex dupa ce am copiat fisierele de pe Cd in stick si dau restart iar daca dau sa buteze de pe stick zice: Disk error…Press Any key to Restart!(asta daca copii pur si simplu pe stick de pe cd)
      Iar a 2 a metoda cu utilitarul de pe live cd dupa ce o terminat de facut si dau restart zice : Cannot found Linux image…(sau ceva de genu).
      Are cineva vreo ideea de a pune Ubuntu/Linux pe un stick/USB?  

      Aceasta metoda ai incercato? click AICI

  32. super tare mai usor de atat nu cred ca mai e

  33. Multumesc Adrian pentru raspuns,mia mers minunat.

  34. am facut cam tot ce s-a zis acolo dar un lucru nu imi merge , am pus la bios prioriteate pe usb dar cand dau F11 selectez pe usb sa faca si apare apare : searching for boot record from usb rmd-fdd…ok si tot astept nu mai face nimic de acolo , nu stii care e problema ?:D te rog mult

    • VladyR80: am facut cam tot ce s-a zis acolo dar un lucru nu imi merge , am pus la bios prioriteate pe usb dar cand dau F11 selectez pe usb sa faca si apare apare : searching for boot record from usb rmd-fdd…ok si tot astept nu mai face nimic de acolo , nu stii care e problema ?:D te rog mult  

      am si eu aceasi problema k VladyR80 :(.daca ne puteti ajuta si pe noi.am o placa de baza asrock k7s41gx.pe siteul oficial scrie k toate placile de la ei suporta bootare de pe usb.kre credeti k ar fi problema?astept un raspuns cat se poate de repede. si nota 10 pt videotutorial.excelent :D.

  35. intr-un tarziu au ajuns tutoriale pe mail…6 in 1 mail. multumesc! 🙂

  36. foarte interesant pentru multa lume.good job Cristi

  37. very interesting dude , i will try it 🙂

  38. ok cristi,nu stiam
    eu sunt gen reloaded acum,next level of evolution 🙂

  39. Tin sa amintesc celor care poate uita: cand umblati in BIOS si schimabati ceva (orice) dati SAVE pentru iesire -EXIT-, dar salvand setarile cu “y” -YES- ca sa “pecetluiti” noua configurare!

  40. Buna !!!, uite nu inteleg de ce nu mi se primeste…am executat pashii exact ca shi aici,dar cind se termina de copiat win pe flash,dau exit,scot flash si cind o introduc din nou,nu mi se deschide ca windows 🙁 care sa fie greseala mea? ma ajuta cineva?? ms anticipat..

    • Serj: Buna !!!, uite nu inteleg de ce nu mi se primeste…am executat pashii exact ca shi aici,dar cind se termina de copiat win pe flash,dau exit,scot flash si cind o introduc din nou,nu mi se deschide ca windows :(care sa fie greseala mea? ma ajuta cineva?? ms anticipat..  


      Poate windows-ul pe care-l folosesti nu este bun, incearca si cu alt windows.
      Este posibil sa ai si stick-ul “defect”, poate sa fie cateva celule stricate.
      Poate nu l-ai executate cu drepturi de administrator (pe vista si 7).
      Poate ai un firewall sau un antivirus care blocheaza programul.
      Poate ai optiunea auto play dezactivata pentru USB.

  41. Alin-Lucian a zis

    Buna!!
    Am facut si eu pasii exact ca aici, doar ca eu am selectat calea de Win de pe un CD si nu imagine. Oare din aceasta cauza sa nu`mi apara pe stic ca la CD?

  42. Am facut si eu pasii exact ca aici, doar ca eu am selectat calea de Win de pe un CD si nu imagine. Oare din aceasta cauza sa nu`mi apara pe stic ca la CD? …Oare merge sa instalez si asa ? MS ANTICIPAT

  43. salut,
    cum pun doua cd-uri de recovery pe stick bootabil in usb sa reistalez windows? am un netbook lenovo ideapad S9e.
    daca este vreo posibilitate, astept o mana de ajutor……..!!!!

  44. cristi sper ca de data aceasta imi vei raspunde am lasat mai multe comentarii legate de instalarea windows vista pe stick dar nu am primit nici un raspuns am vista preintalat pe leptop am facut 2 dvd recovery cum as putea instala sistemul de operare pe stick

    • nicu: cristi sper ca de data aceasta imi vei raspunde am lasat mai multe comentarii legate de instalarea windows vista pe stick dar nu am primit nici un raspuns am vista preintalat pe leptop am facut 2 dvd recovery cum as putea instala sistemul de operare pe stick  


      Instalarea unui sistem de operare nu este tot una cu recuperarea acestuia de pe o imagine inscriptionata pe CD sau DVD.
      Un vista preinstalat are alta asezare pe hard disk, in general vine insotit de o partitie de recovery.
      In locul tau as formata tot hard disk-ul si as instala windows-ul pentru care am liceenta pe spatele notebook-ului.
      Asta nu inseamna ca trebuie sa faci ca mine, alegere iti apartine.

  45. salut,
    am lasat in urma cu 2 zile un mesaj prin care va rugam sa ma ajutati cu posibilitatea de a pune 2 cd-uri de recovery pe stick bootabil……..am incercat in toate felurile posibile (cu un calc care are unitate CD/DVD) si nu merge……..am un netbook lenovo ideapad S9e si vreau sa reinstalez sistemul original…..in alta ordine de idei, acest lenovo are un SSD card de 4 GB pe care vine instalat windows-ul, acum este full si imi da mesaj “low disc space” si se blocheaza…..vreau sa reinstalez sistemul pe hard D:(160 GB)……credeti ca exista vreao posibilitate sa pun aceste 2 cd-uri de recovery pe un stick sau trebuie sa-mi cumpar o unitate CD/DVD extern???
    poate cineva sa ma ajute cu un raspuns???

  46. Saluti/ am reusit sa fac si eu stiku sa mearga cum ai explicat.
    merge foarte bn am renuntat la cd-urile care se zgarie,ciobesc.
    Multumesc Anticipat

  47. ajutor! am un pda Acer n35 cu mufa de cuplare la calculator facuta bucati si doresc sa fac un card sd bootabil pentru a putea updata drivere si hartile.Ce pareri sau sfaturi pot obtine in aceasta privinta?

  48. Cand ar trebui sa instalez windows-ul imi apare aceasta eroare:

    A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
    if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
    Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive or hard controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK/F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.
    Technical information:
    *** STOP: 0x0000007b(0xf7C7A524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000)

    Ma puteti ajuta?

    • catalin: Cand ar trebui sa instalez windows-ul imi apare aceasta eroare:A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
      if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
      Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive or hard controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK/F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.
      Technical information:
      *** STOP: 0×0000007b(0xf7C7A524,0xc0000034,0×00000000,0×00000000)Ma puteti ajuta?  

      Se pare ca hardul tau are baduri/errori. sfatul meu pentru tine este sa cauti un Hiren Boot CD (este o imagine ISO) care contine printre alte tool-uri (unelte) si un HDD Regenerator pe care il vei folosi ca sa iti scanezi hardul de baduri. Arzi imaginea ISO Hiren Boot CD pe un CD/DVD (il faci bootabil ca si cum ai arde un windows) bootezi de pe el alegi HDD Regenrator si iti scanezi hardul, daca va gasi baduri logice le va putea repara insa daca va gasi baduri fizice nu le va mai putea repara ci daca nu ma insel doar izola. Cred ca hardul tau e pe duca, fa bine si salveaza tot ce ai pe el pe DVD-uri sau un alt hard extern, stick-uri etc. si cumparati altul. Va ceda atunci cand nu te astepti si nu vei mai putea recupera nimic din ce a fost sau este pe el decat la o firma specializata insa aceste servicii costa extrem de mult.

      • Adrian: Se pare ca hardul tau are baduri/errori. sfatul meu pentru tine este sa cauti un Hiren Boot CD (este o imagine ISO) care contine printre alte tool-uri (unelte) si un HDD Regenerator pe care il vei folosi ca sa iti scanezi hardul de baduri. Arzi imaginea ISO Hiren Boot CD pe un CD/DVD (il faci bootabil ca si cum ai arde un windows) bootezi de pe el alegi HDD Regenrator si iti scanezi hardul, daca va gasi baduri logice le va putea repara insa daca va gasi baduri fizice nu le va mai putea repara ci daca nu ma insel doar izola. Cred ca hardul tau e pe duca, fa bine si salveaza tot ce ai pe el pe DVD-uri sau un alt hard extern, stick-uri etc. si cumparati altul. Va ceda atunci cand nu te astepti si nu vei mai putea recupera nimic din ce a fost sau este pe el decat la o firma specializata insa aceste servicii costa extrem de mult.

        o fi hardul meu pe duca dar nu am gasit nici un bad dupa ce am scanat cu Hiren Boot CD

  49. am si io o intrebare tutorialul ala functioneza si pe windows 2000

  50. Salut , am si eu o intrebare de ce capacitate trebuie sa fie stick-ul usb , si ma refer la minimul de GB?????

    • c@t@lin c: Salut , am si eu o intrebare de ce capacitate trebuie sa fie stick-ul usb , si ma refer la minimul de GB?????  

      Stick-ul trebuie sa fie de minim 4G scria asta in textul de prezentare de deasupra tutorialului! Pe viitor inainte sa postezi te rog asigurate ca citesti macar textul de prezentare al tutorialului daca comentariile nule citesti pe toate.

      • Alin-Lucian a zis

        Adrian:
        Stick-ul trebuie sa fie de minim 4G scria asta in textul de prezentare de deasupra tutorialului! Pe viitor inainte sa postezi te rog asigurate ca citesti macar textul de prezentare al tutorialului daca comentariile nule citesti pe toate.  

        sincer eu nu am vazut unde scrie asa ceva….

  51. LiviuFlorin a zis

    Eu am gasit de curind un utilitar (tool), care pare mai simplu si care da mai putine probleme .Pe situl Microsoft Store, click pe “Customer Service” (este sus in fereastra), apoi din stinga dam click pe “Windows 7 USB/DVD Download Tool”, si din aceasta pagina (pe la mijlocul paginii) se da clic pe “Click here”, unde incepe paragraful Intallation.
    Poate puteti sa faceti inca un tutorial scurt si cu acest tool foarte util, mai ales acelor cu netbookuri.

  52. si la mine zice exact ca la catalin ::a problem has detected::posibil sa fie si hardu dar am incercat si la alt comp si tot asa.

  53. bai o treaba uimitoare fac baietii astia aici mi-au fost de ajutor cam toate videotutorialele pana acum deci bafta multa cristi si restului echipeimultumim pt ceea ce faceti!!

    • johnny are dreptate eu acuma am lasat sa se downloadeze win 7 iso… o sa mearga 100 % pentru ca vb lui cristi „„daca sari peste ce este important in videotutorial nu o sa iti mearga „„„ in fine eu acum incerc si stiu ca o sa imi mearga ca este simplu si in plus de asta sa nu o mai lungesc ascultatii tot video tutorialul si o sa vedeti ca o sa va mearga… daca nu le aveti cu calculatoarele…aratatii videotutorialul cuiva care se pricepe ca sigur o sa isi dea seama despre ce vorbeste cristi…..ms.. uite aja mai ainvatzam si noi ceva,….thu pe noi si noi pe altii si tot aja….

  54. multumesc mult!…un tutorial foarte bun….imi aparea si mie aceea eroare si nu stiam de ce…acum am aflat

  55. sal.stickul booteaza incepe instalarea dar cand ajunge akol sami arate ce partitiiam imi da o eroare cu ecranu ala albastru.stickul are 4gb si k windows am xp sp3 2009.intradevar am scanat hardul si mio gasit vreo 2 baduri dar am incercat si un alt hard si tot asa.ms orocum.

  56. Salut Videotutorial.ro am urmarit toate tutorialele voastre si mi-au placut foarte mult pe majoritatea le-am si pus in practica insa as avea si eu o propunere daca s-ar putea sa faceti un tutorial despre obtinerea driverelor pentru windows 7 cum este un tutorial despre drivere de windows vista si-ar merita si windows 7 atentia.am inteles ca multe drivere sunt compatibile insa nu toate,eu am drivere compatibile cu vista un prieten are drivere compatibile cu win 7.sper sa luati in considerare acest comentariu.Va salut si Va doresc numai bine.

  57. buna . Ajutatima va rog nu pot alege calea de unde se ia windows, (unde trebuie sa fie windows si cum sa fie ???? in format iso???) . mc anticipat!

    • dima: buna . Ajutatima va rog nu pot alege calea de unde se ia windows, (unde trebuie sa fie windows si cum sa fie ???? in format iso???) . mcanticipat!  

      Da Play la tutorial si mai uitate odata cu mai multa atentie fara sa derulezi. Trebuie sa ai ori o imagine ISO cu Windows ori un CD cu Windows pentru a face stick-ul. Alegi calea catre CD sau catre imaginea ISO. Tutorialul a fost foarte clar, care parte nu ai inteleso? E IN LIMBA ROMANA!!! Ar trebui sa renuntati la “moldoveneasca” voastra amestecata cu RUSA si sa invatati LIMBA ROMANA

  58. Tocmai ce am vizionat tutorialul, după care am intrat pe pagina producătorului pentru a download-a ultima versiune a WinToFlash (0.5.00.23 beta). Am scanat arhiva cu Kaspersky Pure 2010 şi antivirusul a găsit virus troian în arhivă.

    Ce este de făcut?

    Tutorialul este foarte bine prezentat, felicitări autorului!

  59. Am scanat şi versiunea penultimă a WinToFlash (0.5.0020 beta) după ce am coborît-o şi pe aceasta pe hdd. KIS Pure 2010 Trial pe care îl am instalat pe sistem vede această versiune a WinToFlash ca fiind “curată”. De curiozitate, am mai dat din nou scanare pe prima versiune coborîtă, iar de această dată am primit mesajul “no threats detected”. 🙂

    Nu-mi rămîne decît să îmi cer scuze în numele producătorilor Kaspersky pentru eroarea afişată.

    Precizez că am făcut download direct a aplicaţiei WinToFlash, nu prin intermediul torrent.

  60. WinToFlash 0.5.00.23 beta are mărimea 1,74 MB arhivată.
    WinToFlash 0.5.00.20 beta are mărimea 6,34 MB arhivată.

    versiunea .23 beta după dezarhivare şi lansarea fişierului .exe dă un mesaj de eroare: “language error”.

    versiunea .20 beta după dezarhivare şi lansarea fişierului .exe porneşte aplicaţia în limba română.

    Se pare totuşi că este ceva în neregulă cu ultima versiune a WinToFlash.

  61. am si eu o problema.eu am un hard disk extern .pot sa pun win acesta fara sa imi afecteze si celelalte fisiere sau trebuie sa il formatez?multumesc pt tutoriale.

  62. apropo de unde se dau acele stelute ca vreau sa dau si eu maxim la ele dar nu stiu de unde.scuzati ca nu stiu de unde trebuie.sunt nou pe acest site si va multumesc pt tutorialele facute sa le inteleaga toti oameni.adica mai babeste si pe romaneste.

    • florin: apropo de unde se dau acele stelute ca vreau sa dau si eu maxim la ele dar nu stiu de unde.scuzati ca nu stiu de unde trebuie.sunt nou pe acest site si va multumesc pt tutorialele facute sa le inteleaga toti oameni.adica mai babeste si pe romaneste.  

      Deasupra titlului ai 5 stelute, dai click pe a 3-a steluta daca vrei sa ne dai 3 stele sau si tot asa.

  63. Am urmat paşii din acest tutorial, iar acum vă scriu de pe proaspătul meu Windows 7 x64 instalat de 2 zile prin metoda stick-ului usb butabil.

    Mulţumiri pentru munca pe care o faceţi aici, fiind utilă multora dintre noi!

    Nu în ultimul rînd, felicitări pentru modul în care prezentaţi tutorialele. Nivelul este accesibil începătorilor în ale PC-urilor!

    Respect!

  64. Smecher…Merci pentru tot ce faci pentru astia care stiu mai putine..

  65. Salut, cautand dupa ajutor, am ajuns la pagina voastra, care mi se pare cea mai buna pana acum, din ce ajutor am gasit pe net, faptu ca e si video, e de mare ajutor. Insa problema mea e alta… am netbook Toshiba, cu CD recovery, cred ca asa ii zice, si softul indicat de voi nu ma lasa sa fac usb bootabil cu continutul lui. am incercat si direct, am facut si .iso, si tot nimic. pe cd-ul ala e o parte din xp home (netbooku il are preinstalat) si driver-ele pt laptop. Exista ceva sanse sa fac pun cd pe usb si sa fie si bootabil?
    multumesc, arad

  66. GRAMATICA ASTA NE OMOARA!!!CHIAR E GREA PENTRU MULTI!!!

  67. BUNA baietii pe cind un tutorial, Instlarea driverelor cu windows post instal?

    Multumesc frumos

  68. buna! am si eu o problema legata de acest tutorial. Am un stick HP v125w USB si totul merge okay cu transferul de windows xp sp2 d p cd pe stick numai ca nu il face bootabil. Sa fie din cauza stick-ului? sau poate ceva din setari la windows? sau o solutie cum sa imi dau seama care ar fi problema.

    • kipsv: buna! am si eu o problema legata de acest tutorial. Am un stick HP v125w USB si totul merge okay cu transferul de windows xp sp2 d p cd pe stick numai ca nu il face bootabil. Sa fie din cauza stick-ului? sau poate ceva din setari la windows? sau o solutie cum sa imi dau seama care ar fi problema.  Citeaza-ma

      mihai: Am facut si eu pasii exact ca aici, doar ca eu am selectat calea de Win de pe un CD si nu imagine. Oare din aceasta cauza sa nu`mi apara pe stic ca la CD? …Oare merge sa instalez si asa ? MS ANTICIPAT  Citeaza-ma

  69. pashii…D te rog mult …akol sami …am executat pashii exact ca shi …

  70. furnica27 a zis

    Salve,
    Daca aveti timpul necesar, as dori sa faceti un video-tutorial cu acest mic utiliar si pt. versiunile de Linux (Ubuntu, OpenSuse, Kiwi Linux sau NimbleX-2008). Multumesc anticipat. 🙂

  71. Felicitari …foarte explicit si la subiect ! ! am incercat pe un desktop ce avea cd_rom distrus … merge garantat ! multumesc !

  72. bravo foarte bine explicat se aude perfect se vede perfect… nam obiectii

  73. Foarte bun tutorialul, insa la mine nu stiu de ce nu functioneaza.
    Am incercat cu 2 stickuri (unul de 1GB si cu un card microsd de 2 GB introdus in cititor de carduri usb)si de fiecare data cand booteaza imi apare blink cursorul pe primul rand si asa ramane .
    Pe aceleasi medii am reusit insa hirens boot(bootabil) fara probleme iar pe stickul de 1GB XP-ul pus cu multiboot v10 (nu stiu daca functioneaza toata procedura pana la capat, insa booteaza exact ca si cum ar vedea cd-ul de XP).
    Computerul e un notebook HP Compaq nx 7300, cu XP sp2 .
    Orice idei sunt binevenite.

  74. am urmat tutorialul…la sfarsit scot stick-ul, il introduc inapoi si nu se intampla nimic, nu este butabil…ceva imi scapa…sau poate e stick-ul vinovat

  75. Am incercat din nou cu un alt stick de 4GB nou nout, Sandisk, aceeasi pasi atat pe computerul meu cat si pe altul (Asus notebook cu Vista instalat) si se intampla la fel. Mai incerc din nou pe ambele computere sa fac stickul bootabil cu un Win7 sa vedem daca face la fel.
    @kbuntu…. nu cred ca e stickul tau de vina. La fel mi se intampla si mie si ce e cel mai frustrant e ca e o procedura foarte simpla si totusi nu vrea sa functioneze.

  76. Am reusit pana la urma.
    Am folosit Wintoflash in advanced mode si la modalitatile de formatare se aleg pe rand FAT16CHS,LBA FAT32CHS pana cand obtii un stick bootabil.
    La mine a functionat cu FAT16LBA. FAT32CHS inca nu am incercat.
    Sper sa functioneze si la voi.

  77. NU merge, in timpul procesului se opreste cam pe la sfert din bara aia si asa ramane. am un stick de 4G, trebuie mai mare. trebuie sa mai umblu pe undeva.
    Pe desktop am xp`u dar vreau sa fac win7 bootabil de pe o imagine..

  78. am incercat sa bootez win de pe stic, cu ajutorul wintoflash, dar degeaba(windows7 fiind bootabil de pe dvd) Copierea informatiei merge pe stic , dar cand ii dau un restart la calculator efectiv nu il vede(recunoaste). Ce as putea sa fac, nu sunt sigur ca e problema in program…..dar in ce ??

    • am incercat sa bootez win de pe stic, cu ajutorul wintoflash, dar degeaba(windows7 fiind bootabil de pe dvd) Copierea informatiei merge pe stic , dar cand ii dau un restart la calculator efectiv nu il vede(recunoaste). Ce as putea sa fac, nu sunt sigur ca e problema in program…..dar in ce ??

      Priveste tutorialul cap-coada fara sa derulezi ca sa spus ce trebuie sa faci!

  79. am facut tot conform tutorialului.am bagat sticku in notebock il recunoaste ,dau la prima optiune incarca fisierelle alea iar apoi cand sa fac partitia sau sau s-o sters si sa creez alta imi detecteaza stickul ca hard in loc sa-mi apara partitia HDD-ului.please help me

  80. felicitari pt postare cristi….esti “haker-ul” meu prefereat de pe videotutorial…tine-o tot asa..!!!

  81. instalare hirens boot cd pe stick pt al face bootable

    • Ady:
      instalare hirens boot cd pe stick pt al face bootable

      Am incercat si eu cu acest utilitar sa fac un stik(8Gb, Tdk) bootabil din cateva versiuni HIRENSBOOTCD (desigur , format .iso, montate cu DaemonTools) dar nu mi-a iesit deloc spunandu-mi ca respectivele imagini au nustiu ce incompabilitate.Mentionez , ca , cu toate versiunile de Windows mi-a mers perfect…intrebarea mea este :”HIrensbootcd , nu se poate boota de pe un usb ?”

      • AdrianGudus a zis

        jix: Am incercat si eu cu acestutilitar sa fac un stik(8Gb, Tdk) bootabil din cateva versiuni HIRENSBOOTCD (desigur , format .iso, montate cu DaemonTools) dar nu mi-a iesit deloc spunandu-mi ca respectivele imagini au nustiu ce incompabilitate.Mentionez , ca , cu toate versiunile de Windows mi-a mers perfect…intrebarea mea este :”HIrensbootcd , nu se poate boota de pe un usb ?”

        Avem un tutorial dedicat despre cum se pune hiren`s boot cd pe un stick. Scri exact asa in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: hirens boot cd pe stick, dai enter si vei gasi tutorialul.

  82. salut….mai intai felicitari pt ceea ce faceti! am incercat sa instalez si eu de pe stick (stick l-am facut prin cealalta metoda cmd) problema e ca laptop-ul nu-mi vede stick-ul, dau esc imi apre meniul de boot la 1 imi apare dvd-rom 2 nici nu este sare direct la 3 care e hard discul. am deschis laptop-ul in modaliatete provizorie iar cand deschid my computer imi vede stick-ul dar fara nici un nume ca si cum ar fi win pe el dar cand deschid este tot ce-am copiat acolo….daca bag stick-ul la desktop il vede normal….oare de ce nu-mi vede stick-ul…o fi laptop-ul? Multumesc anticipat!

    • salut….mai intai felicitari pt ceea ce faceti! am incercat sa instalez si eu de pe stick (stick l-am facut prin cealalta metoda cmd) problema e ca laptop-ul nu-mi vede stick-ul, dau esc imi apre meniul de boot la 1 imi apare dvd-rom2 nici nu este sare direct la 3 care e hard discul. am deschis laptop-ul in modaliatete provizorieiar cand deschid my computer imi vede stick-ul dar fara nici un nume ca si cum ar fi win pe el dar cand deschid este tot ce-am copiat acolo….daca bag stick-ul la desktop il vede normal….oare de ce nu-mi vede stick-ul…o fi laptop-ul? Multumesc anticipat!  

      Fal dupa metoda acestui tutorial si seteaza sa booteze de pe stick din boot meniul rapid nu din bios, daca nu merge din boot meniul rapid atunci incearca din bios.

  83. l-am pus cu wintoflash acum il vede dar tot nu-mi booteaza….am lasat in meniul de la boot numai stik-ul …ii dau sa booteze si-mi apare o imagine neagra “operating system not found”…prima de toate astea aveam instalat win vista pe C ..am intrat cu acronis disk director si’am facut sui partitia D primara si activa dupa am incercat sa instalez win 7 dar nu de pe usb de pe dvd’rom’ul extern …am ales sa-l instaleze in partitia D …toate bune si frumoase pana la primul restart …dupa am ramas cu imaginea asta neagra si nu mai pot face nimic…am incercat si cu cd-ul ala de la acronis dar nu am cum sa-l bootez de pe dvd-rom-ul extern pt ca nu mi-l recunoaste….te rog poate imi dai un sfat o idei ce pot face…laptop-ul e un sony vaio si am inteles ca stea sunt mai pretentioase cand vine vorba de bootat de dvd-rom extern sau usb….multumesc!

  84. Va admir sincer .Lucrez in domeniul IT de ceva vreme si nu pot sa observ cata rabdare aveti cu toti nebunii scuze dar asa e .Eu unul nu mai razbesc cu ei ce c sa mai zic daca as face un site asemanator .Felicitari pentru munca pe care o depuneti

    • Va admir sincer .Lucrez in domeniul IT de ceva vreme si nu pot sa observ cata rabdare aveti cu toti nebunii scuze dar asa e .Eu unul nu mai razbesc cu ei ce c sa mai zicdaca as face un site asemanator .Felicitari pentru munca pe care o depuneti  

      Iti multumim frumos si te mai asteptam pe la noi 🙂

  85. Salut baieti dupa ce il instalez ii dau sa buteze si imi zice INVALID bot.imi nu ma ce sa ii fac. Am facut exact ca in videotutorial, l-am revazut de 5 ori dara tot degeaba. Ma ajuta cineva

  86. Am reusit sa pun windows7 pe un netbook Dell dar pe un MSI U90x nu reusesc si pace, pur si simplu ramane un ecran negru cu un cursor care clipeste pe el. Vede in bios stick-urile pentru ca am incercat de pe trei modele dar nu stiu de ce nu merge. De pe un stick cu hiren’s boot cd merge! Sunt in pana de idei! Nu booteaza de pe ele nu stiu ce are.

  87. salut
    eu incerc sa fac o aplicatie (Acronis – pt backup si restore) butabila pe USB si nu stiu ce “Sarcina” sa selectez de la “Modul avansat”
    de fapt, le-am incercat pe toate si ceva e in neregula, poate e imaginea mea de acronis nebutabila?!
    ai idee?
    merci

  88. S-a copiat pe stick da nu vrea sa il booteze ?

    Stickul il recunoaste !

  89. Salut!Am si eu niste probleme,am cumparat un netbook cu Windows 7 Starter preinstalat si pe el are o partitie cu Recovery dar nu am o imagine ISO(care e mult mai mica) cu arati tu in tutorial.Recovery ala are aproape 8GB si nu-mi incape pe un flash de 4GB (folderul windows are tot cam atat) . Cum mi-l pot scoate pe cel care il am eu,chiar trebuie sa-l scot pe un stick de 8 GB:? 🙁 Windows 7 Starter cat are pana la urma ca numai inteleg nimic.

  90. multumesc super . merge super am ancercat merge si xp si windows 7

  91. salut…eu tot incerc sa bag un windows de 64 de biti xp si nu pot sa il bag pe stick…ce trebuie sa fac?
    imi spune :invalid source windows…ma cautati pe messenger, va rog frumos

  92. aplicatia e o prostie,eu am incercat pe 4 stickuri sa le fac bootabile cu aplicatia asta si nici pe unu nu am reusit.doar anumite stickuri pot fi facute bootabile,asta am vazut pe un site la hp cu lista stickurilor care pot boota.dc nu specifici asta domnu cristi?

    • aplicatia e o prostie,eu am incercat pe 4 stickuri sa le fac bootabile cu aplicatia asta si nici pe unu nu am reusit.doar anumite stickuri pot fi facute bootabile,asta am vazut pe un site la hp cu lista stickurilor care pot boota.dc nu specifici asta domnu cristi?  

      Prietene, stii de-a IT de ne-ai racorit pe toti tata, unde Dumnezeu ai auzit tu de stick care poate boota si stick care nu poate boota? =))) Mai cauta pe net fratioare, mari site-uri de IT din afara tarii foarte renumite au scris despre softul asta si tu vii si postezi numai aberatii cum ca exista o lista a stick-urilor care pot boota si care nu LLOOLL =))))

      • Niculescu Stelian a zis

        Eu chiar ma gandesc sa folosesc o memorie flash microsd care are 1 GB si o tin degeaba incape un xp foarte bine pe ea

  93. Inca o data felicitari sunteti super tari. Am un Netbook Acer Aspire one AOA-150 1GR si 160HDD,Windowsul xp cu licenta asa l-am cumparat,dar am vrut sa pun Windowsul 7 zis si facut totul a fct. perfect,boot de pe stick si 7-tele lucraza foarte bine.A aparut o problema pe care bineanteles cu Xp nu am avut-o si anume, dupa o anumita perioada de timp se pierde wirelessul dupa care dispare din PC. Daca dau restart nu apare trebuie inchis si dupa 2-3 min. redeschid si totul e ok.Este o situatie jenanta si neplacuta pe care nu stiu cum o pot remedia, de aceea solicit ajutorul vostru.Am intrat si in setati totul este setat pe High Performance adica:HDD,Systemul si wirelessul.Acum am xp dar tare vreau 7-tele e mai colorat.SCUZE DACA NU AM POSTAT UNDE TREBUI.
    MULTUMESC ANTICIPAT!

  94. Am facut tot ce zice in tutorial ( fara a inchide fereastra browser-ului insa) pentru a pune XP pe stick si pentru a-l instala dupa aia…
    Problema e ca nu vrea nicicum sa booteze de pe el”intru in device boot menu si dau sa booteze de pe USB Hard Disk si se face un ecran negru cu o _ si nu mai face nimic…am intrat si in bios la boot si am pus USB Hard Disk FIRST insa tot nimic.ce as putea sa fac ? este vorba de xp sp3.

  95. petrica lehaci a zis

    felicitari pt postare cristi….esti “haker-ul” meu prefereat de pe videotutorial…tine-o tot asa..!!:))

  96. Buna, am incercat sa fac un stick dar cu XP…imi copiaza fisierele de pe cd pe stick (2GB) dar am probleme la inst. windows. In momentul in care isi da windows set up nu vad partitile C si D dar imi arata stick-ul sub forma de partitie D si-mi zice sa dau F3….ati facut si proba pe XP sau doar pe vista si 7?. ms

  97. fratilor imi da eroare chiar atunci cand trebuie instalat

  98. Felicitari pentru tutoriale si ce pot sa spun decat tineti-o tot asa baieti!!!
    Am si eu o intrebare ce poate suna prosteasca pentru niste cunoscatori ca voi.
    Totusi intrucat este foarte important pentru mine de stiut as vrea sa stiu daca pe stickul pe care il fac bootabil cu wintoflash mai pot stoca si alte date ex:drivere,etc?
    Astept raspunsul vostru.Va multumesc!

    • Madalin: Felicitari pentru tutoriale si ce pot sa spun decat tineti-o tot asa baieti!!!Am si eu o intrebare ce poate suna prosteasca pentru niste cunoscatori ca voi.
      Totusi intrucat este foarte important pentru mine de stiut as vrea sa stiu daca pe stickul pe care il fac bootabil cu wintoflash mai pot stoca si alte date ex:drivere,etc?Astept raspunsul vostru.Va multumesc!  

      Cine te tine de mana sa nu dai copy paste la cateva arhive cu drivere in stick si sa vezi chiar tu daca acesta va ramane bootabil sau nu? sare ceva in aer? Si daca nu va mai fi bootabil, nici o problema, reiei procesul si pui iarasi windows-ul pe stick, nu dureaza 100 de ani!

  99. Multumesc de raspuns Adrian.Problema mea este ca mi s-a stricat dvd-writerul si numai am cum sa-mi instalez driverele de la placa de baza dupa ce formatez calculatorul prin metoda asta…De aceea vroiam sa-mi iau un stick pentru ca tre sa formatez calculatorul cat de curand(…)Oricum o sa fac ce mi-ai spus si sunt curios care o sa fie rezultatul…Daca nu merge o sa pun driverele pe usb unui prieten si le instalez dupa.Multumesc de raspuns inca o data.Bafta in continuare!

  100. Am incercat de n-ori de pe windows xp si nu imi face usb-ul butabil as avea nevoie sa il fac pentru ca mi-a crapat windowsul pe net-book cine imi poate da un raspuns de ce?

  101. eu tind sa cred ca programul merge doar de pe windows 7 si vista si face doar windows 7 si vista pentru ca am fost la varul meu si are 7 am pus sa fac xp si nu a mers

    • mihail.: eu tind sa cred ca programul merge doar de pe windows 7 si vista si face doar windows 7 si vista pentru ca am fost la varul meu si are 7 am pus sa fac xp si nu a mers  

      Tocmai mentionam mai sus intr-un alt comentariu ca merge sa faci stick bootabil cu acest soft cu orice Windows fie XP, Vista sau 7, problema ori e la tine ca nu te-ai uitat atent la tutorial si dai click aiurea pe ce nu trebuie, ori stick-ul tau nu este bun… Eu am facut stick bootabil cu acest soft din XP, am rulat softul pe windows XP si pe stick am pus windows 7 apoi am facut inversul, din windows 7 cu acest soft am facut un stick cu XP

  102. Pai sa stii ca nu am pus la incercare stiinta voastra spuneam ca “tind sa cred” probabil e stickul de vina la alta optiune nu ma gandesc .Multumesc inca o data

  103. si am fost atent cand a mentionat cristi ca merge si de pe xp

  104. am urmarit tutorialul cu wintoflash,dar merge si fara stick???

  105. Merge perfect si pe windows xp sp3 daca aveti nev de ajutor dati-mi add;florin.diablo

  106. Foarte bun tutorialul. Am o intrebare care nu are legatura cu tutorialul…inainte de a scoate un stick din pc, mai este nevoie sa dai stop acolo la Safely Remove Hardware ?..sau treaba asta era doar pentru stickurile mai vechi ?..sper sa imi raspunda cineva. Multumesk si felicitari pentru tutorial:)

  107. Aceste operati sunt posibile doar de pe windows 7 sau vista?De pe xp cum se poate face?

  108. am facut exact ca in tutorial si la fel ca la ceilalti:NU MERGE!
    am incercat cu 2 windowsuri xp si degeaba…imi vede stik-ul in boot meniu rapid si dupa ce ii dau sa buteze imi da ex:”NTSFM invalid” (nu mai retin exact literele mari) si sub in da comanda: “ALT+CTRL+DEL restart sistem”
    nu stiu cum ia mers la cel care a facut acest tutorial pt ca la majoritatea nu merge.din toate comenturile am vazut 2-3 care au reusit cu win 7 restu nevoie 🙁

  109. mariussflo a zis

    Sal. Minilaptopul meu nu mai intra in windows si am hotarat sa fac un stick bootabil pentru a instala windowsul. Am facut stick-ul, dar in momentul in care dau sa booteze imi apare un ecran negru si in underscore clipind acolo. Ulterior nu se intampla nimic. va rog sa ma ajutati daca stiti care e problema. Multumesc.

  110. Salut tuturor. Am urmarit pas cu pas tutorialul. Problema mea este urmatoarea: Sistemul de operare este Windows 7 Profesional x32. Doream sa instalez un Ultimate 7, dar se pare ca programul mi-a facut un “Repair stick”. Pur si simplu nu pot sa ajung intr-un meniu gen “Install”. Mai rau, dupa o restartare a sistemului pur si simplu imi spune ca nu poate sa formateze stick-ul. Ce am gresit?

  111. Nu inteleg .Daca fac setarile din bios boot si pun pe primul loc usb mai trebuie sa pun hdd la primul restart, pentru ca in descriere am vazut ca ca trebuie sa fac asta daca intru in advanced bios features.Cu alte cuvinte daca fac setarile din boot normal i-mi va citi el hdd-ul la primul restart sau tre sa fac setarea manual?Multumes, astept raspuns.

    • Alex: Nu inteleg .Daca fac setarile din bios boot si pun pe primul loc usb mai trebuie sa pun hdd la primul restart, pentru ca in descrieream vazut ca ca trebuie sa fac asta daca intru in advanced bios features.Cu alte cuvinte daca fac setarile din boot normal i-mi va citi el hdd-ul la primul restart sau tre sa fac setarea manual?Multumes, astept raspuns.  

      Prietene, tu nu pricepi limba Romana? Ce e asa greu? daca setezi din BIOS accesand functia “Advanced BIOS Feature” va trebui dupa primul restart sa intri inapoi si sa pui hdd-ul. daca folosesti meniul de boot rapid pe care il ai dand restart si apasand repede tasta F12, nu va mai trebui sa repui hdd-ul manual ca fiind primul device, pentru ca setarile din meniul de boot rapid au efect pentru o singura “sesiune”

  112. Am cumparat azi un stick (Kingston 4GB DataTraveler G3),am copiat imaginea iso(windows 7 ultimate x86) pe stck cu acel program wintoflash,toate bune si frumoase pana cand intru in BIOS din meniu aleg Boot pun pe prioritatea intai removable dau F10 pentru a-mi salva setarile se retarteaza iar cand vine faza cu recunoasterea stickului nu se intampla nimik ,nu il recunoaste si se deschide frumos windowsul dinou.Are cineva vre-o idee dc nu functioneaza am gresit cva?Va multumesc si pentru celelalte raspunsuri.

    • Alex: Am cumparat azi un stick (Kingston 4GB DataTraveler G3),am copiat imaginea iso(windows 7 ultimate x86) pe stck cu acel program wintoflash,toate bune si frumoase pana cand intru in BIOS din meniu aleg Boot pun pe prioritatea intai removable dau F10 pentru a-mi salva setarile se retarteaza iar cand vine faza curecunoasterea stickului nu se intampla nimik ,nu il recunoaste si se deschide frumos windowsul dinou.Are cineva vre-o idee dc nu functioneaza am gresit cva?Va multumesc si pentru celelalte raspunsuri.  

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: “Incearca Google Chrome OS de pe un stick usb fara instalare” si da enter, poti derula pana la minutul 6:00… caci de acolo e important deci urmaresti de la minutul 6 pana la sfarsit ce am aratat acolo

      • Andreyzila a zis

        Salut
        Am facut tot ce s-a spus in tutroial am dezactivat toate programele dar nu imi iese. Am desktop cu windows XP Profesional 2002 si vreau sa bag Windows XP home edition . Am reusit sa il butez dar cand ajung la pasul la care trebuie sa aleg daca continui ( F3-iesi ENTER-continua) dau enter astept putin si imi spune sa introduc CD

        ajutati-ma plsss

  113. Multumesc frumos Adrian ,dar astept un tutorial pentru Biosul de la ASUS ca eu am placa de baza de la ASUS si nu prea e la fel cu cel din tutorial, nu vreau sa fac bazaconii pe acolo prin BIOS,nu prea ma pricep la chestii dastea cu bios, boot, etc.Pana cand o sa apara un tutorial o sa stau cu imaginea butabila pe stick.Multumesc inca o data,apreciez.

  114. pot folosi un mp3 philips sa fac aceasta schema ?

  115. A fost super tutorialul tau si iti multumesc.Insa intampin o problema la instalare.Nu pot apasa butonul f8 pt continuarea instalarii.Pot folosi escape-ul pt iesire insa f8 nu.ma poti ajuta ?

  116. Nu e o gluma.Eu chiar nu pot apasa f8.Si mai mult nu pot intra in bios sub nici o forma.Am un notebook hp.Ce sa fac?

  117. Dupa multe incercari si documentari am sesizat ca biosul meu (ASUS) recunoaste stickul doar daca imaginea bootabila este facuta USB-ZIP.Dupa ce am facut imag. bootabila sub forma asta de USB-ZIP am intrat in BIOS am pus pe primul loc stickul (Kingston)de aceasta data mi-l recunostea in bios sub numele de Kingson DataTraveler si pe al doile loc am pus HDD-ul iar dupa restart am asteptat mult si bn dar nu se incarca deloc aparea liniuta aia care ia la rand toate prioritatile si ramasese asa cu liniuta aceea licarind dar nu se intampla nimica.Stie cineva dc?sau daca am gresit cva?

    • Adrian-admin a zis

      Alex: Dupa multe incercari si documentari am sesizat ca biosul meu (ASUS) recunoaste stickul doar daca imaginea bootabila este facuta USB-ZIP.Dupa ce am facut imag. bootabila sub forma asta de USB-ZIP am intrat in BIOS am pus pe primul loc stickul (Kingston)de aceasta data mi-l recunostea in bios sub numele de Kingson DataTraveler si pe al doile loc am pus HDD-ul iar dupa restart am asteptat mult si bn dar nu se incarca deloc aparea liniuta aia care ia la rand toate prioritatile si ramasese asa cu liniuta aceea licarind dar nu se intampla nimica.Stie cineva dc?sau daca am gresit cva?  

      Sa spus clar in tutorial ca setezi doar prima data ca USB-ul sa fie primul dispozitiv. Dupa ce a bootat prima data, dupa ce a copiat fisierele pe hard si cere cel de-al 2-lea restart, il dai dar nu-l lasi sa inte in wizardul de instalare ca sa continue instalarea ci intri in BIOS si setezi inapoi cum era (hard disk-ul prinmul)

      Unde va sunt urechile cand va uitati la tutorial fratilooor? Pentru ce derulati ttorialul, va credeti prea destepti, prea bazati?

  118. E problema mare cu acest JW Player, cel putin la mine. Decalajul intre imagine si sunet e de vreo 3 secunde, sau chiar cateodata ramane imaginea “intepata” sau merge sacadat. Sunetul isi vede de treaba lui inainte! Este vreo posibilitate de a downloada acest tutorial , ca m-ar interesa mult! Multumesc!

    • Adrian-admin a zis

      Weeder: E problema mare cu acest JW Player, cel putin la mine. Decalajul intre imagine si sunet e de vreo 3 secunde, sau chiar cateodata ramane imaginea “intepata” sau merge sacadat. Sunetul isi vede de treaba lui inainte! Este vreo posibilitate de a downloada acest tutorial , ca m-ar interesa mult! Multumesc!  

      Nu, nu suntem de acord cu download-ul tutorialelor de pe acest site.

  119. loboda alexandru a zis

    Salutare tuturor .Am icercat astazi si aceasta metoda (experimental).Nu vrea sa mearga pe xp …da “NTLDR is missing”.Am incercat de mai multe ori atat cu xp-ul customizat cat si cu cel original.
    Functioneaza perfect cu win 7 32bit (vista nu am, ca sa incerc) .
    Daca realizatorul, (sau altcineva), are timpul si placerea, de a incerca WinToFlash cu win xp, rog sa posteze rezultatul aici pe comentarii,(din cate am inteles, metoda nu a fost verificata practic pe xp), pentru a vedea daca am grisit undeva sau chiar nu merge pentru xp.

  120. Adrian-admin a zis

    loboda alexandru: Salutare tuturor .Am icercat astazi si aceasta metoda (experimental).Nu vrea sa mearga pe xp …da “NTLDR is missing”.Am incercat de mai multe ori atat cu xp-ul customizat cat si cu cel original.
    Functioneaza perfect cu win 7 32bit (vista nu am, ca sa incerc) .
    Daca realizatorul, (sau altcineva), are timpul si placerea, de a incerca WinToFlash cu win xp, rog sa posteze rezultatul aici pe comentarii,(din cate am inteles, metoda nu a fost verificata practic pe xp), pentru a vedea daca am grisit undeva sau chiar nu merge pentru xp.  

    Daca iti faceai timp sa citesti toate comentariile, ai fi gasit comentariul in care cineva a spus ca a incercat WinToFlash pe XP sa faca un XP/7/Vista bootabil si a reusit (comentariul este dat de mine) De vina probabil este imaginea ta ISO.

  121. Stoica Adrian a zis

    Cum fac un Stik butabil dar cu Ghost ?????

  122. Stoica Adrian a zis

    Cum fac but un stik cu ghost

  123. Salutare! In primul rand, tin sa va felicit pentru munca depusa! Cateva aspecte legate de WinToFlash: am descarcat ultima versiune (0.6.0011) de pe site-ul lor si am incercat sa fac un stick bootabil (sistem de rulare xp pe calculator, am vrut sa pun pe stick un vista pentru laptop – cd-rom nefunctional). Toate bune si frumoase, pana cand sa instalez: a bootat de pe el, dar dadea ca fisierul NTLDR lipseste. Am incercat sa fac de pe mai multe iso de vista, chiar si de pe win7, degeaba. Aceeasi eroare. Uitandu-ma pe net, am dat peste tutorialul vostru. Am zis sa incerc din nou, de data asta cu o versiune mai veche de WinToFlash(0.6.0008). A mers de prima data sa fac stick-ul bootabil. Cred ca problema cu NTLDR e din cauza ultimei versiuni. Mult succes in continuare, cu respect, Alex.

  124. @Alexandru: trebuie sa ai XP SP2 macar si .NET Framework 2.0 minim. Ar mai fi o chestie dar nu cred ca e nevoie la WinToFlash.

    Cristian: cu chestia asta se scapa de Code 5 de la Windows 7? 😀
    Spre exemlu la unele PC-uri de prin 2005 da codul asta de eroare la butare… chiar si cand e pus pe flash-uri (stick, SD, microSD, etc) mai da erori.
    Multumesc anticipat

  125. sall am si eu o problema: am urmat totii pasii din tutorial[am folosit versiunile 0.5.0013 si 0.6.0011…..am restartat pc-ul….am dat pe F9 pt a alege stick-ul sa boot-eze…..se incarca fisierele pt instalarea windows-ului si cand scrie jos in stanga “Setup is starting windows” imi da un ecran albastru….si nu stiu ce sa ii fac….[am incercat cuwindows xp sp2 si windows xp sp3]…..va multumesc:D

  126. Salut foarte bun tutoralul numai ca mie pe windows xp nu imi merge adica nu merge sa pun windows xp pe el am un stick pq1 de 2GB sistem de operarre win xp sp3 am facut exact cum s-a aratat in tutorial am inchis orice aplicatie si antivirusul(avira) si degeaba imi pune pe stick windowsul ca un fel de copy-paste si nu inteleg de ce si imi spune ca unele calculatoare mai vechi nu suporta “cv” nu mai stiu exact ce si ca trebuie sa trec la modul avansat am un sistem cu procesor de 3,2GHZ 512MB RAM placa video Nvidia GForce 5200 FX imaginea iso merge pusa pe cd dar pe stick nu nu inteleg de ce nu merge am repetat procesul de mai multe ori de fiecare data formatand stick-ul inainte degeaba va rog sa imi explicati de ce nu merge

  127. cum fac sa setez din bios stik bot??? va rog trimiteti un email pe adresa mea [email protected] care se pricepe multumesc

  128. de ce nu imi arata numele sticului in bios sa pot sa il selectez.imi apare doar usb zip si ce mai e pe acolo,nu o fi bun sticu???

  129. scuzati-ma eu nu reusesc ami da mesajul:

    all done

    windows setup transferred.
    boot from USB drive to start windows setup.
    note:boot from USB EVERY time before you see windows desktop!

    click here to return to main screen

    attention!
    some computers especially older models do not support booting from USB drives,
    refer to your computer`s manual for details.

    perhaps you need to switch to advanced mode for more tweaks
    and settings of your USB drive and windows setup.

    ce trebuie sa fac ca am urmarit tutorialul cap-coada de zece ori si am facut totul ca an video-tutorialul prezentat!

    • Adrian-admin a zis

      marius: scuzati-ma eu nu reusesc ami da mesajul:
      all donewindows setup transferred.
      boot from USB drive to start windows setup.
      note:boot from USB EVERY time before you see windows desktop!click here to return to main screenattention!
      some computers especially older models do not support booting from USB drives,
      refer to your computer`s manual for details.perhaps you need to switch to advanced mode for more tweaks
      and settings of your USB drive and windows setup.ce trebuie sa fac ca am urmarit tutorialul cap-coada de zece ori si am facut totul ca an video-tutorialul prezentat!  

      Ai setat in BIOS sa booteze de pe USB? ai meniu de boot rapid? ai desktop sau laptop? ce placa de baza ai? da detalii nene, noi nu ghicim in stele. Iti sugerez sa citesti si comentariile de la acest tutorial!

  130. pana la boot mai e cale lunga. eu nu reusesc sa fac usb-ul. face copierea dar la urma ami da mesajul:all done

    windows setup transferred.
    boot from USB drive to start windows setup.
    note:boot from USB EVERY time before you see windows desktop!

    click here to return to main screen

    attention!
    some computers especially older models do not support booting from USB drives,
    refer to your computer`s manual for details.

    perhaps you need to switch to advanced mode for more tweaks
    and settings of your USB drive and windows setup.

    e normal sa-mi dea acest mesaj???dau click (click here to return to main screen) si ami da iar din nou

    eu am destop – asus p5pe-vm
    intel (R) pentium (R) 4 CPU 3.00 GHZ 32BIT
    MEMORIE RAM – 1,50 GB

    nu reusesc sa fac copierea. multumesc!

    • Adrian-admin a zis

      MARIUS: pana la boot mai e cale lunga. eu nu reusesc sa fac usb-ul. face copierea dar la urma ami da mesajul:all donewindows setup transferred.
      boot from USB drive to start windows setup.
      note:boot from USB EVERY time before you see windows desktop!click here to return to main screenattention!
      some computers especially older models do not support booting from USB drives,
      refer to your computer`s manual for details.perhaps you need to switch to advanced mode for more tweaks
      and settings of your USB drive and windows setup.e normal sa-mi dea acest mesaj???dau click (click here to return to main screen) si ami da iar din noueu am destop – asus p5pe-vm
      intel (R) pentium (R) 4 CPU 3.00 GHZ32BIT
      MEMORIE RAM – 1,50 GBnu reusesc sa fac copierea.multumesc!  

      Da, e foarte normal sa-ti dea acel mesaj. Invata engleza!!! Softul iti zice un fel de “ok, papa, ai grija de tine”

  131. adica se copie da nu ia forma (de windows executabil) nici dupa ce-l scot din pci nici dupa ce dau restart la pci. ideea e ca lam testat pe 3 destopuri.
    usb are 4 gb si am pe el windows xp.nu sa buteze macar sa ruleze executabilul.
    anca nu reusesc dar e posibil sa fie din cauza usb-ului???e cruzer sandisk 4gb

    • Adrian-admin a zis

      MARIUS: adica se copie da nu ia forma (de windows executabil) nici dupa ce-l scot din pci nici dupa ce dau restart la pci. ideea e ca lam testat pe 3 destopuri.
      usb are 4 gb si am pe el windows xp.nu sa buteze macar sa ruleze executabilul.
      anca nu reusesc dar e posibil sa fie din cauza usb-ului???e cruzer sandisk 4gb  

      Omule, esti fantastic…nu e obligatoriu sa aiba iconita ca in tutorial ca sa fie bootabil. Ai incercat tu sa bootezi de pe el si nu merge? Sa ruleze executabilul ca sa ce?, ce vrei sa faci pana la urma? Nu vad unde e problema, acuma ne intrebi daca e ok sa iti dea acel mesaj, apoi vii si defapt…nu asta era problema ci faptul ca nu iti apare nu stiu ce in windows si nu se executa. Ia domle si booteaza de pe el si cu asta basta, pentru ce te pierzi atat prin detalii?

      Da, e adevarat, sunt unele modele de stick-uri cu ajutorul carora nu poti boota si nu pot fi facute bootabile. Eu zic sa bagi stick-ul, sa bootezi de pe el si sa nu tragem concluzii de pe acum. Mai sunt si alte metode de a face un stick cu windows bootabil. foloseste casuta de cautare din dreapta sus pentru a le gasi.

  132. Salutare!
    Am reusit sa fac un stik bootabil cu ajutorul acestui programel,dar am o problema,dupa ce se incarca toate fisierele windows-ului,adica urmeaza “Starting windows”,imi apare un ecran albastru si se blocheaza instalarea! imi puteti spune din ce cauza?
    Va multumesc anticipat.

    • Adrian-admin a zis

      costea: Salutare!
      Am reusit sa fac un stik bootabil cu ajutorul acestui programel,dar am o problema,dupa ce se incarca toate fisierele windows-ului,adica urmeaza “Starting windows”,imi apare un ecran albastru si se blocheaza instalarea! imi puteti spune din ce cauza?
      Va multumesc anticipat.  

      Da mai multe detalii, unde vrei sa-l instalezi pe desktop sau pe laptop? ce sistem de operare are acum laptop-ul/desktop-ul pe care vrei sa instalezi xp-ul de pe stick? vista, xp sau 7?

      • Adrian-admin:
        Da mai multe detalii, unde vrei sa-l instalezi pe desktop sau pe laptop? ce sistem de operare are acum laptop-ul/desktop-ul pe care vrei sa instalezi xp-ul de pe stick? vista, xp sau 7?  

        salutare
        vreau sa-l instalez pe laptop,care la moment are windows xp!
        Va multumesc!

  133. Minunat !
    de fapt toate tutorialele voastre au fost minunate. De fiecare dată am urmat ce mi s-a spus (arătat ) și totul a funcționat perfect.
    mi-am descărcat un W7 de pe filelist (unul starter !) și acum îl instalez pe un Netbook luat exact după un tutorial de aici !
    ce nu pricep eu !!!
    totul este explicat cu lux de amănunte, totul este spus ca pentru toți….. copii de grădiniță și de către Cristi și de către Boby și restul băieților
    apoi, mai sunt comentariile care te redeșteaptă….. cum de nu vă iese măi fraților ???? NU PRICEP ȘI PACE.

    P.S. până am intrat să scriu, până m-am mai învârtit a trecut un 1/4 ore și mi s-a instalat OSul pe ”jucăria” asta nouă

    • Adrian-admin a zis

      stavreschi: Minunat !
      de fapt toate tutorialele voastre au fost minunate. De fiecare dată am urmat ce mi s-a spus (arătat ) și totul a funcționat perfect.
      mi-am descărcat un W7 de pe filelist (unul starter !) și acum îl instalez pe un Netbook luat exact după un tutorial de aici !
      ce nu pricep eu !!!
      totul este explicat cu lux de amănunte, totul este spus ca pentru toți….. copii de grădiniță și de către Cristi și de către Boby și restul băieților
      apoi, mai sunt comentariile care te redeșteaptă….. cum de nu vă iese măi fraților ???? NU PRICEP ȘI PACE.P.S. până am intrat să scriu, până m-am mai învârtit a trecut un 1/4 ore și mi s-a instalat OSul pe ”jucăria” asta nouă  

      nu le iese nimic pentru ca sunt superficial, nu sunt atenti, deruleaza tutorialele. Incep sa le priveasca si apoi pun pauza si dupa 3 ore revin sa revada ce a ramas (automat pierzi firul si atentia si nu se mai leaga informatiile atat de bine daca intrerupi) nu citesc textul de deasupra tutorialului si nu citesc comentariile care sunt extrem de importante. vor ca totul sa se rezolve din mouse cu 2 click-uri. NU SE POATE ASA CEVA, NU EXISTA!

      Asta e singurul motiv pentru care “lor nu le iese”

  134. Salut, eu am o problema, am facut tot ce zice in tutorial si totul e ok bootez de pe usb si imi apare

    1: TXT mode si restul
    2: GUi mode si restu

    Ok, dau pe primu TXT mode incepe setup, dar cand ajung la selectarea partitiei
    imi arata C: FAT32 – 3780 MB, de ce nu imi vede hardul? si imi vede USB-u ca partitia C? stiti cumva?

  135. Un tutorial foarte bun Felicitari

  136. Si de unde iau imaginea aia ISO ??

  137. de unde iau o imagine ISO cu windows xp??? multumesc!

  138. la mine in my computer in dreptul stickului scrie disc amovibil iar la voi scrie removable disk . asta este o problema ca sa fac stick bootabil ? pentru ca mie nu-mi buteaza chiar daca am umblat in bios .in celalalt tutorial programul petousb nu il vede . va rog sa-mi spuneti unde este problema .

  139. Nu merge..B-)

  140. cel mai tampit program care exista ! am dat format la stik si mi-a sters 3 partitii de hdd extern

  141. sall am si eu o problema cu acest program ,deci ma lasa sa fac windows vista,windows 7,numai xp nu ma mai lasa dc oare ce sa aiba

    • AdrianGudus a zis

      Claudyu: sall am si eu o problema cu acest program ,deci ma lasa sa fac windows vista,windows 7,numai xp nu ma mai lasa dc oare ce sa aiba  

      Ce inseamna “nu ma lasa” ??? Ce mesaj primesti sau ce eroare? Noi nu avem cum sa ghicim asta! Trebuie sa ne spui ce sistem de operare folosesti, ce erroare primesti exact, un print screen eventual. Daca nu stii ce e ala print screen sau cum se face unul, scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus: cum se face un print screen sau: Doua metode usoare de a face captura desktop (print screen) pe Windows XP, Vista si Windows 7, dai enter si vei gasi tutorialul.

  142. E SUPER TARE SAITU CU TUTORIALE TINETIO TOT ASA FRATILOR CA SANTETI FOARTE TARI…BRAVO MAI RAR CA VOI.

  143. salut. am o problema. am facut ca in tutorial…am dat sistemului sa booteze de pe stick insa imi apare o eroare NTDRL IS MISSING. ce e de facut?

  144. Salut am si eu o problema cu windowsu de pe stik…
    L-am facut ok merge pe alte pc si anume leptopuri dar la mn nu merge fac aceleasi setari ca si la cel care am probat si nu imi merge…

    Imi citeste stiku in bios tot ok dar cand dau save pe f10 sa inceapa sa instaleze sa imi apara aia cu GUI…etc nu imi apare asa ceva intra direct windows adica intru in pc…leptop am un fujitsu siemens 1510
    Ar mai fi si in windows vreo setare pentru usb ceva care sa ma ajute sa ia stiku..dar daca era problema din windows cu usb nu mi-l citea in bios dar nu stiu asta vreau sa stiu de la voi..

  145. la mine a functionat acest tutorial a fost excelent…
    multumiri….

  146. Buna,
    Am vrut sa imi fac un usb bootabil dupa indicatiile afisate dar m-am izbit de o problema, cand aleg sursa fisierelor, adica win si stick-ul, imi da un mesaj de genul, “incorect source of windows files”.
    ma puteti ajuta cu un sfat?
    multumesc,

  147. Cum as putea sa bag si eu Windows Mellenium pe stick ?

  148. Deci sunteti tari!Acum mi se pune un xp pe stick(dvd-rw ars…)caci am 7 si la jocuri imi cam mananca resurse…faceti o gramada de tutoriale misto…mi-am pus si 7 pe stick in cmd chiar daca altii se planga ca este mult de lucru, dar daca vrei ceva faci.

    • rog sa ma ajute si pe mine cineva ,,am un toshiba portage p3500 ,,si nu am optinue de bot de pe stic…am pus windows pe stic lam verificat la pc si e bun,,,,leptopu da un mesaj de genu ,,invalid system disk ,,replace the disk ,and then press any kei ….daca stie cineva sa adayge iid meu ciobota_andreii

  149. GEORDANI1999 a zis

    MULTUMESC! AM REUSIT SA INSTALEZ WINDIWS XP SP3 PE UN MINI LAPTOP ASUS EEE 1101HA.
    P.S. AI AVUT MARE DREPTATE CAND AI SPUS CA TRE SA URMARIM TOT TUTORIALUL CU MARE ATENTIE.

  150. sal am si eu o problema zic eu foarte mare nu pot instala windows 7 sau windows vista bag merge totul bine pana ajunge la final instalation si de acolo gata nu mai incrca am asteptat aproape 3:30 ore si nimik poate ma ajuta cineva va rog mult sistem: processor AMD anthlon(tm)64 processor 3200+, MMX, 3DNou, 2.0GHZ
    Memory: 1536 ram placa video Geforce 7100 GS….plsss sa ma ajute cineva am incercatsi cu stick sa instalez si la fel imi face ca si cu cd…id meu este…razzvan_razvan2009

    • Razvan: sal am si eu o problema zic eu foarte mare nu pot instala windows 7 sau windows vista bag merge totul bine pana ajunge la final instalation si de acolo gata nu mai incrca am asteptat aproape 3:30 ore si nimik poate ma ajuta cineva va rog mult sistem: processor AMD anthlon(tm)64 processor 3200+, MMX, 3DNou, 2.0GHZ
      Memory: 1536 ram placa video Geforce 7100 GS….plsss sa ma ajute cineva am incercatsi cu stick sa instalez si la fel imi face ca si cu cd…id meu este…razzvan_razvan2009  

      revin am verifica hdd si nu am nici o problema cu el am verificat si rami…si lpaca video nu am probleme…nu stiu ce sa mai fac nu vrea sa mearga nici cu cd…nici cu stik-ul…ajung pana la finis instalare si acolo nu mai merge..nu mai incarca..nu mi-se blocheaza pc-ul doar ca nu mai citeste nici cd si nici pe stik cand il bag face la fel xp merge minunat adik nu am probleme cu el doar cu vista si windows 7..spuneti-mi ce as putea sa fac va rog mult…va mltumesc

      Razvan: sal am si eu o problema zic eu foarte mare nu pot instala windows 7 sau windows vista bag merge totul bine pana ajunge la final instalation si de acolo gata nu mai incrca am asteptat aproape 3:30 ore si nimik poate ma ajuta cineva va rog mult sistem: processor AMD anthlon(tm)64 processor 3200+, MMX, 3DNou, 2.0GHZ
      Memory: 1536 ram placa video Geforce 7100 GS….plsss sa ma ajute cineva am incercatsi cu stick sa instalez si la fel imi face ca si cu cd…id meu este…razzvan_razvan2009  

  151. nu e de la pc eu cred ca versiunea care o ai tu de windows e un fel de demo ca am patit si eu asa incearca sa tragi alt windows 7 si mai incearca te astept pe geany_versace65 daca vrei

    • geani: nu e de la pc eu cred ca versiunea care o ai tu de windows e un fel de demo ca am patit si eu asa incearca sa tragi alt windows 7 si mai incearca te astept pe geany_versace65 daca vrei  

      problema e ca am incercatsi cu vista si cu ma multe cd windows 7 si degeaba nu merge dar cand bag xp merge perfect fara nici un fel de problema care stie ce as putea sa fac va rog sa imi spuneti si mie ms

  152. numi merge am facut aproape ca si in tutorial dar la mn. windowsul e in winrar si am scos tot din winrar pe deschop si am pus sal extraga de pe deschop ,si la extras ,apoi sa instalat ,dupa aia am scos flashul si lam pus la loc si mil arata ca si inainte ,lam deschis si erau aproape toate aplicatiile de pe deschop ,dar nu mil arata ca in tutorial. sunetimi va rog ce windows sa scot ca sa fie ca si in tutorial eu am xp…
    ms

  153. Sunteti cei mai tari…bravo pentru toate tutorialele pe care le faceti..sincer va multumesc pt k am avut ce invata..

  154. buna 😀
    vreau sa stiu si eu de unde i au imaginea iso ?:D

    • madda:
      buna
      vreau sa stiu si eu de unde i au imaginea iso ?:D

      Poti sa o iei din piata de la vanzatorii de tigari de contrabanda sau de la cei de la Bingo Metropolis!!!

  155. andreioto a zis

    salut.am si eu o mica problema,am facut ticul butabil cu windows vista 32bit.acuma partea cea re este ca am un wireless book unu din acele leaptopurii mici fara cd /dvd-rom partea nasoala este ca nu are bios nu pot intra in bios sa pot pune sticul ca first boot priority.practic nu are bios cel putin asa cred eu.si stiu cum sa instalez windous vista 32 bit pe el.

    • AdrianGudus a zis

      andreioto:
      salut.am si eu o mica problema,am facut ticul butabil cu windows vista 32bit.acuma partea cea re este ca am un wireless book unu din acele leaptopurii mici fara cd /dvd-rom partea nasoala este ca nu are bios nu pot intra in bios sa pot pune sticul ca first boot priority.practic nu are bios cel putin asa cred eu.si stiu cum sa instalez windous vista 32 bit pe el.

      Da restart sau opreste si reporneste micuta scula si tine apasata tasta Esc (Escape) Asa ar trebui sa poti accesa BIOS-ul.

  156. ma apesi de doua ori butonul ESC cand dai restart la laptop drept atunci cand se deschide iti apare o fereastra si alegi de acolo sticul

  157. Va salut detin un stick kingston DataTravelerG3 4gb si nu reusesc nici cum sa fac sa booteze cu win xp am facut exact ca in acest tutorial si de asemenea si din acela cu usb_prep8 cu consolele si cmd…..am bagat stick-ul am mers in BIOS am selectat ca sa booteze de pe stick si imi da searching……usb HDD-FD Ok (ceva de genul nu tin minte chiar tot) si da mai jos o liniuta care tot palpaie si de acolo nu se mai intampla nimic ce sa fac? Va rog ajutati-ma

  158. salut imi poti zici si mie de unde ai luat windows 7 ultimate build 7600? ca eu il am pe 7100 si nu merge sa-l descarc dupa torrent in plus ca merge greu. Poate poti sa-mi lasi un link ms

  159. Cea mai tare chestie ar fi sa poti integra in acea imagine bootabila care o creezi pe stick si programele de care ai nevoie:antivirus, office, nero, etc ca sa nu mai stai atat la instalat.Am avut un asemenea dvd cu un windows la care pute-ai selecta si ce softuri poti instala odata cu windosul.Daca ati putea face asta pe un stick bootabil ar fi minunat….

  160. Tutoriale noi incepand de la data de 1 mai!!

  161. deci eu am facut intocmai cum atzi spus… Am incercat sa pun Windows Xp. dar nu imi buteaza de pe stick.. si am 2 fisiere copiate pe stick $WIN_NT$.~BT si $WIN_NT$.~LS.. si nu imi buteaza… daca ma putetzi ajuta,, ore trebuie sa mai fac ceva ?

  162. Bodybuilder a zis

    Am pus Xp pe stick.Dar cand intru in Bios nu imi vede decat: cd-rom,hdd si floppy.

  163. Deci acest tutorial m-a ajutat foarte mult .. va multumesc .. este cel mai bun tutorial dintre toate .. Va multumesc inca o data .. fara voi n-as fi reusit

  164. sal..am butat si eu un stik k voi in videotutorial dar lam fakut prin bios si dupaia imi da restart kum ati zis voi in video-ul asta si numi merge sa skimb sa se copieze pe hard disk etc ….as vrea si eu un mik detaliu kasa il pot face k imi da restart mereu akm….Va Multumesk

  165. buna nu prea ma pricep deloc la capitolul calculator am o mare problema nu stiu sa instalez windows pe un Eee pc windows7 sau sa.i dau resetare pt ca deja are elte trei windows_uri pe el si au parole nu pot sa intru in ele va rog sa ma ajutati

    • AdrianGudus a zis

      paula:
      buna nu prea ma pricep deloc la capitolul calculator am o mare problema nu stiu sa instalez windows pe un Eee pc windows7 sau sa.i dau resetare pt ca deja are elte trei windows_uri pe el si au parole nu pot sa intru in ele va rog sa ma ajutati

      Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus de pe margina neagra: instalare si optimizare windows vista. Da enter si vei gasi tutorialul video. Windows 7 se instaleaza la fel ca Vista si ce s-a spus in acel tutorial este valabil si pentru Windows 7

  166. Am facut exact ca in tutorial dar dupa ce am scos stick-ul si l-am reconectat nu mi-a aparut la drive-ul pe care imi era conectat stick-ul acea imagine de windows bootable dupa reconectarea stick-ului cum iti apare tie in tutorial. Mentionez ca nu-mi apare nici o eroare in timpul procesului pe care-l executa WinToFlash si nici dupa.totul decurge exact ca in tutorial, doar ca nu se realizeaza stick-ul bootable . Am intrat pe stick si nu-mi apar mai multe fisiere care pe CD-ul imagine apar.

  167. Revin cu mentiunea ca dupa ce am vazut ca nu se realizeaza nicicum stick-ul bootable , am formatat stick-ul in NTFS dupa care am reincercat dar tot la fel nu se realiza stick-ul bootable, dupa aceea am formatat stick-ul in Fat32 si tot acelasi rezultat a generat incercarea. Oare care sa fie motivul?

  168. A, si a treia mentiune pe care sunt nevoita s-o fac: Sitemul de operare cu care doresc sa realizez stick-ul bootable este XP cu SP2.
    Va rog sa-mi dati niste sugestii.
    Va multumesc.

  169. Scuzati-ma , este vorba de XP cu SP3.

  170. Ma am si eu o problema daca ma puteti ajuta, inainte faceam pe programul asta si xp, si vista, si win7, acu pot numai sa fac vista si win 7, cand fac xp nu mai merge imi baga toate fisierele numai setupu nul baga si am incercat asa am dat restart la pc si zice ceva de corupt o eroare, am incercat cu tot felu de windows-uri si sp1, sp2, sp3, degeaba nu merge stie cneva ce sa aiba de nu mai merge sa fac xp ms.

  171. Buna ziua
    Pot sa am alte fisiere pe un stick cu windows 7, instalat prin wintoflash, sau va afecta instalarea?
    Concret, pe un stick de 16b cu2-3 filme, office, 7loader, etc; pot pune windows 7 fara a le sterge?
    Multumesc

  172. Ionut pro a zis

    Sunteti foarte tari ! Va admir foarte mult pentru ceea ce faceti 😉

  173. Salutare, uite acum am bagat si eu pe un stick un Windoes xp sp3. Ce pot spune, programul a lucrat bine, l’a facut bootabil, dar… nu merge.. am intrat in bios am schimbat priotitatea stickului si nimic imi apar urmatoarele chestii:
    1st, text mode setup(boot from flah again after finished)
    2nd. gui mode setup, continue setup+1st start
    debug boot rdisk1 partition 1….
    si asa mai departe. nu merge pe niciuna sa instalez.. la prima imi da o eroare la a 2-a se restarteaza. eu am un acer aspire one…
    Astept un raspuns. merci:).
    aaa, la prima optiune imi da o eroare legata de : “$win_nt$.~ls” asa’mi amintesc..

  174. salut… de ce numai merge videotutorialul?

  175. mi se blocheaza la format hard.
    nu inteleg de ce, dupa ce selectez fiecare locatie, a windous-ului respectiv locatia stickului, dau next si mi se blocheaza la format hard, mai de parde nu mai merge, apoi imi apare urmatorul mesaj „the specified I/O operation on\Device\Harddisk 2\DR3 was not completed before the time-out expired” . ce se intampla imi poate spune si mie cineva care este cauza? mentionez ca vreau sa pun windows 7 ultimate, si vreau sa il pun pe un stick a-data c008 de 16 gb. multumesc mult.

    • AdrianGudus a zis

      ionut:
      mi se blocheaza la format hard.
      nu inteleg de ce, dupa ce selectez fiecare locatie, a windous-ului respectiv locatia stickului, dau next si mi se blocheaza la format hard, mai de parde nu mai merge, apoi imi apare urmatorul mesaj „the specified I/O operation on\Device\Harddisk 2\DR3 was not completed before the time-out expired” . ce se intampla imi poate spune si mie cineva care este cauza? mentionez ca vreau sa pun windows 7 ultimate, si vreau sa il pun pe un stick a-data c008 de 16 gb. multumesc mult.

      Verifica pe stick sa nu ai un butonas/comutator care activeaza sau dezactiveaza protectia de scriere/citire a stick-ului (write protect) Cauta atent pe toata suprafata stick-ului.

  176. am si eu o intrebare: am un pc 512mb ram, procesor 2.5GHz, placa video Nvidia geforce FX5500 si as vrea sa imi mai cumpar 512mb ram. se merita sau ar fi mai bine sa imi cumpar un pc nou? (am winodws 7)

  177. am si eu o problema…imi apare specify additional SCSI….ceva de genu..si nu pot trece mai departe la instalarea windows-ului…ce trebuie sa fac?

  178. nu merge. De bagat windowsul pe stick merge , dar cand vreau sa instalez, dupa ce se copiaza si dau restart imi da :
    1. text mode
    2.continue setup…



    Am vrut sa instalez un windows nou pe o alta partitie in caz de nu merge sa raman macar cu windowsul vechi.
    Cand am vazut ca nu merge , am sters boot-ul (boot.ini) din msconfig, si tot ce aveam pe partitia unde vroial sa instalez windowsul si acum cand aprind calculatorul imi da :
    “Verifying DMI Pool
    NTLDR missing
    Press CTRL+ALT+Del to restart”..
    Va rog, macar ajutatima macar sa fac sami porneasca calculatorul. Mentionez ca nu am dvdwriter, de-aia am incecat metoda cu flash. VA ROG!

  179. am incercat pe 2 sisteme de operare : win 7 si xp , fac totul ca in tutorial dar nu reusesc sa fac un stick bootabil. Nu-mi da nici o eroare , am inchis antivirusul si firewall , se termina procesul dar nu -mi booteza de pe stick ( am schimbat ordinea de boot din bios ). Am incercat si cu variante mai vechi ale programului si cu mai multe versiuni de windows si tot nu merge . Mentionez ca am reusit sa fac stick bootabil cu cealalta metoda , cu comanda din” cmd “si cu ” prep 8″

  180. buna, am loat un minilaptop hp210-3000 cu windows preinstalat cum fac sa reinstalez windowsul sa butez de pe hdd.

    • AdrianGudus a zis

      matt:
      buna, am loat un minilaptop hp210-3000 cu windows preinstalat cum fac sa reinstalez windowsul sa butez de pe hdd.

      Inainte de toate, iti recomand sa scrii sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum stergem partitiile care nu pot fi sterse, dai enter si priveste atent si cap-coada acel tutorial. Dupa ce ai luat la cunostinta ce s-a spus acolo si dupa ce ai citit si textul de deasupra tutorialului, te poti apuca de instalarea unui Windows XP. Scrii sus in casuta de cautare: cum se instaleaza windows xp, dai enter si vei gasi tutorialul.
      Iti recomand sa privesti neaparat primul tutorial tocmai pentru ca situatia ta e una “delicata”

  181. salut ..am o problema mare ,,am un toshiba portage p3500 ,,nu are unitate cd- am fauct un windows bootabill mam uitat la voi cum se face ,,lam verficat pe calulator si merge ,,,,,,e acuma la leptopu asa ,,,nu vede sticu ,,,am asa ,,hd cd ,lan,si fdd ,,,nu pare sticu,,cum fac sa vada sticu ,,,am incercat de pe toate si nul vede nici in ruptu capului ,,rog ajutatima

    • geani:
      salut ..am o problema mare ,,am un toshiba portage p3500,,nu are unitate cd-am fauct un windows bootabillmam uitat la voi cum se face ,,lam verficat pe calulator si merge ,,,,,,e acuma la leptopu asa ,,,nu vede sticu ,,,am asa ,,hd cd ,lan,si fdd,,,nu pare sticu,,cum fac sa vada sticu ,,,am incercat de pe toate si nul vede nici in ruptu capului,,rog ajutatima

      lasa un mail si te ajut 🙂

  182. Wintoflash merge si pe xp perfect tot ce trebuie facut daca am uitat sa selectam din bios usb device il putem selecta cu F8 apasat si selecta usb-ul direct iar la cele doua optiuni pe care le avem de selectat dupa ce bootam stick-ul eu personal o prefer pe prima: 1st,text mode setup(boot from flash again after finished) si inca o chestie selectati cand formati partia sa fie de tip NTFS ca daca nu fat32 stie pana la 4 giga…..bafta

  183. Salutare si felicitari pt Tutorial. Am si eu o problema.. , am facut totul exact cum trebuie, imi buteaza.. dau sa instalez Win 7, insa cand e la select the driver to be installed… se opreste si imi apare un pop up: No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK. Dau ok, si am 2 optiuni Browse si Rescan. la Rescan nu gaseste nimic, iar la Browse.. daca dau.. pot alege partitia.. din cele 2.. , orice aleg.. si dau ok, imi apare acelasi pop up. Ce trebuie sa fac ?

    • Mihai:
      Salutare si felicitari pt Tutorial. Am si eu o problema.. , am facut totul exact cum trebuie, imi buteaza.. dau sa instalez Win 7, insa cand e la select the driver to be installed… se opreste si imi apare un pop up: No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK.Dau ok, si am 2 optiuni Browse si Rescan. la Rescan nu gaseste nimic, iar la Browse.. daca dau.. pot alege partitia.. din cele 2.. , orice aleg.. si dau ok, imi apare acelasi pop up. Ce trebuie sa fac ?

      Patesti asta pentru ca Windows 7 nu are driverele AHCI pentru HDD-ul tau. Ori mergi in BIOS si dezactivezi AHCI-ul ori modifici windowsul si incluzi in el driverele AHCI. Daca nu stii la ce ma refer cu AHCI-ul, srie sus in casuta de cautare din dreapta, de pe margina neagra: Cum activam AHCI si implicit NCQ pentru o performanta mai mare a hard disk, dai enter si vei gasi tutorialul. Acolo colegul meu Cristi a spus unde sa mergeti in BIOS si sa activati AHCI doar ca du va trebui sa il dezactivezi. Daca tutorialul mentionat mai sus nu te ajuta atunci iti propun sa cauti tutorialul numit: cateva explicatii sumare despre bios.

      • BlueScorpion a zis

        AdrianGudus: Patesti asta pentru ca Windows 7 nu are driverele AHCI pentru HDD-ul tau. Ori mergi in BIOS si dezactivezi AHCI-ul ori modifici windowsul si incluzi in el driverele AHCI. Daca nu stii la ce ma refer cu AHCI-ul, srie sus in casuta de cautare din dreapta, de pe margina neagra: Cum activam AHCI si implicit NCQ pentru o performanta mai mare a hard disk, dai enter si vei gasi tutorialul. Acolo colegul meu Cristi a spus unde sa mergeti in BIOS si sa activati AHCI doar ca du va trebui sa il dezactivezi. Daca tutorialul mentionat mai sus nu te ajuta atunci iti propun sa cauti tutorialul numit: cateva explicatii sumare despre bios.


        Iti multumesc frumos Adrian! Am sa incerc si aceasta varianta.

  184. BlueScorpion a zis

    Adrian, am incercat si aceasta varianta.. si nu imi merge.. nu am asa ceva in BIOS. Am facut 2 Printuri sa poti vedea.. https://rapidshare.com/files/2536904592/Image.rar

  185. Multumesc frumos pt tutorial.stima!

  186. multumesc am realizat sticul de 4 dar am problemă cu partitia la asus eee pc 701 se cere spatiu…rog ajutor sunt novice…multumesc!!!

  187. Ionescu Mihai a zis

    Nu merge cu xp11111

  188. Salut ! Am reusit sa fac stick-ul bootabil (cu win XP sp3),am instalat windows-ul ,dupa primul restart am setat din bios sa booteze dinou de pe HDD (primul) al doilea fiind Removable device si al treilea ATAPI nustiu ce…Dau exit &save changes si imi apare urmatoarea eroare :Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
    \system32\hal.dll
    Please re-install a copy of the above file
    Am uitat sa specific ca la advance–>Comfigure sata as (am schimbat din AHCI in IDE );iar la BOOT setings configuration am dat din enable in disable .Trebuie sa schimb inapoi sau cum ,le-am schimbat urmand un alt tutorial .Detin un Notebook Asus EeePC 1215B !
    Ce pot face ? Ajutatima va rog ! Multumesc.

  189. Mie mia mers si XP-ulsi Win7 fara probleme mari…cateva missing dll dar sa rezolvat usor.ms si astept mai multe tutoriale de la tine.

  190. Salut…As avea si eu o intrebare… Ca sa bagi Windows XP pe stick trebuie ca in momentul ala sa ai tot XP-ul instalat? Sau merge si daca ai 7-le? Adica, ma refer, daca eu am Windows 7 acum, pot sa fac stick bootabil cu Windows XP si pe urma sa il instalez fara probleme? Sau trebuie sa am tot XP-ul instalat deja. Intreb pentru ca din ce am inteles de pe internet, nu merge. Sper ca s-a inteles ce vruiam sa spun.

    2. Daca fac un stick bootabil, dupa ce imi fac treaba cu el pot sa il fac iar ca la inceput? Adica sa nu mai fie bootabil, sa fie ca nou.

    • AdrianGudus a zis

      LEO:
      Salut…As avea si eu o intrebare… Ca sa bagi Windows XP pe stick trebuie ca in momentul ala sa ai tot XP-ul instalat? Sau merge si daca ai 7-le? Adica, ma refer, daca eu am Windows 7 acum, pot sa fac stick bootabil cu Windows XP si pe urma sa il instalez fara probleme? Sau trebuie sa am tot XP-ul instalat deja. Intreb pentru ca din ce am inteles de pe internet, nu merge. Sper ca s-a inteles ce vruiam sa spun.

      2. Daca fac un stick bootabil, dupa ce imi fac treaba cu el pot sa il fac iar ca la inceput? Adica sa nu mai fie bootabil, sa fie ca nou.

      Nu conteaza ce Windows ai instalat, poti face stick-ul bootabil cu orice windows indiferent de windows-ul de pe care faci asta.
      Da, dupa ce instalezi de pe stick si-ti termini treaba cu el il formatezi frumos si va fi ca “nou”…stergi fisierele din el sau il formatezi.

  191. am o problema , tocmai am achizitionat un netbook si am incercat aceasta metoda
    insa cand booteaza win de pe stick ajunge la portiunea cu starting windows si clacheaza bsod doar atat , de fiecare data face la fel aveti vreo solutie ,

  192. am incercat si cu win 7 usb dvd tool nu booteaza deloc de pe stick si varianta cu usb prep 8 care insa nici ea nu merge , pe desktop am win7 x64

    • AdrianGudus a zis

      gorgy:
      am o problema , tocmai am achizitionat un netbook si am incercat aceasta metoda
      insa cand booteaza win de pe stick ajunge la portiunea cu starting windows si clacheaza bsod doar atat , de fiecare data face la fel aveti vreo solutie ,

      Mergi in BIOS si dezactiveaza AHCI

      gorgy:
      am incercat si cu win 7 usb dvd tool nu booteaza deloc de pe stick si varianta cu usb prep 8 care insa nici ea nu merge , pe desktop am win7 x64

      Un netbook nu va boota niciodata singur de pe stick. Nu-ti imagina ca bagi un stick, dai restart si acesta o sa booteze singur de pe stick. Trebuie ajutat, trebuie sa intri in BIOS si sa il setezi sa booteze de pe stick. Ai privit tutorialul cap-coada?

  193. am reusit pana la urma cu win 7 usb dvd tool sa pun win 7 pe stick a butat de pe el si lam instalat , mentionez ca nu merge pus win xp pe stick cu win 7 usb dvd tool , iar dak apare eroare cand introduceti imaginea in win 7 dvd tool trebuie convertita cu power iso iar la proprietati bifat UDF
    foarte bune tutorialele dar nu sunt complete , ar trebui postate si rezolvarile la eventualele erori care pot apare

    • AdrianGudus a zis

      gorgy:
      am reusit pana la urma cu win 7 usb dvd tool sa pun win 7 pe stick a butat de pe el si lam instalat , mentionez ca nu merge pus win xp pe stick cu win 7 usb dvd tool , iar dak apare eroare cand introduceti imaginea in win 7 dvd tool trebuie convertita cu power iso iar la proprietati bifat UDF
      foarte bune tutorialele dar nu sunt complete , ar trebui postate si rezolvarile la eventualele erori care pot apare

      Pot aparea sute de situatii si acelasi numar de erori. N-ai cum sa acoperi toate erorile, ar dura tutorialul 6 ore si mai bine.
      Nu avem de unde sa stim ce imagine ISO are fiecare in PC, ce setari are fiecare in sistem, ce servicii are dezactivate, daca imaginea cu Windows 7 este una curata sau modificata. Cererea ta este imposibila. De asta exista rubrica de comentarii ca voi sa veniti cu completari sau eventuale rezolvari pentru altii!
      Tutorial plus comentarii egal articolul complet.
      Ganditi mai general nu doar din punctul vostru de vedere, nu realizam tutoriale individual ci pentru toata lumea. Dupa cum se poate observa si in tutorial, eu nu am primit nici o eroare. Nu ar trebui sa ai probleme daca imaginea cu Windows este una curata, nemodificata.
      Rezolvarea data de tine era si mai sus daca ai fi alocat timp sa citesti comentariile. daca voi nu le cititi, nu avem ce sa va facem, voi aveti de pierdut, nu noi.

  194. eu nu am cd cu windows..nici niste copii facute…am pe laptop windows 7 home premium..dar nu l-am cumparat..l-am luat de la cineva care a pierdut cd’urile de la laptop..ce e de facut?…ms

  195. Multam fain!

  196. Salut in primu rand vreau sa spun ca faceti o treaba minunata ajutand multa lume cu video tutorialele!Felicitari
    SI am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,am pus pe un usb de 7 gb win 7 64 biti pt un laptop asus pe care l am achizitionat recent.Treaba e ca am intrat in bios am selectat USB-u sa fie primul de pe care se booteaza ,totul bine si frumos intra in el incepe instalarea windowsului dupa care imi spun sa introduc cd/dvd-u floopy-u sau usb-u ca ii treb nush ce device driver am selectat si C: si D: si USB si nu gaseste driveru de care cica..are nevoie .Dupa am dar reinstalare sa vad daca vede tot usb0u si scrie ca vede doar 32 de mb din aia 7 adica doar partea de boot a lui deci ma gandesc int-un fel ca nu poate vedea tot windowsu 7 pe care l am pus pe el sau ceva de genu please help!

    • Stefan:
      Salut in primu rand vreau sa spun ca faceti o treaba minunata ajutand multa lume cu video tutorialele!Felicitari
      SI am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,am pus pe un usb de 7 gb win 7 64 biti pt un laptop asus pe care l am achizitionat recent.Treaba e ca am intrat in bios am selectat USB-u sa fie primul de pe care se booteaza ,totul bine si frumos intra in el incepe instalarea windowsului dupa care imi spun sa introduc cd/dvd-u floopy-u sau usb-u ca ii treb nush ce device driver am selectat si C: si D: si USB si nu gaseste driveru de care cica..are nevoie .Dupa am dar reinstalare sa vad daca vede tot usb0u si scrie ca vede doar 32 de mb din aia 7 adica doar partea de boot a lui deci ma gandesc int-un fel ca nu poate vedea tot windowsu 7 pe care l am pus pe el sau ceva de genu please help!

      Am uitat sa zic ca laptopu e free dos!!

  197. Am executat pasii din tutorial si am reusit sa fac un stick bootabil pentru windows Vista, lucrand in windows 7. La restart a bootat de pe stick, am inceput instalarea pt windows Vista si la momentul in care copiaza fisierele ajunge la 2% dupa care spune “Windows Cannot copy the files required for the installation. Make sure the files required for the installation are available and restart the installation. Error Code 0X80070070.

    Cred ca imaginea de windows pe care o am este buna insa nu am gasit problema asta citind comentariile la tuturial.
    Multumesc si sper sa aveti timp sa imi raspundeti.

  198. buna.. am instalat pe pc windows 7.. si vreau sa instalez windows xp ..cum fac sa instalez windows xp pe windows 7? astept un mesaj, multumesc

  199. Trebuie ajutat, trebuie sa intri in BIOS si sa il setezi sa booteze de pe stick. Ai privit tutorialul cap-coada?

    nu inteleg aici.. intru in BIOS.. SI unde dau sa il setez sa booteze de pe stick? cum fac? ma puteti ajuta spunandumi pasi necesari? multumesc

  200. marianulici a zis

    Cand vreau sa instalez windowsu imi scria asa : Drive C is unformatted,Damaged,or forrmatted with a file system that is incompatible with Windows XP. To continue installing Windows XP ,Setup needs to format this drive.
    -To format the druve and continue Setup .press F.
    -To return to the previous screen without forrmatting the drive,pres ESC.

    bun apas F si se incarca 100% si imi apare asa :

    Setup was unable to format drive C.The hard disk may be damaged. Make sure the disk is on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk,make sure your SCSI devices are properly terminated. See your computer or SCSI addapter documentation for more information. Setup cannot continue.

    ce se poate face?

  201. Setup was unable to format drive C.The hard disk may be damaged. Make sure the disk is on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk,make sure your SCSI devices are properly terminated. See your computer or SCSI addapter documentation for more information. Setup cannot continue.

    imi apare asta dupa ce dau sa formatez hardul… dc?

  202. Ce ai facut tu acolo nu e butabil, am facut acelasi lucru si daca observi nu se deschide lafel!!!
    cand dai sa deschizi programul din deamon tools il deschude cu setup, cel de pe stic este deschis cu “open”(in folder) si nu buteaza de pe el
    si da am selectat in bios sa buteze de pe stick, daca ai alta varianta…

  203. Eu ma confrunt cu o problema,nu merge sa fac imi apare eroare dupa ce dau ca sunt de acord cu termeni…. , cand apare bara de progres ramane ceva timp la 5% si apoi trece la 10% si aapare o fereastra in care imi cere sa inchid si sa repornesc dinou … Astept ajutor imediat

    • Calin:
      Eu ma confrunt cu o problema,nu merge sa fac imi apare eroare dupa ce dau ca sunt de acord cu termeni…. , cand apare bara de progres ramane ceva timp la 5% si apoi trece la 10% si aapare o fereastra in care imi cere sa inchid si sa repornesc dinou … Astept ajutor imediat

      aici nu raspunde nimeni,nu interreseaza pe nimeni?

  204. Calin: aici nu raspunde nimeni,nu interreseaza pe nimeni?

    explica mai bine ..cine ramine la 5%…

  205. kalin11h e id`u meu bagal si intra la mine in comp cu team viwer si o sa vezi ce si cum ok?

  206. salut am am uramt pasi pentru a face stikul bootable dar cand vreau sa il instalez la bios imi apare mai multe usb-uri usb-hdd usb-cdrom usb-zip. leam selectat pe toate dar tot nu vrea sa booteze de pe stik, ma poti ajuta???

    • blue3bearo a zis

      ady:
      salut am am uramt pasi pentru a face stikul bootable dar cand vreau sa il instalez la bios imi apare mai multe usb-uri usb-hdd usb-cdrom usb-zip. leam selectat pe toate dar tot nu vrea sa booteze de pe stik, ma poti ajuta???

      in primul rind se selecteaza ordinra de bootare intre hard si stick si apoi se selecteaza usb-hdd…F10…restart…

  207. Ionescu Mihai a zis

    La Multi Ani! echipei videotutorial.ro

    • Ionescu Mihai:
      La Multi Ani! echipei videotutorial.ro

      La multi ani prieteni, noul an sa aduca tuturor multa sanatate si fericire si optional, celor care doresc, noul an sa le aduca mai multi bani decat 2011.
      Incercati sa fiti mai buni si mai intelegatori, invatati mai mult ca sa puteti performa in domeniile voastre. Omul trebuie sa invete continuu, invatatura nu trebuie sa se opreasca odata cu scoala, trebuie sa faca parte din viata voastra, noi incercam sa impachetam informatia intr-un ambalaj frumos, sa o facem usor digerabila, daca reusim asta…. voi sa ne spuneti.
      Noi nu ne dorim decat sanatate, daca suntem sanatosi putem face treaba, daca suntem sanatosi si facem treaba restul va veni de la sine.
      Va pupa mosu !

  208. Ionescu Mihai a zis

    La Multi Ani!

  209. La Multi Ani!
    Multumim pt inca un tutorial bun,util. Intrebarea mea este: este vreo problema daca stickul este usb 3.0?se poate instala dintr-un slot usb 3.0?sau e nevoie de slot usb 2.0? multumesc anticipat.

  210. salut am si eu o intrebare care vreau si eu raspuns cat mai repede!!! merge sa folosesc un card microsd pt a reinstala w
    indows-ul xp pe un acer d255?

    • blue3bearo a zis

      Marius:
      salut am si eu o intrebare care vreau si eu raspuns cat mai repede!!! merge sa folosesc un card microsd pt a reinstala w
      indows-ul xp pe un acer d255?

      nu

  211. paulconstantin a zis

    Salut.Am citit aproape toate commenturile si am urmarit tot tutorialul dar tot nu vrea sa-mi faca stick-ul bootabil.Am facut toti pasii exact ca in tutorial, am incercat si cu varianta noua a programului si cu cea din tutorial dar tot nu merge.Am vrut sa pun un windows XP ceva mai vechi(modificat, banuiesc ca de cineva, dar este bootabil) de pe un cd pe un stick, si el foarte vechi, cu toate programele, antivirusul oprite.
    Asadar intrebarea mea este:oare sa fie devina ca incerc sa pun de pe cd(adica nu este o imagine .iso) sau stick-ul sa fie devina?

    • paulconstantin a zis

      paulconstantin:
      Salut.Am citit aproape toate commenturile si am urmarit tot tutorialul dar tot nu vrea sa-mi faca stick-ul bootabil.Am facut toti pasii exact ca in tutorial, am incercat si cu varianta noua a programului si cu cea din tutorial dar tot nu merge.Am vrut sa pun un windows XP ceva mai vechi(modificat, banuiesc ca de cineva, dar este bootabil) de pe un cd pe un stick, si el foarte vechi, cu toate programele, antivirusul oprite.
      Asadar intrebarea mea este:oare sa fie devina ca incerc sa pun de pe cd(adica nu este o imagine .iso) sau stick-ul sa fie devina?

      Nici din a 3-a incercare nu a mers.Am crezut ca este devina faptul ca stick-ul este in format FAT32(desi eu il schimbasem in NTFS cu un utilitar pentru hard-uri) pe care l-am schimbat inainte de aceasta a-3-a incercare, dar se ca wintoflash il schimba si nu inteleg de ce?Oricum pana aici m-a fost cu acest program ca a inceput sa ma scoata din sarite, mai ales ca astept mai bine de o ora sa se termine procesul si totul este pe degeaba.

  212. Sal am facut tot ce ai zis idea e ca nu booteaza si nu inteleg de ce

    • Stefan:
      Sal am facut tot ce ai zis idea e ca nu booteaza si nu inteleg de ce

      Sigur ai ascultat partea de la 09:10 + ? era ceva foarte important acolo, este vorba de prioritatile de boot.

  213. am facut treaba buna cu wintoflas.multumesc mult

  214. salut , am urmarit tutorialul am facut stick ul bootabil , pana aici toate bune si frumoase. XP ul in virtual are 690 mega iar mie pe stick imi apare 577 mb
    Mentionez ca am oprit si antivirusul si explorerul. Nici nu am curaj sa l instalez ca sigur o sa mi lipseasca cam multe din windows .
    multumesc de tutorial

  215. este posibil sa primesc si eu o adresa cu vreun tutorisal in casre sa se explice cum sa scap de probleam asta :la instalarea win7 cand aleg partitia si dau next imi zice : Setup was unable to create a new system partition. RESPECT

  216. Multumesc frumos ptr. acest tutorial.
    Toata stima ptr. voi si ptr. treaba pe care o faceti, ma ajutat foarte mult acest tutorial.
    Am facut un windows7 si a mers perfect din prima. Sunt curios cum va merge cu un XP.
    Jos palaria si va multumesc mult!

  217. frate eu am formatat un pc vista si acum imi da eroare de hardware retea cum este posibil asa cand am instala toti driveri in el posibil sa fi uitat eu cv dar nu imi pot da seama ce pt ca este totul ok in pc cand dau conectare de retea imi zice eroare de driver hardwer retea imi poti explica si mie dc ms anticipat.

  218. inca nush daca sa postat mesg-ul pe site dar am instalat un windows vista home premium si nu ma pot conecta la retea pt ca imi da eroare de driver hardwere de retea nush dc pt ca toti driveri sunt pe cd si si nu imi pot explica ce ii poate lipsi ms .

  219. Gratyanos a zis

    Sal am facut ce ai zis acolo am ajuns in BIOS am dat pe USB sa fie primul si dupa nu imi arata sa instalez….imi arata doar un…..”J”….J este usb-ul si atat nu mai face nimik … nush poate stickul meu nu e destul de bun e “takeMS”8GB….ce trebuie sa fac in continuare?

  220. Gratyanos a zis

    Gratyanos:
    Sal am facut ce ai zis acolo am ajuns in BIOS am dat pe USB sa fie primul si dupa nu imi arata sa instalez….imi arata doar un…..”J”….J este usb-ul si atat nu mai face nimik … nush poate stickul meu nu e destul de bun e “takeMS”8GB….ce trebuie sa fac in continuare?

    am uitat sa mentionez ca am win 7 home instalat si tot win 7 am vrut sa pun pe stick

  221. Gratyanos a zis

    elyo:
    ACEL J este stick-ul ai zis si nu iti arata nimik in el sau nu-l deschide imposibil sa nul deschida pt ca este deja memorat in pc

    pur si simplu e ecranul negru ca inainte sa iti arate boot cd…….si mie imi apara doar J atat…am apasat pe toate butoanele si nimik

  222. Am si eu o problema:Am dat boot disk,se incarca fisierele,imi apare starting windows(win7),dupe ce se incarca imi apare tot ecranul un fel de albastru foarte inchis ceva apropiat cu negrul si sta asa la nesfarsit,am stat 30 si ceva de minute si asa statea in continuu.Aveti vreo ideeeeeee?????

  223. P.S.:Cei care l-au mai luat(windows-ul)spuneau ca nu au avut nici o problema la instalare si ca le merge perfect.

  224. P.S.:Pardon la prima postare am gresit nu am dat boot disk am dat boot stick scuze de exprimare gresita.

  225. SebastyanFilip a zis

    AM FACUT CA IN TUTORIAL AM URAMAT TOTI PASII.SI IAM DAT RESTART LA PC SI A BOOT-AT DUPA STICK SI CAND SA SE TERMINE CELE DOUA LINI ALBE DE INCARCAT SA STINS PC-UL DINTR-O DATA.SI A MAI FACUT ASA DE MUTLE ORI CAND LAM REFORMATAT!

  226. Eu am un Asus Eee Pc si mia funcionat foarte bine…Chiar mia mers bine si apropo Windows-ul pe care lam bagat este windows xp

  227. (Tycu says),,,Eu nustiu poate Cristi pune un windows xp,,,de pe Windows 7,prin (wintoflash),
    Dar nu sunt deloc deacord cu tine Ca nu se primeste,Eu am Pus Si a mers de minune,Am pus depe windows 7 64Bit Si 32Bit La ambele nu am avut TREABA,,,,,,,,,,,,,,Da deacord sa copiat Putin mai greu Dar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ESTE POSIBIL iti garantez 100%,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Da Mersi mult Cristi.

  228. @ticu: vino cu argumente atunci cand faci acuzatii gratuite. Am pus pe un Dell mini 10v atat Win7 – care s-a instalat foarte usor – cat si Win XP, cu stick facut pe ambele sisteme. Fiindca imi aparea mesajul “Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\hal.dll” a trebuit sa sterg partitia ” Unnamed partition” de 17 mb in Windows Setup, lasand doar partitiile C si D, dupa care,la urmatoarele doua restarturi de pe stick am selectat “2nd, GUI mode setup, continue setup + 1st start of Windows”. Cand apare imaginea de Desktop restartam normal.
    Multe multumiri echipei videotutorial.ro

  229. Ionescu mihai a zis

    am incercat de mai multe ori cu xp, dar nu functioneaza!?!?!(fac stickul dar nu booteaza), stie cineva o metoda care sa functioneze? multumesc anticipat

  230. ionescu mihai a zis

    multumesc “ticu” m-am lamurit, dar”H” te-as ruga sa-mi indici unul din programele stiute de Dv.pe care sa-l folosesc.Multumesc anticipat ,
    un “tanar” de 69 ani(adica EU)

    • Catre domnul tanar de 69 de primaveri , eu nu inteleg de ce doriti un stick bootabil de Win XP in loc sa jucati table …..dar fie , programul se numeste PowerISO(daca nu va descurcati o sa incerc sa fac printscreen)

  231. Ionescu mihai a zis

    Sunt un “tanar”(am 69 ani) pe IT si incetc pe ultima suta de metri sa mai invat cate ceva.
    Multumesc “Ticu” pt. explicatii, m-am lamurit de ce nu puteam sa fac acel stick bootabil cu XP.
    Iti multumesc si dv.dl.”H” dar as fi multumit daca m-ati indica numele programului care l-ati folosit dv. si a mers.
    Am cautat si eu pe google,am luat de ex. programul “WinSetupFromUSB” dar la un moment imi zice ca nu e finalizat si sa astept, am asteptat f mult si nu s-a finalizat.Va multumesc anticipat cu multa stima m.ionescu

    • @ Ionescu mihai: n-am inteles ce nu merge; nu se face stickul bootabil sau nu se instaleaza xp-ul? Daca urmaresti cu atentie videotutorialul, coroborat cu detaliile mai sus afisate, sunt sigur ca vei reusi.

  232. H: Exista metode mai simple decat asta de creea un stick bootabil pe XP dar sunt multi care nu stiu sa foloseasca Goaaaglee-ul si se stie la cine ma refer.

    Nu vad ce este asa complicat sa lucrezi cu WinToFlash…si apoi,Goagal nu-ti spune care metoda este mai simpla sau mai buna.

  233. adipos: Nu vad ce este asa complicat sa lucrezi cu WinToFlash…si apoi,Goagal nu-ti spune care metoda este mai simpla sau mai buna.

    Adipos nu am crezut ca esti atat de varza, din ce a gasit google ai si tu un capacitatea de analiza si sa-ti dai seama care este varianta simpla.

  234. H: Adipos nu am crezut ca esti atat de varza, din ce a gasit google ai si tu un capacitatea de analiza si sa-ti dai seama care este varianta simpla.

    @H(andel): varza esti tu, fiindca n-ai inteles scopul acestui site. Nu toata lumea este docta, asa ca tine.

  235. Romanescu Adrian a zis

    Salut , fac tot ce imi zice , dar cand copiaza fisierele pe stick imi merge foarte greu , lam lasat toata noaptea si nu sa facut 😐 am windows 7 si vreau sa pun windows xp sp 3 pe stick , nu stiti dece merge asa greu ? Componente: Intel Pentium dual core 2.8 , Nvidia geforce 210 , Ram 2GB , si sticul de 2 GB , va rog ajutatima 😀

  236. Romanescu Adrian a zis

    Salut , am si eu o problema , cand instalez programul , imi merge foarte greu… l-am lasat toata noaptea sa se faca si tot nu a terminat instalarea , ce pot face?:|
    Am windows 7 si vreau sa pun pe stick windows xp sp3
    Componente:Procesor: Intel Pentium Dual Core 2.8
    :Ram: 2 Gb
    :Placa video: Nvidia Geforce 210 1Gb
    Va rog ajutatima

    • Salut,pina la urma ce nu ai reusit?sa pui xp-ul pe stick?sau sa instalezi xp-ul?
      Tocmai am incercat si am pus xp pe stick din win 7,dureaza mai mult in comparatie cu win 7,dar merge.
      lasa un id de mes daca nu reusesti si vb acolo,salut si bafta.

  237. Nu stiu dak am procedat corect dar cand bag stick-ul in laptop si dau sa booteze isi face tot ce are de facut , pana aici e ok , dupa care intru in bios si schimb pe hard imi ruleaza ok pana la un moment dat pana cand imi apare “ecranul albastru ” ( cu scris alb ) 😀 cf ma ajuta cnv ? ms

  238. Ionescu mihai a zis

    Revin cu aceeasi problema si anume:doresc sa fac un stick bootabil cu OS XP cu WinToFlash(sau cu alt program) ca sa pot boota dupa el la instalarea sistemului XP.Sticul se face dar cand vreau sa bootez dupa el, biosul nu-l vede(e setat sa vada si usb-ul. Am un laptop HP compaq nx 7300)Daca introduc un stick bootabil ,cum ar fi cu linux(ex.Puppy linux ) il vede si pot boota dupa el fara a mai faca vreo modificare in bios. Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc, la fel le multumesc si celor care ma indeamna sa las “IT” si sa ma apuc sa joc table, dat partea proasta e ca nu-mi palac(tablele) in schimb ma fascineaza IT-ul(cu toata varsta inaintala de care nu ma pot face vinovat ca m-am nascut timpuriu.Sper din toat inima sa fiu inteles de GENERATIA TANARA pe care o apreciez si o stimez.Astept cu nerabdare comentarele DV. si eventualele sugesti.Stima

    • @ Ionescu mihai; incerca sa bootezi cu F9, F12 sau ESC (nu stiu exact) fara a intra in bios, si atunci ar trebui sa vada USB STORAGE. Dezactiveaza antivirusul si firewall atunci cand faci stickul, ca poate nu se transfera toate fisierele windowsului, iar daca tot nu merge, schimba stickul.

  239. Adipos esti o vietate unicelulara ,asa ca nu am prea multe pretentii intelectuale la nivelul tau de cultura care este lanul de porumb care iti bate in geam. hai pa taran autentic

  240. buna, am un netbook Goclever i102 si nu gasesc butonul pentru meniul boot, ma poate ajuta cineva? cu o parere?

  241. Cristi sincer ai facut o treaba foarte buna ms foarte mult!!!!! Ma ajutat foarte mult tutorialul tau!!! Dami add la id nik_slane in caz ca mai am probleme cu leptopul sa ma poti ajuta!! Inca odata mersi

  242. Buna,
    M-a rugat un prieten sa-i instalez XP pe notebook
    Am facut un stick cu Wintoflash,am intrat in Bios am pus USB ca primaBoot,am dat F10 si acum incepe BALAMUCUL.La restartare imi ramane ecranul negru si nu mai pot intra nici macar in Bios.Macar sa pot sa-l setez iar ca inainte.
    Cine ma poate ajuta in aceasta problema?
    Orice sfat e binevenit. notebook-ul e ACER Aspire One
    Multumesc!

  243. Gratyanos:
    Sal am facut ce ai zis acolo am ajuns in BIOS am dat pe USB sa fie primul si dupa nu imi arata sa instalez….imi arata doar un…..”J”….J este usb-ul si atat nu mai face nimik … nush poate stickul meu nu e destul de bun e “takeMS”8GB….ce trebuie sa fac in continuare?

    aceeasi problema imi apare si mie. setez prioritatea pentru USB si cand dau sa booteze imi apare ecranu negru si scrie litera J , la mine stiku e llitera E

  244. Pun sa aiba stikul prioritate cand bootez cu stikul, imi apare ecranul negru si scrie litera J si nu se intampla nimic , are careva vreo idee?

  245. va rog ajutati’ma si pe mine …nu reusesc sa fac imagine… npleasee

  246. Alexandru a zis

    salut cristi! Este foarte bun tutorialul dar am o mica problema! instalez partea 1-txt adica copiaza tot si dupaia nu cand dau 2 imi da eroare hal.dll is missing or corrupt! Am un notebook Toshiba ! mersi pentru ajutor

  247. Flo_AleX(SpanaK) a zis

    Salut si bine v-am gasit !!! Am avut o problema cu notebook-ul meu Asus K50C de patru zile m-am chinuit sa fac un stick boot-abil , dar cand am intrat la voi pe site si am citit , am avut noroc cu programul WinToFlash este foare bun, il recomand pentru oricine care are nevoie de unde stick boot-abil !!!

    Va Multumesc Pentru Ajutorul Dat

    Cu Stima Si Respesc Spanachi Florin-Alexandru : HUNEDOARA

  248. Nu pot pune windowsul si pe un CD sau DVD? trebuia doar pe stick?

  249. eu am o rugaminte am un laptop dell inspiron 910 si mi sa defectat ssd din el rugamintea mea este si daca se poate sa insltalez windows xp sau 7 pe un stick sau hdd extern sa ii fac partile c/d c sa fie de 20 gb si d cat mai ramane si sa introduc sticku sai hdd in laptopul respectiv si automat sa imi porneasca windowsul ca si cum l-am inslatat de pe un cd/dvd sa imi intre automat winodwsul gata instalat. Va multumesc si daca se poate va rog sa imi explicati

  250. Pot face si ubuntu cu acest program>?

  251. calinbehtuk a zis

    Foarte bun tutorial.Gasesti raspunsuri fara sa vrei ,am incercat si eu instalarea unui windows de pe un stik si am avut surpriza ca dupa primul restart sa inceapa instalarea din nou si nu stiam de ce ,uite ca am aflat din acest tutorial.

  252. NU MERGE CU WINDOWS XP !!!!!

  253. BachusTeam a zis

    Vedeti ca am facut dupa tutorialul asta pe un stick de 8 gb,Am pus windows Xp si a mers din prima .. dar adevarul e ca am downloadat versiunea asta de WinToFlash : http://www.softpedia.com/progDownload/WinToFlash-Download-136622.html care a fost luata de la un comentariu de pe celalalt tutorial cu xp pe stick (care apropo nu merge decat daca aveti stick de maxim 4 GB. ) Va multumesc si va doresc multa sanatate si Sarbatori Fericite. !!

  254. salut.foarte bun tutorial.folusiti rufus.e mult mai simplu si merge sigur si pe xp.pt ticu em am pus xp pe stick prin aceasta metoda.daca cristi iti demonstreaza ce mai zici?????????????sanatate.stii tu mai multe ca cristi?.pun pareu ca stie mult mai multe ca tine.asa ca mai cerceteaza

  255. SALUT,am un leptop am incercat sa sterg ceva sa blocat l-a scos din prinza si dupa ce la pornit mi-a aparut pe destop A DISK READ ERROR OCCURRED ,,,PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART tradus ar insemna ,un disk de eroare de citire a avut loc . ,dupa ce apas cele 3 taste spune sa apas pe F2 ,spuneti-mi cum se poate rezolva prob asta sau daca nu, pe ce taste sa apas ca sa pot instala windowsul .Astept un raspuns de la dvs poate aveti o solutie sa pot sa fac sa mearga leptopul

  256. Am facut stick-ul bootabil cu WinXP, dar nu vede partitiile de pe hardul calculatorului. Flash-ul este FAT32 si celelalte partitii de pe hard sunt NTFS. Incarcindu-ma de pe stick imi propune sa formatez singur stickul fara a arata celelalte partitii. Este vreo posibilitate de rezolvat problema in cauza?

  257. Adrian Gudus a zis

    Dragos:
    Am facut stick-ul bootabil cu WinXP, dar nu vede partitiile de pe hardul calculatorului. Flash-ul este FAT32 si celelalte partitii de pe hard sunt NTFS. Incarcindu-ma de pe stick imi propune sa formatez singur stickul fara a arata celelalte partitii. Este vreo posibilitate de rezolvat problema in cauza?

    Pentru “problema” ta iti sugerez sa scrii in casuta CAUTA din sidebar dreapta sus: “Cum se instaleaza windows xp pe o configuratie AHCI sau pe o matrice RAID” apesi Enter si vei gasi tutorialul.

  258. Vad ca de XP nu spuneti nimic, stick bootabil cu vista si 7 pot face si fara vreun program. Eu cred c-am incercat programul asta si probabil n-am fost multumit (wintoflash), pt ca acum folosesc WinSetupFromUsb (parca asa se cheama), ala face si XP pe stick, si cred ca e un pic mai usor de folosit.

  259. Am si eu o problema cand vreau sa pun kitul de instalare de la windows xp sp2 pe stick. Nu imi pune toate fisierele,iar cand vreau sa l instalez imi sare peste niste pasi (nume, introducere key , data etc….), dupa ce se termina de instalat imi da o eroare pe albastru la final. Ce as putea face in acest caz?

  260. Am urmat toti pasi care au fost in tutorial dar am o mica mare problema :
    1)Urmez toti pasi dar la final nu imi arata ca stick-ul ar fi Bootabil, se deschide normal (open folder)
    2)Apoi am facut toate setarile in Bios, si cand dau F11 sa formatez imi apare J_ si nu face nimik .
    Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu aceste 2 probleme .
    Multumesc anticipat!

  261. sal.am un laptop mai vechi care nu are unitate optica si nici optiune sa booteze pe usb.cum as putea sa pun windows pe el.e un dell c400

  262. foarte bun acest sait multumesc

  263. Nu va merge nici un videoclip…degeaba va mai chinuiti sa le puneti 😐

  264. Ce trebuie sa fac in bios?Fi mai explicit!

  265. o sa incerc sa vad daca merge si celalalte metode au fost bune dar asta mi se pare mai usoara

  266. foarte bun tutorialul felicitari

  267. fff bun programu. simplu si usor .. fatza de alte metode unde tre sa iei Image Mastering API v2 de la microsoft. nu inteleg de ce nu e mai popular, pe google gasesc tot felul de metode care sunt mult mai complicate. Recomand

  268. Am si eu o unitate dell modelul optiplex gx270 si am instalat windows 7 si nu stiu ce driver imi trebuie pentru ca scrisul si toate paginile care le deschid imi apar intr-un format f mare, stiu ca exista un driver dar nu stiu cum se numeste si de unde sa il iau daca ma puteti ajuta cu un link de unde sa il descarc.
    Multumesc

  269. Salut puteti face un tutorial despre cum se booteaza win 7 (ultimate daca se poate) de pe stick? Mai exact nu stiu sa bootez sticku cand dau restart (nu stiu daca am zis bine dar sigur intelegeti ce vreau sa spun)

    • Scrie sus in casuta de cautare din dreapta sus: ” cateva explicatii sumare despre bios”. In acel tutorial gasesti ce te intereseaza dar fi atent , nu il derula.

  270. Ai putea face si un tutorial in care sa ne explici cum sa instalam windows pe laptopurile cu bios UEFI?

    • cu uefi sau fara uefi nu e tot aia?
      voi nu va mai speriati cand porneste (laptopul) si nu se vede sigla Windows ; asta e pentru ca este instalat din fabrica (in retea == este si tutorial) pentru ca nu sta nimeni sa astepte dupa fiecare laptop in parte
      ” time is money” si daca tot e instalat de la producator va dati seama ca exista niste protocoale niste parteneriate nu?

  271. LA FEL SE POATE SI PENTRU WINDOWS XP? MIE UNU MIA DAT EROARE SI NU A MERS RESPECTAND CELE INDICATE DIN TUTORIAL

    • Pentru Windows XP incearca Rufus. E un program usor de folosit despre care ai tutorial pe site. Il gasesti cu ajutorul casutei de cautare din dreapta sus.

  272. Cataljn a zis

    Hristos a inviat! Baieti,am dat load optimized default si am salvat cu f10,pe o placa gigabyte… de ce dureaza acum asa de mult instlarea windows ului?? 🙁 oricare ar fi el …

  273. imi trb ajutor a zis

    deci trebuie sa avem instalarea de la windows? nu se instaleaza fara cu programul acela?

  274. sa faci un win xp pe stik boot cu WinToFlash nu se poate cristi admin ne abureste el face cei convine lui sa faca un tutorial cu xp nu cu win 7 cum la prezantat el am facut si eu win 7 pe stik si a mers dar cand am pus xp nu merge de ce? finca nu se poate sa demonstreze cristi cun tutotial xp pe stik

  275. Puteti face un tutorial despre cum se booteaza de pe un stick win 7 ultimate si cum faci un pc sa booteze de pe stick ? Va rog mult nu reusesc sa bootez 🙁

  276. Exista metode mai simple decat asta de creea un stick bootabil pe XP dar sunt multi care nu stiu sa foloseasca Goaaaglee-ul si se stie la cine ma refer.

  277. Taci , omule . E ce-a mai simpla metoda .

Trackbacks

  1. […] Pentru a descarca acest program ( Win ToFlash ) clic aici sau aici iar daca doriti sa vizionati un tutorial al Win ToFlash clic aici. […]

Speak Your Mind

*