Cum sa ne facem o adresa de email pe gmail-tutorial video

Crearea unei adrese de email nu mai este pentru nimeni o problema,insa eu am hotarit sa fac acest video tutorial video cind am observat ca contul meu de pe yahoo este foarte limitat.

De ce spun asta ?  Pentru ca spatiul de pe yahoo nu poate depasii 200 Mb in timp ce pe gmail acesta este de aproape 7 Giga si in afara de asta pe yahoo messenger nu poti trimite fisiere de dimensiuni mari in timp ce google talk ( programul de chat de la google ) permite trimitea fisierelor fara LIMITE DE DIMENSIUNE . MINUNAT……

Acest program de chat,google talk are si un punct slab si anume , nu poate fi folosit ca video chat,adica nu are obtiunea de folosire a unui webcam, PACAT…..

Sa vedem urmatorul tutorial video care prezinta in amanunt crearea contului de email pe gmail si instalarea programului de chat de la google care se numeste google talk

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)



Tutoriale similare


Comments

  1. foarte in teresant.am si eu niste probleme cu computeru si trebuie sa instalez iara windowsu dar nam cd.ovi_nicu

  2. enache dorel a zis

    va rog spuneti cum se creaza un imeil

  3. enache dorel a zis

    strong

  4. Mrian Preda a zis

    Foarte tare acest site

  5. nu reusesc tot eroare imi apare de la cod si parola si leam scris de 1000 de ori

  6. vlad: nu reusesc tot eroare imi apare de la cod si parola si leam scris de 1000 de ori

    incearca sa folosesti alt browser,dane mai multe detalii cu privire la erroarea ce o primesti ce scrie in mesajul de erroare?

  7. Nu descoper o setare daca e si anume in yahoo cand citesti mailurile primite il stergi si se deschide automat urmatorul in gmail trebuie sa il stergi si apoi sa dai clic , se poate seta ca in yahoo ?

  8. Aea: Nu descoper o setare daca e si anume in yahoo cand citesti mailurile primite il stergi si se deschide automat urmatorul in gmail trebuie sa il stergi si apoi sa dai clic , se poate seta ca in yahoo ?

    Din pacate la Google Mail nu poti seta asa ceva ca la Yahoo Mail!

  9. Da e misto acest gmail eu il folosesc ala de la yahoo ma enerveaza :-l

  10. ok

  11. Am incercat si eu sa imi fac o adresa de gmail dar dupa ce completez numele, parola, etc. si dau sa creeze contul, imi spune ca trebuie confirm contul si ca trebuie sa primesc codul de validare prin sms (pe tel) . si ma pune sa aleg tara si sa scriu nr de tel…dar am scris nr de tel si nu merge sa activez contul.
    Imi puteti spune ce pot sa fac?
    Multumesc anticipat.

  12. imi place si mie m-am trezit dimineatza si mama se dadea mare ca are si ea e-mail…eu am messenger…as vrea sa-mi fac si eu dar cand am vazut cate trebuie sa faci nu mai vreau.va poop!! Elena.

    • elena: imi place si mie m-am trezit dimineatza si mama se dadea mare ca are si ea e-mail…eu am messenger…as vrea sa-mi fac si eu dar cand am vazut cate trebuie sa faci nu mai vreau.va poop!! Elena.  

      Daca folosesti Yahoo Messenger atunci ai deja o adresa de mail, trebuie doar sa intri pe yahoo.com si sa te loghezi pe contul tau.

      Daca nu stii sa te loghezi pe contul tau de mail da click aici =>> Cum se face o adresa de email si un id de messenger pe yahoo

  13. foarte tare mai ales cel cu partitia de 7G

  14. Buna. Am incercat sa trimit un fisie de 340Mb pe google talk si mi-a afisat ca dureaza vreo 2 ore!!!!!!! As vrea sa stiu din ce cauza merge asa de greu?

    • liviu: Buna. Am incercat sa trimit un fisie de 340Mb pe google talk si mi-a afisat ca dureaza vreo 2 ore!!!!!!! As vrea sa stiu din ce cauza merge asa de greu?  

      Incearca skype despre care avem un tutorial, scrii sus in casuta “cauta pe videotutorial.ro…” din dreapta: skype, dai enter si vei gasi tutorialul. Eu am luat de la cineva 30 de melodii in 25 de secunde!
      Este foarte bun atunci cand vrei sa transferi fisiere!

      Totusi nu inteleg de ce te mira viteza mica de transfer de pe google talk, scrie undeva ca ar trebui sa fie mai mare sau scrie undeva cu ce viteza tre sa transferi si nu ai acea viteza? de unde atatea pretentii?

      Eu ti-as sugera pentru transfer foarte rapid de fisiere sa folosesti FTP despre care la fel avem tutorial il gasesti cu casuta din dreapta sus, scrii acolo: Transfer simplu si rapid de fisiere prin FTP fara limitari, dai enter si vei gasi tutorialul!

  15. CUM SCHIMB PAROLA LA ADRESA MEA DE GMAIL?

  16. Din pacate nu am inteles daca se poate face dialog intre o adresa de messinger si alta de gmail.

  17. Si eu care credeam ca am votat! Inseamna ca tot nu stiu cum sa procedez.

    • Adrian-admin a zis

      ana: Si eu care credeam ca am votat! Inseamna ca tot nu stiu cum sa procedez.  

      Poti trimite mail catre orice adresa de mail, catre yahoo, hotmail, aol etc…

  18. Multumesc lui Adrian pentru raspuns. Ana

  19. Mie imi cere numar de telefon…

  20. muresanu vasile a zis

    salut,sunt vasile si am 40 ani.abia acum am inceput sa studiez “internet-abecedarul”cu ajutorul vostru mi-am facut o adresa de gmail MULTUMESC FRUMOS.

  21. Paste fericit tuturor!
    Nu astept raspuns azi, dar azi am timp sa va scriu.
    Am deschis un cont de Gmail si de atunci PC-ul meu merge foarte greu, aproape nu se misca. E drept e mai vechi decit prima generatie. Am cautat un tutorial sa vad cum se sterge Gmail-ul dar nu am gasit (eu). Ma poate indruma cineva cu o adresa, un sfat…?
    Multumesc mult.

  22. barsan liliana a zis

    buna cum pot sa sterg un update din posta?

  23. VA ROG MULT SA IMI SPUNETI SI MIE CUM RECUPEREZ PAROLA LA GMAIL CU TOETE CACI EU NU AM FACUT PAROLA LA ASA CEVA,,,, AM UN SAMSUNG I5500 SI NU POT FOLOSI CAMERA CAND VB PE MESSENGER ,,,, VA ROG RESPECTUOS A MA INDRUMA SI PE MINE DEOARECE CAND VREAU SA DAU CAMERA LA MESSENGER IMI SPUNE SA-MI INSTALEZ CEVA DE LA MARKET VA ROG A MA AJUTA SI PE MINE MULTUMESC ANTICIPAT

  24. problema mea este:cum sterg un contact nedorit in gmail?multam anticipat.

  25. cari c.t. a zis

    Nu pot intra pe gmail.com.

    Dc intru pe gmail, imi intra automat pe pagina cu romana, care imi cere un nr, de telefon. NU VREAU ASTA.
    EU VREAU EXACT CUM PREZINTA DL.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    CUM POT FACE??????????????????????????????????

  26. bagneanu maria a zis

    adresa de gmail

  27. Am on cartela SIM Orange PayPal am incercat sa fac cont cum explici dar am ramas surprins ca deja sa deschis cont pe nr respective Cum pot afla cine a deschis acel cont?

Speak Your Mind

*