Cum scapam de reclama din yahoo messenger – tutorial video HD

Cu totii folosim deja batranul Yahoo Messenger,si nu putini sunt cei care sunt deranjati de reclama enervanta din lista de Yahoo Messenger (din subsolul listei) de reclama din fereastra pt webcam care ruleaza pana cand cel cu care vorbim ne da accept sa-l putem vedea.

Yahoo Messenger este un soft de instant massage prezent in mai toate PC-urile,cu ajutorul caruia comunicam cu cei dragi,facem transfer de fisiere,efectuam convorbiri voce PC to PC sau facem web chat,ori sheruim(impartim,aratam) poze celor dragi.

In acest tutorial va voi arata cum cu ajutorul lui AdBannerRemoverPlus putem scapa cu  usurinta de reclamele enervante din lista de Messenger si nu numai, acest soft practic “injecteaza” niste key in registri windowsului care blocheaza porturile prin care Messenger-ul se conecteaza pentru a afisa reclamele de tip flash din lista de mess, totodata acest mic program ne scuteste de instalarea multi messenger-ului folosit probabil de foarte multi dintre noi!

Operatiunea e cat se poate de simpla,nu trebuie decat sa iesim din Yahoo Messenger,sa inchidem Yahoo Messenger,sa rulam executabilul AdBannerRemoverPlus apasam butonul Fix version, programelu va deschide automat si va inchide automat messenger-ul pt a detecta versiunea de Yahoo Messenger folosita.

Odata detectata versiunea nu ne ramane decat sa alegem ce vrem sa scoatem si sa apasam butonul Apply Options.Dupa ce programul va aplica setarile alese nu ne ramane decat sa dam ok si Yahoo Messenger va fi lansat automat!

Acest soft,  AdBannerRemoverPlus nu se instaleaza si trebuie rulat doar o sngura data! Dupa aplicare daca dorim putem sterge programul reclama ramanand stearsa/scoasa din lista.

Acest mic program poate fi folosit si pe ultima versiune de Yahoo Messenger 8 ,tot in acest tutorial va voi arata mici tweak-uri pt a imbunatati timpul de raspuns al Yahoo Messenger-ului si consmul de resurse consumate de acesta.

Poate nu stiati dar tocmai datorita acestor reclame pe care Yahoo Messenger le incarca la pornire ingreuneaza timpul de raspuns si acces la lista noastra!
Colegii mei au mai facut cateva tutoriale referitoare la Yahoo Messenger:

-Cum se seteaza si cum se instaleaza multi messenger
-Cum se schimba parola de yahoo messenger sau yahoo mail
-Cum se face o adresa de email si un id de messenger pe yahoo
-Cum sa te stergi din lista de messenger a prietenilor
Yahoo messenger invisible detector Buddy Spy detecteaza userii invizibili pe messenger

Pt cei dintre dumneavoastra care nu ati cunoscut inca Yahoo Messenger-ul sau nu stiti sa-l instalati,descarcati si setati (in detaliu),puteti accesa acest articol: Yahoo Messenger Download Instalare si Setare

Tot la link-ul de mai sus puteti descarca ultima versiune de Yahoo Messenger! La fel si acest soft AdBannerRemoverPlus il puteti downloada  dand clic pe butonul DOWNLOAD de de-asupra acestui tutorial video

Va invit sa vizionam impreuna acest tutorial in care vom ivata impreuna cum scapam de reclama din Yahoo Messenger!

ATENTIE NU ESTE INDICAT SA BIFATI OPTIUNEA ” Replace Webcam Ads ” PENTRU CA POT APARE UNELE ERRORI SI PUTETI AJUNGE IN IMPOSIBILITATEA VIZIONARII WEBCAM-ULUI.DACA TOTUSI FOLOSITI ACEASTA OPTIUNE O FACETI PE RISCUL VOSTRU!

de Adrian Burlugeanu

[media id=156 width=580 height=390]


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Destul de interesant, chiar nu stiam ca acele reclame pot fi scoase!.Oricum, acum se incarca mult mai usor fara acele reclame.Optiunea aceea prin care nu mai eram depistati de site-uri ce scaneaza daca suntem pe invisible sau offline nu functioneaza, da tot sunt multumit de ceea ce am aflat despre messenger.Multumesc!.

  2. Adrian a zis

    @Tony: La mine acea optiune debifand-o nu am mai fost detectabil de pe siteurile de invisible scaner…ce e drept nu m-am scanat decat cu 2 siteuri…Probabil acele scanere nu-si faceau treaba nici cu nici fara acea optiune bifata!!!

  3. Ridin21 a zis

    foarte bun, asa merge mai rapid si nu te mai enervezi cand nu se incarca tot timpul rapid

  4. zavaidoc a zis

    Cu toate ca folosesc mai mult Skype, pentru mesaje oficiale aceasta interventie este de mare folos. Multumesc si doresc,cu permisiunea ta, sa folosesc informatiile si pentru alte persoane! Cu stima,Lv

  5. e ok ; la mine a mers ; bravo !!! multumesc

  6. Error: Yahoo is open or being used by another program

    nu merge 🙁

  7. Buna. va multumesc mult inca o data ptr tot ce faceti sunteti nemaipomeniti faceti o treaba buna si sunteti de un real ajutor ptr cei mai putin priceputi in acest domeniu si nu numai. Va multumesc sa fiti iubiti

  8. Salutare

    o metoda simpla de a scapa de reclamele de la yahoo messenger este urmatoarea:

    1. Deschideti Notepad
    2. Copiati in el urmatoarele:

    @ECHO OFF
    > %TEMP%.\noYMads.reg ECHO REGEDIT4
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO.
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO [HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\YUrl]
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Messenger Ad”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Webcam Upload Ad”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Webcam Viewer Ad”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Webcam Viewer Ad Big”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Webcam Viewer Ad Medium”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Change Room Banner”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Conf Adurl”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Chat Adurl”=”*”
    >>%TEMP%.\noYMads.reg ECHO “Y Content”=”*”
    REGEDIT /S %TEMP%.\noYMads.reg
    DEL %TEMP%.\noYMads.reg

    ATTRIB -R “%PROGRAMFILES%\Yahoo!\Messenger\Cache\urls.xml”
    ECHO “” >”%PROGRAMFILES%\Yahoo!\Messenger\Cache\urls.xml”
    ATTRIB +R “%PROGRAMFILES%\Yahoo!\Messenger\Cache\urls.xml”

    3. salvati fisierul ( save as…) cu extensia .bat
    4. mergeti in locatia unde l-ati salvat si dati dublu click pe el
    5. restart Yahoo messenger si gata. Reclamele au disparut

    Succes !

  9. sumomanu a zis

    a mers ! de mult ii pusesem gind rau. merci

  10. @retex: Ce ai spus tu puteam si eu sa expllic oamenilor insa nu merge la toti metoda ta cu notebadul!!! mai ales pe utlima versiunea de yahoo messenger 9 iti garantez eu ca nu-ti va merge!!! Foloseste metoda si ai sa te convingi!!!
    NU FOLOSITI METODA SPUSA DE RETEX CA NU MERGE!!!!

    SI TE-AS RUGA PE VIITOR SA TESTEZI INAINTE SA NE DAI NOUA SFATURI NENEA RETEX!!!

  11. @cyrus: Tu te-ai uitat la tutorialul video? Iti da acea erroare pt ca ai messul deschis!!! Eu am spus foarte clar in tutorial inainte sa porniti programul de scos reclame tre sa dai sign out din mess si sa-l inchizi!!! Priveste atent tutorialul!!!

  12. Nenea Adrian vrei neaparat print screen ca sa vezi ca functioneaza perfect? iti lasa impresia ca postez fara sa fiu in cunostinta de cauza? daca vrei iti trimit poze si poate doar asa te vei convinge. e metoda testata pe yahoo 8.1 asa ca nu mai generaliza tu scriind : “NU FOLOSITI METODA SPUSA DE RETEX CA NU MERGE!!!! ” Si mai lasa aroganta asta cu care comentezi atat aici cat si pe chat si nu o mai face tu pe inteligentul. Ai bunul simt si respecta pe cei care posteaza aici. Nu intram aici ca sa dezinformam ci intram ca sa ne ajutam si sa propunem solutii. E a nustiu cata oara cand comentariile tale cu aer de superioritate si lipsite de respect ma deranjeaza. Sa-ti fie clar incepand de azi ca orice sfat scriu aici este testat de catre mine personal si nu caut pe google si dau copy/paste . Ai minimul de educatie si editeaza-ti postul de mai sus si lasa oamenii sa incerce si alte variante, nu numai cele pe care le vrei tu sau pe care tu le consideri bune. Cei care vor incerca varianta mea se vor convinge singuri daca merge sau daca nu merge. Nu toata lumea foloseste yahoo 9.0

  13. Pentru a nu va certa si a incerca si alta varianta care este valabila si pe mess 9 folositi Yahoo Ghost.

  14. Kameran a zis

    Interesant ideea cu reclamele de la yahoo, multumim in numele a mai multor persoane care am mai dat sa urmareasca.
    Va recomand tuturor celor ce vor sa mai stie cat de cat tainele PC… ,

  15. @retex: Ori esti orb…ori tu nici macar n-ai dat play la filmulet!!! Eu in tutorial am vorbit despre messenger 9 versiunea 2152 care este ultima!!! Trebuia sa specifici de la primu comentariu ca este vorba de mess 8 eu in tutorial am spus clar ca merge pe ultima versiune de mess 9 nenea,si am aratat cum se face tot cu mess 9 ultima versiune. Dupa ce aberezi si vorbesti de alt ceva vii si te corectezi? Daca nu te respectam stergeam comentariu tau!!! Da n-am facut asta…pt ca parerile sunt bine venite de asta e rubrica de comentarii dar mai intai testeaza si spune la ce te referi la care versiune!! Si asta sa o faci din prima nu sa vii cu corectari dupa 2 ore de cearta cu mine!!!

  16. @Adrian: In primu tau comentariu n-ai specifica pt care versiune de mess este…abia dupa ce m-am “luat” de tine ai venit si te-ai corectat!!!

  17. Poate a fost greseala mea ca nu am specificat versiunea de mess pentru ca nu folosesc mess 9 si am omis acest aspect. Faptul ca nu mi ai sters postul nu mi demonstreaza ca ai respect fata de mine sau fata de alti useri. Analizeaza te rog posturile lui Cristi si invata de la el mod de exprimare la adresa userilor. Se vede clar ca are educatie si stie sa abordeze userii si sa ofere explicatii de bun simt fara sa jigneasca. Intru pe videotutorial ca sa invat ceva din tutorialele voastre nu sa fiu luat pe sus de cei care se cred “superiori” . Inca o data FELICITARI pentru Cristi atat in ceea ce priveste calitatea tutorialelor sale cat si pentru modul in care da dovada de buna crestere. Nu vreau sa para o ofensa la adresa ta Adrian dar din pacate acesta este adevarul

  18. este inchis mesu de tot 😉

  19. m-am uitat in Task manager la processes si nici acolo nu apare ca fiind deschis yahoo 😉

  20. Salutare am si eu o problema cu torrent.vam scris si tot vam scris dar nu meati raspus la mess dat de mine.As-dori si eu sa stiu cum pot da filme cu torrent la cei lanti.Sau cum as putea sa fac Ratio in napoi casa pot download de pe site respectiv va rog eu frumos sami raspundeti si mie.Multumesc si pentru tot ce faceti cu Respect Mario

  21. maryanucu a zis

    Salutare. In primul rand va multumesc pentru acest tutorial care face minuni..si am observat ca si transferul este diferit..viteza de transfer a crescut..si nici nu se blocheaza transferurile.Bafta aaa si era sa uit 😛 Mario cu asa o gramatica nu-i de mirare ca nu te-a contactat nimeni :))

  22. pentru a bloca reclama din messenger 9(toate versiunile) se fac urmatoarele:
    1 se deschide C:\windows\system32\drivers\etc.Se deshide fisierul “host”(se descide cu notpad sau wordpad).
    La sfârşitul textului, dai enter pentru a intra pe un rand nou şi scrii următoarea comandă: 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com . Salvezi fişierul şi îl închizi. Nu este necesară restartarea sistemului de operare, iar reclama din Yahoo Messenger 9 va fi blocată de la următoarea pornire a programului.
    P.S.Pentru a avea acces de modificare mai intai descarcati de pe net arhiva Ad Take Ownership Option si instalati in registri.Aceasta activitate va da permisiunea sa faceti modificari in orice fisier.

  23. este un tutoral foarte bun,cred ca cu totii folosim yahoo, dar nu strica niciodata sfaturi noi…sa mai deschidem si alte meniuri din bara de meniuri 🙂

    Adrian iti dau dreptate in ceeace priveste postarea mesajelor cu explicatii neverificate in prealabil…dar retex a spus exact ceeace am simtit si eu din commentariile tale, este o diferenta de la cer la pamant intre tonul in care vorbesti in tutorial si in tonul ce folosesti la commentarii, imi pare nespus de rau ca spun asta dar mie mi “frica” sa-ti mai adresez intrebari ca imediat imi sari la gat… 😉

    hai pastram un ton civilizat cu toti.

  24. Exista un patch care face asta. Tot ce trebuie sa faci este sa dai dunlu click pe el.
    (nu stiu daca merge si pe 9 ca nu imi place si am 8, unde merge sigur)

  25. ofof se gasira destepti sa ne invete ba voi nici nu vati uitat la tutorial nu se vorbeste numai de reclame te invata mai multe chesti utile

  26. je
    Daca e vorba de mine, nu simt nevoia sa te invat nimic pe tine in special, simt insa nevoia sa le spun celor care poate inca nu se descurca bine cu pc ca exista o varianta mai simpla.

    In concluzie, daca tu reusesti sa parcurgi tutorialul nu inseamna ca toti pot, de aceea consider postul meu util.

  27. LucianGL a zis

    daca tot e la moda ” copilareala” , uite o metoda simplutza :
    Cum sa elimini reclama din yahoo messenger ( stiu stiu,vor fi unii care vor zice ca o stiu si o folosesc si/sau … )

    Nu este vorba de un program. Tot ce trebuie să faci, este să modifici un fişier de Windows. Chiar dacă poate sună complicat pentru utilizatorii obişnuiţi, este o operaţiune pe care o poate face oricine.

    Cam la atât se rezumă blocarea reclamei din Yahoo Messenger 9. Dar până acolo trebuie să localizezi fişierul ce trebuie editat. Acesta se numeşte Hosts (fără nicio extensie) şi se găseşte în directorul C:\windows\system32\drivers\etc.

    imagine
    http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/1999/3242480/6/explorer-mare.jpg

    Neavând o extensie, acest fişier nu poate fi deschis prin dublu click cu niciun program. Însă este suficient să-l deschizi cu Notepad . La sfârşitul textului, dai enter pentru a intra pe un rand nou şi scrii următoarea comandă: 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com. Salvezi fişierul şi îl închizi. Nu este necesară restartarea sistemului de operare, iar reclama din Yahoo Messenger 9 va fi blocată de la următoarea pornire a programului.

    imagine
    http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/1999/3242480/2/host.jpg?width=440&height=481

    Explicaţia

    Yahoo Messenger 9Yahoo Messenger 9
    Fişierul Hosts este un fel de agendă în care adresele Web sunt trecute alături de IP-urile corespunzătoare pentru a indica programelor care se conectează la Internet (browser, client de e-mail, messenger etc.) calea corectă. În mod normal, găsirea IP-urilor pentru adresele Web se face prin intermediul ISP-ului. Adresele trecute în fişierul Hosts constituie o excepţie de la această regulă.

    Dacă alături de o adresă Web treci IP-ul local, acea adresă va fi automat blocată. Acesta este şi cazul tacticii de blocare a reclamei din Yahoo Messenger 9. 127.0.0.1 este IP-ul local, iar insider.msg.yahoo.com este adresa de la care Yahoo Messenger 9 încarcă reclama. Odată blocată cu ajutorul fişierului Hosts, reclama nu mai apare în fereastra de Yahoo Messenger 9.

    Soluţia este pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Iar odată cu eliminarea enervantei reclame, se mai face puţin spaţiu în şi aşa destul de aglomerata listă de contacte din Yahoo Messenger.

  28. LucianGL a zis

    acum am vazut ca era pusa si de fanibu , cred ca ce am pus eu e mai complet si mai bine explicat .
    totodata trebuie mentionat ca nu vor mai merge pluginurile .

  29. Marfa tutorialul felicitarile mele Adrian….

  30. Cred ca este bine sa incercati si Skype. Mie mi se pare mult mai bun decat messul deoarece are urmatoarele avantaje:
    – interfata mai intuitiva si mai simpla;
    – viteza mare de transfer fisire de orice dimensiune in reteaua proprie(intranet)…exact ca la dc++ , odc , torrent;
    – imagine mai buna la webcam…imaginea este cursiva;
    – sunetul mai bun;
    Daca o sa-l incercati , o sa vedeti ca am ceva dreptate.
    Nu aveti treaba cu reclamele sau alte matrapazlacuri ca la mess.

  31. Cred ca este bine sa incercati si Skype. Mie mi se pare mult mai bun decat messul deoarece are urmatoarele avantaje:
    – interfata mai intuitiva si mai simpla;
    – viteza mare de transfer fisire de orice dimensiune in reteaua proprie(intranet)…exact ca la dc++ , odc , torrent;
    – imagine mai buna la webcam…imaginea este cursiva;
    – sunetul mai bun;
    Daca o sa-l incercati , o sa vedeti ca am ceva dreptate.
    Nu aveti treaba cu reclamele sau alte matrapazlacuri ca la mess.
    Cum se seteaza este tutorial facut de Cristi.

  32. Good job

  33. Scuze pentru 2 postari consecutive…”defectiune explorer 8.0″

  34. Iti multumesc Adrian pentru acest tutorial,nu stiam ca se poate scoate reclamele de pe yahoo asa simplu,mi se pare o chestie utila cel putin pentru mine!Tot respectul.

  35. Fratilor nu fiti copii nu am nimic nici cu retex nici cu nimeni insa ce am prezentat eu e mai sigur,e mai simplu si nu da batai de cap….referitor la solutia voastra cu modificarea fisierului din host…bla bla…am facuto si eu si surpriza caseta pt reclama ramanea doar imaginile dispareau atat!!! cateodata redescgizand messul casuta la fel era inca in lista insa in loc de reclama aparea error,ca in internet explorer cand n-ai internet…si e aiurea rau…uitativa la tutorial si pe urma face-ti propuneri…nu sunt n-am fost si nu voi fi eu cel mai destept insa ce am aratat eu e super simplu…doar un click,si ok si gata ai scapat de tot…Daca va vine mai usor sa va complicati cu editari de fisier din c\host bla bla nu aveti decat…eu sunt sigur ca retex a postat fara macar sa dea play la tutorial dar sa zicem ca nu v-am spus 🙂 si desi el sustine ca nu a luat din google sau forumuri cu copy paste si ne-a pastat noua aici eu cred totusi ca tocmai asta a facut…retex te sun in orcice clipa sa-mi zici pe derost ceea ce ai scris in primul tau post si-ti demonstrez ca nu stii liniile acelea de comanda pe derost!!

  36. @retex: Inca un sfat pe viitor…daca ti-e scarba de mine si de aroganta mea nu le mai privi tutorialele mele!!! Acest tutorial e facut de mine e ca si “copilul” meu si mi se pare normal sa-l apar si sa atac daca cineva imi “ataca copilul” Stii ce ma deranjat? Faptul ca nici macar n-ai dat play la tutorial sa vezi despre ce vorbesc in el ai vazut doar titlu te-ai dus in google ai luat textu cu copi pate si l-ai pastat aici…poti sa spui ca nu-i asa…nu voi crede nimic! Criticile sfaturile sunt bine venite si constructive din partea oricui dar “plasate” cu bun simt,respect…nu asa fara sa stii despre ce am vorbit sa vii sa dai sfaturi.Nu e prima data cand incerci sa “murdaresti” siteul ai mai facut “scandal” in comentarii si la alte tutoriale…asa ca lumea va avea oci sa vada cine esti si cat de corect esti.Si fara cuvinte jignitoare la adresa mea ca-s arogant,prost si etc…ca sar putea sa nu mai ai acces pe site daca continui astfel!!! Hai sa fim educati si sa lasam deoparte impresiile!!! Daca tot stii tu asa multe si cum se scoate reclama de ce n-ai dat un mail lui Cristi sa ne faci si tu tutoriale???? eu ti-am spus prietene si nenea…nu te-am facut arogant nu te-am jignit…adik sunt cuvinte normale…sau trebuia sa zic domnule retex??? pai…retex e o porecla…as fi penibil sa zic domnule retex…aici vorbim relaxat in limita bunului simt…daca tie ti se nazare ca te jignesc…inseamna ca esti un om frustrat!!

  37. @Adrian:

    1:Intru pe acest site ca sa privesc toate tutorialele si sunt si abonat sa primesc pe mail tutorialele noi
    2: Daca acest tutorial este copilul tau , arata mi si mie unde l-am atacat… Ceea ce am propus eu este o ALTA solutie si nu mi -am permis sa scriu ” nu faceti ce a zis adrian ca nu e bine” si nici nu am contestat varianta pe care ai descris-o in tutorial. Daca am facut treaba asta te rog sa mi arati si mie.
    3: pe google nu m-am dus ca sa caut textul si sa dau aici copy/paste. Am textul in calculator si il folosesc de mult timp. Nu am zis niciodata ca eu am inventat chestia asta. Daca am zis undeva asa ceva , te rog sa-mi arati
    4: Zici ca “murdaresc site-ul si fac scandal. daca asta este parerea ta inseamna ca ai o problema. mai uita-te la posturile mele si ai sa ti dai seama ca nu urmaresc ceea ce gandesti tu.
    5:Intr-adevar te-am facut arogant pentru ca esti , dar niciodata nu am zis ca esti “prost” pentru ca nu te cunosc si nu mi permit astfel de afirmatii la adresa nimanui
    6: Ma simt amenintat de afirmatia ta ca nu voi mai avea acces la site. Stii sa administrezi un site? ma indoiesc de acest lucru.Ca sa administrezi un site , blog , forum , trebuie intai sa nu creezi conflicte cu userii. Daca te face mai fericit si iti trezeste barbatia si suprematia , te rog in acest moment sa mi restrictionezi accesul pe site.
    7: nu am avut niciodata pretentia sa mi zica cineva ” domnu” . Nu mai am 20 de ani dar nici 40 nu am ca sa mi se zica asa. Pe internet nu prea se foloseste “domnu” deoarece toti avem un nick-name dupa cum ai spus si tu
    8: Chiar nu mi se nazare ca ma jignesti. Tu chiar jignesti. Ai impresia ca am o placere deosebita sa acuz pe cineva in mod gratuit? De ce ti am adus aceste acuzatii numai tie si altora nu? daca aveam aceasta placere de a acuza ma luam de toata lumea si atunci era evident ca am o problema si ca sunt “frustrat” dupa cum ai spus tu.

    Dupa cum vezi am aratat in 8 puncte ca la comentariul tau ai scris numai lucruri pe care nu le-ai inteles , ai amenintat si te-ai ofticat ca cineva a venit cu o noua idee referitoare la tutorialul tau. Zic ca “te ai ofticat” deoarece ti-ai simtit tutorialul ” atacat” . Am sa te rog sa pui o regula la comentarii ca nimeni sa nu vina cu alte solutii referitoare la tutorialele pe care le publici si sa se comenteze numai pe baza tutorialului respectiv. Astfel am sa inteleg si nu am sa incalc regula daca te deranjeaza. Am publicat o solutie ALTERNATIVA care merita incercata si nu ti am ATACAT tutorialul spunand ca nu e bine ceea ce ai facut acolo. Gandeste ! Reciteste si analizeaza a 2 a oara daca nu ai inteles. Poate iti vei da seama !

    Sa auzim de bine !

  38. LucianGL a zis

    Adrian , omul are dreptate si ma repet , ti-a zis-o toata echipa . Si pe mine m-a deranjat foarte mult un comentariu **** ( prefer stelutele ) de al tau legat de un sfat dat de mine intr-un tutorial prezentat de mine . Eu personal nu te vad redresandu-te , totodata parerea mea este ca pt a dezvolta acest site , e nevoie de o gandire matura din partea celor ce se implica in el , in special din partea ta

  39. Adrian a zis

    @retex: Citeste te rog primul tau post!!! Nespecificand pt ce messenger(ce versiune de mess) este metoda ta…daca nu ma luam de tine cei mai putin priceputi luau de buna ce ai spui tu….aplicau metoda pt mess9 si ea e defapt pt mess8 si veneau si reprosau ca-i invatam prostii,ca nu merge metoda…si iar se creau scandaluri!!! Nespecificand nimic ai dat de inteles un fel de”nu ascultati lume la tutorialu lu asta…facti fisier cu extensia .bat si va merge” Eu am spus si ma repet sunt extraordinar de bune reactiile voastre,sfaturile,interventiile,dar fiti clari,nu tratati cu superficialitate,cei “stangaci si nepriceputi” iau de buna ce vad pe aici pt ca nu se pricep,si apoi vor veni “plangand” pe site ca domle mi-am stricat pc-ul din cauza voastra…stii ca sunt oameni care fac instal de windows doar daca le dispare o iconita de pe desktop sau din meniul start? si stii de ce? pt ca nu stiu sa o plaseze la loc!!! Nu toti suntem asi in pc-uri si de asta spun ca tre sa fim cat mai clari,exacti!!! Desi mess 8 e tot messenger sa stii ca sunt foarte diferite ca structura!!! si de asta nu trebuie neglijata versiunea,sau pt care din versiuni merge “trucul” specificat de tine!!! Nu mai sari ca ars ca te aprinzi degeaba si nu ma intimidezi in nici un fel!! Greseala mea e ca te-am bagat in seama!!! si-mi pierd timpu cu tine stand sa te lamuresc de niste chestii de care esti constient si daca tu ai sta sa analizezi(nu eu!!) ai vedea ca cel ce are dreptate sunt eu!

  40. Daca eu am omis sa specific varianta de mess trebuia sa intri frumos si elegant ca “admin” ce esti tu si sa spui ceva de genu ” aceasta varianta a lui retex nu merge pe mess 9 ” sau sa intrebi ceva suplimentar referitor la ce am scris… si specificam eu ulterior. Tu ai preferat sa sari repede si sa spui NU FOLOSITI METODA SPUSA DE RETEX CA NU MERGE!!!! . adica in viziunea ta toata lumea crezi ca are mess 9 ? Lasa lumea sa incerce , sa vada , sa posteze in caz ca ceva nu le merge, si vor primi instructiuni.
    Daca tie ti se pare ca am incercat sa te “intimidez” in vreun fel te inseli amarnic si as vrea sa mi arati unde am facut asta. Se pare ca ” hotul striga hotii “. Adica cel care intimideaza esti tu prin faptul ca ma ameninti ca ma restrictionezi pe site.
    Se pare ca Lucian a patit ceva asemanator cu mine in ceea ce te priveste. Vreau sa mai adaug si faptul ca in chat ai aceeasi atitudine. Te am intrebat odata ceva si m-ai luat la misto. Era ceva referitor la placi video daca nu ma insel. Dupa ce m ai luat la misto si m-am “aprins” , abia atunci ai crezut de cuviinta sa mi spui ca defapt tu nu te pricepi la partea hard. Daca mi spuneai de la inceput , intelegeam. MATURIZEAZA-TE ca e mai bine pentru tine.

  41. Adrian a zis

    @retex: Citez din comentariul meu dat imediat dupa primul tau post aici:”Ce ai spus tu puteam si eu sa expllic oamenilor insa nu merge la toti metoda ta cu notebadul!!! mai ales pe utlima versiunea de yahoo messenger 9 ” asa ca am spus ca nu merge pe mess 9. Eu iti propun ceva…nu-ti convine atitudinea mea nu te mai uita la tutorialele mele si cu asta basta…nu stau sa duc munca de lamurire cu oameni pusi pe harta ca tine,cat despre maturitatea mea nu ai nici un drept sa ma judeci sau sa-mi reprosezi ceva ori ca de ce sunt asa si pe dincolo!!! Sunt cum vreau eu sa fiu nu cum vor altii,si cui nu-i place atitudinea mea sa ma ocoleasca,nu ma transform si nu ma schimb pt nimeni,sunt eu asa cum sunt si cum vreau eu nu cum vrei tu/altii.Da-le sfaturi copiilor tai daca-i ai si lasa-ma pe mine asa cum sunt

  42. Stai linistit domnu Adrian ca nu incerc eu sa te educ sa fii intr-un fel, dar imi permit sa-ti aduc aminte ca faci parte din staff-ul acestui site . Atat eu cat si ” altii ” privim ,invatam si apreciem munca depusa de tine si e pacat ca efortul pe care-l depui aici sa fie efectiv umbrit de atacurile tale verbale si de un comportament inadecvat. Sfatul meu este , daca vrei sa faci un lucru bun si constructiv , sa nu-l faci pe jumate ci sa l faci pana la capat. Mult succes in continuare si-mi cer scuze fata de vizitatorii site ului daca au fost deranjati in vreun fel de comentariile mele.
    Cat despre solutiile mele la diferite tutoriale ce pot sa zic?… am sa incerc sa ma abtin pe viitor sa mai propun alternative sau sa mai ofer sfaturi la tutorialele lui Adrian. Daca voi avea alte “trucuri” de oferit , probabil ca am sa le ofer in tutorialele lui Cristi.
    Sa auzim de bine !

  43. Adrian a zis

    @retex: Omule ti-am spus foarte clar…ofera ce sfaturi vrei cui vrei insa daca tot esti “domnu corect” fii pana la capat si alta data “nu mai uita” sa specifici pt ce versiune sau unde e aplicabil “trucul” tau…Macar uita-te la tutorial inainte sa dai sfaturi ca sa vezi despre ce e vorba REPET nu am nimic cu nimeni insa fi-ti atenti ce postati pt ca oameni in varsta sau incepatori care-si cumpara abia azi PC intra aici si ne fiind priceputi vor lua de bun orice sfat cititi aici,Ne-am propus sa fim cat mai clari pt toata lumea,sa nu fim superficiali,si pe intelesul tuturor. Te felicitam si imi dadeam palaria jos daca nu “uitai” sa specifici “metoda mea e pentru messenger 8” Si asa cum am spus nici pe mess 8 nu merge de fiecare data…iese reclama,dispar imaginile insa “caseta” alocata spatiului pt reclama ramane alba…sau scrie in ea Internet error:404…E foarte buna metoda ta insa nefunctionabila pe anumite pc-uri chiar si folosita doar pt messenger 8.

  44. Dragii mei! Certurile nu au adus si nu vor aduce niciodata ceva constructiv,pierdeti timp,energie,spatiu!
    Cred ca vizitatorii acestui site nu sunt interesati sa vada si sa citeasca certuri,nici sa descopere cine e cel mai tare dintre voi in domeniul IT,ei intra pe acest site ca sa invete ceva.Daca vreti sa-i ajutati faceti tutoriale interesante,dati sfaturi folositoare dar nu va mai certati!!!
    Si inainte sa sariti toti pe mine si sa-mi spuneti de ce m-am bagat,scuze ca v-am scris aceste randuri,dar mie chiar imi place acest site,imi pasa de ce se intampla pe aici si intru zilnic de mai multe ori si chiar nu-mi face placere sa vad oamenii cum se cearta si cred ca o sa fie multi de acord cu mine.Certurile,conflictele fac audienta doar la televizor,in cazul siteurilor care se respecta si care au ajuns la un nivel superior, cum e si videotutorial.ro, nu este nevoie de asa ceva,pentru ca sigur nu va duce la cresterea numarului de vizitatori ci dimpotriva.
    Asa ca peace!!!

  45. cosinus a zis

    Am win 7 ultimate instalat,si mi-a spus la instalarea programului ca este incompatibil… asa ca nu a detectat versiunea ( a aratat 0.0.0 ).
    Poate am gresit ceva,desi nu cred,dar,acum ar trebui,pt. al restarta,sa-l dezinstalez,si in ad-remove pr. nu-l gasesc. Cum fac?
    multumesc anticipat

  46. cosinus a zis

    Imi cer scuze,poate am fost cam prolix,dar este vorba despre ” AdBannerRemoverPlus “,pe care l-am instalat,si acum nu-mi permite reinstalarea…

  47. @cosinus: Te rog sa citesti textul de deasupra tutorialului si sa te mai uiti mai atent la tutorial ca am spus cum se face!!!Instalezi messengerul,inchizi messengerul,pornesti addbaner si ai in stanga ferestrei un buton pe care scrie fix version…clic pe el,el iti va deschide mess-ul automat si-l va nchide tot automat tocmai ca sa detecteze versiunea ta de messenger!!! apoi o sa apara casutele unde bifezi ca in tutorial si dai clic pe aply options!!! Acest AdBannerRemoverPlus merge si pe windows 7 l-am testat eu,tre sa ai ultima versiune de yahoo messenger 9!!! Mai mult de atat n-am cum sa te lamuresc…din cate vezi esti singuru caruia nu i-a mers de ce? Pt ca n-ai fost suficient de atent….Asadar te rog sa citesti textul de deasupra tutorialului apoi sa mai privesti tutorialul inca odata fara sa derulezi si cu mai multa atentie!

  48. Bun tutorial adrian il poate folosi in viata de zi cu zi oricine. Tine-o tot asa!!! 😉

  49. LucianGL a zis

    “nu stau sa duc munca de lamurire cu oameni pusi pe harta ca tine,cat despre maturitatea mea nu ai nici un drept sa ma judeci sau sa-mi reprosezi ceva ori ca de ce sunt asa si pe dincolo!!! Sunt cum vreau eu sa fiu nu cum vor altii,si cui nu-i place atitudinea mea sa ma ocoleasca,nu ma transform si nu ma schimb pt nimeni,sunt eu asa cum sunt si cum vreau eu nu cum vrei tu”

    uite asta reprezinta LIPSA DE MATURITATE . Sunt total impotriva atunci cand faci parte dintr-o comunitate ce promoveaza ceva constructiv diferit de site-uri gen -cancan- sa continui cu acest comportament

  50. @LucianGL: Decizia ii apartine lui Cristi daca ma accepta sa ma da afara…daca nu-ti place de comunitatea in care te-ai bagat…esti liber sa o parasesti,nu te tine nimeni aici cu forta,nu suporti,pleci si cu asta basta e simplu!!! Nu esti in masura nici tu nici altu sa ma educe pe mine,nu te crede perfect,ca nu esti! Vezi-ti de tutorialele tale si sa nu te mai doara pe tine de persoana mea!!! Nu-ti mai pierde tu vremea cu mine,concentreaza-te pe munca ta si lasa ograda altuia in pace,perfectule care citesti de pe foaie cand faci tutoriale!

  51. @LucianGL: daca ai fi asa de priceput cum te dai n-ai citit de pe foaie ai avea totul in cap si ti-ar fi usor sa vorbesti!!! Sau cumva sa cred ca inainte sa faci un tutorial cauti in wikipedia inveti pe moment ce si cum se face…si pe urma ne inveti pe noi? ca alt motiv pt care sa citesti de pe o foaie atat timp cat te dai bun si specialist in telefoane nu vad!!!

  52. LucianGL a zis

    Adriane in afara de 1 tutorial care era lung si am vrut sa il scurtez cat mai mult zi-mi si mie unde crede mintea ta ingusta ca am mai citit ?
    Daca vrei sa sti si boby mai citeste de pe foaie , sau si el e un “perfect” ?
    I-mi pierd vremea cu tine ( si cei care o iau razna ) pt ca scri pe acest site,sa nu crezi acum ca daca esti acceptat aici neparat trebuie sa fi “cineva” si sa demonstrezi cuiva asta prin greselile tale repetate

  53. LucianGL a zis

    uite,te las pe tine sa refaci primu meu tutorial intr-un timp mai scurt decat l-am realizat eu fara sa te uiti pe o foie unde am pus in ordine toate aspectele pt a nu omite ceva ce este important si trebuie respectat intr-o anumita ordine…apoi daca intelegi ce vreau sa zic poate i-ti dai seama si ( din nou ) unde gresesti

  54. @Adrian: @LucianGL: Dragi colegi va rog eu sa nu va mai certati.
    Pace MAN.

  55. mihai13 a zis

    felicitari pentru toate tutorialele!Eu am KIS 2009,dar imi expira licenta de free;intrebarea mea este(nefiind un specialist in domeniu):cumparand produsul,pot sa-l folosesc fara a-l dezinstala pe cel actual,doar introducand un “key” din pachetul cumparat in Menu->Activated…si apoi update? Sau trebuie facut altceva? O cale mai simpla…Multumesc!

  56. Plutonieru a zis

    Am avut instalat multi-messenger-ul, iar acum nu îmi deschide mai multe mess-uri, după instalarea acestui progrămel. Vă rog o lămurire!

  57. @mihai13: dupa ce expira serialul il poti introduce pe cel cumparat!!! fara se dezinstalezi pe cel care-l ai
    o sa-ti dea optiunea enter your serial ceva in genu.Nu vad unde ar fi problema daca-l reinstalezi…cu ce te deranjeaza?

  58. @Plutonieru: Nu ne-ai dat nici un detaliu ce versiune de mess folosesti,ce se intampla cand vrei sa mai deschizi mess-ul inca odata…acest soft pe care eu l-am programat iti baga si multi mess daca vrei! Dezinstaleaza messengerul si reinstaleaza-l insa pt multi mess foloseste acest programel care l-am prezentat in tutorial si doar atat…probabil tu il pch-uisesi deja cu altu si acum i-ai dat si cu asta sa aplice multi mess si normal ca au intervenit errori…daca deja aveai multi mess nu trebuia sa bifezi in acest programel prezentat de mine acea casuta cu “alow multiple instance of messenger 8 or 9

  59. cum as putea sa bag GSP in telefon

  60. pufulete a zis

    petrut nu pot sa iti inteleg….cenzurat fara jigniri… ce legatura are “GSP” cu eliminarea reclamelor de pe Yahoo Messenger ?

    E bun tutorialu Adrian dar daca tot zici ca ai programat softu zi si mie ce limbaj de programare ai folosit ?

  61. @pufulete: Nu am spus nicaieri ca eu am programat acest soft…probabil ati inteles gresit…eu zic sa cititi textul de deasupra tutorialului apoi sa da-ti play la tutorial si sa-mi spune-ti si mie intre minutul cat si minutul cat am spus ca eu am programat acest soft?!?!

  62. cum pot sa schimb tema si sa fac mai multe iconite sus pe destop pe windows vista dar daca se poate fara tuneup utilities un exmplu la ce ma refer http://dannocampbell.deviantart.com/art/P-U-R-E-v2-118369344 multumesc

  63. pufulete a zis

    eu nu am zis ca ai zis in tutorial, ai scris in comentariu in care i-ai raspuns lu` Plutonieru de mai sus ca l`ai programat:
    “acest soft pe care eu l-am programat iti baga si multi mess daca vrei!”

  64. Adrian a zis

    @pufulete: LOL Scuzele mele cine stie unde gandeam cand am spus asta in comentariu,sincer nu mi-am dat seama ca am scris asta,am vrut sa zic aratat”acest soft pe care eu l-am aratat” Nu e inventat de mine,exista pe net de foarte mult timp eu doar am prezentat cum se foloseste!!! Sa stii k am incercat sa-l desfac da n-am reusit…am vrut sa vad ce contine…nu a mers nici cum,chiar as fi curios si eu cu ce sau in ce la programat!

  65. @Pavel: acea bara se face instaland Stardock Objectdock Plus v1.90

  66. @Pavel: sau RocketDock …e mai deosebita prima varianta

  67. @Pavel: Poti privi acest tutorial si vei invata ce vrei tu sa faci https://www.videotutorial.ro/?p=507

  68. Diavolo a zis

    adrian zimi si mie cum se numeste thema aya pe care o ai tu la xp este intereseanta si f frumoasa ……iar de reclame am scapat\:d/ chiar sunt interesante tutorialele astea despre programele pe care le folosim zilnic pentru ca ne usureaza activitatea 😉 o zi buna si astept si eu un raspuns !!!

  69. Diavolo a zis

    astept…de 2 zile sa raspunda cineva !!!:->

  70. @Diavolo: Asa va trebui sa precizez la fiecare tutorial ce tema am folosit? 🙂 Asta e foarte important? sunteti copii,sincer!!! Luna Element am folosit si folosesc…

  71. Diavolo a zis

    ms……ms ! imi placea moolt thema si nu styam cum se numeste 😉 m o zi buna si la mai multe tutoriale !!

  72. pop ionel a zis

    la mine mi dat o eroare an care ami spune ca ruleaza un program si trebuie sal opresc si nu stiu care e acela pentru ca eu am enervantul de windows wista home edition versiunea an portugheza, dar mia facut acel multi mesenger.

  73. @pop ionel: Eu am specificat foarte clar urmatoarele lucruri:
    1 Trebuie sa iesi din messenger,sa-l inchizi
    2 Pornesti AddRemover si dai clic pe Fix version
    3 O sa se deschida messengerul automat si tot automat o sa se inchida
    4 Bifezi casutele si dai clic in AddRemover pe Aply Options

  74. @pop ionel : utilizatorii de VISTA trebuie sa efectueze cateva operatii in plus – respectiv :
    – click dreapta pe AdBannerRemoverPlus
    – click stanga pe ”Properties” – Propritati
    – click stanga pe ”Compatibility” – Compatibilitati
    la ”Nivel privilegii”
    – click stanga pt a bifa ”Run this program as an administrator” – Acest program se executa ca administrator

    apoi click stanga pe ”Se aplica” si apoi pe OK

    Abia dupa ce vei seta astfel nivelul de acces al programului ”AdBannerRemoverPlus” in Windows Vista acesta ( Windows Vista ) ii va permite acestuia sa efectueze modificarile comandate de tine prin intermediul ”AdBannerRemoverPlus”
    La mine ( sunt utilizator de Windows Vista X64 -l.romana ) doar astfel a functionat cu succes acest programel.
    Ii multumesc lui Adrian si lui Cristi ( si bineinteles si celorlalti ) pt. timpul pe care il aloca pt. noi cei care beneficiem de aceste informatii.

  75. @Dani: Felicitari!!! multumim frumos pentru completare si te mai asteptam!!!

  76. @pop ionel : Eu ti-am scris in romaneste ( si denumirea tab-urilor in engleza ) Pt. limba portugheza ( in care este VISTA ta ) gasesti tu singurel corespondenta ca eu nu am mai avut tangenta cu portugheza de la SCLAVA ISAURA. Sper ca stii de gluma !

  77. moonwolfesss a zis

    esti bun.sincer respect!!

  78. …eu nu sunt asa priceput…si de aceea am o intrebare:…..am instalat programelul…isi face treaba dar….in timp ce merge winamp-ul,acesta imi arunca chenarele mici cu failed…desii merge.Dar se umple displayul cu ele.Si scotocind prin winamp imi zice ceva de un dll lipsa sau care nu e folosit.Asta de ce?….(XP3).

  79. @marian: De unde sa stiu eu de ce? Nu sunt langa tine si nu stiu ce ai facut tu pe acolo!!! Zimi si mie exact mesajul care ti-l da,erroarea,poate te pot lamuri mai bine,fara sa-mi dai nici un detaliu n-am cum sa te ajut ca nu-s vreun nostradamus!

  80. …in bara de titlu scrie 80004005 in mijlocul chenarelului Failed,si dedesubt OK.Se inmultesc chenarelele cam la 30 sec.cate unul.si pornesc din mijloc in cascada spre coltul din dreapta rasfirate…dar cd au ajuns incolt se restrang,inmultinduse pe culoarul pe care au venit.Mai detaliat de atat……
    Eram curios ca era ceva nou.Am mai patit ceva cu imprimanta HP 4255-All in one,ceva interesant.Cand s-a lansat Explorer 7 l-am instalat.Ca sa pornesc fereastra principala din iconita(ca nu mergea din alta parte)era o smecherie.Aflasem dupa cateva saptamani de pe forumurile de afara.Cei de la HP astazi au si ceva programele care te ajuta pentru asta.Si-au dat seama ca Explorer a omis cate ceva cd s-a construit.
    Si acu m-ai am o nedumerire MARE.Aveam strongul si mergea k.Dupa ce m-am trezit cu ceva virusi ce mi-au lasat ecranul negru…nu stiu cum ca am ceva experienta dar s-a intamplat,am reisnstalat xp -Ultimatum s3,si nu-i mai pot da drumul.Imi placea pt ca sunt in spania si eram la curent cu ce se intampla in tara.E nasol sa fii afara si sa nu ai tangenta cu realitatea de acolo mai ales ca sunt lipit de calculatoare.L-am intors pe toate partile,am cautat pe forumuri si nimic.Am intrat cu utorentul….dar f slab.Mi-am pornit bittorentul acu…si cu asta merge ceva.Da cu torentii chiar de ai cam tot ce vrei….cu strongul eram mai satisfacut ca eram langa ai mei.Si ce am observat,,,,ca undeva in dreapta imi scria ca port blocat de ascultare…8.88.254.213.,….ceva de genul.Si ma gandesc sa nu fii inchis aia ceva porturi.Am instalat si programul care imi desface vreo 300 porturi sa-mi largesc banda…dar dc de la ei e inchis…as putea sa deschid fara sa cer aprobarea lor…stau in Pamplona si net de la Telefonica.Acelasi operator in alta zona….si nu apare inchis portul la persoana respectiva.Si viteza de 3 ori mai mare.Dc la mine e de 200 la el e de la 600-1000.Vorbesc de bit torent.Ma rog as vrea strongul…da toate cunostintele mele in calculatoare,toate info…forumuri o gramada…si poarta e tot inchisa inca.Asta-i bai mare.Nu neaparat chenarelele astea mici.Aici era o curiozitate doar.Stiu ca n o sa faci un test sa pui xp-Ultimatum sa vezi dc se manifesta si la tine…ca poate sa fie din cauza altor programe care le mai folosesc….poate se leaga ceva …numai ca eu credeam ca poate sa fie o eroare generala de care stii.Mersii ca ai avut rabdare sa citesti.Numai bine…si spor la treba.Foarte instructive si utile tutorialele voastre.Felicitari si LA MULTI BANI.

  81. @marian: Nu stiu ce sa zic,eu te-as fatui sa dezinstalezi si sa reinstalezi messengerul,si incearca sa nu mai folosesti windowsuri modificate,eu nu am auzit de windows ultimatum…mai mult ca sigur e un windows modificat…sunt si windowsuri “curate” daca cauti mai bine pe torrente…care sunt nemodifcate,fara programe care ti le instaleaza automat,daca vei avea un windows “curat” o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme nici cu apexu si nici cu messengerul….apexul sau strongul…ce folosesti tu probabil ti-l blocheaza firewall-ul pe care-l ai…vezi si tu in firewall la exception,la permision…vezi ce-ti blocheaza,creaza o regula pt strong dc sau ce folosesti tu sa tragi de pe huburi.

  82. Florance a zis

    multumim Adrian pentru tutorial … foarte util!
    sti cumva cum se poate scapa si de reclama din casuta de mail de yahoo? (la noul yahoo este in dreapta, la yahoo clasi este sus) chiar ma deranjeaza … mi-ar fi de un real folos sa scap de ea in conditiile in care am un ecran minuscul la un Asus eee 901.
    multumesc anticipat!

  83. @Florance: Da se poate,daca ai firefox instalezi 2 addonuri: Flashblock si Adblock Plus,in tutorialul despre firefox sa vorbit despre aceste 2 addonuri,ca sa vezi tutorialul cu firefox scrii sus la search firefox dai enter si privesti tutorialul,eu tot pe mail clasic am setat,pt ca se incarca mai repede pagina!! desi am un pc performant si o viteza buna la net imi place mai mult modul clasic la mail! aceste 2 addonuri iti va bloca flashul si reclamele de pe toate siteurile nu doar de pe yahoo!

  84. …stii dc am instalat windows-ul asta…pentru ca am un sony vaio,si cd ajung in faza de drivere…ma doare capul…cu toate ca am pe site-ul lor tot ce vreau….ca sa nu dureze asa mult cu instalatul.Dar nu cred sa fie windows problema pentru ca nu e primadata cd il instalez…..si strongul inainte a mers cu acelasi windows ffff bine.Si windows-il asta poti sa alegi ce instalezi…chiar dc are mai multe ..cum spuneai.Si nu-l incarc cu toate nebuniile,plus ca dupa ce l-am instalat…mai restrang din el si-l mai setez sa nu manance resurse.Eu ma gandesc la altceva….ar fi o posibilitate sa aibe un program in serverele lor zonale prin care sa blocheze ceva porturi si din cauza asta sa nu am acces?…..De ce te intreb.Pentru ca aici in Spain suntem 3,4 romani pe un apartament…depinde cat e de mare.Si eu mai stau cu 3 romani…asi in calculatoare.Care nu stiu ei ce-i ala un virus…..dapoi altele mai normale.Si mai intra pe site-urile ucigase.Cu femei de tot felul.Si dc site-ul e virusat…ceau.Am luat toti…pt ca suntem pe un router intern toti.Tre facute ceva setari in el,dreac stii.Insa stiu ca inr-o noapte a intrat unu pe un site….chiar dc el a zis ca nuu…vazusem in history pe navigator si eu cu inca unul prezenti la ora aceea ne-am prajit.Celalalt care dormea nu a avut nimic.Si ma gandesc sa nu ne fii oprita accesul din server.Nu prea vad de ce…pt ca si acia se duce lupta pt suprematie….si asa isi pierde clientul.Sau sa ma fii gasit non stop cu download..si ceau.Aici majoritatea site-urilor spaniole le platesti.1,2,3 euro…..si culmea ca navigatoarele cam toate te directioneaza numai acolo.Vrei VLC,….GOMP….sau orice….platesti cu cardul banii.Si majoritatea o fac….nu se streseaza sa caute…defapt nici nu se stiu ei ca si noi…sa luam ce e ieftin si dc se poate fara bani.Aicia barurile sunt super aglomerate toate seara….weekend-urile la munte sau la ocean…ce conteaza 2 euro…plus siguranta ca e bun.Daca prefera sa dea 60 eu pe Panda…80 pe Kasperski….de Bitdefender n-au auzit….hai ca nu ma mai intind ca deviez de la subiect.Hahaha.Oricum nu ma deranjeaza ferestrele alea mici…si mai fac un test dp ce reinstalez xp….saptamana viitoare.Vreu laptopul sa-l las numai pt compus muzica si net si vreau sa fie curat.Apropo…un tutorial cum se foloseste la sange un sonyacid pro 7….nu se incumeta nimeni?…ca pe site-ul muzicantilor apar tutoriale facute de admini,insa doar in cubase….despre sony nimeni nimic…si cred ca stie multe sony.Lucrez cu el,si in fiecare zii mai descopar ceva nou…dp ce caut pe forumuri sau tutorialele de pe you tube.Hai ca te las ca a luat-o razna.Mersii de parere.Bye.

  85. …inca ceva.Observasem certuri virtuale…e bine…pt ca parerile sunt impartite.Dar dc noul venit nu e bun si o da in LAMBADA,poate fii primul plecat.Asta ca sa nu invatam prostii.EU nu cunosc pe nimeni si nici nu stiu cine e admin sau administreaza site-ul,nici macar nu am citit reguli.Stiu ca aici am gasit raspunsuri la multe nelamuriri de ala mele si vad ca din discutii vine ceva nou.Asta e f.bun.

  86. @marian: Daca folositi toti 3 acelasi internet si un rooter trebuie sa faceti porforwording,trebuie sa portforwordati rooterul,sa deschideti porturile pe care iese si intra clientu de DC(apexu,sau strongu) noi avem 2 tutoriale ce tin de portforwordarea unui rooter.Te rog sa urmaresti acest 2 tutoriale poate iti vor fi de folos: https://www.videotutorial.ro/?p=841 si https://www.videotutorial.ro/?p=903

  87. florentin a zis

    nu incep prin a va felicita pentru ca stiu ca nu va ajuta cu mai nimic spun doar ca sunt foarte multumit de tutorialele realizate de voi as dori sa faceti niste videotutoriale despre cum se lucreaza in flash daca se poate

  88. ciprian a zis

    Cu acest mod de a scapa de acele reclame in ym 9, mai functioneaza pe urma plugin-urile (jocurile etc) ? Daca nu,atunci nu-l mai aplic ca am nevoie uneori de acele plugin-uri. 😀

  89. @ciprian: Ce treaba are caseta de reclama cu pluginurile sau cu jocurile? Normal ca o sa mearga!!!

  90. ciprian a zis

    Asa crezi? Eh uite ca eu am mai incercat chestia asta si au disparut si plugi-urile 😉 Trebuia sa testezi asta sau macar sa specifici ca vor merge. Ia incerca si vezi merg? 😀

  91. @ciprian: Nu stiu ce soft sau programel de scos reclama ai folosit tu dar la mine merg si pluginurile si jocurile vrei print sa vezi? da-mi adresa ta de mail si – sa-ti dau print screan sa vezi k le am pe toate in mess numai reclama,caseta pt reclama nu…nu mi-as permite sa induc in erroare si nici sa sfatui pe cineva daca nu e probat si incercat de mine!!!

  92. ciprian a zis

    Da,e bun acest remover adds 😀 Plugin-urile sunt la locul lor :)) Cu alte aplicatii scotea si accesul la jocuri. 😀 thanks

  93. ma numesc nicu si am urmarit tutorialu despre yahoo mi sa parut interesant si am instalat si eu ad banner am procedat exact ca in tutorial in schimb am avut o surpriza la toata lista mea de mess apare “update has updates basic information “iar daca dai clic pe ea te duce in pagina de yahoo in care sunt datele despre tine am incercat sa scap de ea dar nu am reusit chiar reinstalind mess crezind ca calculatorul meu are probleme am instalat si in alt calculator rezultatul fiind acelasi as dori sa scap de aceasta dar ma depaseste poate aveti o solutie precizez ca lam descarcat si rulat ca in tutorial
    va multumesc anticipat

  94. @nicu: Domnu Nicu probabil ati instalat o versiune mai veche de yahoo messenger si cand la-ti pornit va cerut sa faceti upgrade la ultima.ultima versiune este Yahoo Messenger 9,il puteti downloada de pe siteul nostru de la tutorialul cu Instalare Yahoo Messenger! In textu de prezentare a acestui tutorial(sunt sigur ca nu la-ti citit) este link catre tutorialul”Yahoo Messenger Download Instalare si Setare” dati clic pe el si o sa vedeti tutorialul!!!

  95. mie nu imi merge si nu stiu de ce 🙁 dupa ce il pachi-uieste nu pot sa ii dau ok ,kiar dc am inkis mess-ul inainte si am urmat toate sfaturile.am incercat de 2 ori,instaland mess-ul si incercand iar sa il pachi-uiesc..imi zice Main Patch: Entry Not Found or Already Patched si nu ii pot da OK iar reclama nu dispare….:((

  96. este posibil sa ai un avatar in yahoo messenger dinamic?(o imagine in miscare)si daca da cum este posibil acest lucru?
    multumesc!

  97. @Adrian: Nu va merge pentru ca de cand am facut eu tutorialul Yahoo a mai scos inca 2 versiuni de Yahoo Messenger,Si cei de la AddBanerRemove la fel au mai scos inca 2 versiuni de AddBaner,ca sa va mearga AddBaner acesta de pe site de la noi,trebuie sa luati si Yahoo Messenger tot cel pe care-l avem noi pe site,Cautati tutorialul cu Yahoo Messenger,sau mai bine zis scrieti sus la Search in dreapta asa: “Yahoo messenger download instalare si setare” (fara ghilimele) si dati enter!

  98. @one: era posibil la versiunile anterioare mai exact la versiunea 8,insa nu mergea cum trebuie deoarece imaginea se incarca si se salveaza pe serverele lor,si nu din pc-ul vostru! Si astfel se facea lag,buffer si la un moment dat dupa maxim 1 minut imaginea se bloca,si nu mai mergea schimbata!!!

  99. Adrian,folosesc mozilla firefox pt.Vista Home Basic si sunt nevoit sa intru pe internet explorer ca sa pot deschide plugin-urile iesite in cale…si sa pot vedeace se ascunde in spatele lor.Te rog da-mi o solutie cum sa le deschid in Firefox.Problema pe care o mai am se refera la /atunci cand vreau sa deschid internet explorer,imi apare direct MSN.com si nu vreau asa,as vrea sa fie internet explorer.Ce trebe sa fac ? Multumesc !

  100. stiti reclama aia…”multumesc mami ” 🙂 multumesc si eu ca am reusit sa scot reclama enervanta de pe mess ;)) si am mai gasit un program bun revo 😉

  101. Am si eu o nelamurire poate ma poti ajuta. Am YM versiunea 8 si am facut pasii pana la fereastra in care trebuie sa se inegreasca acel OK.Am asteptat destul de mult tim si nimic acel OK ramane estompat si nu-mi da voie sa actionez pe el (mentionez ca i-am dat Sign Out dupa care Exit,la YM, bineinteles inainte de a incepe procedura)Oare nu am facut ceva ca lumea, dar nu cred era f. simplu
    Astept raspunsul tau

  102. mie nu imi apare OK dupa ce termina sau mai are de lucru programu

  103. @Doru: Din cate stiu la Versiunea 8 nu tre sa astepti sa se “inegreasca” acel ok…astepti vre-o 2 minute si pur si simplu inchizi fereastra si cand pornesti Yahoo Messenger ar trebui sa nu mai ai fereastra!! La mine a mers pe ambele versiuni si pe 8 si pe 9!!! E foarte posibil ca erroarea sa se datoreze din alte cauze…reinstaleaza si tu messengerul cu Revo si instaleaza-l iarasi!!! Te sfatuesc sa folosesti Revo,daca nu stii cum avem tutorial despre el,este un Uninstaler foarte bun,ca sa vezi tutorialul cu revo,scrii sus la Search in dreapta : Revo,dai enter si o sa gasesti tutorialul!

  104. @Clau: Daca folosesti messenger 9 e o mica problema,de la tutorial si pana acum yahoo messenger a mai scos inca 3 versiuni,Ca sa fii sigur ca merge,descarca yahoo Messenger de la noi de pe site si AddBaner tot de la noi de pe site si o sa vezi ca va merge! Cauti tutorialu cu downloadarea si instalarea yahoo messenger si sub textu de prezentare o sa fie butonul de download pt a descarca Messenger dai clic pe “Download Yahoo Messenger” tutorialul il gasesti cu Searchul din dreapta sus,scrii acolo download instalare si setare yahoo messenger sau doar yahoo messenger…

  105. gg baieti 😉

  106. Nu pot scapa de acele reclame. Am bifat acea fereastra ca in tutorial am dat Aplly Option mi-a aparut acea fereastra am bifat jos in stanga, mi-au aparut acele mesaje in fereastra am mai asteptat ceva dar nu mi s-a inegrit OK-ul, am inchis fereastra si am deschis YM si nimic, reclamele erau tot acolo> Daca as avea unde sa-ti trimit un print sa vezi acea fereastra ce apare scris in ea, nu se potriveste cu ce apare in acel tutorial
    Mersi si astept raspuns

  107. @Doru: Prietene tu nu vezi? ai ochelari? ti-am raspuns putin mai sus,nu stii sa citesti? Doamne ce comozi sunteti frate!! Ti-am raspuns si tie si lui Clau,Deasupra raspunsului pentru Clau e raspunsul pentru tine!!! Deschide ochii mai larg si priveste. CITITII BAAAA CITITI CA DE AIA AVETI OCHI IN CAP SI NU IN ALTA PARTE!!!

  108. Am citit si rascitit daca urmez acesti pasi nu imi dispare reclama. Am inchis acea fereastra dupa ce mi-a aparut acele mesaje am inchis fereastra asa cum ai zis, am deschis YM si reclama era acolo

  109. SO…am avut si eu eroare aia ca nu imi aparea OK desi aveam cea mai noua versiune de la Yahoo 9.0.0.2162 downloadata de pe yahoo.com ….dar…odata ce am downloadat versiunea de pe site merge…thx…anyway a mers deci nu mai conteaza…..

    P.S.: felicitari pt cel mai reusit site de tutoriale din romania 😉 tot asa si sunteti mari 😀

  110. salut nici la mine nu merge nu se aprinde ok-iu am asteptat 10 minute degeaba nu peste tot merge le fel astai clar

  111. multumesc mult de tot, merge super , se misca si mai repede
    iustin
    vezi ca a mai avut cineva problema pe care o ai si tu , este chiar asa greu sa citesti tot forumul asta ?!
    uite aci, daca ti-e lene sa parcurgi mai sus : Adrian
    June 21st, 2009 at 19:42
    @Clau: Daca folosesti messenger 9 e o mica problema,de la tutorial si pana acum yahoo messenger a mai scos inca 3 versiuni,Ca sa fii sigur ca merge,descarca yahoo Messenger de la noi de pe site si AddBaner tot de la noi de pe site si o sa vezi ca va merge! Cauti tutorialu cu downloadarea si instalarea yahoo messenger si sub textu de prezentare o sa fie butonul de download pt a descarca Messenger dai clic pe “Download Yahoo Messenger” tutorialul il gasesti cu Searchul din dreapta sus,scrii acolo download instalare si setare yahoo messenger sau doar yahoo messenger…

  112. Super tutorial eu cred ca le stergi si apoi le descarca din nou reclamele s-au le blocheaza.

  113. vai mersi merge mai bn mess-ul

  114. Salut prieteni, imi place aici la voi, foarte buna treaba pe care o faceti.

  115. Buna ziua domnilor!!!spuneti-mi va rog de ce nu mai pot schimba avatarul(poza) de la mess….(am reinstalat mess.ul ),,,doar pe una din adrese nu se poate schimba ,,pe restul adreselor merge schimbata,,,,,o zi buna ,,,m anticipat!!!

    • nu ai ce sa faci,e de la ei,o fi un blocaj pe server,se intampla des asta cu “nu pot schimba avatarul sau statusul” isi va reveni in timp sau poate nu….

  116. merge si cu versiunea 10
    ?

  117. s3rgiunu merge cu versiunea 10 pentru ca nu e iesita official,nu e disponibila la download de catre cei de la yahoo

  118. buna.am instalat si eu yahoo messenger ,dar dupa 3 zile nu mai merge imi tot sare afara cer ajor.Ce sa fac mersi

  119. Marin:
    buna.am instalat si eu yahoo messenger ,dar dupa 3 zile nu mai merge imi tot sare afara cer ajor.Ce sa fac mersi

    Salut.Posibil sa nu se fii instalat bine.Dezinstaleaza-l, si instaleaza-l inc-o data, dezinstaleaza-i si toolbar-ul (daca este instalat).Daca tot asa face, dezinstaleaza-l si alta varianta de mess.Si daca nici cu asta nu merge scaneaza-ti computerul de virusi.Incearca sa instalezi numai aplicatia fara porcariile alea de unelte si toolbar-uri.Eu am rezolvat o problema ca a ta dezinstaland toolbar-ul.Na, eu asa propun, tu faci cum vrei

  120. webdan: Daca tot asa face, dezinstaleaza-l si alta varianta de mess

    Vroiam sa scriu “Daca tot asa face, dezinstaleaza-l si pune-ti o alta varianta de mess”

  121. Marin: buna.am instalat si eu yahoo messenger ,dar dupa 3 zile nu mai merge imi tot sare afara cer ajor.Ce sa fac mersi

    Daca iti tot sare afara ori ai netu slab si cade,si atunci automat iti iese si id-ul din mess,ori ultima si cea mai grava,cineva iti stie parola si se logheaza de la alt pc,nu poti sta logat cu acelasi id de 2 ori,din 2 parti de pe 2 ip-uri sau de la 2 calculatoare! Sfatul meu e sa-ti schimbi parola,atentie,daca nu ma insel tre sa stii datele cu care ti-ai facut id-ul…anu ziua luna nasterii,codu postal si eventual intrebarea de urgenta daca va-ti setato…Succes

  122. salut,mai am o problema softul asta ad banner ce este prezentat in tutorial nu il pot activa, mie nu imi apare asa:
    Main Patch:Entry not found or already patched
    main ad:Registry Entry added successfully
    multi instances:enabled
    change room banner:Registry entry added Successfully
    Chat ad:registry entry added succeccfully

  123. Marin: salut,mai am o problema softul asta ad banner ce este prezentat in tutorial nu il pot activa, mie nu imi apare asa:Main Patch:Entry not found or already patchedmain ad:Registry Entry added successfullymulti instances:enabled
    change room banner:Registry entry added SuccessfullyChat ad:registry entry added succeccfully

    Aceasta versiune merge doar cu Yahoo Messenger versiunea “ymsgr900_2152_us” care o gasesti tot la noi pe site,il poti downloada de aici cautand tutorialul: “Yahoo messenger download instalare si setare” cu Search din dreapta sus.Dezinstaleaza ce ai tu,cu ajutorul lui Revo(daca nu stii sa-l folosesti avem si despre el tutorial,tot cu Search il gasesti) apoi instalezi ce ai luat de aici! Nu mi-ai spus ce sistem de operare ai??? Daca ai Vista sau Windows 7 ca sa-l rulezi tre sa dai click dreapta pe el si sa alegi din meniul contextual Run as Administrator….Succes!!

  124. sal,acuma merge ok multumesc

  125. buna de unde dau jos AdBannerRemoverPlus?

  126. silviu: buna de unde dau jos AdBannerRemoverPlus?

    Ia uitate tu frumusel deasupra tutorialului sa vezi ca este un buton de download scris cu litere de tipar mare cu rosu sa vada tot orbu “DOWNLOAD AdBannerRemoverPlus ” dai click pe link-ul ala si incepe downloadul.Doamne fereste sa cititi voi niste text nu?

  127. daca dezinstalezi mesengerul cu revo si apoi il reinstall iti poti pierde lista de mess(prieteni)?nu ma pricep.ms.

  128. miranda: daca dezinstalezi mesengerul cu revo si apoi il reinstall iti poti pierde lista de mess(prieteni)?nu ma pricep.ms.

    Nu pierzi nici o lista de prieteni,pentru ca toate datele si lista de prieteni raman pe server,Yahoo Messenger nu tine la tine in PC decat convorbirile care le ai cu ei,evident daca alegi sa le salvezi si daca doresti asta,insa totul se inregistreaza si ramane pe serverul lor,de aceea iti cere parola si user cand trebuie sa intri pe messenger

  129. sal, in sfarsit ceva ce chiar a functionat. multumesc !

  130. Dar pentru versiunile de messenger de la 10.0 in sus nu a aparut vreun programel de a anula reclamele, care stiti? Multumesc pentru treaba pe care o faceti baieti.

    • Viorel: Dar pentru versiunile de messenger de la 10.0 in sus nu a aparut vreun programel de a anula reclamele, care stiti? Multumesc pentru treaba pe care o faceti baieti.  

      Ba da a aparut, citeste ACEST articol (click pe cuvantul “ACEST”)

  131. Multumesc frumos pentu raspunsul rapid dat. De la aceasta adresa am folosit cea de a doua metoda, cu Copy/paste. Mi sa parut mai simpla. O zi buna Adriane, mersi.

  132. am incercat exact dupa explicatii si nu ma lasa deloc sa scor reclamele cu mesu oprit si numi apare butonul fix version ce e de facut .multumesc

    • miky: am incercat exact dupa explicatii si nu ma lasa deloc sa scor reclamele cu mesu oprit si numi apare butonul fix version ce e de facut .multumesc  

      Daca folosesti Vista sau Windows 7 tre sa rulezi AddBaner cu click dreapta pe el si alegi din meniul contextual “run as administrator…” am spus asta si mai sus in alte comentarii, cititi comentariile inainte sa postati!

      • imi pare rau, insa mie cel putin nu imi merge.
        Am windows7 64bit si efectiv nu scap de reclama de jos, cu tot cu run as admin…
        Inainte pe xp nu aveam probleme

  133. jaguar26iunie79 a zis

    salutare!am descarcat softul ,am procedat cum este descris in video ,dat imi da o eroare dupa ce le bifez pe cele 4 optiuni.ESTI DRAGUT SA INTRII LA MINE IN PC CU TEAM VIEWER SA IMI REZOLVI PROBLEMA?MULTUMESC. ma gasiti pe messenger.O ZI BUNA!

  134. Dupa ce dau play options, imi apare o fereastra, joc are butonul OK , Dar nu il pot apasa. Ce sa fac?

    • ZeroCool: Ce naiba ma am YM 9 si astept de 3 ore 3 ore sa pot da ok uitati si poza   

      Nu e obligatoriu sa iti apara acel OK sa dai click pe el. Daca tie nu iti merge nu e vina mea, dupa cum ai vazut si tu in tutorial la mine a mers perfect. Incearca sa inchizi fereastra aceea chiar daca nu iti da activ butonul de OK si porneste mess-ul vezi daca ti-a disparut reclama. Daca ai privit tutorialul la capat si ai respectat in tocmai pasii din tutorial nu are cum sa nu mearga. Ai inchis Messengerul inainte sa executi softuletul? ai iesit din messenger? esti sigur ca nu esti pe cont de Guest si ca ai drepturi de administrator in windowsul ala? Esti sigur ca nu te-ai mai jucat si cu alte softuri de genu asta inainte sa il folosesti pe acesta?

      • Adrian:
        Nu e obligatoriu sa iti apara acel OK sa dai click pe el. Daca tie nu iti merge nu e vina mea, dupa cum ai vazut si tu in tutorial la mine a mers perfect. Incearca sa inchizi fereastra aceea chiar daca nu iti da activ butonul de OK si porneste mess-ul vezi daca ti-a disparut reclama. Daca ai privit tutorialul la capat si ai respectat in tocmai pasii din tutorial nu are cum sa nu mearga. Ai inchis Messengerul inainte sa executi softuletul? ai iesit din messenger? esti sigur ca nu esti pe cont de Guest si ca ai drepturi de administrator in windowsul ala? Esti sigur ca nu te-ai mai jucat si cu alte softuri de genu asta inainte sa il folosesti pe acesta?  

        Am facut tot ce ai facut si u dar asta e am apast sa inchid am intrat in mess nu imi aparea nicio reclama dar dupa 10 secunde apare iar 😐 ok lasa mai incerc eu ms pt raspuns

  135. nu merge downloadata arhiva:(

  136. salut
    pentru prieteni nostri de pe video tutorial, am rezolvat eu problema,am gasit programul pentru YM de la 9 pana la 1.0.0.1241. Ca sa il luati trebuie sa intrati pe site-ul respectiv si sa va faceti cont. Cine doreste programul,contactati-ma,inclusiv administratori …il pot atasa langa cel vechi. ATENTIE – Programul functioneaza dar e putin modificat. PENTRU SOFT ADD ID rvk_boss

  137. drshomeboy a zis

    O alta aplicatie pe care puteti folosi pentru a indeparta ads-urile la yahoo versiunea 10 este Ads Destroy 6.0 si il gasiti si aici: “http://www.mediafire.com/”

    • drshomeboy: O alta aplicatie pe care puteti folosi pentru a indeparta ads-urile la yahoo versiunea 10 este Ads Destroy 6.0 si il gasiti si aici: “http://www.mediafire.com/”  


      Va rugam sa nu mai postati linkuri care nu pot prezenta nici o garantie.
      Apreciem efortul tau dar nu putem lasa acel link de download.

  138. gabicristi81 a zis

    buna poate este cam tarziu pentru acest comentariu dar sper sai ajute si pe ceilalti care nu stiu.Vreau sa spun ca eu am windows 7 home premium pe x64.Merge foarte bine aceasta smecherie din acest tutorial dar cautati pe net yahoo messenger versiunea 900.2152 si totul esa perfect.Va anunt ca pe site videotutorial.ro este versiunea 900.2162 multumesc pentru acest tutorial e super misto,mam chinuit f mult si eu si din prostie am vazut ca aici la download este versiunea 900.2162 si de aceia asteptam mult si bine ok si nu mergea

    Inca odata merge foarte bine pe versiunea 900.2152

  139. pe versiunea 10 merge?

  140. O problema 😐

    nu merge pe yahoo messenger 10 😛

  141. mi-e nu mi sa aprins butonul OK si am bifat akol aia
    imi puteti spune si mie de ce???

  142. La mine nu maerge….. 🙁

  143. Salut Adrian am si eu eu probleme cu mesengerul cand intru pe mes imi apare mereu la status App Added Video Today poti sami dai un sfat cum sa fac sa scap de reclama asta sau ce naiba o fi .

    • Aurica: Salut Adrian am si eu eu probleme cu mesengerul cand intru pe mes imi apare mereu la status App Added Video Today poti sami dai un sfat cum sa fac sa scap de reclama asta sau ce naiba o fi .  Citeaza-ma

      In messengerul tau alegi (acolo langa preferences) Manage Updates I Broadcast… O sa-ti deschida pagina yahoo Pulse in browser, acolo cauti View my update (view, delete). Mai departe intrii la PROFILE si la APPS si stergi marcajele cu Video Todey. Sign out si gata. Sper ca ti-am fost de ajutor.

      • Bogy:
        In messengerul tau alegi (acolo langa preferences) Manage Updates I Broadcast… O sa-ti deschida pagina yahoo Pulse in browser, acolo cauti View my update (view, delete). Mai departe intrii la PROFILE si la APPS si stergi marcajele cu Video Todey. Sign out si gata. Sper ca ti-am fost de ajutor.  

        Am incercat si nu merge… am mai debifat Share my updates si tot nu merge

  144. Adrian,….am o intrebare….Cum scap de reclama din yahoo messenger…cand folosesc ultima versiune a YAHOO MESSENGER.Te itreb deoarece programul nu ma lasa sa fac aceasta schimbare…spunand ca nu folosesc o versiune de Yahoo messenger suportata de el….exista vreo posibilitate ???….. Multumesc aticipat!

    • Daniel: Adrian,….am o intrebare….Cum scap de reclama din yahoo messenger…cand folosesc ultima versiune a YAHOO MESSENGER.Te itreb deoarece programul nu ma lasa sa fac aceasta schimbare…spunand ca nu folosesc o versiune de Yahoo messenger suportata de el….exista vreo posibilitate ???….. Multumesc aticipat!  

      Citeste ACEST articol (click pe cuvantul ACEST scris cu rosu)

    • Uite aici ultima versiune AdBannerRemoverPlus_v1047 este curata si verificata. Merge inclusiv pe yahoo 10.0.0.1270

      Daniel: Adrian,….am o intrebare….Cum scap de reclama din yahoo messenger…cand folosesc ultima versiune a YAHOO MESSENGER.Te itreb deoarece programul nu ma lasa sa fac aceasta schimbare…spunand ca nu folosesc o versiune de Yahoo messenger suportata de el….exista vreo posibilitate ???….. Multumesc aticipat!  Citeaza-ma

  145. asta voiam sa intreb si eu , cum pot scapa de reclame daca folosesc msg 10 ?

    • Laurentiu: asta voiam sa intreb si eu , cum pot scapa de reclame daca folosesc msg 10 ?  

      Ia fa “enormul” efort si citeste comentariul meu dat mai sus deasupra celui dat de Andrei. Hai ca nu e greu a citi, lasati comoditatea si alocati cateva secunde sa cititi niste comentarii, doar e problema voastra nu?

  146. sall adrian misto videotuttorial interesant dar pt messenger 10 nu ai facut si u daca vrei echipa videotutorial sa faca un videotutorial si cu messenger 10 sall bafta in coninuare

  147. Am si eu o problema cu messengerul.
    am 2 lamptopuri si bine inteles le tin pe wireless.
    pe unu imi statea conectat messu tot timpul iar pe celalalt se deconecta/conecta din 10 in 10 minute(aproximativ).
    acum de vreo 2 zile mi se deconecteza si cel care statea tot timpul conectat.
    mentionez ca pe fiecare laptop am alt ID.
    puteti sa ma ajutati si pe mine va rog frumos?
    scuze ca am postat in aceasta rubrica dar nam gasit alta.
    multumesc

    • Adrian-admin a zis

      Alin: Am si eu o problema cu messengerul.
      am 2 lamptopuri si bine inteles le tin pe wireless.
      pe unu imi statea conectat messu tot timpul iar pe celalalt se deconecta/conecta din 10 in 10 minute(aproximativ).
      acum de vreo 2 zile mi se deconecteza si cel care statea tot timpul conectat.
      mentionez ca pe fiecare laptop am alt ID.
      puteti sa ma ajutati si pe mine va rog frumos?
      scuze ca am postat in aceasta rubrica dar nam gasit alta.
      multumesc  

      Problemele sunt la cei de la Yahoo nu la tine!

  148. nu prea cred ca e de la ei pt ca leptopul ala de mi se deconecta/conecta si inainte l-am bagat saptamana trecuta pe fir si a mers brici…dupa ce lam adus inapoi acasa si l-am bagat iar pe wirelles a inceput din nou distractia.
    am citit undeva pe un forum ca ar fi de la firmware si ca ar trebui sa faci update ca sa mearga.nu prea le am in domeniul asta,ma puteti sfatui ce si cum sa fac?
    poate reusesc sa il fac si sa nu mi se mai deconecteze ca e fff stresant.
    multumesc de raspuns!

  149. sau asta e mai bun dupa parerea mea e versiune mia noua si are si ceva obtiuni in plus 😉

  150. Eu am yahoo messenger 11 beta, este cumpatibil acest Ad Banner remover pentru yahoo mess 11 beta ??

    • Hagi: Eu am yahoo messenger 11 beta, este cumpatibil acest Ad Banner remover pentru yahoo mess 11 beta ??  

      mai sus e un comentariu facut de adrian la cea mai recenta versiune de adbannerremoverplus.

  151. functioneaza bine programul,insa treaba asta se poate face si din registry,dar nu inteleg de ce cere conexiune catre paypal…vezi screenshot…

    http://img221.imageshack.us/img221/2238/logt.png

  152. Multumesc pentru tot ce faceti. Chiar daca aceste tutoriale sint de 2-3 ani, va rog nu le stergeti. Multi dintre noi abia acum invata sa deschida un calculator,nu mai spun de restul… Sint binevenite chiar si pentru cei deja initiati. Ana

    • Adrian-admin a zis

      ana: Multumesc pentru tot ce faceti. Chiar daca aceste tutoriale sint de 2-3 ani, va rog nu le stergeti. Multi dintre noi abia acum invata sa deschida un calculator,nu mai spun de restul… Sint binevenite chiar si pentru cei deja initiati. Ana  Citeaza-ma

      Niciun tutorial de pe videotutorial.ro nu a fost si nu va fi sters.

  153. Am incercat sa folosesc AdBanner dar am versiunea 10.0.0.1270 si sint avertizata ca versiunea… Deja fereastra in care pot bifa casutele arata altfel, e despartita in 2. In partea de jos pot bifa si am reusit marea realizare sa nu se mai lanseze messengerul automat la deschiderea calculatorului inainte de a ma conecta la internet. Dar prima parte (unde pot dezactiva reclama) e complet inactiva. Multumesc pentru rabdare si sfaturi.

  154. Daca tot sint aici, mai intreb ceva: am sters o adresa veche de yahoo si cineva mi-a trimis niste fotografii acolo. Mai pot fi recuperate?

    • Adrian-admin a zis

      Ana: Daca tot sint aici, mai intreb ceva: am sters o adresa veche de yahoo si cineva mi-a trimis niste fotografii acolo. Mai pot fi recuperate?  

      Nu, nu mai poti recupera, nu poti decat sa-l rogi pe respectivul sa-ti retrimita pozele pe o alta adresa de mail… Puteai dezactiva pornirea Messengerului si din setarile acestuia din meniul Messenger si apoi Preferences.

  155. Da,am vazut in tutorial ca puteam dezactiva pornirea din meniu dar s-a intimplat sa o fac din AdBanner inainte sa incer altceva. De asta am si fost autoironica. Multumesc.

  156. acolo cand trebuie sa apas ok,cand se aprinde butonul,la mine nu se aprinde:|
    dc?

  157. nu este valabil pentru versiunea 11

  158. am incercat sa-mi scot reclama ceia de la ms dar nu am reusit imi apare la: main patch:entry not found or already patched, si nu ma lasa sa dau pe ok!

  159. deunde ziceti ca pot sa downloadez progamele care le aratati in tutoriale…ca nu gasesc niki un link,,,va rog!

  160. nu stiu de ce dar cand intru in mesenger trec id-ul si parola si nu ma lasa sa intru e posibil sa-mi fi spart cineva parola helppppppp

  161. buna… am o problema pe mesangerul meu, nu pot vorbi pe camera web nici nu-mi apare programul pe mess.cum pot sa instalez web pe mess? multumesc

  162. eu am avut yahoo dar mi sa schimbat in utorrent si nustiu sal fac la loc

  163. nonu filomena a zis

    Buna cristi ,de unde descarc bener remove plus pentru ca nu se vede pe site,caci vreau si eu sa scat de reclamele astea enervante.si va intreb daca aveti un tutorial pentr.a dezactiva spamul de pe email pentru ca de un timp in coace imi apar multe spam-uri.Multumesc mult pentru tuto. pe care le faceti ,ne sunt de mare folos.Sanatate!

  164. Salut ! Imi puteti lasa un link de download?
    Ca eu nu il gasesc.

  165. Cauti pe Google “ad banner remover plus” si chiar primul rezultat este un site de unde poti descarca soft-ul.

Speak Your Mind

*