Multitasking adevarat pe telefoanele mai vechi Samsung cu Android – tutorial video

Salut prieteni, astazi sunt fericit deoarece mi-am luat telefonul preferat de la service, este vorba despre telefonul Samsung Galaxy Note care murise definitiv, nu mai dadea niciun semn de viata, brick total.
Cum l-am brick-uit ?
E simplu, am restaurat un backup din cwm recovery si gata. Defapt telefonul avea un bug cunoscut (emmc bug), acesta este un fel de confuzie pe care telefonul o face intre stocarea interna si rom. El a restaurat backup-ul insa l-a restaurat unde nu trebuie si a sters tot ce era acolo, inclusiv fisiere esentiale pentru boot. Problema este ca eu am vrut sa restaurez un rom oficial din ClockWorkMod si de aceea s-a intamplat nenorocirea, daca restauram un rom custom (cyanogenmod 10 sau 11) nu se intampla nimic.
Aveti grija ca acest bug este prezent la foarte multe telefoane mobile cu Android produse de Samsung, interesati-va pe xda-developers daca telefonul vostru este afectat si ce trebuie sa faceti ca sa evitati problemele (de obicei trebuie sa schimbi kernel-ul).
Din fericire baietii de la service-ul Samsung (prin intermediul service-ului emag) mi-au rezolvat problema foarte elegant, au schimbat placa de baza din aparat.
Acum sa trecem la subiectul de azi.
Imediat ce mi-am luat telefonul in primire, bineinteles am trecut iar la flash-uiala (asa fac nebunii), am bagat un rom oficial lansat in Olanda, pentru ca pe la noi nu a ajuns update-ul Jelly Bean pentru Galaxy Note.
Dupa ce am flash-uit (cu Odin) am observat ca au aparut cateva “bunatati” pe acolo, cele mai interesante sunt:
Multi Window – iti permite sa rulezi doua aplicatii pe acelasi ecran in acelasi timp, ambele sunt functionale simultan.
Pop up Play – fisierele video deschise in playerul default pot rula intr-o fereastra mica pop up, indiferent ce aplicatii deschidem fereastra cu filmul va sta deasupra si poate fi redimensionata si mutata de colo colo. Din pacate inca nu merge cu alte playere sau cu altceva in afara de video.
Acestea sunt doar doua dintre functiile software care m-au impresionat, asta pentru ca vorbim despre un telefon care are aprope 2 ani si nu este nici pe departe atat de performant ca Galaxy S3 sau Galaxy Note 2. Inca odata inginerii Samsung demonstreaza ca sa poate face treaba si pe hardware mai vechi.
In afara de acest doua functii care evident imbunatatesc multitasking-ul, au fost aduse si alte minuni:
Social tag – asta iti permite sa etichetezi fetele cunoscute dupa care poti suna pe oricine vrei direct din galerie apasand pe fata lui / ei.
Smart stay – aceasta functie este ca un spion care se uita la ochii tai, daca vede ca nu te uiti la ecran, pur si simplu inchide ecranul dupa care baga telefonul in standby, un valet software.
AllShare Play – un sistem foarte interesant care face legatura intre conturile cloud si pc-ul tau, astfel poti viziona dintr-un singur client continutul de pe diferite conturi de stocare online.
Inca o treaba care merita mentionata este bonusul de 50 de Giga pe care posesorii de Samsnung Galaxy Note il primesc pe DropBox (doar pentru 2 ani), in plus este implementat si un sistem destept de sincronizare media intre telefon si spatiul tau de stocare de pe DropBox.
In afara de toate functiile software noi trebuie sa spun ca telefonul de misca extrem de bine cu Jelly Bean 4.1, mult mai bine decat cu versiunile CyanogenMod 10.
Posesorii de Samsung Galaxy Note care doresc sa faca update, o pot face folosind aplicatia Odin, daca nu stiti cum va invit sa urmariti: Cum se instaleaza un firmware pe un telefon mobil Samsung cu aplicatia Odin
sau daca nu dreti sa folositi deloc desktop-ul, va invit sa urmariti tutorialul cu Mobile Odin : Cum se instaleaza un rom original pe telefoanele Samsung cu Mobile Odin
Romurile oficiale Jelly Bean pentru Samsung Galaxy Note la gasiti la: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 1.000 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Cristi gata ai luat din service SGS Note acuma ai android 4.1 vezi sa nu-l mai strici ca baieti aia la facut calumea. Eu am facut update la un samsung galaxy s2 de la 2.3.4 la 4.0.3 si merge el un pic mai repede decat 2.3.4 dar dezavantaj numai are flash player 🙁 o prostie asta acuma trebuie sa bag din afara flash player, dar astept android 4.1 dar nu stiu cand va veni ca zice la Software Update No Update Aviable, o mai fi sanse sa primesc si eu 4.1 pe galaxy s2 precizez ca l-am cumparat de la emag la liber. Sfat Cristi fabrica stie ce face, sfat nu-l mai strica ca e pacat de el banuiesc ca acuma ai alta placa de baza pe el sau la salvat din dead power on

  2. Anderson:
    Cristi gata ai luat din service SGS Note acuma ai android 4.1 vezi sa nu-l mai strici ca baieti aia la facut calumea. Eu am facut update la un samsung galaxy s2 de la 2.3.4 la 4.0.3 si merge el un pic mai repede decat 2.3.4 dar dezavantaj numai are flash player :(o prostie asta acuma trebuie sa bag din afara flash player, dar astept android 4.1 dar nu stiu cand va veni ca zice la Software Update No Update Aviable, o mai fi sanse sa primesc si eu 4.1 pe galaxy s2 precizez ca l-am cumparat de la emag la liber. Sfat Cristi fabrica stie ce face, sfat nu-l mai strica ca e pacat de el banuiesc ca acuma ai alta placa de baza pe el sau la salvat din dead power on

    Vezi ca avem un tutorial despre cum instalezi Flash Player 11 pe Android 4.0 Ice Cream Sandwitch si pe 4.1 Jelly Bean sau 4.2.
    Eu mi-am instalat Flash Player 11 pe Galaxy Note si am Jelly Bean 4.1.
    Atentie, Flash Player 11 nu merge cu Google Chrome pentru Android, trebuie sa folosesti browserul vechi bazat pe webkit.

  3. foarte cool. prima data am vazut acest pop-up play pe sgs 3.e bine ca evolueaza androidul, cred ca e cu mult peste windows phone 8.

  4. Pai da Cristi am facut asta dar are un bug ceva cred pai la tutorialele voastre cand dau sa fac full screen nu merge stii Cristi unde merge sa dau, dau pe coltul din dreapta acolo unde dai mai tare la cursorul ala si se face full screnn :)) nu-mi vine sa cred ca acolo dau si dau mare :)) si la play astept vreo 2 min cum asteapta si Adrian in tutorial ca sa se incarce si acolo pe PLAY dau in sus deasupra la buton nu stiu cum naiba mai e si asta auzi dai pe langa icon si merge

  5. Adrian Gudus a zis

    Anderson:
    Cristi gata ai luat din service SGS Note acuma ai android 4.1 vezi sa nu-l mai strici ca baieti aia la facut calumea. Eu am facut update la un samsung galaxy s2 de la 2.3.4 la 4.0.3 si merge el un pic mai repede decat 2.3.4 dar dezavantaj numai are flash player o prostie asta acuma trebuie sa bag din afara flash player, dar astept android 4.1 dar nu stiu cand va veni ca zice la Software Update No Update Aviable, o mai fi sanse sa primesc si eu 4.1 pe galaxy s2 precizez ca l-am cumparat de la emag la liber. Sfat Cristi fabrica stie ce face, sfat nu-l mai strica ca e pacat de el banuiesc ca acuma ai alta placa de baza pe el sau la salvat din dead power on

    Daca ai fi lasat ignoranta la oparte si ai fi citit textul de deasupra tutorialului, ai fi aflat si ce exact a fost schimbat in smartphone-ul lui Cristi. Continuati sa ignorati textul tutorialului si sa va dati cu presupusul in necunostinta de cauza, continuati sa puneti intrebari la care aveti deja raspunsul in textul tutorialului. Voi pierdeti in astfel de cazuri, nu noi!

    • Afirmatia facuta de Anderson ii era adresata lui Cristi , care de altfel a si raspuns foarte politicos fara sa para deloc deranjat , apoi apare si Adrian care se baga si el sa nu mai zic cum vorbind de ignoranta. Chiar nu avea rost sa intervina cu aroganta lui ca tot nu ajuta cu nimic ( e o parere personala si sper sa nu deranjeze pe nimeni). Va multumesc!

  6. Sal, am un Samsung Galaxy S GT-I9000, merge pe acest telefon acest multitasking, si daca da de unde pot sa-l descarc.

  7. Mai face cineva vre-un videotutorial si despre windows? Cu telefoanele s-a cam demodat,spun eu!Sunt noutati despre windows 8.Te rog ,Cristi, daca nu mai ai ajutoare sau inspiratie, te putem ajuta noi asa cum ne-ai ajutat si tu!Cum te putem ajuta?Mai suntem in baza ta de date!Mai suna un fost prieten!
    Cu respect,
    un vechi prieten…F

  8. Cristi eu dacă revin la romul original o sa pot pati ca si tine am un samsung galaxy gio? Am nevoie de un răspuns …multumesc.

  9. Salut, Cristi!Ar merge chestia asta si pe telefonul Samsung E1050, Black ?

  10. si eu am brick-uit samsung galaxy note gt-n7000 i9220 de 2 ori,prima oara a fost ieri cand a murit dar am reusit sa-i reanimez recovery si de acolo printr-un fisier pit am reconstruit cardul intern de era vizibil,insa m-am luat dupa vestitul xda printre care si vestitul kernel safe ( am incercat mai multe asa zise kernel safe ) si am reusit sa il brick-uiesc a 2 oara azi dimineata,dar de data asta nu mi-a mai mers sa ii reanimez recovery si nici scula necesara nu aveam asa ca la service cu 20 euro l-am readus la viata.
    daca e sa-l mai brick-uiesc din nou , o sa cumpar “cablul” cu 50 euro si stau fara probleme la brick-uit
    chestia cu schimbarea placii din telefon e o prostie,asta pt ca respectivul de la “service” nu-si prinde urechile sa repare “emmc-ul” adica sa repartitioneze si sa instalezi un ROM . sau varianta mea cea mai simpla este sa ai jucaria potrivita si iti repartitioneaza automat si la fel baga ROMul in telefon,deci brick fara numar ca telefonul functioneaza si e ok,chiar daca nu se mai aprinde sa zicem , dar stim ca ne-am jucat cu kestii “safe” . totul vine de la acele multe partitii ( vreo 11 sau 12 parca ) care sunt de fapt in cardul de 16 sau 32 intern . odata “bulita” una din aceste partitii = brick
    ca si solutie daca inca mai poti intra in recovery iti poti reanima telefonul prin cablu de date,daca nu mai poti intra in recovery…trebuie alt tip de cablu
    binenteles ca se poate inlocui si placa din telefon dar vei avea alta adresa de mac la wireless,insa acelasi imei,dar si mai putini bani in buzunar 😀

  11. odata lansat un ROM nou pt un anumit model de telefon ( sa zicem ca e lansat de o luna ) SA NU instalati kernel-uri safe,sau faceti asta daca stiti sa repartitionati cardul intern
    ca si sfat din partea mea,nu mai mergeti pe kernel custom ( au BUGuri ) ca sa nu mai zic de ROM custom ( au si mai multe BUGuri ) . mergeti doar pe ROMuri originale de pe site-ul original de la samsung,nu de la xda,nu de la sammobile,direct de la site-ul samsung ( ca de acolo le ia si xda si sammobile )

  12. chestia cu schimbarea placii din telefon e o prostie,asta pt ca respectivul de la “service” nu-si prinde urechile sa repare “emmc-ul” adica sa repartitioneze si sa instalezi un ROM . sau varianta mea cea mai simpla este sa ai jucaria potrivita si iti repartitioneaza automat si la fel baga ROMul in telefon,deci brick fara numar ca telefonul functioneaza si e ok,chiar daca nu se mai aprinde sa zicem , dar stim ca ne-am jucat cu kestii “safe” . totul vine de la acele multe partitii ( vreo 11 sau 12 parca ) care sunt de fapt in cardul de 16 sau 32 intern . odata “bulita” una din aceste partitii = brick
    ca si solutie daca inca mai poti intra in recovery iti poti reanima telefonul prin cablu de date,daca nu mai poti intra in recovery…trebuie alt tip de cablu
    binenteles ca se poate inlocui si placa din telefon dar vei avea alta adresa de mac la wireless,insa acelasi imei,dar si mai putini bani in buzunar 😀

  13. si eu am brick-uit samsung galaxy note gt-n7000 i9220 de 2 ori,prima oara a fost ieri cand a murit dar am reusit sa-i reanimez recovery si de acolo printr-un fisier pit am reconstruit cardul intern de era vizibil,insa m-am luat dupa vestitul xda printre care si vestitul kernel safe ( am incercat mai multe asa zise kernel safe ) si am reusit sa il brick-uiesc a 2 oara azi dimineata,dar de data asta nu mi-a mai mers sa ii reanimez recovery si nici scula necesara nu aveam asa ca la service cu 20 euro l-am readus la viata.
    daca e sa-l mai brick-uiesc din nou , o sa cumpar “cablul” cu 50 euro si stau fara probleme la brick-uit

  14. chestia cu schimbarea placii din telefon e o pr0stie,asta pt ca respectivul de la “service” nu-si prinde urechile sa repare “emmc-ul” adica sa repartitioneze si sa instalezi un ROM .se poate face asta prin alegerea PIT-ului aferent problemei sau efectiv repartitionarea manuala a cardului,bucata cu bucata

  15. sau varianta mea cea mai simpla este sa ai jucaria potrivita si iti repartitioneaza automat si la fel baga ROMul in telefon,deci brick fara numar ca telefonul functioneaza si e ok,chiar daca nu se mai aprinde sa zicem , dar stim ca ne-am jucat cu kestii “safe” . totul vine de la acele multe partitii ( vreo 11 sau 12 parca ) care sunt de fapt in cardul de 16 sau 32 intern . odata “damaged” una din aceste partitii = brick
    ca si solutie daca inca mai poti intra in recovery iti poti reanima telefonul prin cablu de date,daca nu mai poti intra in recovery…trebuie alt tip de cablu
    binenteles ca se poate inlocui si placa din telefon dar vei avea alta adresa de mac la wireless,insa acelasi imei,dar si mai putini bani in buzunar 😀

  16. deci cine mai are note n7000 , aici nu ma refer la note varianta americana pt ca e construit altfel ( e mai safe ) si nu e partitionat identic ca cel european ( sa zicem ca samsung tine mai mult la americani decat la europeni ) , si aveti brick gen,telefonul arata : “Firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies & try again” sau intra in recovery sau download dar nu mai porneste,sau nu se mai deschide deloc dar repet – e stiut faptul ca s-a stricat prin soft gen custom kernel sau ROM – , in toate aceste cazuri nu e necesar schimbarea “placii de baza” din telefon,e suficienta reconstruirea cardului/memoriei interne si va merge garantat la fel de bine ;
    insa daca nu sunt specialisti,repet SPECIALISTI,atunci se alege schimbarea placii de baza,asta pt ca costa vreo 100 euro spre diferenta de vreo 10-20 cat costa o repartitionare

  17. adaug,sunt 12 partitii in cardul intern de 16 GB a telefonului Samsung Galaxy NOTE GT-N7000 i9220
    partitiile care au cel mai “periculos” brick sunt 7,9,10,11
    ca si mici exemple :
    daca flash-uiesti un ROM prin odin si se opreste la “factoryfs.img” inseamna ca partitia 9 este “damaged”
    daca flas-uiesti si se opreste la “cache” inseamna ca partitia 7 nu e ok
    daca nu poti intra in recovery e ceva cu partitia 6
    partitia care e vizibila de noi in telefon,acea de vreo 11GB e de fapt partitia 11
    si tot asa

  18. iar asta e pt Cristi , mai exact este ce am avut pe telefon acum 2 saptamani,am filmat si pus pe youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=jQOKeMUP7iY&feature=youtu.be

  19. edy 13ani a zis

    Cristian Cismaru: Vezi ca avem un tutorial despre cum instalezi Flash Player 11 pe Android 4.0 Ice Cream Sandwitch si pe 4.1 Jelly Bean sau 4.2.
    Eu mi-am instalat Flash Player 11 pe Galaxy Note si am Jelly Bean 4.1.
    Atentie, Flash Player 11 nu merge cu Google Chrome pentru Android, trebuie sa folosesti browserul vechi bazat pe webkit.

    sau pe opera

  20. LucianGL:
    si eu am brick-uit samsung galaxy note gt-n7000 i9220 de 2 ori,prima oara a fost ieri cand a murit dar am reusit sa-i reanimez recovery si de acolo printr-un fisier pit am reconstruit cardul intern de era vizibil,insa m-am luat dupa vestitul xda printre care si vestitul kernel safe ( am incercat mai multe asa zise kernel safe ) si am reusit sa il brick-uiesc a 2 oara azi dimineata,dar de data asta nu mi-a mai mers sa ii reanimez recovery si nici scula necesara nu aveam asa ca la service cu 20 euro l-am readus la viata.
    daca e sa-l mai brick-uiesc din nou , osa cumpar “cablul” cu 50 euro si stau fara probleme la brick-uit

    Sunt doua feluri de ” brick”, hardware si software. Brick-ul software defapt nu este brick ci doar o eroare de flash ce poate fi usor remediata.
    Multi folosesc termenul de brick pentru eroarea de flash ca pe un rasfat, ca sa para ceva periculos.
    La telefonul meu a fost brick hardware, nu raspundea in niciun fel, nu pornea, am incercat si cu un jig, degeaba, era mort.
    Cei de la service au ales varianta cea mai rapida pentru rezolvarea problemei. Existau si alte metode insa acelea necesitau prea mult timp, da-ti seama ca baiatii din service-ul samsung nu prea au timp.

  21. Cristi nu exista “brick” de 2 sau 3 sau n feluri e doar un singur tip de brick ce se refera la 1 sau mai multe din cele sa zicem 12 partitii specifice de la note n7000 16GB,nu am studiat celelalte telefoane.
    Ce spui tu legat de hardware e strict bazat pe sa zicem cazaturi,lichide,socuri electrice sau chiar termice.Astea nu sunt brick-uri ce doar nesanse sau ghinioane ce se pot intampla oricui oricand
    Brick-ul efectiv este atunci cand telefonul nu se deschide complet dar inainte de asta TU ai vrut prin odin sau recovery sa faci x sau y,repet asta se refera strict la partitiile amintite de mine mai sus.
    Baietii de “service” au ales calea mai usoara pt ei,nu si-au batut capul si au preferat sa puna acea placa de baza ce are din fabrica cardul gata partitionat.
    Placa ta de baza va fi probabil repartitionata si vanduta mai departe
    Daca era sa fie cum spui tu,auzeam de acest termen “brick” de acum 8 ani
    Nu merge prin jig,nu spun prin ce anume dar te asigur ca merge
    Daca pe tine nu te-a costat nimic e ok,dar pe viitor e bine sa fi mai atent cu cei de la service,pt ca o placa de baza poate costa peste 100 euro , pe cand repararea efectiva daca nu ai scula respectiva ,te costa vreo 10-20 euro.Intelegi ideea de ce cei de la service schimba placile de baza,scot de 3 sau 4 ori mai mult castig

  22. Radpundeti-mi si mie daca revin la
    romul original o sa mi se intample ca si lui Cristi am un galaxy gio? ??

  23. Cristi sau Adrian sau cine va mai face videotutoriale bazate pe platforma smartphone Android de la Samsung,NU mai postati link-uri de la xda sau alte site-uri unde poti gasi ROM-uri pt telefonul x sau y , postati link-ul de la SAMSUNG , ei nu doar ca posteaza ROM-ul dar e mai sigur sa descarci de la ei,au fost cazuri cand din tertze parti ROM-ul x sau y a avut probleme , nefiind corect uploadat ,postez mai jos site-ul oficial unde sunt precizati 2 factori,anume :
    -poti vedea cand anume a fost facut acel ROM
    -poti vedea cand anume a fost postat acel ROM pe site ( prin optiunea live )
    LINK OFICIAL SAMSUNG ANDROID ROM-uri :
    http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7000
    sau
    http://live.samsung-updates.com

    in primul link am pus pt NOTE dar poti schimba device-ul

  24. LucianGL:
    Cristi sau Adrian sau cine va mai face videotutoriale bazate pe platforma smartphone Android de la Samsung,NU mai postati link-uri de la xda sau alte site-uri unde poti gasi ROM-uri pt telefonul x sau y , postati link-ul de la SAMSUNG , ei nu doar ca posteaza ROM-ul dar e mai sigur sa descarci de la ei,au fost cazuri cand din tertze parti ROM-ul x sau y a avut probleme , nefiind corect uploadat ,postez mai jos site-ul oficial unde sunt precizati 2 factori,anume :
    -poti vedea cand anume a fost facut acel ROM
    -poti vedea cand anume a fost postat acel ROM pe site ( prin optiunea live )
    LINK OFICIAL SAMSUNG ANDROID ROM-uri :
    http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7000
    sau
    http://live.samsung-updates.com

    in primul link am pus pt NOTE dar poti schimba device-ul

    Cine ti-a spus ca acelea sunt site-uri oficiale Samsung?
    Sunt site-uri independente care nu au nicio legatura cu compania Samsung.
    Te-ai lasat pacalit de faptul ca este trecut ”Samsung” in numele domeniului. Oricine poate cumpara un domeniu.
    Pentru cultura ta generala:
    O companie mare nu posteaza reclame pe site-urile oficiale. Chiar daca o fac, folosesc propriile lor cai de servire a anunturilor si promoveaza exclusiv produse din portofoliul lor.

    • cristian cibotaru a zis

      salut sunt nou in toate am reusit sa stric un samsung n7000 am incercat sa instalez cyano si in timpul instalari sa miscat cablul de date avand probleme cered si gata cu telpcd-ul nu-l mai recunoaste nu imi mai arata androidul decdat un triunghi galben se mai poate face sa nu?

  25. acolo apare prima oara ROM-ul,apoi pe xda sau sammobile

  26. LucianGL:
    acolo apare prima oara ROM-ul,apoi pe xda sau sammobile

    Poate imi spui si mie sip-ul acela….stii tu!

  27. ceau
    puteti sa ma ajutati cu o problema :
    deci am deblocat bootloaderul si am bagat cm10 pe un lg p700
    si acum vreau sa pun romul stock de jelly bean pt. p700(e modificat,are bootloaderul deblocat si cwm) dar imi da eroare cand il flashuiesc din kdz updater(telefonul e pornit in emergency mode)
    ma puteti ajuta?pun screenshot daca e nevoie

  28. Salut, prima data vreau sa v-a multumesc pentru treaba care o faceti am avut multe de invatat de la voi, tineti-o tot asa.
    Am si eu o problema am vrut sa fac un Upgrade de firmware la un Samsung I9070P, am avut pe el 2.36 gingerbread bolk si am vrut sa trec la un Jelly bean 4.12.
    Am downloadat firmware de pe un site si am inceput instalarea cu odin 3.10, in final mi-a aratat butonul verde cu Pass, cu ca ar fi fost procesul finalizat cu succes, insa nu mai raspunde la nici o comanda la nici o combinatie de taste, nu apare nimic nici cand il conectez la un incarcator, absolut nimic.
    Se pare ca ma-am ales cu acest Brick, intrebarea mea este daca mai pot sa fac ceva cu el sau pot sa-l arunc la gunoi?
    Va multumesc Stefan

Speak Your Mind

*