Cum instalam Flash Player pe sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum instalam Flash Player pentru sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean. Asa cum probabil stiti deja, incepand cu versiunea de Android 4.2.1 Jelly Bean Google nu mai ofera suport oficial pentru Flash Player. Cu alte cuvinte, daca ati facut deja update-ul la Jelly Bean si veti dori sa instalati Flash Player din Play Store, acesta nu va mai fi disponibil.
Totusi putem instala si folosi Flash Player si in Android 4.2.1 Jelly Bean insa nu mai avem suportul oficial din partea Google.
Odata instalat Flash Player, acesta va functiona bine cu urmatoarele browsere:
– Browser (Browserul default Android)
– Firefox
Flash Player nu va functiona cu urmatoarele browsere:
– Google Chrome
– Opera
– Dolphin Browser
ATENTIE: Nu veti putea instala versiunea de Flash Player mentionata in tutorialul video in cazul in care smartphone-ul vostru ruleaza inca versiunea de Android Gingerbread 2.3.7
Acestea fiind spuse, va invit sa vizonati tutorialul video pentru a vedea exact cum instalam Flash Player in smartphone-urile care ruleaza sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean

Descarca orice versiune de Flash Player pentru Android sub acest link veti gasi de la prima pana la ultima versiune de Flash Player pentru Android.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. Util tutorial pentru cei mai noi in android.Cum merge noua jucarie?:D

  2. Zarafin Cristian a zis

    Mulțumesc mult!! Funcționează perfect pe al meu Android 4.2.1 🙂

  3. Ce tel ti-ai luat Adrian ?

  4. Bun tutorialul dar vreau sa te intreb de ce nu mai este suportat flash player pe android 4.2 ? Mi se pare o prostie, eu il vedeam ca pe un lucru elementar pe un smartphone. Tu ce parere ai?

  5. ion:
    Ce tel ti-ai luat Adrian ?

    Samsung Galaxy Nexus, un telefon pentru pasionati. Nu are prea multe blibg-bling-uri, este Android pur, este mai mult pentru pentru cunoscatori.

  6. Ionut:
    Bun tutorialul dar vreau sa te intreb de ce nu mai este suportat flash player pe android 4.2 ? Mi se pare o prostie, eu il vedeam ca pe un lucru elementar pe un smartphone. Tu ce parere ai?

    Cred ca este o chestie politica. Hardware-ul este mai performant ca niciodata pe telefoane, din pacate cand companiile nu se inteleg intre ele au de suferit userii.

  7. Browseru opera nu stie ce are dar nu vrea sa functioneze, scrie: ” The remote server refuses to perform the request. This address is not available.” asta pe toate siteurie pe care le incerc.

  8. Mersi Adriene pentru tutorial, eu tiam dat ideea…

  9. Ai putea sa faci amanuntit un tutorial in viitor despre cum descarcam de pe site-urile straine gen ebay sau amazon Cristi? Ne-ar fi util si multa bafta in continuare. Sunteti tari echipa videotutorial.ro

  10. Adrian Gudus a zis

    Andrei:
    Ai putea sa faci amanuntit un tutorial in viitor despre cum descarcam de pe site-urile straine gen ebay sau amazon Cristi? Ne-ar fi util si multa bafta in continuare. Sunteti tari echipa videotutorial.ro

    “Despre cum descarcam de pe eBay?” Ce sa descarci de pe eBay si Amazon?
    Amazon si eBay sunt “magazine” online, site-uri de cumparaturi…nu-i nimic de downloadat….

  11. Nu Ma certati ca am pus asta aici vas rog .
    Cind veti face un tutorial despre live pe youtube ca eu nu inteleg ce trebuie sda fac sa fac sa emit live pe youtube ?

  12. ar fi frumos si niste tutoriale pt windows phone nokia lumia 610:D

  13. Adrian Gudus a zis

    Alex996:
    Cristi, de ce spui ca Samsung Galaxy Nexus este un smartphone mai mult pentru cunoscatori?

    Pentru ca gama Nexus sunt dispozitive adresate developerilor (developer phone)
    Au un harware extraordinar care se contopeste perfect cu software-ul (cu sistemul de operare Android) ceea ce ii confiera smartphonului o super stabilitate, echilibru, rularea aplicatiilor extrem de fluid, smooth si frumos.
    Achizitionand un astfel de dispozitiv vei fi primul care vei primi urmatoarea versiune de Android sau eventuale noi update-uri. Singurele dispozitive mobile care vor rula cea mai noua versiune de Android sunt cele din gama Nexus.
    Ai o interfata pura Android, spre deosebire de ceilalti producatori care isi pun peste sistemul de operare, propria lor interfata.
    Samsung isi “imbraca” dispozitivele cu interfata TouchWiz
    HTC cu HTC Sense
    Motorola cu Moto Blur
    LG cu OptimusUI
    Sunt niste dispozitive care au tot ce trebuie daca doresti sa devii dezvoltator de aplicatii. Defapt, mai toti developerii de aplicatii fac aplicatiile pentru gama Nexus si abia apoi trec la optimizarea si ajustarea pentru alte dispozitive.
    Si mai pot aduce multe argumente dar nu vreau sa te plictisesti cititnd.

  14. Adrian Gudus: “Despre cum descarcam de pe eBay?” Ce sa descarci de pe eBay si Amazon?
    Amazon si eBay sunt “magazine” online, site-uri de cumparaturi…nu-i nimic de downloadat….


    Scuze, eram distrat, daca ar putea cristi sau tu despre cum cumparam de peebay Adrian. Imi cer scuze inca odata pentru greseleala, bine ca mi-ai spus si m-ai atentionat. Deci vei face un tutorial despre cum cumparam de pe ebay?

  15. Aceasta setare merge si pe tabletel cu jelly bean ?

  16. Eu nu gasesc in Google Play Flash Player si am Android Ice Cream Sandwich nu Jelly Bean pe Galaxy S II de ce? Tu ai spus ca nu se mai gaseste in Jelly Bean

  17. Adrian Gudus a zis

    Dorin:
    Eu nu gasesc in Google Play Flash Player si am Android Ice Cream Sandwich nu Jelly Bean pe Galaxy S II de ce? Tu ai spus ca nu se mai gaseste in Jelly Bean

    Ultimul suport pentru Flash Player versiunea pentru mobile a fost oferit de Adobe pentru Android 4.0.X
    Incepand cu 15 august anul trecut acesta a fost retras din Play Sore si il mai puteau regasi doar cei care aveau deja instalat Flash Player pentru a primi ultimul update.
    Dupa 15 august 2012 nici ICS nici Jelly Bean nu mai suporta oficial Flash Player.
    Pana la data de 15 august 2012 ICS a suportat Flash Player

  18. merge dar cu probleme ai vazut si tu ce ai patit poti sa ai telefonul lu peste ca tot nu reusesti sa vezi ceva multumitor. Eu am un htc thunderbolt bunicel zic eu si merga la fel de greu ca al tau ba se incarca greu ba merge sacadat ba netu este de rahat de cele mai mute ori si tot asa si ma las păgubas si astept sa ajung acasa sa pot viziona in comditii optime un tutorial de-al vostru.O solutie ar fi zic eu sa optimizati saitul si ptr telefoane si binenteles si ptr. cele care nu suporta flash player ……..ce ziceti se poate ??

  19. iris:
    merge dar cu probleme ai vazut si tu ce ai patit poti sa ai telefonul lu peste ca tot nu reusesti sa vezi ceva multumitor. Eu am un htc thunderbolt bunicel zic eu si merga la fel de greu ca al tau ba se incarca greu ba merge sacadat banetu este de rahat de cele mai mute ori si tot asa si ma las păgubas si astept sa ajung acasa sa pot viziona in comditii optime un tutorial de-al vostru.O solutie ar fi zic eu sa optimizati saitul si ptr telefoane si binenteles si ptr. cele care nu suporta flash player ……..ce ziceti se poate ??

    Asta vrem si noi, sa mearga tutorialele pe orice device. Din pacate in acest moment html5 nu este destul de matur pentru a-l putea forta cu continut HD, trebuie sa avem putina rabdare si totul se va rezolva.
    Daca ati observat tutorialele cu captura desktop sunt postate pe site iar cele cu prezentari hardware si chestii pentru telefoane sunt urcate pe youtube. In general pe un telefon nu prea se intelege ce facem noi pe desktop chiar daca te-ai uita cu atentie. Tutorialele legate de android sunt urcate majoritatea pe youtube si pot fi vizionate de pe orice telefon.
    Noi in permanenta facem teste si incercam sa fortam unele lucruri, din pacate nu totul depinde de noi, este vorba si despre suportul din browser, si despre compatibilitatea codecurilor suportante in fiecare browser.
    Trebuie sa subliniem ceva foarte important, la noi calitatea este pe primul loc, mai bine asteptam decat sa ne sara toata lumea in cap ca nu le merge.

  20. Pe Samsung S3 (4.1.2) nu functioneaza pe nici un browser

  21. AdrianGudus a zis

    catalin:
    Pe Samsung S3 (4.1.2) nu functioneaza pe nici un browser

    Dezinstaleaza versiunea pe care o ai acum di descarca versiunea asta: http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.37/install_flash_player_ics.apk

  22. am si eu un samsung galaxy y duos model gt-s6102 numar versiune gingerbread xxlh1 pentru modelul meu de unde sa iau adobe Flash Player sa pot viziona tutorialele voastre sau daca puteti faceti un videotutorial va multumesc mult ?

  23. Adrian Gudus a zis

    milicu:
    am si eu un samsung galaxy y duos model gt-s6102 numar versiune gingerbread xxlh1 pentru modelul meu de unde sa iau adobe Flash Player sa pot viziona tutorialele voastre sau daca puteti faceti un videotutorial va multumesc mult ?

    Iti recomand sa instalezi din Play Store: UC Browser si mai apoi sa descarci de aici https://docs.google.com/file/d/0B1AqfKLdrWzNazlDWnh5NUdodms/edit?usp=sharing flash player si sa il instalezi…

  24. Salut, sunt si eu posesor de galaxy nexus si am o problema nu-mi merg nici un fel de videoclipuri atunci cand trec pe trafic de date (orang) si nu wi-fi, nici download-urile nu merg decat cele de pe play store dar greu in rest daca vreau sa citesc cv o informatie, cv imagini n-am probleme.
    Am citit undeva ca aceasta probleme este prezenta la toate galaxy nexus-urile problema venind de la semnal care parca zicea ca n-are lungime de banda corespunzatoare numai undeva prin america, poate ai observat ca atunci cand opresti wi-fi liniile de semnal devin gri din albastru si nu cred ca ar trebui sa fie asa(dc te uiti atent pe cutia smartphone-ului vei vedea ca semnalul este albastru in plus este si netu (hospot) pornit), deci poate daca poti ai putea sa mai afli cate ceva mai ales ca s-ar putea sa te confrunti si tu cu aceasta problema, si daca ai fi binevoitor sa ma anunti cumva daca se poate rezolva problema cumva pe partea software ca pe hard cred ca trebuie inlocuita toata placa de baza, si ai griji sa-ti pui o folie pe el sa nu regreti mai tarziu. Inca ceva cum ti-ai pus ceasul ala pe homescreen caeu nu mi-l pot schimba de la ala clasic cu toate ca la setari imi arata ca cel digital este activat.
    Acestea fiind zise va felicit si multumesc pentru toata munca depusa de pana acum si va salut cu respect.

  25. Adrian Gudus a zis

    kosmiN:
    Salut, sunt si eu posesor de galaxy nexus si am o problema nu-mi merg nici un fel de videoclipuri atunci cand trec pe trafic de date (orang) si nu wi-fi, nici download-urile nu merg decat cele de pe play store dar greu in rest daca vreau sa citesc cv o informatie, cv imagini n-am probleme.Am citit undeva ca aceasta probleme este prezenta la toate galaxy nexus-urile problema venind de la semnal care parca zicea ca n-are lungime de banda corespunzatoare numai undeva prin america, poate ai observat ca atunci cand opresti wi-fi liniile de semnal devin gri din albastru si nu cred ca ar trebui sa fie asa(dc te uiti atent pe cutia smartphone-ului vei vedea ca semnalul este albastru in plus este si netu (hospot) pornit), deci poate daca poti ai putea sa mai afli cate ceva mai ales ca s-ar putea sa te confrunti si tu cu aceasta problema, si daca ai fi binevoitor sa ma anunti cumva daca se poate rezolva problema cumva pe partea software ca pe hard cred ca trebuie inlocuita toata placa de baza, si ai griji sa-ti pui o foliepe el sa nu regreti mai tarziu. Inca ceva cum ti-ai pus ceasul ala pe homescreen caeu nu mi-l pot schimba de la ala clasic cu toate ca la setari imi arata ca cel digital este activat.Acestea fiind zise va felicit si multumesc pentru toata munca depusa de pana acum si va salut cu respect.

    Momentan nu m-am lovit de problema mentionatade tine cu reteaua, downloadul etc…
    Pentru ceasul digital, mergi la widget-uri si adauga Digital clock, il vei avea si pe cel analog tot la widget-uri…

    • milicu:
      am si eu un samsung galaxy y duos model gt-s6102 numar versiune gingerbread xxlh1 pentru modelul meu de unde sa iau adobe Flash Player sa pot viziona tutorialele voastre sau daca puteti faceti un videotutorial va multumesc mult ?

      va multumesc mult am rezolva acum pot viziona tutorialele

  26. Multumesc de raspuns, zici ca nu ai probleme cu reteaua deci sa zicem iti merg videoclipurile de pe youtube cand esti pe trafic de date(netul pe cartela) Esti cumva pe alta retea decat a mea; si inca ceva prin faptul ca na-i probleme cu retea zici ca nici chestia cu culoarea liniutelor de semnal na-i intalnit-o.
    Va salut cu respect.

  27. Foarte bun tutorial,la mine functioneaza foarte rapid..Multumesc din nou..

  28. Am un htc one x + cu android 4.1.1 si nu merge pe nici un browser…aveti cumva vreo solutie?multumesc anticipat

  29. Adrian Gudus a zis

    Raul:
    Am un htc one x + cu android 4.1.1 si nu merge pe nici un browser…aveti cumva vreo solutie?multumesc anticipat

    Da, sa dezinstalezi versiunea instalata si sa instalezi alta, mai veche sau mai noua, in textul de deasupra tutorialului ai link catre pagina oficiala Adobe unde vei gasi toate versiunile de Flash pentru Android 4.0. Ia si tu la rand si vezi care functioneaza pentru tine. Mai sus am dat link de download intr-un comentariu ca raspuns pentru utilizatorul catalin. Incearca acea versiune, restul versiunilor, cum am spus, le ai pe pagina oficiala Adobe catre care ai link in textul tutorialului

    • Ciprian a zis

      Salut!
      Am si eu o intrebare, nu este lagata de acest subiect, sau este, dar nu in totalitate.
      As vrea si eu sa stiu cum pot sa folosesc telefonul, cu android, pe PC, asa cum este prezentat in acest video. Am gasit un emulator dar nu.. nu ma satisface.

      Multumesc frumos!
      Astept raspuns

  30. Salut Adrian
    De curiozitate, daca doresti, imi poti spune cum ai realizat acest videotutorial ?
    Ai folosit vreun anume Software ?
    Multumesc anticipat.

  31. Am un ACER Cloud Mobile S500 si cand incerc sa vizionez ceva cu ajutorul Flash Player-ul pe care l-am instalat conform tutorialului imi spune sa-i fac update si ma trimite la Google play insa imi da mesajul “The requested URL was not found on this server”

  32. am instalat 4.1.1 pe lg optimus one p 500 si nu-mi recunoaste simul. poate cineva sa ma ajute.in rest merge totul

  33. Pe tableta ASUS GOOGLE NEXUS 7 se poate instala,eu am incercat si nu am reusit.

  34. alexarh_i a zis

    Bravo Adrian. Aba mi-am luat tableta samsung note 10.1 si cand am vazut ca nu are flash playerul si nu mergea nimic gen filme online simteam ca innebunesc. Galaxy-ul S2 a upgradat si el la jellybean dar probabil ca avand preinstalat flashplayerul in versiunea anterioara, a ramas instalat. Iti multumesc pentru tutorial si spor la treaba. Foarte explicit tutorialul, explicatia ” pentru TOnTI” este bine venita…asa exista riscuri minime sa nu inteleaga cineva. Bravo.

  35. Salut!
    Am si eu o intrebare, nu este lagata de acest subiect, sau este, dar nu in totalitate.
    As vrea si eu sa stiu cum pot sa folosesc telefonul, cu android, pe PC, asa cum este prezentat in acest video. Am gasit un emulator dar nu.. nu ma satisface.

    Multumesc frumos!
    Astept raspuns 😀
    Cya!

  36. Adrian Gudus a zis

    Ciprian: Salut! Am si eu o intrebare, nu este lagata de acest subiect, sau este, dar nu in totalitate. As vrea si eu sa stiu cum pot sa folosesc telefonul, cu android, pe PC, asa cum este prezentat in acest video. Am gasit un emulator dar nu.. nu ma satisface.

    Multumesc frumos! Astept raspuns

    Scrie in casuta de cautare din dreapta sus: Androidscreencast, apasa tasta enter si vei gi tutorialul

  37. Pintilie Daniel a zis

    Foarte util
    Multumesc

  38. salut.as vre sa stiu daca functioneaza pe 4.2.2 jelly-pe tableta.Multumesc

  39. Merge pe Samsung Galaxy Tab 2 7 inch. Mersi fain!

  40. Salut Adrian. Pe android 4.3 nu functioneaza. Exista vreo rezolvare? Multumesc.

    • Adrian Gudus a zis

      Cum sa nu functioneze? Chiar aseara am descarcat si instalat Flash Player pe Android 4.3 si a functionat foarte bine cu Dolphin Browser sau cu browserul de baza cu care vine smartphone-ul.
      Am mentionat in textul de deasupra tutorialului cu ce browsere nu va functiona Flash Player.
      N-ai fost prea clar, ce nu functioneaza? Detalii fratilor, detalii!

  41. Baieti va recomand photon browser se gaseste gratuit in play recunosc ca la aspect nu se compara cu chrome dar la flesh e cel mai tare s-a incarcat flesh-ul mult mai repede ca in tutorial.nu vreau sa jignesc pe nimeni cu aceadta remarca doar voiam sa spun ca se inxarca mai repede si pe un samsung galaxy young. Numai bn si la mai multe tutoriale

  42. Salut.
    Am un Samsung S2 plus si nu ami merge …apare sa download flash player… ce sa fac ?, cu ce pot deschide tutorialul ?
    Mersi.

  43. Am facut ca si tine an videotutorial…

  44. Buna,
    Am si eu o intrebare. Am o tableta Samsung Galaxy Note 10.1 si la aplicatia messenger cand primesc un apel tot suna, chiar daca am raspuns deja si nu se opreste decat daca am repornit tabeta. Am sters aplicatia si am reinstalat-o si la fel. Se poate face ceva ca sa nu mai sune intr-una?
    Multumesc ,
    Corina

  45. am reusit dar merge decat cu firefox la opera chrome nu se incarca dupa ce dau click pe icoana ma intreaba cu ce vreau sa deschid, le-am luat la rand decat cu firefox a mers si la chrome si opera imi zice get flash player

  46. SURPRIZA NU MAI FUNCTIONEAZA PE TEL MEU , AM UN S.GALAXY S4 PRECIZEZ A MERS DOUA ZILE AM ANDROID 4.3 ASTAZI CAND AM DESCHIS VIDEOTUTORIAL.RO SA VAD UN VIDEO NU MAI MERGEA ,DE CE?????? LAM DEZINSTALAT SI INSTALAT DINOU FLASH PLAYER EXACT CA IN VIDEOTUTORIAL SI NU MERGE AM FACUT SAPATUTI PE NET SI AM PUS SI ALTE VERSIUNI DE ADOBE DAR TOT NU MERGE ……CE E DE FACUT? STIE CAREVA CE SA INTAMPLAT?

    • Adrian Gudus a zis

      Eu am android 4.3.1 și funcționează fără probleme. La noi pe site exista o șmecherie ca sa îți funcționeze playerul. Dai play, pui pe pauza și apoi dai iarăși play și va funcționa fără probleme.

  47. Eu am o tableta cu Android 4.1.2 Jelly Bean si atunci cand caut Opera, nu imi apare pe Play Store decat Opera Mini.. Si pe Chrome nu merge sa il downloadez… Cum pot face?

  48. Sunteti cei mai tari merge perfect pe tableya mea allview alldro 2 speed quad va multumesc mult de pt tutorial tinetio tot asa

  49. Mai logic ar fi ca acest video sa fie pe youtube, deoarece nu pot viziona tutorialul pe tableta 🙂

  50. Buna ziua ! Am urmat toti pasii, s-a instalat, insa nu functioneaza pe niciun browser. Am aceasta tableta: Tableta Asus Fonepad 7 ME175CG-1B003A cu procesor Intel® Atom™ Z2520 1.2GHz, 7″, 1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, Gri . Mai este ceva de facut? 🙂 Multumesc anticipat !

    • Adrian Gudus a zis

      instaleaza Dolphin Browser și activează flash player din setarile acestuia

      • Am incercat si am observat ca m-a anuntat ca e o versiune trial care e gratuita o luna de zile In plus, facebook m-a si deconectat pentru ca citea ca incerc sa acceses dinntr-o tara araba 🙂

  51. Buna!!!Am si eu o problema: detin un Samsung S3 si nu pot viziona videoclipuri de pe facebook, imi spune”Pagina solicitata nu a fost gasita”.Pe youtube merge dar pe facebook nu.Va multumesc

  52. Andrei George a zis

    Salut, am cumparat un :lenovo idea pad A10 si am incercat sa descarc adobe flash player din tutorialul tau si nu merge . Am android 4.2 jelly bean. Ce sa fac ?

  53. Bona seara c’è trebuie sa descarc pt a intra Pe un xat de socialuzare unde se asculta muzica si se convergenza va multumesc!

  54. multumesc ,in sfarsit pot citi carti pe care pana acum nu puteam …evident din ce cauza…sau vedea filme etc.multumesc,multumesc….

  55. Salut ,am si eu un samsung s3 mini si nu pot viziona nici un fel de videoclip,imi puteti zice si mie de ce si ce trebuie sa instalez?

  56. Salut,am un Samsung s3 mini si nu pot vedea nici un videoclip nimic,ce trebuie sa instalez?

  57. Buna ziua si multumesc, functioneaza, am respectat intocmai pasii din videotutorial ! Acum as vrea sa stiu daca e obligatoriu sa am instalat browserul Opera ca sa mearga si flash player, sau il pot dezactiva ? Eu folosesc Firefox. Multumesc

    • Nu este obligatoriu sa ai instalat browser-ul Opera pentru a folosi flash player. Opera nu are nicio influenta asupra continutului flash de pe alt browser. Adrian a recomandat in tutorial browser-ul Opera pentru ca acesta stie sa reia o descarcare in caz ca se intrerupe conexiunea la net. In concluzie poti dezinstala linistita Opera daca de obicei folosesti Mozilla Firefox.

  58. Sall,imi poti spune dc nu pot vizualiza filmuletele video d e pe fb? Cand dau pe un video spune”pagina solicitata nu a fost gasita” probabil trebuie sa instalez cv dar nuj ce k nu prea ma pricep..ms

  59. Salut, am o tableta Asus Transformer memopad TF103c si nu pot vedea nici un film online, am instalat flash playeru si tot nu merge, cand intru in flash player imi da sa il deschid prin internet si imi deschide pagina goala, am incercat cu toate motoarele de cautare. Imi poti spune te rog ce pot face a remedia problems. Multumesc!

Trackbacks

  1. […] Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem instala Flash Player pe sistemul de operare Android 4.4, 4.4.1 sau 4.4.2 KitKat Asa cum bine stiti, Flash Player ne permite sa redam continutul media de pe diferite site-uri web sa sa jucam diferite joculete online. Desi editorii incearca sa adapteze continul video la HTML5, acesta nu este inca suficient de matur si nu poate fi folosit in orice situatie. HTML5 nu este la fel de flexibil precum Flash Player cand vine vorva de comprimarea si portionarea continutului video si tocmai din aceasta cauza multe site-uri web printre care si noi, folosim inca Flash Player pentru redarea tutorialelor in cele mai bune conditii. Odata cu Android Jelly Bean Adobe a incetat sa mai suporte sistemul de operare Android si aplicatia Flash Player a fost retrasa din Plau Store. Cu toate acestea utilizatorii ce folosesc sistemul de operare Android Jelly Bean sau KitKat pot folosi inca plug-in-ul Flash Player prin metoda “side load” (instalarea aplicatiilor din surse terte si nu neaparat din Play Store) Pentru a face acest lucru va trebui sa mergeti in Setari (Settings) > Securitate (Security) si sa bifati casuta Surse necunoscute (Unknown sources) Din pacate pe Android 4.4 KitKat flash player functioneaza doar cu browserul Dolphin Browser impreuna cu pachetul Dolphin Jetpack pentru acest browser. Odata ce ati descarcat si instalat Flash Player, Dolphin Browser si Dolphin Jetpack, mergeti in setarile browserului Dolphin si in sectiunea Web Content (continut web) si atingeti sectiunea Flash Player apoi selectati Always On (mereu pornit) sau On Demand (la cerere). Odata facuti si acesti pasi va puteti bucura de continutul media pe site-urile ce mai folosesc inca Flash Player. Pentru cei care folosesc inca versiunea sistemului de operare Jelly Bean si doriti sa instalati Flash Player, va invit sa vizionati tutorialul nostru despre instalare Flash Player pe Android Jelly Bean […]

Speak Your Mind

*