Cum folosim noua interfata YouTube – tutorial video

Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum folosim noua interfata YouTube. Noul aspect YouTube a fost adoptat acum 2 zile pentru toti utilizatorii YouTube. Idea acestei noi interfete YouTube este sa aduca in prim plan continutul video. S-a renuntat la chestiile inutile, butoanele si optiunile care distrageau atentia atunci cand vizionai un clip video si totate optiunile de navigare au fost comasate in partea stanga intr-un meniu interactiv.
O alta schimbare in noua interfata YouTube este faptul ca butonul Subscribe sau Abonati-va a fost pozitionat in partea de jos a clipului video. Daca nu ati subscris/nu v-ati abonat inca la canalul respectiv, in dreptul butonului o sa vedeti si cati utilizatori au subscris/s-au abonat deja la canalul respectiv putand astfel sa va dati seama de popularitatea canalului si sa decideti daca merita sau nu sa subscrieti/ sa va abonati si voi. Totusi, numarul de subscriberi n-ar trebui sa fie un criteriu dupa care sa va luati atunci cand subscrieti la un canal. Este posibil ca, continutul respectivului sa fie foarte bun insa canalul acestuia de YouTube sa fie abia la inceput de drum sau poate pur si simplu, nu la fel de multi oameni sunt interesati de aceleasi subiecte ca si voi. Un numar mic de subscriberi nu dovedeste cat de bun sau prost este canalul respectiv.
Dupa parerea mea butonul Subscrie/Abonati-va este mult mai bine scos in evidenta ceea ce va duce la atragerea utilizatorilor sa se aboneze la canalul respectiv.
Ce fac daca nu imi este afisata noua interfata YouTube?
Daca nu va este afisata noua interfata YouTube ca cea din tutorialul video atunci va recomandam sa stergeti cookie-urile si cache-ul pentru browserul pe care il folositi. In majoritatea browserelor este suficient sa apasati combinatia de taste Ctrl+Shift+Delete pentru a accesa wizard-ul de golire a cache-ului si a cookie-urilor. Dupa ce ati parcurs wizard-ul de stergere a cache-ului, inchideti si redeschideti browserul apoi accesati pagina http://youtube.com Ar trebui sa va fie afisata noua interfata YouTube. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact cum folosim noua interfata YouTube.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. fa un tutorial cum sa schimbi interfata Te Rog

    • fa-ti un nou cont exclusiv youtube,evita sa-l asociezi in vreun fel cu google+ cel putin asta am facut eu si acum am vechea interfata…mi-am facut o noua adresa de email (culmea @gmail) si apoi cu ea mi-am facut un nou cont pe youtube si ….surpriza…..in afara de cateva mici inconveniente legate de postarile pe alte retele de socializare(de exemplu pe facebook nu mai poti sa modifici ce miniatura sa afiseze si nici titlul nu mai poti sa-l modifici…inutile de altfel) totul e ok…in sfarsit mi se umple si mie ecranul nu mai raman cu jumatate de ecran alba de ma chiora nu alta si tot continutul inghesuit in stanga…..foarte foarte aiurea si inestetica ultima interfata ….chiar nu am mai suportat ….am semnat si o petitie online impotriva ei

  2. ciudat, eu am interfata asta de acum o luna cam… nu stiu de ce.

  3. Adrian Gudus a zis

    Danny:
    ciudat, eu am interfata asta de acum o luna cam… nu stiu de ce.

    Noua interfata YouTube nu a fost adoptat pentru toti utilizatorii. Unii au avut ocazia sa o testeze inaintea celorlalti. Acum 2 zile insa, aceasta a devenit aceeasi pentru toata lumea.

  4. Zarafin Cristian a zis

    Mie sincer imi place noua interfata..este foarte bine realizata si usureaza munca oferind o mare comoditate! 😉

  5. noua interfață care afișează mai mult alb face mai dificilă urmărirea videoclipului, nu credeți? Mai bine ar avea un fundal mai întunecat. Aşa ești nevoit să dai fullscreen, că îți obosește ochii.

  6. Ei Videotutorial, am o intrebare care nu face parte din tutorialu prezentat mai sus.
    Vreau sa stiu care este optiunes din My Computer>Tools> Folder Option> View ca sa pot vedea extensia de la sfarsitul unei Imagine Iso sau arhive Sau Imagine. Adica fac o imagine in Paint sau ( Nu conteaza) o salvez pe desktop ii dau o denumire si dupa ce inchid paintu vrea ca acea imagine sa i se vada terminatia ex. ( david.png) . Deci cum setez ce optiune trebuie sa bifez

    • @David acolo in View ai optiunea “hide extensions for know files types” sau something like that….debifezi acea optiune si o sa vezi extensiile tuturor fisierelor

  7. David:
    Ei Videotutorial, am o intrebare care nu face parte din tutorialu prezentat mai sus.
    Vreau sa stiu care este optiunes din My Computer>Tools> Folder Option> View ca sa pot vedea extensia de la sfarsitul unei Imagine Iso sau arhive Sau Imagine. Adica fac o imagine in Paint sau ( Nu conteaza) o salvez pe desktop ii dau o denumire si dupa ce inchid paintu vrea ca acea imagine sa i se vada terminatia ex. ( david.png). Deci cum setez ce optiune trebuie sa bifez

    La Folder options, în tabul View debifezi Hide extensions for known file types.

  8. Faceti un tutorial despre safe mode!

  9. marius_yo74 a zis

    ASTEPT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA,IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA.MULTUMESC ANTICIPAT.

  10. Acuma sincer mie nu-mi place chiar deloc noua interfata! Parca e facuta de mantuiala, si sa fim sinceri: De ce drq o pus titlul unui video dedesuptul video-ului. 🙁 Adrian tie iti place noua interfata??

  11. DE CE ATI STERS INTREBAREA MEA DE AICI ????CA MA APUCA NERVII.DACA VA INJUR VA SUPARATI.DAR ASTA MERIRATI,SUNTETI NISTE ……………CREDETI CA FACETI CE VRETI VOI???/

  12. ASTIA DE PE SAITUL VIDEOTUTORIAL.RO .MA-TI ENERVAT LA MAXIM.VREAU SA DISPARETI.

  13. Adrian Gudus a zis

    marius_yo74:
    DE CE ATI STERS INTREBAREA MEA DE AICI ????CA MA APUCA NERVII.DACA VA INJUR VA SUPARATI.DAR ASTA MERIRATI,SUNTETI NISTE ……………CREDETI CA FACETI CE VRETI VOI???/

    Pentru ca ai mai postat odata aceeasi intrebare si ti s-araspuns deja la acel tutorial la intrebarea ta. Nu este necesar sa postezi aceeasi intrebare in 30 de locuri! Te vedem oriunde ai posta. Daca postezi acelasi lucru de 20 de ori, nu vei primi raspuns mai rapid si nici daca postezi comentarii cu litere de tipar nu vei primi raspuns mai rapid.
    Daca vrei sa disparem, mergi si fa o reclamatie la politie 🙂

  14. I

    IOnut:
    Acuma sincer mie nu-mi place chiar deloc noua interfata! Parca e facuta de mantuiala, si sa fim sinceri: De ce drq o pus titlul unui videodedesuptul video-ului. Adrian tie iti place noua interfata??

    Nici mie nu-mi place c-o pus titlul sub video si butonul de subscribe si like,dar in rest mie imi pare superba!

  15. mie imi apare asta Copyright School cand na loghez si nu pot sa intru in cont, dc?multumesc

  16. E draguta noua interfata doar ca era mai bine sa fie titlul sus si nu jos sub videoclip…

  17. Poate nu las mesajul unde trebuie și se supără adminul .. dar na .. nu am incotro ! Vreau să va anunț că am observat ceva super aiurea și super nașpa și ciudat … la google chrome și google earth .. Am observat că aceste două browsere iși fac singure updateul .. iar google earth iși instalează singur iconița pe desktop .. Multă lumea laudă browserul google chrome , dar am ajuns la conculzia ca este cel mai super nesimțit browser din lume plus google earth … Nu ințeleg de ce trebuie să instalez ceva ce nu doresc să instalez și nu ințeleg de ce am două servicii deschise non-stop google crash report care trimite celor de la google sub format anonim ce se întimpla la mine în pc .Google Earth am observat că își instlează singur programe fără voia mea . Ciudat rău … De ce sunt forțat ? Vreau să fiu liber pe internet ! Vrem libertate ! Avast imi recunoaște google earth ca fiind un fișier virusat .. rușine celor de la google earth ! Sunt nesimțiți !

    • rusine tie ca te enervezi aiurea pe lucruri pe care nu le cunosti…ce e rau in faptul ca google chrome isi face singur update fara sa te mai sacaie cu enervantele pop-up in care te intreaba daca vrei si de ce vrei si daca esti sigur ca vrei si la urma te mai intreaba odata ”da esti sigur sigur ?” sau daca mai vrei sa instalezi nu stiu ce c*caturi in bara ca la celelalte browsere iar la google earth se numesc KML fara de care nu poate sa-ti updateze hartile si toate lucrurile pe care ei le introduc zi de zi cat despre google crash report stai linistit ca nu-ti umbla nimeni in calculator(cel putin nu ei 🙂 ,cei de la google) aia e o unealta folositoare daca stii cum sa o folosesti…pe mine m-au ajutat o data…si trebuie tu sa-i contactezi pe ei cand ai probleme niciodata nu or sa te caute ei pe tine cum zici tu ca-ti cotrobaie prin calculator

  18. Adrian Gudus a zis

    rAz:
    Poate nu las mesajul unde trebuie și se supără adminul .. dar na .. nu am incotro ! Vreau să va anunț că am observat ceva super aiurea și super nașpa și ciudat … la google chrome și google earth .. Am observat că aceste două browsere iși fac singure updateul .. iar google earth iși instalează singur iconița pe desktop .. Multă lumea laudă browserul google chrome , dar am ajuns la conculzia ca este cel mai super nesimțit browser din lume plus google earth … Nu ințeleg de ce trebuie să instalez ceva ce nu doresc să instalez și nu ințeleg de ce am două servicii deschise non-stop google crash report care trimite celor de la google sub format anonim ce se întimpla la mine în pc.Google Earth am observat că își instlează singur programe fără voia mea . Ciudat rău … De ce sunt forțat ? Vreau să fiu liber pe internet ! Vrem libertate !Avast imi recunoaște google earth ca fiind un fișier virusat .. rușine celor de la google earth! Sunt nesimțiți !

    Cadn folosesti orice soft, aplicatie sau serviciu bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare!
    Nu te obliga nimeni sa foloseste aceste servicii. Daca nu doresti sa le folosesti, nu le mai folos, este cat se poate de simplu.
    Serviciul google crash report nu trimite celor de la google ce se intampla la tine in pc. Acesta face niste rapoarte doar atunci cand browserul chrom sau un produs google face crash neasteptat incluzand in raport detalii strict legate de browserul sau aplicatia google care a facut crash fara sa fie incluse si alte detalii legate de softurile sau fisierele utilizate de tine.
    acest lucru ajuta la imbunatatirea serviciilor si aplicatiilor Google pentru ca noi ca utilizatori nu suntem capabili si ne este prea lene sa le facem manual. Si char daca am dori sa le facem, n-am sti ce anume sa contina raportul.

  19. ciao. am un canal de youtube si am cateva filmulete incarcate, din pacate intr-un filmulet am spre sfarsitul filmuletului o melodie de fundal care am puso eu fiindca imi place, ideia e ca ei miau zis ca melodia e protejata cu drepturi de autor si ca in unele tari acest clip e blocat (sunt noua pe youtube si nu stiam ca nu poti pune orice melodie pe fuundal), as vrea so schimb acum prin managerul lor video fara sa sterg clipul in sine, ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac si cum sa elimin melodia, HELP!!!!!!

  20. Va salut si va felicit pentru amanuntele prezentate.Ori n-am fost indeajuns de atent,ori n-ati spus nimic despre playerul in care putem seta,ca atunci cand deschizi canalul meu de exemplu,videoclipul din ecran sa porneasca,sau evident sa-i dai play in caz contrar.N-am gasit nicaieri explicat clar despre acest lucru,asa cum singuri puteam face in vechiul youtube.Daca m-am facut inteles,va rog dati-mi o mana de ajutor.Vreau ca atunci cand deschid canalul meu,melodia mea preferata,sa se deruleze,astfel putand s-o vada si altii.Stiti la ce ma refer asa incat,multumesc.Astept un sfat.Respecte.:-)
    Costi Pop

Trackbacks

  1. […] prieteni, iata ca surprizele YouTube nu se opresc aici. Daca acum catev zile anuntau o noua interfata pentru YouTube despre care am facut si noi un tutorial video, astazi acestia lanseaza propria aplicatie pentru […]

Speak Your Mind

*